Kvälls tankar dååå

Jag har inte firat min blogg för att jag har bloggat i ett år nu, så tänkte göra det nu, vet inte riktigt precis vilken dag jag började blogga men i augusti var det i alla fall. Så GRATTIS bloggen, (ni kan ju gärna lämna en grattis kommentar hihi) Jag har haft mina gladare dagar och mina mer deppiga dagar i denna blogg. Men just nu känner jag mig fullt normal :)

I morgon drar jag till filipstad och myser med min familj och på kvällen hoppas jag på att få träffa några vänner, vi får inte glid i från varandra på det här sättet. Det är vi för bra för helt enkelt ;) Saknar alla nätter hemma i Angelicas trånga säng, alla otroliga samtal och livet och om allting. Det var så bra att det inte var sant. Men det är ju bra nu också men jag saknar vissa saker i livet helt enkelt. Usch för att jag ska ta upp det ^^ Och pappa liksom KOM HEM!

Skulle vilja ha lite grejer från H&M typ de där strumpbyxorna som är lila och rosa, den tröjan och mössa vantar och matchande halsduk. Skulle inte vara så dumt alls ^^ Skulle vilja ha en sak på Ebay också höhö men orkar inte berätta vad det är. Och i morgon ska jag kolla efter en 3 ämnes block helst i röd, fick en blå av mamma men jag vill hellre en röd eller svart. Finns nog inte så stor risk att det finns 3 ämnes block men jag kan ju kolla i alla fall.  

Soooov så sött


Allt i från H&M

image1104

Skulle inte vara dumt med dessa grejer i från H&M inte xD

I dag sov jag till kl 12 :) sååååååå himla skönt hihi. Jag hoppas på att jag, min syster, Theo och min mamma ska dra på filipstads marknad i dag eller i morgon. Finns inte så mycket att hänga i julgranen där, men ja tycker att stämningen och lukten på en marknad gör hela grejen + att jag vill käka langos :) Nej nu ska jag gå och käka frulle... Ha en bra dag :)

Ny jacka...

Men har ingen bild på den dessvärre, fast ja tror ingen bryr sig så mycket. Det är en svart parkas med typ genomskinliga vita kritstreck. Blev inge sko köp för de som jag ville ha fanns inte i min stl. Så då tyckte jag att jag hade bättre användning av en jacka eftersom det är svin kallt på mornarna när man cyklar, köpte ju ändå favvo skor för nån vecka sen. Nu är jag hemma i SUNNEMO hör och häpna hihi. Vi fick ledigt i morgon pgr av att vi bara hade en lektion, deeeeeeet heter sooooft. Så i morgon ska jag sova länge länge. Måste göra matte i en timme också. Himla booooring men jag överlever nog. I helgen hoppas jag på att få träffa fyrklövern (:

Skooooolan

Ja sitter och väntar på att tiden ska gå. I dag har jag inte duschat eller någonting, har fan ingen ork. Är AP trött. Har räknat ut att man åker till skolan på typ 8 min eller 9 min kanske. Ser inte fram emot den där gluggen i schemat, uaaj. Efter skolan blir det skorna :) Längtar tills den sista september för då får ja money till att köpa jacka hihi. Är så himla kallt ute och jag har inte ens jacka med mig hit till karlstad, det var ju inge kallt i söndags juuue ^^ Ska leka med Emmsii efter skolan också (jag drömde hemsk dröm i natt) . Nä nu ska jag borsta mina tänder, HEEEJSS

must haves !

image1103

Jump around

image1102

Ja så här många var det på Chiao bella i går ^^ haha. Men vi hade kul mina vänner och jag :) Skulle lätt falla för en italienare hihi. Jag kom hem för inte så jätte länge sen. Jag har hunnit en massa sens jag kom hem i alla fall, jag har dammat, damsugit, torkat golvet och snart ska jag diska och göra mat. Det blir en massa sysslor när man bor såhär. I skolan i dag har vi haft data, teater, matte och svenska. En rätt soft dag. Jag fattar inte schemat än men det kommer väl, i morgon vet ja inte om vi ska ha en as lång håltimme typ, men det löser sig väl antar ja höhö. Lilla Stina sov ju hos mig i går också, myyyyyys (: Det kändes som att en familjemedlem var på besök. Gud va jag skriver hoppigt men jaaa det får ni tåla. Efter maten ska jag kolla på High school musical 2, fan va spännande hihi. Kanske att Emma kommer hit också om jag har tur. I dag öppnar Ikea också, that´t meeeene att jag kommer få en soffa snart :) En svart underbar sak. Nej nu blir det DISK!

