Mitt 2007

Tänkte att jag skulle försöka sammanfatta mitt år:

Nyår förra året firade jag i Sörbyskola där hade vi det kul vi alla sammansvetsade tjejerna och några killar som Joline precis hade träffat. Adam var då kär i Erica och hon ville knappt veta av honom. Jag tror att det var där Mikael fick upp ögonen för Olivia. Men jag och Olivia hade bara ögonen för Matte då haha. Stina hade inte ett så bra nyår.

Sen så festade vi alla tjejer tills vi sprack hela våren på ett ställe som heter Berg, för där fanns det en stor "TV" som man kan dansa framför till Thevoice. Roligt roligt. Där badade vi i trätunnor och festade tills vi inte orkade mera. Var några ggr i Byn också. Och hade as kul :D

Sen så kom sommaren som inte bjöd på varken fest och sol och bad. Fest var det men mitt fest humör var inte på topp. Jag åkte till göteborg med mamma och myste i stället. En jobbig sommar blev det efter att pappa åkte till finland i 3 månader och jobbade. Många telefonsamtal till honom och längtande. Har nog aldrig saknat en person så mycket som då. Jag flyttade också  till en lägenhet i Karlstad.

På hösten började jag Design på skolan Fugik i Karlstad där jag dan innan träffade Sara och hennes kompis Malin. Sara hade hittat mig genom denna blogg (tack bloggen^^) Träffade även Keri och Jenny som jag umgås med i min klass. Så nu har jag 2 och ½ år kvar i den skolan. Bra ämnen i den skolan :)

Nu är det jullov, och i dag är det nyår. Ska bli kul att klä upp sig. Det är de roligaste!

Det har hänt en massa massa mera men jag orkar inte skriva ner allt haha.

Som ni fattar så har det varit fattigt på kärleksfronten hela ÅRET!
Eller jaaaa kärleks fronten ^^

Oh my!

image1420

Jag tycker att det där vardagsrummet är så fint :)
Jag vill ha en vit soffa, kan man köpa det till min?
Och sen ha massa vita fluffiga kuddar brevid aaaa!

Nu är jag hemma!


Jag har börjat inse att jag måste köpa en kamera. Har inte varit så intresserad av att ta så seriösa bilder men det kan ju ialla fall vara kul att se en bild med i alla fall lite skärpa. Så det blir det nog snart. Har lekt med Angelica Stina och Olivia lite efter att jag kom hem. Diskuterade morgondagen och jag vet inte hur det blir än men det löser sig. Blir nog en liten mysig fest nånstans typ. Har gjort en film däruppe som jag visar vad jag har köpt men glömde att jag har köpt ett skärp också. Som jag prutade till 50 kr på H&M för att det var en liten fläck ^^. Men i alla fall är nöjd med köpen och nu ska jag dricka oboy och äta macka. Seeee yaaaaa 


image1416
image1417
image1418
image1419


Dessa köpte jag!

image1414image1415

Riktigt RIKTIGT riktigt snygga tycker jag att DESSA är! :)

American Appareal

Så nu har jag tid att skriva lite. I går var vi på stan och handlade en massa, även fast det började segt. Jag köpte mig i alla fall 2 klänningar i från American Appareal, sloggi trosor som inte har några kanter, en mascara i från Loreal, örhängen och två linnen i från Topshop och en weekendväska i från 10 gruppen (skräll att jag köper väskor!) Ja rätt mycket ändå. Men det var svårt att shoppa på rean så de flesta köp kom inte därifrån.
Tror det håller på att ordna sig med nyår också? Inte för att jag är bjuden nånstans men ^^ Bersäng blire nog inte i alla fall. Men vi får la se typ. I dag ska jag försöka hitta ett skärp att ha i midjan på min klänning och så ska jag köpa dior läppglans. Vi ska inte in till stan i dag utan vi ska bara in till Huddinge centrum. HAHA jag var inte inne i en enda H&M butik i går :D det är för bra för att vara sant. Gött att komma hem med något som inte är därifrån nångång. JA ha en braig dag :)

Presenter

image1412image1411

Detta fick jag av Åsa i julklapp :)

Stoooor tv

Sitter här hemma i moster Åsas vardagsrum/kök och kollar på Ett gott parti. Vi har avnjutit kalkonfile, ungspotatis och god sås. Kom hit rätt fort tycker jag, jag tyckte inte att det var jobbigt i alla fall. Fick julklapp av moster förut också. En vit sagaform skål :) Och Filippa K muggar :) Fina grejer! I morgon blir det SHOPPING! HEJS :D

Stockholm

I morgon är jag on my way till Stockholm. En lång och krävande resa. Men shoppingen i Stockholm slår karlstads shoppingen på långa vägar ^^.
 
Lekte med Stina och Olivia förut mysigt (: Nu duschen! Sen SOVA!


Djurens Rätt

image1410

Den viktigaste julklappen av alla, fick denna av Djurens Rätt för några dagar sen. Har inte ens berättat för Stina än :O men i alla fall denna ska pryda vårat kaklade badrum haha (planer planer).

En grej jag hatar med att vara människa är att man är så in i helvete materialistisk. Om alla människor drog ner på allting och bara hade en sak av allting typ tror jag att det materiella skulle minska men som vi håller på kommer det inte att sluta alls. Jag är inte bättre själv, och kommer säkerligen inte att bli det heller. 

Det var lite i från mig! Nu ska jag duscha!  

Calvin Klein

image1409

En present jag köpte till mig själv :) HOHO den var jag värd!

Marimekko

image1408

Dessa servetter fick jag av Olivia i julklapp :)
De ska inte användas förens jag har en 3:a!

Armband

image1407

Detta armband har min mormor gjort alldeles själv i silver :)

När man inte har annat för sig

image1398

 4 favorit väskorna

image1400

Detta är en favorit för att jag tycker att den passar till allting. Både vardags och till fest. Den hänger ofta på min arm.

image1401

Svårt att få bra på bild, men den är i från Prada i skinn/mocka och jag gillar den för att den hänger fint på höften.

image1403

Min röda lilla väska i från 10 gruppen. Jag föddes knäsvag i rött. Älskar den fortfarande sen då jag bestämde mig att köpa den på Götgatan :)

image1404

Den här väskan som Josef Frank har designat kommer vara en favorit i hundra år framåt typ ^^
Den är helt klart värd priset!

Har många många mer väskor ^^ men dessa är favoriter.
Haha i bland tycker jag att jag är rolig som gör sånna här blogg inlägg. Men va fan de är till för mig själv.

Jag är sjuk :( jag mår illa. Det suger!

Bajj

Vaknade inte för allt så länge sen. Känner mig sjukare än någonsin, så jävla typiskt. Jag måste verkligen blir frisk innan torsdan då det var tänkt att jag skulle åka till Stockholm. Åh så jävla typiskt. Nej jag orkar inte skriva mer nu tycker bara att allt är piss när man är så här sjuk när man ska vara glad och sprallig nu men ikke.
Ha en bra dag!  

