Varför gick jag upp i dag?

image1784image1785

Tröja - Bikbok
Kjol - Monki
Smycken - Pilgrim, Efva Attling, Mormor, Cocoo

I dag vill inte jag finnas till. Bara massa jobbigt vad är meningen med livet tänkande. Just nu känns det som att någon annan lever mitt liv och förutser vad som är meningen med "mitt" liv. Och jag orkar inte tycka om mig själv. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och se på O.C och tänka på allt. Och om jag ska åka till Karlstad i dag eller i morgon. Eller så skiter jag i allt och bara ligger här.  

Hann med kläder också ^^


image1783image1782

Skulle på kalas hos kusin Moa direkt efter så jag slängde på mig lite kläder.

Jeans - Cheap Monday
Linne - Rut mfl
Väst - H&M (Ska färga den svart och byta ut knappar)
Smycken - Efva Attling, Cocoo, Mormor, pilgrim
Skor - Scorette

Ser lite läskigt ut med håret där men ;)

Branäs hela dagen

image1773
Stina Och Lotte

image1774

ÅKA åka ÅKA

image1775

Fika är bättre än att åka ?

image1776

Där sitter Lotte med sina Prada-brillor

image1777

Här sitter/står jag och ser ut som en kråka
image1778

Träffade Olivia

image1779

Och Erica en sväng :D

image1780

Lite rolig bild haha

image1781

Var bara tvungen att ta kort ut ur den där lift kulan haha

Jag var livrädd i början och hade ont i ett ben. Men sen när skräcken lade sig så gick det prima. Åkte till och med rödbacke hihi. En sak jag har kommit på i dag är i alla fall att det är svårt att prata engelska och åka slalom samtidigt. Och just ja en tredje sak. Man blir väldigt trött av att åka slalom så snart blir det sovning.

Jag sitter här med min skrivande penna och försöker vara speciell

Sitter i alla fall här med alla ute kläder på mig. Och VARMT är det. Ska försöka ta en massa kort på naturen och på oss själva i dag. Kanske en och en annan film. Det vore väl roligt? hihi. Jag har ingen väska att ha matsäcken i. Även fast jag intalade mig själv i mitt letande, att den som söker den hittar, haha. Jag känner mig väldigt speciell just nu. Ska ta och gå ut och språka lite med mina hundar och så hoppas jag att jag kommer hem vid 5 någonting så jag hinner med på kalas till kusin Moa. Yes ha en bra dag <3

Slalom = DÖD

Så känner jag just nu... Är as nervös. Borde jag vara det? :S I morgon ska det bli åka av och jag kan inte åka av för jag kan inte åka slalom. Och på köpet måste jag prata engelska typ hela dagen. Får nog hålla mig i pulkbacken typ haha. Men jaa.. Sitter och planerar hur jag ska göra med allting. Väsk inköp och allting. Kommer nog inte ha råd med en väska för 5000 kr om det inte är super duper rea någonstans såklart. Men annars är mitt mål Natalies Shuttermans rea efter jul. Men känns som en evighet. Men bättre att jobba i Gotland och leva livet samtidigt istället. Funderar på vad jag ska ha för kläder till mina Marc by Marc Jacobs skor också :S Men jag tror att jeans och stor grå tröja skulle vara snyggt till det. Jag längtar till våren och inte alls så mycket till sommaren. Fast det gör jag. Jag vill bada vara ledig och äta glass. Men finns det nått värre än att visa upp mitt födelsemärke i en klänning eller bikini. Nej jag tror inte det. Just ja en mål är att få bort den inom snar framtid. Så att jag kan börja leva.

ARG på en speciell person är jag också!
Ta vara på dig själv för FAN! Jag är ingen jävla barnunge.

Dagens utstyrsel

image1771
image1772

Linne - gina
Tröja - H&M
Kjol - Made by RetroSofie
Strumpbyxor - H&M
Örhängen - Pilgrim
Armband - Mormor, Cocoo
Ring - Efva Attling
Nagellack - Nya i från Mavala

Nu ska jag städa hos fiskarna, eller nä jag ska slänga i hop en kladdkaka och sen städa hos dem. Har varit ett jätte snällt barn och damsugit och plockat iordning helt utan att någon sagt åt mig. Men det får jag väl credda mig själv för antar ja. Jag vill att någon köper grädde till mig! Kladdkaka utan grädde :S. kanske har lite glass någonstans. Ja som ni läser så går inte min nyttighet så bra. Ska till Stina sen och leka och då antar jag att det inte blir nyttigt heller. Jag kanske tar med mig kladdkaka dit ;) HÖHÖ.

Ha en nice dag!

Sydde lite fort

image1770

Jag utökade min kjolgarderob genom att sy denna lila kjol.
Kommer nog en bild "på" i morgon :)

Vblogg update


Det tog sin lilla tid att få upp denna haha. Inte alls så intressant. Man hör knappt vad jag säger, är förkyld. Men jag gjorde detta för att Stina tyckte att det var lite tomt om sånna här videos. Fast jag tror att hon mena sånna med sig själv i haha. Jag vill inte prata som jag gör, uuusch... Kläär liksom, jag är pinsam. Finns det kurs för rikssvenska? haha. Just ja överkastet har min farmor gjort. En människa jag aldrig fick träffa. Skulle verkligen velat det!


ZTV

I kväll 22:00. Hanna friden. Bajs.

Mycket bra på teven i dag ;) Gossip girl, Andra avenyn (det är säkert samma tid), i huvudet på Carolina Gynning eller House. MAAAH!
Varför måste allt vara samma dag? :S

Våren 2008

image1769
Fastnade framför Will & Grace men efter det blir det antingen kjol eller klänning. Kom på en modell på en klänning jag vill ha. Kan ju alltid försöka.

Tillägnat Angelica, ett födelsedags barn


image1764image1766
image1765image1763
image1767image1768

Ja må hon leva, ja må hon leva! Grattis Angelica på 16 årsdagen :D Jag och Stina ska ringa och sjunga för dig sen. Trevlig, trevligt! Bilderna är förövrigt tagna av födelsedagsbarnet. Och bilderna är inte alls smickrande för nån av oss haha. Men visst ger de sommarkänslor? Åh vad jag längtar. Tar lite längre tid för att få in vbloggen har bara laddat in 13 %, seeeeeeeegt. Men ska sy nu <3

Vblogg

Snart kommer det en video update! Kul va? :D Haha...