SOFIE

I don´t like mondays

Nej en dag som rimmar på måndag brukar vanligtvis inte vara så bra men denna dag har faktiskt varit helt okej. Alla design klasser har varit på Unos, och där har vi bl.a tryckt tryck på tröjor, gjort smycken och sett på en föreställning. En väldigt annurlunda sådan, men bra. Hela eftermiddagen har jag varit med Jenny en i min klass, vi har ritat lite ^^  Och så har vi gått på stan och sett på "Se upp för dårarna". Jag köpte lite saker i stan såklart, en svart t-shirt klänning, en röd t-shirt och en randig stickad klänning. Skulle vilja ha en väska på Eldorado, men jag väntar nog med ett köp därifrån. I morgon ska min älskade Stina sova här och vi ska bjuda Emmsi på bio, längtar redan!!! Vi ska se på Ciao bella, jag ser mycket fram emot att se Oliver Ingrosso på duken ^^ .

MAMMA, PAPPA, ZENTA, PELLE OCH TUFFI jag vill vara där ni är :`(

Vill inte förlora tid ....

Regn ute :/

Jaha nu var det varma klibbiga över, nu är det kalla blöta som gäller, usch! Jag som hade hoppats på en bra dag :) Men det blir det nog ändå. Ska gå lite på stan i dag efter skolan tror ja, hmmm. I morgon ska jag och Stina bjuda Emma på bio, en försenad födelsedagspresent och så skulle hon få fika också hihi. Nej nu ska jag gå och möta Sara, hejjjsss...  

Jävla t-shirt

Nu är min älsklings t-shirt borta, en vanlig svart lång t-shirt. Fan jag gillar ju den. Har säkert kommit bort när jag har flyttat eller så ligger den hemma någonstans (typ i mammas garderob) Ååååh jobbigt...

Men får trösta mig med "En natt i Stockholm" med Peter Jöback :)

Söndagsmiddag

Bestod av kalkon potatis och äppel paj hemma hos morbror lars :) Har rensat en hel del lingon också och det sög rätt så totalt haha, men kände mig rätt snäll. Skulle ha lekt med fyrklövern i dag men då skulle Angelica självklart spela fotboll och inte komma hem förens 18.00 och då blidde det alldeles för sent eftersom jag ska till karlstad :(  Men nu ska jag gå och sy lite på min klänning och sen blir det mcdrive och sussning i lägenhet...  Just ja på tisdag ska lilla Stina sova hos mig :)
image1101

Tyg till klänning

Har just kommit hem i från Skogamarknaden ^^ Köpte inte värst mycket. Men hittade ett bord med en massa tyg på och blev lycklig så jag har köpt tyg, så nu ska det bli en vinter klänning :) Köpte även ett skinn armband, lila nagellack, lila presentpapper att ha i lägenheten och en penna :) Jag är helt klart nöjd! I kväll ska jag titta på sista sommarkrysset och käka god mat. Och i morgon så hoppas jag att fyrklövern kan träffas :)

 
image1097image1098
image1099image1100

Har även fått en mascara och en dagkräm av lilla mamma :)
Ha en trevlig kväll :)


 


Lördag...

Ja i dag vaknade jag med en hemsk mens värk, så nu vet ni det ^^ Vet inte hur jag ska kunna föda barn överhuvudtaget haha. Men i dag ska i alla fall ja och mamma åka på Skogamarknad, yey! haha men det finns godis där :) Kunde ha lekt med mina närmaste vänner Olivia och Stina men ja Stina skulle på marknad hon med. Jag har nästan kommit på melodin på fugikvisan,
men här är i alla fall texten ...

Fugikvisan
(text och musik: F karlsson)

Välkommen hit till en
färgglad industri
Till en liten skola som är
större inuti
Vi tar vara på drömmar
vilja och fantasi

Mitt lilla fugik
jag kommer aldrig glömma
aldrig glömma dig!
Mitt lilla fugik
jag kommer aldrig glömma
aldrig glömma dig!

Carlgöran Holm grundade
skolan röd, svart, vit
musikalisk stunder
designade under
dans och grafik
Vi har specialiteter
det är därför vi heter: ESTETER!

Mitt lilla fugik...

När vi går ut,
när vi går ut,
när vi går ut till slut

Då sjunger vi, alla elever
på en gång
Vi har då gått och kämpat
i ettan och tvåan och trean lång
sen på tar vi stundenten
Lyfter mössan och ler

Mitt lilla fugik...

