Diamondes


Från någon Elsa på facebook

Så jäkla snygga skor, får inte alls habehär. Nej, nej verkligen inte!

18 årsdagens natt

Sofie var på fest på bellevue. Sofie träffade klasskompisar. Sofie var på fest på norra kroppkärr. Sofie blev arg. Riktigt arg på män. Sofie slängde mobilen i asfalten. Sofie tappade bort simkortet. Sofie gick halvvägshem. Sen stannade Sofie en taxi och kom hem. Sofie hade killar i lägenheten. Sofie gjorde sedan något dumt. Punkt.


fhoihfapö

Snart kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så ska vi äta i stan, sedan ska de på bio. Sedan kommer mina kära vänner och så ska vi börja förfesta. Har fått min present av Sara nu och självklart så ger hon mig det jag vill ha ;) nagellack ifrån O.P.I. underbar färg är det på den, sen underbart te med en jätte fin burk till :D Tack och hejlevepastej!

Puss

Sofie 18 år



Slängde ihop något med mina photshopskills HAHA typ. Men ja i dag fyller jag år. Tror nästan att ingen har missat det haha. Stina väckte mig vid 08:00 med sång, goda smörgåsar, te, ballonger och presenter. Älskar dig Stina! Ni skulle bara veta hur det känns att bo med en så nära vän som Stina. Helt fucking underbart är det, kommer bli gråtkalas om 1,5 år. Men nu ska jag inte prata om sådant. Kunde inte somna om förut så nu tänkte jag lägga mig i badkaret och sen fixa till mig. På eftermiddagen så kommer mamma och pappa. Sen på kvällningen kommer några kära vänner och förfestar/firar mig, sen blir det party party.

Kill i maggropen nu stänger jag dagboken


I wanted to see you

Blev some shopping i dag. En party outfit for my birthday, fun or what?!



Ett kedjehalsband ifrån MQ, fint fint är det.



Ett svart skärp med nitar ifrån Jc barnavdelning.



Bra bild. Ett svart långt linne med knappar och ficka ifrån MQ.

Jag hade tänkt mig detta och klackar till. Tror det kan bli fancy shit alltså.

I dag var jag på banken och fixade en dosa så att jag kan betala räkningar. Så nu blir det nätshopping haha. Sen så gick jag och Sara staden. Just nu sitter jag och kollar på filmen "en dag i livet" med Stinis, sen vid tolv ska vi ta bussen till norrstrand och möta upp Sara. Ska få min present och ja inviga min födelsedag ;) Lite knasig idé haha.

Kill i maggropen nu stänger jag dagboken

Någon slags verklighet



These jeans are killing me. Snälla kan ingen betala hälften. Eller kan jag få låna money or something. Jag tror jag måste ha dem. Hjärnan säger att det är rätt. Acne är de ifrån och det finns bara 5 stycken kvar i min storlek. STRESSAD!!!

I morgon blir det skolan, sen plugga på royal, sen stan som fan och försöka hitta någonting bärbart överhuvudtaget. Varje dag när jag vaknar känns det som att jag inte har någonting alls att sätta på mig. Vill ha något bärbart för varje humör.

Kill i maggropen nu stänger jag dagboken

Thank you for nothing

Sitter i skolan och har nyss läst klart Linda Skugges dagbok. Jag känner mig så sjukt träffad och ledsen nästan varje gång jag har tagit upp boken. Tänker på vissa killar som har kommit och gått, vissa som har fastnat och som jag drar mig ifrån att träffa igen. Har pms och finnar överallt just nu så det är kanske därför jag känner mig extra känslig, men jag har bara lust att åka hem och dra täcket över huvudet och aldrig vakna igen. Men ändå vill jag att "han" ska finnas där. Hatar mig själv. Känner för att riktigt skriva av mig. Men inte här. Känner för ett glas vin, vänner och ingen skola. Har en alldeles för tunn jacka, men orkar inte vintern. ÅH!

En dag i livet


Har en förmåga att bli kär i sånna här vackra små ting. Jobbigt. Rätt billigt men ändå rätt dyrt för en sådan liten fin sak. Men ja vill ni göra mig riktigt, så vet ni vad ni ska ge mig! Med detta säger jag godnatt <3

 

Så som himlen ser ut

Har precis kommit hem ifrån att möta Stina ifrån Stan. Härligt med lite snabb promenad. Men inte känner jag mig hälsosam för det. Sitter nu och väntar på att andra avenyn ska börja (: Alltid lika spännande. Det känns som att jag inte hinner att göra någonting denna vecka. Vill hinna shoppa lite, men när man slutar skolan 4 nästan varje dag så orkar man inte. Och massa skolarbete ska in denna vecka. Ja tiden är min bästavän just nu. Är inte bästavän med mig själv heller för den delen. Nej usch! Vill bara ha fredag och helg nu, nu, nu!

