Some pics from Peace & Love




Orkar inte ladda upp fler.. blev ju inte så många bilder heller men men :)

Har nyss sett klart på Beck filmen på fyran och nu tänkte jag se det där andra som börjar efter..

Natti <3

Drugs In My Body



Jag sitter och tänker på hur svårt och hur jobbigt allt egentligen är just nu. Fast eftersom det är sommarlov nu så glömmer jag så lätt bort det. Fast skönt är väl det. Längtar så hemskt mycket till Karlstad så i morgon så bär det av dit. Ska shoppa lite med Sara och kanske med Keri, ska köpa shorts, nagellack och säkerligen något annat. Blir troligtvis någon fika också. Längtar så till nästa sommar så jag avlider.. vill lämna allting här nu. Men bara att tänka på annat, för det är fortfarande ett år kvar. Ett år som det kan hända massa otroliga saker på så det är väl bara att se fram emot det eller något sånt. Har i alla fall en bild av hur mitt projektarbete ska se ut och det kommer bli helt sjukt bra, tack mormor och mamma för brainstormingen. Ska bara klara av att göra det också, men har i alla fall skrivit ner mina planer i en loggbok. Är faktiskt lite pepp på att börja med det nu haha. Kanske kan skissa lite på stranden i Alanya. Jaja så pluggis som Sofie känner sig nu har hon aldrig kännt sig. Men det är nog bara kreativiteten som vill fram, mest troligen det. Vad kan jag göra som är kreativt just nu tro? Åhh jag saknar Emmaaaaaaaaaa.. whateveeer haré bra!

Don't fall in love with a dj



Har nyss vaknat och just nu är jag alldeles själv här i mammas lägenhet, hon kommer nog inte hem förens i kväll. Vet inte riktigt hur jag ska fördriva dagen men något kommer jag på. Ska först börja med att äta frukost på balkongen och sen göra i ordning mig och gå in till "centrum" och köpa en massa på apoteket. Har en hel lista på grejer som ska införskaffas. Sen stek i solen och kanske ett telefonsamtal till kära Emma som är påväg till Stockholm. Kvällens planer är ännu ovissa.
Ha en bra dag!

I'm back from Peace & Love

Åkte hem igår för jag orkade verkligen inte vara kvar, solsting - frös när det var typ 30 grader och ständigt bakis och trött på alla 30 000 människor som vi bodde med på campingen, det var som en stor stinkande soptipp men som tur var missar jag bara i dag. Saknar mitt camp "kuk i helvete" som fan, och visst jag ångrar mig lite för att jag bestämde mig för att lämna festivalen förtidigt. Men det har nog aldrig varit så skönt att duscha och att gå och lägga sig innan solen gått upp i en nybäddad fluffig säng haha. Men jag hade jävligt roligt och jag har nog aldrig festat så mycket som denna vecka och aldrig träffat sådana härliga människor förut. Så det tackar jag för! Inte såg jag många artister, jag koncentrerade mig mest på festandet haha, men det var också värt :)

I dag vaknade jag sent och åt frukost på balkongen hemma hos mamma sen åkte vi till morfars barndoms ställe och solade och badade. Tog det sjukt lugnt, SJUKT HÄRLIGT. I kväll kommer Olivia hit och så ska vi gå ut och äta någonstans :)

Jag ska kolla efter tatuerings ställen i Alanya och kanske tatuera mig sista dagen, är sjukt pepp på det. Fågeln på armen ska på plats någon gång liksom.


Jag tänker på dig allt för ofta nu



Stop crying your heart out

Adjö Värmland hej Dalarna

Sitter i mammas soffa med Sara, vi ser på Hannibal Rising - Ondskan och festival pratar. Nu tog visst filmen slut hehe. Jaja sista natten på en vecka inomhus haha, den tanken får mig att bli riktigt nervös haha. Fast det är väl bara att gilla läget haha, jag får ligga och krama på Stina och Sara i vårat tält för att bli varm när vi ska sova, om vi kommer att sova är frågan haha.

Nej har ingen energi till att få ner några vettiga meningar här..

Men jag hade en mysig midsommar helg :)

I morgon sticker jag till Borlänge och kommer tillbaka på söndag..

Blaaaa ha det braigt ;)

Gillar

Lykke Li


Hoppas vi hinner att se henne på festivalen, I like her!

Sitter hemma hos papi och har nyss ätit frukost och nu kollar jag på något dansprogram på femman. Ska ta tag i mig själv och göra mig i ordning :) Hoppas att ni har haft en bra midsommar!