Tjolahej ^^

Ja då var denna vecka avklarad på den Estetiska skolan Fugik. I dag har vi sjungit, dansat, lekt lekar och byggt nått till ett egg (lite svårt att förklara ^^) Ja en allmänt bra dag :) Men ångrade mig snabbt när jag satte på mig mina hemska låga jeans, önskade att jag hade legging på mig...ÅH. Fick en t-shirt som det står "Snart ännu smartare" och "folkuniversitetet" Så den har jag gått ikring med hela eftermiddagen ^^ hihi. Helt underbara lärare måste jag säga, så himla kreativa och engagerade i allting. Ångrar mig absolut inte för valet av skola. På måndag ska alla designklasser till Uno på kickoff där det är en massa work shops typ, och så skulle vi se nån utställing också tror ja. Vi sjöng Fugik visan i dag, kan lägga in texten på den sen :) Jag kommer inte ihåg melodin men haha, den va rolig att sjunga. Ja eftermiddagen spenderade jag med min t-shirt och min vän Stina :) Jag har fått en rosa cykelkorg av henne :) hihi tack så jätte mycket.

Första dagen

image1096

Ja va säger man, försov mig haha. Måste ha stängt av väckarklockan. Vaknade kl 8.30 hey skolan börjar 9 haha. Ringde till mamma och panik grät typ, mamma bara sätt på dig kläder och allting så ringer jag en taxi xD haha. Ja ingen frukost, dusch, nerly no makeup, håret såg förjävligt ut (ja ni ser på bilden) Men jag slapp nervositeten i alla fall. Hann inte tänka typ. Men blev snabbt nervös när jag kom till skolan. En dag med massor av lärakänna varandra lekar. Vi dansade folkdans, sjöng och byggde nån installation. Rätt kul. Helt okej dag.
I MORGON TAR JAG CYKELN (inte tänker ja punga ut 96 kr igen inte) OCH JAG SKA VAKNA!!!!

Morgondagens klädsel

image1093image1094

image1095
Jag antar att jag inte kommer ha tid i morgon bitti att lägga in någonting alls. Fattar inte ens varför jag laddar upp mobilbilder, är ju pinsamt juue. Men jag har inte sånt stort behov av bättre skärpa känner ja ^^ Hoppas att jag känner mig bekväm i kläderna i morgon, det är fan viktigt det. Hur ska jag kunna sova??? Ja undra det du! Nej nu ska jag stänga data locket och blunda lite i alla fall. Försöka kan man juue. Skulle vilja ha ett jobb! Kan inte någon vänlig själ ge mig ett extra knäck?! Skulle vilja ha några hundralappar extra :)

GOD NATT

Nu är det fan inte länge kvar...!!!

Åååh nu börjar nervositeten komma xO Varför var detta fina över heta vädret tvungen att komma nu när jag har planerat att ha jeans på mig. FAN SÄGER JA BARA. Om jag sätter på mig jeans så kommer jag dränkas i mitt egna svett och det vill jag inte att nån främmande människa ska behöva utstå att se. Så det får väl helt enkelt bli den svarta jeans kjolen. Eller den korta egensydda kjolen, eller en rutig sak. Mina skavsår kommer döda mig i morgon och nu ber jag ärligt till gud att lite plåster ska hjälpa. För det är en lång väg att åka och cykel vågar ja inte ta första dagen som den fegis ja är ^^ STINA HJÄLP MIG!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH Har i alla fall färgat alla mina hår nu (ögonbryn huvudhår)  Ska gå och ta upp bröd i från frysen så att jag inte behöver krångla i morgon. Nej jaaa önska mig lycka till :D

soon not now

image1092image1090

Rätt dryg dag, ska snart gå och köpa plåster till mina skavsår som mina ny skor har skaffat mig. As stora är dom, typ gigantiska sår, inte bra när man ska gå så långt. Hade tänkt att jag skulle byta dem för de är 1 cm för stora, men jag har ingen ork till det och om de är lite större kan jag ha dem längre med en massa strumpor typ. Så jag behåller dem. Ska kanske gå in och kolla i secondhand affären i Haga, men får ser om jag orkar det. Är så jävla trött, kan inte ha sovit nått i natt haha. Emma kommer inte förens i kväll runt 8 så jag får ta cykeln dit sen och sola. Måste bara få tag på tior. Men det löser sig alltid. Har 2 kanaler också haha tv 4 värmland och kanal 6, i alla fall bra kanaler, får inte in ettan och tvåan. The voice kan man inte se på, sprakar som fan, man måste säkert vrida på antennen där ute för att det ska funka. Men jaja nu ska ja klä på mig igen.

