Tofflig svensson

Denna afton har jag tillbringat med min vän Sara framför skräckfilm med allt tillbehör en toffel kväll behöver. Chips, dipp, morötter och gurka. Nu lider kvällen mot sitt slut, men mina planer för i morgon ser ljusa ut i alla fall. Bergviks shopping och sen party party. Har köpt en trevlig pryl till köket som Stina ska få se i morgon, ska bli kul att se hennes reaktion haha.

Så godnatt och dröm sött  <3


Tradera annonser

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1158197&listtype=0

Nu har jag lagt ut lite grejer på tredera, checka in vettja...
Stina har några prylar också :D

Puss

Rensa, sälja, köpa

Har gjort lite ärenden på stan i dag med Emma och Stina. Nu sitter jag här i lägenheten och väntar på att Stina ska komma hem ifrån sin dejt. Då ska jag låna hennes kamera och fota några plagg/prylar som jag vill sälja på tradera, varför ha kvar sådant som jag inte använder? Känner att om jag ska kunna köpa någonting så ska någonting ut. Finns så mycket som jag känner att jag vill köpa så ja rensa är något jag ska göra. Några jackor och en fransväska är något som ska bort.



Puss

Någonslagsvän



http://www.linascheynius.com/suede.html

Hittade vackra bilder som berörde mig. Berör.

Skit skit skit skit skit

Natten är nära
Tanken har slagit mig att allt är försent
Tröttheten och besvikelsen är här


Det är ute att vara inne



Sitter och äter den där perfekta maten som bjuds här hemma. Ser på dåliga svenska filmer och tänker att jag borde göra något vettigare. Men men.

Sportlovsbabbel

Kom hem till Sunnemo igår, sov hos Emma och såg på film tills vi somnade. I dag har jag varit på isen och myst med Olivia, Emma och Stina. Vi grillade korv och åkte skridskor. Simon tittade förbi med bilen också. Vi hade stora planer där ett tag med att åka pulka efter bilen men tydligen var det enormt svårt att få tag på en pulka. Sen maraton klippte Emma oss alla, riktigt härligt med fräscht hår. Länge sen vi allihopa var samlade på en och samma gång så detta måste vi göra igen tycker ja. Ja vad har jag gjort annars då, ätit den bästa måltiden ever också haha, färsk tortellini och mammas underbara räkgryta. Det går inte riktigt att beskriva känslan av perfektion där. Förövrigt åker jag troligtvis tillbaka till karlstad i morgon, får se om jag orkar. I morgon hade jag också tänkt att träna (åka skidor?) och städa fiskskålen (på mammas befallning). Jaja bara en massa babbel från min sida men men.


Kärleksförklarning

Dåligt med uppdatering jo jag vet. Har varit en ganska turbulent helg för mig, mycket skratt, tårar och missförstånd. Men jag lever och jag sitter i min säng och jag har en känsla i magen som inte riktigt kan beskrivas, det är nog pga en viss person hihi. Måste också tacka mina underbara vänner som alltid ställer upp för mig dag som natt. Tycker synd om er som får stå ut med mina jobbiga telefonsamtal och mitt bölande. Men bara för att ni står ut med mig så bevisar det bara hur underbara ni verkligen är. Så återigen tack. Och mamma och pappa jag älskar er mer än någonting annat, vad som än händer så finns jag alltid där <3



Känslomänniska nr 1

Det var verkligen inte bra för mig att vara själv igår, i morse när jag vaknade så kände jag att jag aldrig mer vill gå upp och att verkligheten verkligen inte är en plats jag vill vistas i. Är fortfarande kvar i sängen och tårarna rinner ner för mina kinder. Skulle det inte vara otoligt skönt att vara en känslolös robot? Detta pratade jag och Emma om igår, och då höll jag inte riktigt med men nu gör jag verkligen det. Snälla förvandla mig till en känslolös robot. När kommer tiden då jag är som lyckligast? Vill bara att allting ska vara över. Jag skulle gärna ta studenten nu till sommaren och sen få försvinna med Sara till New york för ett år eller två. Gymnasiet skulle jag helst bara vilja hoppa över. Och hur ska jag kunna tro på livslång kärlek när de människorna i ens liv som man tror ska leva tillsammans livet ut, inte längre vill leva med varandra längre? Kan inte någon bevisa motsatsen? Patetiska människa

Snart kommer Emma <3

Fan va jobbigt



Den svarta klänningen vill jag ha på mig i morgon. Den är sådär perfekt. Alldeles för kort med ändå dressad. Dööö!