Thinking about you

Sitter och kollar på Ellen DeGeneres show och skit dåligt är det. Men jag blir mycket sugen på en liten hund. Helst vill jag ha en sån där hund Eling kling har, vet inte vad den rasen heter tyvärr haha. Jag känner mig otroligt slapp och lat för att göra någonting i dag. Men varför ska jag göra någonting? Jag har ju lov! Men ska nog träna till mig 20kroner sen. Och städa lite i rummet, men möbler om, nää det orkar jag inte. Känner verkligen för att gå ner i vikt, i alla fall bli smalare och mindre onyttig. Vill ha bra samvete över att jag inte har ätit godis eller chips på en hel dag. Och börja äta frukost. Gröt! Fast jag har ju ingen micro nu så det blir ju lite problem eftersom jag har rätt ont om tid på mornarna. Men att äta överhuvudtaget, för jag har inte ätit det på as länge.

image1762

En vacker visa till Sofie

image1755image1756
image1757image1760
image1758image1759

I dag har jag som sagt varit hos tandläkaren. Var där inne i 35 minuter och kom ut med smärta i tandköttet och med smaken av flour. Sen åkte vi till soptippen och slängde en ugn. Då fick jag syn på min gamla matte lärare Magnus. Och så berättade mamma för mig att han jobbar som badvakt igen. Sånt blir jag rysligt irreterad på, han var enligt mig en mycket BRA lärare som kunde allt som jag frågade honom och väldigt lätt att prata med. Det finns så många skräp lärare överallt och så blir en bra lärare badvakt. Ja, det kan då inte jag förstå mig på. Åkte sen raka vägen till Karlstad. Gick och åt nästan på en gång. På ett jätte mysigt sallads ställe men kommer aldrig på vad det heter. Men det ligger i alla fall brevid Sofias garderob, en förövrigt crap affär. Jag köpte inte alls mycket, en nagellack och en svart trenchcoat. Skulle ha velat haft en skjorta men det köper jag till veckan. Jackan blev inge bra på bild. Men kan ju showa någongång jag är inne i en provhytt eller nått. Jag förstår inte hur man tar bra kort på kroppen utan hjälp från andra. Skulle ju kunna ta kort i spegeln men har alldeles för dåligt ljus. Alla borde ha en provhytt. Annars blev resan en förödelse. Men vad annars kan väntas när man heter Sofie med N. I morgon väntas en ny dag, med nya bekymmer. Men jag tror att jag mest ska hålla mig på mitt rum. Ska städa och möblera, mest städa. Och på onsdag ska jag leka med Stina. Vi ska ringa runt efter sommar jobb i Gotland, Köpenhamn och Afrika. Det låter väl bra? haha. Sen så på torsdag ska jag åka till Branäs och åka slalom :O om nu mina föräldrar ger mig pengar till det så. För billigt är det inte.  Sov sött <3

Förlåt :`(

Att jag inte har uppdaterat mer under helgen haha. Men routern har inte fungerat som det ska så jag har inte kunnat ladda in bilder för att jag har varit on and off ansluten. Nu strax drar jag till tandläkaren i Hagfors. Hoppas att jag inte har ett endaste litet hål för då blir lilla jag mycket ledsen. Har absolut ingen skräck för tandläkaren. Jag tycker nästan att det är lite skönt att ligga i den där stolen och bli petad i munnen. Fast i bland är dom dumma och lägger handen på elaka ställen. Typ om jag har en stor inbyggd finne någonstans runt munnen. Och de har ingen respekt alls för den. Ni som själva haft sånna där vet vad jag pratar om (PAIN) Efter tandläkaren drar mam och jag till K-staden. Just ja JAG SOFIE AMANDA LINNEA NILSSON ska åka SLALOM någon dag. Med Stina och den mångspråkade Lotte. Ha en bra dag <3

Helena Hörstedts

image1754
(bild ifrån elle)

Skulle aldrig sätta på mig det men vackert att kolla på är det allt :)

Tipspromenad med mamma

image1753

Har inte så mycket att skriva...

Se på Andra avenyn!

Dina ögon kan krossa min värld

Ja nu får designen se ut så här. Jag har inte tålamodet som förr och så vill jag inte ha en sån där blogg som alla har heller ;). Pappa skulle hjälpa mig med ljudet på datorn förut och så fick han igång det på en gång och så började han att dansa av stolthet och jag satt här i stolen och kollade på när han spillde ut kaffe precis överallt. Till och med i tangentbordet, HAHA. Jaja det gick inte sönder nått i alla fall. Skulle vilja hitta på något i dag som att gå ut och gå och fota med mina älskade vovvar. Men det är för halt ute så det går tyvärr inte.

Fast nu kom mamma på att vi kan gå tipspromenad i Sunnemo city!

image1752

Ett stativ skulle jag verkligen vilja ha! Skulle kunna ta mycket bättre bilder dåå...


Godkväll

Blev inge fest för mig denna lördag. Kände mig allt för mam och pap sjuk och för snorig. Och jag lovar, jag menar verkligen snorig. Kollade på melodifestivalen med mamma i stället. Har kollat runt på en massa bloggar och folk klagar på hon programledaren, att hon inte är rolig. Utan bara jobbig att kolla på. ÖH hon hon har ju typ skit snygga kläder på sig. Tyckte att det var rätt som gick vidare i alla fall. Om man bortser i från att Patte inte gick vidare, men låten var faktiskt svag. Och Fridas och Moglis låt var svängig haha. Nej nu ska jag snora mig till sömns men dröm om en bättre värld, där allting bara är otroligt roligt <3

Miu miu

image1749

Ukelele



Härlig låt!

Lördag

Sitter och kollar på videos på youtube och ska snart logga in mig på ebay och checka lite. Är otroligt shopping sugen och att äta dill chips ograciöst. Haha jo jag vet att det skulle se otroligt äckligt ut. Men jag är på sånt humör. Ska åka till Keri sen och äta nachos och gå ut och gå lite. Sen blire fest var det tänkt. Är inte så jätte sugen faktiskt, men om jag inte är det så blir det oftast roligast. Funderar fan på att traska i väg och köpa chips haha men jag har så enormt många kilo i övervikt så jag överväger tror jag. 

image1748  

JESUS snälla

image1747

Ge mig västen och klänningen.

Och föressten ge mig benen också!

AMEN

Empty apartment

image1745

Efter skolan i dag så gick jag Sara och Keri lite och letade 80 -tals kläder till Sara och jag och Keri var allmänt dryga. Sen mötte vi upp Keris kompis Frida och kollade på när hon köpte en massa kläder. Lagomt kul om man frågar mig. Inte fräsch kände jag mig heller, och nämnde negerbollar och Jesus allt för många gånger haha. Håller på att bli sjuk. Halsont och huvudvärk. I morgon blire fest, roligt, roligt. Nu sitter jag här ensam och har det gött saknar dock min mam, pap och mina pälsdjur. Ska göra lite hemmaspa och kolla på nån bra film. Och gråta lite över kärlekslåtar. Ja det ska jag göra. Var tänkt att jag och Keri skulle iväg att träna i morgon på Njoy men jag har inga skor nu ser jag. Men kanske kan gå ut och gå eller något sånt. Men men. Har fått ilning i min tand nu. Hatar när det händer hihi. Nej spaaaa var det. Ha en trevlig kväll!

image1746

Today i was wearing

image1743image1744

Om jag ändå vore så smal som på bilderna!

