Welcome to the occupation

Har nyss sett klart på Twilight. Finns det nån som inte tycker om den filmen? Nej jag tror inte det jag. Stina åkte precis in till stan för att möta upp Micke. Jag ska nog ta mig ett bad, sen blir det att svida om till något gammalt höhö. Sen ska jag knäppa första ölen. För i kväll blir det fiesta för våran vän Anne som fyller år. Så det blir förfest hemma hos Tina. Sen får vi se vart det bär av. Känner på mig att det kan bli en spårad kväll/natt. Så som det ska vara alltså. Är otroligt pepp.


Bara himlen ser på

Vaknade upp med en värdelöshets känsla. Känner mig otillräcklig. Vet inte varför, är så mycket jag vill få gjort men det händer inte mycket för mig. Går ikring med onda tankar, tankar som egentligen inte ens kommer ifrån mitt egna hjärta utan det är bara en viss del i min kropp som säger åt mig att "tänk så" "tyck så" men egentligen känns allt så fel. Fel. Fel. Fel. En del av mig skriker efter för att vara ensam. Men jag hatar ju att vara ensam. Vet inte vad jag vill. Känner mig enormt olycklig. Men förhoppningsvis väntar en bättre morgondag, en lyckligare sådan. Måste sluta längta så.

Ska ta en långpromenad med bra musik så kanske dagen vänder till det bättre. Om inte annat så får jag motion.

Så minns att jag står bakom dig.

Ännu en dag har gått. Stina väckte mig alldeles för tidigt i dag av att hon diskade och gick på toa, så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Då tvingade hon ut mig på en promenad innan vi skulle avnjuta en frukost bestående av te och smörgås på balkongen. Riktigt härligt. Borde gå en promenad varje dag egentligen. Bra för både kropp och själ haha.

Åkte in till stan en sväng för Stina ville köpa skor som hon också gjorde, riktigt snygga killerheels. Mötte upp Keri en sväng och tjötade lite. Ska ha film mys med henne i morgon.

Aftonen blev en lugn sådan, med mysteriet på greveholm och trevligt sällskap.

När ska jag få känna DET?
Känns som någonting som ligger väldigt långt borta.
Framtiden. Vet inte om jag orkar vänta så länge.


Min älskade Sara är saknad. Men snart är vi ett samlat gäng i Karlstad, ska bli riktigt härligt!

Sånt där jobbigt

Sitter i handuken och är alldeles nyduschad. Orkar inte anstränga mig riktigt än. Vid halv åtta kommer Stina ma roomie hit och då ska det mysas på högnivå. Ska försöka städa iordning lite här tills hon kommer. Fixa lite nya bilder till tavlan i hallen hade jag tänkt också. Är ruskigt trött på den. Jag tror faktiskt att Stina håller med. Har en massa nya bilder som tagits under åren så det kan nog blir bra det. Hade en mysig kväll igår (:



I let the tomorrow tell me

Nattblogg

Klockan är strax över 4 och jag kan verkligen inte somna. Sara lämnade mig för 10 minuter sedan på facebook. Hon var alltså inte här. Vi har sett på film tillsammans och Dexter såg vi. Pratade med Emma någon gång emellan det också. Nej nu ska jag i alla fall lägga huvudet på kudden och försöka. Eller fortsätta läsa Pernilla Whalgrens blogg haha. Nej. Puss natti

Jag behöver dig mer än jag älskar dig



Jag beställde en bok alldeles nyss, blev så sugen på att läsa en fin bok nu när Sara har varit i gbg och köpt en fin bok till sig själv. Så denna blev det som bloggen niotiilfem har tipsat om. Längtar faktiskt tills den kommer. Jag som inte gillar att läsa, i Turkiet läste jag faktiskt två böcker på stranden. Duktigt. 36 kr för en bok är inte så pjåkigt. Adjö.



