Gap jeans jacka


139 kr inklusive frakt, på Ebay värsta kapet :D. Storlek xs så att det sitter så där tight och snyggt ;)

Så detta blir nog sista inlägget för i kväll, snart vankas det grillat, sallad ;) och sommarkrysset. Behöver verkligen vila upp mig i kväll, känner mig lite trött på att festa faktiskt haha ;) näjj då, men lite lugnare borde man ta det kanske.

Nej nu ska jag lyssna klart på en Markus krunegård låt (hjälp) sen så drar jag i från datorn.. 

Ha en trevlig kväll! <3 

Design by Keri



Keri har gjort denna fina brosch i skolan och jag tyckte att den var så himlans snygg så jag fick den av snälla Keri.

Tack tack :D

Soft i gräset



Har just kommit in i från att ha legat på en filt i gräset, passade på att klippa till kläder till friggeboden. Jag kör på dyyyyra klänningar i från mytheresa.com ^^.

Design, friggebod




Lite bilder på mitt projekt i skolan. Det fattas kläder, väskor och lite grejer. Jag är inte så jätte nöjd, jag vill inte att det ska bara lim och tejp och sånt synligt ^^. Men det blir nog fint, men bara kanske...

Jag är trött zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gårdagens outfit



Jeansjacka - (NY) i från New york
T-shirt - H&M
Skärp - Random
Armband - Bismark
Pumps - Dinsko

Köpte en klänning i går men den åker tillbaka, ska köpa en bikini i stället ^^.

1000000 myggbett

Var på grillfest i går och nu sitter jag och kliar ihjäl mig, har myggbett precis överallt. Tog bara två bilder och haha ja ingen bild blev så bra dock ^^. Men jaja livet leker... Kommer ploppa in några inlägg snart :)


Smarta Sofie

Tänkte bjuda på ett tips :D

Detta tips vänder sig mest till människor utan strykjärn. Men men i alla fall.. om du har ett plagg som du vill ha på dig dagen efter så är det bara att hänga upp plagget i badrummet när du duschar. Och duscha länge för då blir det bäst resultat, riktigt ångigt ska det bli ;). Resultatet blir skrynkelfritt :D

Haha bra tips va? ^^.

I dag blir det pyssel i skolan, sen blir det att shoppa nån klänning? nagellack? på stan. Och sen blir det att få tag på Emma och få nycklar till hennes lägenhet. Sen att leta upp Stina H som också ska sova i Emmas lägenhet, för att lyllos henne ska på Timo Räisänen. Och tydligen så kände hennes kompisars pappa han som äger nöjesfabriken, så de får gå in gratis och ja ALLT blir gratis, drinkar jaaa ALLT. Jag är inte alls avis, nää! ^^. Men sen ska jag gå hem till min tomma lägenhet (pappa kommer och tömmer den sen) och hämta kläder och min JEANSJACKA om pappa kommer ihåg att ta med den, han är ju så himlans glömsk. Sen så blir det förfest hos Sara, som många andra kvällar, och sen vidare på grillfest. Jag måste bara blir på lite bättre humör, men det lööööser sig :)

Ha en bra dag! 

Godbye



Nu är jag klar...

HÖHÖHÖHÖHÖ

Nu har jag packat ner köksgrejerna, och alla små prylar. Ska bara packa ner lite saker på toaletten och sen packa en låda med kläder som ska med till Emmas lägenhet. Känns verkligen som att jag ska flytta nu, och jag är inte ledsen alls hihi. Men jag är trött och lat, så jag har tagit korta pauser typ hela tiden haha. Har just ätit så nu sitter jag och smälter framför bygglov och så kollar jag på väskor på ebay. Fy bubblan vad jag gillar ebay :D Jag vill verkligen ha en ny väska, skulle kunna döda för en miu miu, men 9000 kr känns inte helt rätt just för tillfälligt höhö. Men har hittat nått grönt lockande i stället :D Får se hur det blir.

Jag vill ha sommarlov nu.....................!


In your face

Sitter här i sängen och kollar på tomma flyttkartonger. Jag vet inte vad jag ska stoppa i dem. Kärlek? Minnen? Nej inget sådant djupt. Utan köksprylar kanske? ÅHH jag är så trött. Kan inte någon säga till mig i vilken ordning jag ska göra allt? Och vilken tid pappa kommer i morgon? Och vad jag kan lämna kvar tills på lördag? Och om jag ska ut på grill fest i morgon? Och om min cykel ska vara kvar i Karlstad?

Älskar Emma för att jag får bo där , och för att hon är kunglig såklart ^^ <3

D dagen

I dag är det sista natten här i lägenheten. Allting är det sista med den här lägenheten. Adjö till den här lägenheten.

Stina har spenderat sin absolut sista natt i min lägenhet. Hon ligger och sover så sött här brevid mig. Hon börjar ju självklart mycket senare än mig. Ååååh jag vill bara sova och packa i min tackt.

HALLÅ Sofie! Du ska flytta i morgon och du har inte packat ner en enda grej. Hade t.o.m jätte svårt att få ihop en flyttkartong i går. Men sen slog jag och min vän våra huvuden ihop och då blev det en flyttkartong av det hela ^^.

Nej nu måste jag gå och välja något att ha på mig av allt det där som jag inte har..

Ha en bra dag <3

Lars Winnerbäck kupp



Dessa har jag och Stina gått i från norrstrand till centrum för att sno, hihi. Värsta pinigt var det hihi, näjj då. Men det var mysigt att gå där och sjunga lite Lars Winnerbäck, prata vikt haha och vara glada över våra snodda affischer :D

Nej nu ska jag sova <3 sov sött

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Och stressad som fasiken. Det enda jag har gjort i skolan i dag är att redigera en film, sett på musikuppvisning och målat en toalettrulle. Sen gick jag på stan och köpte ett litet rosa snöre :S Det finns verkligen inte en enda grej att köpa. Blir galen. Sen drog vi (Millan och Emma) till Willys och köpte mat. Och nu sitter jag här och är jätte stressad. Måste skriva engelska, packa lite, diska, äta mat och plocka iordning. Jag är skit trött och varm. Och uppsvälld i magen. Det enda som är bra är att jag ska äta potatisgratäng och att älskade Stina ska sova här :D

Nej nu ska jag stessa vidare och lyssna på Lars Winnerbäck <3


:(

Nehe det blir inge stockholm på midsommar, för tydligen skulle jag och mamma på kryssning dagenefter typ ^^

Men jag är stressad nu! AAAAH

Utkast: När man ...