Linne - H&M
Kjol - Secondhand (omsydd)
Skärp - Omsydd
Armband - Mormor och Cocoo

Kände mig lagomt sunkig och smutsig i dag.
Och inte lite shopping sugen jag ääääär!
Känner att jag har haft alla kläder 1000 ggr och det är inte glammigt :O

Underbardröm

Gud jag tror inte att jag har drömt så här mycket i hela mitt liv.
Vissa grejer är för pinsamma att berätta. Men det började i alla fall med att jag var på semester med  några. Vi var på en underbar strand, men våra grejer flöt ner i havet hela tiden. Så vi kämpade med att simma ut och hämta sakerna.... Och så vaknade jag. Sen somnade jag om... Då var det samma personer i en stuga och vi skulle sova där och jag minns en stege som var jättetunn som jag var tvungen att klättra upp för hela tiden. Jag och en till blev förälskade i en man men jag valde att slänga ut den personen ur drömmen (haha). Jag nobbade mannen rätt hårt. Men när jag hade fått tänka lite så blev jag helt  kär. Och så skickade jag ett sms till honom. Och han kom på en gång för han var helt nerkärad i mig ^^. Sen så ringde den där jävla väckarklockan och jag fick inte ens kyssa honom. Fan då fick jag lust att bara slänga ut skitet och drömma vidare. Men jag måste försöka att leva i reality också. Det är mycket lättare att drömma <3


HJÄLP MIG MED DESIGNEN

Asså jag pallar inte det här med layouten och skit. Jag suger och så har jag ingen ork och uthållighet.
 
Kan inte nån snäll själ hjälpa mig!? ;)

Ska gå och lägga mig nu sov sött <3

BYGGER OM

Jag är trött så det kommer bli fult och misslyckat!

Shopppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiing

image1740image1741

Köpte skjortan på rödakorset för 10 kroners och två strumpbyxor från H&M för 60 kr. Alla plagg 10 kr!

Antikrundan

image1738image1739

Linne - Fairtrade Topshop
Jeans - Cheap monday
Ring - Mammas
Armband - Mammas

Antikrundan är kul ;)

Godeftermiddag

Blä vad jag har tråkigt i skolan nu. Har snart teater. Vet inte vad jag tycker om det.

Vill festa i morgooooon!

image1737

The best movie ever :)

LOST

Förlåt för mitt inlägg innan men ja allt bli mycket jobbigare.

Förlåt ALLA om jag är jobbig. Men är inne i en period som är jobbig nu. Skoltrött som ***.

Men till det positiva, var hemma hos lilla Keri och åt kladdkaka och pratade lite med hennes kulturella föräldrar. Trevligt, trevligt :) I morgon måste jag diska och städa lägenheten. Kanske gå av mig lite fett, jooo.

Sov sött...

Det bubblar i mig av ilska

Fitt komun, kuk komun, bajs komun, helvetes komun, jävla komun, skjut dig i huvudet jävla skit komun.

Eller är det dessa jävla politiker som sitter och förstör?

Förstöra ungdomars/mitt sommarlov. Göra så att vi ska tömma våra föräldrars plånböcker.

Visst om jag fick ett bättre jobb "ett riktigt jobb" så skulle jag gärna ta det. För då får man mer pengar.
Men för mig är det inte så lätt att få tag på jobb. För jag har inga föräldrar som kan fixa.

Just nu orkar jag ingenting! Dräp mig med en kniv och gräv ner mig djupt och skriv omogen på gravstenen. Men seriöst jag orkar inte mer. Allt jag vet nu är att hela mig sommar är förstörd. Allt som jag har planerat att göra för de där jävla pengarna, ALLT borta. Stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina jag vill gråta mot din axel.

Jag känner mig jävligt orkeslös nu...

Ge mig lov eller nått!

Over kill

Åhhhhhhhhhh om jag fick välja så skulle jag bara skita i allting, palla skolan. Jag vill ha lov, jag vill festa, jag vill träffa vänner, jag vill sova, jag vill äta, jag vill se på tv, jag vill sitta vid datorn och så vill jag mysa med hundarna. Kan inte någon förstå det? Jag orkar inte en minut. 

ÄT BAJS 

Massage

Jag skulle vilja få en redig massage, en sån som Karim fick av Jossan i Andra avenyn ^^ hihi. You gotta love Karim.

Nä fan palla nu är det packat och klart!


New shoes

image1732image1733
image1734image1735
image1736

Kom fram till att det är bättre att köpa märkesskor i stället för Dinsko skor. Se dessa sötingar blev det i från Sixtyseven. Meeee like them much!

Det jag hade på mig i dag

image1729image1730

Klänning - Gammal i från 40 talet
Smycken de vanliga
skor - Scorette

Köpte ett par skor i dag också, i från Sixty Seven, det enda braiga i dag :)

image1731

Här ser du detaljerna på klänningen, satt och skrev
upp saker i min kalender i morse ^^

What comes around goes around

Ja ännu en dag i mitt underliga liv. Vad jag vet är att jag är så jäkla trött och det enda jag vill är att ligga här i sängen hela veckan och äta godis. Fast nu har jag inge godis. Är för fattig för godis. Och mat vet jag inte vad jag ska äta. Skulle vara dödligt gott med chicken nuggets med pommesfrites (stavning). ÅÅH! Skooooltrött = YEEEES!

MAAAAAAAAAAAAAAAAT! Jag har frusen korv och pasta, det kan bli en god korvstroganoff. Men i morgon blir det mcdonalds, oh yes. Är inne i en sån period nu. Och festa som fan vill jag, träffa nytt folk och knyta kontakter. Och så vill jag ha myskväll med tjeeejooorna. Byn till helgen, ORKA eller?

En dagens kommer seeeeeeeeeeeen

Godermorgon

Nu sitter jag här och sjunger en trudelutt och sörjer bloggar som läggs ned. Men vad kan man göra. Vaknade lite tidigare än vad väckarklockan ville. Men det har jag Keri att skylla. Sitter och kollar på the voice också, så jag ljög angående min trudelutt. Jag drömde att jag hade en pojkvänn i natt. Och ååh va mysigt det var. Den bästa känslan var att han lämnade nån annan för mig hihi, stackars henne. Men det var en skön känsla. Jag behöver det.

Tänkte dela av mig av en bra blogg



NEEEEEEEJ

FAN FAN FAN FAN FAN! Så jävla typiskt mig att sätta mig och radera sms på mobilen och RÅKAR ta bort 20 % rabatt på Din sko, jag som skulle köpa skor :(. BÖÖÖL! Jag vet att böööl har en annan innebörd men för mig är det tjuut ungefär ^^. Mamma nu gör jag dig medlem och så ringer jag till dig i morgon och får rabatten! Hoppas man kan göra så nura!

Skola i morrn då. ÖÖÖH jag är skoltrött...

image1728

En shopping tur i London skulle jag inte säga nej till på sportlovet!
Fast nu har jag ju tittat in i den bästa webshopen  soo looong... 

Sov sött <3


Nowbody knows

image1727

Köpte saft med peach smak, glass med choklad kross, pasta i konstig form och en liter mjölk! Mitt nya favvo program är klubb havanna på barnkanalen. Och i morgon har jag en massa ärende, eller massa ^^ ska köpa ett par skor, kolla på H&M och låsa upp telefonen. 

