Godmorgon!

Har nyss vaknat eller nej jag vaknade när Stina sprang omkring i morse men somnade om efter att hon gick. Nu måste jag skriva klart historian. Sen ska jag bara sova sova sova sova bli frisk bli frisk blir frisk. Äta en varma koppen också kanske. Huvudvärken är värst nu, halsen också för den delen. Men men. I morgon! Kan man verkligen få träningsvärk i magen av att hosta?

kram

På onsdag

Då är jag frisk

Löftet han bar

Gick inte till skolan i dag heller, men åkte till bibiloteket och skrev lite på en uppsats med Sara. Har två delar kvar att skriva men jag orkar verkligen inte. Har inte ätit mat i dag heller, det som är jobbigt när man bor själv och är sjuk. Hemma serveras maten framför en liksom. Tror faktiskt att jag hoppar maten i dag. Jag vill åka hem till Emma och mysa och se på skärgårddoktorn. Bara vara. Ligger i min säng i mitt rum med persiennerna nerdragna och det ser så där spöklikt ut. Härligt är det. Skulle vilja läsa en bok, en bok med sådana fina ord som Stina skriver. Ni skulle bara veta hur fint hon skriver. Vart finns alla böcker som är som hon skriver? Då skulle jag ligga här i mitt rum och bara stänga av och bli frisk. Nu stressar jag för att jag vill bli frisk. Inge bra. Inge bra. Men jag kommer nog klara denna vecka tror jag. På onsdag går jag på nationella, även fast jag kommer underprestera mig. Men bättre att ha det gjort. Finns andra saker som drar lite i mig också men det ska nog gå, sjuk som jag är. Lyssnar på Lisa Ekdahl, gillar inte hennes röst men texterna är fina.



Vill ha tröjan soo bad. My gööd!

http://kandutankadigattalskamig.blogspot.com


Jag vill egentligen inte erkänna detta, men jag tror att jag skulle leva så mycket mer med dig vid min sida. Jag vill leva för mig, jag vill inte behöva någon. Jag ska inte behöva någon. Jag är liksom självständigheten själv. Jag har alltid varit Hon Som Klarar Sig Själv. Jag trodde det klädde mig, att det var vägen till lycka. Men så sa någon "vet du A, det finns ingen mening med att vara självständig om man inte har någon att vara det med".

Det finns ingen mening med att vara Hon Som Klarar Sig Själv. Livet handlar inte om att klara sig. Det är så mycket mer än så.

Jag tror att det kanske är att promenera hand i hand med någon som tycker att jag är vackrast i hela världen och som flyttar sin kropp lite närmare min under mörka nätter för att visa att det inte finns något att vara rädd för.

Ja, det tror jag livet handlar om. Kärlek alltså.

Hittade denna blogg för en stund sen och nu har jag suttit och läst varenda inlägg hon har skrivit. Hon berör mig så enormt. Allt hon skriver känns så ärligt och så jag i vissa delar. Läs denna okända människans blogg. Hon skriver bara om kärlek.

Sov sött



Jäger


Bilden är tagen av Kristina Wallner


Hittade en gammal bild på bdb som beskriver en vanlig karatefylla ungefär. HEMSK bild. Lite efter detta så dansade vi och sjöng till Damöb "vi rockar fett". Är väldans sugen på en utgång. Jag och Stina sitter och planerar peace and love festivalen som vi och ett gäng kommer att infinna oss på i sommar. Måste köpa biljett så att våra planer går i stöpet. Det kommer bli fett haha. Jag är på jätte bra humör nu, måste vara för att jag sitter skavfötters med min Stina. Resten av dagen sov jag bort i min säng. Enda vettiga att göra när man är sjuk egentligen. Nu är det callgirls dagbok, måååste bara se. NÄÄ skojja!

