Regn Regn Regn Regn

Usch nu är jag så trött på det här vädret, kan det bara inte bli sol?!
Händer i dag då?
Ska nog upp till Hagfors med mami, måste tvinga henne att köpa en pocketbok till mig för jag känner verkligen för att läsa. Speciellt när det utspelar sig på Stockholms gator ^^ I sånt här väder orkar jag ingenting, nej usch!


Ha en trevlig dag !

Då var det fint väder !

image922

image923

Det var tider det ^^ haha. Det var innan sommarlovet, det va fett nice. Ursäkta mitt fula jag !

Min dag!

I dag har jag cyklat 10 km alltså en mil, lite i alla fall, mohaha...
Cyklade in till Sunnemo och så mötte jag upp mina kära vän Emma och så åkte vi till Olivia där Olivia, Erica och Maria väntade. Vi kollade på min älsklings film "Rosa the movie" haha jo jag vet att det är en barn film och att killen som heter Ville är alldeles för ung för mig (sökte lite och fick reda på att han är ett år äldre än mig, och shit det trodde jag inte, men lite väl ungt ändå kanske, haha). Men varje gång jag ser honom så ryser det i hela kroppen, nästan som att jag vore kär haha. Han är rysligt het, i alla fall kommer han bli det om några år :) Ännu hetare t.o.m.

image921


Nej nu ska jag drömma mardrömmar som vanligt, jag vette fan vad de handlar om men jobbigt är det. Jag är nog bara uppstressad för att jag ska flytta. Vill ha nycklarna för att vara säker.
Då blir det moln drömmar igen ^^

SOV SÖTT


 


Allt från Ikea

image920

Jag och mami bestämde oss att lägga pengar på en soffa i stället för en säng, jag får ta med min säng jag har här och sova på en extra säng hemma på Sprakberg. Den här svarta skulle jag mycket väl kunna tänka mig men så vill jag ha 2 kuddar på sidorna och då skulle den där vita med streck på passa utmärkt och den passande mattan framför. Och doft ljusen måste såklart inhandlas, de ska stå i det enda fönstret som fanns. Jag ska ha ett litet barbord i ett hörn också. Men helst ska den vara svart men jag har för mig att jag såg det klaff bordet i svart förra gången jag var på Ikea. Barstolarna tycker jag är as fina. Måste ha allt mitt porslin framme också, så måste köpa en hylla. Den vill jag helst ha i vitt så att den smälter in i väggen. Porslinet måste vara stilrent och då skulle det passa med dessa billiga glas i från Ikea. Måste köpa några lådor som samlar upp allt tex mjöl oboy och sånt. Hatar allt som ser rörigt ut. Nytt lakan skulle jag inte tacka nej till heller :)

Bianco

image919
Jag vill ha skon !!! Fin var den, only 250 kr.


Har varit och kollat på lägenheten i dag, nu tror jag verkligen att ja får den för vi var in till hyresvärden och pratade och så. Blev förskräckt som fan när jag öppnade upp dörren till lägenheten. Hon hade det verkligen inte fint, rummet fick mig att vilja spy. Trätak, kanin/marsvins burar, vinds äckel lukt, rörigt, ÄCKLIGT! Ja ni förstår. Och så känslig som jag är så börjar jag ju gråta såklart, fast inte i lägenheten som tur var haha. Vet inte hur det är med mig och tårar igentligen, de bara kommer hela tiden. Det var nog min estetiska sida som började röra runt i mitt huvud. Jag såg framför mig att jag ville måla vitt tak och vitt/beigea väggar. En röd soffa och städa städa städa städa. Måste köpa sånna där klister lappar som man kan sätta över fult kakel. Kommer nog bli bra. Bara hyresvärden går med på att måla. Men va fan jag gör den ju mer attraktiv för den nästa hyresgästen hihi. Ah ge mig nycklarna till lägenheten så slipper jag drömma mardrömmar om att jag inte får den.

Inte den snyggaste lägenheten men duger mycket väl har jag talat mig in för nu, lite finjustering och allt ska nog funka + en massa doftljus måste få bort doften. IKEA ÖPPNA DIG!!! 

Älskar att lägenheten ligger så nära stan <3

Sov så sött

Hjkskkfldsöjgapdhfn

Kära blogg i dag har jag cyklat 14 km... Gick inte ens upp för backen, hihi. Måste vara spinningen som har gjort att jag orkar. Fast det var ju ett tag sen jag rörde mig haha. Var och köpte glass med Matilda och Stina sen såg vi på Kalle Blomqvist. Sen bar det hemmåt. I morgon ska jag sova till 3 och sen göra mig iordning till att åka till Karlstad och kolla på lägenhet. Sen kolla på Die hard. Vill hellre se på Hata Göteborg.. Men får la se den med nån kär vän nån gång! Nu ska jag kolla vidare på Pussycatdolls (som förövrigt inte är så bra)
Ni får ha en riktigt bra sömn/natt mina kära vänner!

image918
Jag och Olivia för ett tag sen ! :)

Cykeltur till Sunnemo...