Godmorgon

Ja i dag är det midsommar och det är en sån där dag som jag tycker är sjukt överskattad. Tror inte att jag har haft en enda bra lycklig midsommar. Har alltid känt mig ensam eller så har jag varit aspackad (när jag var fjorton) i vänners sällskap. Visst maten är väl helt okej om man bortser ifrån själva maten och går rakt på jordgubbarna på en gång. Som tur var är jag faktiskt riktigt sugen på jordgubbar och gräddglass idag hihi. Fast äta mat ska jag allt göra ändå, måste passa på att äta innan festivalen haha. Kommer inte bli så härligt att sitta och äta rakt ur konservburkar, men det är lite charmigt ändå. Nej nu ska jag äta lite frukost i min mammas sällskap, kram

Chuck and Blair



Så himla fint att de fick varandra tillslut... åååh!

Nu har jag packat allting klart tror jag, hittar dock inte min usb sladd. Måste ha tappat bort den. Fast det är inte riktigt min stil dock men.. Jaja :)

I had dream

Har nyss kommit hem ifrån Wåxnäs, har varit och hämtat mitt pass och fixat lite mat till festivalen. Nu ska jag packa ner allt jag äger och har i en resväska och sen kommer Stina och gör detsamma. Sen drar vi oss tillbaka till skogarna. Midsommar firar jag lite hur som helst. Det spelar ingenroll.

Hade en mysig kväll i går :)

Festival köp



Rosa fjäder örhängen ifrån JC



Sommriga enkla sandaler ifrån indiska, väldigt billiga. Ett måste med platta skor på festival :) Köpte även en lång kofta att värma mig med på kvällen. Det är härligt när det är 50 % redan i alla affärer. Undrar hur billigt det kommer att bli i slutet av sommaren? :)

GRATTIS Olivia till körkortet också! :D

Kram

We ain't got no money, honey, but we got rain



Turkiet om två veckor, total rehab i från festivalen som äger rum nästa vecka och i från livet i övrigt!

Ska bli underbart :D

FAN

Ligger hemma hos Sara, hon sover. Jag har nog inte sovit på hela natten.

Igår hände det som inte fick hända. Samtalet. Stina och jag kommer troligen inte att få bo tillsammans något mer. Vi kommer inte att få bo kvar i våran lägenhet på färjestad. Känns som en hemsk mardröm och jag hoppas innerligt på att det inte blir så. Tanken på att flytta tillbaka till Sunnemo, till mitt svarta deprimerande barnrum får mig att vilja avsluta livet här och nu. Hemska tanke. Jag vill inte! Jag skulle göra vad som helst för att få bo kvar. Ett år kvar sen ska jag bort bort bort ifrån inskränkta sverige. Skulle helst bara vilja fly just nu. Det känns som att det aldrig kommer att vända i mitt liv. Aldrig någonsin. Händer det någonting bra så händer det samtidigt någonting dåligt. Är det någon som har dålig karma så är det verkligen jag.

Fast ja så illa kanske det inte skulle vara att flytta hem till pappa. Förutom att jag skulle ge upp hela mitt liv. Har ingenting i Sunnemo. Ja förutom pappa och djuren då. Ingen kontakt med omvärlden alls. Och jag kommer nog aldrig att ta körkort heller eftersom all min lediga tid kommer att gå åt på att åka buss. Så där kommer jag att få sitta.

Så snälla låt det inte bli såhär!

High Drama

De där MVGna lönade sig tillslut tror jag så nu har allting löst sig och jag är sjukligt pepp på att dra till Borlänge nu, nu, nu, nu, nu, nu! I morgon drar jag och Sara ut på konservburks letande haha. Ska hämta ut mitt pass och fixa lite andra grejer också. Blir säkerligen en heldags flängande. På kvällen kommer Keri och så ska vi kolla på film. Tre filmer ska vi se tror jag, mitt val blev Om en pojke, så himla mysig film! Länge sen jag såg den också. Nu ska jag sova naatti naaatti..


Relaxe

Kom på att jag inte har berättat att jag fick MVG i alla estetiska ämnen. Sånt får man väl berätta? haha. Och är inte det värt löneförhöjning? :D

Leva...



Hejsanhoppsan!

Sara har nu sovit här i två dagar. Vi har inte duschat på två dagar och fan jag känner nu att jag inte kommer palla festival haha. Mitt öga är alldeles uppsvällt, har ingenaning om vad det är för fel.

