Lars Lerin / Lars Winnerbäck

image820

Jag känner att i min lägenget som jag flyttar till om ca 3 månader, måste jag ha 1 tavla på väggen som Lars Lerin har målat eller en affich i alla fall hehe, blir lite dyrt annars. Och en förstorning på Lars Winnerbäck. Det är liksom ett måste. Fast den där bilden i från Lars Lerin är lite väl deppig men det går säkert att luska fram nån mysig bild i från mitt kära ^^ Sunnemo. Det blir att åka av till Laxholmen (tror att det heter så) i sommar och köpa en affich. Åh om 12 dagar är det finito på den uräckliga skolan Asplund ska bli så fucking oerhört gött att sluta där. Sista elevensval denna vecka, kändes oerhört gött. Åh jag har verkligen sommar känslor i mej nu när det är sån här härligt väder ^^ Nej nu blir det att räckna ner tiden till LOST

Trött och glad

image817

Fick allt som jag har väntat på i dag :) Marc Jacobs t-shirten är helt underbar, älskar kvalititen mjuk och skön. Fick också min premie i från Modette, jätte bra handkräm och läppglans i korall i från Clarins. 

Ska äta nu :) 

Minns ni mig?

Ja i dag har jag varit i skolan som vanligt. Som "vanligt" börjar bli ett för använt ord i min blogg nu, men snart är det sommarlov. Men det hatiska med att det snart är sommarlov är ju ändå att det finns så jäkla mycket kvar som är jobbigt. GROPEN till exempel, jag total VÄGRAR. Kyrkan, när man går fram och får betyg + att nått tursam jävel för stependie. Inte fan är jag den lycklige ägaren till en femhundring. Den femhundringen skulle kunna rädda min sommar, har ju inte ett öre att leva på under sommaren. Den femhundringen skulle vara ett bidrag på en Arvikafestival biljett till exempel hi hi. När jag kom hem i alla fall så började jag att pyssla med min fula hatt. Jag verkligen hatar sånna där hattar. Varför gjorde jag en sån, inte alls min stil. Jag hatar att man ska göra nått som redan är bestämt, vill att det ska vara mer spontant hehe. Hatar att göra nått som alla andra gör, man blir så jämförd med andra. Fuck that shit. Sen så kollade jag på äntligen hemma, som har blivit så otroligt kasst. Sen så blidde det House. Ja det var mig dag det :) HAHA Just ja, min marc jacobs tee ska nog komma på torsdag eller fredag!!!!

Älskade mammas ord i dag "om 3 månader flyttar du ju här i från" Ska bli så himla gött!!!

image814

Tv cab is the shit

Just love it! Skrattar hejdlöst hela tiden haha. Om ni ej sett det kolla in det på tv400 kl 22.20

Sov sött

Nu gäller det!


Irreplaceable

Tycker hon är så jäkla mycket skönare att lyssna på än Beyonce!

Nu ska jag färga håret och ansiktsmask och sånt. Sen så ska jag döds plugga, fast jag behöver inte få bra resultat för det är ändå för sent att höja mig.
Men det är i alla fall skönt att för goodie resultat ändå :)

Aaaaah vill ha ! ! !

Hej!
Rymlig o mysig etta på Norrstrand, ett av Karlstads bästa områden, uthyres omgående, helst redan från 1/6-2007. Första hands kontrakt.

41 kvm, stort o rymligt kök, balkong, parkett i vardagsrum och stor klädkammare. Hyra endast 2850 kr/mån.

Fastighetsägaren önskar en lugn och ordningsam person, helst rökfri och utan husdjur. Inga betalningsanmärkningar. Först till kvarn.

BALKONG KÖK OCH KLÄDKAMMARE Aaahh

image813

Ligger i ett perfekt område!!!

At world´s end

image812

Var ju som sagt och såg den här igår på första raden, vi som alltid brukar sitta längst upp haha så det var lite jobbigt men det var full satt så vi fick ta den. Jag har knappt sett de två första. Men jag tyckte att den var rikigt spännande och bra. Väldigt romantisk och sorlig. Jag längtar redan efter uppföljaren, för det måste ju komma en uppföljare!?!

 

Its not working

Åh min kropp och allt, har skit ont i magen och huvudet. Känner mig matt som fan. Är hemma i dag. Men i morgon måste jag gå hur jag än mår, har två prov att göra! :( Nu blir det smörgås!

Hur ska jag kunna vara mig själv i denna jävla håla? Känns som att jag har fastnat...

Morsdag!

