Valboooorg

image2024
Först var vi hos Keri och åt tårta och sen så blev det tacos med Emma och Sara i Saras fina lägenhet på norrstrand :D

image2025
Emma :)
image2026
Sara stod och stekte köttfärs ^^

image2027
Jag häller upp päronsaft ^^

image2028
Sen drog vi till Mariebergsskogen och såg på studentkör, majbrasa och fyverkerier :D

image2029
Fint va? :P

image2030
Jag är verkligen bra på att ta kort haha.

I morgon vid den här tiden är jag i Köpenhamn ^^ Fan va skojj hihi. En bra start på våren tycker jag.

Det kändes som en bra valborg även i vetskapen om att alla är ute på fest, men vi hade trevligt och mysigt. Så jag är nöjd ändå. Saknade vissa dock men det är ju så ibland. Nu ska jag sova. Ska upp 6 i morgon liksom.

Pussssssssss vi ses på måndag typ, kanske hinner blogga nått när jag kommer hem på söndag.


KÄRLEK till er alla!


HAHAHAHAHA

image2023

Jag gick in på blocket och stötte på denna varelsen. Och med min vetenskap så vet jag att Stina vill ha en liten hamster. Så jag klickade in på länken och vad hette inte denna lilla hamster då? Stina hohohohoho det tyckte jag va roligt ^^.  

Hello sunshines

Jag har just vaknat och nu sitter jag här och dricker oboy ur en Filippa K mugg och äter jätte god limpa. Jag gillar tystnaden som råder just nu, kanske hör jag en gräsklippare där ute. Jag vet inte. Men jag skulle gilla att knacka på Stinas dörr och kommit in med frukost till henne. Jag känner mig så snäll i dag. Och sen efter det skulle jag ta ett bad i vår trea. Sen göra iordning mig för att shoppa mat med Sara och Keri. Och Emma jag vet inte än. Men det spörs. Nu ska jag läsa lite Lipstick jungle ^^ Ha en bra dag och kom i håg att jag älskar er <3


Tralalalalaaa

image2022

Sitter här och drar mig för att jag inte har börjat städa. Har sprutat lite mojjs på toan och så, men inte mer. Ska kanske städa toan nu innan Andra avenyn och sedan fortsätta efter Äntligen hemma. Skiter i att det blir sent med damsugaren (tänker på grannarna ^^)
 
Sen när jag går och lägger mig ska jag börja och läsa Lipstick jungle som jag har lånat utav snälla Sara. Var så jäkla länge sens jag läste sist, känner att jag behöver några nya ord.

I will give you all

Måste börja städa snart, är skit äckligt och kläder överallt. Måste börja packa också :D I morgon blir det att soooova och sen träffa Keri och Sara och handla lite inför Köpenhamn på torsdag och sen så ska vi äta tårta hemma hos Keri på kvällen. Blir alltså ingen utgång. Går kanske på majbrasan på marieberg.

Det går verkligen inte att gå förbi utan uteserveringarna utan att vilja sätta sig där och mysa. Så jag och Sara passade på efter att vi hade kämpat med våra friggebodar hela dagen. Eller ja, om man bortser i från två nationella prov i engelska då. Jag tror stort om min friggebod alltså ;) Jag är så jäkla bäst, haha nej då.

Nej nu ska jag äta lite och sen sätta igång, inte lika kul när man inte kan spela hög musik dock :( Jävla dvd!

PUUUUUSS

image2021

Jag blev jäkligt sugen på den här skon när jag testade den, så mycket finare i verkligheten, åh skulle vara en perfekt vardagsko. Men lite för dyr. Hoppas jag hittar en lookalike i Köpenhamn + att jag hittar bruna pumps. Åh jag vill ha så mycket ^^. Kommer säkert inte kunna köpa så mycket dock.

Morgoninlägg

Ligger här och är dö trött. Fattar inte varför min skola kör nationella en timme före alla andra :S.

Emma vill att jag ska skriva morgoninlägg så jag får la göra det ^^

I dag blir det sova och städning, kanske lite packning också.


PUSS


Godnight

Sitter här och borde verkligen ha somnat för länge sen. Tog mig en tur till Emma förut, för att sola men i stället hamnade vi framför teven och åt morötter. Varför känner jag mig så himla onyttigt även fast jag bara äter morötter? Nej fan förra året vid den här tiden vägde jag 5 kilo mindre. FAN! Jag mår så jävla dåligt för det. Kan fan inte hjälpa att jag älskar att äta. Jävligt rolig sysselsättning ^^. Nej cykla som fan och till hösten blir det Friskis.

Jag saknar dig!

Fan va roligt på torsdag åker vi, totally sick asså ;) Då ska jag glida i mina brillor även fast jag väger för mycket :P

I morgon blir det tidigt för då är det nationellaprov i engelska, YEY! :(

Sov sött <3

Nya brillor

image2020

Förlåt för den grymt poserande bilden ^^.

Nu är det 3 dagar kvar och jag har koll på min ekonomi så jag köpte dessa.
Har kännt mig i behov av ett par jätte länge nu, inge kul att gå och kisa med ögonen hela tiden.

Puss på er...

It´s for real

image2019

Känner mig grundlurad ^^

Knappar med ankare

image2018

Bytte ut knapparna på kavajen jag köpte på H&M för ett tag sen. Blev mycket finare såhär :D

När?

image2017

När blir det så här igen då?

Four days left

image2016

Myyyyy naiiils

image2015

Ja där ser ni ;)

I dag har jag vaknat brevid min lilla Theo, kl 9 vaknade vi ungefär. Jag känner mig fet. Men jag ska sluta med det nu ^^. Sitter och tuggar på en morot ;) Nej jag har inte så mycket att förtälja er faktiskt. Sitter mest och tänker på att alla ska festa på valborg och att jag MÅSTE ta det lugnt för att jag åker till Köpenhamn the day after. Kanske kan man gå ut ändå? Jaja det spörs ^^.

Theo dag

Sitter här och har just kollat klart på Eva och Adam och Theo sitter här brevid mig och pratar för sig själv och äter ostkrokar. Mysigt :) Nu blire postkodmiljonären och sen körslaget om jag själv får välja.

Fan va jag vill till Köpenhamn nu!!!!

shopping shopping shopping shopping shopping shopping

Tralalalaa

image2014

Sitter här och färgar lite, ska strax gå ut till mamma och hjälpa till. Hon sa något om att klippa grenar eller nått sånt.
Ha en bra dag <3

Godmorgon

Sitter här och kollar på momento, verkligen jätte roligt har jag. Mamma är allmänt lett också, jag får tydligen inte är bullar till frukost ^^. Jag vet inte vad det blir med mig när jag kommer till Sunnemo, för då äter jag som aldrig förr men när jag är i Karlstad så bryr jag mig mer typ haha. Jaja skit samma. Vad händer i dag då? Ska få en massa uppgifter av mamma after dinner, är väl kanske bra att göra dem. Sen vet jag inte?

LEKA MED EMMA JAG SKA ;)

image2013

Jag vill ha den här väskan!

Kör en liten dagens också ^^

image2011image2012

Fan typ det vanliga.

Mammas tunika
Jacka i från H&M
Halsduk gåva
Smycken det vanliga
Väska wedins (helst skulle jag ha velat skriva miu miu eller Hermes ^^)

Mitt ansiktsutryck är ju så snyggt ;)

Gillar mammas tunika :D

Jag vill åka till Köpenhamn och shoppa NU!