Julen

Jaha så var julen förbi! Den kom fort och den gick fort. Jag har ca 39 graders feber och jag mår inte så bra om man säger så. Fick en hel del bra saker i alla fall :) Har några kvar att få under veckan också.
Lite bilder på några grejer fick pengar också som alltid.

image1393
LOVE LOVE LOVE
image1394image1395

image1396image1397

Ha en fortsatt trevlig jul :) Om ni nu haft det!

Jag tycker att julen förövrigt är överskattad!


Theo och syster

KOM KOM KOM KOM KOM KOM!
KOM KOM KOM KOM KOM KOM!
KOM KOM KOM KOM KOM KOM!


När det känns konstigt

Jag kollade på en film förut om små hemligheter. Det var 3 tjejer som har varit kompisar i hela livet och delade alla hemligheter med varandra. Och en speciell hemlighet var någonting med att de alltid skulle hålla ihop oavsett vart i världen de levde, nått sånt. Så vill jag också ha det. Och jag trodde att jag hade det så. I bland blir jag så himla besviken på mig själv. Men så tänker jag att jag inte är ensam om att misslyckas.
För mig är vänskap att hålla i hop och att oavsett vad som händer så ska man inte lämna varandra. Våra liv är avsett för att förändras. Och visst man kommer kanske inte att träffas lika mycket men om man inte tar sig tid att träffas nån gång kommer man ångra det när man dör.

Men vänskap är inge viktig eller?

BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ

Här sitter jag i min säng. Har ont i pekfingret och i halsen. Har ingen lust att öppna gaddarna längre. Det gör för ont. Ska kolla på julkalendern nu, även fast jag vet hur det kommer slut.

Jag slår vad om att Elfi blir årets bästa nissa för att hon inte bara uppfyller önskningar utan tänker på dess innebörd innan hon gör något typ. Och att de får fira jul tillsammans.

Det är faktiskt första gången som jag har sett alla avsnitt av julkalendern :)

Fan FAN fan

Jag har endast en hårnål här hemma! Om den går förlorad är jag helt körd. Och jag som nästan lånade ut den till Stina över telefon när hon skulle klämma pormaskar. TUR liksom ^^

I havaaaa ingen voice

Ja kan inte prata längre. Blev sämre i dag PGA karlstad resan för att hämta fiskarna (blev blött i bilen ^^) och köpa julmat. Fick tag på crostader :D:D Nån mer än ja som älskar det? Vet att ingen kommer att svara på det men jag kan ju alltid försöka. Köpte en ny foundation i från Max Faxtor. Var välbehövt. För jag hade en sån där moooooooseeeee grej och det passar inte alls på min torra hud. Nu ska jag drömma vidare om ett American Appareal besök i Stockholm ^^ Och att jag hinner att köpa Marc Jacobs klockan innan nån annan.
Ha en bra lördag folks!

Julgran

image1389image1390
image1391

Pappa och jag högg en gran i dag :)

Nothing tooooo say

Jag sitter och bränner ner en absolut Sofie skiva, med en massa Winnerbäck och spansk musik :) Sen ska jag städa övervåningen. De här 4:a dagarna innan jul kommer vara så dryga. Alla är fortfarande sjuka, fast jag har blivit bättre på en dag, bra det :) Mammas feber har gått ner till 38 grader. Och pappa har blivit knäpp. Han säger att han tränar engelska. Varje engelsk mening som är på tven säger han också. Jag blir nervvrak på han ^^. Ingen julgran har vi än. Nej nu äre 3 minuter kvar till cdn är klar. Ha en braig dag!

Sjuka huset

Är det hemma. Mamma ligger och sover sen nån timme tillbaka. Pappa och jag la oss på golvet och halvsov för nån timma sen. Nu sitter jag här och pappa kollar på tv. Vi måste verkligen bli friska innan jul, eller innan i morgon för på lördag ska vi och hämta mina grejer i karlstad, har inga kläder hemma alls. Och fiskarna ska med också. Åker ju till Stockholm till torsdan? tror jag. Och då måste jag ha kläder. Eller ja det måste jag ha annars också. Nej nu ska jag gå och lägga mig eller se på tv med papi. 
JAG LÄNGTAR TILL DOPPAREDAAAAAN!!!!  


Lilla julafton i går :)

I dag är jag riktigt jäkla sjuk :( Jag som ville byta julklappar med Keri Sara och Jenny. Men men får la bli en annan gång. I går var jag i alla fall hos Matilda på lilla julafton :) Och vi hade som alltid skit mysigt. Skrattar åt allting och berättar gamla minnen. Ur mysigt helt enkelt. Både mamma och pappa är sjuka i dag de har 39 graders feber :O. 
Inte lätt inte. Här kommer lite pics från i går och en liten video i från när Stina var tomte (;



image1384

Våra julklappar under Matildas gran :)

image1385

Stina Olivia och Matilida samlade runt bordet

  

Några julklappar som jag fick i går :)
Stinas halsduk hänger på elementet så jag tog inte kort på den ^^

Don´t wanna think about it...

Esmee Denters är BRA!

Nej nu ska jag åka till skolan och ha typ 2 lektioner. Sen åker jag till Hagfors. Ni får ursäkta mitt sätt att se ut. Har dragit mig i från att duscha i några dagar under veckorna innan jul nu haha. Så i dag är jag oduschad. Fast jag luktar underbart i alla fall (: Jag drar mig för att åka 14:10 bussen för det känns som att man åker till stockholm eller nått. Tar typ 2 h. BLÄ. Nej hoppas nu för guds skull att Stina åker till mammas jobb och hämtar hennes paket annars får hon det inte mohaha. Nej malalaaaaaaaaaaaaa. Ha en bra dag :)

Teater nu på morgonen ^^

Oh FAN

Kom på nu att Stina inte kan få sin julklapp i morgon :( För jag åker inte hem innan. Och där hemma ligger den i bokhyllan i vardagsrummet. BLÄÄÄ hon kommer bli as ledsen juue. DUSCHEN KALLAR!

Julbak

image1380

Har bakat knäck och rischoklad i dag :) med Sara och Keri. Så nu har jag sett Saras och Malins skit fina lägenhet. Är helt avis så jag dör. Vill också ha vitt och fint! Men har fått ideer till hur mitt rum i trean kommer att se ut. Min klädstång ska MED. Saknar den som FAN. Ska bara köpa nya galgar sen är det prima. Och så ska jag ha det svarta bordet som jag har hemma. Sen kanske måla barbordet och ha stolarna där och mina firrar. Eller så har jag det som databord vet ej ^^. Jo nu kom jag på jag har fiskarna ska stå på det svarta bordet och så har jag barbordet som data/ sminkbord typ. Sen ska det inte vara nått mer där. Sen i vardagsrummet ska det vara min soffa och hyllan om inte den ska va i mitt rum då. Stina och jag har pratat om att bara ha en soffa, tv och växter i vardagsrummet. Det räcker liskom. Det ska vara en clean känsla. LÄNGTAR. Skulle vilja hitta nått romantiskt litet bord att ha i hallen haha. Nej sluta skriiiiv. Länge kvar tills dess.