Karma

Skulle diska och koka tortelini förut och jag orkade verkligen inte att diska klart, fick svindel typ. Men det blev bara en gryta kvar i alla fall. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Darin ;) Fick läppglans och nya strumpbyxor av pappa i går så jag kan bocka av det från inköpslistan i alla fall :). Är riktigt riktigt sugen på att ha en shoppingpåse med något nytt i känna ett oanvänt tyg emot min hud. Skulle vilja ha något randigt eller något med leopard, ett skinnarmband vill jag ha också. Sen har jag inte så stort behov av saker tror ja. Jo en vårig sjal skulle jag vilja ha. Skulle verkligen vilja sy om min skinnjacka, för den är skit stor och jag vill att den ska sitta tight så att man inte kan stänga den. Får kanske lämna in den till någon som kan sy om den. Men vad det kostar vill jag inte veta.


Shecity.bubbleroom.se

Leopard klänningen skulle jag icke tacka nej till.

kram

Ledsen som fan

Nu har jag nästan varit sjuk i två veckor och allt jag vill nu är att bli frisk. Har fortfarande ont i halsen, huvudet pulserar och näsan är täppt, jag vet inte hur många gånger jag är tvungen att snyta mig på en dag. Jag som var på väg uppåt. Kände att nu vill jag ta tag i skolan och må allmänt bra, nej i stället blir jag sjuk som fan och deprimerad pga det.

Gör mig frisk snälla gud! Vill inte!

Emma var här i går det va roligt :D Somnade dock ifrån sent på natten.

23.00

Jag ville vara den som får dina ögon att lysa
Jag ville vara den som får dina kinder att blossa
Jag ville vara den som får dina händer att darra
Jag ville vara den som får dina tankar att lossa
och stiga upp mot skyn och högre ändå
jag ville vara den det kan väl vem som helst förstå
Jag ville vara den du tänker på

Innan du står upp för att gå
och möta nästa dag
Jag ville vara den ja
Innan du står upp...

Jag ville ge den kraft som gudar alena besitta
Jag ville ge dig det som får dig att lyfta din blick
Jag ville ge dig det enklaste utav det enkla
Det du glömt att du har som liknas vid magiska trick
Jag ville ge dig det och mer ändå
jag ville ge dig det det kan väl vem som helst förstå
Jag ville vara den du tänker på

Innan du står upp för att gå
och möta nästa dag
jag ville vara den ja

Så släpp in mig...

Hatar känslor värst av allt i hela världen.
Vill krypa upp i en väns famn. Och bara va.

Sjukling dag 5

Sitter och ser på våra värsta år nu och ja inte direkt underhållande är det. Hade tänkt att jag skulle byta lakan, dammtorka och plocka lite i mitt gamla rum här i Sunnemo. Men orken vill sig bara inte. Duscha skulle jag egentligen behöva göra också. I morgon åker jag till Karlstad även fast jag är lite förkyld, känner att jag behöver komma ut i verkligheten lite. Mysa med Emma på kvällen, kanske att Sara kommer in till stan också. Jävla väder! Bestäm dig.



I morgon ska jag springa in på H&M och köpa ett läppglans, har inte haft nått på en månad nu. Och det är inte vanligt det. Läppglansoholic I am. Och H&Ms billiga är perfekt när du äter upp läppglans ;)

Time to pretend



Carolina Gynnings strand outfit är grym. Ge mig jeans shorts, en body och brillor nu tack. En klocka skulle inte vara så fel heller.

Sitter här och drömmer mig bort. Lyssnar på spotify. Stör vovven i mitt musikspelande. Sommar. Kärlek.

Sofie har kanske en "dejt" nästa vecka hihi. Nej men natti natti.

So rich so pretty



Sittdans med Sara säger jag bara... ångest haha


Är det såhär det känns



Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det. Är det såhär det känns. Så här känns det.

Har sett massa olika filmer i dag. Mest svenska. Bäst var Peter och Petra.

Kan inte någon göra mat till mig nu?

Fy fan va dåligt jag mår

I dag när jag vaknade kände jag mig värre än någonsin, fy fan säger jag bara. Skulle bara vilja ligga i min säng i Karlstad hela dan, här i Sunnemo är det svårt att ligga kvar. För jag trivs inte i rummet, och sängen ger mig mardrömmar. Fast här hemma blir jag ompysslad så det är inge fel med det. Fast snart är vi ingen familj längre. Längtar efter Stina. Nej usch i dag mår jag inge bra alls. Knarka ipren blir det när jag orkar ta mig ner.