 

Liiista lista listaaa

Dagens humör: Mjo sådär
Dagens mående: Samma
Dagens borde: Gå till skolan
Dagens frisyr: Lockigt
Dagens klädsel: I morse - klänning. Nu - nattlinne
Dagens planer: Gå till konsum
Dagens längtan: Till sommaren
Dagens fundering: Om jag ska åka hem i morgon bara för att se på femman
Dagens beroende: Sängen
Dagens tråkigaste: Mensvärk

Dagens roligaste: Att jag får glass sen
Dagens middag: Bulgur och köttbullar 


Köttbullar och bulgur

Passar inte så bra i hop men duger när man är hungrig. Nu ångrar jag mig att jag inte tog med mig mammas ny bakade bullar. Skulle vara gott som efterrätt. Är hemma i från skolan i dag. Var inte meningen så i från början. Men när jag kom till Karlstad fick jag sån hemsk mensvärk. Ja ni vet hur det är. Inte har man lust att sätta sig i skolbänken, då är det toan som gäller. Kollade på Mitt super ex när jag kom till lägenheten. Riktigt bra faktiskt. vid 11 somnade jag och sov tills nu. Really skönt faktiskt. Känner att jag inte är ensam, och det är riktigt skrämmande. Men jag tror inte den/dom vill nått ont i alla fall. Ska gå till konsum sen och köpa glass och mjölk, skulle vilja köpa saft också för den tar slut på en gång. Nu börjar Dawson Screek! HEJ DÅ

One dress

image1726

Första klänningen att sy upp,
tyckte att det räckte med att sy upp till lite ovanför knäna. 
 
I think it´s cute!

Min dag i bilder

image1717

Pippi fåglar

image1718

Massa troll

image1719

Så fint tycker jag

image1720

Litet hus

image1722

Jag och Elna



Några av klänningarna som jag fått av mormor som ska sys om.
Håller upp och in tyget lite ^^. Klänningarna kommer i från 40 - 60 talet. Och en klänning är över 100 år gammal.  

(klicka för att få större)

Todays outfit

image1716

Linne - Gina
Kjol - Monki
Skärp - Secondhand

BLÄ BLÄ ^^

Off to go

Ska snart bänka mig framför teven och kolla in bloggare i tvsoffan. Liv jag vet ^^ haha. Sen åker jag och mami till mormor och gör nått roligt. Ha en bra dag!

Ah just ja finns det nån som kan följa med mig hem i morgon efter skolan.?Jag vågar inte gå in i lägenheten själv.
Jag tror du förstår varför ^^


Tomhet

Det är någonting som fattas i mitt liv.
Någonting stort. Någonting betydelsefullt.
Ja någonting enormt som jag inte ens kan sätta ord på.
Kan det vara en dior väska? En miu miu väska?
Eller är det nått så enormt som kärleken? 

 

Är typ klar

image1715

Jag har snart gjort klart designen till engelskan. Men uppsatsen är inte rättad, och jag antar att jag har en massa fel. Och så skulle jag få uppsatsen i går, men glömde helt bort det :( Men det löser sig.

Karlstad i går

image1712
image1713image1714

Glömde bort att jag hade några bilder på kameran :)
Keri, Sara och några hus. Vi är på väg till curlinghallen.

Denna miu miu

image1711

Denna modell suktar jag efter nu. Hoppas att jag hittar den för ett rimligt pris.

ÅÅHH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Tråk

Jag är så otroligt trött på min blogg. Inga roliga färger eller nånting.

Jag vill ha enormt mycket pengar så att jag hade något att visa upp varje dag (a)

I morgon om mormor och mamma kan, ska jag i alla fall kolla igenom en garderob.

Om det sker så är det, de bästa på hela helgen.

Ha en bra dag! <3

image1710

The naked truth


Chanel telefon, i want it!

image1709

Om denna kommer till sverige så SKA jag ha den!

Läskigt som FAN

När jag kom hem i från Curlingen i dag och gick upp till lägenheten så var ytterdörren öppen, det märkte jag när jag skulle låsa upp för då låste jag. Och jag är helt säker på att jag låste i morse. Men nu till det värre. När jag kom in så var toalett dörren låst. Och det är ingen sån där dörr som man kan låsa. Det är samma nyckel som ytterdörren. Fy fan va rädd jag blev. Tänkte att det är nån där inne. Men jag låste sakta upp dörren och ingen var där. Alla saker i lägenheten var på sin plats, ingenting var borta även fast datorn är helt synlig. Asså antingen spökar det eller så vill nån jävlas med mig. Jag var på skit bra humör innan men nu är jag bara rädd och arg på mamma. Jag vill inte sitta här hundra år. Gött att säga upp lägenheten nu i alla fall. Sen är det big lägenhet med Stina, OH yes! 

Har blåmärken på knäna efter curlingen haha, ramlade mest av alla ^^  

HAHA

Varje morgon den här veckan har jag ägnat åt att skriva hur jäkla morgon trött jag är. Fan va tråkig jag är. Men i morgon ska jag sova tusen år haha. Jag vill vara morgon pigg och hoppa i sängen som en galning. Fast det är ju inge kul ensam. Drömde en betungande dröm precis innan jag vaknade, men jag orkar inte gå in på det nu. Men det tog en hel del energi. Får skjuts hem av mami och papi i dag (: sånt gillas. För jag är ingen buss människa. Stackars Stina, FÖRLÅT! Vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder på mig i dag, curling liksom? Men jaja jag går ju en design linje, gympa läraren kan ju inte förvänta sig värsta sport outfiten haha. 

Till sommaren ska mina kontrollbehov vara borta HELT. Får ont i huvudet av att tänka vart allting är hela tiden. 

image1708 

Denna sko var snygg, men Steve Madden skorna är ju så heta! Men för det priset får jag två sånna där liksom.


High heel

Jag är såååååååååå här sugen på högklackade skor,
helst i från favoriten Marc Jacobs.
Åh när blir det vår så att jag kan använda mina?

image1707

Dessa i från Steve Madden ska jag införskaffa mig när studiebidraget kommer :)

Lätt att jag ska. Jag har blivit helt förälskad i högklackat. Dessa är en bas sko som alla borde ha.

Den positiva delen av dagen

Precis när jag lämnade skolan i dag så gick våran engelsk lärare förbi och sa till mig och Sara att vi är som hämtad ur en mode tidning varje dag, med våra väskor och allt haha. Ja det är lite kul att höra.
Bara för det är jag värd ett par skor ^^.

PS. Iove you var förövrigt en gråtfilm och den kommer på premiär i morgon och det var verkligen en perfekt film att se på alla hjärtansdag. Tror att det skulle väcka liv i kärleken igen om man gick med sig kille. Men jag var ju där med Keri och Sara. Och Sara sa att hon inte fällde en enda tår men det tror jag inget på. Men jag och Keri satt och hulkade oss igenom filmen. Se den!

image1706

Har tryckt i mig 200 gram choklad, hejja Sofie bra kämpat.