Har bestämt mig för två grejer som jag ska beställa precis efter jul.
En grej från Nelly och en från ebay haha.
För när jag kommer till stockholm under lovet vill jag inte springa omkring och leta efter speciella grejer jag vill ha. ORKA DET ^^

image1381

Såhär fint är det hemma hos Sara. LÄNGTAR efter miiin klädstång. Keri i bakgrunden också.

image1382image1383

Fin hall och fin lampa :) Och ett fönster ooooh :O Känns som att jag aldrig har sett något liknande förr. Mycket mycket fint. Blev himla inspirerad. Gardinerna och allting. LÄNGTAR.
Nej nu ska jag sätta mig in i House ^^ I morgon åker jag hem till Matilda med julklappar :)


Sång om rudolf

I dag är jag TRÖTT! Vill ligga kvar under täcket... BLÄÄ! Kolla på julkalendern och bolibompa hela dan, let meeee...

Ha en bra dag!


Lilla julafton :)

Gud så jag längtar! I morgon är dan före dopparedan för Sofie Matilda Stina och Olivia :) Vet inte hur många ggr jag har nämt våran lilla julafton i bloggen. Men jag ser verkligen fram emot det, nionde året liksom! Orka skolan jag vill bara MYSA. Är på mys humör! Godnatt på er (:

Köpt ny växt :)

image1379

Fin va, va va va??? hihi. Hoppas att Gösta och Doris trivs som fisken i vatten :)

Gick lite på stan med Emma och Stina förut och så fikade jag och Stina. Värsta chokladkakan med grädde för 20 kr. Sweet :) Annars rätt dryg dag. Men lägenhets bekymmren är som borta, men kommer säkert tillbaka. Lycklig för att jag kommer att flytta till en 3:a snart, eller snart... om ett halvår. Men det är inte så länge om man tänker efter. Men ialla fall nu ska jag kolla på Andra avenyn och stirra ihjäl mig på Karim :D

P.S. I love you



Kommer på BIO! Lätt att jag ska se den och GRÅTA!

Vanilj wafers

Nu sitter jag i MIN lägenhet. Visst den är inte fin och så, (fast mina grejer är fina:) men bra skönt är det att slänga ner sig i sängen efter att man har gått hudra mil i från bussen. Asså det är en grej jag inte fattar. Om man sitter på en buss längst fram, varför får man inte gå av fram då? När det inte ens ska på människor. Jag vet att det står utgång bak men ändå. Är det inte lite väl stöddigt. Och nu när det snart är jul och allt. Jag är beroende av att ha en lägenhet. Så är det. Men jag har ändå 3 månader kvar här. Och efter de 3 månaderna hoppas jag att det är varmt och ljust ute så det inte är lika jobbigt att åka buss. Sen är det SOMMARLOV. Men nu är det snart jul och jag är GLAD ska i alla fall vara glad. Men det blir jag säkert sen. Ska träffa stina lite efter skolan, ska gå på rusta och djuraffär. PUSS ha en braig dag!

I morgon

Ska jag försöka att vara glad och samla mig själv. På denna julevecka ska man vara glad. Men lilla Sofie kan inte hjälpa att nån elak vattenskada kommer och förstör för henne.
Jag hatar sura människor. Jag är en av dem.
NEPP nu ska jag soooova! 

Morgondagens piss: Att behöva sätta in 100 kr på mobilen!


Olivia och Stina

Gud vad jag känner för att ligga på Olivias stora blåa uppblåsbara madrass och bara mysa och andas in Olivias och Stinas underbara doft. Det känns som att det är nostalgi. Men nu jävlar ska det bli av under lovet. BANNE MIG! För inte alls så länge sen så låg jag där på madrassen och hade det helt underbart. Känns inte alls som det var länge sen vi gick på dagis och levde det bekymmerfria livet. Men ni/du ska veta att ni kommer alltid att förbli mina bästa vänner även hur allt ter sig i livet. OLIVIA och STINA. Vänner för livet!

image1378

När mörkret faller och ljuset inte längre når mig
När trädens tunga löv blir röda och regnet blir till is
När soldaternas tunga kliv  och ljudet klingar från vapen i en evighets strid
Kan du tala med mig, kan du komma till mig, finns jag där
Och som änglar har vingar så har jag tid.


"Lilla" julafton med morbror och Hanna

image1375



Fick som alltid massa grejer av mormor. En väska som hon har sytt av Ikea tyg. Och 2 pasmina (stavning) i kina. Jätte fina är dom :) Ja det enda positiva denna helgen. Att träffa släkten. Ja inget mer. PALLA. Nu blev jag ledsen att Stina inte kommer att åka med bussen i morgon. BLÄ på det! Fuck world. Orka julafton överhuvudtaget. Orka få saker som man inte kan ha någonstans typ. Orka med mig. Jag vill ha någon nära mig nu!

Ååååååååååååååååååååh!

Varför måste jag vara ledsen hela tiden? Jag orkar inte...

Det är aldrig någon som förstår mig!

Leva? eller dö?


JAG VILL!

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA

FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA


Bara för det går jag och lägger mig nu!


Varför inte stänga av solen fort

image1374

Den planlösningen! Dregglar...

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Jag förstår inte?

Asså jag förstår verkligen inte? Hur kan det va så jävla svårt att förstå att om jag flyttar hem i 2 månader så kommer det bli ett helvete för oss alla. Jag tål er inte. Ni tål inte mig. Även fast jag älskar er så himla mycket, och ni älskar säker mig. Att veta att jag ska komma hem till er i 2 månader det går inte i min värld. Jag tycker att det är nog jobbigt att komma hem på helgerna ibland. Jag vill inte bo kvar i lägenheten och bara att jag tänker på det börjar jag gråta. Jag vill INTE! Och inte vill jag flytta hem i 2 månader. Och så vill jag inte hålla på att leta lägenhet under sommaren och låta hela den bli förstörd som den förra sommaren blev. Det enda som får mitt leende att falla på plats är att jag och Stina flyttar till en 3:a första april. Annars kan jag skita i allting känns det som. Jag orkar inte. Gräv ner mig i en grav och kalla mig omogen men jag ORKAR INTE! Om vi hade hittat en fin lägenhet i från första början hade det här aldrig hänt. Och skyll inte på mig. Att betala pengar som egentligen skulle ha lagts på en skit lägenhet på en bättre större lägenhet funkar inte i era öron eller hur? Hur fan tänker ni? Eller tänker jag helt fel eller? Nej det gör jag inte. Jag tar fan ett sabbats år och försvinner som Lars Winnerbäck gör, så behöver jag inte vara i vägen för nån. Bara försvinna och inte kosta pengar. Slippa vara någons samvete. Nej tacka vetja försvinna.