Puss

Men jag måste ha varit vaken

Har legat och läst jätte länge nu men jag kan verkligen inte somna. Är inte trött. Har tusen grejer i huvudet som jag bara inte kan sluta tänka på. Vill bara sova. Sova. Sova. Sova. Inte har jag något att skriva heller, men tänkte att jag kanske skulle bli lite tröttare om jag skrev något. Men icke. Kanske kan rappa lite, kan testa..

Här sitter Sofie i sin säng
inte kan hon sova
nej inte kan hon sova

Nej orkar inte tänka haha. Fick bli en kort rapp.


This ugly bild har Sara slängt upp på facebook idag, kul va? NOT!

Godnatt så länge..


Vad ska man göra ända fram till maj?

Skrev alldeles nyss på ett annat ställe där jag brukar lätta mina tankar att jag skulle börja med ett nyttigare liv i morgon. Jo jag skrev ju i morgon men jag kan ju i alla fall börja dra ner på det i dag. Men vad är det jag gör nu, sitter och äter bullar och lite av Stinas glass (förlåt Stina). Men vad gör man när man känner sig lite ensam och sitter framför Lars Winnerbäck filmen som jag har sett 20 gånger. Men nu kollar jag inte utan lyssnar på hans fina röst. Tänk om Lars hade bott här i Karlstad och hade varit 5 år äldre än mig och varit sprudlande kär i mig. Om han hade friat hade jag tackat jag på en gång. Åh min älskade Lasse. Känner mig smått patetisk hehe. Men jag ger mig tillåtelsen att vara det. Idag. I morgon. Och nästa vecka. Har legat i badkaret en timme och läst, det var mycket skönt. Och nu har jag suttit alldeles för länge med min handduk i soffan. Men jag är i alla fall insmörjd med min nya bodylotion. Har en ansiktmask i ansiktet, som har suttit där alldeles för länge nu. Jag orkar inte. Vid åtta får det bli design Simon och Thomas sen Lipstick jungle. Kul. Kul.

Vart tog elden vägen?


When I wake up in the morning

Home and sick today. Halsen är åt helvete och tröttheten hänger i. Men i morgon ska jag verkligen gå, är ju sista veckan i januari och veckan då jag fyller 18 år. Är egentligen för trött för att fylla 18 denna vecka. Det får bli en lugn utekväll på fredag. Tänkte att jag skulle beställa acnejeansen till helgen. Hm och ja helst skulle jag vilja börja träna denna vecka. Tänkte att jag skulle försöka hitta något bärbart att ha på födelsedagen också. Skor är något jag skulle vilja ha också. Men vi får se.



Dessa skor skulle inte vara helt fel att ha på fossingarna

Så kom om du kan, om du vill

Sov 2,5 timmar förut så nu har jag lite svårt att somna. Eller inte somna kanske men att slappna av. Denna söndag var så bortkastad en söndag kan bli. Vad har jag gjort. Ätit. Sovit. Städat. Ja gud vilken hälsosam dag. Är på väg att bli sjuk. När jag vaknade i morse var min hals uppsvälld. Det var i alla fall så det kändes. Jag känner att allt det där roliga inte är lika inspirerande längre. Men jag vet att jag inte kommer känna så i morgon. Det är jag ganska glad över. Man är ju bara ung en gång. Det är i alla fall vad vi vet. En tanke som hela tiden pulserar i blodet på mig är när ska han den där perfekta killen som ska göra min vardag och liv enklare eller svårare dyka upp. För nu vill jag ha någon som tvingar mig att äta frukost, tvingar mig att stanna kvar i sängen och pussas, någon att hålla i handen på stan. Ja allt det där underbara som ingår i ett perfekt förhållande. Jag vet att jag målar upp en fel bild av kärleken. Finns så mycket negativt med kärleken. Men ett gräl vid frukost gör väl ändå vardagen lite intressantare än att äta frukost själv. Nej vardagen är inte kul. Och inte söndagar heller.