När man är såpass trött att man sminkar sig i sängen borde man få gå och lägga sig igen. Och skit illa mår jag också. Men det är härligt att göra iordning sig i sängen, fan att inte vågtången räcker till. Kanske ska jag dumpa den tången i dag och köra platttång?^^ Går mycket fortare. HAR FAN INGA KLÄDER, liiiksom whats " i have a passion for fashion" det stämmer inte nu kan jag säga, hatar kläderna i affärerna. Ingenting faller mig i smaken. Eller så är det så att ja inte vet vad jag vill ha. Allt jag vet är att jag är i stort behov av fräscha nya sommriga kläder. 

Och just ja, Stina och jag har funderat på midsommar, skulle det inte vara nice att dra till Stockholm, bo på hotell, ha kuddkrig, äta midsommarmat på något mysigt berg (Emma förslag var apberget) och självklart shopping om någon affär är öppen. Det är ju liksom bikini rea runt midsommar. Så vilka hänger på? smsa mig! HÖHÖ var inte så tråkiga nu. Vad ska ni göra annars liksom?



Jag ska bli smal till sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The rose



Nej nu blir det kudden! Oj va klockan blidde mycket <3 KÄRLEK!

Softisch med Emma i dag



Efter skolan gick jag på stan till en början med Keri men hon var så arg på tillvaron så hon gick hem ^^ Stackaren. Det är jobbigt att inte ha sommarlov, för just nu är det så himlans mycket och då blir man trött :(. Sen kom Emma och hon var också nere men jag köpte i alla fall leggings och en ros att sätta på min jeans jacka som borde komma snart. Sen så skulle vi gå till Ica hallen och köpa mat men vi pallade inte så vi droppade in på pizzeria napoli och käka en halvpizza var. Det var gott kan jag säga. Jag har varit sugen på tatsiki och fläskfile ett tag nu... GE MIG! Men men.. Kommer snart ett till blogginlägg för jag måste juue visa min tygros ^^.


Hårrulle flis i tummen

Är just precis vad jag har... Emma skulle självklart leka med hennes hårrullar och så råka jag ta på en lite för mycket och så satte sig ett litet hår i fingret :( Nu gör det jätte ont. Jag borde göra iordning mig nu men jag har noll energi. Nej nu går jag och drar något gammalt över mig ^^ 

Ge mig någon att bli kär i <3  

Emma gör mig glad

Blev inte som planerat i kväll men jag fick träffa min älskade Emma i alla fall :D Och det gör mig lycklig. Vi har alltid kul! :D Kärlek till dig gumman. Och nu uppdaterar jag också hihi. Jag mår skit illa av p-pillrena, FAN. Alltså jag har inte mycket att säga men i morgon ska jag ha värsta energin så att min friggebod blir någolunda snygg. Och så ska vi redigera film och sen vill jag gå på stan efter skolan. Måste köpa leggings liiiiiksom. Kanske nått mer? Känner att jag vill åka någonstans och shoppa. Mamma kan vi inte åka till typ örebro nån dag? Karlstad är för litet i shopping väg, hittar verkligen ingenting. Allt jag har köpt den senaste månaden har varit "snabba festkläder köp" och det är inte värst kul sen. Men hoppas på shopping i sommar i alla fall. Även fast resor är först prioriterat så vill jag ändå shoppa. 
Jag Keri och Sara har bestämt att vi ska ha en pakt över sommaren, att om man inte hör av sig en gång i veckan så får man böta 1500kr haha. Vi ska skriva kontrakt på det i morgon och allt ^^ haha. 

   

Kärlek till mina gullungar <3

ARG ARG

Jag är jävligt dålig på att uppdatera i know. Men jag har annat för mig. Speciellt den här veckan. Just förtillfället är jag arg. Men i morgon ska jag nog shoppa, blir nog gladare då. Men inte mycket, åh vad jag hatar när saker och ting ändras ^^.

Hittade ett par nästan hela leggings i garderoben ^^

Jag är för trött för det här

Övertid i skolan blir det i dag och i morgon... Nu ska jag cykla, njuuuut av att ni lever!

Ge mig luft

Det känns ångestladdat att gå och lägga sig. Sista veckan. Låt det bli den bästa.

En färsk bild av min vän Stina



Res mig upp, ge mig lust att hänga på
jag ska värma dig Anna, jag ska lyssna och förstå
för trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss
ska vi hitta en väg ändå
hitta en plats ändå
hitta ett hem, vi två

Lars Winnerbäck <3

Stinas kalas outfit ^^



Detta är nya klänningen ^^

Klänning - Veromoda
Armband - Bismark
Väska - Wedins
Skärp - Saras (du får tillbaks det i morgon ^^)

Lite bilder för det var länge sen


Sara sitter i en 60 tals stol. Det var en 60 tals utställning vi var på i skolan.


Vi var verkligen uttråkade så vi satt mest bara.. Nice va?

Heeeeej

Stina fick en Lars Winnerbäck biljett av sina päron i morse. Och jag som hade planerat att vi skulle gå i örebro för där kommer Markus Krunegård att vara också. Så vi får helt enkelt gå på två konserter ;). Men kan man få mer av Lars Winnerbäck? Nej jag tror inte det. Åh jag längtar. Måste bara köpa biljetter snart ;) Såg bästa programmet i morse, från a till ö :D fan va nostalgi. Sitter och funderar på att om den där affären på ebay är snabba med leveransen så ska jag nog beställa Victoria secret kroppsprodukter. Men det kan jag ju inte veta förens jag fått jackan ;) Så får helt enkelt vänta med det. Jag kom också på att jag inte har visat min nya klänning, den är ni säkert jätte nyfikna på ^^. Så jag visar den i eftermiddag när jag ska på kalas.



Japp ^^ Jag är fortfarande trött i hela kroppen, men det går över hoppas jag :)


GRATTIS STINA 17 år



Min älskade vän Stina fyller år i dag och i eftermiddag ska jag iväg till henne och äta tårta. ÄLSKAR DIG min kära vän... Hoppas du får en underbar dag med massor av presenter. Jag hoppas på fiskdamm ^^ haha men ska inte hoppas på för mycket. I går sov jag typ hela dagen, så jävla slut.. Men inga kommentarer om det heller....