Modström



Jag har inga pengar what so ever men jag vill ändå ha en massa underbara kläder att pryda min kropp med. Skit. Ta mig till Paris med nära vänner och billig vintage shopping. Ah!


Close your eyes

Direkt när jag vaknade i dag kom min syster och systerson och hämtade mig så åkte vi till Karlstad. Där åt vi mat och shoppade lite, eller jag shoppade inget för jag har inga pengar men ändå. Ja sen åkte jag hem till lägenheten och ja nu sitter jag och ser på Så som i himmelen och har nyss ätit potatissallad som älskade Stina hade sparat till mig, till det åt jag kyckling. Rätt skönt att vara själv efter omständigheterna men ja lite ensamt är det. Alla mina vänner är i sina föräldrars hem. Men jag ska kanske träffa David sen, får se.

Ja och i går fick jag reda på att mina föräldrar ska skiljas.
Så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu.

<3

Vill att allting ska vara över

Ja livet är inte alltid så lätt. I alla fall inte för mig.

Kan inte just du skämma bort mig med en miu miu väska, parfym
och en chanel foundation dosa?

Jag tror att jag skulle bli lite gladare just för nån minut i alla fall.



Dosan i mitten vill jag ha!

Känner för att gå och lägga mig och sen vakna när allt känns bra



Enkelt men skitsnyggt

Big fat diet

Sitter på bussen påväg hem, härligt med internet ;) Direkt när jag kommer hem blir det matlagning, åååh! Haha. Gud och i morgon blir det att käka ute med mamma, lyxigt. Ni kan inte veta hur skönt det är att komma hem och äta/bli bjuden på mat. Ja mycket mat tankar är det i mitt huvud haha. Nu ska jag lägga ner datorn.. Puss

Om det fanns tid för nåt att växa

Jag vet inte varför jag har en sån stor ångest över att åka hem. Egentligen tycker jag att det ska bli otroligt skönt. Länge sen jag var hemma och har inte träffat mamma och pappa på jätte länge. Och ja komma hem och äta mat är verkligen inte helt fel. Helst skulle jag bara vilja hoppa över dagen i morgon och sätta mig på bussen till Sunnemo på en gång. Ångest laddade jobbiga Sofie. Att hon aldrig kan slappna av. Vad har jag gjort i dag då? Jo jag har badat, har nog aldrig varit så skönt som det var i dag. Ja sen har jag skrivit lite på uppsatsen sen teve och mys. Nu sitter jag här och är tankspridd. Blä. Blä. Blä. Tänker på väskor också, men är det ovanligt? Jag vill verkligen ha en svart vardags väska som jag får plats med datorn och en massa grejer i. Tänkte att jag skulle vänta tills Paris, men min tygväska håller inte länge till. Topshop har många fina.

Info om Winnerbäcks låt Dunkla rum.. Tyckte att beskrivelsen var så fin.

En vän gick ner sig så fullständigt och det var frustrerande att inte ha nåt att komma med. Ingenting att pigga upp med. Lika trött själv på krogkösmentaliteten och ge folk vad folk vill ha och ta sig framåt och upp hela hela tiden. Listor överallt, tio i topp, se ut si, tyck så. Hur begåvad är du? Testa dig själv. Jag har full förståelse för alla som bara avgår och lägger ner.


Godnatt och sovsött <3

HATAR MATTE!

Seriöst jag kommer sååå bli underkänd. Men måste fan få godkänt! Magnus (min lärare) sa att provet var ingenting jämfört med hans första kärlek. Jag tror att det var så han utryckte sig i alla fall. Ja nu sitter jag och väntar på att digitaltskapande ska börja. Hem blir det sen och då ska jag skriva en hel uppsats i engelska. Måste, måste. Ska bli så otroligt skönt att åka hem i morgon (sunnemo) och äta maaat. Fajitas ska jag tillaga till familjen tror jag. Och busa och mysa med hundarna, kissen och fisken ;) Sen sjukhuset i Torsby på torsdag och då ska de se på fan, för jag vill verkligen ha bort födelsemärket. Fredag vet jag inte vad det bjuds på, men det märks (: Lördag blir det i alla fall Karlstad igen om det nu inte blir det på fredag. Jag vet ingenting just nu. Men rätt glad är jag i alla fall :) (D sov hos mig i natt). Bara jag får bort allt jobbigt, typ som engelsk uppsatsen. Sjukt jobbigt.