Jag har inga pengar, hur fan ska jag överleva festivalen? + att jag måste köpa massa saker till den. DÖR. Måste överleva veckan också. Dö. Dö. Dö.

Ska i alla fall bli sjukt gött att komma bort i en vecka...

Mamma eller pappa om ni läser det här, skulle ni inte kunna komma ner hit och handla lite överlevnadsgrejer till mig? konserver och sådant? uuh


Rosenblad

Jag åkte till Sara och Malin på norrstrand i går där också några andra var, vi drack vin och konverserade. Vid 2 halv 3 någon gång tog jag och Sara cykeln hem till mig och åt chips. Vi bestämde oss för att fredagen fick vara höjdpunkten på denna helg :)

När jag städade i går så fann jag hela vardagsrums golvet fylld med röda rosenblad. Min första tanke var att vi hade haft besök av Amor. Den tanken var fin. Men så var det nog inte.. hihi

Sara ligger och sover här brevid mig, jag tror inte att hon vet att klockan närmar sig 13.00 hihi.

Mitt högra öga är uppsvällt, har suttit med en ismask ett tag men det har inte lagt sig än :(


En kärlekshistoria

Ha en bra dag! :D

Dance dance dance


Bild ifrån söndagsfesten :) Ser härligt med ut haha.

Ja igår styrde vi fest tydligen.. roligt som fan var det! Funderar på ännu en utgång denna afton.. Men får se om jag orkar efter en hel dag med städning och tvättning. Allting är tvättat. Mattor dynor ja ALLT. Fucking jävla fräscht och härligt! Haha.

Nej ha en trevlig afton!




Sommarlov!

Kom för en stund sen hem ifrån Bergvik, jag och Sara hade lite ärenden. Skolavslutning i dag, riktigt härligt med ledighet. Men jag är också sjukt pepp på att börja skolan igen till hösten, har så många idéer som vill ut. Känns som att det kan bli ett bra år. Detta "år" har nog varit det jobbigaste men ändå det roligaste året i hittills i mitt liv. Definitivt det roligaste :D. Om någon timme kommer Sara med räkor och bakpotatis. Sen vad som händer i kväll återstår att se. Alla andra ska dra ut, men vädret är piss och Sara är fortfarande sjukling. Var ute i går också, flängde runt på uteserveringar och minglade med människor. Åkte hem tidigt men det var ändå en härlig afton med mina kära vänner.. <3



Nystart



Nu har jag startat en ny blogg. Kändes som att det var bäst. Men fortsätter att skriva lite här också.

Natti

Byggslaget



Slängde ihop slarvigt i photoshop höhö. Skulle vilja råna Topshop en dag som denna. Ge mig pengar till shopping!

Sommaren är här men inte sommarvädret



Är nyduschad och jag känner verkligen inte för att sätta på mig kläder. Jag vill sätta på mig bikini och springa ut i gräset och lägga mig på en filt och läsa en bra bok eller sitta och proppa i mig inspiration till kommande projekt. Men vädret är inte här. Som tur är ska ju jag och mamma försöka hitta en resa en vecka efter festivalen. Jag hoppas på Grekland eller Spanien.. åh ta mig dit nu. Jag har i alla fall lovat mig själv att till hösten ska jag skita i alla problem som familjeproblem, killar och allt annat allmänt jobbiga saker och verkligen satsa på skolan och på mig själv. För jag vill inte vara kvar här något mer... Tror jag i alla fall. Men det är länge kvar tills dess och mycket kan ändras. Jaja nu ska jag fixa med lite saker och längta ihjäl mig efter Sara haha men i morgon kanske vi ses i alla fall. Kram

Natten skyddar dom älskande

Dagen är här stig upp ur säng
Gnugga natten ur blick
Jag vet att du hellre vill ligga kvar och det önskar jag
också vi fick
Dagen är lång men dagen följs utav natt
Då ska vi mötas igen och jag lovar dig att
Natten skyddar de älskande, så var inte rädd
Då dagen är slut kom till min bädd
Då dagen är slut kom till min bädd

Nyss då jag sov, sov jag så djupt
Det är riktigt och sant
Men hjärtat i bröstet vakar för dig,
det bultar det bankar markant
Sömnen är djup men hjärtat vakar ändå
Hör du det bulta, hör du det banka och slå
Natten skyddar de älskande, som flyr till varann
Då dagen är slut kom hit om du kan
Då dagen är slut kom om du kan

Wake up

Jag har försökt att sova i en timme nu. Har försökt allt, räknat får, skrivit ner mina tankar i en bok, druckigt ett glas mjölk men ingenting funkar. Ringde till min vän Emma ihopp om att samtala med någon skulle få mig att bli tröttare. Men nej bara mer förvirrad och tankeställd. Hatar att sova själv. Kanske ska gå och lägga mig på golvet inne hos Stina haha. Hon verkar aldrig ta bort madrassen från golvet. Nää nu ska jag tvinga mig själv till att sova. God natt!