Jag tycker inte synd om Sverige heller.. ^^

Sen när jag kom hem

Var som sagt på fest i går. Och jag har faktiskt inga kommentarer haha. Men det var väl trevligt liksom. Host... RÖJ. Men men haha jag går inte in på detaljer. Jag tror mina läsare mår bäst av att inte veta. Fick reda på massa skvaller om hyresgästens familj haha, nu tycker jag att det ska bli skönt att flytta här i från. Längtar efter Stina nått så enormt mycket så jag typ dör på en skala. Och så gillar jag inte att Emma åker till sin kille hela tiden ;). Men men, nu väntar jag på att mami och papi kommer så att jag kan tvinga dem att köra in på mcdrive. Jag vill ha chickennuggets NU.

Jag tänkte ta med mig saker hem i dag, typ tavlor kuddar dvd och cd skivor. Ja lite sånt. Jaja nu kommer mam och pap så jag ska avrunda detta inlägg med en puss. PUSS


Chips vill jag ha

Dillchips vill jag ha! :D


Rationellt beslut

Godmorgon mina medmänniskor! Just precis nu står lilla Emma i duschen och gör det man gör i duschen, alltså duschar, höhö. Nu kom hon ut, nu ska jag ta över duschen tror jag. Börjar om nån timme. GÖTT. Fast det är idrott :( höhö igen. Emma sov hos mig i natt och det var mysigt :). Jag skickar gratis sms nu :D så ni vet. I kväll blir det party om jag får bestämma. Köpte en klänning i går, behåller den nog. Har fan inget att berätta. Måste försöka hinna leva den tid jag har kvar innan jag börjar jobba ^^.

Vad ska jag köpa för alla pengarna? Hmmmmmmmmmmm ^^


Hej

Inga nyheter!

Keep going strong!

En vecka kvar i lägenheten på norrstrand

Kanske är det sista gången jag bor i karlstads stadsdel norrstrand. Det känns lite sorligt att tänka så. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag bo på många ställen. Två år i en trea med Stina, jag tycker faktiskt inte att det spelar någonroll vart vi bor, det är ju faktiskt bara två år. Efter det ska jag kanske jobba och plugga upp något ämne innan jag drar till NY och där hoppas jag att jag kan gå i skola och leva livet som ungdom. Och sedan drar jag mig nog tillbaka till Stockholm. Det är liksom mitt mål än så länge. Sen har jag ingen aning... Men bara man är lycklig och just för tillfället känner jag mig ganska lycklig. Kanske är det för att jag har storstädat. Jag har städat toaletten säkert 1 timme och resten 2 timmar. Så nu är jag nöjd med mig själv :D 

Detta är de sista bilderna i från min lägenhet på norrstrand, enjoy! 

 
Där ligger Stinas födelsedagspresent i den svarta påsen ;)


Ser så gulligt ut ;)


Den ack så fula bruna väggen kan man ju bortse i från. Men checka den söta diskborsten ^^.


Stockholms tavlan <3


Prinsesskudden ^^


Så, detta är sista bilden :(

Ja detta är mitt enkla hem, nu ska jag göra nått.. Vet inte än vad men det löser sig ^^.

zzzzzzzzzzzz

Oj jag somnade visst :S

Ge mig energi någon?

I dag har det varit en allmänt jobbig dag. Fy fan. Mens värk och en klagande Sara ^^ haha. Har gått i mariebergskogen, det är inte direkt kul om man säger så. Men när jag kom hem la jag mig ner framför andra avenyn (fy fan va sorligt) och där har jag legat. Måste få lite energi till att hoppa upp och städa och diska och ha mig. Brukar tycka att det är jäkligt skönt efter, såååå jag får la försöka hoppa upp ur sängen snart. Blä va jobbigt.

Mamma ring mig när du kommer hem...  <3<3<3<3<3


Grymt jävla ont i helvetes fan pizza

Har så enormt ont i magen så jag dör. Någonting stort jävla fel är det. Har inte fått mens än utan jag har bara ont i magen. Så jag trodde att det var mensvärk som man kan få innan liksom,  men detta är konstig känsla i magen. En Emma mage är det ungefär, en uppblåst mage som gör skit ont :( MAMMA RING MIG! Men jag pallrar i väg mig till skolan i alla fall, men jag vet ej om jag pallar den där utflykten till maribergskogen... Men men... BAJS..

Trött Sofie

Host host snor snor. Jag blir aldrig frisk.

Har spelat in film (grupparbete i engelska) nästan HELA dagen, i från halv 3 till 10 ungefär. Så jag är rysligt trött och så har jag inte känt mig direkt attraktiv på filmduken heller för jag har just fått mens så ja, niii fattar. Har i alla fall skrivit en text till design priset som ska in i morgon. Blir nog bra det.

Jo jobbet som jag har fått är ett städjobb på sunnemo skola i juli, 2 och en halv timma varje dag i fyra veckor, rätt drygt men det känns bra i fickan, ja och så ska jag jobba i juni i tre veckor. Så 7 veckor jobb i sommar, puuh typ ^^ Jaja men jag överlever. Har hittat ett bra paketpris till paris också, flyg hotell för bara 2040 kr. Inte illa.

I morgon blir en städdag, måste damsuga och plocka med lite saker som jag ska skicka med mamma hem på torsdag. Vinterjackor och sådant. Kan inte fatta att jag bara ska bo här en vecka till, men jag får sova hos Emma för hon är väldens snällaste. Var alldeles för länge sens vi sågs. I dag kunde hon, men inte jag. I morgon kan jag, men inte hon. Så är det hela tiden. Men men ^^.

Har köpt en jeans jacka i från Ebay, alltså Ebay is the shit. Jackan kommer ända i från Los angeles, pretty cool? ^^ haha.

Förlåt för mitt inlägg men jag pallar inte, måste sova nu.. See ya tomorrow!