Ska snart dra fingrarna ur röva och gå och pumpa cykeln med luft haha... Ska dra bort till Stina och vara lite onyttig, är sugen på både chips och glass ^^... Mohahahahahahahaha    

Just wanna die

Aaaah säger jag bara ! Nu är det inte helt säkert att lägenheten är min! Ja som så gärna ville ha den. Så nu på torsdag ska jag och kolla på en till lägenhet på Norrstrand. Vindslägenheten. Det är inte hundra att jag får den heller. För det har varit nån annan och kollat på den, men den personen skulle kolla på en större. Har verkligen panik för vill inte vara kvar här längre. Kommer fan ruttna bort. Vill bara vara fri! Men få ge det en chans till. Jag fattar inte varför man bara kan säga att man får lägenheten. Är det så damn fucking hard too say!!?? I think soooo..

Emma asså fy fan finns här för diig! <3

Wonhundred

Måste sova nu! För i morgon ska jag jobba, hihi ska gå upp 20 över 8 typ så det är lugnt men ändå.

SOV SÅ SÖTT


En kväll i film



Emma och jag har varit ute och gått i kväll och jag badade, jag fotade såklart!
Slängde i hop bilderna i ett bildspel med musik mycket roligare så haha. Enjoy!

Sol / spöregn

Haha i Sunnemo verkar det spöregna men här på Sprakberg är det sol och fågelkvitter ^^. Ska gå och lägga mig i solen och äta frukost inom kort... Just ja i morgon tror jag att jag ska jobba på Mia´s en kläd affär i Munkfors, ska sy gardiner och några sömmar typ. Måste vänta på ett samtal i från hyresvärden också, call me !!! 

image917
 
Hela hon är perfekt enligt mig. Helt underbart vacker hudfärg, håret är att dö för. Klänningen sitter också helt perfekt på henne, så ge mig hennes kropp. I alla fall håret aaaah!!!

En hylla!

image916
Den här hyllan tycker jag skulle passa utmärkt under mitt handfat, och typ ha hårspray och allt möjligt. För mitt badrum är så litet då tycker jag att det skulle vara praktiskt att köra det under handfatat. Den kostar bara 179 kr på Ikea.

Ett par till :)

image915

Fick ett par RayBan brillor av Emmas mamma i går (Tack tack) Hon har köpt dem för ca 2000 kr för typ 14 år sen ^^ haha. Ja tar gärna i mot brillor hihi. Är de inte snygga så säg ^^ ?

Mycket information...

Ja denna helg har gått fort tycker ja. Haha, i går så var jag på konfirmations middag hos Angelica. Vi hade ingen present men det får hon senare. Vi fick jätte god buffe, typ ris potatisgratäng massa kött och ost. Fick gräddig grädd tårta till efterrätt också. En kvinna blev biten av en hund också. Fick inte se henne nått mer. Sen när ja åkte hem med Stina så väntade Emma och Amanda här. Senare kom Erica och Olivia. Vi myste, dippade haha och pratade en massa. Nu väntar jag på att mami och papi ska komma hem i från deras resa i från Dalarna. Annars blir det nog bara Pip-larsson i dag och det tycker jag är skönt! :D

Hej hej sommar!

I dag fick jag reda på att jag skulle på konfirmations middag, men tyvärr kan ja inte komma på den för jag har andra planer :/ I kväll kommer flikksen, hoppas alla kan komma. Är så damn trött på det här vädret så jag dör aaaah hade ju tänkt att jag skulle cykla som fan den här helgen haha. Ska få en kusin har jag fått reda på också. Lars ska ha barn :) GRATTIS! Snart kommer syster och ska hämta min gamla svarta färg. Hon har med sig smörgåstårta. Oh yes!!! Nej nu ska jag be Emma om hennes frisör massage, så damn skönt. Testa det bara!!!

Midsommar!

Jaha då var den över då! haha. Alla mina älsklingar var inte här hos mig så det var lite trist. Men nästa midsommar blir det fest så in i hell ^^  Då ska ingen sura för livet leker tjo hejj! HAHA

image913

Acne!

image911image912

Acne har rea nu och jag är mycket sugen på de här mysiga klänningarna, det är halva priset på dem. De har kostat nått på 1000 kr och nu endast 500 kr. Känner för att haka på snör trenden liksom ^^ fniss. De är ju så fina också. Ja äger ju 500 kr men känns så jobbigt att beställa köper hellre acne på rean i så fall. Men visst skulle de vara att dö för?

Förvirrad :S

Fick precis ett mail i från en Caroline som ville hyra ut en vindslägenhet på Norrstrand (Caroline hette ju den som hyrde ut min lägenhet) i en villa, precis som min. Hon skulle flytta in med sin kille, precis som min. Skulle flytta ur i Juli, precis som min. Aah haha men det kan ju inte vara samma person, hon kan ju inte äga 2 lägenheter på Norrstrand. Rätt kul att folk svarar på annonsen ändå. Man känner sig lite utvald på nått sett haha. Att de liksom vill hyra ut till en design studerande liten flicka. Skulle vart mysigt att bo på vinden också, men källeren duger bra. Vindslägenheten var ju på 26 kvm också + att den var dyrare också. Nej men jag får hoppas att hyresvärden hör av sig snart. Vill ju skriva kontrakt ;)