Så damn hot!



http://stylorectic.blogspot.com/

Hon är så grym ;)

Ska snart ta tag i mig själv och stiga ur sängen haha, jag är trött som få. Nej men gå och köpa lite frukost på pekås kanske och sen fixa till mig. Eller ska jag vända på det? Nej det gör jag inte haha. Åååh jag är trött!


Värmen




Jag saknar värmen och jag skulle mer än gärna vilja vara i Turkiet nu, dricka några öl och klaga över hur varmt det är. Helt underbart!

Jag och Emma drog ut lite sponant i går, drack nån drink på score sen käkade vi. Jag drog iväg på efterfest med Maria en tjej i min klass. Det var skit kul :D. I dag har jag tagit mig hem ifrån efterfesten och myst runt med mamma och så såg vi på Harry Potter. En härlig "söndag" känns verkligen inte som en lördag detta.

Ha det bra

I love you until the end

Är alldeles alldeles nyvaken och jag ligger i Emmas soffa och väntar på att Emma ska vakna till och sluta vara så pmsig haha. Igår gjorde vi kycklingsallad och såg på en massa filmer. Sen somna Emma och då såg jag på Rosa serien, alldeles själv till klockan 5 på morgonen. Och så skulle det ju självklart börja hacka på slutet så det fick jag ju inte de. Men jag antar att Ville och Rosa blev tillsammans haha. I dag ska jag försöka få med mig Emma till stan eller till bergvik och försöka shoppa lite smått. Hon var sugen på Ikea köttbullar, så dit kanske det bär av. Till Ikea alltså.

I need someone who's good, someone who's true

Ännu doftar kärlek

Vaknade av att mamma kom in och satte sig brevid mig och sa att hon skulle åka till Lars Lerin utställningen. Jag som också vill gå på den. Men så äre. I går träffade jag Stina och det var trevligt, mer sånt när jag är i Hagfors. Hade tänkt ta mig en tur tillbaka till Karlstad i dag för en natt men tar det 2 h att åka buss så pallar jag inte. Så mina planer är la inte så stora för denna dag om man säger så. Hade jag haft målar penslor och papper så hade jag gått lös. Känner för att kladda och uttrycka mina känslor i dag. Men icke. Får fixa med nya bredbandet i stället. Kan bli kul eller frustrerande. Det återstår att se.

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag


Och tack Emma för natt samtalet i går det behövdes. Älskar dig!

Sofie dör lite

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ så känner jag just nu. BLÄ!


hhhjjjkkklll

Fick gå och lägga mig kvart i 9 i går pga huvudvärken. Det var som den rubbade mitt synfält eller något, så det enda jag kunde göra var att gå och lägga mig. Idag ska jag ta mig till Norren och hämta mina skor sen ska jag försöka ta mig till Hagfors. Har ingenting att göra här i Karlstaden denna dag. Åker med 14.10 bussen om det passar med mami. Nu ska jag måla naglarna och laga ett hål. Adjö.

En fundering

Jag har sån jävla huvudvärk och jag funderar på om jag kanske kan behöva glasögon när jag sitter vid datorn eller nått? För jag sitter och ser på allsång på skansen och teven ser jag på långt håll men allt jag läser på datorn är ansträngande. Enormt jobbigt. Har känt det här ett tag nu också men nu fick jag sån jäkla huvudvärk så att allting omkring mig snurrar. Men det kan ju säkerligen vara någonting annat också. Jag hoppas på det. Bara det inte är något allvarligt...

PÖSS

Don't look back in anger

Sitter i min säng och kan inte sova. Jag har tvättid om en halvtimme så jag kan lika gärna vara uppe. Gud vilken karatefylla jag fick igår. Börjar faktiskt tröttna på att festa nu haha. Massa utgifter och visst har jag kul men the day after liksom. Vi var hemma hos Malin på Norrstrand och åt lite choklad och drack vin. Sen drog vi oss till Harrys och där köptes öl. Sen taxi till Norrstrand. Sen Donkan. Sen en lång hemfärd för min del med en massa telefonsamtal. Jäkligt fort gick det att gå hem i alla fall. FAN har mina plattisar hemma hos Sara. Jag som ska träffa Emma i dag. Jaja jag får la slänga in mig lite fort till Sara sen då. Och sen typ gå till Herrhagen om inte hon kommer hit. Jaja. Nu ska jag inte festa på ett tag och det ska bli skööönt. Rehab. Rehab. Rehab.