Cykel i stället för buss


Fin blogg som ni borde checka in http://sandrajosefin.blogspot.com/

Skippade bussen, så nu har jag softat lite... I dag blir det pyssel med friggeboden och pyssel med morsdagspresenten. Har inga lärare i dag för de har dragit till oslo med tvåorna. Jaja nu ska jag cykla i väg, ha en riktigt bra dag <3

HAHA

Jag har sovit SKIT dåligt i natt. Jag har drömt en jätte hemsk dröm, vaknade i tårar varje timme innan jag vaknade av mammas sms som gjorde mig glad. Drömmen kommer aldrig att slå in, vet inte varför jag drömmer sådana där töntiga drömmar. Men det tar tungt på en, för det känns så verkligt. Men ialla fall jag fick ett glädjande sms förut att jag har fått ett till jobb :D Ett jobb där jag tjänar betydligt mycket mer än det första jobbet på fritids :D Fett nice på den. Blir nog Paris i sommar och massa shopping, hihi.




Tänk om jag såg ut så där i verkligheten, då skulle jag var ännu gladare ^^.
Nu ska jag hoppa in i duschen... Ha en trevlig dag!

:D 


Arg och stressad

Fan va jag är slapp och lat... hur fan kan jag känna mig stressad? Jo jag är stressad över att vi inte har någon lägenhet att flytta in i. För när skolan börjar vill jag inte pendla. Eller jag slaggar väl hos Emma dock haha ;) Saknar henne så jävla mycket så det finns inte. Kan inte någon döda hennes kille eller nått? ;) hihi nej då. Nej men det vore ju himlas skönt att veta att man har en lägenhet i augusti. Just ja, jag måste berätta om ett mirakel. Jag vet inte vad tjejen heter, men hon går i alla fall i musikal ettan och jag trodde verkligen inte att hon kunde sjunga, men åh fan vad jag trodde fel. Bättre än Lisa Ekdahl, Miss li, ja name it. Jag typ dog haha. Jaja GE MIG EN LÄGENHET!

Hjälp

Hello readers! Tänkte berätta för er att vi inte fick lägenheten :( Fast det kanske var lika bra det. Men nu gäller det att få tag på något snart. Men Stinas föräldrar har ju lite kontakter så man får la hoppas.

Nej jag har inte så mycket att förtälja.. hm jo jag åt bacongryta förut ^^. Nu är den slut :( Pratade med Emma förut och det var najs, hon lever liksom :) Snart flyttar jag in hos henne ;) 

På torsdag kommer mam och pap och då ska vi frosta ur frysen, köpa flyttkartonger och jag ska tvinga dem att köpa en glasskiva åt mig, skolmaterial liksom. Köpte present till Stina förut och jag är i behov av den presenten känner jag nu. Hoppas att jag blir bjuden på kalas snart då :D 

Asså ni måste köpa/ladda hem Markus Krunegårds skiva Markusevengeliet, så jäkla bra. Se bara på en texten här ^^.

dina blickar
och hans nummer i fickan
flyter ihop till ett enda stort
psykadeliskt mönster, typ LSD
även fast jag blundar, kan jag fortfarande se.

HJÄLP


Godmorgon

Jag är rädd för att få blodförgifting i mitt sår på handen för det ömmar i det. Men men, sov ni gott? Det gjorde jag även fast jag vaknade några gånger. Vaknade en minut innan klockan ringde haha, vadå spänd? I dag blir det druvan och tvättdag. Ska kanske köpa present till Stina om jag har orken till det. Tror nästan att jag inte har det. Men men, tvätta är något jag ska göra i alla fall. Nej nu borde jag göra i ordning mig. Kör på vinterjackan i dag, för jag fryser faktiskt.

EMMA hör av dig........

Trött som en mört



Ska gå och lägga mig strax men jag sitter och funderar på om jag ska lägga bud på en jeansjacka på ebay. Skulle vilja köpa en massa saker som små apor som man kan sätta någonstans bara haha. Har gjort klart svenskan också, så lite stolt över mig själv är jag annars har jag bara suttit här i sängen hela dagen haha. Men nått jag är mäkta stolt över är bacon grytan jag gjorde i dag, fy bubblan vad god den är, duktiga Sofie.

Jag känner mig lycklig men ändå tom. Det är en jätte skrämmande känsla som jag har i magen. Allt är ju bra men ändå så är det något som inte är bra. Svårt att förklara med ord. Jag känner mig som en kartong. En ägg kartong med 6 krossade ägg i. Ja just precis så känner jag mig.   

Jag är för trött för att tänka nu.. God natt!

Härlig färgklick


http://www.veckorevyn.com/bloggar/emilias-blogg/

Sånt här gillar jag, massa färger skor väskor kläder ooh ^^ 

Förfestande i Saras lägenhet


Vadå över ambitiös ^^


Kex och ost är gott :)


Sara sminkar Keriiiiiiiiiiii


Saras festoutfit består av en kort klänning i från Zara och skor i från bianco. 
 

Keris festoutfit består av klänning i från Gina och skor i från punkten.


Min "för söta" fest outfit består av klänning i från sisterspoint skärp som är Saras och skor i från din sko.
Fan va jag gillar mina skor ^^, sköna som tusan och snygga.


Lite mer close up och mer detaljer ^^.


2 sekunder på sig att få till en bild ^^


Jag avslutar med denna :)

En trevlig kväll som har sina för och nackdelar HAHA.

xoxo

Ps: Jag vill förstora min överläpp, vem pröjsar ?

Och om jag inte får en jeansjacka snart avlider jag + att det är så jävla kallt här i lägenhet. Sa ju för fan till hyresvärden i går och i dag har jag skickat ett sms. Även fast han inte är hemma kan han väl för fan ringa. Nu kommer jag verkligen inte bli 100 % frisk. Har verkligen lust att göra en brasa nu haha. Nej men jag får ingenting gjort och det är skit jobbigt. Kan inte duscha för fan va kallt det kommer vara när jag kliver ur duschen, nej usch!

xoxo

Storkok

FEST i går haha. Blev sugen på mammas bacon gryta när jag vaknade så jag gick och köpte ingridenser till det. Så nu jag jag gjort jätte mycket så att jag kan äta hela veckan om jag vill ^^.

Visar bilder i från förfestandet i går sen :)

Lägenheten

image2095

Typ så här såg det ut ^^. Men jag är tveksam alltså. Gnällig tant på nedervåningen. Kommer aldrig kunna ha fest :( Men va fan man måste väl kunna leva. Fula tapeter och konstiga människor som bodde där. Människor som aldrig städar förstår jag mig inte på. Får se hur det blir nu i alla fall. Inga-lena ringer dit och frågar om de kan tapetsera om och så, då kanske vi vill ha den.