Trevlig midsommar !   image910

Kvällstankar

Just nu snurrar det runt i mitt huvud extra mycket . Ska vara ensam hela helgen för att mami och papi åker till dalarna och själv blir jag kvar här. Försöker fylla upp min helg för vill inte vara ensam en sekund haha. Men i morgon blir det några kompisar här och vi ska käka och så, jag ska försöka mig på 3 rätters. Sen vad kvällen bär av det vet jag inte men det löser sig alltid. På lördag pratade ja och Joline om vi skulle mysa alla tjejerna. Skulle va nice. Ska såklart inte glömma att mata djuren, mami 200 spänn jag kommer inte glömma fniss. Denna vecka har varit så otoligt dryg. Känns som att det har varit hela sommarlovet redan. Har ju liksom fått lägenhet första veckan på sommarlovet. Nu vill jag ju bara flytta in där hihi. Kan inte sommarlovet ta slut!!!??? Nej fan man ska njuta av sommarlov men det är ju det att mitt liv kommer förändras så mycket nu och jag vill att det ska ske i dag nu. Är så trött på att bo här och allt här liksom. Men jag borde ju ta vara på den här sommaren samla mig och hitta mig själv ^^. Måste läsa PS jag älskar dig också, det är ett litet mål. Hörde av mami förut att vi kanske skulle åka till Ullared med den nya husbilen. Kan va kul att checka in varor och prylar och sånt till my apartment hoho. Hoopas på att få åka till det vackra Stockholm något i sommar också. Blev tyvärr inget Göteborg nästa helg. Men det kommer väl fler tåg. Ursäkta för mitt dravvel men ni behöver inte läsa!
Var bara tvungen att skriva av mig / Sofie

Sov sött

En dag i karlstad!

image909
Köpte också en tröja och en batik linne/klänning på Indiska och ett par jeans kom ja på. En present till mamma köpte ja också. Orkade inte ta kort på dem all så de kanske visas upp i morgon. På självaste midsommar :) Just ja jag var på jakt på ett par RayBan lookalike men så gick jag in på myrornas och hittade ett par äkta i alla fall va han i kassan sa för endast 30 kr. Det är som hittat det, lycklig or what. Men skulle ju inte ha den modellen men det fick bli dem helt enkelt, RAY BAN for damnsake haha. Väntar på att syster ska komma, men hon är dryg.
Nej ha en trevlig kväll mina vänner!

Lägenheten !!!

image904

Vägen in till det lilla köket, jag ska inte ha rosa gardiner i alla fall :P

image905

Köket, litet och mysigt...

image906

Dusch rummet då ! SKit mysigt och fräscht ^^

image907

Den lilla spegeln i duschrummet!

Tog inga bilder i själva lägenheten men det kommer väl, var lite pinsamt att ta kort ^^ haha. Men där ska i alla fall jag bo i 3 år tror ja. Fast mycket kan ju hända på 3 år mohaha.



Gjorde en liten planritning, haha lite snabbt i paint. Men så ser det i alla fall ut. Nu ska jag till Emma och åka kanot och i morgon blir det shopping i K-staden.

KRAM

Jippi!

Det ringde just en urtrevlig tjej som bodde på Norstrand och ville hyra ut hennes källarlägenhet till mig ;) Damn va lycklig jag är! hi hi. 2200 kr i månaden + bredband 300 kr och det måste jag ju bara ha  2500 i månaden det gick du ju med på mami ^^ Måste ju kunna updatera min bloggelliblogg. Nu kan ja inte somna om heller.  Får helt enkelt se på sommalovs morgon.

Ha det bra tillsvidare

Jag är faktiskt trött vid 11 i dag ^^

Ja men nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag stannar hemma på midsommar. Varför sticka till Dalarna när man har det som roligast med sina vänner ^^. Har inte riktigt bestämt vad som ska göras än. Men ja hoppas i alla fall inte att jag blir ensam på Sprakberg. Jag är fan rädd för spöken haha. I morgon ska jag ringa på några annonser för vill verkligen ha en lägenhet. Men jag är så jävla feg så jag kommer inte våga. Men efter första samtalet kanske jag bli modigare. Fan sofie du är faktiskt 18 om 1 och ett halvt år ^^  Nej nu ska jag fixa med en sak. Just ja blev bjuden till Göteborg nästa helg, får se vad som sker. Men skulle va as kul!

Sov sött

En liten mutant!

Jaha how will this end, karlstad i dag med mami och papi? Kan de bestämma sig kvickt?!
Uhh blir så jävla lett! Ska i alla fall till karlstad på torsdag med Emma och (Olivia?) Ska köpa midsommar kläder till Emma haha ^^ I dag har jag på mig min Marc Jacobs t-shirt, jag känner mig helt lycklig när jag har på mig den haha. Kanske inte jätte lycklig direkt men känner mig mer levande på nått sett. 
Nej nu ska jag gå och dränka mig en stund. Normalt ja vet!

image903
 

Haha

image902

Det så likt så ni anar inte ^^ haha. Här kan ni gå in  och skapa dej en egen figur.