I dag vaknade jag som sagt jävligt tidigt men jag somnade kvickt om efter 2 ipren, fuck va ont i magen jag får alltså. Har känt mig påverkad på värktabletter hela dagen uh har velat spytt hela dagen. Tog 2 till sen när jag vaknade och så åt jag tabletter som stoppar blod flödet typ :S. Kändes inte så bra. Ska försöka hålla mig borta i från värktabletter nu. Men var i alla fall bjuden på mat hos mormor för att det var morsdag. Hade inte sån matlust men efterätts lust hade jag. Tårta och havreflan, mumma hihi. Mamma berättade att hon har hittat en lägenhet på 42 kvm för 2800 kr i månaden. Jag tycker vi ska slå till. Men mamma vill inte pröjsa hela sommaren. Men tänk er 42 kvm det är ju fan lika stort som tv-rummet där nere. Typ dubbelt så stort som Emmas lägenhet. Den ligger också på hagaleden, perfekt! Får be till gud att den finns kvar tills hösten. SNÄLLA GUD! SNÄLLA SNÄLLA! Har köpt en present till Stina nu också. Vill också ha den, eller jag har ägt en sån kan jag säga men den har blivit slängd av misstag :(
I kväll ska vi gå på bio också, pirates of caribien 3an. Jag har knappt sett de andra filmerna. Men det går nog ändå :)
image811
For you mum!
 


Aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj

Ja om ni undrar varför jag är uppe så här tidigt är för att jag har sån jävligt mensvärk skulle kunna strypa någon, så ont har jag nu. I dag är det morsdag också. Jag har lite ekonomisk kris just nu så jag har bara målat en teckning till mamma haha. Men jag skulle fan bli gladare av det än nått materialistiskt skit. Nej ska nog be till gud att han gör så att Iprenen börjar värka. HAR ONT ONT ONT ONT ONT!!! Är trött som en lyktstolpe också!
Ska nog kolla på nån serie på tv-link...

Dust it !

image810

Håret växer, blir affro ! 169 kr MÅSTE HA


Lite nya stuff !

image806

Svarta shorts (Shet va smal jag såg ut !! :S)

image807

Gult linne- har 2 st till, vitt och randigt
Lila tights

Var bara tvungen!

image805

Haha jag tycker de är så lik dinosarier haha Stina är en sån där sköldpadds aktigt grej med horn typ, och Olivia är en tyranusriusrex (stavning !!! ) Älskar bilden! <3 

Stina 16 år :D

image804

Skrev inget riktigt födelsedags inlägg i går så jag skriver ett nu i stället :D
Den här bilden tog jag den 25 maj - means Stinas födelsedag !


GRATTIS


The Kristet Utseende

Ja det blir nog kul

Stina och Stina!

Glammmmaa

I går fyllde STINA och MIKAEL år, 16 vs 19. Åt tårta och pizza hos Stina, love it ! Sen så åkte vi och firade Mikael i Sörby. Trevligt trevligt. Hade tänk mig att åka till Kolsnäs i dag, men jag tror jag hoppar det. känner inte för det.


När vet man när det tar slut?


Its not much going on today!

Ingen kommer någonsin kunna sätta sig in i en människas liv och tro att den har det så jävla lätt.
Fy fan vad jag spyr på livet just nu, ser inte meningen med livet just för tillfället. Har verkligen ingen ork till att leva. ALLT ÄR SKIT! 
 

EU kan ta sig nånstans ! ! !

Känner mig så damn stressad nu, det bara brinner i fingrarna så mycket som jag har skrivit nu. Ska bli klar med en uppsats till på fredag + att jag har ett jävla no prov då också.
Vem känner sig positiv nu egentligen. INTE JAG!
Men jag tror nog att jag utstålar negativitet hela tiden också. Men det är inte meningen. Men jag har så mycket åsikter om allt. Och så lyssnar jag för mycket på andra och blir påverkad. 

Jag tycker inte att folk ska gå efter utseende utan för charmen, utstrålning och attityd!
Har jag inte rätt?!
Jag vill inte ha nån som är perfekt DET ÄR TRÅKIGT!!!

 

Ensam andra dagen nu :(

Nu har inte mamma och pappa varit hemma på två dagar (vårruset och nån ford vip). Känner mig så hemskt ensam, har inga syskon eller någonting att bråka med. Skulle kunna ta in hundarna men det är jag way too lat för. Har ont i hela kroppen också, kanot färden lämnar många spår. Vill FÄRGA håret och en klänning. Ah! Har skit mycket den här veckan tror jag. Typ no prov och uppsats som ska in på fredag. Men har inget med mig hem så jag är rätt handlings förlamad. HATA! Direkt efter House så ska jag duscha och SOVA, oh yeah! Fan va ensam jag kännnnnnerrr miiiiiiiig!!! Har bara gått ikring här i huset och absolut inte gjort nånting, bara kollat om det kommit nått nytt till skafferiet eller kylskåpet (gjorde de det eller!? näjj). Ja sjukt kul var det!

Min moster är kind !

image801
image802
image803

Friluftsdag !

Kanotfärd!

image798

Jaha min usla måndag

Har bara drygat igenom skolan, överlevde i alla fall. Sen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och beställde hem myyys kläder.  Jaja... Har väl inte så mycket att berätta om mitt spännande liv just för tillfället. Känner mig usligt ensam och dyster. Känns som att jag är den enda i hela världen som har det som jag. Lika ensam och sepe. Just ja jag fyllde mig dag med lite svett, tränade lite arm och ben förut. Oh yeah!

image792
[rar]

Skulle vilja ha en till ADIDAS JACKA! En rosa skulle sitta fint fint.  