100 kronor

på min mobil skulle inte sitta fel...

073-0393489 är mitt nummer ;)



Lovely Paris

Keri skrev trevliga rader på sin blogg:

Idag har jag och Sofie snacka om att vi + Sara ska åkta till Paris i sommar, fatta va kul de skulle vara. Jag bara älskar den staden och det är var jag kommer att bo när jag är klar med skolan... haha Kunna gå på stan och käka baguett, sitter på ett fik och spana killar, Shoppa på la faiett och bara glassa. "Je adorer ca" se lite franska jag fort. Det betyder jag älskar det <3

Ja ni fattar själva. Nu vill jag dra dit ögonaböj, äta baguett och dricka vin under elfentornet ;)

Some thoughts

Köket: Där sa vi färgexplosion, massa olika färger på allt. Olika färger på stolarna, grönt diskställ, ja ALLT!
Hallen: Rosa backar var det va? Fina krokar och spegel såklart :)
Vardagsrummet:  Jag minns inte riktigt hur vi sa här, men svart soffa massa kuddar (färg?) nån matta och soffbord. Mode tidningar under bordet tycker jag ;)
Toaletten:  Limegrönt har vi sagt här, men vi får se hur det blir ^^. 
Mitt rum: Jag vet inte riktigt än, men jag ska nog köra säng, spegel och massa kläder, väskor, skor överallt och modetidningar. Lite som att stiga in i en garderob ska jag ha, tror jag. 
Stinas rum: Gör som du vill :D hihi  

Ska och kolla på en trea i dag, och det får ju i gång inredningsnerven ^^

FY FAN

Va fan för vädret? Ja har inga kläder till det här, vad ska man ha för kläder?

Är uppe tidigt för att jag har ont i ryggen som fan :( pappa är inte vaken och kan knäcka rätt heller :(

Jeansjacket

image2094´

Om ni har en liknande jeansjacka, eller något större, lite längre jeansjacka, och ni inte vill ha kvar den. Då har ni chansen att tjäna nån krona nu. Snälla hör av er till mig om ni vill sälja. Och snälla gör det!

Hör av er till mig på:
[email protected]

KRAM


Hagfors shopping

image2090image2092
Jag är inte ledsen ;) så ni vet :). Och tänk er att min vänstra arm ligger längs kroppen och inte upp så där konstigt ;).

Det har blivit en hel del Hagfors shopping under året nu hihi, men jaja.

Köpte denna klänning på Norbergs, sisterspoint.
Det rosa skärpet köpte jag på Ekorren för en femma :) Primaskinka.

Stod i provhytten när jag testade klänningen och sa för mig själv vart kan man hitta ett rosa smalt skärp till den här klänningen. Det skulle ju vara så sött till rosa nagellack ^^ och så steg vi in på Ekorren och hittade ett sött ett :D. Snyggt till mina bruna pumps :). Mamma köpte salami och fläskfile på marknaden.

NEEEEEJ nu sa mamma att det kan bli upp till 15 cm snö i morgon :O FAN FAN FAN! Vill ju ha glasshäng ju :(

Mamma har bokat en kryssning till oss i början av sommaren, mysigt och så är det alltid kul med taxfri shopping :D.

Har planerat in Paris nån gång under sommaren med Keri och Sara. Vill dit hellre än till Italien tror jag...

Nej nu ska jag käka tror jag...

Många trooooooo jag här ^^ hihi.

Stina och Olivia skulle vi dra till Stockholm nån gång under sommaren? :)

Godmorgon ;)

Hela världen är så underbar :D

Såg att det lyste... traaalalaaaaaaaaaaa

MARKUS KRUNEGÅRD <3 hihi

Klänning i min smak

image2089
Facehunter

Denna klänning skulle inte sitta fel <3

The chair

image2088

Pink and white, aint it cute? ;)

Sånna där grejer som jag tycker om

Jag blir ledsen när jag inser att levande varelser åldras. Verkligen ledsen.

Gjorde inte alla de där grejerna som jag sa att jag skulle göra i dag. Tappade orken när jag kom innanför dörren. Så jag klev in med mitt stora huvud i mammas garderob och snodde åt mig myskläder och myste ner mig i sängen med min älskade kissemisse Pelle. Vi kollade på tv, bland annat So you think you can dance och nån random film. Det var mysigt tycker jag. Mamma kom hem förut. Hon vann inte loppet men hon kom hem och var glad ändå. På tal om mamma så drar jag och hon till marknaden i morgon för att göra ingenting typ, kolla på godis folk och så. Men jag hade tänkt att jag skulle kolla på nån klänning om det finns något sånt i bygdens affärer. Och på en present till Stina på Annes. Har ju införskaffat mig lite cash nu när jag har haft namnsdag i två dagar och allt ;).

Just ja. Det hände mig något underligt förut. När jag just hade klippt ut en grej ur ett papper så skulle jag gå och slänga skräpet som vad kvar av papperet. Och när jag kom tillbaka så låg inte saxen kvar. Då fick jag smått panik och kollade överallt. Och ja på det underligaste stället som det kunde ligga på också. Under en tidning på vedspisen. Och jag är helt säker på att jag inte hade flyttat saxen. Sånt här händer skrämmande ofta.
Vem är du? Och vad vill du mig?

Bild på stolen kommer strax ^^

image2087

Gjorde mig hemmastadd när jag kom hem ;)

Väntan och konstig magont

Sitter här och lyssnar på Markus Krunegård och Elefant & Ph - Lagar din mat (mindre bra dock ^^) Snikade mig skjuts hem av Stinas pappa så jag sitter och väntar på att Stina ska höra av sig. Väldigt gött må jag säga för jag har en jäkla massa tvätt som jag hade tänkt att jag skulle tvätta när jag kom hem till kära Sunnemo. Och så har jag massa pyssel grejer som ska med hem :) Roligt roligt. Mötte en sur gubbe förut, han bara, det här är ingen cykelväg och så flyttade han sig inte ur vägen! Asså fan man kan ju inte cykla på vägen där för det var massa bygggubbar och sånt. Jag tycker att det är så jäkla onödigt att sprida negativitet runt omkring sig, liksom va fan håll käft och bry dig mer om vad du själv gör och inte vad andra gör. Japp haha så var det.