Sooo much toooo doooo

Kl är bara runt 8:00 och jag är uppe :O Men det är väl dags att börja vänja sig. Och jag kunde bara inte somna om när mamma gick. Nu ligger/sitter jag själv i min lägenhet och det är rätt soft för tillfället, har ätit 2 mackor och druckigt en mugg oboy hihi. I dag ska jag göra en massa saker, ska färga håret vs hår på huvudet och ögonbryn, diska, plocka upp alla kläderna, städa hela lägenheten, fixa med tven ,träffa Sara en som kommer gå i samma klass som mig, träffade henne genom bloggen (ibland är det allt bra att ha blogg :)) Sen så ska ja sola om jag får tag på 2 tior. Köpte en massa mat i går så nu räcker det och blir över typ haha. Men jag har alla basvaror, ris, bulgur, coscous, pasta, kryddor och kött. Ja en hel massa mat har jag. Köpte även nylonstrumpor, ett par strumpor med mimmie på. Och design bindor förståss haha, mina svarta fina skor. Har fått en massa skolmterial som jag inte har visat upp. Nej nu ska jag sova pytte lite till :) Ha en trevlig dag så kanske vi ses på stan haha not ^^
 

image1088image1089

Here i comeeee...

Sitter och fixar frillan nu, inte vidare till frilla må ja säga, men nått är det ju i alla fall. Ska snart dra till Karlstad där mamma och jag ska shoppa en massa mat och skor till mig hoppas ja hihi. Ringde support på datorn förut och försöker göra det han sa men det är så drygt har hållt på i hundra år nu. Om det inte funkar att bränna filmer sen så ska jag aldrig köpa en dator i från fujutsu siemens höhö. Har på mig min favorit klänning idag i från J Lindeberg. Den är sååå skön. Jaja nej nu ska ja föna mitt hår. PUSS ^^

Nu är allt klart

image1087
Bild lånad i från The Blinding

Hatten funderar jag mycket på att köpa, fast då en hel svart. Hittade bara ingen bild på en svart. 98 kr på H&M. Som hittat!  Nu har jag i alla fall packat precis allting i klädväg och jag tror absolut inte att kläderna kommer få plats i garderoben, men jag har lådor under sängen också, hoppas, hoppas. Har pysslat lite med de där laminerade sakerna som jag höll på med för inte så länge sen. Blir rätt bra faktiskt :) Måste färga håret hmmm jobbigt!

JAG är JAG  

Oksana Badrak

image1083image1084image1085image1086

Tänkte visa lite fin illustration av Oskana, som jag absolut inte vet vem det är höhö. Men tyckte att bilderna tilltala mig på nått sett. I dag har jag bara vaknat sett på en film om en storm och så har ja varit en snäll dotter och damsugit och torkat golvet. Så nu är jag helt slut ^^ haha. Ska börja lite smått att packa ner alla kläderna i Ikea kassar. Men tror jag har en hel del massa timmar i morgon på mig också. Jag tycker synd om alla som börjar skolan i dag, mycket skönare för mig som börjar på torsdag xD Skulle nog inte ha orkat en hel vecka. Vet inte om jag är nervös eller så men det kommer väl antar ja. Just nu känner jag att det ska bli så himla skönt att slippa allt här hemma, börja om från början liksom. Men hundarna, lilla Pelle, mamma och pappa kan gärna ha fått följa med tycker jag och Stina följer ju nästan med också ^^ . Satt en hel timme i går med pappa i telefon om hur man gör stor bokstav på mobilen haha. Och sen när han väl fick i väg smset så blev det nått konstigt haha. Nej nu ska ja käka, Bulgur med kycklinggryta (stackars de små kycklingarna)

Ale och Greta

Vaknade av sms signal i dag, mamma hade fyllt på min mobil med 300 kr :) Så nu får ja skicka 3000 sms i 30 dagar, himla härligt må ja säga. Sen så kände jag för att träffa Ale och Greta så vi åkte upp dit och pratade en massa. Så himla mysigt att sitta och lyssna på vad de har att berätta. I dag fick ja reda på att Ale har skjutsat Alice babbs och en massa andra kändisar när han var yngre. Och att hans brorsdotter (tror att det var det i alla fall) har vart gift med Viktor Forss sveriges rikaste man på den tiden. Få en massa komplimanger, som jag aldrig annars får. Ja det var mysigt i alla fall.

I morgon ska ja packa ner alla kläder och så, kanske händer nått mer, man vet aldrig. Sen på tisdag så åker ja och mamma ner till karlstad och fyller på mitt skafferi ^^ Och så ska ja köpa "Metas svarta tygskor" hihi. Och så vill ja ett par billiga nylonstrumpor. Sen så är det nog ingenting jag behöver, eller behöver vet ja inte men. Nej nu ska ja gå och mysa med mamma och äta korv med bacon på.

