Lars Winnerbäck



Har köpt biljett nu såååååååå det ska bli underbart att träffa han igen ^^


Ögongodis


Bild i från facehunter

Grymt snygg klänning och att bryta sjömansstilen med en brun clutch, snyggt! 

Brosch tillverkning



Gjorde en brosch på fritids i dag ^^

Krulltotten Sofie

Nu har jag bokat en tid för permanent på en salong i Munkfors
som Emma rekomenderat kl 14:00 den 16 juli :D

Some deep shit

Sitter här och tänker en massa... Ringde Stina förut. Hon sa att vi ska försöka låna hennes farbrors lägenhet på söder i stockholm efter den 17 juli. Men så kom jag på att det är Lars Winnerbäck den 18. Men förhoppningsvis är de borta läääänge ^^. Men i alla fall, angående mitt väsk inköp så är det en vintage LV väska som är inköpt på Helena Rubinstein secondhand i Köpenhamn som ska anlända hemma hos mig på tisdag eller onsdag. Det är en unik modell, verkligen skit snygg. Blair i Gossip girl har den på armen i ett avsnitt. Korta hantag och en axelrem. OH jag är glad kan jag lova er. Skulle ha velat haft miu miun också, men får se om jag får pengar kvar efter sommarens äventyr. Har trots allt köpt två nya väskor på en vecka ;) Vill ha massor av nya kläder också. Åka till stockholm med Stina och Emma. Sova på södermalm och shoppa en massa fynd och fika på apberget. Jag vill åka nu!

Nu ska jag sova som en stock och arbeta i morgon! PUSS på er!

Väskhimlen!

Ojs jag köpte nyss en louis vuitton väska ^^ Blir nog att vänta lite med miu miun.

Jag är i väskhimlen <3

Engelska in my heart

Jag gillar inte det svenska språket. Bara i bland. Det skulle vara stockholms dialekt. Men annars så är engelskan så himla fint. Jag inte alls bra på engelska. Men jag ska bli. Har funderat ett tag på att börja skriva engelska på bloggen. Men då skulle jag bara bli utskrattad för alla grammatiska fel. Och det är ju inge kul. Fast ibland kanske det kommer in nått engelsk. Vi får se. Jag vill åka till New york. Helst i dag.

Transparenta strumpbyxor



Jag vill också sitta i en tunnelbana med transparenta strumpbyxor på natten och diskutera den galna utekvällen...

Lite ny färg och sååå

Har gjort om i desigen yppepyttelite... Märks knappt... Ser nog knäppt ut just nu men jag måste sova nu...

Sov så sött <3

Så fint på nå vis


Silverspegel



En skit snygg spegel ropade jag in. Tyvärr är det en rätt stor defekt på glaset. Mamma och jag blev ovänner om det där nyss. Och jag klarar verkligen inte av sånt. Men nu har jag täckt defekten med min nya väska och två skärp. Det funkar ju faktiskt ^^. Ska ha den i mitt nya rum på färjestad :) Hela rummet ska vara som en walkincloset. Har tänkt mig min säng, vitt överkast, klädstång med kläder såklart ;) och MASSA skor under, sen spegeln med rund vit matta framför och sen bara ett vitt litet sminkbord till. Så har jag tänkt mig. Kanske en silver ram med något fint foto i. Men bara kanske.  

Ostrukturerat



Hittade dessa klädnypor på nerevåningen, fick en konstnärlig idé att bara lägga dem på sminkbordet haha. Fan va jag är konstig, men jag tyckte det såg fint ut ^^.

På tal om annat så har jag en himlans lust att krama om någon som tycker om mig. Allt känns så fel i dag. Kommer hem och får negativ energi över mig. Jag klarar inte sånt. Jag gör bara inte det. Då går allt annat åt helvete också...

Kan inte någon rädda mig och låta mig vara som den jag är utan att behöva förklara mig. Jag vet att det inte finns många som förstår sig på mig. Jag beundrar de personerna <3 Jag tror inte ens att vissa personer förstår detta blogginlägg. Synd för dem i så fall.