I morgon har vi bara promenad till färjestad och curling sen är det hem.
Fast jag är jäkligt fest sugen.
Blir nästa helg tror jag. Ja det blir det :D

Vill till mormor och checka in kläderna!!!!!

Ful outfit

image1705

Tröja - Jc
Klänning - American Appareal
Jeans - Monki

Väska den i bakgrunden med råddjur på - Secondhand

Har varit världens otursdag i dag. Hade lust att bara ställa mig i ett hörn och gråta.
Först fick jag skulden för att ha tagit sönder ett glas, fast jag försökte bara stoppa den i från att falla till golvet men jag hann inte. Och sen så tog jag sönder en laminator, typ ^^. Och så har jag mitt bio kort hemma i Sunnemo. LYCKAT.

Nu ska jag åka på PS. i love you med Sara och Keri. Vi ska sittas och trängas med alla par ^^.

Ha en bra alla hjärtans dag!

Tudeluuu

Hejsan alla fula och snygga!

Jag är trött som alla andra mornar. Men sen när jag kommer hem är jag pigg som en mört. Men inte denna eftermiddag känner jag på mig. Har ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig idag :S. Big problemoo.

Har inga skor att ha på mig heller. I går testade jag de "perfekta" skorna. Trodde de kostade 300 kr men såg fel1300 kr var det visst. En stor besvikelse i mina ögon. Men nu ska jag klä mig. Ha en ljuvlig dag!

På återseende!

Nattuggla

Kan verkligen inte sova, Stina sover som en stock redan "skräll" 
 
Vill nån bli med mig på singel bio i morgon och dränka dina sorger i skräckfilm eller kärleksfilm. För jag har nämligen en gratis biobiljett haha. Och om jag inte gör nått kommer jag känna mig som världens ensammaste. Och jag kan inte ens köpa mig en micro pizza för jag har ingen micro, den har lagt av bara sådär. Den funkar men maten blir inte varm. Och föresten har Halebop nu, ring på för fan.

Och nu ska jag sova.

Har skrivit uppsats, en anledning till att jag är vaken så här sent.

Min recept bok!

image1703
image1704

Stina är här och nu ska vi måla klädnypor!

Nya jeans i från Monki

image1701image1702

20 kr på slutrean :D

Dagens

image1699image1700

Klänning - Gina
Väska - Svensk tenn
Halsband - Efva Attling
Ring - Efva Attling

Let it burn

Hoppas ni alla har sovit sött och allt det där man ska hinna med på 8 h.

Jag ska gå och lägga mig när jag kommer hem, sova en - två timmar. Yes det ska jag göra.
Stina det gör inget va ;) du kan ju också sova. Nu måste jag gåå...
Ha en bra dag <3

Lite mer bilder i från i dag

image1698

(Snodde dom av fotografen her self Kicki)

Vissa är mindre smickrande än andra.
I dag har jag varit emot mitt utseende, blää, banta!
I morgon är en ny dag... Puss sov sött <3

Solen lyser inte på länsmansgatan

Bara för att få ner några meningslösa rader så kan jag ju skriva lite om vad jag har gjort i kväll.

Ja detta har jag gjort

1. Inte städat
2. Varit ledsen
3. Tänt doftljus
4. Gjort läxorna
5. Duschat
6. Tänkt en hel jävla massa
7. Pratat med Stina
8. Köpt bröd
9. Köpt klädnypor
10. Köpt onyttighet
11. Tänkt på engelskuppsatsen
12. Suttit vid datorn alldeles för länge
13. Sett på bästaste Andra avenyn
14. Tuggat tuggemi
15. Haft kontrollbehov

Ja och en jäkla massa mer. Intressant va ;)

Stina du är en sån vän man alltid kan prata med, jag behöver bara höra din röst och jag blir gladare. 

Tack för att du finns!

image1697


ORKA

Känns verkligen jätte kul att ha föräldrar som bryr sig. De kan bry sig när man behöver dem som minst. Men när jag behöver dem som mest skiter de i en. ÄH fan jag ska också skita i allt. Bara lägga mig i en hög och dö. Ja det är vad jag ska göra. Nu ska jag duscha sen läsa!

Outfit for the day

image1694image1695

Klänning under kjol - American Appareal
Kjol - Tradera
Skärp - Secondhand
Väska - Wedins
Ring - Efva attling
Armband - Mormor och Cocoo

Ååh skorna

image1696
Dessa skor skulle inte sitta fel i sommar. (bilden är i från Elin Kling)

Kommer en dagens efter Dawsons Screek och konsum besök...

Catwalk på film



Läs Nwt i morgon, så kanske ni kan läsa om projektet.

Catwalk på skolan och jag är på dåligt humör

image1691

Fick inte till så bra bilder. Men det kommer en film sen och jag ser fet och äcklig ut på den :(

image1692
image1693

Ja en catwalk emot minor, och jag är på dåligt humör :(

Follow the flow

Godermorgon!

Sitter här i min säng och borde klä på mig kläder, och ögonlocken vill inte ha smink på sig ^^.
BLÄ för att inte få sova i dag. Tror inte att jag kommer kunna ta några bilder på runwayen eftersom jag ska vara med själv, synd. Jag ska i alla fall försöka gör allt för mina läsare ^^. JAG VILL HA EN MIU MIU VÄSKA. Gud jag kommer drömma om den i flera månader ^^. Nu har jag 43 minuter på mig så det är bäst att sätta i gång.

Ha en bra dag <3

Kolla priset

image1690

Skulle kunna tänka mig en sån här enkel grej i stället för en ipod för nu måste jag verkligen spara pengar till sommaren. Och jag känner att jag behöver en sån där lite mp3, vet inte vilken färg jag vill ha men. Svart är nog bra, jaa det är det. Ge mig! Behöver tröstas :(

I morgon är det runway som gäller på skolan, vet inte om pressen kommer eller nått sånt. Kanske, kanske inte. Vet inte vad jag ska ha för kläder under när jag visar upp min t-shirt. Jaja har lite sovmorgon i morgon, till 8 i stället för kvart över 7, alltid nått. Usch jag känner mig låg. Palla hoppas det vänder i morgon. På onsdag vänder det i alla fall för då kommer Stina <3 :D Nej nu ska jag borsta tänderna och sova.  

Uuuh så jävla lett på allt

Sitter här i lägenheten och kan inte styra ett jävla skit om vad som händer hemma. Och det verkar fanemej som att jag alltid måste vara hemma, för annars går allt åt helvete. Orkar inte gå in på detaljer men ååh och du behöver inte ta åt dig så jävla mycket. Men ditt jävla sett att hantera saker och ting är åt helvete. Vet inte om jag blir mer arg eller ledsen. Mer ledsen tror jag. Det värsta jag vet är när någonting handlar om djur och jag vill verkligen inte att nått liv ska spillas för min skull.