Saker i från Ikea!

image901

Bara billiga saker som jag skulle kunna proppa in i min lägenhet. Jag vill ha en massa färger. Toaletten kommer jag proppa in en massa färger. Jag har redan en massa ankor haha och rosa toalettborste. Gud va härligt det kommer bli när Ikea kommer öppna i Karlstad! Damn va lycklig jag kommer att vara. Jag behöver inte så mycket. Dessa saker är ju så billiga ändå ! ;) Allt där uppe går på ca 350 någonting, det är fan billigt det. Är speciellt kär i de sex glasen som kallas för typ godis, och kopparna. GE MIG EN LÄGENHET ATT FYLLA! 

Vill ha vill ha!!!

image900

Har städat!

Jag skiter i att göra nån jävla efterbild, haha. Har alldeles för svårt att slänga kläder. Så det enda som jag har gjort är la typ vikit dem bättre. Och så har jag damsugigt, dammat och plockat en massa. Ska byta lakan också men jag väntar tills i kväll så att täcket och kuddarna blir kalla. Älskar nya lakan och när det är kallt :) haha. Intressant.
Uaaaaah vad jag vill förnya min garderob. GE MIG PENGAR FÖR FAN, jag kan vara eran slav bara jag får kläder. Ni kan få en massa väskor för hela mitt rum är fan täckt med dem. Det luktar mat, damn va gott!

Har ni nån lägenhet att ge mig gå gärna in på min länk LÄGENHETÖNSKAS

Nu ska här städas!

image894
image895image896

Aldrig nöjd!

Ja bloggen blir inte speciellt fin. Men jag orkar inte sitta fler timmar nu. Håller på att värma köttfärssås och spagetti i burk i micron nu, luktar inte precis mumma. Men jag har ingen ork till att göra iordning annan mat. Ska städa i dag. Men än så länge har jag haft noll ork ^^ haha som vanligt. Men jag tänkte om jag tar en för och en efter bild så kanske det är roligare för mig själv. Kanske blir mer pushad till att se slutresultat. Lägger in det sen!
Nu ska jag avnjuta min mat....

image892

Saknar min bäbbe so damn much!!!

Nej nu skiter jag i det här,

Ge mig en kurs för fan! Blir galen på desigen... Och jag är trött sov sött!!!

Paaaanik

Shit en sommar känsla har jag fått i alla fall, vaknade för 23 minuter sen haha asså kl 15.00. Mamma bara nu börjar det igen. Maaah, jag gick ju fan och la mig tidigt i går bara kl 02.00 dan innan gick jag ju och la mig 04.00 och vaknade typ vid 11 eller nått. Ja men min kropp behöver väl sömn i guess. Snart kommer Emma hit osminkad ^^ aaa säkert. Men jag får la gå och sätta på mig byxor i alla fall.

Ha en braig dag och om ni hittar en lägenhet så kan ni ju hojta!

Öppna landskap...

I dag har mamma varit på fest, ska nog inte berätta vilket tillstånd hon var i när hon kom hem ^^ men i alla fall. Jag och pappa har kollat på film ( Night at the museum och Ghoostrider ) ätit pizza och en massa onödigt. Jag har ingen speciell sommarlovskänsla men den kommer väl hoppas ja hoho. Ska sova nu för jag vill fanenmej inte sova bort hela dagen i morgon.
Föresten så kommer jag göra om bloggen för den ser helt jävla sepe ful ut, jag får la hålla ut tills jag får ork

SOV SÅ SÖTT ALLA TÖNTAR simma lungt som Emma säger ^^


Sommar sommar och sooool

Va rätt kul i går på nått sätt men jag ska inte gå in på det haha, Emma fick sin prins i alla fall ^^ 

I morgon måste jag städa för att få ordning på allt, jag flyttar ju ändå om ca 2-3 månader. Min garderob är i stort behov av att städas. Men gör det i morgon för mami sa att det skulle bli fult väder i morgon, så att det är bättre att jag tar vara på solstrålarna i dag. Vi ses orkar inte skriva av mig just nu, MÅSTE käka!


image879 
Grattis syster på studenten :)


Det blir la någonting i alla fall

Hoppas ja ^^

En dag som denna

Ska man vara glad på... Men är jag det eller, nej inte alls. Har lust att skita i allt, student utspringet, fest ja allt överhuvudtaget. Orka med nått. Inte har jag några pengar och leva livet på. känner på mig att detta kommer bli den sugigaste sommarlovet ever. Jag vill utomlands till Göteborg Stockholm ja överallt. Men jag kommer säkert få sitta på det här jävla berget hela sommaren. Inte kommer jag kunna bada iför folk heller, är alldeles för otränad för det. Emma kan vi inte åka till Stockholm nån dag??? Ahhh om jag bodde i Stockholm så skulle jag kunna säga att jag skulle till landet i alla fall men nu blir det inte så för att jag bor på landet. Blir liksom inget nytt. Man vill ju vara på landet på sommaren. Men de flesta som bor här redan drömmer sig ju till staden. I alla fall jag. Jag vill jobba! Kan ingen ge mig ett jobb. Jag gör precis allt. Tar billigt betalt fast ändå så att jag kan överleva under sommaren. Jag vill vara glad nu när det är sommarlov, slut på Asplund slut på allt. Sorligt som fan, kommer aldrig mer att gå i samma klass som Stina och Olivia. Vi har hållit i hop i 10 år nu. 10 ÅR!!! Asså hur vanligt är det då? All ny vänskap som jag verkligen hoppas kommer stå kvar. Usch nu är jag alldeles för nere. Kan inte bara nån höra av sig om hur det bli i kväll?! får ta mej fan panik.