Snart kommer ett "fynd" i från auktionen....

P.s: Ni missade väl inte Lars Winnerbäck på radion kl ett på P1? Se det i klockan 22:05 i kväll i så fall. Underbart att lyssna på!

Shopping och satc filmen :D


Denna söta bh köpte jag på Kappahl, tänk va snyggt med ett enkelt linne och så sticker den upp lite ^^. 
 

Modström väskan blev äntligen min, nu är det bara miu miu väskan jag vill ha också ;). Jag ska beställa den snaaaaaaaaart :)


Köpte en söt rosa (skräll) klänning i från bikbok, svår att ta kort på dock...


Ja som sagt svår att ta kort på ^^. Skärpet kommer i från Lissabon.

Var jätte mysigt att gå på bio i går :D ÄLSKA SEX AND THE CITY LIKSOM!

Jag måste bara skriva ner habegär som jag har just nu, blåsiden klännning, miu miu väskan och ett diskställ på designtorget. sååå ^^

Nu ska jag åka på auktion med älskade mamma... Ha en trevlig lördag <3

Vagelfan

Vaknade med en vagel i ögat. Jag ska permanenta mig nån gång i sommar. Jag ska på Sex and the city i dag. Jag ska troligtvis köpa en väska i dag. Jag ska träffa några av mina nämaste vänner i dag. I dag har jag tygväska. Jag ska äta på mcd i dag. Jag ska till bergvik i dag. Jag börjar jobba om en halvtimme. Slutar jobba 3. Just ja, har slutat sätta upp luggen.  

Ha en bra dag <3 Det ska jag försöka ha :D

Sommarlov?

Jag är så jäkla trött så det inte finns, skulle vilja ha sommarlov någon gång... Typ dra till Stockholm och shoppa. Måste köpa ett diskställ på designtorget STORT habegär på det. Sen så pratade jag med karlskoga Sara och hon pratade om lilabhåar.. och då blev jag jätte jätte sugen på färgglada bhåar. Så det är något som jag vill köpa också. Väska, kläder... Ja listan kan göras lååååång. Men har typ 13 kr på kontot at the moment så. Pratade med Emmis förut också, härligt att höra hennes röst när man inte hört den på länge ^^. Hon fick mig att bli sugen på massa märkeskläder. ÅH JAG DÖR!!!! FÖRSTÅR NI MITT SHOPPINGBEHOV ELLER????

Ser fram emot att se sex and the city på fredag och sen att gå på auktion med min lilla mamma på lördag. Jag älskar den där känslan att gå på auktion. Take meee dit nu typ..

Förlåt för mitt inlägg HAHA HAHA jag känner mig allmänt konstig ^^

Godnatten sov så gottiitt <3

http://www.stylebystars.com/




Jag är i ett stadie i mitt liv där allt jag vill ha är rosa eller flickigt, tänker rosa i inredning, morgonrock, smink och ja kläder. När pengarna börjar rulla in blir det en klänning i från stylebystars :) Den sista klänningen har jag ju själv konstruerat och nu vill jag se den i rosa och på en storcatwalk... Och helst på mig själv. Kanske ska sy någonting liknande någongång? Eller låta någon annan sy den åt mig ;)

I dag har jag gjort absolut ingenting.. SKÖNT ^^ Ska gå och göra lite hemmaspa nu, ta bort gammal nagellack, sätta på ny, peela ansiktet och lägga mask. Allt som fattas är ett badkar :( men om typ en månad har jag ett :D

Till helgen hoppas jag att de jag har bestämt med, fortfarande är på och ser på bio och myser i karlstad? :D Behöver det känner jag!

Rea på lillaegokarlstad.com



Camilla Norrback 349 kr på rean,
är lite ful snygg sådär och jag VILL ha den!



299 kr på rea, väskans märke är Modström.
VILL HA!



Denna kommer i från Camilla Norrback och kostar 903 kr på rean.
Denna har jag kollat på MÅNGA gånger...