Fuck FUCK fuck FUCK

Dagens klädsel

image1687image1688
image1689

Tröja - H&M
Kjol - Monki
Skärp - Secondhand
Leggings - H&M
Väska - Secondhand
Armband - Mormor och Cocoo
Ring - Efva Attling
Öronringar - Från Ollii

Lunch på stan

image1684image1685

Jag och Sara skippade äcklig fisk och gick och åt i stan på det här mysiga stället. Vet inte vad det heter men mysigt var det allt. Salladen var mycket god också. Annars en rätt dryg dag, inte mycket gjort. Men men ^^

image1686

Köpte detta lakrits ljus efter skolan, kunde bara inte stå emot.
Luktar så jäkla gott, åååh!

Miu miu

image1683


Denna jacka är precis en sån jag letar efter med trekvartsarm och allting :)
På rea är den också. Om jag vore rik så (A)

Jean Bapstiste

Godmorgon!

Jag är trött, för så blir det när man inte orkar sova på nätterna. Men jaaa får får tat lungt när jag kommer hem i från skolan. Men känner jag mig rätt så kommer jag springa runt som en liten galning och städa och ha mig ^^. Usch bara en massa onödiga ord. Ingen som bryr sig ändå... Hej dååå!

www.nathalieschuterman.se

De ska öppna en webshop i slutet av februari och jag är glad :D För om jag inte hittar en miu miu i Köpenhamn till sommaren så får det bli att beställa en där i från. För nu har jag bestämt mig att det blir en miu miu för MAX 5000 kr. Den får gärna vara på 75 % rea, då blir jag ännu gladare. Och jag kan verkligen inte sova. Klockan är för mycket nu. Sov sött för jag ska verkligen försöka se söt ut när jag sover. Men jag tror inte att jag kommer lyckas så bra hihi.

image1682
http://linngustafsson.blogg.se/

Vet inte om jag tyckte denna var så jätte fin, såg lite liten ut. Men ÅÅH vill ha. Den är så klassisk :) Fast jag vill ha en väska med silverdetaljer...
sånt är viktigt haha.

Hårfärg

Jag håller på att färga mitt hår nu, mörk brunt. Det vanliga. Jag vet att jag har skrivit att jag vill ha ljusare men jag orkar inte den processen nu och så har jag inte pengar till det heller. Och så blir jag på dåligt humör när jag har utväxt. Ska göra utvärderingarna, 12 stycken t.o.m innan jag kan lägga mig på kudden. Jag känner mig alltid sådär orolig innan jag ska gå och lägga mig, blä. I morgon måste jag bli klar med uppsatsen i alla fall halvklar. Och så måste jag städa hela lägenheten för det behövs verkligen. Nu måste jag lägga i mer färg, sov så sött <3

Presenter i från pap och mam

image1680image1681

Har alltid velat ha LdB´s hudvårdprodukter ända sens de kom ut för de luktar så gott ;) Och Lypsylen kunde jag inte stå emot ^^.
Krukorna ska jag ha som popcornskålar ^^.

Jacket from Tradera

image1678image1679

Vet inte om jag gillar den, väldigt stor xs ^^ Men jaaaaa den är fin säger vi!


Snyyygg tröja

image1677

Snygg stil snygg tröja självklart i från Copenhagen streetstyle ^^


Jag vill ha en röd vår jacka, (a) och en miu miu väska hängande på axeln (a)


Filippa K

image1676

Fick 2 sådana där fina 2 koppar till av moster Åsa.

Likeee it!

Jag ser friare i väst

Godmorgon!
Sitter här under täcket i Sunnemo och hör lilla Theo leka där nere. Mysigt ljud. Tänkte att jag skulle skriva en sammanfattning av Tristan och Isolde sida 81 - 93, men jag tycks ha glömt bort vad jag läste i går haha. Men det kommer nog snart. Måste få tag på Emma i dag, om jag skulle komma till henne och se på Elle galan. För jag vill verkligen det. Inte många som vart online denna helg må jag säga. Rally festerna lockar många ^^. Själv så prioriterar jag  glamour framför gummistövlar höhö. I natt drömde jag att jag och Stina fick en lägenhet på Herrhagen precis brevid "hrjgkjp en speciell person" haha. Men det gjorde ingenting för vi fick en pool i vardagsrummet. Men Stina hällde flytande smör på kanten för att hon inte ville att jag skulle bada. För jag ramlade hela tiden. Ja nej sammanfattning vad det ^^.


Pic of the day

image1672image1673
image1674image1675

Ja palla ladda in mer nu ^^ MELODIFESTIVALEN :D

Härligt smurf blå

image1668image1669image1671

Klänning - Gina :O
Leggings - Vila
Smycken usual! 

Känner mig som en smurf på 30 talet (:

Kjol från tradera

image1666image1667

Kjolen har jag sytt upp och kavajen har jag sytt in och upp :)

SNYGGGET :D

Ska nog sy upp kjolen mer ser jag nu..

Wortless living

image1665
Om jag inte får en sån här väska inom några år kommer jag bli galen (vill inte ha den färgen) Blir nog en första resan till New york. Måste bara börja spara pengar. Men jag kan tänka mig att spara varannan studiebidrag + att försöka söka jobb. Ja det ska jag göra :) INGENTING ÄR OMÖJLIGT :D

New york är min nya dröm

Fast de har nog miu miu i Köpenhamn också :) MÅSTE SÖKA JOBB GENAST!
För om jag jobbar 3 veckor i sommar får jag kanske 5000 kr (det kanske räcker till en väska hihi) Och sen så har jag sparat pengar sen nu. Och så får jag ett jobb nu, aa så säger vi. Måste ju leva livet i sommar även fast jag köper en väska för 5000 kr. Ha en bra dag :)

Go jane !

image1664

En liten lista på "några" saker jag vill ha i från den amerikanska shopping sidan Go jane. Fasiken att frakten + tullavgifter kostar dubbla :( Jag VILL utomlands! AAH jag tycker att jag är lite rolig för att jag får sånna där dampanfall på saker jag vill ha och vill göra. Just nu vill jag köpa en massa skor + kläder i Copenhagen. VILL DIT I MORGON. Fast Theo kommer i morgon :D En stor tröst.

KLÄDER

image1659image1660

Linne - Topshop
Tröja - Koola anna
Jeans - Cheap monday, ( de gick sönder i dag)
Väska - Secondhand
Ring - Efva Attling
Silver armband - Mormor
Peace armband - Cocoo

What to do?

Godmorgon!
Damn va trött jag är zzzzzzzzzzzzzzzzzz, i går önskade jag att jag var en morgon människa i stället för en natt människa. Skulle vara himla gött kan jag säga. Ska bli så JÄVLA skönt att komma hem till mamma och pappa för jag känner mig riktigt familjekär i dag :). Se på Let´s dance och vara kär i Karl Petter och DANNY. Nej nu måste jag klä mig och lyssna på the voice.
Ha en bra dag :) 

 Skrev detta vid 7 ^^ Va nått fel då...