Vill ha klocka!

image1373

Jag skulle vilja ha nån av dessa. Fast helst av allt skulle jag vilja marc by marc jacobs klockan som kostar 1300 i USA med typ 3000 här i sverige. Så om ni ska till USA tell me? Fast dessa är underbara också! Ska nog kolla in dem på min visit till Stockholm. Den röda va lite läcker! Fast den passar inte till alla kläder jag har. Så om jag köper nån så blir det en vit med guld detalj :) Om jag inte smälter när jag ser den röda förståss.

Den perfekta 3an

image1369image1372image1371image1370

Fast det här är en 2:a men ändå. Ljust och fräscht på Herrhagen. Stina det är precis så där vi vill ha bordet där uppe, med lampan :) Den utsikten liksom woow haha. Hela den här lägenheten är min stil förutom köket dock. Men det duger. GIVE ME i födelsedags present!

Done

image1368

Har klistrat in alla mina bilder i mitt fotoalbum nu. Det fattas en massa bilder tycker jag. Behöver mer underbara upplevelser, aint I right? hihi. NYÅR? då ska det tas bilder om det nu blir raj raj ^^ typ! Nu ska jag skriva en uppsats om hjältar och hjältemod! :(

En ung i Lars W



Älskar hur hans frisyr framhäver hans söta öron. Gillar att se hur hans röst var i från början, att man hör hur hans röst har utvecklats till en förförisk poet. Och han har inte bytt mönster i sina texter. Och hans dialekt har suddats ut (när han sjunger kaffe så sjunger han kaffeeee på nått sätt haha) och blivit bättre. Mer rikssvenska.

Vem älskar inte denna skönhet?

Tankar...

Jag ligger och funderar här ca kl 21:30 på vad det är för liv jag lever. Det känns som att jag inte hinner med att leva längre. Typ som att jag hade mer liv för ett år sen. Nu är det bara att fara och flänga. Och ändå så är jag lika mycket ovänn med mamma och pappa som vanlig. Att vi missförstår varandra, och har ekonomiska kriser typ. Jag orkar det inte. När jag hör något om pengar har jag bara lust att kväva mig själv med 100 kuddar. Jag trodde att jag skulle vara oberoende men det blev typ tvärtom. Nu har jag så mycket ansvar så att jag inte hinner med att hitta på sattyg som en normal 16 årig ska göra. Eller så är det för att jag har tröttnat på att spy överallt och på alla haha det var väl att ta i men ja ni fattar. Men ut och festa vill jag! För vad annars skiver jag det här för liksom? Men att ligga i ett dike någonstans vill jag inte och kommer inte att göra. Förutom på nån studentfest vill jag bli hemskjutsad på en skottkärra haha. Det är redan bestämt typ haha. Jag vill dansa i natt! Jag vill ha kul! Men mest av allt vill jag flytta till en 3:a men ingen förstår det (nån gång i manhattan med flotta människor). FAN DÖDA MIG I STÄLLET! Jag vill sjunga gamla fria nord för någon, för jag kan den utantill. Det är frusterande! 
 
image1367image1365
image1366

Sov sött! Och ta inte mina ord så hårt! Jag kanske tänker på nått annat i morgon (:


 


Min söta BÄBIS!

image1364

Hon tar för sig i soffan med kudde och allt. Min stora lilla hund :)

Min dyra julklapp till mig själv!

image1362image1363

30 ml parfym
200 ml bodylotion

Smells like heaven!

Lite för prinsess liknande!

Nu tycker jag att layouten är för söt. För mycket rosa. Men det får vara såhär ett tag nu (: Nu längtar jag hem! Väntar på att tiden ska gå. Och så undrar jag varför mamma tror att det är kallt i mars :S ^^ Vill säga upp lägenheten nu!

Chips en sån här fredag skulle inte sitta fel i magen! If mum read BUY!

Chanelörhängen

image1361

Dessa ska jag köpa efter jul! (:

Åh va juligt!

Hihi, jag älskar JULKALENDERN! I dag är det 10 dagar kvar till jul (: HÄRLIGT! Jag tror att Klas as är bra för den lilla flickans mamma. Dumma flicka! Haha. Asså ni måste tycka att videon är bra som jag och Stina har gjort för jag skrattar ihjäl mig haha. Jaja i dag blir det att köra på sig mössan för ORKA göra iordning sig... PUSS

Stina och Sofie tror sig roliga



 Vi hade i alla fall kul själva :)

Inte NÖJD

Är inte alls nöjd med layouten men det får va så här tills helgen. För nu kommer jag inte ha tid att sitta och fiffla och ha mig. Ska snart ta bussen till skolan och se på ett luciatåg (: Banne mig att det är bra för annars hatar jag dem allihopa haha. Vi har inte ens haft rätten att få vara med :O hata. Rätt ska va rätt enligt mig. Och det här med att dejta någon på nätet och sen träffas blir väl aldrig bra eller ? haha. Stina du borde veta? haha. Jajajaaaaaaaa. Ska ta och borsta min få tänder som jag har. Och så åker jag i väg med min nya tunika och så kommer jag lukta Calvin Klein :) Vardagslyx i högsta hugg! Sen efter skolan. Lägenhets visning!

image1358

Vad tycker ni om den bannern ? Haha. I bland vet jag inte hur jag tänker ^^

UPPBYGGNAD!

Håller på att fiffla lite med designen! Så coooola neeer va ^^

Klänningen slash tunikan

image1357

Tralalala på denna rubrik!

Ja en helt vanlig onsdag. Fast rätt slapp onsdag ändå. Började inte förens kl 12. Men jag och Sara var i skolan kl 11 för att göra ljusstakar. Men innan det fixade jag klart mina julklappar. Så nu är jag helt klar. Blev så glad när jag såg Stina på bussen, hon satt och stickade på min halsduk också :) haha. Jäkligt bra present faktiskt. Sen så gick vi på stan och Stina köpte julklapp till hennes hjärtevän och jag julklappar som sagt. Efter skolan så gick jag och Sara och shoppade lite. Eller jag gjorde det, presentpapper och en liten present till Stina. Råkade köpa en liten tunika till mig själv också haha på morgonen. Men den var billig och nu är det verkligen slut shoppat. Jag blev helt störtförälskad i den. Känner mig som en liten pepparkaka slash lussebulle haha. Visar nog sen. Vadå shopoholic! Ändå känns det som att jag inte har några kläder haha. Nej i morgon är det komikapp dag i skolan så det är inte så mycket som ska göras gjort. Sen efter det så ska jag och Stina åka och kolla på en lägenhet på Kronoparken haha för att se hur stor en 3a är. Leka lite med känslan typ. Ska inte flytta förens till sommarn/hösten. Men vill göra det nu! Jävla piss att jag har den här lägenheten. I morgon åker även Jenny till Rom jävla lyllos henne! Jag vill åka dit och festa skiten ur staden haha. Nyår någon? ^^ Nej nu ska jag sätta mig in i Bonde söker fru på teven.
Ha en trevlig kväll!
   
image1356

Some EGO pic ^^ Inte vanligt för att vara mig!