Vi har bestämt att vi ska förfesta hemma hos Sara på lördag och mysa med ansiktsmasker och sånt :D Tror att jag kommer bli mycket gladare, har varit väldigt nere i veckan nu. UCSH! Har klädkris också :( Men men det lööööser sig :D 

Grattis Sofie och Olivia :D

image2086

I dag har jag och bästaste Olivia namnsdag :D Sofia och Sonja har namnsdag i dag. Sofie är utbytt mot Sonja. Om ni inte tror mig GOOGLA ^^. Och Olivia heter Sofia i mellannamn :)

Jag är inte så där jätte trött i dag faktiskt, har vaknat flera gånger och visst det är ju jobbigt, men jag har kännt mig utvilad varje gång jag har vaknat. Fast om jag känner efter nu så är jag nog rätt trött ^^.

Ska gå lite på stan med Keri i dag och sen drar jag hem till ett tomt hus, mamma är på vårruset och pappa är på jobbet. Men det kan nog vara skönt, ska kanske dra ut vovvarna på en promenad och sen göra en massa läxor. Sy små kläder till friggeboden ska jag göra också. Stolen har inte torkat än, det är skit dryg färg och så är det säkert lite fuktigt här inne. Men jag älskar när vitt och rosa matchar varandra, det är så sött. Just de färgerna syns inte sy mycket på möbelmang i dagens affärer. Men vadå, man skapar väl en egen möbeltrend ;). Kan showa bilder på stolen sen i eftermiddag, men den är liknande som det där lilla bordet och lampskärmen som jag visade för ett tag sen. Eller ganska länge sen är det faktiskt, typ innan jul ^^. Jaja nu ska jag put some makeup on :D

Mallaa paaalla

Hus tisdag 28/5: Har gjort lite i dag
Mönsterdekoration måndag 2/6: Kommer inte på någon bra idé :S
Frimärke: Måste fixa till en skiss nu snart
Pris till Svensk Form 21/5 : nästan klart
Film i engelskan: Gjort lite i dag
Engelska uppsats: Vet inte hur den ska sluta :S
Svenska kommunikation måndag 19/5: Har skivit på i går, men jag klanta mig i programmet, fixar i morrn.

Ja som sagt mycket är det, känner mig smått stressad.

Lost är bra, men förvirrande :S

Whoo

Ett steg har vi i alla fall tagit :D Jag och Stina ska och kolla på en lägenhet på söndag förmiddag...

Jag hoppas att den är fin så att vi vill ha den + att om vi tycker att den är fin då hoppas jag att vi får den ;)

Pysseldag

image2084

Jag är så enormt trött så att jag knappt orkar att prata normalt. Men försöker att hänga med i skolan i alla fall, även fast snoret rinner och huvudet inte vill med sig. Har enormt mycket att göra de här sista veckorna och det känns som att allting ska vara klart nästa vecka. Så i dag tänkte jag att jag skulle göra små mini klädhängare, lite på ett designpris, måla en stol (det gör jag bara för att det är kul), göra en mini lampa. Skissa fram ett frimärke. Och så har jag mycket att införskaffa mig också. Tyg till mini draperi och till små kläder, sidenband. Någonting som går att ha som glasvägg och små speglar. Engelskuppsats ska vara klart, och svensk uppsats på måndag. Ja det är bäst att jag ligger i helt enkelt. KÄMPA KÄMPA! Kollar på nått advokat program på fyran nu och han som är söt i "Det här är ditt liv Cory" på Disneychannel, han är typ dömd för mord :( Jaja nej nu ska jag pyssla vidare ^^.  

image2085

Dålig uppdatering

Jag har inte publicerat några bilder på länge så det är väl dags nu.
Dessa är i från helgen när Theo var på besök :)

image2083
image2082image2081

Trött som en gammal tant

Det sägs ju att gamla tanter och gubbar är tröttare än ungdomar. Men jag undrar allt, om jag kan vara så trött som jag är nu hur fan känns det att vara gammal då? Borde vara hemskt. Jag undrar vart min trötthet kommer i från för jag har inte gjort något speciellt i helgen eller under veckan, har bara snytit mig ett ex antal gånger. Men det kanske drar musten ur en. Jag har liksom påsar under ögonen. Saknar en massa också. Emma kan inte du vara i Karlstad förihelvete :( Jag blir så ledsen när du inte är det. Jag tror att jag behöver pensellin för att få ut min förkylning, ja och så vill jag operera bort mitt födelsemärke. Himlans gött att vi är lediga på fredag. Har inga planer dock. Men på lördag blir det fest och soft som fan :) 

Vill ni ha erat rum städat? 50 kr h (det är billigt!) ^^

image2080 
Ful bild ;) haha


Shopping

  • Ny fräsch bikini
  • Har sett en tröja/klänning på lilla ego som jag vill ha, den är i från Dagmar tror jag.
  • Nya leggings

Behöver detta känns det som, inte mycket för en liten updatering.
Men har jag pengarna till det? Njaaa. Men ska nog köpa den där i från Dagmar i slutet av månaden.

Kan inte nån bara köpa till mig?

Jag är faktiskt en snäll flicka i dag ;)


Bild och form

Har jag nu och jag är ARG! Blir inte alls som jag hade tänkt mig :( Kan man inte skita i taket?

Om mindre än en timme ska jag träffa Stina och då ska vi våldgästa kbab, bovison bland annat för nu ska vi ha en lägenhet.

Träffade Saras hund Karlsson på lunchen mycket söt :) han hade överbett och det är ju ännu sötare ^^.

Fan jag har ingen ork att skriva snoret bara vill ut ^^ haha.

GRATTIS SOFIE AMANDA LINNEA NILSSON

Höhö

Jag är fet och skit dålig på matte och så har jag namnsdag :)

Ja så är min dag och jaaaa nu tror jag att jag inte kommer att få nån mat heller :P

Idioter

Skrev värsta långt förut för typ 3 h sen men bloggen krångla då dock :( hihi. Men i alla fall, jag skrev nått om att jag skulle sova för att jag har varit jätte trött i dag och typ sovit igenom hela dagen. Och jag har sovit,^^ mycket också ska jag förtälja er. Mycket varmt är det här, hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig nu men det går bara inte.
Jag har färgat håret i dag också, mörkt såklart... ;) lite mörkare är jag i alla fall.