Testade föresten ett par skit snygga solbrillor på Team sportia som kostade 149 kronor. Ska försöka hitta bild på dem. De skulle jag velat ha haft, men det känns jobbigt att köpa innan Köpenhamn. Fan va jag ska shoppa alltså, ooooh hihi.

Bought in K-stad

image2009
image2010

Drog ju dit med mamma och pappa och jag hade fått en väldigt stor slant av min farbror, men den behövde jag inte dra fram som tur var ^^. Fick mig en tumstock/linjal, vad heter sånna där? :S haha. Kan vara bra nu när vi håller på med friggebodarna i skolan, så jäkla mycket mätning hela tiden. Och när saker och ting är blommigt så blir det nog roligare ^^. Köpte också en foundation i från Maxfactor, mascara i från Isadora och en ny fräsch nagellack i från Mavala i färgen Graphic. Jag har en ny grej det där med nagellack, fan va jag älskar det ^^.

Sen när vi kom hem så åt vi grillat med fetaost sallad som jag beställt i förväg ;) och kollade på Talang. Jag gillade verkligen han killen som spelade piano, man kunde ju se att han njöt. Och så tänkte jag, tänk om Lars Winnerbäck hade uppträtt när han var typ 10 år. Undrar hur det hade låtit? ^^. Gud vad jag skulle ha tryckt grönt om jag satt i juryn ^^.

Tårtävlingen ^^

image2008

Skit ful tårta och skit äcklig. Inte ett enda poäng fick vi heller ^^

Hörlurarna mannen ^^

image2006

Sooooooooooo ;)

Nu ska jag blogga på lite

Har varit så slö på att blogga bilder på ett tag. Men nu kommer det några bilder i från förra helgens dop :)

image2001
Elin och Theo ser söta ut när de sitter där brevid varandra :)

image2002
Hanna Lars gudfadern godmodern och Elna

image2003
Ja samma här fast utan gudmodern ;)

image2004
Mami och papi

image2005
Close up ^^

Mja nu kommer det lite mer bilder snart...

Karlstad med mam och pap

Ha en bra dag <3

Fan va jag är mobbad då ^^

Emma finns här <3

Jag är i behov av smink

Min foundation + conseler + mascara är helt slut, nästan... MAMMA!

Give me väskor i överflöd


Soligt värre

Det är verkligen badväder ute, nån som vill bara på lidsbroa? hihi. Nej men jag vill träffa nån under helgen i hagfors kommun, vill någon leka? Om jag inte får en enda kommentar så ser jag mig själv som mobbad ^^. Nej men det är inget tvång. Men skulle det inte vara mysigt att sitta runt en eld, grilla lite korv och äta god sallad?

I dag har jag varit på sundstabadhus och stått i en monter i 2 h och delat ut broschyrer till förvirrade åttor och nior. Skit ful t-shirt, röd med fugik på ryggen typ ^^.

Skulle ha visat upp de nya hörlurarna men ja det funkade inte... Men ni har ju sett dem redan så ;)

Tårt tävling

Har just haft tårttävling och det var ju skojj ^^. Tror dock inte att vi vinner.
Sitter och väntar på mat nu... HONGRII

PUSS

Varför?

Åh i dag vaknar jag så där arg på mig själv. Varför är jag så jävla bitter? Det är ju för fan typ sommar ute och jag har turkiet parfym på mig och det ger mig en hög med sommarkänslor. Och så har jag nästan inga kläder på mig, gött nu när jag nästan inte har några kläder. Och så åker jag till Köpenhamn nästa vecka. Jag borde vara ap glad :D Utomlands vill jag till hösten, turkiet, grekland, tunisien m.m. spelar ingenroll, vill bara ha tropiskvärme lite billig shopping och enastående mat. Nu ska jag cykla till skolan, även fast jag har ont i magen. Och vid ett kommer jag få en piké, jag borde vara jätte glad ^^. Och när jag åker hem sen till Sunnemo så ska jag se på Djävulen bär prada, och drömma om prada väskor.

PUSS


Allt jag ville var att komma hem

Nu känner jag mig ännu sämre. Så himla ledsen också :(. Här går man och klär på sig, packar och anstränger sig och så kommer ingen jävla buss. Står där borta vid sundsta och kollar på live skylten, åh 5 minuter kvar, 4 min, 3 min, 2 min, 1 min, 0 min. Och så fortsätter minuterna att gå och jag blir helt frustrerad. Ingen jävla buss kommer. 

Känns riktigt jävla roligt att behöva vänta till 4 i morgon för att kunna åka hem. Om jag inte åker hem vid 8 på morgonen dock. Kan jag lika gärna gå till skolan, skit samma om jag har dret ont i magen. Då har jag dödat lite tid i alla fall. BAJS! 

Vill träffa Emma också :( Fan allt är piss nu! 

Köpenhamn rädda mig! 

Till helgen vill jag ha grillat med fetaostsallad! 

Skulle va mys med grillning någonstans i Sunnemo ocksåå...


 

Call me if you care,

image2000

Grymt snygg outfit enligt mig :) Även fast hela outfitten är svart så lyser den ändå.

Jag vill ha sånna där örhängen!

I wanna

I bland förstår jag ingenting :S Känns bara så fel :(

Håller på att städa garderoben, men tappade lusten nu...

Vill HEM!

Beroende

image1999

Ja dessa fullkorn med smak av kardemumma skorpor i från Ikea för en billig femma får bli dagens beroende. Tror nästan att jag får sticka dit igen och köpa en påse till snart. Om inte jag kan baka mammas underbart goda viktväktar skorpor. De är inte illa heller. Att vänja av sig med godis och chips är nästan som droger alltså, big svårt alltså. Men skorpor, russin och morot haha.

Vill hem till mamma och pappa nu :(

Bitchic

image1997
Bild i från http://lillaegokarlstad.blogg.se/

Denna blev jag lite kär i. Har kollat in väskorna in real life och har då tyckt de sett lite billiga ut. Men denna var mycket söt. Synd att jag inte får köpa något förens om 8 dagar då. 8 dagar det är ju ingenting. Hoppas att jag hittar massa roligt där nere nu. Kommer inte bli så hemskt mycket dyr shopping eftersom all min besparing har gått åt resan. Men om jag äter billigt så löser sig saken ^^. PUSS

Slip my mind

Sitter här hemma och Stina ska snart gå :(. Jag stannade hemma i dag för jag mår piss i magen. Vill gå nu för tänk om jag har något att ta igen? Ja vem vet. Har en känsla av att jag har IG på matteprovet och idrottsprovet. Men men. Orka den tanken. I dag ska jag kolla på Karlsson på taket som vanligt. Och ja just ja om nu nån vill ha bloggdesignen fixad så är nu ett väldigt bra tillfälle för mig att orka det. KERI? Men men nu ska jag dra något gammalt över mig.


GE MIG sommarlov fooor damn saakkeee!

It can´t be that baaaaaaaaaad

If it´s make you happy..  tralala.... ^^

Ja nu ska jag sova snart. Sötis Stina ligger redan och sover typ hihi. I dag har vi varit på Ikea och inte köpt någonting men det var kul att kolla på grejer ändå. Sen så tog vi cykeln i från stan och gick hem. Sen gick vi hem och var nyttiga. Asså gud jag är inne i värsta perioden nu. Orkar inte vara med på kort. Känner mig ful och fet. Har inga kläder. Ja ni förstår. Allt kan bero på att jag har mens period nu typ ^^. Mår jätte illa nu och känner att jag kommer att få en hemsk mensvärk denna gång, trevligt att veta va? haha. Men jag brukar nästan alltid få lite huvudvärk och må illa sen får jag en sån jäkla magvärk så att jag nästan vill spy. Men skit samma. Jag får la genom lida denna period och hoppas på att den är borta nästa vecka på torsdag. Japp nej nu ska jag sova.