Tänker fortfarande på att göra en liknande fågel på armen. Fast dock mer centrerad ;) JAG VILL!

I just don't love u no more

Sitter och lyssnar på en massa musik... Ida Maria bland annat. Kollar runt på bloggar och har allmänt trevligt med mig själv. Hittade värsta snyggingen på göteborgstreetstyle... Gillar det där med vita tygskor på killar.



Nej nu ska jag ägna mig åt annat höhö. Natti

Tell me if it's true

Gick en sväng på stan med några vänner, köpte en matta på indiska till balkongen och en t-shirt. Finns så mycket jag vill ha men jag vet att jag måste lägga mina pengar på annat än kläder, speciellt nu när det bara är två veckor kvar tills festivalen. Men jag vill, vill, vill.

Har en sträckning i halsen så jag sov inte skönt i natt, varje gång jag vände på mig så vaknade jag för det gjorde så ont i halsen. Fattar inte hur jag har kunnat få en sträckning där dock haha. Pratade länge med Sara i dag, det gillade jag. Saknar henne, tror inte att vi har sett varandra på över 2 veckor nu :(. Men men nu ska jag fortsätta att se på Ugly Betty...

Would you like if I took your hand in the darkness?

Jag spottar ärligt talat blod. Nått fel är det med min kropp just nu haha. Har myst med Stina hela kvällen framför teven, såg en läskig film, så är smått mörkrädd just nu. Min sänglampa funkar inte så det enda ljuset jag har är datorn. Mitt rum känns enormt och tomt. Ensamt.

Åh jag såg reprisen av Gossip girl tidigare i dag, åh vad jag älskar den serien. Många känslor som kom upp och en massa tårar. Jag vill också ha en Chuck. Åh! Alla borde få ha en egen Chuck. En kille som man trånar, älskar och som man inte kan få, men tillslut så slutar allting lyckligt och man får varandra. Som på film :) Helt underbart.

Linnéas låtar får mig alltid på bättre humör.. :)

http://www.myspace.com/linneaholmqvistlidh


Nej nu ska jag gå in i drömmarnas värld!

Ravepartyiskogen

Blev att jag och Stina hakade på keri, Jasse och Frida till den stora festen i I2 skogen. Folk överallt och det var blinkande lampor i träden, jag mådde sjukt illa av dem eftersom allting blev i slowmotion. Kändes också väldigt mycket som hämtat ur en American pie film, med soffor längs "dansgolvet" haha. Jaja tror att det var värt det i alla fall ;)


När förvirrningen tar fart

Hejsan!

Kom nyss hem till lägenheten. Drog till Karlstad tidigt med mami, var på ikea och så handlade vi mat. Jag fick en ost! Sånt uppskattas hihi. Om en halvtimma börjar tvättiden... Stina borde anlända snart, hmm. Dödligt trött är jag haha.

Vi var hemma hos Stina i går och myste innan vi drog till Hagfors där vi gick "ut". Vet inte riktigt vart vi var under kvällen men rätt kul tror jag att jag hade det i alla fall :) Keri vill dra ut mig på fest i dag på råtorp men jag tror jag står över haha. Gud va allting blev osammanhängande här haha. Tröttheten tar över. Blää. Tvätta var det jaa!

Sparsamma svar håller hungern vid liv
Kom liv, kom liv
och slunga mig rätt in i smeten
Vem ser mina kliv

Det är lätt att tänka bakåt

Mamma har haft besök så jag är gömt mig i vardagsrummet ett tag nu och tristessen är hööög. Blir nog att jag åker till Sunnemo och träffar Stina, Ollie och Angelica i kväll. Kan ju inte bli annat är trevligt ;) Händer inget annat vad jag vet.