Mina skor kom i dag





Sjukt höga och lite smått porriga är dom.. Jag är nöjd tror ja...

Nu går jag och lägger mig.. Kram.

Jag kan ha förlorat min heder

Har nyss duschat i hopp om att sjukdomen skulle försvinna av vattenstrålarna. Men jag känner ingen skillnad förutom att jag känner mig lite fräschare. Hjärta. Smärta. Pappa sa något om en stor godispåse på nerevåningen, så jag traskar till den nu tror ja. Kram.



jag öppnar mina ögon försiktigt
jag har varit här förut
människorna här verkar så lyckliga nu
är det nittonhundranittosju
strimmor
jag kan ha förlorat min heder
jag kan ha förlorat allt
men när solen går opp är vi långt härifrån
så jag håller huvudet kallt

Lite bilder ifrån stolprojektet



Nu när jag väl är i gång så kan jag visa er lite bilder som jag hittade på fugik.se. Här sitter jag och Sara och tänker.



Här har Sara börjat med sin stol och vad jag gör har jag ingen aning om.



Jag saknar tröjan jag har på bilden. Alldeles ny och i första tvätten blev det ett stort hål. Jag ser väldans trött ut också, första lektionen. Min verktygslåda ;)



Jag tror att det är Ebba som står och blandar färg



Våran största designstudio. Lyser inte min rosa väska upp så säg ;)

Gud jag har så tråkigt. Morgonen är värst när man är förkyld, kan inte svälja för det gör helvetes ont och så är man alldeles tät. Nu känns det bara som att jag har varit på min livs konsert och är väldans bakis. Har gjort mig våfflor eftersom det är våffeldagen, som den svenne jag är så gör jag ju själklart som alla andra. Har diskuterat med Sara över sms och hon har intalat mig att jag ska klara nästa vecka även fast det kommer bli mycket för mig. Vill göra allting klart i skolan, vara frisk, införskaffa mig brillor och sen steka på en uteservering och må alldeles underbart.
GE MIG!

Nu ska jag plugga lite kultur och idé historia

Vf:s hemsida



I dag har jag fått reda på att min stol är med i tidningarna här i värmland och sådant är ju alltid kul. Trodde inte att den skulle dra åt sig någon uppmärksamhet at all men tydligen.



Sara har i alla fall den snyggaste stolen enligt mig :)

Stolprojekt

http://svtplay.se/v/1493227/varmlandsnytt och så väljer ni det program som var kl 19, så är det ett repotage om min klass stolprojekt. Spola fram till 10.40 nån gång där. Stolarna är på utställning på solareturen nu och ska på auktion i maj. Är inte alls nöjd med min stol. Hade velat göra något mer galet men det såg inte så hemsk ut på utställningen i alla fall.




Jag tänkte hallmöbel. Tråkigt kanske. Men jag har varit ganska tråkig på sistone. Nu ska jag bli frisk sen ska jag visa alla och mig själv att jag är så jävla bra. Bra inställning va? hihi.


Som jag hade det förut

Det börjar kännas som ett avslut i alltet. Om det är bra eller dåligt det återstår att se. På något sätt så tror jag att det kommer bli bättre. Och sjuk är jag. Men Stina sade till mig innan jag åkte att "-att nu stänger du av och fokusera bara på att bli frisk, tänk inte på någonting annat" Och jag ska nog lyda min vän.

Nu ser jag på äntligenhemma sen andra avenyn. Kram

Sjuk som i sjuk

Min sjukdom verkar inte vilja försvinna ifrån min kropp. Så Sofie åker till Sunnemo och kurerar sig. Ingen bra vecka att bli sjuk på. Jävla skit.

Randigt randigt


Blondinbella.se

Jag vill verkligen ha den där tröjan i från Zara. Fast inte riktigt så tight som hon bär den. Men jag har ju inte en sådan hylla som hon så det blir nog bra. Sara hojta till om du ska till Zara!