Hej hopp på morgonkvisten!

Nu sitter jag hemma i Sunnemo och väntar på att det är dags att gå ner till bussen. Kollade på adventskalendern förut. Och jag tycker verkligen att kalendern är den bästa på länge. Speciellt i går när nissan var full haha. Ska kanske till Stockholm under lovet så nu längtar jag lite till :). Ska försöka att inte köpa nått skit på julrean. För ungefär 99 % av grejerna som jag köper där använder jag bara en kort period. Men nått kan man ju alltid köpa. Jag vet inte hur jag ska göra nu om jag ska gå i stan och köpa de sista julklapparna tills skolan börjar eller åka hem och sitta vid datorn och slagga lite. För jag börjar inte förens 12 liksom. Ja det återstår att se! PUSS


image1355

Jag och min Theo på jul :)

Mars april maj juni

I mars säger jag upp min äckliga lägenhet. Och då har jag 3 månader på mig att antingen flytta hem alla grejer eller att hitta en ny lägenhet. En 3a MED STINA :D. Men jag tänker inte nöjja mig med vad som helst inte. För om vi inte hittar nått bra så bor jag hellre hemma. Fast det kommer vi göra känner jag på mig, asså hitta något bra. Hoppas bara att Stina orkar vänta. Men jag tänker i alla fall byta lägenhet vilket fall i så fall. Fast då får jag ju ingen 3a med Stina
:( Det vill jag verkligen nu. För om man hatar varandra nån vecka är det ju bara att stänga in sig på sitt egna rum liksom. PRIMA SKINKA LIKSOM! :D Så jag har 6 månader kvar i min lägenhet i januari. GÖTT SÄGER JA!

Nej nu ska jag duscha och gå och lägga mig för att sova. PUSS!

Julkalendern

Har jag sovit nått i natt?
Nej det har jag inte, och det resulterar i att jag är väldigt, väldigt trött nu. Även fast jag proppade mig full med ipren så slutade inte hjärnan att snurra.

Jag har kännt mig så kränkt hela natten. Livet livet livet. Ska det alltid vara så här?


Fan va jag inte kan hålla mig

image1354

Detta är paketet som jag köpte till mig själv och som jag hade tänkt att jag skulle vänta med att öppna tills julafton. Men palla vänta. Jag behöver det här. Jag behöver blir lite glad. Jag som trodde att den här dagen skulle bli bra ,förrra veckan när mamma berättade att mormor och Gunnar skulle komma och hälsa på. Men ikke. Nej nu blir det paket öppning. Och vidare sömn kommer det nog inte att bli. Kanske ska kolla på andra avenyn så att jag somnar. Ha en bra dag i morgon. Och jag älskar er så himla mycket alla som jag känner! Och vissa så betydligt mycket mer. När andra bara sviker så finns ni där. Tack tack tack tack tack!

Min bubbe

image1353

Min gamla älskling vad jag vill krama om dig tills du dör nu!
Fattar inte varför jag är sån jag är, blir så jävla upprörd. I morgon åker jag hem!

LEDSEN ledsen ledsen

Jag vill inge mer nu! Kom och rädda mig! Ja är för liten för det här...

ARG ARG ARG ARG verkligen SKIT ARG!

Nej nu fan tänker jag FLYTTA ögonaböj. Palla den här jävla skiten. Nu ska den jävleln utnyttja våran jävla hemförsäkring. Och så säger han att det är mitt fel. SOM FAN HELLER! "Men lilla gumman det var inte så jag menade" va fan mena du raaa? Nej nu är det jag som ska fixa en trea och flytta in på Stina ÖGONABÖJ. 

Köpte en present till mig själv i dag också. Ska inte öppna förens på julafton! (: gulligt va? 

Ah just ja, jag duscha inte i går. Och det ångrar ja bittert i dag. För förut så kom hyresvärden och sa att jag inte fick duscha förens i morgon. För han har sprutat in silikon i väggen. Så FETT hår. Hur ska det gå till? Jag har inte duschat på 2 dar. Får väl stoppa in huvudet eller nått. Jag är så himla upprörd nu. Jag vill inte bo kvar. Det känns som att bo i nått jävla fängelse. Nej nu ska jag gå och hänga mig. Min jul känsla är helt borta. Puutffff där flög den...

Ha en bra liv!

Hopp hopp

Hoppade över gympan/badet i dag och stannade hemma i stället. Jag har mens och mens värk. Det går inte i hop liksom. Så jag har sovit till 10, gött. Ska dra mig till skolan vid 12. Då har jag redovisning om pandoras ask. Sen på engelskan har vi 30 glosor. Och sen har jag resurs engelska och då ska jag redovisa en grej och så har jag typ 30 glosor som jag inte har gjort att göra då. Ja sen ska jag hem och kolla i tvättstugan om min matta hänger där. Och så ska jag slänga i lite lakan och sånt i tvätten. Sen så kommer mormor nån gång i kväll och hälsar på mig. Men kul att se min "fina" lägenhet liksom. Jag funderar på att kanske sätta maskerings tejp på hålet och ha soptunnan precis framför det haha. HATA. Nej nu ska jag göra i ordning mig. Ha en braig dag!

Nu ska ni få se badrummet



Så där! Man hör inte allt vad jag säger men det är inte det man ska fokusera på, utan toaletten.
En underlig sak är att jag och min familj är så otroligt olika. Jag stör mig på allting som har med det yttre att göra men mamma säger att det växer bort men det tror jag ej. Hon säger att om jag vill flytta till en 3a så är det upp till mig. Ja fine säger jag då. Och så börjar vi prata en massa eller jag pratar väl mest. Men det som är konstigt är att hon aldrig kan lyssna klart på det jag har att säga. Så oftas slutar det med att nån lägger på eller att vi av nån konstigt anledning slutar i ett rent catfight över telefon. Och att hon säger att komplexet över mitt födelsemärke kommer att försvinna. Men nej det kommer det inte att göra lilla mamma. Jag jämför det med en bajsklick på mitt ben. Härlig jämförelse haha. Nej en jävla massa ord var det nu. Jag är så himla upprörd över toan så jag dör! Men jag överlever. Hoppas att Stina och jag hittar en billig snygg 3 a på nått bra ställe. Så att det är lätt att frakta allting.