Älskar klänningen. En hit om man skulle ta studenten :)


Tjolahopp

Godermorgon! Sitter här i mammas gigantiska nattlinne som jag älskar eftersom jag får en kulturtants känsla över mig själv. Lite finsk känner jag mig också haha. Jag är på mammas balkong just nu och har nyss ätit frukost. Jag dör redan av tristess. Vad händer med denna dag? Alla är sjukt opepp just nu eller sjuka. Jag har tillfrisknat sjukt bra faktiskt. Har bara lite ont i halsen. Och min pepp börjar komma tillbaka, fast jag borde ta det lugnt med den här peppen för man vet aldrig vart den leder haha. Vill göra nått i alla fall. Få någonting nytt att få ångest över. För den ångesten som jag sitter fast i just nu är inte den bästa. Fan ta mig till sommaren och festivalen, nu, nu, nu, nu... Neej hare gött!


Sitter och kollar på skor. Dessa sandaler skulle vara perfekt för mig på stranden ;) 299 kr nelly.se


I waaant them. 999 kr Steve Madden nelly.se

En ny dag

Är på Sprakberg i mitt barndomsrum och är alldeles nyvaken. Ska strax gå ner och göra mig frukost, the och ost smörgås. Fast känner jag mig själv rätt så blir det varm oboy ;). Som sagt så var det 5 år sen Anders tog livet av sig i dag, så det blir någon sammankomst i Sunnemo hos mina kusiner. Får se om jag orkar vara med pga av min förskylning. Fast vi kanske bara skulle till kyrkan, jag har ingen aning.
 


There's a lot of things to do before you die

I morgon är det 5 år sen (tror jag) min morbror tog livet av sig.
Utanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv
Det kan också vi, så länge vi andas


Behöver någonting nytt som vänder mitt liv till det bättre just nu.
Som drar mig bort från allt det där jobbiga.
Vart finner jag dig?

The way u move

Hejsan!
Just nu är jag själv hemma hos Emma, hon är på sjukhusbesök. Jag väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till mamma med bussen. Jag kollar på MTV movie awards, repris antar jag. Sienna Millers klänning som säkerligen är ifrån Balmain skulle jag absolut inte säga nej till. Men så är det... Hade tänkt åka till pappa idag, men han svarar inte så jag åker väl till mamma ändå. Jaaja, nu är det typ 30 minuter tills jag ska gå ut till bussen som tar mig till busstationen. What to doooo? Leta solhatt kanske..




Are you ready for this?

Sitter hemma hos Emma på Herrhagen nu och är nyduschad. Tänkte att det var bäst att åka hemifrån för Stina hade en 13 sidig uppsats att göra klart. Och så behövde jag bli ompysslad, så nu är jag nyklippt, nyfärgad och jag har också hunnit med att sola. Har sett en hel del filmer också, nu ser jag på Raise your voice. Jag gillar Emmas filmer haha. Min högra halsmandel är fortfarande som en pingisboll, sjukt läskig att ta på. I morgon åker jag hem till Mamma och vilar upp mig i stället. Är trött på att vara sjuk hela tiden, vet inte vad det är med min kropp. Hoppas på att vara frisk i helgen i alla fall :)


Då får mig. Jag ger mig. Det känns som allt kan börja nu.

Halvligger i min säng och kollar runt lite på det vanliga och vill bli trött. När Stina åkte i eftermiddag så tog jag mig ett bad och sen fixade med naglar och inpackningar och sådant. Sen kom Stina hem och vi såg på teve. Finns inte mycket att se på teven just nu för allt som jag följer har tagit säsongsavslutning. Not so fun. Men hej jag har bättre saker för mig än att se på teve, men inte när jag är sjuk dock. Nu glömde jag nästan att förtälja att jag och Stina städade hela lägenheten i dag. Jag rensade varenda låda i mitt rum och gick och slängde allt onödigt, härligt! Vinet börjar bli klart så snart börjar vi på andra satsen haha. Inte länge kvar tills festivalen nu, och inte länge kvar till sommaren och friheten! :D




People spend so much time givin' their forever away

Alldeles nyvaken är jag i detta nu. Har försökt få i mig lite glass, allt annat är så hårt för halsen. Har självklart gått och blivit sjuk. Jag har haft ont i halsen sen i söndags, den högra halsmandeln är som en pingisboll. Men jag kände igår när jag kom hem ifrån sundstatjärn att jag hade ont i hela kroppen och att jag hade feber. Så det blev att vara hemma i dag...

Tänkte skriva någonting meningsfullt men det blev inget med det...

Stay rock 'n' roll!