Nej nu ska jag designa bokomslag, PUSS <3

Måndagsplaner

Har varit hemma ett bra tag nu, bara en lektion i skolan idag. Tänkte att jag skulle göra lite matte, men det är inte det bästa jag vet så jag försöker undvika det bläää. Prov i morgon liksom. Sen vid fem blir det styrka på kauif, löövley! Nu ska jag nog bada, försöka vakna till lite typ. Puss <3

Känns som att jag är på väg uppåt



I must quit



I gave up coffee and cigarettes
I hate to say it hasn't helped me yet
I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday

Löven ligger klistrade emot marken

Nu har jag verkligen städat överallt i hela lägenheten. Fast inte i Stinas rum, så snäll är jag inte mohaha. Jag fick värsta rycket när jag kom hem i morse. Gjorde scones, kokade ägg och började städa köksluckorna. Hemmafru Sofie typ.

I går så hade vi lite förfest här hemma, sen drog vi in till stan på den där festen. Gick och köpte mig en kall korv det första jag gjorde. Korv is the shit. Sen gick vi till festen som inte alls var som vi hade tänkt oss, dom dissade våran musik helt totalt. Fortsätt att lyssna på fjortisdunk, gör det! Haha. Känner mig rätt flummig just nu, baaar så ni vet. Ja sen så gick vi in på score och flörtade med biljard spelande boys. Pretty nice. Ja sen så köpte jag och Sara en korv till, fast nu varm och med bröd och ketchup. Sen var vi lite på burger också. Men där bestämde jag mig för att åka till David. Så det gjorde jag. De andra hamnade på efterfest på haga. Stina ranglade in här för nån timme sen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till Emma. Hur nu det ska gå till. Mat är något som ska köpas. Vågar inte ens kolla mitt konto i dag. Usch!

Ha en bra söndag <3


Korv

Glömde bort att förtälja att jag har köpt en ur snygg miss sixty jacka. En riktig Sofie jacka. I lööööv it!

Ska hoppa in i duschen alldeles strax, sen kommer det folk hit på förfest. Sen är vi bjudna på en fest ovanför Ankan. Kan bli kul. Vi har även planerat in ett korvstopp. Jag ska ha en tjock stark en och en kall. Kan man köpa kalla korvar? Det är frågan alltså.



Ha det bra <3

En tidig fredagskväll





Blev väldigt sent igår och jag ångrar en hel del sms, men det hör ju till. Jag har köpt mig en chipspåse i alla hjärtansdag present, snällt va? Har underbara vänner omkring mig hela tiden, men ändå känner jag mig enormt ensam. Speciellt denna dag. Så jag ska gräva ner mig i kudden nu och sedan får jag hoppas på att någonting underbart händer i kväll. Behöver verkligen kärlek. Fucking jävla alla hjärtansdag!

Mamma och pappa älskar er <3

Sovmorgon

Skola. Träna. Kallt. Film. Mys. Ledsen. Trött.

I morgon ska jag först ha sovmorgon sen skola. Sen ska jag in i dimman. Helt klart!

I need your love and understanding

Slapp dag. Pratar med emma i örat. Stinas ex är på besök. Jag äter gammalt godis. Gott. Funderar på att göra mig en natt smörgås. Längtar till helgen. Ja så mycket mer händer inte i mitt liv just nu. Eller jo det gör det.


Drop out


To cool for school! HAHA

Hey professor, professor please
I'm not taking any more of this shit
Hey professor, professor please
I'm not a student I'm meant to be an artist
I'm a dropout I'm a dropout
I've never finished anything in my life
I'm a dropout I'm a dropout
I'm a dropout but I'm proud


Roomie and I har legat i min säng och pratat i dag om allt och inget. Sen har vi tvättat en massa tvätt och sprungit fram och tillbaka till källaren. Jobbigt må jag förtälja er. Nu ska jag duscha och sen blir det att krypa ner i sängen!

Puss!