Och nu är det verkligen slut på onyttigheter. Nu blir det morot och russin för hela slanten ;)

Dreaming about u

Jag drömmer så mycket om allt och alla när jag sover längre än till sju. Så det spelar typ ingenroll att jag har lite sovmorgon, är inge mer utvilad för det. Fan asså jag har tvätt överallt och disk som är diskad överallt. Stackars Stina som ska komma sen. Men det gör ingenting, för jag får snabbt bort allting tror jag. Vi drar till Bergvik för att Stina ska kopiera en skåpnyckel och sen till Ikea för att köpa tuschpennor ^^. Jag ska inte shoppa en enda grej, tror jag. En glass är jag dock värd tycker jag... Nej nu ska jag gå och fixa till moooiii.   

Sos

Min garderob behöver verkligen piggas upp. Allt är fel. Fel. Fel. Fel. Fel. Fel. Fel.

Godnatt mina vänner <3 ^^

Sommar kom

image1996

Åh vad jag vill ha sommar just precis NU! Lediga dar utan att ha något att göra utan att bli utråkad. Göra sandslott med nära och kära. Ligga på en brygga och lyssna på en sjöbris. Ta cykeln för att köpa en glass. Sova länge. Bli brun. Festa. Jobba. Få pengar. Shoppa.

I morgon vill jag att någon bjuder mig på pizza eller kinamat. SNÄLLA?

Soft

image1995

Gud va soft med en sån där tröja :O GE MIG.

Nu ska jag tvätta och sen göra nån pastasås med kantareller, tror jag. 

Vill att det ska bli i morgon nu... 

Cyklat för första gången i år

image1994

Nu ska jag köra helhjärtat på min cykel :) Cyklade hem i från Rud förut och det var GÖTT GÖTT GÖTT. Följde Keri hem om ni undrade vad jag hade i Rud att göra ;). Russin och cykel, ja det borde va bra, kanske går jag ner nått kilo ^^.

Söndagsdepp

Vaknade rätt så glad i dag, myst med mamma framför Tatuerad turso, rätt creapy film att se innan man ska till Köpenhamn, men, men. Tog bussen till Karlstad 15:35. Och det ångrar jag bittert nu. Vill bara hem. Fan jag hatar när jag känner så. Längtar tills på tisdag för då kommer Stinaa :D:D:D:D. Var så jäkla länge sen jag träffade henne själv. Vi ska dra till Bergvik och Ikea och mysa, i hope. Borde gå ut och pumpa cykeln så att jag kan cykla i morgon, i really need to train. Snälla mamma och pappa kan inte ni komma hit? Ta med er toapapper för det är slut ;). Nej men jag vill bara att ni ska sitta här brevid mig + att det är inte så jäkla kul att köpa toapapper. Nu kommer visst Keri hit och två kompisar. Jaja jag får väl rycka upp mig. Kom på att man alltid kan använda servertter för det har jag många av ^^. Men har inga pengar på mobilen, det är värre. Det bara rasar pengar. Fan att man inte kan sätta in en tjuga typ, för det skulle jag kunna leva på ett tag :P. Nej pusss


Tralallaaaaaaa

A new day tooooo come...
Sitter här med blött hår och väntar på att det ska bli törrt såklart ;)

Åker till Karlstad 15:35 eller 16.35  vet inte än. Men det spörs.

Några saker som jag verkligen borde göra

1. Träna
2. Äta nyttigt
3. Sluta vara shopping beroende
4. Skriva pack lista tills Köpenhamn (11 dagar kvar !!!)
5. Träna
6. träna
7. Äta nyttigt
8. Gå ner 10 kilo

Ja men ni förstår  ^^

Dop

Nu kom jag ihåg att jag inte tycker om sånt här ytliga möten. Massa folk som inte känner varandra och + att ingen hälsar på varandra, inte i alla fall på mig, jag = obetydlig. Fick ont i huvudet av allt folk. Så nu sitter jag här ensam i stället för att sitta därborta i gräs (platsen där ingen vill bo) ensam i en konstig soffa. Mycket bättre här må jag säga. När jag (om jag får, och om det ska döpas) barn så ska jag bara ha för de närmaste. Vänner och sånt kan man köra en helg efter eller nått. Så jäkla märkvärdigt behöver det inte vara. Fast det är väl upp till var och en, i guess. Hela anledningen till att jag är allmänt less på dop kan vara för att Theo la en flottig hand på min kjol ^^.
Blev riktigt jävla ledsen i kyrkan det var inte alls långt i från tårar, prästen nämde Ale och det är när det här sånna här tider som dop t.e.x som jag vill att han ska vara med. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket... så där kom tårarna. Fan om han vart på dopet kanske jag inte kännt mig så jävla ensam och bortglömd. Han fanns alltid där och krama om mig. Hade sett fram emot den här helgen men nu sket sig allt. Vill att Ale ska leva.

Ett tecken på liv

Hej hej, nu sitter jag och väntar på att åka i väg på dop, lilla Elna ska döpas i dag. Dagen till ära har jag på mig min nya blåa kjol. I går kom Moster Åsa hennes sambo Jesper och kusinen Elin i från Stockholm för de ska nämligen också på dopet i dag ^^. Nej nu kilar jag, hoppas att ni har en bra lördag. För det har jag för min lilla Theo sitter i mitt knä och det gör hela min helg :D

Makaroner i gryta

Sitter med hårfärg i håret och äter makaroner direkt ur grytan, himlans härligt är det. Kethup har jag på också ^^. Nu är jag möööörk möööörk mööörk. Nu kan jag säga att jag är halv italienare igen hihi. Tog mig till Ica förut och det var ju helt underbart härligt varmt ute. Men problemet är att jag inte har några solglasögon. Igentligen är det rätt drygt att vänta på att få gå till skolan. Men denna dag var det skönt. Har blivit mycket piggare fast inte speciellt mycket klokare om man säger så. Svårast har jag att lära mig kroppens ben på latin, är ju t.o.m svårt att lära sig på svenska, men jag kanske inte behöver nått MVG det är ju trots allt idrott. Fast djupt inom mig vill jag vara bäst på idrott, vara bättre än alla andra på fotboll och kunna stå på händerna. Men jag är raka motsatsen ^^. Längtar till sommaren så att jag kan cykla vart jag än ska, då känner jag mig duktig.

Over and out

Inte intressant

Har lot to do this weekend and i feel a little stressed. Jag kunde ha sovit till 11 men i stället vaknar jag 8, typ. Har just ätit frulle  och nu ska jag lägga mig och plugga på idrottsprovet. Sen ska jag göra i ordning mig och traska till Ica och sedan till hydro och posta ett paket. Fast det känns lite onödigt att posta på en fredag så gör nog det till måndagen i stället. Jag vet inte vad det är med mig dessa tider. I bland är jag hyper och verkligen på G och typ allt jag tänker på är att ha roligt. Men sen en vecka efter kan jag vara helt nere och inte vilja göra någonting. Men nästa vecka ska jag vara lite halvt på G så där. Och veckan efter det drar Sara Keri och jag till KÖPENHAMN. Då ska jag verkligen vara på G, en sån där rolig Sofie ska jag vara då haha. Shoppa i massor, har inte shoppat seriöst på 2 månader :( haha.  Nej nu blir det plugg, och är det någonting jag hatar mest så är det väl ändå att plugga. USCH!