Lars på radion om 4 dagar



Var inne och läste Lars Winnerbäcks senaste dagboksinlägg, och åååh vilken kärlek jag känner för den mannen. Om jag var tvungen att välja att ta med mig en sak till en öde ö så skulle jag lätt välja Lars. Då skulle vi kunna ligga och sola på stranden och prata om livet om de bra sakerna här i livet och om de dåliga. Han skulle nog känna sig rätt hemma där på stranden, borde ju vara bättre än ett sjaskigt hotellrum.

Jag skulle vilja ha Keiras hår :D

Ålandskryssning



Köpte solpuder, måste testa det någon gång också ^^


En tia billigare på båten :D


Jag gillar verkligen inte Paris Hilton men jag älskar hennes parfym ^^


Toni&guy shampoo, underbart :D

Måste sova nu, kan ta lite vad som hände på båten och grejer i morgon ^^ Är ledig i morgon, SOFT!

Jag har näääästan bestämt mig för miu miun också, så ni vet ;)

Tre check




Jag letar rosa prylar till min och Stinas badrum, nu vet jag att vi ska köpa rosa tvålpump, rosa badrumsmatta i från Lagerhaus och rosa handdukar i från Hemtex. Googlade fram det där med handdukarna ^^. Rosa duschdraperi kan la inte vara så svårt att få tag på? ;) Sitter och kollar på tillfällig fru sökes, en svensk film. Längtar tills i morgon, ska bli så otroligt skönt att åka någonstans. Även fast jag kommer att få sitta på en buss med massa pansionärer och det blir väl typ detsamma på båten ^^ Men ändå så himla skööönt att åka någonstans. Nej nu stänger jag ner datorn...

Just ja kan någon förtälja mig om ni vet vad bluescreen är?

PUSS

Midsommar


Gulliga Stina är glad på självaste midsommarafton ^^

Vi var och dansade på gubbkroken där jag träffade Stina Keri och Olivia. Sen så drog jag Stina och Olivia hem till Olivia och åt mat som Ulrika fixade till. Därefter blev det fest hos Simon, men där var vi inte länge. Hade inga förväntningar... Skulle varit skönt att vara hemma också.... Trevligt att träffa folk i alla fall :) Nej nu ska jag fortsätta kolla på ztv presenterar och sen ska jag packa lite till. Fick pengar av pappa förut till shopping på båten så nu ska jag SHOPPA!



Midsommarfirande i det lilla formatet HÖHÖ

En outfit som jag hade under veckan



Var tvungen att inviga mitt nya skärp i från Lindex på jobbet ^^


Take me to the loveland

Efter en kväll i Sunnemo längtar jag redan till Karlstad, hehe nej då men jag längtar bort. Och bra är väl det att jag åker i morgon. Skönt att få äta trerätters softa med mamma och förhoppningsvis shoppa ^^. Ja sen efter det börjar jobbet igen.

Känner för att se en bra film, med en riktigt mysig person <3 Gör så att jag hittar någon att bli kär i! AAAH!!!

Vadå patetisk?... Men det är en sån dag i dag ^^.

Botkier väska




Blev ganska sugen på denna botkier nu!
Ungefär samma pris som miu miu väskan...

The gray love



Ser inte ut mycket för världen men tänk om jag fick hålla den i min hand!


Hansaplast

AAAH jag sprayade nyss på sprayplåster och FAN vad ont det gjorde. Hela dagen har jag haft ont i två blåsor på handen som jag fick under dagen pga att vässa pennor. OH fy fan va jobbigt det var. Stackars Stina som har precis lika smärtande blåsor på sin hand ^^. Men sprayplåster it is!

Jag drömmer fortfarande

 

Jag vill verkligen ha den här väskan!!! Den är slut på Mytheresa men på styledrop finns den, fast där är den dyrare. Men så finns den i fler färger. Jag ska nog ha en grå. Blev enormt sugen på en clutch när jag såg på satc i går när Carrie sprang runt med en vit dior ;) ÅH! Är ovänn med mamma nu så jag håller mig instängd på mitt rum, det blir alltid såhär. Bättre att ligga här i sängen och glo på femman. I morgon är det midsommar, har absolut inga planer. Och det är skönt, tror jag. Nej nu ska jag kolla på Joey... Ha en bra dag!