Dagensklädsel

image1656image1657

Sjal - Present i från H&M
Randigtröja - Gina, meee like randigt
Skärp - Secondhand
Kjol - Made by me
Glansiga leggings - H&M
Skor - Slitna enna i från Scorette
Öronringar - Present i från Olivia
Ring - Efva Attling
Armband - mormor
Peace armband - Cocoo


Jag kör på min fläta i mitt hår, som har utväxt. Vill göra ljusa SLINGOR!

image1658

Hon hade typ grymt snyggt hår! Nej jag är inte alls avis.

Har varit en rätt jobbig dag, fast ändå snabb. Haha har varit konstig. Var med Sara in på Lilla ego = VILL HA. Har saknat Stina och Olivia. Har solat med Emma, hos Emma. Jag bjöd Emma på tacos, hos mig. Jag har packat allt nu. Ska sova nu för jag är trött. Till helgen ska jag sy. Plugga. Inviga den nya blåa klänningen. Öppna paket som jag fått på posten. Sova länge på lördag. Försöka komma till Karlstad innan 7. MÅSTE se Elle galan på femman. Fast å andra sidan är det så bra? Känns som att jag redan vet allt om det redan.
Nej nu SOVA!

Ja just ja, ska till Stockholm med klassen 8 april och kolla på designmässa (:

Shopping del 2 ^^


image1655image1654

Randig tröja - Gina tricot
Och vacker skapelse för 10 kr

Satsa på randigt till våren giiiirls ^^

Shopping del 1

image1650image1649

Köpte dessa väskor :) Inga skönheter kanske men mycket användbara. Den till vänster gillar jag mest, är i från Finland tror jag ^^ hihi. Köpte en underbar bh på Kappahl har aldrig varit med om maken till bh så jag var tvungen att slå till, och för den delen så var det sååå länge sen jag köpte en ny bh höhö. Köpte en liten present till Stina också, kunde inte passera för att den var så  "Stina" Men de grejerna får ni inte se. Jag har ont i ryggen så jag DÖR, bokstavligen talat.

Inga bilder i dag :(

Funkar inte att ladda upp bilder nu så det får bli i morgon.

I morgon blir det att skriva engelsk uppsats och kanske måla på projektet.
Måste ta tag i allt nu. Det är säkert nått som jag har glömt som måste göras. Jo just ja utvärderingarna som rektorn har skickat. Får bli en plugg helg helt enkelt. Men det är rätt skönt det med (:
 

Usch jag fick en hemsk tanke.

Vad skulle jag göra utan mamma och pappa?

Godkväll

Jaha det är ingen som bryr sig om att jag skriver så nån gång nästa vecka inför jag lösenordsskyddad blogg. Om jag kommer på hur man gör och om jag inte hinner att ångra mig. Kom i alla fall hem förut, i från Bergvik. Köpte lite grejer som jag visar sen. Behövliga billiga saker, blandannat mat. Köpte tre väskor på Solareturen också :) 10 kr styck. Så jävla lycklig blir jag av sånt. Ska duscha nu och sen lägger jag in bilder. Ska äta en macka innan också.

Puss så länge!

Bra förslag

Keri ringde mig förut och frågade om jag kunde följa med till Bergvik (även fast jag är sjuk) och varför inte. Kanske vaknar till och mår bättre då. För i morgon MÅSTE jag till skolan. Vi drar till Solareturen också (: Min favorit affär.

Jävla piss disk ska jag ta itu med nu!

image1647

Fineeeland

Godmorgon bloggläsare!
Nu sitter jag och kollar på Trillingarna på barnkanalen, det var mitt favorit program när jag var liten. Efter Saltkråkan. Vill fan inte vara sjuk nått mer nu. Måste gå i morgon även fast jag är dålig. Pratade med pappa förut för jag börjar bli orolig för att han ska åka till Finland till sommaren igen. Men om han nu gör det så ska jag komma och hälsa på för shoppingen där är marvelous speciellt vintage shoppingen. Jag är inne på vintage nu, skulle vilja byta ut hela garderoben till redan använda kläder ^^ hihi. Vet inte om jag vill fortsätta blogga nått mer, har tappat lusten. Men i bland är det skönt att skriva av sig. Eller jooao jag gör det ju rätt ofta ^^. Så ni slipper mig inte även fast ni vill det. Men kan ni / nån kan ge mig tips på nått att blogga om? Om ni / nån inte gör det gör jag en lösenord skyddad blogg höhö. Jag menar allvar.
Ha en bra dag!


image1646

What toooooooo doooo?

image1645

Asså FAN! Palla vara sjuk nu... Känner mig jävligt nere också. FUCK!

Puerto

Jaha nu är jag i Karlstad och jag vet inte hur jag mår, trodde jag skulle bli bättre av att komma ut och få lite luft. Bussen gick inte där den skulle göra så fick gå av bort i helvetet för att jag inte orkade åka in till stan. Och det resulterarade i att jag inte fick nån luft för att jag blev alldeles täppt i näsan. Jag vet ärligt talat inte om jag pallar skolan i morgon. Fast skoldan är rätt kort i morgon tror jag, om jag minns rätt. Skulle vilja åka till Solareturen och köpa nått billigt till mig själv.
Har sjukt mycket disk som jag behöver diska, det är sen förra onsdagen ^^ haha. Ska laga mig mat nu. Snodde kyckling och kinaris där hemma så det får det bli. I morgon blir det tacos eftersom jag har ingredienser till det, gotti.
 
Intresse klubben antecknar!


Jag vill planera in denna resa

image1641

JAG VILL VERKLIGEN ÅKA TILL KÖPENHAMN!
Tänk er en massa trevliga vänner, sova på vandrarhem och flörta med en massa gulliga danskar. Shoppa på ströget (nyöppnade marc by marc jacobs affären ^^) Äta gott. Åka karuseller på tivolit. Äta sockervadd. Se på solnedgången. Besöka Lars Winnerbäcks favorit kvarter.
Bara ha ett trivsamt sommarnöje.

Stina du är PÅ i alla fall? ;)

Gullig fader

Har just vaknat och pappa står och gör pankakor till mig (: hihi. Var så himla sugen när jag vaknade. I dag är det fetisdagen också, vore väldigt gött med en semla tycker jag. Jag har proppat i mig alvedon för jag har fortfarande ont i huvudet :(

Fint

image1640

Kommer nån ihåg när jag laminerade/plastade in bilder som jag tänkte att jag skulle göra till smycken? Var i sommras nån gång. När jag gick in på Tjallamallas hemsida så hittade jag en likadan ide. Eller inte en liknande ide, utan precis lika ide. Konstigt hur det kan bli ^^. Detta halsband VILL jag ha!

Alla hjärtans dag

image1638Jag skulle absolut inte bli ledsen om jag fick den här söta lilla röda ipoden på alla hjärtans dag med nått gulligt ingraverat därbak.

Exempel:

1. Du är underbar
2. Jag är kär i dig
3. Du är en underbar vän
4. You are the music in me
5. Du är söt
6. Jag älskar dig
7. Du är värdefull
8. Please don´t stop the music
9. Jag vill leva med dig
10. Vill du gifta dig med mig?