Baah,

Har Svensk Engelska och jag sitter och kollar efter frågor åt so grejen. PALLA DET!
Nej usch denna vecka kommer bli otroligt dryg!!!!!

BLÄCH!

För trött för att sova

Ligger i sängen och kollar på Efterlyst, uschamejja säger jag till det. Döda sin flickvän när de har sex. Hur härligt kunde det ha varit, inte så hett enligt mig. Ska nog sova nu men jag ligger bara och tänker på att klippa i jeans, helt sjukt men i morgon tar jag fram saxen och klipper i allt jag ser fan. Palla inte ha jeans shorts. Asså äga ett par. Jag vill ha långa enna för pallar inte att visa mig feta lår, maaah. Nej nu ligger jag och tänker för mycket.
Stressar upp mig för ett par shorts, :O baaaaaaah.

Nej sov så sött och dröm om ett land där allt är perfekt... 

Min dag...

image791 
[en liten gubbe i båt]

Har jag spenderat med Stina Henriksson. Vi gick eller rättare sagt åkte till glasscafet och åt Udden. Sen gick vi en promenad genom dalen och sen satt vi på en brygga och filosoferade. Och nu sitter jag självklart här (DATANÖRD) Funderar på att sy mig ett par jeans shorts eller i alla fall sy om ett par jeans till shorts. Och sen om jag hittar svart tyg skulle jag vilja sy mig en tight kjol. Fuck va lätt det skulle va om det fanns en tygaffär här i skogen. Men men mamma vill ju att jag ska ägna min tid till att städa mitt rum så. Hon tycker att det är äckligt när man kan skriva i dammet. Maaah är mitt svar till det. Haha. Skulle va så lätt om man kunde trycka ut alla kläder ur en skrivare eller nått sånt. För jag är i stort behov att svart kjol, shorts, jeans och lång tröja. Men får la se kanske kan ta en gammal t-shirt i från papsen, haha. Han kom och rakade mina ben förut föresten, han visar upp sin nya rakapparat haha.
 
Nej nu blir det lite avdammning in da room och kanske byta lakan. För finns det nå sköner och kryp ner i nytvättade sängkläder, nää det finns ju inte det. Ha en fortsatt trevlig dag

Hon kallas perfekt

image790

Mohaha ^^

Marc by Marc Jacobs

Min dag

Åkte på marknad i Molkom på förmiddan med mamsen. Köpte lax och väska. Sen så var det tänkt att jag skulle till glasscafet med Stina men så blev det inte. Hon var hurtig och klippte gräs. Så jag satt och var onyttig och åt pirri pirri chips uhh. Sen nu senare i kväll, tvingade jag mamma att öppna konto på Ebay. Och budade hem en ÄKTA Marc Jacobs t-shirt :) så nu känner jag mig lite smått lycklig. Annars kan allt skita sig... Pallar inte med folk i bland.

Sov sött

image789


Min Gucci parfyma :)

image788

Älskar da smell!

Asså nu bryr jag mig inte längre...

Vackerhet

image787

Alla 3 är helt jäkla perfekta tjejer.

Är helt galen i hon till vänsters utseende,  ringen i näsan, håret, tröjan (Were to buy?) ALLT!

Varför är jag född i denna KROPP!!!

Härligt



Förutom att det är i Värmland då

Vill ha sommar!!!

LARS WINNERBÄCK

image786

[ http://www.ticnet.se/html/searchResult.htmI?l=SE&keyword=Lars%20Winnerbäck ]

Musik är det bästa i livet!!!

Inget,...

Usch vill inget mer nu, vill bara bort här i från. Snälla nån mänsklig med hjärna hjälp mig!

Stilla flyter vi iväg
Stilla flyter vi iväg
Bara få va
Bara få va ifred
Bara blunda, följa med
Bara flyta långt, långt iväg
Bara få va
Aldrig nånsin komma ner?
Stilla flyter himlen med
Bara långsamt, långsamt lämnar vi er
Å allting som är fel
Ingen ser nåt, ingen vet
Bara stänga av allting
Som é
Som é nere hos er

Min kropp är som mjöl...

Fuck va jag är trött, min kropp känns helt borta... BLÄÄ

Ska man våga fråga mamma om i kväll?!

Vill vara glad och pigg, men är matt och konstig...

I går så åkte jag till Emma i Karlstad. Vi pratade, åt bakpotatis och kollade på film. Mycket mys :) I dag gick vi på stan men hade inte koll på när stan stängde så vi kom självklart när det stängde. För vi gillar ju att sova länge och Emma är dryg haha. Så vi åkte till Bergvik i stället. Så det gick en hel del busspengar kan jag lova. Men fick mig i alla fall vita leggings och en Gucci parfym, luktar ap gott. Mamma fattar inte det där med dofter, kläder och skor. Och om man inte fattar ska man inte lägga sig i, FATTA! Ska skaffa mig ett arbete på en gång när jag flyttar till hösten, eller ska i alla fall anstänga mig till det yttersta för att få ett. Måste ju ha cash om man vill leva en sånt liv jag vill leva haha. I morgon är det markad i det kära Hagfors, kanske åker dit, kanske inte. Har ingen big lust till det nu på natten. Kanske ändrar mig i morgon. Skulle upp och köpa godis men mamma verkar ju ha proppat hela köket full med godis så, men det är alltid trevligt att träffa folk. Nu har pappa börjat att jobba i Norge också, LÄNGTAR redan :`(

image785

2 jävla psyk bilder på mig också, enjoy! Baaah.. (Måste fan ha världens största kinder!)