Uppdatering

Sitter och kollar på satc maraton på trean så otroligt skönt att bara ligga här i min stora härliga säng och blunda varje reklam, är så grymt trött. Alla andra i huset verkar vara enormt trötta de också, hör inte ett ljud från nerevåningen. Men det är skönt, orkar inte höra någonting. Jag känner mig enormt känslig i dag. Om någon skulle ha ett deeptalk med mig nu så skulle jag börja gråta på stört. Sitter och tänker på vad jag vill med mitt liv, och då blir det alltid alldeles för rörigt i min huvud. Så nu måste jag jag sluta tänka på det. Måste bara fokusera på att leva mitt liv rätt... Det kan väl inte vara allt för svårt? Jag har ju hela livet framför mig, eller? Det är i alla fall något jag hoppas på. Nej sluta hoppas på någonting! AH jag blir galen på mig själv. Det kanske är som MarKus Krunegård sjunger "- ibland gör man rätt i bland gör man fel, lev med det"

Nej tack och hej leverpastej!

Dödligt trött HATAR barn ^^

Jag är väldigt trött nu och så har jag har noll bloggork men långt där inne är det nått som säger åt mig att jag måste skriva ialla fall minst ett inlägg per dag. Typ en liten tomte eller nått ^^. I dag har jag jobbat, det vill säga målat och pysslat på fritids/dagis. Enormt slut i kroppen av bara det ^^. I morgon ska vi hitta på nån aktivitet i gympasalen med musik min kära vän Stina och jag. Det blir nog skojj. Efter jobbet så lekte jag med Stina, Olivia och Emma. Vi chilla mest och åt glass :D Mysigt! Jag såg Gossip girl sen cyklade jag hemåt. Så i dag har jag cyklat 14 km hmmm 7 veckors jobb, 5 dagar gånger 7 veckor blir 35, 35 gånger 14 km blir 490 km.. Tänkte jag rätt? Är skit trött! Haha. Men det är pretty much det ^^.

JUST JA VI FICK LÄGENHETEN!!!!! LYCKLIG ELLER VADÅ???? DET FÖRSTA JAG SKA GÖRA ÄR ATT BADA!!!!! ^^

Strömavbrott :(

I dag har min dag bestått av att inte göra någonting pga att strömmen gick tidigt i morse. Så jag kunde inte göra någonting, inte ens duscha. Så jag har sovit bort dagen typ ^^. Men det är skönt det också, för i morgon börjar jag jobba. Jaja ska hoppa in i duschen snart, HÄRLIGT! Ska lägga ansiktsmask, för min hy är hemsk!

Hittade bilden på nåns blogg minns ej vems. Men skulle bara berätta att jag vill ha Hilarys kropp och väska... :)

Sov sött!

Trött som en gnu

Vaknar alltid tidigt :( Sista dagen på typ tre veckor som jag kan sova länge på. Börjar jobba i morgon liksom. Mår fortfarande illa (gjorde det i går också) och så har jag jätte ont i huvudet. Och bara för att göra det hela lite värre, jag har värsta dåliga huden nu också. BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ! Men men... Life goes on, i hope!

Jag vill blir ruskigt kär! Jag är så trött på mig sjävl!!!!!!

Lite shopping med mamma

Mamma orkade inte vara hemma i dag så jag följde med henne på en liten shopping tur till Karlstad. Hon skulle köpa lite finare kläder till kryssningen ;) Och jag kunde inte gå förbi den där Lyle & scott tröjan som jag har viljat haft ett bra tag nu, så det fick följa med hem. Skönt att dra på sig över ALLT ^^. Köpte ett sött skärp på Lindex också :D  




Bilder från veckan som gått


Sara och Keri myser i solen


Vi fikade i skolan


Och lekte lekar ^^


Keri är trött på morgonen till skolavslutningen


En morgondrink ^^


Jag blundar såklart ^^


Skål ;)


In school posing....