Ja de sista där kanske inte är så seriösa men jag fick lite brist på fantasi. Ja detta är en helt underbar present enligt mig att ge till nån man tycker om. Om man beställer i från apples hemsida får man ingravering, presentförpackning och frakt helt gratis. Man betalar då endast 695 kr. Och det är väl din käresta värd? Synd bara att jag själv inte har nån som kommer köpa den till mig. Får väl spara pengar och köpa den själv och gravera in "Big girls don´t cry" haha. Ja typ. Nej nu ska jag inte vara så, men riktigt bra alla hjärtansdag tips i från mig ^^.

Ja just det, om du köper en ipod i färgen röd går pengarna till aids drabbade. Eller inte alla pengarna men mycket av dom i alla fall.

Parfymen

Mamma tvingade mig och pappa att se på filmen Parfymen i kväll. Och av min förvåning så gillade jag faktiskt filmen, även fast det var en av de konstigaste filmerna jag någonsin har sett. Och då räknar jag bort skräckfilmer och tänker på vanliga filmer. Se den... helst i morgon ^^. Stannar hemma i morgon också och då hoppas jag på att bli friskare så att jag kan gå till skolan på onsdag. Har en massa att göra. Bli klar med en bok, skriva en uppsats på engelska om Marc Jacobs och säkert nått mer, bara innan lovet. Just ja mamma var gullig och köpte Sofis mode till mig :) Man tackar!

image1636

Fanns en massa filmposters på denna filmen. Men denna tyckte jag passa bäst, fast den var inte finast. Men den stämde mest till filmen.


Tradera freak

image1634

Råkade bli denna kjol för en tia också ^^ Tänk er den kapad på mitten med ett skärp i midjan, SNYGGT!

Goderafton

Hej hej!
Jag har just vaknat och har den den äckliga känslan av när näsan är alldeles näppt. Fy vad jag hatar den känslan. Min Nasin är snart slut :(. Knarkat halstabletter har jag gjort hela helgen, och inte för att det är gott. För det kan jag lova att det är ^^. Speciellt den med citron smak och så är det nån vätska inuti, smarrigt. Föresten så låter det otäckt när snön ramlar ner i från taket. Kan den inte förvarna mig innnan eller nått? Ska kolla på Ciao Bella sen. Om jag orkar och hinner. Tänkte att jag skulle ta fram lite fakta om Marc Jacobs till engelskan. Och sedan läsa Tristan och Isolde. MAMMA köp alvedon! 

image1633

Hennes tidning vill jag ha också!  

Elle galan

Årets hår-och makeupartist: Mike Lundgren

Årets modefotograf: Andreas Sjödin

Årets modell: Elsa Sylvan

Årets H&M-stipendiat Hållbarhet: Bergmans

Årets modestylist: Mattias Karlsson

Årets celebritetsstylist: Jonas Hallberg

Årets bäst fest-scenklädda: Sahara Hotnights

Årets internationella designer: Dries van Noten

Årets H&M-stipendiat Nykomling: Jojo & Malou

Årets bäst klädda kvinna: Marina Schiptjenko

Årets blickfång: Sandra Backlund

Årets bäst klädda man: Jonas Åkerlund

Årets hederspris: Anna Holtblad

Årets designer: Jonny Johansson för Acne Jeans


Jag blir arg när vissa bloggare får gå på Elle galan när de inte ens skriver om mode. Eller arg är jag väl inte men jag tycker det är konstigt. Om nått år ska i alla fall jag få en inbjudan, och då ska den inte vara genom bloggen. Nä fy fan! ^^  

New dress

image1631

Denna klänning köpte jag i fredags på Gina tricot. Mycket fin spetsklänning i blått. Annorlunda stil på klänning för att vara i från Gina liksom ^^. Me like it anyway! Föresten så vann jag en jacka på tradera i dag, så nu är jag 20 kr fattigare ^^. Jag har köpt väldigt mycket denna vecka, jag har svårt att sammanställa vad jag har köpt t.o.m men vem bryr sig. Jag känner att jag har feber och att jag inte har haft tid att skriva ner vad jag tycker och tänker på as länge. Och designen på bloggen slänger jag bara i hop och orkar inte bry mig. Jag ska sova nu och hoppas att jag vaknar friskare och med huvudet på kudden.

Ska lämna tillbaka ett linne på Gina nån dag... a reminder for my self ^^.  

Hoppas att mami köper Sofis mode tidning i morgon! Bra inspirations källa.

Presenten från Olivia

image1629

Som alla vet så har fyllt år och detta fick jag i från Olivia :)
En prinsess krona som passar mig alldeles ypperligt och silver ringar till öronen. Sötis present! Tack så mycket gumman.

HÖHÖ



Jag älskar Lars Winnerbäck men detta var kul ^^

Skopåse

image1628

Sydde klart denna i fredas. Har gjort eget tryck på...
Man skulle ha en sån för varje par skor man har ^^.
 
Ska byta ut snöret dock!


Jacka

image1627

Fan va jag vill ha den här jackan i från Rules by Mary!

Gårdagens fest outfit

image1619image1620

Klänning under kjol - American Appareal
Kjol - Monki
Glansiga leggings - H&M
Skärp - Secondhand
Smycken de vanliga :)



(Klicka för att förstora)

Orkar inte ladda upp nått mer nu ^^

Lite updating

Byn i går då. Nja inte så kul om jag säger så. Åkte hem tidigare... har helt enkelt tröttnat på skiten. Men förfesten var rätt kul i alla fall. Eller den kunde ha blivit bättre om det hade fått mer tid på sig att utvecklas. Är jäkla sjuk också, snorig och har ont i halsen. Men thats life. Som alla andra så känner man sig rätt tom efter byn. Konstig känsla. Jag och Keri har i alla fall sovit länge i dag även fast jag har snorat mig i genom natten ^^ Men ja nu ska Keri ha datorn. Puss hej

Hoppas hoppas

Godmorgon!
Sovit som en stock i natt men känner mig inte utvilad. Har ont i halsen som en gnu. Skulle verkligen behöva halstabletter att döva halsontet med :(. Jag vill inte bli sjuk.  Har sovit på det här med att köpa chicks on speed linnet och jag bestämmde mig för att inte göra det. Ska köpa tyg som jag ska sy en svart kjol av (ska kanske ha den i byn?) och ett par glansiga leggings. Sen är jag klar. Har ännu inte rest mig upp och kollat vad det är för väder. Men det låter inte som att det är blåsigt i alla fall. HOPPAS!
Jag är riktigt sugen på en lunch på stan (:

image1618

Stina äter sånna där kulor som finns i skokartonger och i väskor. Sånna som det står "do not eat" ^^ (hon spottar dock ut dom sen men ändå). Riktigt kul är det i alla fall. Spännande att göra nått man inte får ^^ haha. Fastnar på tungar som ett smäck och jag lovar dom sitter verkligen fast.