Earings - HM
Klänning - HM


Mitt liv i en blogg

Jaha nu har nästan hela min tisdag gått förbi... Jag Stina och Olivia var mer än vanligt helt sepe hahaha. Sitter som vanligt och pratar med Emma i telefon :) Myyys. Ska åka ner till henne i morgon, känner att jag behöver komma bort och mysa, sola och kolla på en massa barnfilm haha. Jag är dödligt trött så jag skulle kunna döööööööööööö. Skulle vilja sova lite men då missar jag Äntligen hemma och det är ju för synd. Nej nu ska jag SOVA, inte haha.

Äta gele med träske i veboa

Sitter här och är allmänt pigg och glad. Sitter och diskuterar Lotta på Bråkmakargatan med Emma :). Är lite frustrerad över att ja inte kommer på nått bra att skriva om Stina och Olivia i årsboken maaaaaaaaaaaah! Ska nog SOVA nu för annars blir ja inte pigg i morgon! 
PATTEN SJÄLV GRÅTER ÖVER MIG NU!

Men Stiiiina DÅ! HAHAHA minnen...

Palla detta nu damppppp

Emmas 5 höjdpunkter i dag :)

1. Har fått ett par skor
2. Duschat
3. Kolla på Lotta på Bråkmakargatan
4. Pratat med mig
5. Dricka kaffe Latte


Noel :`(

Han får fan inte dööö...

Jag är trött som tröttheten själv

Vet egentligen inte varför jag skriver nu. Jag är väl konstig helt enkelt. Men jag fick sån väldans lust att skriva när jag hörde fågelkvitter utanför mig fönster. Kändes härligt på nått sett. Men har ändå sån jävla lust att dra ner rullgardinen och sova en 5 timmar till. Men ikke blääääääääääää... YEAH YEAH! 

Nej nu blir det påklädning, annars börjar väl mamsen undra... Hon har redan varit inne och kollat "ska du inte till skolan" hehe. Jaja ha en trevlig dag! 

 

Grattis på namnsdagen SOFIE

image782

I dag har jag gjort idrotts läxa (HATA) Vaknade upp med Theo brevid mig också MYS!
Sen så tog jag mig en sväng till Stina skulle kolla på film. Men mamma ringer och säger att hon måste hämta mig för annars kan hon inte hämta mig sen. Eller att det blir för sent. Så jag fick skippa farväl falkenberg och saw 3. Fast det gör mig ingenting för filmerna var både kassa och för otäcka haha. Men jag ville vara med med STINA och myyysa jaja. Bestämde mig i alla fall att följa med mam och pap till Karlstad. Fick reda på att jag har namnsdag i dag så jag snicka mig på lite grejer. Ballerinas, foundution och en box dvd filmer med Cameron Diaz . Så nu är jag lycklig för tillfället.

Nu är det bara måndag tisdag onsdag, sen är vi lediga. Har bestämt mig för att åka till Emma på onsdag komma bort lite. Sola, äta och mysa :) Me like that. Sen är det väl marknad till helgen också, gillar det mindre mycket hmm..
 
Nej nu blir det smöööörgåååås



Målade mina naglar hos Stina också :D

Serbien, maaaaaaah

Fy fan va kasst, int fan kommer jag gå i kring och sjunga på den låten i alla fall. SERBIEN vaaa faaan! Nästa år tänker inte jag spendera 3 timmar på att nått kass öststats land ska vinna i alla fall. De har ju absolut ingen smak alls. Håller mig till det vanliga melodifestivaelen.
Öststatarna TAR över...

Mina favoriter

Finland: För att jag gillade soundet helt enkelt.
Grekland: För att jag vill till Grekland ;) och för att killen var söto. 
Turkiet: Kommer dansa som fan till den här låten i sommar. 

Godnatt 

Mello i dag då!

Blivit bjuden på fest, men känner jag för det då. NEJ! Men jaja. Sitter hemma med Theo och myser, badar och leker :) Han är bara för gullig. Ska kolla på eurovision grejs sen tror inte The ark har nog inte så stor chans, är så trött på låten. Men det är kanske bara för att den är sönder spelad . Det finns säkert musik så att man aldrig behöver höra samma igen. Fast vissa är ju så bra så att man vill höra igen. Hmm jaja... 

Ha en trevlig kväll :) 


En tjänst :)

Har gjort om Stinas blogg [ http://mandarinskal.blogg.se/ ] layout :) Hoppas att hon gillar det!