På systemeeeet

Tänkte skriva lite snabbt innan ögonlocken faller ihop. I går var det kalas i Sunnemo för lilla mig. Fick pengar till Paris resan, härligt! Men det drar i shoppingfingrarna alltså. Vill spendera. Ja sen skjutsade morfar hem mig till Karlstad. Spårad natt blev det sedan. Vet inte varför det alltid blir så haha. Så nu är jag trött som en gnu och ska vila huvudet på kudden. Puss!

Rappande tjejer

Sara och jag sitter och diskuterar rap och varför vissa låtar är så sjukt värdelösa. Men vi har kommit fram till att det är

ickemusikaliska personer som vill vara musikaliska som håller på med rap. Så eftersom vi anser oss omusikaliska tänkte vi att vi skulle satsa på detta. Sara slängde snabbt ihop en lite rapp (människan är sjukt snabb i svängarna). Så här blev den.


vinboxar är livet

men nu är det dags att ta klivet

bli gammal och mogen

nu drar vi till krogen!

Efter tre glas vin

är han inte bara fin

han är den man vill ha

tills dess att man vaknar nästa da' ...

bli gammal och mogen

nu drar vi till krogen!

bli gammal och mogen

nu drar vi till krogen!!!

livet är en fest

inte någon jäkla pest!

Denna ska dock filas lite på... Sjukt seriöst är detta!


Sensommar natt



Sitter här i vinterrusket och fantiserar om sensommaren. Vet precis hur jag vill klä mig och se ut en kväll på krogen. Dessa louboutin till ett par super tighta höga svarta jeans, ett svart eller grått linne med sjuk djup uringning därbak. En svart ysl kuvert väska. och Carries lockiga hår med ett guldigt flätat diadem i pannan. Extremt hårt sminkad ska jag vara också, eller gyllende brunt naturligt.

Bara en av tusen outfits som jag vill äga inom kort och sedan bära ute i natten. Har bara inspiration till festoutfits just nu. Vardagen känns alldeles för trist för att lägga ner energi på. In i dimman, ja tack! Kul att hitta t.ex ett par snyga skor som sedan gör att man ser en hel outfit framför sig... Ja pengar ska man ha också :S

Men drömma kan man och hitta billigare alternativ :)

<3

Sjuhundra gånger

Träffade mamma i dag. Vi åt. Vi pratade. Vi diskuterade mycket om min 18 årsdag. Hon frågade mig vad jag har tänkt mig efter gymnasiet. Och jag bara "-jag ska härifrån!". New york. Pratade bidrag och sådant. Hon sa "-tänk om du inte kommer in" Ja inte tänker jag flytta hem tänkte jag. Hon pratade om att jag kunde läsa på folkhögskola. Men nej nu har jag bestämt mig. New york. Känns som att tiden rinner i väg, även fast veckorna går sjukt långsamt. Men snart står jag där, mitt upp i livet och ska ha fattat alla mina beslut. Kusliga tanke. Men ändå så är det det jag längtar allraste allraste mest till. Jaja tror hela min blogg består av framtidsdrömmar men jaa nu är det så. Nu sitter jag och ser på nån fet kvinna på trean och äter djungelvrål. Har köpt en tårta som jag ska bjuda mina vänner på nästa vecka (: trevlerns!



Tycker att tatueringen är så sjukt snygg! vill haaaa!

Sån är jag

Mina egna ord tryter som vanligt så i stället får ni läsa lite om när Lars Winnerbäck var på fest 1996


Mathias flyttade till Stockholm vintern 95-96. Till Götgatan 81.Det var en stor etta med högt i tak, fiskbensparkett, ornament i taket och ett typiskt söderkök. I rummet hade han ställt en säng, en stor rosa soffa, ett rejält soffbord, en hylla med skivor och filmer och några flyttkartonger. Väggarna var vita sånär som på en klunga bilder på vänner. Jag kom upp för inflyttningsfest. En råkall vind svepte över Götgatans blaskiga asfalt den kvällen. Jag och en polare gick till Ica Ringen för att köpa inflyttningspresent i form av diskborste och toapapper. Jag minns hur stort jag tyckte det var att Mathias skulle bo på Söder, så nära till allt att han knappt skulle behöva ytterkläder. Han var typen som alltid sa att det ordnar sig, och så gjorde det det. Han sa att stålar är inga problem, vilket blev vårt motto även om vi aldrig hade några, eller just därför.