Ha en trevlig sommar, själv ska jag försöka ^^

SOFIE

Ingenting alls

image878

Vad är en sommar utan dej, ingenting
Ingenting alls
Jag kommer aldrig klara mej
Vad är min resa utan dej, ingenting
Ingenting alls, Ingenting alls

:`( skolavslutningen

Allt var så sorligt, usch jag grät som fan i bilen på väg hem. Läste en bok som Angelica har gjort. Åh det klarade jag bara inte. Är så jävla rädd för att förlora kontakten med alla,
det får bara inte hända. NEVER...
Fick en massa blommor också, gulligt <3 Och pengar :D

  

I morgon hoppas jag på utgång med flicksen hoppas att nån bjuder oss på fest haha.
Men det löser sig alltid.


   

Angelicas bok, tack så jätte mycket, du betyder mer än vad du tror <3

I kväll blir det 3 ornas revy :D


Avslutnings middag

image865

image866
[ Bilder tagna av Maria]

Först när vi kom så fick vi en välkomsdrink (100% fri i från alkohol ^^ ) det var mysigt så vi gick ner till sjön och tog lite bilder. Kommer sakna alla så otroligt mycket så att jag kommer att börja gråta :`( I morgon ska vi träffas alla flickor på Lidsbroa och grilla och mysa, och så ska vi gräva ner en sak per person som har betytt mycket för oss det här året. Lite Crossroads feeling här hihi. Hoppas att alla kan komma. Jag hoppas att vi alla kommer fortsätta träffas under sommaren och i framtiden. Det kommer bli en stor sorg om jag skulle göra det, för dessa tjejer är helt underbara människor hela högen. ÄLSKAR ER och tack för de här 3 åren hihi, fan nu börjar jag gråta...  

Rätt så kul ändå

Middagen var faktiskt bättre än jag trodde. Men fel val av klänning
och trosor gjorde den mindre speciell ^^ Skriver mer i morgon,
nu måste jag sova. SOV SÅ SÖTT  


Mohaha

Never did it, hi hi slapp undan. Usch jag var så rädd alltså jag skulle aldrig ha pallat det. Nu ska jag äta mitt första mål i dag. Var för nervös för frukost. För nervös för lunch. Haha. Så nu blir det lite smörgås. Sen senare ska jag gå och äta mat för 150 spänn haha på 9 ans avslutnings middag. Innan det gör lärarna en revy :) Nej nu kurrar det fasligt i min mage hi hi.

Dommedagen

Åhh maaalala hahah  amamahaoihfaoihagnladkng i dag ska jag och Stina SJUNGA fattar ni det kommer gå så otroligt dåligt. Inte lite jobbigt att man vaknar med skit ont  i halsen, men vi är ju TVUNGNA att va med! Dumma jävla Ulf jag viiiiiiilll inteeeeee!!!!!! I kväll är det avslutnings middag och revy. Lite kul i alla fall, men efter Gropa kanske jag inte vill visa mig nått mer i Hagfors. Nått som är mycket negativt är ju att vi ska sitta varannan tjej och kille och klassvis. Alla vet väl i det här laget att jag inte passar så väldans bra tillsammans med de där puttefnasken. Men jaja ni får la ha en bra dag, för det ska inte ja ha.
JAG HATAR ASPLUNDS TRADITIONER!!!

Fugik

Folkuniversitetet var verkligen över förväntningarna :) Är så himla lycklig, hoppas bara att jag kommer in nu. Om jag inte gör det så hänger jag mig. Alla var estetiska och helt otroliga. Alla hade gjort jätte fina saker maaah. De hade t.o.m en fugik sång haha. Alla verkade jätte snälla och trevliga så jag hoppas hoppas hoppas hoppas att jag kommer in!!!!

En dag i helvetet

Just nu går ingenting som jag vill!
Vill verkligen inte sjunga i Gropa och allt kan ta sig, jag har bestämt mig för att jag och Stina ska äga skiten ur allihopa haha eller i alla fall överleva. Ska snart åka till Karlstad och kolla in folkuniversitetet, så måste göra mig i ordning nu.



Jag blir alltid på bra humör av Kvarteret Skatan :)

Sööööndag

Fägade just över mitt röda hår, så nu är det SVART, har nog aldrig varit med om nån jobbigare färg. Kom precis överallt, hela kroppen och badrummet ska jag nog inte ens skriva med. Mitt hår har färgats 3 gånger denna helg så nu blir det nog inte en enda färgning under sommaren. Kanske en till hösten. Inte bra för mitt tunna hår :(
Men jag fick ju en fix idee att jag skulle göra en massa olika färger i håret men det funkade inte alls. Så nu är det svart / brunt som gäller. Denna helg har jag tagit det lugnt som förra helgen. Känns bra för kropp och själ haha. Men på torsdag och fredag hoppas jag på kalajs. SKOLAVSLUTNING!!! Whiiiie :D I morgon ska jag till Folkuniversitetet och kolla in skolan, de har elev uppvisning och elev utställning så ja är nervös som fan för det. Och så har vi Gropa på tisdag och jag vill verkligen inte vara med, måste prata med Ulf för jag vill inte.
De kan inte tvinga mig.