Godnatt!

Så jävla arg

Kommer jag någonsin att få bo bra? Nej jag tror fan inte det! Kom hit till Karlstad i kväll och så berättade grannen att det hade läckt i från min lägenhet ner till dem. Så när jag kom in så hade hyresvärden slängt min badrumsmatta i duschen. Och tydligen trodde man att det var toan som det läckte ur. Men tydligen så är det MITT fel? För att munstycket på duschen hade legat på golvet, avstängd! Det sa t.om. dem. Men den hade droppat så det hade blivit as mycket vatten över hela golvet. Men va fan om de hade gjort badrummet ordentligt så hade det aldrig hänt. För när man duschar så rinner det vatten över hela golvet för att de har tänkt fel de jävla puckona. Och det kommer värre. Och när han skulle skruva i hop toan igen så råka han ta sönder en dm av toan. Asså lite av porslinet sprack. JAG ÄR SÅ JÄVLA LETT PÅ DET HÄR JÄVLA SKIT HUSET. Jag har aldrig velat bo här! det har varit motigt att flytta in här för det är så förbannat fult. Inget jävla fönster är det heller. Numera ska jag gå in i badrummet med släckt lampa och blunda hårt som fan, hatar när det är FULT! Jag vill bo i en 3 a med Stina. I en fin lägenhet på ett fint ställe med fönster och badkar. GRÅÅÅÅT. Seriöst jag gråter verkligen nu också. Han tog min matta också! Mamma och pappa ni får tycka att jag är bortskämd men jag tycker att ni är dumma om ni inte låter mig flytta här i från. För om jag inte får det, då flyttar jag gärna hem igen. Till mitt svarta rum! Nu har jag en jävla massa läxor som måste göras har två jävla anförande i morgon. DENNA VECKAN KOMMER ATT BLI HEMSK! FUCK FUCK FUCK!

Sanningen om marika

Jag har börjat kolla på den serien nu på svt.se och jag älskar när det är nån som har en behaglig filosofisk röst som pratar i bakgrunden. Helt klart spännande. Så jag ska försöka se alla avsnitt jag har missat. Jag vet inte ens när det går på tv? Vet ni?


Girl laying down

image1352

Jag gillar hur den där lilla tjejen går high fashion i sandlådan (:

Låt tips: Anna Ternheim - To be gone

I will favour you

image1350

http://iwillfavouryou.blogg.se/

Design a la Sofie (:

image1348

Fan va jag kände mig kreativ i dag. Riktigt kul har det varit att sy måla och klistra, LOVE it. Denna kjol tänkte jag att jag skulle ha på mig på julafton. Även fast det nog inte blir som jag önskar mig :( Men får väl kanske nån kille i framtiden som har en underbar släkt som vill fira med mig. Men ska i alla fall ha denna på mig till svart tröja och svarta tights. Den där påsen med tyger har verkligen behövts. Jag har sytt en gardin till skafferiet också. Men den visar jag när den sitter där den ska. Det tyget kom också ut den påsen. Allt blir så mycket billigare om man gör saker själv. Kjolen kostar inte ens 50 kr. För hela påsen kostade 50 kr liksom :) Sydde en jäkligt enkel kjol, tog typ en halvtimma att sy om inte ens det. Bara trädde i resår och fålla upp typ. Men fint tycker jag. Nej nu ska jag brodera på stinas halsduk.
Ha en trevlig kväll gott folk!

Da halsdukish

image1347

Det gör inget att Stina får se den för hon såg den i går. Men så här hade jag tänkt mig att man kunde ha den. Jag skulle gärna behålla den själv faktiskt. SNYGG är de rätta orden.
Jag är duktig haha.

Köpte aldrig

Ett tips till de fula billiga lådorna i från Ikea. Eller de är inte så jätte fula men man tröttnar fort på dem. Jag tänkte att köpa presentpapper att slå om dem med. Men jag tänkte varför inte vända ut och in. Och det funka. Värsta BÄSTA hihi. Blev inget mönster utan det blev en kjol i stället :) Och en liten gardin och så håller jag på och fixar med Stinas halsduk nu. Ska brodera lite på den. Visar bilder på kjolen sen för jag hade tänkt att jag skulle göra ett litet kollage.


image1345image1346

A la produkt!

Hade jätte trevlig med Angelica och Stina i går. Vi spelade lite gitarr, eller Angelica spela och jag och Stina sjöng haha. Sen så kollade vi på idol, och vi KLAGADE som aldrig förr hihi. Hittade många många FEL. Men nu tänker jag inte prata om det där fiaskot. Stickade i alla fall klart halsduken. Blev lite kort men asså jag tycker inte att det är fint att ha den hängande så där fult. Så den är helt och hållet min smak haha. Stina deal with it. Älskar att leka med er i alla fall :) I dag vaknade jag halv 1 så jag har inte hunnit med att göra så mycket men jag har nästan gjort klar produkten i alla fall. Blev rätt enkel. Jag kan se mig den i ett killrum :) (gjorde trycket med morötter haha, ska sätta på knappar på byrån också men jag glömde papper i karlstad) Ska gå och sy och fiffla nu, en liten gardin och så ska jag göra mönster för en klänning eller kjol. PUSS


 

image1341image1342image1343image1344

Jag signerade den med mitt namn fint i botten ^^



Vill ni spy?


Tagen i från Shecity.tjejsajten.se
 
Asså jag sitter och spyr och håller mig för pannan haha..


Hej hopp i lingon skogen!

Nu ska mamma kolla klart på adventskalendern och sen så skjutsar hon mig till Angelica där sjuka stina är :) Vi ska kolla på Idol och klaga på hur dåliga de är.

Marie: Ingen karaktär överhuvudtaget. Bra sångare. Men inget mer...
Amanda: Hon är inte speciell. Det finns många som är som "hon". Marit och Regina bland annat.

Vart i skolan i dag. Rätt okej. Jag kommer tyvärr vara mus rösten i våran "de tre katterna bond" film haha. Lätt att jag kommer dö när hela skolan kommer att se den. Men det ska jag inte tänka på. Jag har varit förvånandsvärt glad den här veckan. Men det är nog bara för att jag LÄNGTAR efter julen. Var lite på stan med Sara innan hennes buss gick. Sprayade då på mig Calvin Klein parfymen som jag VILL VILL ha. Den luktar ljuvligt. Om jag har kvar pengar sista veckan innan lovet så slår jag till på en presentbox. För jag är rädd att den är slut efter jul. Eller att de inte säljer presentboxar då. Har några julklappar kvar men det är bara roligt. En andledning att gå på stan liksom :) Träffade Olivia Elin och Erica lite också. De käka kinamat de lyllosarna :)

Ha en trevlig kväll! Och HATA idol! 