Räkafton - själv

Ligger i soffan på altanen och lyssnar på syrsorna där ute. Himla skönt. Har just sett klart på Vinterviken, så himla underbar film. Sånt som man själv vill ska hända en, men som aldrig kommer hända. Pappa ringde förut och jag grät hysteriskt som vanligt. Jag längtar nått så otroligt mycket efter honom så att det inte är sant. Nu är jag till och med ensam hemma,  mamma är på bio med en arbetskamrat tror att de skulle se tatuerad torso. Så snart ska ja gå och slänga in en baguett i ugnen och sen sätta mig och skala räkor i min ensamhet. Ska kolla på sommarkrysset om 20 minuter, om det fortfarande håller på. Jag känner mig inte så med i tv världen längre. Men det är väl rätt bra det kanske. Tycker faktiskt att det är skönt att vara ensam, typ ränsa tankarna i från sånt som bara gör mig ledsen. Så nu ska ja gå och ränsa räkor och tankar, natti natti... 


Gråa dagar

Det finns en fagrare glans, någon annanstans
Du får hoppas som om himlen fanns och tro och be att det ska gå
För du får ingen tröst av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst och gråa dagar skyndar aldrig på

image1082




Nu är det nearly klart!

image1074image1075image1076image1077image1078image1080
image1081

Jag har haft en heldag med en massa konkning av saker, tungt som FAN kan jag lova er. Men jag är nöjd som bara den faktiskt. Men nu är det bara min härliga doft som ska in i detta unkiga gamla hus ^^ .  Har inte lagt på den stora röda mattan och sånt haha men ändååå. Och i badrummet har jag fyllt min anka med väldoftande tvål i från Rusta. Och när jag väl är inne på Rusta köpte jag ett moppset som ni ser på bilden med en döskalle på. Endast för det oslagbara priset 29 kr. Sängen ser väldans platt ut med det är endast för att jag har ingen madrass, täcke och kuddar och sånt. SÅ nu vet ni det. Stör mig mycket på de där sakerna som sitter uppsatt på väggarna i badrummet. Men de ska ner illa kvickt när jag får mig tid. Lars Lerin tavlan sitter fint ovanför sängen också tycker jag med ett leende på läpparna. Ja inte helt klart men det bättras väl på under tiden ja bor där. Hallen ser som sagt inte bra ut, trasiga speglar och sånt haha. Ska byta toaring nångång också, soffa ska komma inomkort också... I morgon så drar jag och tjejerna till nån stuga i Gustava och så bada grilla åka båt och dylikt. Ska bli kul :) Och sen på fredag blir det röjj i parken ^^

Natti natti


Sjukt snygga kläder



Har de på sig i den här videon :) Och inte kan man klaga på musiken heller...

Åååh jag längtar till 3 november LW <3

Vad ska detta bli tro ? ^^

image1073

Pysslade lite i går :) Vad tror ni att det ska bli ? hihi

Alltid!

Fan vad ja alltid sitter och tänker på saker som jag kan skriva i bloggen som inte är vanligt trams. Men självklart så glömmer jag det lika snabbt som jag kom på det. Och det gör mig lett mina vänner.

I dag har det varit en sån där vakna kl 3 och skynda sig göra sina sysslor innan mamma kommer hem dag. Så jag har bara typ packat ner allting i kassar. Finns nästan ingenting kvar i mitt rum längre. Fäller en tår då och då. Fan liksom att pappa inte är hemma och finns där för mig. Jag orkar inte anförtro mig åt någon annan. Känns inte verkligt att jag ska flytta nästa vecka. Börja en ny skola. Jag är inte ens närvös. Jag förstår inte mig själv. Helt nya människor. Jag ensam. Göra egen mat. Haha ja en massa tankar snurrar runt i mitt huvud just nu.

Ja i alla fall mitt mål är att lära känna mig själv, acceptera mig själv, bli accepterad av andra och att var lycklig...

Fan va det blev djupt nu!

image1072
Vet inte ens varför jag lägger upp denna patetiska cyniska bild men ja gör det i alla fall


 


Knytnäveslag!

Jag hatar när du inte svarar. Döden är så in i helvete romantiserad, var är spriten och glömskan i alla självömkande biografier. Jag har slutat vänta på tecken, uppenbarelser, schizofrena jävla dialoger. Verkligheten har inget bokslut. Jag hatar alla falska yttringar av glädje, än mer hatar jag de äkta. En bomullslindad månad vid ytan, vid undanflykter, vid er. Ursäkterna till att förtränga börjar glesa, schemat tunnas ut. Väckarklockan ger knytnäveslag.