Det skulle inte vara dumt med en mysig kille dessa dagar :(

Men jag har i alla fall LARS och KRUNEGÅRD <3

Lev med det

I bland gör man rätt, i bland gör man fel, lev med det -
MARKUS KRUNEGÅRD IN MY HEART

I feel a little strange inside of me :S

Klivet?

image2079

Livet är inte så jävla lätt ibland, jävla skit!

Jag är ledsen

Jag vet inte ut och in? Hjälp mig bara att utvecklas!


Sol = mindre blogg

Nu sitter jag här och för en kvart sen såg jag på Eva och Adam ^^. Är fortfarande dålig men det går nog åt rätt håll i alla fall. Theo bäbisen är här och jag ska nog gå ut och spela lite bandy med honom ^^. Hoppas att ni har en bra lördag folket <3


Blev inge grill :(

image2078

Ingen av oss mår bra och många har droppat så vi struntade i allting, men vi får köra igen när alla är pigga och glada :D Puss på er <3

Snorrinn

Mycket trevlig rubrik i know men den stämmer så himla bra. Vet inte om jag pallar grillning i dag, men det får bli så nu i alla fall, alltså grillning. Åker hem i morgonbitti, saknar mina animals (: Ska snart börja klä mig inför att åka på karate, har som sagt ingen ork men ja nu blir det så i alla fall. Fint väder är det också (: Gött det skulle vara att hoppa ut på  en balkong nu och softa ;) Just nu ser jag Adam Brody kyssas på smallville :D Men han är en badguy så jag gillar honom inte så mycket nu ^^ Nej nu ska jag göra något annat än att sitta här.

Piroger med köttfärs

Jag är dödligt trött nu så när jag kom hem i från kroppkärrsbadet så kastade jag mig själv i duschen och sen i sängen, har suttit här ett tag nu. Skickat lite skolgrejer och sånt, och tänkt på vad min engelska uppsats ska handla om. Känns som att jag rör mig hela tiden och jag har inte ätit nått onyttigt (godis,chips) på hela veckan. I dag har jag ätit mängdvis med jordgubbar och vindruvor, himla mumsigt ;) Det där om att jag rör mig mycket är inte sant, känns nog mer i kroppen bara för att jag är sjuk. Men jag hinner inte vara sjuk, för i morgon ska vi grilla :) och gå på karate. Jag har aldrig testat det, så det kan vara skojj. Gött att sova länge i morgon också :D OH liksom. 

Stinaaaaaa du får inte tänka som du gör <3 du är helt underbar honey! 

Sov sött ^^  

Markus Krunegård

Den som dör får se = Jäkligt bra låt!


Min eftermiddag i bilder

Ännu en dag i våra glassiga liv  ^^ haha nej men vi hade många lektioner i dag, men de tryckte ihop dem så att vi fick sluta efter lunch. Och då gick vi till promen och skrev dikter och åt jordgubbar :)

image2070
Keri glassar ^^

image2071
Modell Sara ^^.

image2072
Hemsk gött väder :D

image2073
Keri och jag, jag sitter och skriver för fullt på min dikt som förövrigt inte blev bra. Nya klänningen har jag också :)

image2074
Marc Jacobs kassen passade bra ihop med gräset tyckte Sara ^^.

image2075
Vi skickade Keri för att köpa jordgubbar, ÅH :D

image2076
En liten anka satt brevid oss nästan hela tiden ;)

image2077
Två olika nyanser av rosa, vilken rosa färg gillar ni mest? ^^

Snart kommer Stina och då ska vi dra i väg och träna, trodde att jag hade blivit piggare men nu när jag känner efter så mår jag sådär faktiskt. Lite onödigt för henne att åka hem och hämta tränings kläder men :P Hon kan ha dem på sig när vi går ut och går, för det tycker jag att vi ska göra och sen lägga oss på en filt på kroppkärr, JA, nu bestämmer jag det. Ni behöver ju inte berätta för Stina ^^.

Måste skriva mer på engelskan men det får bli till helgen. Åker dock inte hem i morgon för då ska vi dra ut och grilla och mysa. Alla som vill får komma så ni vet, Olivia och ni :) Men på lördag åker jag hem för då kommer min bäbis Theo :) Nej nu ska jag kolla på thats 70´s show....

Jag borde inte sitta här

Jag är alldeles för trött för att röra en fena. Är verkligen skit trött och på väg till att bli sjuk. Har värsta ont i halsen, det första jag tänkte på när jag vaknade idag var HALSTABLETTER. Åh jag vill inte bli sjuk :(. I dag ska jag träffa Stina, det var meningen att vi skulle till friskis men med min hals kanske det inte är nån idé men vi kan kanske gå ut och gå i det härliga vädret. Skickade några intresse anmälningar på lägenheter på Herrhagen i går Stina ^^. Nej nu kanske jag ska börja röra på fläsket, måste ju sminka mig i alla fall. Ha en bra dag <3

Mysdag


image2066image2065
image2068image2069

Har varit en jäkligt slapp dag i skolan i dag, nationellt i matte (det var dock inte slappt) sen haft hål till ett och under den tiden var jag i stan. Sen efter skolan så softa Sara jag och Keri på nån uteservering och sen kom det lite mer folk ^^. Sen drog jag hem och mamma kom på en gång så vi åkte in till stan igen och åt kinamat :) Sen gick vi på stan och jag fick mig en klänning, handkräm och trosor. Fick även en tackförhjälpen trisslott av Ullis, det borde nog vara Margareta som skulle ha haft den, men det var ingen vinst ändå ^^ men tack så jätte mycket.

Tack alla för denna dag och tack för allt <3

In school

image2064

Sitter här och väntar på min enda lektion i dag, really drygt må jag säga. Här ovan ser ni en fondvägg i min friggebod ^^. Ni fattar säkert vad det är? haha. Var på stan med Sara Keri och Jenny, åt lite och fick ont i fötterna. Men det tar väl ett tag att lära sig att gå i dessa skor. Men jag gillar mina ben mycket mer när jag har pumps. Speciellt hudfärgade för det förlänger benen t.om ^^. Sara köpte ett par skit fina brillor i från Prestige, det var verkligen ÅH, han Barda har designat dem. Just ja, matten fattade jag inte mycket av :( Men så är det väl. Allt känns jobbigare när man har ont i fötterna. När jag kommer hem i dag kanske det är folk i lägenheten, haha. Kommer lukta av mina fötter. Ska käka med mamma och så innan utvecklingssamtalet :)

Trött

Igentligen är jag för trött för att gå in ett par pumps i dag. Och jag mår verkligen skit inför provet i dag. Känns som att jag inte kommer kunna någonting. Men mamma kommer i alla fall i kväll, vi ska på utvecklingssamtal, YEY haha. 07:07 :O haha. Nej nu ska jag klä mig och sen plåstra om mina stackars fötter.