Ha en bra dag!

image1993

My dark hair <3 Saknar att vara smal också!

Tralala

Får lite ångest faktiskt. I morgon färgar jag tillbaka håret till möööööööööööörkt. Enda positiva med skoldagen i morgon är att jag börjar sent. För jag behöver sova ut. Så i morgon blire prov, hem till Sunnemo, färga håret, och sy upp kjol. Kanske ska köpa strumpbyxor också, det är finare på dop än leggings höhö. Asså palla tradera... Aldrig mer... Nej jag är för trött för detta, återkommer när jag har något att förtälja.


Nu plugg


Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sens vi sågs...

Jag har ingen ork, och nu ska jag gå och köpa russin och smör.

Make me happy!

Baby let´s make love

Godmorgon allesammen, ligger i sängen med en hemsk jävla huvudvärk men jag ska snart gå upp och klä mig, måste ju åka tjugo över 7. Inte har jag en endaste liten ipren :(. Är rädd för att jag inte ska få fram en endaste liten ide till uppsatsen i engelska. Då ligger jag risigt till, eller vad? Vill bara gå hem och lägga mig, känner jag nu ^^. Fast det är god mat i dag :) Typ potatisgratäng och kycklingnått. Nej nu ska jag stiga upp...

Jag drömde om Olivia och Oscar i dag, Olivia tycker verkligen att jag ska färga mig.

Håller med henne, trivs inte alls i denna färg usch. Brunt får det nog bli.

Ha en bra dag <3

Kär i ett par skor

image1992

De svarta i från Bronx är jag riktigt jäkla kär i, så grymma. Men 800 pix är lite väl mycket right at the moment :(. Lagomt hög klack, grymt snygg klack dessutom. Snyggt med kors där fram. ÅH helt perfekta skor. FAN...

Har försökt kurera mig med te för att jag orkar inte vara sjuk just nu.

Fyndat kjol

image1988image1989
image1990image1991

På våran 3 h håltimme så gick jag och Sara och käka på Sjökvistens och strosa lite i affärer. Inte så värst kul att gå i affärer när man inte får/kan shoppa men så gick jag in på myrornas och hitta värsta söta kjolen. Ska sy upp den som på bilden, annars är den ju inte söt ^^. Är halva priset på kjolar där nu också, så det blev 32 kr :) Tittade bara lite fort, skulle vara kul att leta upp fler fynd. Men denna är nog helt klart det bästa secondhandfyndet ever. Skulle lätt kunna vara en dyr kjol, fast jag har ingen shopping lycka alls :(. Tror tamefan att jag har pms. Kommer säkert få mens när vi har bad nästa vecka, inte bra alls. Eller så är ja på väg att bli sjuk, känner i halsen :( FAN. Sitter och halvt gråter till Anna Ternheims låtar så ont i huvudet har jag. Om jag vore pigg så skulle jag gå ut och springa med Emma, hämta min falukorv hos Stina, städa garderoben, damsuga, frosta ur frysen (haha), och plugga på idrottsprovet. Men i stället sitter jag här helt paralyserad och lyssnar på musik i min mp4. Ska nog lägga mig i en timme eller två, URK. 

Förlåt för allt klag, men jag är nog sjuk, FAN FAN FAN! 

 

Mp4

image1987

Ja denna lilla rosa grej är det jag har köpt på ebay :) Väntar febrilt på mina hörlurar. Pelle är söt, just nu önskar jag att han låg här brevid mig :(. Jag tycker synd om hans öra också.

Jag vet inte vad det är med mig men är dödligt trött. Går ikring som en zombi och inte känner jag mig trevlig, ont i ryggen har jag också. Klagig som in i helvete. Har sånna jävla långa håltimmar så jag dör. Har mycket att tänka på och ja... jag vill bara lägga mig och sova i 100 år. Inte gå till skolan inte göra någonting alls. Men jag har lovat mig själv att jag ska gå hela veckan nu, för annars missar jag nationella och idrottsprovet, yey mycket att missa ^^. Men urk va jobbigt att ta igen det sen. Jag skulle verkligen behöva att ta ett piller och sova ut, är SÅ GRYMT JÄVLA TRÖTT. Jag har aldrig kännt mig så här :(.  

SPYR

Det fortsätter

Mina morgon inlägg är det som fortsätter. Kom hem till Sunnemo i går för att jag ville ha min grej i från Ebay. Men så funkade inte hörlurarna så jag har beställt några andra. Var skönt att krama om mamma och pappa, känns som det var länge sen. Mina underbara djur också. Känns inte alls jobbigt att gå upp i dag faktsikt. Eller jo, men det var värt att komma hem. Nu på morgonen har jag bestämt mig för att sluta äta godis. Jag gör det allt för ofta, blir lätt så när det är så himla lätt att köpa. Så nu är det slut på det. Kanske på helgen. Så nu blir det att köpa frukt om jag ska orka detta.

image1986
Dessa har jag beställt :) Nice va? :D

New day to come

I dag är jag inte alls lika trött som i går, det är gött. Ska ta vara på lektionerna i dag. Har kännt mig ofokuserad ett tag nu men nu ska jag verkligen ta tag i allting, vara överbäst ^^. Åh nej nu kom jag snillet på att jag inte hade behövt gått upp förens om en timme då när jag vaknade. HAHA jag har nog inte lärt mig klockan än, men nu är det bara 20 minuter kvar tills då jag skulle ha vaknat om jag skulle vart smart hehe. Nej fan va osmart jag känner mig nu hihi. Nej kanske ska sova 20 minuter till, eller se på Karlsson på taket? Ja det får jag se.
 
Ha en bra dag <3 

Shopping list

image1985
Har planer för vad jag vill ha i Köpenhamn, bara 17 dagar kvar nu ju :)

Tiburtius

Jag är för trött för att skriva blogg men jag gör det för annars ångrar jag mig i morgon ^^. Ja vad har jag gjort i dag, jag har varit i skolan (och det var skit jobbigt, hade värsta skavsåren, invigde mina Marc Jacobs skor), tvättat, postat paket, sovit i en och en halvtimme och sist nu har jag diskat. Nu väntar jag på att Andra avenyn ska börja :), bara tio minuter kvar. I dag har Tiburtius namnsdag, grattis till dig. Om jag nu får ställa en konstig fråga, hur många heter Tiburtius? och hur många heter Sofie? Säkerligen många mer som heter Sofie, och har vi med namnet Sofie en namnsdag? NEPP vi har ju inte det. Vem har bestämt alla dessa konstiga namn? Jag ska nog döpa min son till Tiburtius, då får han en namnsdag och allt ^^ haha. Nej gud jag blir så här när jag är trött. I morgon åker jag hem och hämtar min sak som har kommit ända i från Hongkong. Och så måste jag krama om morsan och farsan för jag känner verkligen för det. Och jag brukar inte skriva morsan och farsan men min väg till att bli stockholmare måste börja någonstans hehe. Nej min gud nu tror jag att Andra äääääääääveeeenyn börjar.