Många möjligheter

Men aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah fy fan

Läääängtar

image864

När ska jag få träffa mig älskling??!! SAKNAR så enormt

Boooooooooooooooooooooooooring

Gud va tråkigt jag har det nuuuuu, kan inte bara någon komma och rädda miiig??????!!!!!!!!!!
Blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä

Tro på mitt ord,

Jag lyssnar på Jimmy Jansson nu och tro mig texterna passar så bra in på mig just nu, eller rättare sagt jag vill att det ska passa in ialla fall (förövrigt gillar jag inte honom). Färgade rött över det blonda / oranga förut och nu ser det ännu hemskare ut, ahhh ringde till mamma och grät förut typ. Hon lovade att följa med mig till Munkfors och köpa en ny färg och täcka över allt. För så här kan jag inte se ut haha. Asså underhåret ser inte så jätte dumt ut förutom att det är jätte ljust i hårbotten och jag kan inte ha uppsatt hår. Luggen ser bedrövlig ut verkligen maaah typ värsta röda fläcken i härfästet. Och jag kan då verkligen inte ha uppsatt lugg, och det har jag ju alltid så då kommer jag få panik om jag ska ha nersläppt lugg åååh. Så i morgon blir det SVART som natten :) Åt en sallad som pappa har varit så duktig på att laga i Munkfors förut ^^ haha. Den va as god, 37 an gör bäst sallad. I kväll blir det sommarkrysset för min del. Alla folk går ut så hemskt mycket nu men jag har ingen lust med det alls, fast nästa helg känner jag mig tvungen att hitta på något. Det är ju SKOLAVSLUTNING aaah måste ju fira att jag aldrig mera kommer komma tillbaka till Asplund :D Jag vill utomlaaaands!!!

image863

Stina i går när hon gjorde slingor haha

Hetto Hettooo

Fy va varmt det är alltså, 28 grader i skuggan puuuh,
la mig i solen och stekte men orkade inte länge..

Ha en bra dag och tänk på att jag ligger här på Sprakberg i bikini.. hi hi

En härlig dag!

image862



Ååååh ni kan ju se bilderna, det behövs inte ord. Jag behöver sånt här för att kunna vara lycklig. Vänskap, kärlek och en jäkla massa galenskap haha ha överssende över att korten är helt psyk haha.

Sov så underbart skönt och dröm om att bada ! hi hi

SOFIE

Dagens klädsel



Detta gör jag inte allt för ofta, så jag tänke att för att jag har sånt bra humör så är jag snäll mot mig själv och lägger in en bild på mig själv för självförtroeendets skull haha.

- Tee i från H&M
- Shorts
- Leggings i från H&M
- Väska i från 10-gruppen


SOFIE

Give moi

image845
[Foto Hanna Fridén]

Aaah vill ha det där håret ! Men ljusa slingor får la duga än så länge, men är fett sugen på att klippa sådär och färga så. Skulle va asballt. Nej nu ska ja försöka sova lite även fast ja kväver mig i mitt egna svett :O hi hi

Kanske ska köpa röd färg också som man kan lägga i sen efter man blonderat !?

SOFIE

Lidsbroa

Har haft en helt makalöst underbar dag, har inte gjort något i skolan och sen så åkte ja Stina Olivia och Matilda och plurrade på Lidsbroa och jag och Stina körde hårt på oliviolja haha. Tror faktiskt det funkar bra för att bli brun fortare. Är så himla varmt i sjön också, helt otroligt. Verkligen älskar att blunda med ögonen och supa in gräsdoften. Den doften means SOMMAR!!! Aahhh så underbart.
Ska försöka att få lite pengar till hårfärg i morgon för jag har kommit på att jag vill göra små blonda slingor i hela håret. Men får se om den saken men skulle va skönt att vara lite ljusare nu när det är sommar och allt.
Nej nu ska jag gå ner och vara lite social mot mina päron och sitta och njuta på altanen.

SOFIE

Hett hett hett

Sitter i skolan och döööör av värmeböljan !!! Ahhhhhh

Ha en bra solig dag :D

Loppmarknad

Ska snart gå ner till bussen, men kände för att skriva av mig lite innan jag åkte till skolan. I natt drömde jag inget som jag minns. Men i går precis när pappa väckte mig så drömde jag att jag var på en loppmarknad, skulle precis köpa nån hjärtsak till en tolett. Och där efter skulle jag gå och kolla på skit snygga skinnväskor för hundringen. Men hann aldrig så långt, haha. Brukar man inte säga att man brukar drömma om vissa delar av det man har varit med om under dagen typ. Eller som man ska vara med om. Jag hoppas verkligen att jag kommer komma till den här loppmarknaden för de där skinnväskorna var att dö för haha. Nej men nu ska jag rusa ha en bra dag!