Skulle inte sitta fel inte...

image781
GREKLAND

Om ni åker dit nån dag så kan ni ju alltid dra med mig, jag lovar att inte vara en börda! ;)


Nej nu ska jag sussa, ha en trevlig kväll, eller natt borde ja då säga :)


3 ord

image779

Jag älskar er!

With love

Är helt förälskad i Hilary Duffs doft With love. Fick ett prov i från Cosmopolitan och sen dess har jag alltid på mig min älsklings Adidas tröja som är intränkt med den unerbart sköna doften. Love it! Måste bara köpa den. Kostar 350 kr för 30 ml och 450 kr för 50 ml. Vet inte hur mycket 100 ml kostar, men jag kollade på Ebay och nån sålde den för ca 200-300 kr. Lätt värt det! Men är man fattig så är man. Jag får helt enkelt aldrig tvätta min Adidasjacka haha.
Jag mår lite bättre nu efter jag har pratat med pappa :) Thanks daddy.

image776


Allt annat...

Allt annat är också skit just nu, är så jävla rädd för allt. Klarar inte det här längre...

Va fan är det för mening!

Nu är i alla fall uppsats skiten inne!!! spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr


Springa...

Känner mig as well som i går lika deppig och lika pissigt dåligt. Ikväll ska jag kolla på Talang 2007 och gråta, typ...  Det känns som att jag långt nere i havet, och det spelar ingen roll hur mycket jag än simmar så kommer jag aldrig upp, eller hur man säger det. Jag väntar fortfarande på min räddning. Ska ut och springa av mig nu för den som bryr sig.
Ska lyssna på Avril, gråta och svettas.

  
I?m gonna live my life
I can?t ever run and hide
I won?t compromise
?Cause I?ll never know
I?m gonna close my eyes
I can?t watch the time go by
I won?t keep it inside
Freak out let it go 

  

Marc by Marc Jacobs

image778
[Marc by Marc Jacobs - I från Ebay]

Skulle kunna göra vad som helst för den här t-shirten, så om du känner för det kan du ju köpa den på Ebay åt mig :) Den är helt underbar enligt mig. Konstigt snygg på nått sätt. Tänk er den i oversizes till ett par svarta tighta jeans. Sweeeeet ♥ SLÄKTEN / FAMILJEN ni kan väl ge mig den som avslutnings / examens present ;) Är cheap!

Gammal vs Ny

image775image774

Är det så här det ser ut? För jag ser det nämligen inte! Alltså det nya är det med fjärilarna :)

Gjorde allt lite sommrigare...

Med lite fjärilar och sånt :) Kommer säkert tröttna fort som fan på den men jaa... LIVET
Det syns inte än.. men snart tror ja väl!

Dom tomma stegen...

Vaknade halv 9, och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Har kollat på "G som i Gemenskap" Tog fan en vecka att få hem, så är det att bo i skogen ;). Orkade inte gå till skolan idag heller, jag känner bara för att ligga här och glo. Det är för mycket nu liksom. Har funderat på att göra om bloggen men jag är helt kass på det. Jag vill göra den mera rund på nått sätt :S. Jaja orkar inte det heller. Kanske gör nån pytteliten förändring kanske. Måste skriva klart uppsats skiten också :(  Jag klarar inte med mig själv nu!!! Kan ingen rädda mig i från mig själv?


Är pippi en fascist?

image773

?

Jessy ville att jag skulle utvekla detta, hmm..

Men det är la det att jag fattar inte varför så många tycker att hon inte tillräcklig seriös utan både kapitalistisk, individualist och förskräcklig mot auktoriteter. Ord som jag inte ens fattar men i alla fall. De tycker inte att hon bör läsas av barn för att hon kan misstolkas (kommunist jävlar ^^ haha). Men enligt mig så tycker jag att barn visst kan bo ensamma, vara  övernaturligt super starka och bo med en apa och häst med svarta prickar. Och hennes fantasi är ju också helt glans klar, vem kan klaga på den. Gör ju bara så att barn får chansen att vara barn. 
Jag mår i alla fall bra av att fantisera...   

Utmanad av Jessy,

Blev utmanad av Jessy :)

Tre saker jag inte förstår:
1. Falska människor
2. självklart matte!
3. Folk som inte gillar Lars Winnerbäcks texter.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
1. Sitter i sängen så,
2. täcke
3. 2 kuddar

Tre saker jag gör just nu:
1. Kollar på " Du blir var du äter"
2. Sappar över till "Hon och hannes"
3. Tänker...

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Bo utomlands
2. Få barn
3. Förstå meningen med livet

Tre saker jag kan göra:
1. Sitta framför datorn alldeles för länge 
2. Tänka alldeles för mycket
3. Se tråkig ut,

Tre saker jag inte kan:
1. Många invecklade ord
2. Agera 
3. Spara pengar

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Lars Winnerbäck
2. Din mamma och pappa
3. Förstå mina inre tankar, så mig

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Spela gitarr
2. sjunga
3. Måla som Da vinci

Tre favoriträtter:
1. Mos i ugn med fläskfile och bearneissås
2. Kall snickarkorv
3. Pasta och ost

Jag utmanar alla som vill :)

Stannade hemma i dag...