Veckans väska! :D

image1983

Den röda är grym, kanske ska leta efter en liknade att ha macdatorn i :)

The car is here

Ska traska till skolan i dag, för jag orkar inte hinna med nån buss. Hoppas inte på regn bara. Jag är jäkligt trött. Sov i en soffa i går så en natts sömn i min säng räcker nog inte för att jag ska orka leva ^^. Och måndagar är ju värsta jobbiga. Mycket att hinna i dag. Ska nog posta paketen i morgon i stället. Måste vara säker på att alla pengar är framme på kontot först. Än så länge är det bara en köpare som har betalat, i alla fall vad som syns på kontot. Nej nu drar jag en påse över huvudet och går. PUSS


To much to dooo

Känns som att jag har skit mycket att göra. Det är damm under sängen och kläder som behöver tvättas. Hela jag behöver motion. Skulle vara skönt med en promenad nu. Gick i alla fall till Ica förut och köpte mjölk, bröd, salami och kyckling. Inte en endaste godisbit ;) I´m so proud over my self. Jag har en oro i mig som inte kan försvinna. FAN!

Förut var lilla Emma här och vi drack te och åt lite, kollade på Juno och Andra avenyn :).
I like it!

Nej nu ska jag ta en macka för jag är faktiskt hungrig...

Om ni inte har nått annat för er kan ni ju tänka på mig lite! Snälla?


<3


Trallala

Känns som att jag inte uppdaterat på skit länge haha. Men i alla fall. Jag, Stina, Olivia och Jocke gav oss ut på äventyr på Kronoparken i går. Men vi blev letta och så hade killarna bröst haha, så vi stack därifrån. Så vi åt kall falukorv och pratade i telefon. Ja sen i dag har vi vart väldigt dryga men jag och Olivia drog till stan och shoppade. Jag fick med mig det där linnet som jag har letat efter. Tycker att det är så fint :) ska ha på mig det på dopet tror jag. Jag ska snart gå och möta Emma på Ica, är väldigt hungrig. Känner för att köpa en pizza haha men jag står nog över det. En Billys i så fall haha. Jag skrattar fan i genom detta inlägg haha, massa HAHA hela tiden. Men jag orkar inte skriva normalt. Det får blir som jag säger typ. Har fått allt sålt på tradera också :) Kanske "pradan" också :D. Har tjänat över 500 spänn då :D HAPPY eller vadå? Pappa var jätte snäll och gav mig pengar i går också :D LYCKA! Tror att jag ska försöka leva på att sälja på tradera haha. Har packat in en massa paket som jag ska gå och posta i morgon om jag nu ser att alla pengar är på kontot. Hihi nej nu ska jag fixa till mig. PUSS

image1981image1982

Fest fest fest

image1980

I kväll blir det glamour (HAHA hoppas jag), killar och dans.

Ha en bra kväll <3

Am lul

image1979

ÅH ge mig allt hon har på sig + hennes ben! :D

Sommarlov tack?

image1978

Om det var sommarlov skulle jag ha slagit till på en gång
 + om jag hade fått med kvittot.

Så jävla snygg väska!

RIP Doris

Ja i dag dog min guldfisk Doris, stackars lilla Gösta :(

Ett två tre

Vad har hänt i kväll då? Jo jag har sett på teve med mamma, talang jakten såklart :). Ska snart gå och lägga, för kvällen har nog ingenting mer att bjuda på här uppe i skogen. Måste ju vila upp mig inför i morgon, känner på mig att det kan bli riktigt kul. Har sålt 2 grejer på tradera nu :) Känns riktigt härligt. Inte en stor summa dock, men bättre än ingenting när det är saker man inte använder. Hoppas att jag får mer sålt i morgon :)

Om jag känner för det i morgon så köper jag en klänning. JA DET GÖR JAG!

Forever21

image1977
Detta vill jag beställa i från Forever21 och allting går på omkring 555 kr :O. Men jag har inte 555 kr. Men snart nång gång, om typ 2 månader ^^. Ta mig till Köpenhamn nu för jag känner att jag här klädkris här. Vad ska jag ha på mig i morgon liksom? Jaja, So loooong!

Jag suger och spyr



Jag är en vampyr! Haha jag och Sara gick i kring och sjöng denna låt hela dagen i går. Fast det har hon nog gjort hela veckan om jag tänker efter. Jaha vad ska jag göra i dag. jag funderar på att ta en promenad med mina vovvissar. Kanske ska träna på crosstrainern, får ju 20 spänn då. Behöver de där 20 kronerna så kanske ^^. Sen i morgon drar jag till Karlstad och festar. Hoppas lilla Olivia kan följa med dååå :D Nej nu ska jag äta frulle och vänta på post.

Mytheresa

image1973

Denna är helt underbar, har kännt på den jag vet ^^.
7956 kr kostar den, kanske inte är värd det haha.

Fan va underligt

Jag sover för dåligt för att jag har en dröm som återkommer till mig. Alltid när jag ska vakna så minns jag ingenting. Men spännande är det i alla fall, för det känns som att jag inte sover en blund. Men nu ska jag göra i ordning mitt korta hår (känner alltid så efter klippning) och sminka mitt inte så finniga ansikte.

Joline jag ringer dig på fredag angående du vet vad, det är verkligen jätte gulligt att du gör det :)

Nyklippt :D

Hej! Hur är det med er alla? Men mig är det sådär, Är TRÖTT! Har blivit klippt av min vän Emma och hon är duktigare än någon annan ^^. Känns sådär gött när man kan dra fingrarna genom håret. Och så har vi ätit fiskpinnar och pasta hihi. Nu ska jag skriva klart svenskan, sen diska och sen packa lite kläder för jag åker hem till Sunnemo i morgon. Men jag åker tillbaka till Karlstad på fredag igen, eller lördag, är inte helt säker. Är i alla fall lediga på fredag :D. Ska festa på lördag ;) roligt. Ja sen är det bara 21 dagar kvar till Köpenhamn :D, that means shopping foooor me. Är riktigt jäkla sugen. Min rosa grej i från utlandet har inte kommit än. Och det skulle bara ta 14 dagar och nu är det 15 dagar sen. Men fick ett mail i från företaget och de ville att jag skulle lämna feedback så jag skrev att jag skulle älska att lämna feedback men jag har inte fått den än, och att jag hoppas att den kommer i morgon, ah fast på engelska då. Så jag hoppas, annars får de fan skicka en ny. Nej nu ska jag sätta fart på svenskan. PUSS

image1972

Skönt med nyklippta toppar :D

TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Ja som skrivet

Uh vad ja hatar busstiderna nu

Jag måste ta den bussen som går halv nu för att hinna med bussen för sen går det inte nån förens hel, och då kommer jag försent. Jag är ruskligt trött i dag, kommer ärligt talat dö i skolan. Vi ha tema dag MATTE :O hör hur jag bokstaverar  M A T T E U S C H haha. Funderar på att ta Emmas jacka i dag haha för jag känner bara för att gosa upp mig i något. Men men nu måste jag gå ut till bussen. Ha en bra dag <3

Mamma kan inte du sms mig om rosa grejen har kommit för i dag är det ju 14 dagar sen liksom? Drömde inga bra drömmar om den i natt ;).
 