Måns Ola Darin Danny Daniel. De är de bästa ur hela skiten! Idol alltså.   

Halvvägs in i första minuten

Lite sugiga rubriker jag hittar på haha. Ja snart ska jag fixa till håret och nu börjar julkalendern. Ska som sagt fixa håret nu. Hejjs

Lilla jag i min lilla lägenhet

Nu håller jag på att städar. Vet inte varför jag städar hela tiden men det är nog för att det är så jäkla litet. Så det blir så jäkla rörigt överallt. Har lite grejer som jag skulle vilja fixa till. Som att jag ska sy en liten gardin över mitt lilla skafferi. Så det ska jag försöka fixa under helgen. Och i morgon ska jag försöka att hitta svart presentpapper att slå in mina lådor som jag har över min garderob och i bokhyllan. Skulle vilja måla mitt barbord svart. Det ska jag försöka mig på lovet. För jag hatar det just nu. Träigt och fult. Hatar alla kablar som är överallt också, men det kan nog inte hjälpas eftersom det är så litet. Och plast lamporna kan inte jämföras med min nya bambu lampa haha. Jag är nog en person som aldrig kommer vara nöjd med någonting. Jag älskar att skruva upp volymen på dvd när jag lyssnar på Lars Winnerbäck. Jag dööör. Stackars grannar haha.

image1340

Ja här sitter jag och är lat (ni ser mig i spegeln haha)
Nej nu ska jag fortsätta med mitt städande.

Godkväll

Pandoras ask

Jaha då sitter jag här på min svenska lektion. Hade nyss design redovisningen och fick reda på att vi inte ska ha kvar den läraren som vi har nu. Så efter jul ska vi få en grekisk kille som har studerat formgivning i Australien. Ja så det lät ju bra (: Inget att klaga över. Och så har jag fått klart för mig att vi går nästa vecka och sen veckan därpå till torsdag. GÖTT SOM FAN! Längtar nått så enormt. Veckan då vi slutar är det lilla julafton som jag ser fram emot. I år är det, de 9 året (: Mysigt tycker jag. Och dan innan ska jag har lilla julafton med några tjejer i klassen. Ja julen är helt underbar. Men nästa vecka har jag ett anförande om Pandoras ask så det är därför jag sitter här liksom. Och så ska byrån in som jag håller på med.

image1339

Min älsklings man!

Lalalalalalalalalalalala

Nu ska jag inom kort åka till skolan och invänta mig en lång lång dag. ORKA DAG! Men i morgon är det fredag och det är braigt. Julkalendern i dag då? Bra eller :) hihi. Stina jag vill att du ska sova hos mig i dag :( JAJA. Och så tycker jag att du inte uppdaterar din blogg som du ska KÄRRING. Nej ha en bra dag! Så ses vi...

Design projekt

image1335image1336
image1337image1338

Jag duschar i morgon i stället, är way för trött för att duscha nu. Så jag passar på att sova med hårinpackning i håret ^^. Ja här är lite av min loggbok. Blir lite konstigt format, men ja så är det. Ser lite mysigt ut tycker jag hihi. Nej nu ska jag sova och jag hoppas på ett bra betyg på detta. Men det får jag säkert inte. 

I morgon: 
1. Städa garderoben.
2. Damsuga mattan.
3. Städa badrummet.
4. Plugga på matteprov.
5. Kolla på medium.

Natti nattiiiii  

Trött trött trött trött fast pigg

Ja nu är jag så gott som klar med min loggbok. Och jag kommer aldrig någonsin bli nöjd med något jag gör. Himla lett är jag på att jag inte har någon skrivare i lägeneten så att jag kan skriva allt som är i loggboken där i datorn men men. Nu blir halva boken dataskriven och resten av boken handskiven. Men va fan det här är min första loggbok. Kanske nån gång att jag gör en hel bok handskiven, vem vet hihi. Har haft sällskap av Keri i dag, först gick jag på stan och köpte en massa saker när hon gjorde prov i skolan. Jag köpte bland annat julklappar till Matilda Olivia, syster, lottad i klassen julklapp och en till mamma och pappa. Och så fick jag tag på FEDED klänningen på MQ. YES säger jag. Helt förälskad är jag i den, mycket lyckat köp. Nästan på pricken lik Velour klänningen och mycket billigare. 300 kr i märket Zoul, om ni är intresserade. Jag har jätte mycket pengar kvar så jag är glad :) Fast måste köpa till nångrej mer på kompis paketen, men det är lugnt. Men sen i alla fall så gick vi till Ica och köpte mat och skulle köpa guld och silver pennor men de kostade 60 spänn så det blev inget köp. JA just ja, jag köpte rött tyll tyg till bild och form lektionen, röj en mina projektet. 11 spänn gick det på, jag gillar panduro. Sen gick vi hem och skissade en massa i våra loggböcker. Ja väldigt invecklat inlägg haha. Men jag är trött och då skiver jag väldigt osammanhängande. Eller det gör jag nog alltid. Nu ska jag duscha, och om jag inte har somnat i duschen eller nått så ska jag visa några bilder på min loggbok. HA DET BRA!


image1334

Sådär där är min nya klänning/tunika. Ja se där där är mina nya stövlar också ^^.
Oooh ser ni jag har jeans! :O



kvart i 11

Åååh va gött det är att sova så att man känner att ögonlocken inte vill igen haha. Nu sitter jag i sängen och kollar på the voice och äter min nya drog yougurt och flingor :) Jag har drömt om min förlorade väska i natt :( ÅÅH säger jag bara. Måste göra i ordning mig snart. Mår dåligt över det där provet i data men bara jag gör det så släpper det nog förutom att jag inte vet ett skit om e:xel och sånt där tröligt. Sen ska jag shoppishoppa LOVE shopping. Gjorde några skisser i går på lampor så lite färdig är jag, ska bara fixa till i boken liksom och bestämma material. Ha en bra dag :) 


image1333

Åh vad jag vill pussa på Tuffi sötis :) Jag tycker att vi är lika. Är vi det? haha

Fortfarande ledsen :(

Jävla skit vad mycket jag ville ha den där väskan. Fy fan för jävla bajs skit Annika som höjde hela tiden. Jävla kärring säger jag bara. Inte lätt är det att få tag på den där väskan inte. Om ni har en liten svart fyrkantig väska med långt axelband så köper jag den direkt (Marimekko såklart också). Åh vad jag kommer att älta det där nu haha. Det skulle kännas som ett fint exemplar i min samling väskor. Fast jag kommer ju få den snyggaste väskan som finns i julklapp så det underlättar lite men ändå den där kärringen köpte den för 126 kr jag hann inte höja fööööör faaan. Nej nu släpper jag det där haha. I morgon blir det stan med Keri, ska försöka hitta julklappar för jag känner mig så stressad och jag vill hitta perfekta julklappar hihi. Sen så ska vi pyssla med loggboken, är ännu inte klar med mina skisser, stress stress, så ska skissa lite nu, sen sova on my pillow.