Det var en bra fest med mycket folk. Hallen var överfull av vinterjackor och kängor. Vid tretiden hade polisen varit där för andra gången och festen hade lugnat sig. Några låg och sov i sängen, andra satt i soffan med sina vinglas och började bli eftertänksamma. Mathias bad mig spela några nya låtar och jag gjorde det. Jag spelade Kom änglar och Vårdag i november och Av ingens frö. Vid väggen på golvet vid hallen satt Johan som jag aldrig träffat förut. Han hade just kommit från nån annan fest. Han hade långt, ljust hår och glasögon och en lila schal runt halsen och en snygg tjej som hette Emma. Jag märkte att han gillade Kom änglar. Efteråt började dom fråga om jag skickat nåt till skivbolagen, om jag ville göra en platta och hur jag tänkte. Jag hade varit dålig på att få iväg demokassetter. Jag drömde, men var också rätt nöjd med dom spelningar jag hade. Men Mathias hade visioner och en idé växte fram klockan fyra på morgonen. Han och Johan skulle starta ett eget skivbolag, ett handelsbolag. Det började göras överslag, det jämfördes, det frågades och spånades. Jag trodde nog innerst inne inte alls på idén, men lät planerandet fortgå. I teorin lät det kul. Som att planera ett bankrån bara för att stretcha sin kreativitet vid femsnåret på morgonen. Och snart var festen slut och jag somnade på den rosa soffan.

Linda Skugges dagbok

Sitter i skolan och läser, men var tvungen att ta ett break för jag somnar. Sitter och slumrar till hela tiden. Funkar helt enkelt inte. I dag blir det sängen på en gång när jag kommer hem, även fast jag säkerligen kommer att piggna till när jag lämnar dessa salar. Men känner verkligen för att krypa ner i sängen. Sista lektionen är tre timmar lång :O sitta och knåda lera och bli smutsig. Kul är det men lite för lång lektion dock. Guuud jag somnar. Det har nog varit den drygaste veckan ever. Vill bara sova och dega runt.


Töla

Ointressant

Sömn, vem behöver sömn? jo alla men jag har väldans svårt att somna. Börjar få ont i halsen igen, himlans tröligt det där. I dag har jag och Stina rensat rubbet i lägenheten. Gick med typ tre ikea kassar fulla med sopor till soprummet. Är vi fräscha eller? Men men... Vad händer? Januari ångesten plågar oss alla, gravtest, killproblem, klamydia och sex är ett bekymmer som fyller denna månad. Inte riktigt så farligt är det dock höhö, överdrev lite men är det inte så? Vädret plågar mig nått enormt också, håret dör direkt när man kommer utanför dörren (Emma fixa mitt hår!!!!) och så är det kallt och jävligt. Alla är trötta. Har ingen inspiration what so ever. Längtar efter mami, papi och vossi. Åker troligen hem på fredag för att släkten kommer och firar mig på lördag. Vill ju att pärona ska sjunga för mig på sängen, för att jag säkerligen inte kommer träffa dom när jag väl fyller. Sen åker jag nog tillbaka på kvällen och spelar tvspel/monopol med Emma. Får bli en lugn helg helt enkelt.
Ska frossa i mat som aldrig förr. Vill ha något med ris på fredag bara så du vet mami. Eller så gör du en risrätt och tar med på torsdag, snällaaa!!! Jag ska nog gå och ta mig en nattemacka, fan jag är alltid hungrig. Nää nu saknar jag vovvarna nått enormt. BÖÖÖÖL! Mysa med dom i soffan nu liksom... Kom våren du är efterlängtad!



Pussi <3

Blå vägar

Problem är en del av vardagen, right?

Måste vara två

Lyssnar på cut copy på spotify. I dag har jag filosoferat med mina älskade vänner Emma och Stina. Vi har även pantat öl/cider burkar och köpt oboy för panten. Lever vi i misär eller vadå? Vi återvinner i alla fall.