Stockholm i dag

image1965
image1964

image1966image1967
image1968
image1969
image1971 

Många turist bilder haha. Men det är kul att dokumentera. Känns inte alls som att jag varit i Stockholm i dag. Känns skit konstigt. Men först så åkte vi i alla fall till National museet, kommer bilder därifrån i morgon. Sen så fick vi fri tid på stan. Och vi hade bestämt oss för att inte köpa någonting, (spara till Köpenhamn liksom) Så vi höll oss på östermalm/stureplan och gick in i de mer fancy affärerna som tex Natalie Schuterman och Mrh. Där klämde vi på klänningar för 14000 kr. Haha jag tappade en klänning för 9000 kr på golvet. Hittade jätte fina väskor som jag gärna hade köpt. Men det får bli nån annan gång ^^. Sen så åt vi på mcdonalds, och så gick vi in på H&M och så köpte Sara skor, SKRÄLL! haha. Och jag köpte ett armband för 10 kr. Se där... HATA H&M!
Nej nu ska jag sova. Har mycket att göra i morgon.
 
1. Göra svenska.
2. Bli klippt av Emma GÖTT
3. Diska
4. Städa
5. Skulle behöva städa garderoben men njaaa, kan göra det till helgen.

Jag har brännt läppen på vågtången i dag (Stina tänk dig läppen!) + att jag bet av mig en del av min kind förut. YEY!

Mina toppar behöver klippas

Alltså nu är jag trött på att lura mig själv haha. Gick upp kl 3 och tände alla lamporna och började klä på mig. Men så slog det mig att kl bara var 3 :O sova 3 timmar till liksom. Ja och så blev kl 5 och jag gjorde samma prosedur fast jag gick lite längre. Hade alla kläderna på mig nu, ful och ofräch kände jag mig desutom. Men så slog det mig igen, jag inte behövde gå upp förens 6. Men fatta jobbigt. I går fattade i alla fall min hjärna att jag skulle gå upp kl 6. För det stod mobilen på i alla fall. Så nu ska jag sussa i 20 minuter till.

EMMA DU MÅSTE KLIPPA MIG I MORGON! Ta hem saxarna så kör vi.. Jag är rädd att det slitna går uppåt och det vill inte jag.

Väskan i mitten

image1963

Väskan i mitten är ju inte lite fin?! :O

Tralala vad det är svårt att sova zzzzzzzzzz

Det är allt konstigt, att på morgonen när man vill sova, ja då får man inte sova, och på kvällen när man inte vill sova, ja då måste man sova haha. Varför är det så? En fråga som ingen kan svara på. Nej men, ja vad har jag gjort denna kväll då. Jag har tvättat och sprungit upp och ner för trappen och ändå glömmer jag bort att tvätta Marc t-shirten haha. Sen har jag ätit makaroner och bacon. Sen har jag lagt ut lite grejer på tradera. Så jag hoppas att jag får in lite cash. Skulle vilja ha kvar vissa grejer men är det nöd så är det. Och så är det alltid roligare med nya grejer. Föresten så har nån lagt bud på Rayban brillorna så passa på och bjud över vettja ^^.

Inte värst fun att åka till Stockholm när man bara har pengar till mat. Men jag får helt enkelt stå ut tills vi åker till Köpenhamn (23 dagar kvar). Keri är väldigt bra haha på att leta upp bussar som går till vandrarhemmet och allt. Det är bra det ^^. Jag kommer få en enorm resfeber aaahh shaking. Har ju liksom inte åkt till ett annat land utan mamma ^^. Och så har jag aldrig varit i Danmark. Inte ens Legoland, det är skamligt.

Om jag ändå vore så söt som när jag var liten <3

:`( Arg och LEDSEN

+ festsugen

Tradera


(klicka på bilden för att få större)

Några grejer som jag lagt upp :)

Kolla gärna in det och bud på som galningar

Börja att kolla på länken och sen så trycker du på säljarens övriga objekt ;)

Ont i huvudet

Jag är ledsen. Jag kan bara inte rå för det. Borde vara jätte glad just nu, men jag bryter snart ihop. Fan jag vill inte att det ska vara såhär mellan oss. Känns som att det kommer att hålla på förevigt. Vill inte säga förlåt förens jag vet riktigt säkert om jag kan lita på dig. Jag är för trött på att lita. Jag är helt enkelt rädd att det ska falla tillbaka. Allt jag vet är i alla fall att jag ÄLSKAR DIG mer än allt. Du är så jävla mycket mer än pengar. Men det kan du visst inte förstå, och det sårar mig så jävla enormt. Men jag ska bita ihop och inte visa mig svag.

Fattig som fan är jag, måste klara mig på 300 kr i 23 dar. Inte att tänka på shopping i Stockholm i morgon inte. Köpenhamn resan är lite väl dyr för mig även fast jag har sparat 600 kr från förra månaden. Fick reda på att man måste ha vandrarhemskort och det  kostar typ 44 kr per dag. Men de säger att man kan skaffa det i Sverige, billigare. Men vart? Pengar gör mig tamefan galen. Kanske kan sälja nått på tradera. För jag behöver verkligen nån hundring mer. Väldigt lägligt att börja banta i alla fall, får göra soppa. Men om jag åker hem på helgerna som jag inte har planerat så behöver jag bara köpa mat för 14 dagar. Så det får bli att åka hem. 

FÖRLÅT för att jag skriver om pengar men jag måste bara skriva av mig all skit som är inom mig. Måste skaffa jobb till hösten så att jag kan göra allt det roliga som jag vill göra. Nej jag ska leta efter något att sälja på tradera nu. Eller inte nu föresnten, nu ska jag göra mat och sen hänga tvätt. Roligt va? NJA. 

Stockholm i morgon whiiii. NOT. Gör bara att allting är som vanligt! Vill bara krama om nån snäll människa just nu.

Godmorgon ;)

Nu ska jag snart ta bussen till K-stad. Inte så gött men jaaaa.. I morgon drar klassen till Stockholm :) kanske jobbigt jag vet inte. Men nu ska jag gå i alla fall ^^ Ha en bra dag <3

Förfessst

image1952
image1953
image1954
image1955
image1957
image1958

Vi är allt för snygga vi <3 Tack för igår allesammans!

Lite roliga bilder ^^ haha

image1948image1949
image1950image1951

THEO <3

Last night

image1944
image1945
image1946image1947

Jag var inte så mycket för fotofronten i går men jag hoppas på att nån loggar in snart som kan skicka mig bilder ^^. Hade faktiskt väldigt kul, förvånandsvärt kul faktisk :D Kände mig väldigt på G i går haha. Var som en duracellkanin haha. Gött att vi fick med oss Marcus dit också hihi. He is fun :D.
I dag har jag lekt med min älskling alltså Theo, han är den enda älsklingen jag har just nu ^^ hihi. Badade honom i "min" balja förut också haha. Kommer några mysiga bilder sen ;)

Och SKICKA bilder till mig!

Gårdagens fest outfit

image1942image1943

Mycket velande fram och tillbaka på valet av kläder men ja nu blev det detta.

Kavaj - H&M (tappade en knapp haha)
Leggings - H&M
Linne/klänning - Lindex
Smycken - Det vanliga

Klädproblem :S

image1941

Makeup är typ klart men va fan ska jag ha på mig :S Väst? kavaj? Tights? Jeans?

Stina har också problem ^^ haha...