Resturang kajutan

Ja nu vet jag i alla fall vilken resturang det är jag ska äta på i 3 år :) Rätt lyxigt må jag säga, lite annorlunda i mot älvstrands maten ^^. I dag ska jag börja packa ner en massa grejer, ska flytta upp alla saker i dag eller i morgon eller nån annan dag. JAG HATAR ATT INTE VETA. Mitt rum hemma kommer bli så tomt. Och det kommer bli tomt i min lägenhet haha men det får ja stå ut med. Får skaffa mig 2 fiskar då känner jag mig mindre ensam. JAG VILL HA DOM NU OCH SÅ VILL JAG ATT PAPPA KOMMER HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kanske nån stuga med alla vännern på torsdag. Hoppas att inte morfar vill flytta upp då. För det skulle va mysigt att träffas då. Och kanske parken på lördag. Har inte varit på en enda parken denna sommaren. För denna sommaren har sugit på den fronten. Nej nu ska ja käka frulle.
Ha en braig dag och ge mig ett par svarta tyg skor :)

Hemkommen i från karlstaden

image1068image1069image1070


Köpte t-shirt i från Veromoda och linne i från soaked in luxury båda senapsgul. Både jeansen och klänningen i från J Lindeberg. Köpte också Oboy, duchkräm (till lägenheten) och ansiktsmasker. Im NÖJD 
image1071


Är typ kär i påslakanet, i got to buy!

Sola i karlstad :)

NU TAR JA BORT BILDEN FÖR EMMA OCH STINA TYCKER DEN ÄR ÄCKLIG ^^

Har precis varit nere och solat, tycker allt att det har tagit rejält mycket :) Det är la så här i Karlstad. Nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet och kollar på nån såpa, alldeles ensam är jag också. Emma är nere och solar :)

image1066

Tänkte visa hur fint det blev med min Stockholms tavla som jag har fått av Angelica :) Tänkte att jag bara kunde ha den stående där. Ja en spegel har ju gått i kras också, vet faktiskt inte vems 7 års olycka det är. Är det den som tar sönder den? eller är det den som tar reda på skärvorna? haha.

image1067

Har inte visat hur kokvårn ser ut, är inte riktigt klart än men jag tog en bild ändå. Till veckan flyttar jag in ALLT, pirr pirr!

Natti natti

karlstad

image1064image1063

Im in k-stad right now, and im feeling good... I fredags var vi i stan hela dagen, jag köpte jeans, tröja och två t-shirtar. Jag är nöjd! fick tag på allt jag ville ha :) Fast på nått sett vill jag ha så mycket mer haha. I morgon åker jag hem blir gött det hihi.
Nej nu ska vi titta på Lotta på bråkmaargatan :)

Försöker samla mina tankar,

Just nu känner jag att jag har mycket att tänka på, Stina mår inte bra :( jag ska flytta nästa vecka, måste komma håg allt jag ska ha med mig till karlstad i morgon. Jag har packat ner allt i två väskor men jag funderar på att byta till en resväska i stället för att ja ska gå från Herrhagen till Norrstrand. Och förra gången jag gjorde det fick jag mäktigt ont i min axel. Emma ska storstäda i sin lägenhet för hon klagar på att det luktar kloak och dyligt. Så jag och Stina håller oss undan och håller till i min lägenhet och fixar lite. Sen ska vi ut på stan :) Jag ska hitta nått att ha första skoldagen, (varför är det alltid så att man vill ha nya kläder på första skoldan? haha) Ska titta efter ett par jeans och en tunika/blus. Skulle vilja kolla på ett idrottslinne också, får se, har sett ut ett adidas linne jag vill ha. Men sen så ska vi åka på födelsedags mat shopping på willys. Lite vuxenpoäng att hänga på mat affär måste ja säga haha. Stina FINNS alltid här! 

Nu kommer John Blund natti natti ♥

Kommer hem på måndag!
  

Min dröm !

Tänkte berätta om min dröm som jag drömmer lite titt som tätt. Det handlar om barn kollo typ är inte helt säker, men barnen är i massa olika åldrar, det är mest syskon. De har en kolloledare som lär dem simma och har moral predikningar. Han pratar mest om att en dag ska de extra ta vara på sig. Syskonen ska hålla ihop. Och plötsligt en dag när alla barnen simmar för fullt i basängen så springer deras kolloledare i väg ner i djungeln. (Och just ja huset och djungeln är hemma hos Olivia) Men då i alla fall rusar det in en massa gröna mörka monster som vill döda dem. Monstrena slänger barnen överallt, på glasfönstren och bokhyllor ja överallt. Några monster har sprutor som de vill spruta i. Och så är det ett monster som har värsta personligheten och hon går i kring och typ, " Åh jag har inte tid med det här, jag har en klipp tid vid tre" haha ja men hon har i alla fall ansikte. Och så är det två jätte gulliga barn / killar / syskon som ligger under en bokhylla. De är lik han den där lilla killen i Star wars. Men i alla fall de ligger och pratar med varandra om hur mycket de älskar varandra, de är inte alls skräck slagna. Ena killens fot sticker ut så ett monster river upp hela bokhyllan. Och killarna flyr ner i djungeln och hon monstret med personlighet blir helt galen och skriker hysteriskt "jag ska ha dom" Men killarna flyr ända ner i dalen på hopp att monstrena inte ska hitta dem.... Nu har jag inte drömt nått mer :( 