Det är nått konstigt med mig? Jag vill ha en massa kläder men ändå så vet jag inte vad jag vill ha. Så jag gör nog bäst i att inte köpa någonting alls tror jag. Och så har jag bestämt mig för att jag inte är mode intresserad utan stil intresserad. Ja så är det. Haha. Massa punkter vare nu ja. Nu ska jag skissa sen sova. Ska inte gå upp förens halv 11 :) 

Fuck fuck fuck!

Jag fick inte Marimekko väskan :( Jag skulle ha bjudit höööögreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nu är jag ledsen!


400 kr rikare och lyckligare människa

Inte kunde jag sova inte! Och så ringde jag hem förut och fick höra älskade Theo i bakgrunden. Han kollade visst på en bild på mig och sa iiih (asså mitt namn) :) min älskling. Jag längtar både morgon och kväll. Älskar honom sönder och samman. Skolkatalogen hade visst kommit, men jag kan inte kolla i den förens på fredag tyvärr. Håller på att fixa en sak kanske visar det sen om jag lyckas. Hoppas verkligen som så **** galen jag är hihi.


image1332

Det här är början på min produkt läxa som jag har till nästa vecka. Detta ska bli en byrå. Ser ut som sånna där granatkul grejs haha. Sånt som man har i pistolen. Men det ska fixas till. Är klar med min skiss till röj en mina t-shirt och det är bra ännu mera som lättar ur mitt fulla huvud. Puuh!

Peaceandpal

image1331
http://peaceandpals.blogspot.com/

På den där hemsidan kan man köpa den här väskan.
Om du köper den så värnar du om vår miljö och den är väl för oss alla kär?
150 kr kostar den och då går 20 kr till greenpeace.
Om jag inte skulle ha fått en väska i julklapp (den jag ska få är en aning dyrare) så skulle jag nog ha köpt den här.
Vem vet jag kanske köper den här också :)

PUSS

Lite inspiration och "vill ha" grejer i höstmörkret

image1323image1324
image1325image1326
image1327image1328
image1329image1330

Mest av allt vill jag ha sånna där armband som klingan har i från Marc Jacobs och coco is dead halsband. Nu ska jag sussa lite sen plugga på data provet.
Om man nu kan plugga på det?

Lite regn...

Ja nu sitter jag här och väntar på att jag ska vakna till. Kommer nog inte gå så bra, ögonlocken vill inte liksom.Sitter och äter yogurt på mammas befallning nu haha. Nej ha en bra dag :)

Flottiga golv

Jag är lite glad i sinnet med utanpå är jag inte värst glad. Jag vet att jag kommer få den underbaraste väska i julklapp och det gör mig happy. Och så vet jag att jag kanske ska få blom pengar i morgon och det gör mig också glad. Och så vet jag att jag kommer att få foton på mina fina vänner inom några dagar. Ja materiella saker gör mig glad i sinnet hehe.
Jag hatar min garderob så mycket att jag skulle vilja kasta ut den genom mitt runda fönster. Den är för liten, när jag öppnar den forsar det ut en massa kläder, och ändå känns det som att jag inte äger ett enda plagg. Nån gång i framtiden ska jag ha en stor garderob som jag kan se över allting på galgar. Nu ligger allt i röriga högar och är fula. Jag har börjat funderat lite på vad jag ska göra med tygen som jag köpte för ett tag sen och jag tror jag ska sy en julklänning/kjol av det gröna tyget med rosor på. Ja det blir nog bra. Jag har stickat upp ett helt garn nystan nu på halsduken men problemet är hur byter man nystan? Det är frågan det...
Har sepe prov på onsdag i data och jag vet inte alls vad det är i. Nej en massa ord flyger uuuur. Just ja jag skulle vilja köpa några julklappar på fredag så jag har det gjort. Ja det måste jag göra. På onsdag börjar jag 12 gött!

Natti nattii

image1322
Skit hemsk bild men den får mina läppar att le :) Ge mig jul sen SOMMAR!

Oh my :O

Nu måste jag berätta detta på en gång. DANNY SKA VARA MED I LET`S DANCE :D, lätt att det kommer bli så mycket bättre än idol fiaskot i år blääää. Jag är lite små kär i Danny faktiskt, älskar hans blogg. Så nu sitter jag här och drömmer om när jag ska bli hans flickvän haha. Snart kommer en efterlängtad Emma och hälsar på :) Ska sätta på julkalendern snart också, på nätet ^^ haha är man efter eller? 
Hela den här veckan kommer bli en sån där depp vecka, jag tror att alla veckor fram till jul kommer bli en depp vecka. Längtar till jul så jag döööööör! Ligga i soffan med Tuffi och se bara rött runt omkring sig och träffa mina älskade vänner och familj. Shoppa en massa nya kläder! :D.


image1321

Så här ser det ut utanför mitt lägenhetshus :) Fint tycker jag.

Fy fan

Sitter här och klockan är ännu inte slagen 06:00. Hur fan orkar ni? Sitter här och blinkar till några gånger och dör en smula. I dag blir det en lång dag i skolan och efter den så blir det att soooova. Just ja jag har anförande i svenska i dag :( jag verkligen hatar att prata inför folk jajajaajajjajajajajajajajaja. Nej nu ska jag klä på mig kläder heeejs.
 
image1320
Hej då Sprakberg! Ses till fredan :)

Julskyltning med lite vinst

Har för inte så länge sen kommit hem i från Hagfors där det var julskyltning. Inte mycket att hänga i julgranen precis men fick i alla fall träffa en hel del bekanta ansikten och det är alltid sköjj. Försökte att hitta julklappar med finns det nått svårare och så tänkte jag hela tiden. Köp ingenting till dig själv. Men så gick jag in på Azalea och fick syn på en silvrig fris & company nessecär. Och jag slog till :) Sån är jag haha. Hoppas jag får mycket pengar i julklapp så jag kan köpa mig en massa kläder och saker. Lääängtar, nej nu ska jag göra nått vettigt.


image1318
image1319

A fast weekend

Jahapp då var helgen typ slut. Och jag har typ inte hunnit med någonting. Skulle ha gått upp tidigt i dag men ikke. I går var jag mamma och pappa i karlstad och handlade lite och så gick vi på bio. Köpte ett fotoalbum, ett sånt med svarta sidor. Tänkte att jag skulle framkalla bilder i som är tagna år 2007 och liksom sammanställa året. Köpte en liten julgran också, att ha i lägenheten. Blir det skyltsöndag i dag eller? tell meeee. Nej nu har jag inge mer att förtälja :)