Känner egentligen för att skriva en djup och meningsfull text men jag orkar inte, så jag ger er Lasse mannens ord.

har du hört om han som ränner på stan
och är på jakt efter varma händer
har du hört om han som alltid kommer fel
hur han än stämplar och eftersänder

han säger allting går att leva på
men man nästan måste vara två

han vet hur man dövar ensamheten
han vet hur man kastar allt man har
han vet hur man flyr från den här planeten
men han vet inte hur man stannar kvar

har du hört om han som bränner sina skepp
i samma stund som han fått dom att flyta
om han som har ett fläckfritt liv
men skulle dö för att kunna byta

har du sett hur han vårdar all sin ömklighet
och säger det här är allt jag vet

jag vet hur man dövar ...

han är för ivrig för att vända om
för dum för att förstå
för ensam för att träffa nån
för snäll för att gå på
har du hört om han som drömmer
han som undrar och tänker
han vill veta vad du gömmer
men han bländas när det blänker
han vill bränna som det bränns
när det steker och smälter
han vill känna som det känns
när det rasar och välter
det finns många skepp att bränna
det är långt till varje strand
han vill så gärna känna
vill så gärna ro i land
han vet hur man dövar ...


Godnatt <3

Tråkiiigt

Var kommer du ifrån? Sunnemo

Heter? Sofie Amanda Linnéa Nilsson

Hur gammal är du?
17

När fyller du år? 30 Januari

Tycker du om någon just nu? Många

Jag samlar på? Mycket

Gröna eller röda äpplen? Gröna

Ringer du när du är arg/ledsen? Emma och Stina

Vilken tid gick du upp idag? Hmm 12, sen la jag mig igen och vaknade 5

Har du sovit i din egna säng inatt? Nä Malins

Har du sovit ensam inatt? Nej

Har du strumpor på dig nu? Nepp

Hur svarar du i telefon? Hallå eller hej det är Sofie

Vad ska du göra ikväll? Sova

Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan, träffa Emma

Var vill du bo när du blir stor? Inte här i alla fall

Vad vill du bli när du blir stor? Mycket

Är det okej att gråta? Ja varför inte

När grät du senast? I dag

Vilken årstid tycker du bäst om? Våren

Laddar du ner musik och filmer från internet? Nej

Skulle du göra om du vann en miljon? Säkert slösa nått enormt

Bär du glasögon eller linser?
Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej

Har du piercing?

Öronen? Ja

Har du tatuering?
Nope

Vill du gifta dig? Vet inte, lite töntigt

Vill du ha barn?
Ja

Solar du ofta?

Är du bra på att laga mat? Ja om någon fyller mitt kylskåp med mat så javisst

Gillar du att dansa?
Beror på

Hur vig är du? Har varit

Vilken är din favoritglass? På pinne

Tror du på ett liv efter döden?
Vet inte

Bor dina föräldrar tillsammans?
Jao

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du?
Typ blå gröna

Vilka hårfärger har du haft? Blondie, blackis, och brownis

Är du beroende av något ? Ja

Senaste låten du hörde?
Döden död

Bukar du bädda sängen? Jag hatar obäddade sängar

Har du kysst någon under den senaste veckan? Ja

Vad var det senaste du sa? Godnatt

Vem kramade du senast? Sara säkert

Saknar du någon nu? Ja, familjen - djuren



Den fina fågeln Sara målade på mig igår sitter kvar även fast jag har tvättat mig som en galning i dag. Skulle vilja ha en fågel på armen jag. Har liksom en tanke bakom det hela.

Så jävla snygg



Jag vill typ bara ta Carolinas outfit rakt av. Men helst vill jag ha hennes jacka.
My göööd!


Im your smile

Sitter och ser på en film som det är hack i. Värsta roligt är det men men... Känner mig små ledsen i dag. Vill se på bio och gråta lite. Sova hundra år och kanske, bara kanske vakna.

Råkade somna visst...

Fortfarande ledsen. Fan att jag alltid ska vara ledsen hela tiden. Men jag tycker allting är lite meningslöst. Och att dra sig upp till skolan i morgon känns inte allt för lockande. Ingen bio blev det heller. GRÅT!

Vill mysa med Emma och typ bli 11 år igen. Eller typ hoppa över denna vecka och ta mig till Sunnemo och firandet av mig. Får träffa mamma på torsdag i alla fall. ÅH!

Gå och dööö!