Ni får ursäkta hur jag berättar för jag suger på svenska och på att berätta. Men jag vill i alla fall fortsätta att drömma är så himla härligt när man kommer i håg :)  


image1060

Hööööst

image1059

En sida som tipsar om vad man ska köpa nu i höst. Lite braigt är det :) 

Stockhoooolm :D

image1058

Mitt andra mål i livet! TACK SOM FAN ANGELICA
Det är föresten Angelicas morbror som har tagit bilden, duktig fotograf det ^^ Angelicas päron har en likadan tavla fast större. Blev liksom kär i den när jag var hemma hos dem på konfa middag :)

Sytt kjol !

image1056image1057

Va på sy humör i dag så ja tog mammas gardin och sydde en mysig kjol :)
Inte så jätte fin men min stil! Ska snart lägga upp min inflyttnings present jag har fått av Angelica. Blev skit glad av den verkligen. Det är kul att få presenter som nån har tänkt på att jag har sagt att jag vill ha en sån ^^ Liksom åh va fin. Haha nej nu ska ja ladda upp den foooort!  

Finurlig ^^

image1054image1055

Har förlängt det där draperiet som jag ska hänga upp i lägenheten framför ett fult fack. Och av det tyg som blev kvar så sydde jag bestick hållare ^^ Visst är jag för finurlig haha. Jag har också matchande bordstabletter :)

Inge sol i dag juee

Nehe i dag blev det inge solning alls, fy fan för det alltså :( Ska i alla fall träffa några sen hoppas ja, Angelica och Olivia som jag nästan inte har träffat på hela sommarlovet. Det är fy skam det, men det blir la så. Ja sitter och drömmer om Emmas kattungar just nu. Åh vad jag vill ha en kisse nu asså. Men mamma är nog inte så glad på det ^^ haha. Och så ska ja ju flytta också haha. Men fisk SKA ja ha. Men väntar nog tills efter jul, för just nu orkar jag inte ha firre. Mina vovvisar får gärna följa med mig till karlstad tycker ja hihi. Nej nu ska jag gå och sy, måste sy klart min lilla gardin till lägenheten för den blev för kort förra gången haha, så ska sy på lite tyg. Sen så ska jag laga en kjol och så ska jag sy en kjol mami har ju köpt resår :) Fan har ju mycket att göra nu juee, hej då på spanska!

Ännu en dag med sol och bad

image1051
image1050image1052
image1053
Ivar wannabe ^^ hahahahaha

I dag har jag hängt med vänner vid Sunnemos bästa och ultimata badplats Lidsbron. Där har jag stekt men inte fått nått resultat som vanligt så jag gör ett nytt försök i morgon. Ska försöka gå upp tidigt så att jag kan ta till vara på  solstrålarna. Jag har cyklat som fan i dag kan jag tillägga, jag kommer snart att kunna ställa upp i cyklings tävlingar så bra är jag på att cykla asså haha. Har cyklat 2 och en halv mil i dag i terräng "typ". Nej nu ska ja försöka att sova så att jag är utvilad i morgon. / Soofiiiie och kärlek till mina vänner, Stina jag finns här <3

I dag kom mitt godis :)

image1049

Fan va roligt det är att få godis på posten alltså, riktigt härligt :) Nu har jag ännu mera att proppa i väskan. Jag har en massa saker, 2 läppglans, handkräm, nycklar, paraply, block, penna, mobil, hörlurar, tuggemi, bikini, servetter och plånboken. Ja det var la rätt mycket, nästan som ett överlevnads kitt haha.

I´m just ordinary people

Detta skrev jag i går men bloggen vägrade att fungera som den ska. Så nu publicerar jag istället.


Rätt många dagar att hålla sig borta ifrån bloggen ändå haha. Det har hänt rätt mycket denna helg och vecka och kommer hända mer tror ja. I helgen så var jag och "tältade" med Moa Stina Erica och Amanda. Men där blev vi våldgästade av pollaker ^^ haha. Joline var var även med och lekte under dagen. Jag känade ett par tights då också, i leopard färg haha. Jätte fina är dom och väldigt Sofie. I dag har jag varit med Stina och solat och badat. Vi simmad även över sjön, mycket hurtigt och farligt. Sen tog vi Emmas båt och stekte på sjön och filosoferade, skönt må ja lova då sommarlovets varmaste dag. I morgon så ska jag leka med Emma Moa och Amanda och (Stina?) har inte pratat med henne än, vi ska steka och åka båt. Skulle ha klämt in Hagnäs någonstans med Angelica Olivia och Stina också men Angi ska jue på match i morgon. Men på fredag ska ja i alla fall upp till Karlstad. Åker på fredag för då har jag gratis skjuts upp haha, nej vadå snikig. Sen på lördag ska Emma fira sin födelsel som inträffade 11 juli för 17 år sen, blir väl lite tårta och sånt antar ja. Måste fixa med hennes present nu också. Har tänkt ut något mycket braigt hihi, blir nog bra det. I dag vid den här tiden på dygnet är det 20 dagar sen pappa anlände i Finland och jag saknar dig som sjutton. Om du vart hemma nu skulle ja gått ner till dig och pratat och myst. Och tidigare i kväll så skulle vi ha åkt ner till Lasseland på kvällsdopp. Kanske skulle vi vart hurtiga och sprungit ner dit. Jag saknar att inte ha någon att slå på. ÅH KOM HEM PAPPA.