SOFIE

Sveriges nationaldag

I dag hade jag gärna legat i solen och stekt mig i olivolja. Men mamma och pappa drog med mig till Karlstad, eller drog med mig gjorde de väl inte direkt haha. Fick mig en klänning, en svart att ha på skolavslutningen. Fast jag funderar på att ha den på middagen och den som jag tänkte ha på middagen på avslutningen. Ahh jag blir aldrig nöjd haha. Alla kommer vara vita som färgen själv och så kommer jag va svart. Så jag tror jag tar den andra klänningen i stället, den gula. Vitt förstoooorar, och det känns rätt rejält också. Jag är ingen vit typ helt enkelt. I morgon så ska jag försöka få med mig Stina eller nån till nått playa och steka och bada. Känns som man aldrig ger sig tid med det annars, så nu vill jag filosofera och steka :) Vill nån???

GRATTIS SVERIGE

image844


update: 19:51

Jag ska ha svarta klänningen på avslutningen. PUNKT SLUT haha. Intressant va! :O :P

Kvällens

Kvällens humör: Hyfsat glad! Sommaren <3
Kvällens låt: Everything back but you - Avril
Kvällens outfit: Rosa vit pyjamas med snobben på.
Kvällens tumme upp: Jordgubbar !
Kvällens tumme ned: Inge godis or chips i skafferiet...
Kvällens sysselsättningar: Dålig dansk film ^^ haha


Sov så sött ♥

People change, i stay still...

Har just kommit hem i från Sunnemo och släkten. Vi åt överaskande jordgubbar ( me wanted that hihi )  och smörgås. Vi myste under ett träd och slog bort insekter gillade det mycket. Och så testade jag Moas och Gustavs studsmatta. Måste lära mig att göra sån där volter haha. Kan bara göra rump hopp, hemskt. Var också och kollade till Anders grav. Den var jätte fin med massa blommor, och då menar ja massor med blommor. 
Lars har fixat med stenar runt om så det är jätte fint.

image842
  

[Klicka på bilderna för att göra dem större]

Hej hej!

Ja dagen har sett nästan ut precis som i går (absolut ingenting på lektionerna) en massa hatt skrivning har pågåtts också. i bussen så hade jag ett trevligt samtal i telefon med Emmsii. När jag kom hem slet jag av mig kläderna och gick i kring i bh och trosa ( god to know ^^ haha ) Gjorde mig 2 majskolvar, det var as länge sen jag åt det så det var gottie. Nu ska jag och pap åka in till Sunnemo och träffa släkten. Jag hoppas inerligt på jordgubbar, men varför skulle jag få det. Jag får la springa upp till konsum och köpa mig det i värsta fall hi hi. Jag och Stina har fått svar i från Erlandergården. Fast det enda de skrev var att de skulle höra av sig nästa vecka om vi fick jobbet. Men jag har en känsla av att vi får det :)

SOFIE 


Now is the end of monday...

Ska lägga mig och sova nu, ska bli så enormt jobbigt att somna, jag skulle kunna var uppe hela natten. Sitta ute på altanen och bara softa och höra fåglarna kvittra. 

I morgon ska jag träffa släkten efter skolan, för i morgon var det 2 år sen min morbror Anders tog sitt liv. Inte troligt men sant.

Sov sött alla människor och dröm om att livet var som det brukade vara...


image840


Måndag, oh varma dag...

image834



I dag har jag bara varit i skolan och bara glidit fram på mina fötter och absolut inte gjort någonting hi hi. Efter skolan så åt ja Olivia, Ica och Angelica glass på konsum haha. Har varit en fruktansvärt varm dag så jag har legat på ett täcke på gräsmattan och bara mått helt underbart. Mår så himla bra av värme och sol, känner mig lycklig i hela kroppen. Ska kanske gå ut och gå och lyssna på musik. Kanske ska ta mig ner till sjön, skulle va helt underbart hi hi.

/ SOFIE

The style

image833

Stilen på kläder är helt underbar !!! Aaahhhoooh

Min söööndag

image832

I dag har jag solat solat solat solat. Men ingen färg tyvärr! Kollade på den där nya serien Falcon Beach (verkade rätt korkat) Kollade såklart på Pip-Larsson, hon fick sitt första sugmärke i dag hi hi. Jag har en stor dröm om ett par Raybans solglasögon. Kan inget va så snäll och ge mig, skulle ge vad som helst. Nästan vad som helst hi hi. Nej har ingen lust att skriva, har svett attacker över hela kroppen av värmen. Så ska gå och skriva ut en sak och sen så ska jag sussa.

P.s jag suger HÅRT på photoshop! haha

Se solen är så röd nu...

image829



Se solen är så röd nu
den brinner som mitt blod
Men jag kan inte lova dig
nåt mer än det du ser

Visst vill jag öppna dörrar
och nå dig i din dröm
Men solen har förvandlat dig
så håll mig nära nu

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
Din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting
Och blir du rädd - så blunda hårt
jag bär dig om du vill
För ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still

Och om jag skulle dö nu
så drunknar jag i dig
så naken som jag föddes
-ger jag mitt liv till dig

Och ännu glöder solen
men natten närmar sig
Det blåser upp till storm i natt
-så håll mig nära dig

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
Din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting
Och blir du rädd - så blunda hårt
jag bär dig om du vill
För ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still

Du tvekar när du ser mig
men kroppen blev min sköld
och varje ärr är kärlek till mitt liv
Du tror att jag är farlig
men se på mig igen
-jag skänker dig det liv som brinner än

För ännu glöder solen
och ännu finns det liv
det blåser upp till storm i natt
-så göm dig nära mig

Och jag ska hålla i dig
-men bara om du vill
jag tar dig genom vindarna
så länge jag finns till

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
Din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting
Och blir du rädd - så blunda hårt
jag bär dig om du vill
För ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still

Solen i ögonen

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och få lite färg. BARA SÅ NI VET!