S-p-å-å-å-r-a-d natt

Jag är trött som en mört och jag vill ha kycklingsallad. Och jag menar det verkligen. Men min budget ligger i soporna. I kväll blir det utgång igen, men en mer lugn sådan... tror jag. Kanske ska ta mig upp till pekås och köpa mig sallads tillbehör. Men det blir nog dyrare att göra så. För kyckling kan man ju inte bara köpa en av. GUUUD kan inte bara någon trevlig kille bjuda mig på en sallad. Kanske kan ringa...??... Hmm näääj haha. Nej nu lägger jag mig på golvet och gråter.. JAG VILL FÖR FAN HA SALLAD MED JÄVLA MASSA DRESSING!!!!!1111eeettt

Nej nu ska jag tvinga

Rosa diskhandskar



Jag känner mig lite skör denna afton. Sitter och tänker på att jag tycker tiden går för fort. Vill stanna upp och andas. Sommarlov är nått jag verkligen inte vill ha. Jag är faktiskt sjukt lycklig av att jag har en skola att gå till. Visst ge mig ett luxury jobb som är välbetalt till sommaren så visst, då kanske jag vill ha sommarlov. Gud vad jag känner mig uppstressad. Andas. Andas.
Svammel som vanligt från min sida men ööörka liksom...

I morgon blir det vin och dansa till klockan slår 5, låter det inte härligt?

Some schoolwork




Som jag och Sara har kämpat med detta. Vi har varit tvunga att gå fram till helt främmande killar och tvingat dessa stackars satar att göra modepose. Men ja detta är resultatet ^^ Gå in på fugik.se för att kunna läsa...


Ja fikat har vi också gjort... dyrt höhö

I tried to be

Sitter in da school, har nästan typ just anlänt. Kallt som attans var det att gå ifrån Herrhagen - Emma. Men jag lever och sitter på en stol i skolan och göra nada. Åt två ostmackor hos Emma det va soft, brukar inte kunna äta frukost höhö. Och i går mixade Emma ihop något äckligt i mixern, men vem åt inte upp det om inte jag. Gud jag känner mig på att denna dag kommer att bli dryg as hell. Jag vill bara åka hem, sova en timme och sen träna skiten ur mig (men har dock inget träningskort) Men får la sätta mig på pilatesbollen och göra några övningar, fast det kommer jag säkerligen inte att göra. Nej nu ska jag läsa typ 10000000 bloggar och lyssna vidare på Lasse på spotify.. Adjöken

se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är liten stor
nu är himlen vit

Jag kan inte sova

Bajs piss och gonnoré typ. Jag har luggigt och läsa Helst av allt vill jag bara hångla med någon, Linda Skugges dagbok. Har läst den förut men tänkte att den kanske var värd att läsas igen. Och ja den är faktiskt rätt bra. Hon verkar ha en så soft liv men ändå så klagar hon bara på hur värdelöst det är. Nästan som jag själv. Fast såpass illa som hon tror att hon har det har inte jag, som tur är. Men ja hur ska lilla jag kunna somna nu då? Ska ju ändå upp om cirkus 5 timmar...

Har pratat med Emma säkert 5 timmar i dag i telefon. Så blir det när man inte hinner att träffa varandra. Jag fantiserar över hur jag vill ha det på min artonårsdag, vilken tårta jag ska bjuda på osv. Är ju nästan bara två veckor kvar efter denna vecka. Paniiik, oh my göööd! Nej inte riktigt sån panik har jag men ska jag gå på krogen? Känns ju nästan lite pinsamt att gå ut då. Men ja.. kanske kan jag och Emma gå och äta på nån fancy resturang och dricka lite vin och senare möta upp alla tjejer och gå på vild hemmafest. Låter som en bra idé! Men men det spörs.

I morgon har jag och Sara grymt mycket att göra... My göööd... Deadline på torsdag liksom... Men det kirrar vi för vi är översuperduper bäst på allting. Men stressad ja det är jag. Kanske därför jag inte kan sova. Ont i halsen har jag också. Borde fan ha gått över nu.

Önskelista födelsedag

Chanel foundation
Makeupstore consealer
Acnejeans needle
Stor svart tröja
Rosa plysh dress
Kedje halsband

Inte mycket aaaaallsssssssssss... Om jag inte får ni döö

Godnatt

Singel och sökande

Har suttit och pratat med Emma en hel del denna eftermiddag. Och faktiskt just nu. Sitter och lyssnar på en massa party musik på youtube :D partypepp som attan. Och i morgon ska jag till skolan nomatter what... Ska masa mig upp klockan halv 6 och sen får jag väl dö. I dag har jag sytt lite i jeans, råkade kvadda favorit jeansen. Tur att de är billiga att köpa nya haha. Klantarsel liksom höhö. Men nu ska jag kissaaaaaaa


Pappsi



Bara för att den är snygg

Welcome to heartbreak



Skulle leta bilder till ett omslag men utanframsteg hittar jag andra roliga bilder i stället som dessa tex. Jag tror att varje gång jag kommer att se de här så kommer jag tänka tillbaka på vår "vilda" period i Emmas lägenhet. För det var väl runt då skulle jag tro? haha. I dag kom jag inte till skolan heller, vaknar med feber hela tiden GÖR MIG FRISK!!! Men i morgon går jag även fast jag kommer flåsa mig framåt.