:`(

image1048

Blogg pause

Nu tar jag blogg pause och dator pause i en vecka, hoppas att jag kan hålla det. Och när jag kommer tillbaka har jag säkert en massa att berätta. Eller ingenting alls haha. Ska bara in en sväng i morgon och betala mina grejer. Men nu folks så är det pause, finitooo ;)

image1047

Bjuder på en bild med dålig skärpa! Jag saknar dig PAPPA! När jag ens tänker att jag inte kommer få se honom på as länge så gråter jag bara. Och om jag ska prata med honom i telefon så gråter jag bara. Jag är verkligen pappa sjuk nu. DADDY COME HOME! Ingenting är ju som det ska utan dig :`( 

Läppglans :)

image1046

Budade hem en sån här också :) haha kunde bara inte stå emot. Nu är det slut på tradera köp! Men kände att jag behövde en ny läppglans för att min favorit i från Clarins börjar ta slut. I morgon ska jag och käka med mamma på nån resturang och sen så ska vi skaffa internetbank åt mig. Godnatt :)

Clinique

image1045

Oj det råkade bli en sån här i dag :) hihi. Ska bli kul att testa sen när den kommer... 
Nu ska jag göra iordning mig inför min kusin Gustafs kalas, ha en bra dag :)  

Lyx som jag vill ha

image1044

Du kan betälla dessa saker på Sephora så nu vet ni det. Dessa grejer går på 406 kr på hemsidan men är mycket dyrare i affär. Fast jag vet ju inte vad frakten kostar i och för sig. Men den kan ju inte va på så mycket. Man kan ju säkert buda hem dem billigare på Ebay :) Skulle kunna tänka mig dessa saker i juleklapp hihi. Fast det är låååångt dit. Emmas burberry väskor skulle ja kunna tänka mig också. De finns säkert att köpa på Emmas mammas affär Mias. Så får la ta mig ett titt dit om ja lyckas få pengar ^^ och det kommer bli svårt.
Men ingenting är omöjligt som Gunde Svan säger...  

Viktor Axelsson

image1043

Det är jag och alla småbarn haha ^^ Men hans utseende är verkligen i min smak och i många andras också säkert. Men va i alla fall tvungen att sätta i hop dessa bilder när han står och sjunger "uti vår hage" Så damn hot haha. Nej nu ska jag sluta och drömma och typ sova eller nått sånt. Men snygg är han. Tänk er att ha en kille med sånt hår att ta i, åååååååååååååh.
 Nej nu går jag och lägger mig!

Sov sött

Billinge ost

image1036image1037

image1039image1040

image1041image1042


Är för någon timme sen hemkommen ifrån Karlstad ... I går så gick vi på stan, ja, Emma, Olivia, Linnea och Erica. Jag och Emma blev kvar i stan för att de andra åkte hem :( Men då gick vi och fikade på royal, Emma en latte och jag en varm choklad ^^ haha. Sen så gick vi hem till mig och åt lite mat och så satte vi i hop en rullvagn. Köpte några saker för några enstaka tior också. Dior saken är nån slags ansikts skrubb och biotherm saken en ansikts mask. "Väskan" är ett block. Och tvätt väskan ska jag ha när jag tvättar i lägenheten. Och Linnet ska jag mysa i, ha typ som pyjamas. Tror allt gick på 105 kr, och det kallar jag billigt. Men jag såg en massa dyrgripar jag vill ha. Men så är det väl när man inte har nått jobb, BÖÖL! Måste få jobb i karlstad inom kort. Jag vill ha nått med satin/siden först och främst. Men jag vet inte hur ja ska kunna få i hop till det. Och så skulle det inte vara så dumt med ett par nya gympa skor och sportbh. Fast sånt är tråkigt att köpa. Skulle inte säga nej till ett par kvalitets jeans på rean nu heller. Kan inte nån ge mig ett jobb. Fan vad som helst. Helst inte prostitution men alltutöver det tack! Nej nu ska jag ta mig en skön dusch. Och sen så ska jag göra ingenting! Stina är på väg hem nu också :)