Ge mig mat

Om ni blir medlemmar på denna sida får jag 10 kr till mat så om alla som läser mig blogg gör mig denna tjänsten så kan jag bjuda er alla på mat i slutet av månaden. Deal?

http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=62621

Kopiera och klistra in länken i era webbläsare så blir jag glad :D

Bra sysselsättning såhär på natten va?

Sov problem

Jag gick och la mig för ca en timme sen, men jag kunde inte somna. Har ont i magen så att jag måste vända på mig hela tiden, och så tänker jag allt för mycket. Känner att jag måste gå till skolan i morgon, måste måste. Även fast kroppen inte vill det. Efter skolan i morgon blir det plugg plugg, det blir plugg plugg varje dag denna vecka. Träningen blir grymt drabbad. Men jag tror inte att det är bra för min kropp just nu att träna, förkylningen måste bort först. Råkade klicka hem ett par skor förut. Vatten och bröd. Vatten och bröd. Gud va flummigt allt blir nu men jag orkar inte sova.


http://alicematildablomquist.blogg.se/

Tyckte att det var fint att ha jeansväst över skinnjacka, och en sån där kasse har jag velat ha länge.
Ska du till New York hojta till va.

Vad ska jag ta mig till? En varm kopp te? Kan inte sova!!!!!!

Fre fallin

Mensvärken och halsonten sitter fortfarande i. Har varit och bokat tvätttid, slängt sopor och skrivit på en presentation. Det är nog det enda jag har gjort idag. Badade och såg klart på Dreamers också. Kul, kul. Bara lite update så där på kvällen. Är sugen på ett par skor. Hmm.. Jaja

Kram

The heart of life

Just nu ligger jag i ett stilla ljust rum nämligen mitt egna rum. Kunde verkligen inte gå till skolan i dag. Mensvärk är inte att leka med om man heter Sofie Nilsson. Kunde inte somna i morse så det slutade med att jag satte på mig en ögonbindel som jag har tagit med mig ifrån Sunnemo. Sov till Halv 2, så ni kan ju förstå att jag är ganska nyvaken. Har fortfarande jätte ont i magen :( Buuhuu. Ska skriva ett pm till svenska nationella, sen pyssla lite med tre bokomslag.


The dreamers

Jag och Stina såg på The dreamers förut, helt underbart konstig film, den handlar om ett möte mellan en amerikan och ett tvillingpar i paris. Fick tyvärr inte se klart den men hoppas på att få göra det i morgon. Det är konstigt hur mycket filmer och musik kan påverka en. Ibland tror jag att alla beslut man gör i livet har med den konstformen att göra. Ja hur konstigt det än låter så tror jag det. För visst vill vi alla leva som i en kärleksfilm, kyssa en fin pojke en hel dag i ett ljust rum i en säng med vita lakan i paris. Glömma bort tiden. Fast det kanske bara är jag som målar upp en alldeles för perfekt värld. Så i stället går jag ikring och mår dåligt för att jag inser att denna perfekta värld bara existerar i film. Vet inte vad detta har med beslut att göra, vevade in mig lite här. Filmer påverkar nog mer i livet. Nej nu fattar jag inte vad jag själv skriver. För lite sömn, för mycket tänkande. Tänkandet är nog det värsta i mitt liv just nu. Skulle vara skönt att stänga av.

Har fått reda på vad Stinas nya blogg heter nu,
hon är allt bra underbar den människan <3

Rebel rebel

Jag vet precis vad jag vill. Fan.

Gossip girl i dag. Blair och Chuck. Tårar på min kind.

Rehab

Är nyduschad och ligger i sängen redo för att ta mig några timmars sömn. Tog första bussen hem ifrån stan, varit på "efterfest" på Herrhagen. Sov hela tiden. Sova är underskattat faktiskt. Rätt ovärd kväll. Bara kul hemma hos Biffen. Där kastade vi gris och sittdansade. Ja, ja. Sova var det. Tror faktiskt jag går jag köper köttfärs och mjölk när jag vaknar.