Kan inte nån bara ge mig en mulberry Bayswater!

Min dag, lördag

Jaha what to say, har inte gjort nått meningsfullt eller vettigt i dag. Har bara vart i solen och latat mig och kollat på en massa tv. Ja det var min lördag det. Men det är så fruktansvärt skönt att bara slappa en hel dag också, det är ju också det jag är känd för. I morgon har jag bara en sak att uträtta, måste göra en engelskläxa. Fy och tvi! Men en sak kan ju inte få förstöra min lugna helg.

Har sån jäkla stor lust att gå ut och fota en massa, men då måste man sminka sig och klä på sig. Det har jag verkligen inte nån lust till. Känner bara för att vara som jag är, i pyjamas.

Kollade på en film med Robin Hoods dotter förut, den var rätt bra. Kommer inte ihåg vad den heter men det var nått med tjuvarnas prinsessa fast på engelska då. Det var i alla fall Kiara Nightley som spelade dottern. Fattar inte hur en sån vacker skapelse kan kalla sig själv för ful. Hon föddes med vackert hår och vackra läppar. Själv så föddes jag med tunt fult hår med små fula läppar.
Hon ful, näjj jag tror inte det va :O

image827

Har sökt jobb på en gård nu också, hoppas jag får det.
Det skulle vara en bra start på sommarlovet !

Sov så sött mina vänner


ARVIKAfestivlen

image826

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill...

Har gjort om Marias blogg...

image825

Bara så ni vet ^^

Har börjat inse att Depp is hot

image823

Fan va kul!

SMINK
[x] använder mascara
[x] använder kajal
[ ] använder brunkräm
[X ] använder foundation
[ ] använder läppstift
[X ] använder läppglans.
[ ] använder dipliner.
[ ] plattar håret varje dag.
[x] använder parfym.

HUMÖR
[X ] blir sur för ingenting.
[x] har starka känslor.
[ ] skär dig.
[x] skrattar åt ingenting.
[X ] brukar gråta minst en gång i veckan.

HUMOR
[x] har sär humor.
[X ] skrattar när någon rammlar.
[X] brukar skratta så tårarna rinner,
[X ] är flummig, för det mesta.

SKOLAN
[ ] är nöjd med din nuvarande klass,
[ ] har blivit mobbad?
[ ] brukar för det mesta ha kul i klassrummet.
[ ] sudd krig på lektionerna,
[ ] har läraren börjat gråta någongång pågrund av stökighet i klassrummet ?


KOMPISAR
[x] har kompisar som betyder mer än livet.
[X] har kompisar som sviker.
[X] har kompisar som är lika i sättet som du själv.
[x] har killkompisar.
[x] har tjejkompisar.

INTERNET
[X] har msn.
[X ] har lunarstorm.
[x] har bilddaboken.
[ ] har kamrat.
[x] är medlem på hemsidor man har glömt bort.

ÄR DU NÖJD MED LIVET?
[X ] ibland.
[X]brukar gråta för att jag är olycklig.

Vill du inte tänka på mig...

Jag undrar hur allt kommer sluta?

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö

Sjukling...

Är hemma i dag, har skit ont i halsen och snuvan börjar komma. Har inte nån lust att skiva här men i brist på annat så får jag väl göra det. Använde min Marc Jacobs t-shirt i går. Fucking loves it men jag hade störiga jeans och ett linne under som åkte upp hela tiden. Så det förstörde min dag nått så otroligt. Flera saker som kan förstöra dagen är när man känner sig så himla ofräch, och gör jag ofta. Liksom att håret känns slickat över ansiktet. Och när man inte har fått ta den tid man vill på morgonen. Ja intresseklubben antecknar men har jag nått att berätta då. Maaaah... Mamma och jag ska nog åka till Munkfors och handla sen, skulle velat hinna in på en frisörsalong där och köpt Osis volym produkt. Men mamma slutar halv 6 så det blir nog inget med det. Ska i alla fall köpa halstabletter och chips ^^


kontaktannons...

I dag skulle jag vilja ligga på en äng och äta jordgubbar med min poetiska och förstående vän.

Kontaktannons:
 
Jag söker...
Nån som det är lätt att prata med och förstår allt som jag filosoferar om. En som tänker som jag. Vill ha nån att prata med som förstår meningen med allt. Ger mig en chans att bara vara jag. Ger av sig med sin tid. Lyssnar och förstår. Vill prata med någon som inte känner mig. Vill bevisa att jag kan vara någon annan, jag vill inte ha en stämpel för den jag är. Vill ge mig själv en chans att vara någon annan. Jag vill växa upp inte alltid vara gamla vanliga Sofie...

Vart är du?

image822