Känner mig instabil just nu, huvudet värker och jag mår allmänt piss. Borde sätta igång med uppsatsen i Teknik / No nu, men jag har bara lust att ligga i min säng och glo på min svarta vägg och lyssna på musik. Men får tvinga mig till det helt enkelt annars kommer jag att drabbas av panik i morgon, då den ska vara inne. Fick den nya cosmopolitan i dag, så lite lycka i alla fall, fast jag har inte tid att läsa den egentligen. Fick inbetalnings kort i från Modette i går så den tidningen borde ju komma snart. Har föresten blivit en modette. Där kan du skaffa dig en style dagbok och mycket annat onyttigt. Känner på mig att jag inte kommer besöka den sidan ofta. Bara för att tävla om smink och sånt i så fall. Nej nu blir det att skriva om vidkraftverk...

My heart can´t carry much more

image770
[Shakira bland julklapparna]

How does it feel,

I?m not afraid of anything
I just need to know that I can breathe
And I don?t need much of anything
But suddenly, suddenly

I am small and the world is big
All around me is fast moving
Surrounded by so many things
Suddenly, suddenly

Ge mig allt!

image769
[foto facehunter]

Ge mig allt hon har på sig! fast vad är det för mening!?

Jag känner mig inte så pigg!

Ja denna dag var fruktad i går. Fy fan vad jag hatar döden! Det kom verkligen som en shock, hon var ju så pigg innan och sen på en gång livlös. Jag vet att kanske många tycker att man inte kan känna sorg för en kanin men det kan i alla fall jag. Vi har haft mysiga kvällar tillsammans framför tven. Och då kan ni ju fatta hur speciell hon är. En kanin som kollar på tv. Jag känner mig tom på något sätt, nått fattas. Men vi fick i alla fall sova bredvid varandra hennes sista natt. När jag vaknade såg hon likadan ut så jag vet inte om hon har lidit. BÖÖÖL usch jag klarar inte det här. En massa gråt gråt gråt gråt och gråt! Nu känns det som att jag bara kan gå i från super sprallig till död vilken dag som helst. Så vad är egentligen meningen med livet. Nej usch detta får mig att tänka så otroligt mycke. Har inte ens börjat med uppsatsen i teknik eller börjat har ja la. Men jag orkar inte sätta i gång med det nu. Har inte sovit så värst bra så jag känner bara för att sova nu... :`(

R.I.P

Vi skulle ju flytta till Karlstad vi hade så mycket framför oss och så blir det såhär! Jag älskar dig Shakira! Jag kommer alltid älska dig så otroligt mycket! Hela mitt liv har rasat nu! Orkar inte det här! Du var världens speciellaste kanin du har betytt så jävla mycket för mig! Vila i frid ♥

ÄLSKAR  DIG!

Jag hatar döden!

Nu har min kanin Shakira gått och blivit sjuk / döende. Jag klarar verkligen inte sånt där. Hon är helt konstig i kroppen, som att hon är lam på nått sätt. Hon försöker att röra sig med kroppen orkar inte. Jag bara gråter och gråter usch jag klarar inte sånt här. Jag har haft henne så himla länge och hon är en sån speciell kanin :`( Känns som att allt är mitt fel. Tog ut henne för sommaren i söndags och så har hon vart så stilla nu i de här 2 dagarna. Jag orkar ingenting längre. Känner på mig att det här kommer sluta illa!

Som sola själv...

Min dag har nästan tagit slut. Kan berätta för er att den delen som jag var  i skolan sög. Men när jag kom hem och fick se Felicity sken jag upp som sola själv. I dag grät jag nästan hela timmen som det höll på, så himla braaa. Ben bara det är min tur att följa dig nu :/ aaah där kom det tårar. Älskar den serien, är del 17 av 22 nu så ja får inte missa ett enda avsnitt. Teknik uppsatsen ska vara inne på fredag och jag har endast skrivit en sida så det blir att sätta av i morgon maaaaaaah. Fick inte hem G som i gemenskap heller så jag håller på att få den av min vän Stina nu :). Måste lägga ner datorn ett tag nu. För jag måste kolla på äntligen hemma. Fan vad jag lever i teknikens värld, usch mår dåligt av det. Men men, KYSS!

I mitt huvud

Har så mycket tankar i mitt huvud så det skulle kunna bli en film. Men får aldrig ner det. Kan inte formulera mig ett dugg för om jag skriver så låter det bara töntigt och omoget. Men kan försöka och jag tänker inte läsa igenom inlägget en enda gång. Var ju som sagt på bio i går och då var det ju självklart nästan bara killar där. Hm ja alla va ju snygga så klart och de flesta var upptagna med att betala bio biljetten och hålla handen med sin tjej. Nerå inte lite avis man är. Yeah right jag är 16 år det kommer, jo tack folk säger det. Men jag tvivlar. Jag tror inte att en enda kille har kollat åt mitt håll en endaste gång inom det här året. Sista gången jag kännt mig uppskattad av en kille var på mellanstadiet liksom. Hur patetiskt känns inte det. Vissa tjejer har så himla lätt att få killar bara så där. Och jag vill inte ha det lätt jag heller men jag vill i alla fall vara uppskattad. Jag vill ha nått mer än bara nått, typ. Vet inte just nu och allt låter så patetiskt. Usch för mig. Måste ta tag i mitt liv eller nått sånt börja motionera eller vad som helts. Sitta inne en hel studiedag känns jäkligt jobbigt. Tog nog inte ett fotsteg utanför min dörr förens jag skulle gå och mata Shakira. Och det var kl 10 liksom. Nej i morgon blir det joggning med hundarna efter det best med Felicity. Ska springa ner till sjön om jag orkar. Eller orkar gör jag nog men ja palla springa förbi massa hus med 2 hundar. I morgon ska jag se G som i gemenskap också :)