Frukost sen tvätta :)

....

Mamma väckte mig med ett sms om att hon var i stan och ville träffas.. så jag drog mig upp och slängde på mig kläder. Mamma kom och drack kaffe först och hade med en Elle tidning och nya påslakan. Snällt. Sen åkte vi till Pachas och åt buffé. Sen en sväng till Bergvik och jag hittar verkligen ingenting längre, kläder alltså. Köpte kyckling och saft i stället och lite alkohol till ikväll när vi ska fira Malin.

Jag känner mig lite tom och, ja tom. Vet inte varför jag alltid ska känna någonting. Visst det är härligt att känna när man är super glad. Det är en härlig känsla men den där tomheten som jag ständigt känner känns rätt meningslös faktiskt. Det jobbiga i det hela är att jag vet hur man får bort den där tomheten. Men det kan jag inte göra själv. Det är det största problemet, tror jag.

Nej nu måste jag svida om till någonting annat än vad jag har nu sen dra mig till Norrstrand. Adjö!

As your breath unwinds Through the restless pines



Out of my reach, out of my hands
I didn't understand
I would have changed all my plans

Vad gör du nu förtiden?

Hejhålunkapå!
Har pratat med Emma i ex antal timmar sens jag kom hem ifrån efterfesten och nu hade jag tänkt att jag skulle sova lite så att jag kan stå på benen i kväll. Uh är så trött så trött. Var på Arena i går och ja vad gjorde jag där? Det man inte minns hoho.

Nej natti <3

Jag vet inte om jag vill länge. Är inte lika övertygad som förut. Fast det vill jag nog.

Godmorgon

Gud denna dag har jag helt glömt bort allting känns det som. Har endast ätit frukost och två smörgåsar. Glömde bort lunchen och trodde alldeles nyss att jag hade ätit middag. Virrigt! haha. Väntar på att Keri ska komma hit och joina mig och sen ska vi möta upp folk i stan och sen gå och dansa :D Adjööö

Sommar med Ernst

Åh ja ännu en dag i skogen, men i morgon bär det av till civilisationen igen. Har smsat hit Stina så hon borde komma snart :D äntligen en människa i min närvaro haha. Jag har bara varit här i tre dagar men shit va stadsbo jag känner mig. Ska hämta vovvarna snart så ciao!

Can't Stand Me Now

Var och träffade mina vänner förut och gud så härligt det var att se människor överhuvudtaget. Jag och Olivia stannade till vid lidsbron med bilen och gick ut för att lukta. Barndom luktar det, åh. Sen satt vi några stycken nere vid bron i Sunnemo och rökte och pratade minnen. Hann dock inte vara där så länge, men det var trevligt ändå. Nu sitter jag brevid pappa i soffan och han ser på nån samurajfilm som vanligt och jag käkar bullar hihi. Vet inte vad som händer i morgon. Om det är värt att åka ner till Karlstad eller om jag ska ta mig till mammas lägenhet och hämta grejer eller om jag ska dryga runt här i Sunnemo en hel dag utan att se en enda människa, det är frågan. På Fredag är det i alla fall Karlstad och Arenan, galen hemmafest på lördag är en självklarhet.


Har suttit och kollat på bilder ifrån förr och ååh saknar!