Ge mig tur i dag ;)

En kvällstanke

image2062

Jag vill ägna detta inlägg till alla som jag bryr mig om. Alltså jag tycker om er. Nu vet ni det. Det ska ni aldrig tveka på. Nej. Nej inte alls.

Och ja just ja Keri kom med en glädjande nyhet :) Vi kommer att få läsa textil :D :D :D Det är verkligen lycka.

Hoppas att det går bra på nationella provet i matte i morgon.

En sista tanke. Varför föddes inte jag bra på matte?

Marc by marc jacobs

image2059image2058

Detta var väsk/påsen som jag köpte på Marc by marc jacobs butiken haha det enda jag hade råd med. Men nu tänker jag så här, att det är ett minne i från älskade Köpenhamn eftersom det står Copenhagen ^^. Gött att ha som träningsväska och hemmaöver helgen väska :) I´m happy. Men nu ska jag duscha och sen lägga mig, är dö trött.

Jag har två mål nu :D

1. Bli så smal jag vill vara
2. Göra mig av med värmlänskan

Japp detta ska ske inom ett år nu. Just det, punkt.


Skorna <3

image2055
image2056

Fy bubblan va jag är kär i dessa skor. De skulle hålla sig ända tills nästa år det är jag nästan säker på. Nej fan asså det blir dessa nästa månad... kanske ^^.

image2057

Så här ser H&M skon ut, men den kommer inte komma ut förens till hösten :( 298 kr liksoooom.

Nya skor

image2053image2054

Har checkat in dessa i flera veckor så eftersom jag inte hittat något annat i Köpenhamn så köpte jag dem i dag men jag är så himla sugen på de där skorna i från Vagabond men de kostar 800 kr :S Men jag väntar nog tills jag har bättre med pengar och så vet jag att H&M kommer ha en liknande sko till hösten. Kan visa sen. Fast åh va skön och helt underbar vagabond skon är. Men dessa är helt underbara också, så ni vet ;)

Tjejig mat ^^

image2052

Gjorde sallad i dag i mitt nya durkslag och det känns jätte tjejigt men vem bryr sig ? ^^

Vad jag hade på mig i dag

image2049image2050

En liten dagens i dag bara för att jag är pigg :P
Hade inte mycket tvättat så det blev detta. 
 
Klänning/t-shirt - H&M
Kofta - Indiska
Smycken - H&M och bismark

Ta mig tillbaka

image2048

Ge mig den här helgen igen!

Lätt att jag ska till New york efter gymnasiet, gillar verkligen inte Sverige...

Jag vill komma i form

image2047

Fan va jag vill ha hennes killerlegs, nu är det på allvar med att äta nyttigt.

Nu är det godis förbud fram till hösten. Bara nån gång då och då, kanske. Träna nästan hela tiden och plugga som en knu.

Föresten så gillar jag ordet flöka ^^

Köpenhamnresan

image2031
Resan började på Karlstads busstation. Vi var redo och trötta ^^.

image2032
Vi var i Jönköping 4 h innan vi fick åka vidare till Köpenhamn. Där i Jönköping var det demostrationer. Detta var centerpartiet som hoppade förbi.

image2033
Sen åkte vi på öresundsbron med en skrattande engelskman bakom oss ^^.

image2034
När vi kom till Köpenhamn spöregna det så vi var tvungna att fixa till oss på det fräsha vandrarhemmet. Haha rolig bild med Keris bak där också haha.

image2035
Sen tog vi metron för att upptäcka staden. Och shit vad jag gillar att åka metro, så himla smidigt och nytt :D
Planka gjorde vi också, och vi slapp kontrollanter förutom en gång. Då förstod vi att vi är himlans bra på att manipulera haha.

image2036
Detta hade jag på mig en dag, nytt armband och t-shirten också. Tänk om jag kunde vara så smal som jag ser ut att vara på bilden :( Nu är det bantning och träning som gäller. Friskis? Ska gå ner till vikten 57.

image2037
Vi åt pizza en kväll :)

image2038
Detta är taget på Nyhavn. Där åt vi en glass och kollade på människor.

image2039
Här hade vi precis varit på några fancy butiker, blandannat marc by marc jacobs. Hittade en kofta jag vill ha där. Så jag ska nog önska mig en i julklapp ^^.

image2040
Här åt vi våran första (och sista?) pölsa. Vi blev blöta av de där strålarna i bakgrunden också hihi.


image2042
Här åt vi kinamat på några konstiga plattor ^^. God mat men lite liten toa dock haha. Och trapporna i Köpenhamn är verkligen jätte branta och om man är handikappsbunden finns det nästan ingenstans att gå ut och äta. Stackars människor.

image2043
Vi är på vandrarhemstoan. Ni kan se lite av min nya chasmire klänning i från oasis.

image2044
Vi träffade vakter på nått ställe och de ville visa oss när deras vänner stod vakt på slottet ^^ väldigt stränga var dom, vi var tvugna att stå 2 meter i från, men jag tycker inte att Keri står 2 meter bort dock haha.

image2045
Blev lite shopping även fast kläderna var preppy, bohemiska och konstiga.

image2046
Detta durkslag köpte jag på Plint, riktigt fint :)

Ja detta var min resa, och ni som vill se fler bilder vet ju vart ni ska kolla  ;)

Jag lever ^^

Vi har just ætit frukost och nu snart ska vi dra ut på stræget och shoppa. Blir inte værst mycket eftersom alla pengar har gått åt till taxi ^^. Men jaja. Har massor att berætta nær jag kommer hem :D

PUSS


Nu drar jag till Köpenhamn

Hinner lägga in ett inlägg här innan jag går :D Taggad som attan är jag ^^.

Om ni vill mig något ring innan 7, för annars kostar det pengar för mig.

ÄLSKAR ER <3