I dag har jag sytt en klänning

image767image768


Har tänkt länge nu på att sy en skolavslutningsklänning, så i dag tag mitt sunda förnuft och gjorde det. Har köpt en massa klänningar jag har tänkt att jag ska ha men då har det slutat i att jag har sett folk som haft dem redan. Och sånt pallar inte jag. Så det blev en vit klänning med blixtlås i sidan och urringning i ryggen. En väldigt enkel modell. Sydde i ett rött blixtlås för att det var det enda jag hade men ska köpa mig ett vitt inom kort och byta ut, haha.

Ha en trevlig kväll, typ!

Kärleken

Den här killen ser kärleken på samma sätt som mig -------------> FREDRIK
Kommer nog alltid att vara så också!

Credd till honom för att han är så bra på att skriva också!

Spindelmannen 3,

Kom hem för en stund sedan i från Karlstad, filmen var jätte bra verkligen. Jag tycker att det var den mest känsloladdade filmen av alla andra filmer. Grät en liten skvätt på slutet där.
John Blund är och besöker mig nu känner jag ;) Så ja det får bli kudden för mig.

När vet man när det är början och när det är slut?  

Saknad vän...

image766

Kom hem ifrån Karlstad nu, VILL PRATA!!!

Fading like a flower

Har just kollat på det avsnittet när Felicity går ur High school och börjar på Collage. Det är helt klart det bästa avsnittet, skulle kunna se det hundra gånger minst. Skulle kunna se den varje gång jag känner att jag vill bli uppmuntrad och få inblicken på vad jag strävar mot här i livet. Mot att göra mina egna misstag och intiativ. Leva mitt egna liv. Se den så förstår ni vad jag menar. Gillar också avsnittet när Felicity och Noel kysser varandra för första gången aaah känslo laddad scen. Jag känner mig väldigt djup just nu men det går nog över bara jag tror på mig själv tillräckligt mycket. Nu ska jag duscha och göra iordning mig för Spindelmannen 3 i K-stad. Hoppas på popcorn :) Ni får ha en fortsatt trevlig dag / kväll.   

image765

I was gonna go home...

Nu har Angelica och Stina åkt hem :(
Ska nog ta tag i kaninburen nu innan nån sur jävel kastar sig på mig. 



 

Lördagkväll

Min lördags kväll kommer bestå av Angelica och Stina :) Ska försöka övertala dem att kolla på Night at the museum. Sitter och väntar på att de ska komma dryyyyyyyyygt.
Angelica kommer ju aldrig. 

Jag har en sån otrolig längtan efter nått, kan inte sätta finger på det...

  

.............

Jag bryr mig inte!


Vissa människor...

gör mig gång på gång besviken hela tiden...

Stoppa dig i en köttkvarn fööööööör FAN

Vad blir det!?

image764

I dag tycker säkert mamma att jag ska städa kaninburen men det har jag inte direkt nån stor lust till. Vi ska (Stina och jag, Olivia?) leka med Angelica i dag och myyyyysa och phota i dalen. Ska nog hinna städa kanin buren nu på morgonen. Hon ska få komma ut i det fria i dag. Kommer bli sket kallt, men med mycket hö så löser det sig. Nej nu ska jag gå ner och göra mig en SKET stor och nyttig frukost och träffa pappa som vart hemkommen i från Umeå i går natt.

Ha en braig dag!

Lindsay Lohan...

image762

Jag gillar igentligen inte kändis bilder. För jag tycker inte att man ska lägga sig i andras liv och spekulera om deras liv. Men de är bra som inspirations bilder. Men jag var bara tvungen att skriva ner mina tankar i om hur kort klänning / linne man egentligen kan ha. Allt beror ju på kroppens byggnad enligt mig. Tycker inte att man kan ha för kort om man har lite för stor kroppsbyggnad. Jag tycker själv att jag inte kan ha för kort så jag håller mig till lite längre klänningar (för jag är fet). Men vissa människor i extrema fall visar ju fan hela trosan. Hur hett är det? inte alltför hett enligt mig. Även fast man är smal som en pinne, troosan SKA inte synas!  Trappor är värst när man går bakom nån med stort arsel som litet arsel, blommiga trosor som trycks upp i mitt ansikte inte så jäkla skönt kan jag påstå. Nej slut på mina spekuleringar... Nu blir det nått anat skojj ^^  

Fågelkvitter...