Nej men annars ha en bra kväll. Själv ska man dansa in i dimman ;)

Alkisar är snälla, elr vissa ;)

Jag ska ta bussen hem som går 12:55 så jag borde göra iordning mig nu för jag har inte packat eller någonting. Men ja efter detta inlägg hoppar jag in i duschen. Men tänkte att jag skulle berätta en grej som hände mig i förrgår haha. Inget att berätta men det gjorde min dag haha. Var på väg till Emma, skulle bara gå in på Ica på Haga. Jag gick på bron och så kom det en vinglandes alkis på cykel. Eller jag vet inte om han var alkis men han var full i alla fall haha. Jag fick ta ur mina hörlurar för att höra vad han sa haha. Det lät någonting så här, åh vad du är vacker. Haha jag vet att det är patetiskt att ens ta åt sig av en alkis/full person men ofta någon säger så till mig då. Det var i alla fall en med motsatta könet liksom ^^. Fan jag behöver mera komplimanger. Och jag vill hellre vara vacker än snygg bara så ni vet ^^. GE MIG!

Ha en bra dag btw <3

v.s Juno



Look at it :)

A feeling

image1940

Så här har jag kännt mig hela veckan HAHA som en dotter till en hårdrockare. Jag har så jäkla långt hår skulle kunna rocka skiten alltså haha. A visst jag har inte hår ner till rumpan men det är långt för att vara jag ^^.

Måste bara berätta hur lycklig jag är att jag bosatte mig här i Karlstad. Okej jag har haft upp och ner gångar. Och det var jobbigt i bland. Men så värt. Har träffat ny roliga och underbara människor, ska liksom till Köpenhamn snart :D. Och Karlstad är så vackert. Speciellt på kvällen. Jag bara älskar att kunna gå i stan varje dag och kunna ta en fika eller en lunch. Ja vad som helst. Denna vecka har varit speciellt bra faktiskt :D. Enda tabben med att bo här är väl att mina älsklingar där hemma inte är här. Men har älskade Emma i alla fall och Stina och jag får snart a big place. Då kan ni alla komma ner och sova ska ni se. Längtar tills i morgon så att jag kan få krama om Olivia och allihoppa men speciellt Olivia för att hon har fyllt år hihi. Hoppas på att Marcus kommer också så att man får sjunga lite Kunglig musik ^^. Nu ska jag sova tror jag. Ska bara ta en titt in på stureplan.

Glory days to come.


BH

image1938

Så här ser den ut ^^ Mycket söt :)

Bloggish

image1937

Hann väldigt mycket i dag. Vaknade kl 8 och då satt jag vid datorn fööör länge, gjorde om den fula bloggdesigen jag hade, till en lite nyare och fräschare, typ. Sen så damsög jag och allting ^^ Städade t.o.m min äckliga toalett.

Wooohooo here i cooome

image1936

FETT NAJS ELLER? ;D

Börjar med en gårdagens då ;)

image1935

Haha blev lite sent det här ;) Men jag har varit hos Emma hela kvällen. Vi har ätit tacos och kollat på Talang 2008. Jag blev så rörd av hon som var blind att jag började tjuta ^^. Har fått mig lite massage av Emma också, det var jag värd ;) haha. Och så har jag fått bhar som hon växt ur. Vadå liksom, varför slänga nästan nya när man har en kompis som har världens minsta bröst liksom haha. Visar en jätte fin snart ^^, blev lite kär i den när jag testade den hihi.

Jag har på mig;
Jeans - Cheap monday
Linne - Mammas

Kavaj - H&M

Sjal - Present
Smycken - Present, Efva Attling, Ur och penn och mormor


FEST i morgon :D

image1931image1932
image1933image1934

GÖTT :D


Modellen är lik

Var bara tvungen att publicera denna bilden. För jag tycker att Sara är så lik den här modellen. Kanske inte på den där bilden kanske men ja hon är lik ialla fall. Jag är inte i närheten ^^ haha.

image1930

rodebjer

image1929

Denna kollade jag på i går på Lilla ego och jag kan säga att jag blev mer än kär. Om jag hade haft lite mer i min pengapung så hade jag slagit till. Så nu har jag lovat mig själv att jag SKA ha jobb till hösten. Och just ja sommarjobb, har helt glömt bort att ringa :S. Så jäkla gött när man kan gå och köpa något snyggt plagg för 1400 kr bara sådär. Materialet kan inte slå något annat. Skulle ha den upphängd på väggen för att den är så söt och fin. 

Skulle passa utmärkt på ett dop ;)  

Har tråååååååååååååååååååk

1. Vädret utanför mitt fönster:
Fönster och fönster kan man ju inte kalla det. Men lite molnigt och 10 grader.  

2. Lyssnar på just nu:
Fjortisdunk what else ^^.

3. Jag har på mig:

Lars Winnerbäck tee

4. Senaste person som ringde mig:
Keri ringde och väckte mig. Vet inte om jag var trevlig eller ej :S ^^.

5. Senaste person som skickade sms till mig:
Emma skrev att hon kommit hem ordentligt.

6. Senaste vän som addade dig på Facebook:
Har inte Facebook.

7. Senaste sajt som jag kollade på:
blogg.se

8. Ska göra idag:
Köpa biljetter till Köpenhamn och sedan leka med Emma, tror jag.


Inspiration nr 1

image1921image1923
image1924image1925
image1926image1927
(Bilder i från Facehunter)

Första bilden -  Jag älskar konceptet att ha klänning och kavaj tillsammans. Och klänningen påminner mig om en klänning som pimpinette har, riktigt snygg är den i alla fall.
Andra bilden - Älskar när man lägger till någonting rött till outfitten. Och hennes hår vill jag ha ^^.
Tredje bilden -  En helt galen klädsel som inte vem som helst sätter på sig. Men riktigt härligt at ha olika färger på strumpbyxorna.
Fjärde bilden - Gillar när det är stort upptill och smalare nertill för det skapar en snygg siluett.
Femte bilden - Gillar hela klädseln, kavajen, klänningen, smyckena, håret ja ALLT :).
Sjätte bilden - Jackan skulle jag inte säga nej till. Skorna är det inget fel på heller.


Jag har tråkigt ^^


Bajs

3 orsaker till att sova längre

1. Jag är fortfarande trött.
2. Jag kan inte se på Karlsson på taket för min dvd vill inte läsa dvd :( Jag hatar alla mina elektroniska prylar. Fattar inte varför jag kan lyssna på musik och allt på dvdn men inte en dvd skiva. Kollade ju på Heart break hotel i söndags och det funka jue. Men nu funkar den inte i dvdn heller. Det är säkert bara för att jag har fått tillbaka mikron, nästan helt säker. AH! Skulle ju va så kul och kolla på Karlsson.
3. Jag kan sova 3 timmar till om jag vill.


Jag vet inte

Lite musik tips ;)

1. Kalles klätterträd
2. Jag är en vampyr ^^ vet inte om den heter så :S
3. M.I.A den där låten där de skjuter ^^ haha
4. Och den där när man får en påse över huvudet ^^.

Jag sitter fortfarande kvar här i Emmas lägenhet. Emma har lovat att följa mig hem när hon har tvättat klart :). Blir lite sent men jag behöver inte gå upp förens 12 i morgon så. GÖTT. Har stoppat karlsson i väskan nu, så jag hoppas på att dvdn vill läsa den. Fuck hard om dvden har lagt av. Okej, jag vill träffa er girlsen på lördag. Men palla byn?! Småglin överallt och tråkig shlagermusik. Vart är alla killarna över 20 liksom? De fanns ju där förra året. Eller? Jag skulle vilja ha en redig massage. GE MIG. Känns som att kroppen rasar i hop. När jag tänker på saker och ting, så vill jag bara börja gråta. Fan vad jag inte orkar. Nej nu ska jag skynda på Emma.