Sååååååå trevlig lördag!

Skolavslutning

Det började med att vi gick till pråmen och gick fram till några killar som planerat och där stod de med gästlistan ^^ haha. Sen så fick vi skjuts till festen som ägde rum i skåre. Där var det fest i en stor lada med en massa folk. Ja det var en rolig kväll. Men inte så roligt att min väska med innehåll försvann. Fast nu är den tillbaka :D HAHA. Nej ja trevligt sommarlov på er ^^


Fredag den 13

Sitter här på en luftmadrass och har sovit utmärkt, är uppe lite för tidigt dock ^^. Sara är där nere och duschar och Keri och jag blev sugna på att se på barnprogram, så vi satte på teven. Har köpt en creamvit klänning som jag ska ha på mig i dag :) Nice va ^^? Ni får ha en bra dag och festa ihjäl er i kväll ;) PUSS


Party + mode...

Måste dra mig till stan snart för att lämna tillbaka ett linne på H&M, det passade tyvärr inte :/. Vet inte vad jag ska ha under min klänning. Borde leta upp nån vit billig bh eller nått. Men i alla fall i morgon blir det fest i guess. Men känner att jag inte behöver parta så mycket, var inte så länge sen liksom ;) Och på lördag har ja Keri och Sara anmält oss till ett modeevent på mitticity, man får goddiebags ^^. I kväll drar jag bort till Sara och har pyjamas party ^^ Jaja nej nu ska jag sova en timme eller nått sånt ^^. Sen packa allting. Ha en bra dag <3


Sepeeeeeeeeee

Sitter här klar alldeles för tidigt. Har inte orkat göra iordning mig.
Ska ju bara vara där borta liksom...

Hatar natten!

Filura

Jag käkade alldeles nyss lite muslii. Det var gott. Nu ska jag lägga mig och sova djupt som attan! I morgon blir det friluftsdag. Det är jag mindre pepp på. Jag behöver någon som gör mig på superduper humör. En sån där Sofie som är på G. Så vill jag vara. På G alltså.


PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP!!!!!

Kompis det går bra nu

Jag sitter här i soffan hemma hos Emma och är apkalas trött. Måste leta upp min pyjamas snart, för jeansen dödar mig. Fick reda på att jag fick MVG på friggeboden, lycka! Och att jag kommer att få MVG i slutbetyg på formgivning basickurs eller något sånt. Har inte så stor koll på vad kurserna heter ^^ Men jag är riktigt glad i alla fall. Nej nu pyjamasen :)

Ha en trevlig kväll!

En juni outfit ^^



Kavaj - H&M
Linne under - Monki
T-shirt - Topshop
Jeans - Lee
Sandaler - Wedins

The sun does not always shine in Karlstad

Olivia och Stina kom i går :D Lycka i maggropen det ^^ Stina gick vid 10 för att hon skulle hem och duscha. Olivia sov kvar här och hon sover ännu. Finns det nått bättre än vänner som känner en ut och in och som man kan prata med en hel natt? Nej jag tror inte det. Nu måste jag fixa till håret har nån ful hårklämma i det nu ;)

GRATTIS MARKUS PÅ 18 ÅRSDAGEN !!! Hurra hurra hurra!

Hellooo woorld

MVG i eos (estetisk orientering) :D Sånt tycker jag är kul, men det är inte en avslutad kurs men om man börjar med ett MVG så känns det bra i magen. Var helt uppstressad och typ hög över lägenheten i morse. Och jag tror faktiskt att Stina fick den i sina händer. Måste bara fixa lite mer och sen få kontraktet i våra händer så känner jag mig trygg. Det är en sån fin lägenhet så jag dör. Ser verkligen fram emot att få visa upp den här i bloggen (om vi nu får den) ;) Fondvägg, klädkammare, badkar, balkong och ugn och grejer. Så JÄVLA fint. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Men om de säger att man ska skicka in arbetsintyg och så säger de att de ska skicka kontraktet så borde man ju ha fått den eller hur? Jo alla som jag har frågat tycker att det borde vara så. Alldeles nyss ringde älskade Olivia och hon kanske kommer upp i dag eller i morgon, skulle vara extra kul om hon kom upp i dag :D Myyys!  