Ligger nu i soffan på altanen och väntar på att Spindelmannen 3 ska buffra klart. Det är bara att klicka på länken så kommer den fram. Värsta bästa! :) Hade tänk tvinga med mamma på biopremiären i kväll men nu kan jag lika gärna kolla på den här hemma, gratis. Skulle ha lekt med Stina H i dag men så blev det inte :( Så nu sitter jag här fast spärrad i datorn och kollar på en massa filmer och serier. Har sökt om nu på gymasiet så får la lämna in den på tisdag (design). Blir bra ska ja se. Fick en dagbok / kalender av mamma förut också men ska göra om den. Det är typ en lärare kalender så det är en ful framsida. Mamma fick en massa kläder av mormor i går och självklart var jag där och tog en tröja som jag ska sy om till klänning :) Kommer bli sket fint haha. Lyllos Emma som ska åka BMW i helgen, jag är inte ett dugg avis! hö hö.
Nej nu ska jag titta på Spindelmannen och tänka över mitt liv!
Ha en trevlig kväll!   

Altanen!

Tänk er jag sitter på altanen och är på datorn, jag ÄLSKAR våren! I dag har Olivia och Stina vart här och vi har ätit en massa, vi ställde oss och bakade också. Nått slags bröd som vi hade en massa mjukost i. Sen blev det glass i stora lass. Usch jag är världens mest lataste människa och fetaste. Till helgen så ska jag cykla vart än jag ska :) Fick föresten min Hilary Duff parfym i dag, i tiny format! Nej nu blir det kemin! Måste göra en ny framsida också. 

När vet man vad som gör livet värt att leva?

Lessooon...

Jag känner mig terrible som sitter här och inte kommer nånstans med VINDKRAFTVERKET... Mohaha, men i dag ska jag i alla fall skriva klart kemin uppsatsen. Ska ju va inne i morrn. MOHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA jag känner mig så seriös just nu, jaaaag dööööööör. STOPPPAAAA saker i en köttkvarn!!! Men göööör det föör damn sake. Haha.


Jag hatar att äta!

I alla fall på morgonen! Fy BUBBLAN!

Seee yaaaa

Oh du härliga dag!

image761
[Me and my friends en underbar dag nere vid Sunnemos vackraste punkt, dalen]

Sammanfattar ändå denna dag med tre ord, "skavsår har jag" DET GÖR ONT!

Onsdag

Denna dag kan jag säkert sammanfatta med 3 ord men jag gör inte det nu, jag låter dagen fånga mig. Sen återstår det att se om det räcker med 3 ord. Känner i alla fall på mig att Adidas jackan kommer bli en favourite. Kommer nog gå in den så det sprakar om det hi hi. Guld är ju egentligen inte min färg det är ju silver men det får gå det med ;)
Nej nu ska jag borsta mina 32 tänder och sen springa ner till bussen.

Ha en bra dag :)  

Beautiful Liar

Sofie och Emma kan verkligen inte somna vi är verkligen inte trötta! HAHA.
Nej nu tror fan jag att jag ger upp, lägger mig och kollar på tv och dööööör.
Har fyllt min mobil med en massa ny musik, eller ny kan jag inte kalla den
ren 90 tals musik när den är som bäst. Nått som gör att det är möjligt
att åka buss i alla fall. Känner för att spruta ner alla mina sår på mina fingrar
med en massa spray plåster, så att jag slutar bita och ha mig. SÅ FULT!
Mitt skavsår på stortån gör så in i **** ont! Så i morgon kommer jag halta!

Sov så sött <3

Min lediga dag...

Eftersom att jag inte fick gå ut i går tvingade jag med mig mamma och pappa till K-stad i dag. Köpte avslutnings klänning och skor. Men jag visar inga biler på dem. Får ni se på den dagen, mohaha. Var bara tvungen att köpa en adidas jacka / tröja. Jag vet att Emma har en likadan men aaah förlåt jag var tvungen. Köpte också en röd liten klänning och 2 thirtar. Köpte också blommor och sidenband till avslutnings hatten. Nu är nästan allt köpt är bara pennor kvar. Finns det nån som har fin handstil som kan skriva på den sååå please hör av dig. Annars hittar jag väl på nått annat. Kan inte bestämma mig för om jag ska köpa guld eller silver pennor.
Kanske ska köpa båda, hmm... 
Just ja jag köpte 4 dricks glas också :)

Kan inte nån komma till mig och gå ut och gå???!!!

  

Jag är jobbig!

Nu sitter jag här och funderar på att gymnasium igen. Men det verkar vara så kul på Design på folkuniversitetet. Tror det skulle passa mig bättre. Man får till och med sy :) Det gör man inte på Bild och form. Jag måste bestämma mig tills 11 maj. Men jag tror nog att jag byter.
Aaah jag känner mig så där splittrad igen!
Får sova på saken helt enkelt.

Hoppas alla partypinglor har roligt i kväll / natt ;). Själv så får jag sitta ensam och tänka på allt.