Dumb

Har gjort om bloggen till jag vet inte vad. Allt ser konstigt ut. Ser bättre ut i firefox än i safari. Men jaja. Bara det ser någolunda ut i mina ögon. I dag har jag nästan suttit på en stol i köket med en filt runt mig och hållt på med skolarbetet. Men nu är en sak klar i alla fall. Och färgerna består om man säger så. Jag har just sett klar på sex and the city och jag har feber och ör ont. Mamma var här förut hon lämnade spår. Jag gillar min mamma. Ska gå och lägga mig nu och bli frisk och så får jag se om jag orkar masa mig upp till skolan.

En fin text som är tagen ur Lars Winnerbäcks biografi


Och kär var jag och vi lärde oss det goda hos livet tillsammans, vi hånglade i soffor och skaffade oss en referens i kyssar och smaker. När året var slut var jag så fylld av intryck att jag trodde huvudet skulle blåsa av som en champagnekork.

Godnatt <3

Är det sant det jag har hört om dig

Är fortfarande sjuk. Vaknade runt 6 med frossa. Det är nog det värsta jag vet. Men nu har jag i alla fall Spotify och sånt blir man glad av :D Ni får gärna tipsa om bra musik tack, är inte så hajj på sånt där nu för tiden. Mest Lasse i huvudet liksom. Vid halv ett ska jag ta mig upp till Pekås och införskaffa tillbehör till pannkakor med Sara. Vi tänkte få nått gjort även fast jag inte mår nå bra. Skolarbete alltså. Jag orkar verkligen inte göra iordning mig, bläää. Får slänga på mig något helt enkelt. Nej nu ska jag fortsätta att spotifyaa mig, såååå kuuul... Puss tror jag


Sjukling

Jag är sjukt ynklig just nu. Så sjuk som jag är nu har jag nog inte varit sens jag var liten. Det började i torsdags, gick och la mig direkt när jag kom hem ifrån skolan vid 2. Sen sov jag till 4 dagen efter. Sjukt mycket sov jag. Denna natt har jag sovit noll. Satt uppe och såg på teve med Tuffi i stället. Inte kan jag äta någonting heller, jag som älskar mat. Denna helg hade jag ju planerat så mycket, blääää! Så i stället sitter jag hemma i Sunnemo och gör ingenting. Har dock sett på Lasse filmen (: lite glans i tillvaron. Nästa helg ska jag fan i mej göra revolt!

Adifferentwayofbeingyoung

Tänkte slänga in något kort så här på kvällen. Efter förra inlägget så har det inte hänt så mycket nytt, låg kvar under täcket tills Stina kom hem. Ja vad gjorde jag sen.. låg kvar under täcket. Jo det var precis det jag gjorde. Började kolla på en deep film på en random kanal. Sen fick jag och Stina en idé om att starta en "hemlig" blogg. En blogg om allt som rör sig i våra huvuden, ja om nästan allt som händer i våra liv. I bland kan man nästan tro att vi är med i en film haha. Det kommer så sjukt mycket ur våra munnar när vi väl har satt i gång att diskutera. Mest diskuterar vi livet och dess innebörd. Intressant jag vet. Men men vi spånar på namn och det är bara vissa som kommer få tillgång till denna källa av liv. Maila mig eller nått så kanske ni har turen att få läsa ([email protected]). Nej gud så jag svamlar. Ska sussilussa på kuddeludden nu.

Sov sött <3

Lite smått borta


Drömmer mig bort till värme och party

Första skoldagen avklarad. Började med ett kul projekt första timmen, vi ska re designa en stol. De lottade ut stolar till alla i klassen och jag blev rätt nöjd med min. Sedan när allting är klart så ska de ställas ut på solareturen i två veckor och sen ska vi sälja dom på soltorget och jag tror att pengarna ska gå till välgörande ändamål. Ja och sen så hade vi Kristin i keramik, har saknat henne så det var kul att börja med det igen. Rätt dryg dag ändå, och rysligt kallt. Nu ska jag burra ner mig i täcket och drömma mig bort.. Puss


Some shop


En jätte söt ljusrosa tröja ifrån Filippa K


Strumpbyxor ifrån samma ställe (hoppas på bra kvalite, är trött på att de alltid ska gå sönder)


Shoppade loss på Åhlens, två linnen och en klänning. Fint fint...