For the rest of your life

Sitter på digitaltskapande och gör inte mycket, lite små arg för att jag inte är folkbokförd i karlstad. Men så är det. Saras och mina planer blev inte riktigt som planerat i dag. Men vi kirrar allt på torsdag i stället. Nu ska vi göra det är jävla provet i historia alldeles strax. Har absolut ingenting att förtälja för er. Funderar på att sluta med detta. Hinner inte träna förens på fredag, så då tar jag med mig min roomie och vän. Härligt!

Puss

Fröken svår

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod
och som du ångrade men som du ändå sa
du kanske gick ett steg för långt för de försoffade
så att de inte såg att det var bra

du ville ändra på dig själv och på din värld
men fick då ofrivilligt se att den var seg
livet är en dans på rosor
men det är en dans med svåra steg

du ville visa att du fanns och att du levde
och att inte allt var lika dött som de
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

du ville bara hjälpa till och vara snäll
mot de som praktiskt taget ingenting förstår
du ville bara göra gott
och ändå fick du namnet Fröken Svår

och du fick höra utav vänner och bekanta
att nu tar vi allt för allting här är vårt
de sa att framtiden var ljus
nu har de bil och mat och hus
de sa att ingenting var svårt
och du fick höra att livet var en dans på rosor
och det blev en dans som stack dig hårt

Vartendaord!


Den här stan som gör mig så hög



Hon har så sjukt snygg tatuering så jag dör. Vill haa, vill ha!

Förövrigt så suger jag på historia. Och tråkigheten tar död på mig.
Vill bara ha helg och galna upptåg!

Ready for the floor

Har äntligen köpt träningskortet, känns underbart! Jocke skjutsade mig och Stina dit och så åkte vi och handlade efter. Håller på att göra en stor gryta med mat nu som jag har tänk kunna äta på hela veckan haha, för mina pengar bara försvinner och jag vet inte på vad. Den borde nog vara klar snart! Efter maten hade jag tänkt att göra lite hemma spa och bada och så. Sen plugga som attan på historia. Ja så är läget just nu! Puss så länge!


Huvudet i sanden

Sitter i skolan och viker kartonger, men går inte så bra så jag tog en liten paus. I går kom David till mig (: Så mysigt att vakna upp med någon. Jag har kommit fram till att jag verkligen hatar måndagar, finns ingen värre dag. Går inte ens länge i skolan men så är det. Borde åka och köpa träningskort i dag. Får se om jag får mer ork efter lunchen.


 

Att festa i Torsby

Jag och min vän Sara tog tåget till torsby i går helt ovetande om vad som väntade oss. Inte var det röjj. Anders Pus. Snöigt och jävligt. Pumps med peeptoe. Efterfest vid halv 1. Korv med bröd och popcorn. Jag och Sara liftade med en tjej och en hund. Kom hem till Emelie där vi drack lite mer vin och åt godis tills vi till slut somnade. Hemfärd till älskade Karlstad. Vi var bara tvungna att äta en kebabpizza med strips på kebabhouse. Så det gjorde vi. Emma joinade också. Hon åt hamburgare. Sen hem och duscha.

Nu sitter jag här i sängen och är sjukt trött och funderar på varför vissa människor snackar en jävla massa skit om folk när de inte ens känner människan. Så lågt skulle jag aldrig sjunka i alla fall. Så sjukt onödigt. Mår man verkligen bra om man håller på så? Nej det tror jag inte..

Dying flowers

Igår var Emma och Sara här, vi åt, såg på film och skrattade i princip hela tiden. Sara åkte hem någon gång vid halv ett och Emma klockan tre. Så jag var fullt sysselsatt. I dag hade jag tänkt att jag skulle sova till två men icke, självklart vaknar jag vid tio. Fast jag vaknade inte av mig själv, utan av en skit jobbig kille som ringde på mobilen (svarade inte!). Han fattar verkligen inte att jag är sjukt ointresserad. Jag tycker att man ger ganska tydliga signaler om man inte svarar på sms, men han fattar verkligen inte. Känner mig så taskig också, men jag orkar inte. Ikväll blir det fest i Torsby, ska bli kul att testa något nytt ;) Och i morgon ska jag träffa David (: Kan nog bli en riktigt bra helg detta! Ja just ja i går shoppade jag lite också. Ett par skit snygga guldiga skor med träklack och så hittade jag en grå tröja :)



Vi satt och kollade på gamla fest bilder igår och vi hittade denna.
Vi fann den mycket lustig haha. Förlåt Keri!