Nu ska jag se klart på lotta på bråkmakargatan och sen ska jag se på Eva och Adam :D Nej jag är inte alls barnslig ^^

I lågornas sken

Bonjour! Har ni för er? Ska ni sola i dag? Jag kan förtälja er att jag har hemskt ont i magen. Kanske mer orolig än nått annat i magen. Trött är jag också, men det är skönt att stiga upp när solen lyser i alla fall. Och så är det ganska svårt att sova för de håller på och bygger här ute och det är skit jobbigt. Nej nu ska jag göra iordning mig :) En en bra dag <3


Ge mig hårsvall


Bild i från stureplan

Jag vill ha hårsvall, ge mig är ni snälla! När jag vaknar i morgon så sitter det där, okej?

Mode kollage var lääääääänge sen



Ett enkelt kollage blev det. Så här vill jag glida runt på fester i sommar. Jeansjackan på kvällen när det blir lite kyligare, enkel klänning och armband. Och självklart miu miu clutchen. Allt kommer i från topshop, cocoo och mytheresa... 

 

Miu miu



Har satt upp mig på väntelistan på denna, blev helt jävla kär när jag såg denna clutch! ÅÅÅÅH!

Om den kommer in i sommar så blire den kan jag lova...

Helllllu



I går var jag och Stina och kollade på lägenheter. Så nu är vi helt förälskad i en lägenhet på färjestad <3 ÅH om vi får den ska jag dansa mig igenom hela dagen i morgon och om vi inte får den så går jag och hänger mig. Den är verkligen perfekt. Och jag menar verkligen perfekt. Sen så träffade vi upp folk och sedan blev det utgång, var på score men det var inte så kul så jag gick hem och pratade kärlek med en ensam Emma ^^ Sen kom Stina och då pratade vi ännu mer. Älskar er så jävla mycket så ni vet inte. Nu i dag har vi bara softat ätit lite och solat nere vid hamnen. Ja en softisch dag helt enkelt ^^. Ha en bra dag <3 

Sitter här med soooolisbusiiis

Väntar på att solbus krämen ska torka så att jag kan klä mig och göra iordning mig tills Stina kommer och hämtar mig och så ska vi och kolla på två lägenheter :) I kväll blir det att träffa några och kanske utgång, men det är osäkert ännu. Men min gullegris Stina kommer i alla fall <3 Amanda sitter här brevid mig och är osocial, hon vred på stereon så högt att man inte kan prata. Och Emma kommer snart hem, hon skrev nyss till Amanda att hon har babymage och måste hem och lägga sig ^^. Men men, nu får det vara torrt, så nu blir det kläääder. PUSS



Softish!


Sitter här i väntan

Hihi kan verkligen inte sova en blund till. Amanda ligger här brevid mig och ser ut som en neger ^^ I dag verkar det inte bli så väldans fint väder. Skönt, faktiskt. Ska kolla på lägenheter i dag, och nu hoppas jag verkligen att vi får nån. Men allt hänger ju på det där jävla riksbyggen. Det hänger på mycket annat såklart också. Typ först i kvarn också. Men jag vill mycket hellre ha en lägenhet på färjestad än på kronoparken. Men men.. KÄMPA! 

I går så gick vi ut och åt jag, Emma, Moa, Amanda och Linn. Vi åt på kebabhouse. Sen så tog vi oss en stadsrunda och sen hamna vi vid inrehamn och satt där ett bra tag och kollade på massa folk. Mysigt. Sen så drog självklart Emma till her boyfriend. Och Jag och Amanda fick traska vidare hem och se på filmen Fröken sverige utan godis :( 

Nej nu är jag hungrig... GE MIG MAT!  