Uteservering

image1918

Vi slutade efter lunchen i dag och då gick jag Sara och Keri lite på stan. Sara köpte en jätte fin (VILL HA) kjol i från Modtröm. Och ett par jätte fina pumps. Jag såg ett par som jag vill ha men, nej. Var och kollade bussarna och sånt till Köpehamn. Och det verkar som att vi måste ta bussen som går till Jönköping först. Så 4 timmar där innan den fortsätter till Köpenhamn. Men hem blir perfa. Ska köpa dem i morgon i stället för Keri hade inga pengar på kortet. Vi ska verklingen åka :D:D. Vi eller Keri och Sara köpte varsin smoothi och så stekte vi lite i solen. Härligt! Nu ska jag äta upp mina stuvade makaroner och sedan gå till Emma. Hon har varit på akuten i dag den stackaren :(. Ja men i morgon ska jag sooova länge. Ska jag åka hem i morgon är frågan? Vill ni ha hem mig? :S

Vår väder

image1917

Härligt väder i dag :)

Jag hade på mig vinterjackan och sånt men på bilden kör jag vår kavajen som jag ska ut och inviga snart.

Kavaj - H&M
Klänning - Gina
Halsduk - Present
Smycken - Efva Attling, Ur och penn, mormor och Pilgrim

Olivia 17 år :D

image1916

GRATTIS GRATTIS GRATTIS hoppas att du har haft en underbar dag <3

ÖRLY hour

Hej på dej du!
Gick upp 06:30 i dag, det tidigaste jag har gått upp på länge. Men i alla fall. Har bara design, svenska och matte prov i dag så jag slutar innan maten. Och i morgon behöver jag inte ens ställa klockan, börjar liksom 2 typ. Jobbigt men ändå jäkligt behövligt. Då får jag ju 3 mornar som jag kan sova ut på i rad :). Känns som att jag bara skriver om vad jobbigt det är att gå upp och sånt haha. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Är det någon som vill att jag ska förtälja något ni inte redan vet? Förtälj mig i sånna fall ^^. Det kan vara allt i från mitt kärleksliv till modegalor ^^.

Köpa i biljetterna till Köpenhamn i dag som sagt :) Vi närmar oss :D

image1915
Saknar faktiskt min so lärare lite ^^ Mest so överhuvudtaget tror jag.

Min Karlsson



HAHA så bra <3

Trött.se

Emma gick för inte alls så länge sen. Men vad gjorde vi då? Jo vi sov haha. Riktigt jäkla gött var det. Men jag är trött nu också. Har kollat på matten och jag ska nog kanske klara det. Hoppas verkligen det i alla fall. Så nu hoppar jag in i duschen och sen sussilussar jag. Bjuder på lite matkonst, mest bara för att Emma hatar det ^^.

Min dvd är sepe. Läser inte filmer längre :( Bara cd:s. Kanske funkar i morgon.

image1911
image1912
image1913

<3 Du fattas mig

Klädeer

image1910image1909

Lite förnyning i bildformat så där ^^

Jacka - H&M
Klänning - Indiska
Glansiga tights - H&M
Smycken - Pilgrim, Efva Attling, Ur & penn, mormor och cocoo.

Angelica ville se min hårfärg så här har du det ^^.
 
Har varit hemma här ett tag, tog tag i disken på en gång när jag kom hem. DET TOG TID haha. Nej men ska sova lite nu tills Emma kommer, så i kväll ska jag plugga som fan. Fast Magnus sa att det var en enkelt prov. Så jag får väl lita på det. Nej sova lite var det ja.

Inombords gör det fortfarande ont :/

Hej

Börjar med att skriva här innan jag sätter rubrik. Har inte mycket att förtälja er. Men jag är i alla fall i skolan och väntar på den sista lektionen. Det är en timme kvar :O. Ska köpa biljetter till Köpehamn i morgon :). Hoppas det blir billigt ^^. *visk* Har gjort det där jag sa att jag skulle göra i dag, Stina hihi. Men ja nu ska jag lyssna på M.I.A ^^ Mohahaaahhaha..

Aloha

Trött? Det är i alla fall jag. Inte värst mycket matte pluggning i går inte. När jag öppnade boken så slog det mig att jag inte hade en aning om vilka kapitel det var. Hoppas nu verkligen att vi får provet på fredag. Känns mer logiskt på nått sätt. I dag ska jag inte göra någonting tror jag. Diska såklart och sen slappa nått enormt och plugga på matten såklart. Jag ska nog gå till skolan i dag också. Men går lite tidigare än i går så att jag inte kommer försent.  Så jag måste göra mig i ordning nu :( Sängen är sååå skön. Får ont i huvudet av hyresvärden, seriöst.

Ha en bra dag <3

Mam och pap <3

Putte i parken

image1908

Blir denna festival i sommar, blir kuligt :) Gött när man kan duscha ^^.
Jäkligt bra artister där :D Inte Lasse men :(

Tjolahopp

Nu ligger jag här i sängen och väntar på att John Blund ska komma och strö sand i mina ögon. Har inte diskat i dag ^^ haha. Fick t.o.m äta yoghurt på tallrik med tesked haha. Men det funkar, testa. Sen så gick jag till skolan för första gången i från Norrstrand. Har annars cyklat eller åkt buss men nu kände jag för att gå där på vägen och lyssna på musik. I skolan redovisade vi själv porträtt och sen så gick vi på utställningar. Sen hände det något märkligt. Jag tänkte, kanske ska jag träffa Stina i dag. Så jag gick på torget på väg emot pressbyrån. Pratar med Stina och vem kommer inte gående emot mig då? hihi joo Stina. Och så säger vi alltid, ska vi kramas? haha. Ja och så gör vi det. Ödet att vi sågs så där. Ja men sen så skulle vi gå till en viss affär för att köpa en viss present. Vem möter vi inte då om Emma ^^. Hihi. Karlstad är litet. Blev dock lite orolig när jag kom hem för då låg det en sån där hyra inbetalnings mojj för juni där. Och liksom jag sade ju upp lägenheten för en månad sen. Så jag är ju urflyttad då. FATTAR de trögt eller???? Konstiga människor, bönner i Karlstad kallar jag dem. Usch! Mår dåligt för det stundende matteprovet också. BLÄ!

Nu kom John Blund!


Klocka och sånt

image1905

Keri köpte denna klocka till mig eftersom hon tydligen var skyldig min pengar. Den kostade alltså en matpeng. Billig alltså. Och snygg på köpet. Fikade med Sara och Keri i går och diskuterade livet och Köpenhamn. Det var mysigt.

 image1907
Köpte västen på Byoung, så himla söt ;) Detta är dagens klädsel också ^^.

Nu ska jag göra mig iordning. I dag blire DISKA och PLUGGA på matte. Skulle vilja traska lite runt ön, får se.

Gårdagens outfit

image1903image1904

Tröja - Secondhand
Thirt under - Marc by marc jacobs
Klänningn under - American Appareal
Halsduk - Present
Klocka - ur och penn
Ring - Mammas
Armband - Bismarck

JAAAA

Man kan blogga :D

image1901

Lägger in någa inlägg nu på raken bara för att, typ abstinens ^^

Var med Stina i Söndags på stan, då köpte jag en kavaj. Sen kom Jocke och då köpte vi mat :)


image1902

I denna ska jag leva i i vår :)