Torsdag

Har varit i skolan. Fick mvg på engelsk presentationen. Tränat bodypump. Åkte hem och badade. Sett på Lars Winnerbäcks film. Moa kom hit och filosoferade fritt om livet. Nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har sovmorgon i morgon. Känner för att festa. I morgon blir det att inta staden för att försöka hitta en grå transparent tröja. Kommer bli svårt. På lördag blir det fest i Torsby. En gammal vän fyller år. Nu ska jag återgå till att göra ingenting.


Få ner lite ord

Har funderat nu lite under kvällen. Funderar på hur skolans design uppgifter skulle kunna bli lite roligare och mer inspirerande. Fast kommer inte så långt med mina funderingar. Men ändå det skulle vara roligt att få en alldeles egen och unik uppgift av design lärarna, noga utvald till just mig. Eller en galen vecka/månad men färg överallt och helt upp till en själv. Skapa något helt oväntat. Ja helt galet. För just nu är jag sjukligt trött på att designa reklamskyltar, ikeakartonger och att hålla på i illustrator. Kanske är det den långa vinter depression eller nån menstruell dysfori som gör att jag har tappat lusten till allting. Går ikring och tror att när det blir vår kommer allting att lösa sig. Men så kanske är fallet. Vem vet. Många i min bekantskap har också tappat orken till allting. Är det nån epidemi som går? Vill att alla mina nära och jag själv ska må bra. Att vi ska vara sådär super duper glada och kära. Ja jag skulle vilja se någon nära vara riktigt kär så att det lyser i ögonen på henne. Jag skulle vilja se mig själv kär också. Men det känns riktigt avlägset.

Nu ska jag sussilussa på kudden, så kill i maggropen nu stänger jag dagboken!

Teeeee



Detta te och nagellack fick jag av min vän Sara, och utav Keri fick jag jätte fina muggar med rosor och doftljus. Av Stinis och Emma fick jag jätte fina jeans leggings. Sofie tackar så hjärtligt :)

Puss <3

Timglas



Lekt med Emma i dag, bjöd henne på fajitas och mys <3 Sen kom Stina hem och vi myste vidare och pratade som att vi aldrig pratat förr.



Men nu ekar Stinas rum tomt, för hon är typ som vanligt på "vinkväll" haha. Orka med det på en usel måndag. Men jag älskar henne ändå haha.




Escape from this afterlife

Var på bio med Sara och Stina förut, såg på I taket lyser stjärnorna. Trodde den skulle vara bra men icke. Men några tårar kom allt. Jag och Stina har nyss förtärt pasta med ost och mjukost, ja som ni fattar så har vi inte varit och handlat mat på ett tag. I morgon blir det plugg, mat och inköp av träningskort. Känner för att sova i hundra år dock med en söt pojke som kollar mig i ögonen när jag vaknar. Och som sedan kliar mig på armen tills vi orkar att gå upp. Blä blä blä! Stina och jag är inte trötta alls. Vad ska vi göra med Henry? Jamen typ.

Kill i maggropen nu stänger jag dagboken

Detta skulle ha publicerats klockan ett igår. Puss!

I'm not a blondie

Jag tror att jag kan vara stark hela tiden, spela spel, men så himla lätt är det inte. Nån gång brister det bara.  I går klarade jag det helt enkelt inte. Ställde mig i duschen och jag var tvungen att sätta mig ner och gråta. Sen gick jag och lade mig i sängen och grät lite mer och så somnade jag. Vaknade vid 12 och så åt jag lite. Jag har lust att slå mig hårt för att jag sårar mig själv om och om igen. Samma dumma jävla misstag om och om igen. Och inte kan jag lova mig själv genom att skriva här att jag från och med nu ska sluta såra mig själv. Det går bara inte. Men jag kan försöka att låsa mig själv inne. Göra en mur på dörren så att jag inte kan komma ut. För jag behöver verkligen hålla mig inne ett bra tag nu. Och jag vet inte om det är männen/killarna det är jag ska skylla på. Men det känns bättre för mig just nu i alla fall. Nu ska jag gråta lite mer tror jag.

<3