Lidsbron med Angelica Stina och Olivia


Hemma hos älskade Olivia


I dalen med mina älskade


När jag letade efter bilder så hittade jag bild ifrån min förra lägenhet, saknar den lite faktiskt. Små mysigt :)

Nej natti <3

Mental breakdown

Har sett film efter film efter film. Och den endaste personen som jag har sett i dag som jag känner är pappa. Och det kanske endast var i en timme. Det är sådana här dagar jag hatar. Vet inte om det är filmernas händelser eller om det är mina egna händelser som gör att jag känner mig så ledsen just nu. När jag kom in på mitt rum så bröt jag bara ihop, helt utan anledning. Det är i alla fall vad jag vill tro. Jag är i Sunnemo, byn som gud glömde.. typ. Jag vill inte alls vara här. Men inte vill jag vara i Karlstad heller och absolut inte i Hagfors. Vill inte vara någonstans. Det är för jobbigt. Har lust att stänga ner hela kroppen tills jag mår bättre igen. Jag vill inte minnas. Jag vill ingenting.

Nej jag behöver ha bollar i luften hela tiden annars mår jag dåliigt. I morgon blir det iaf grillning med några vänner i Sunnemo. Under dagen ska jag försöka göra något kreativt. Kanske rensa pappas rabatt. Fast jag tror inte att han skulle se någon skillnad, det gjorde han inte efter att jag städat hela nedervåningen i alla fall.

Vill att det ska vara som vanligt. Jag saknar Fam Nilsson <3



Saknar också detta. Gud va kul vi hade. Mycket jag saknar just nu. Förlåt för dravlet men måste bara skriva av mig lite.

Sovsött!

R U Still In 2 It?

Vaknade runt 10 och jag låg kvar i sängen i 2 h och bara stirrade in i väggen, har helt enkelt för mycket att tänka på och så känns det lite meningslöst att gå upp när bussen till Sunnemo inte går förens halv 5. Men nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar på Sjunde himlen och har just ätit frukost. I går kom Sara hit (det var meningen att Keri skulle komma, men icke) och jag bjöd på mat och så såg vi på Peter Pan och Dexter. Det var trevligt.

I går ringde grannen på och frågade om vi hade potatis hemma. Lite konstigt tyckte jag att det var. Osminkad var hon också.

Hur vet man när det är rätt? När man har glömt? Eller är det försent när man har upptäckt nått nytt? Vad gör man när allting känns omöjligt? Att det inte går att lösa på något sätt. Är det bara att låta nya äventyr ta tag i en, och låta det gamla stå kvar tills det känns mer möjligt? Jag går i tusen bitar. Allt jag vet är att jag vill. Vill. Vill. Vill...



Som du

Livet känns ganska rörigt just nu. Vet inte hur jag ska hantera allt.

Adjö

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

Har nyss anlänt till lägenheten, och nu är jag hungrig. Ska koka mig lite ris och sen äta soppan till. När Stina åker hem till Sunnemo så ska jag storstäda hela lägenheten och mysa runt i mjukisoutfit. Har varit uppe och flängt allt för mycket på sista tiden och jag kan liksom inte sätta mig ner och andas. Känns som att jag andas dubbelt upp. Kanske att jag kan samla Keri och Sara och tvinga dem att se Om en pojke med mig, och bara mysa. Skulle inte vara fel att klicka hem ett par skor.. men för vilka pengar? Ja och en liten jacka och en klänning. Skulle inte vara fel, alls.

Åker kanske till papi nån gång under veckan om Karlstad inte lockar mer :)

Jag ÄLSKAR min tattuering :D

Adjö

I heard you say

Shiit åt värsta starka soppan med cocosmjölk förut, shit shit säger jag bara. I morgon får jag äta soppan med ris eller nått haha. Jag hade kul igår förutom att jag och Stina somnade tidigt haha. Tror vi ska köra utgång i dag med.. fast finns det folk ute i dag är frågan? Annars är det bara chill att bara va också.

I dag tvingade vi oss in till stan, käkade och shoppade leggings. Köpte mat också. Yeees...