Just nu sitter jag och lyssnar på Lasse, smsar med Emma och väntar på att mami och papi ska komma med mat till mig. Har beställt korv med bröd, gud är sjukt sugen på det. MAAH!

Väskan med fransar



Tänkte visa mitt bästa köp ifrån Stockholm. När jag stod där inne på Urban Outfitters så blev jag kär vid första ögonkastet. Min rosa frans väska. Den är mycket mer rosa i verkligheten sååå ni vet höhö.

I går träffade jag N, vi drack vin och såg på film. I dag har jag strosat omkring på stan med Sara. Visar mina fynd later ;)

Puss

On top of you

Jag skriver knappast något i denna såkallade blogg. Men jag är i en fas i mitt liv som tar upp väldigt mycket tid. Tror jag försöker att finna mig själv. Jag trodde för ett tag sen att jag visste vem jag var. Det är underligt hur man kan ändra sig, för just nu har jag ingen aning om vart jag står. Jag har inte något alls att skriva känner jag. Jag skulle vilja uttrycka mig i bilder. Men jag har inga. Så ni får tolka mina ord hurvida ni vill, och fantisera om vilka människor jag möter på i natten och vad ja sysslar med om dagarna. För det är ingenting som jag tänker trycka ner i detta inlägg.

Peace out!



Give me the heat


Grumpy

Sjukt dålig bloggning på min sida. Men har inte haft någon dator när jag har varit i Karlstad. När jag öppnade min dator i dag så såg jag med min förskräckelse att jag fått en spricka i datorn, tårarna börjar självklart spruta på mig. Men pappa har lovat att kolla upp om man kan byta skalet över tangentbordet. Måste ha frusit till i bilen eller något. Riktigt tråkigt i alla fall.

Stockholm med Sara var mycket mysigt, men fick inte tag på mycket. Men en sjukt snygg väska något på topshop också, när jag kommer till Karlstad igen så blir det bilder, lovar. Kanske blir redan i morgon.

Nyår. Vi började med middag hemma hos mig och Stina. Sedan gick vi vidare till en fest på herrhagen men där fick vi inte vara kvar för någon hade sett oss röka hash. Mycket möjligt haha, men vi gick lungt därifrån och mötte upp Keri, vi hade med oss en sunnemoing som vi träffade på festen. Ja sen gick vi hem till honom för Keris fest hade polisen kommit till. Sen gick vi till torget på tolvslaget och jag kramade om nya och gamla vänner. Ingenting blev som det var tänkt. Raggade upp en kille på burgerking och fixade ragg till Sara. Keri snodde mitt ragg för han trodde att jag dissa honom eller nått haha, men jag var sjukt lättad. Jo hur sammanfattar man detta då. Svårt att få med detaljer haha. Men jag och Stina somna i mitt rum vid 4-5 med champange brevid oss, och de i vardagsrummet efterfestade vidare. Vaknade med en lårkaka, skavsår och med rätt så många minnen ifrån kvällen haha.

Jag känner mig sjuk vemodig och ledsen i dag. Vill inte att tiden ska gå så sjukt fort. Jag vill stanna kvar i Karlstad i minst 5 år till, bo med Stina och ha bättre ekonomi. Visst New york lockar som attan, mer människor och modet. Nej nu svamlar jag här. Men igår när jag var i lägenheten helt själv och såg på teve med min varma koppen så kände jag verkligen att nu måste jag få bli lite förälskad. Det är fan min tur nu. Jag har typ varit ute varje helg sen vi började skolan och träffat tusen olika killar. Men ingen har fastnat. Jag hatar livet ibland. Kan det inte bara vara mellandagsrea på killar? Sjukt enkelt skulle det inte vara. Jag ska alltid deppa ihop. Mitt nyårslöfte får väl bli att inte ha så stora förhoppningar på livet helt enkelt. För det kommer aldrig att hoppa fram en kille mittfram för mig  och be på sina bara ben att jag ska bli hans. Det händer bara inte...

Gott nytt år va fan!