Dirty Dancing



Vill vara lika vältränad som henne och så vill jag ha en som han, gärna nästa vecka när det blir sommarlov. GE MIG?

Grät och sa att allt var lugnt

I går var var det 3 år sen Anders, min morbror tog sitt liv :( Var till kyrkogården och la blommor med släkten i går. Jag åkte alltså hem i går. Ifrån Karlstad. Åt mysmat med mamma innan vi åkte, vi stekte jätte räkor ^^. Tror jag far tillbaka i dag, till Karlstad alltså. Ska gå ut och steka nu snart... Jag hatar att blogga, jag är inne i den perioden just nu. Känner att det bara är skönt att skriva om dagen lite så där kort. Mode delen i denna blogg är ganska död, i alla fall fysiskt. Psykiskt är den gång ^^. Känner att jag hellre lever för Markus och Lars just för tillfället, steker i solen och planerar alla strapatser som ska hända i sommar. Men visst tänker jag på kläder, nästan hela tiden ^^.
I sommar ska jag shoppa som FAN!


Ha en great dag <3

Varmt varmt varmt varmt varmt

Min dag har varit mycket underlig, somna efter att jag hade skrivit ett blogginlägg och det var 10:12 såg jag nu. Sen sov jag tills klockan 2 haha. Sen så gick jag och Emma och la oss vid "sjön" här utanför och var där nån timme. Sen gick vi in och åt kycklinggryta och pasta. Sen har vi solat i solarium, och sen inget mer. Jo tvättat har vi gjort. Nu vill jag bara sova och vila min lilla mage. I morgon vill jag hem, men känner att det är bortkastat att slänga pengar på det. Fast jag vill hem och krama mina bäbisar och mam och pap. Men får se. Har verkligen lust att åka och shoppa i Örebro också, typ lager 157 eller nått sånt ^^. Nej nu duscha, sen sova!  


Magont

Här sitter jag i Emmas säng och har ont i magen. Riktigt ont. Funderar på att gå ut och lägga mig i solen, kan väl inte göra något? Sen ska jag se på En kärlekshistoria som är i från 70 talet. Många har snackat om den i bloggvärlden så varför inte kolla på den liksom? Romantiskt och inspiration på en och samma gång :) Oh nu kom den där magsmärtan, FAN! Stina kom hit i går i alla fall, hon kände att hon behövde prata av sig (tror jag), och det gjorde vi... Jag finns alltid här för dig även fast jag är en kass lyssnare. Så du vet, jag finns ALLTID här för dig!

Ja nu var det orken till att förflytta sig ut på en filt också. Nej jag stannar nog här ett tag till...

Ja just ja, är första spekulant på en lägenhet på Kronoparken (Kronoparken!!!) Men alltså jag ska bara bo här i 2 år till och bara jag får bo i Karlstad så är allt bra, älskar Karlstad! Och Stina borde ju verkligen behöva vänja sig vid gettot eftersom hon ska till Afrika om 2 år. Och jag New york och jag kommer säkerligen inte ha råd att bo på nått fancy ställe så gettot i Karlstad är nog en bra början ;)



Tänk att få bada på lasseland nu :) Och roligaste av allt skulle ju vara om jag fick sitta på pappas axlar ^^.

Keriiii dag i dag med ^^


Osminkade damer sitter och väntar på en buss till Keri (Sofie har ont i magen t.om.)
Kollat på Gossip girl och solat solarium, har inte orkat nått annat ;)


Mina älskade skor ^^


Karlstads nattliv ;)


Nu sitter jag på Herrhagen


Men jag tog cykeln dit ^^

Nej nu borde älskade Stina komma snart!