Har inte så mycket mer att tillägga..

I'm gonna start the revolution from my bed
'Cos you said the Brains I had went to my head
Step outside cos summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
Cos you ain't ever gonna burn my heart out

Sofies back

Kom hem igår och jag längtar faktiskt tillbaka. Fast det var en härligt möte med Keri och Sara igår. Stina och Emma ska jag få träffa idag :D. Emma fyller 19 år i dag också GRATTIS grattis! Drog ut igår i hopp om att det skulle bli lika spårat och roligt som alltid. Men i stället hamnade vi i skogen på någon "fest" och åt korv med bröd yeaah. Bra början det där. Slutade med att jag och Sara gick hem och sov hemma hos Sara och pratade och skrattade hela natten i stället :). Längtar som sagt bort härifrån redan men då får gärna mina älskade vänner följa med. I dag ska vi dra ut igen i regnet och i dag SKA vi ha kul ;) Tappade min spritflaska i asfalten också, buuhu. Jaja. Tattuerade mig som jag skrev att jag kanske skulle göra och det blev en liten fågel på armen, nu är jag sjukt sugen på att täcka hela kroppen ;)



Nu väntar jag på att Stina ska komma och undertiden ska jag packa upp och göra mig hemmastadd i lägenheten :)

Jag vill ha dig

Hej jag ar i Turkland!

Sitter vid en jatte jobbig dator men jag tror jag overlever. I gar sa blev jag med tva svenska tjejer med ut till staden. vi pimplade som attan pa hotellet sen ı vag till Robin Hood tror jag det hette och sen var vı pa natt the doors eller natt. Dar dansade jag som aldrig forr, pa bardisken tom. Tappade glas hejvilt, brande hal pa saker haha jaja. Sen akte vı med nagra svensktalande turkar till stranden och drack vodka och badade med kladerna pa, det gjorde i alla fall jag hoho. Ar sjukt trott pa hur alla turkar kollar mej som ett javla objekt. Pussar pa mıg hejvilt och glor som fan. Men men det ar val sa det ar har. Men jag far san javla lust att ja gud ja vet inte, forsvinna. Har inte blivit sa brun an, men det SKA jag bli. 

Jag langtar hem efter en dag haha, saknar Stine och Saare och allesammans. Ni ska veta att det finns skit billiga cigg har haha.. jaja.. Nu ska mami ha datorn. ADJO!  

Lite bilder från igår


Jag kommer att sakna dig älskade Sara, en hel vecka utan varandra buuhuu


Kärlek


Malin :)


På självaste rixfm

Bilder lånade av Keri <3

Out Of My Hands

Hejsan! :)

Anlände till Hagfors för kanske en timma sen, har ätit kycklingsallad med mamma. Hon irrar runt som en galning med sina packlistor. Jag har släppt allt som har med planering att göra, orkar inte och hur svårt kan det vara att packa för en vecka? Räcker inte en bikini typ? ;) Jag har planerat att bara ligga vid havet ändå så.

I går så drack jag och några vänner öl nere vid älven och sen tog vi oss in till stan för att få se någon artist på rix fm men det blev bara den sista Milow pga många anledningar haha. Sen mötte vi upp David. Gick till Kristin lite och sen vandrade vi vidare och chillade på pråmen. Sen slutade bussarna att gå så det var bara för mig och David att gå längs älven till Färjestad. En mysig onsdag :)

Nu packa lite... <3

Jesus save me

Sitter hemma hos Sara och väntar på att Emma ska höra av sig så att jag ska åka in till stan och möta henne. Hon skulle köpa nått nagelkit och jag ska nog inte köpa någonting tror jag. Kanske ska kolla efter nån sandal eller nått sånt. Köpte strand grejer igår shorts och nått linne. Gud va jag inte har lust med någonting. Men ikväll blir det troligen öl drickande och rix fm festival. Hepp adjö


Norpar en bild ifrån/på Sara hihi