Puss sov sött <3

Hejsvejs på er

Sitter här och väntar på att få gå hem, har ingenting att göra liksom. Det enda vi har gjort är att redovisa. Gick nog rätt bra kan jag tro. Det var kul att vakna i Emmas lägenhet i dag :D Använde en balsam som man har efter man har duschat och den gjorde mitt hår underbart ;) Emma du måste berätta vart du köpt den! haha. Har as ont i magen så jag döör, FAN! Sara är hemma och är sjuk i dag, den stackaren ^^. Och Stina, jag finns ALLTID här för dig!

Nu ska jag försöka tjata om att få sluta typ ;)

Magonten fortsätter...

Shopping



Mina nyyyyya sandaler, kände att jag behövde nya fräscha skor för att jag var tvungen att slänga mina följeslagare efter helgens bravader ;)


Detta shoppade jag på Ica ^^ Köpte choklad till Emma också som hon kan äta när hon kommer hem i morgon ;)


Söt Keri



Har varit med söt Keri hela dagen, vi har gått på stan och jag har köpt skor :D och så har vi kollat på tjenare kungen i Emmas lägenhet och hjälp henne att plugga. Sen så följde hon med mig och lämnade nycklarna, vi gick in och shoppade lite på ica på vägen också ^^, och sen så cyklade jag hem och tog en is dusch, och nu sitter jag här... Ska sussilussa snart, men måste visa skorna ^^.

Nu är min friggebod klar ^^



Denna friggebod gjorde jag till en kläd och väskaffär. En riktigt flashig sådan också, på manhattan ^^. Jag skulle då inte ha råd att köpa en endaste grej. Jag är faktiskt nöjd, gjorde mitt bästa liksom. Det är inte så jäkla enkelt att få till skalan och tänka nytänkande. Nepp inte alls. Haha nu känns det som att jag pratar gojja men det är sent och jag har typ nyss kommit hem i från norrstrand.



Detta är med glaset på, lite halvbra kanske, måste nog bryta upp det i morgon på redovisningen :/

 

Solsveda ÖVERALLT

Seriöst har ont i hela kroppen... Längtar bara hem till lägenheten och lugnet liksom. Får VG i engelska, ett steg närmare livet någon annanstans :D Yeah! Och sen så måste jag lämna tillbaka klänningen, FAN ORKA! Ska köpa skor i stället tror jag. Ja det ska jag. Och kanske bus-lotion. Men bara kanske. Känns ju lite bättre än att ha ont som fan i hela kroppen. Och se ut som fan i ansiktet ^^. Känner mig inte pigg i mig själv just för tillfället, sprider lite negativ energi runt omkring mig liksom. Får ju liksom finnar av mina p-piller. Då kan väl alla förstå varför man inte mår så bra? Emma har lovat att klippa mig typ i morgon, så jag hoppas att jag ser bra ut i håret sen thii. Nej nu ska jag dra till stan!

Puss

Jag är ett vrak

Vrak är ett bra ord att beskriva hur jag känner mig. Sitter här i Emmas soffa och vågar knappt kolla mig i spegeln. Jag behöver sommarlov, jag vill inte gå i skolan nått mer. Sitter och lyssnar på äntligen morgon med Adam och Gry, fattar inte hur de kan vara så pigga ^^.

I dag kommer det bli en stressad dag, måste stanna och göra klart friggeboden i skolan, sen lämna tillbaka klänningen i stan. Och sen köpa nån grej. Sen ta bussen till min gamla lägenhet och lämna tillbaka nyckeln och sen ta med min cykel till herrhagen. Och kanske slinga Keris hår också. Ja det är mycket som händer i dag. Men jag ska nog palla. Får gå och lägga mig tidigt.

Ha en bra dag <3

Åkt båt på fryken :)


Mamma blev blöt ^^


Plaski


Vi åkte förbi den där båten freja


Pappa och mamma in action, Torben var med också :) Hans båt liiiksom...

Känner att jag inte orkar blogga nu så jag drar ner till solariet, för solen där ute tar fan inget på mig ^^
Är hos Emma btw men hon är inte här ^^, sen ska jag softa framför teven och äta kyckling :D

Glassigt

Idag har jag endast ögonen för solen <3