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

We went to a club



Har precis anlänt till lägenheten, vid sex ska jag dra mig ner till Sara och förfesta innan vi går över till biffen som förövrigt är singel nu, var bara tvungen att lägga till detta för det är en alldeles ny information. Ja och i går var det fest i Uddeholm. Mycket trevligt må jag säga höhö. Nej nu ska naglar målas och hår borstas.. Ha en trevlig afton!

I know you can break it

Jag hatar mig själv för att du finns kvar där. Jag hatar mig själv för att jag drömmer om dig. Jag hatar mig själv för att jag tror bra om dig. Jag hatar mig själv för att i mina drömmar är du helt underbar. Jag hatar mig själv för att jag är ledsen. Jag hatar mig själv för att jag är ledsen över dig. Dig. Dig. Dig.

Natten känns så kall



Tänkte dundra in till stan checka läget ett tag,
kanske hitta nån att bli kär i,
göra precis va fan som helst,
bara vi slipper vara här.

Natti natti säger jag, peace!




JAG DÖÖÖÖR!

Jag kan verkligen inte dra mig ifrån den här jävla datorn.
Och hostan vill aldrig sluta. ALLT ÄR STINAS FEL!

Våren






Sitter här och drömmer. Jag har haft en grymt tråkig eftermiddag. Men förmiddagen var bra. Härligt att våren är här. Nu blir det hamnen. Promen. Uteserveringar. Glassiga drinkar. Lättare kläder. ÅH VÅREN.



Minnen <3

Vår kläder



Så här vill jag se ut en dag som denna...
Randigt ska jag satsa hårt på i vår, oh yes!

Slackerbitch

Vaknade med att solens strålar lös in genom persiennerna alldeles för tidigt, så jag gick upp och då hade Stina inte ens gått till skolan. Så jag satte i gång och städade hela lägenheten, bytte t.o.m gardinerna i köket och skakade mattorna på balkongen, blev klar klockan 10. Sen så satte jag igång med att installera den nya skrivaren. Började på en gång pyssla och fixa med ikea kartongerna, blev ett si så där resultat. Jag blir aldrig nöjd med saker jag gör nu för tiden. Ja vad har jag gjort fram tills nu då? Stekt på balkongen såklart. Duschat. Bestämt mig för att gå på fest i bushen. Tänkt på sommarens alla bravader. Det ska lätt bli peace and love, Winnerbäck, Laksoo, Dia psalma, Parken.. ja massa mer kommer. Men bara att Lasse kommer gör det väldigt självklart att jag ska befinna mig där denna sommaren.

Kärleken då? fdoifhsdigfndsklgndslgsnlk

Vem vill inte ha en mysig pojke att mysa med på en filt när solen har värmt upp gräset? ÅH!

HP deskjet


Vem fick inte en skrivare av sina föräldrar om inte jag? De bara plingade på dörren och så stod de där :D Tack!

Kärlek är för dom



Lyssna på Thåströms nya platta, göör bra!

Topshop väska




Min nya väska ifrån Topshop, var lite mörkare i verkligheten än på bild. Men det gör inget.

Your mind

Gick till skolan och kände att jo jag kan klara bild och formen, men allt gick åt helvete. Så bestämde mig för att gå hem. Så stolen får helt enkelt se ut som den gör. Blev inte alls nöjd. Bllaaha. Gick ut på balkongen när jag kom hem, tänkte sola. Men blev illamående, så jag hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen och äter godis. Så nu mår jag säkert snart illa av det också, men därevärt! Ska kolla lite bloggar och sen ska jag sova några timmar och bli frisk frisk frisk...

Har ni några tips på billiga skrivare med scanner? Är i sjukt stort behov av en sådan nämligen. Det stoppar mig i skolarbetet.

Kram


I wish I was leaving Sunnemo for good

Åker till Karlstad 18:33...

Invisible

Det är något fel med tevekanalerna här hemma så jag har fått sett på tv1000 action hela dagen. Ganska trist med tanke på att jag inte gillar action alls. Men det kom upp en film som var precis som den svenska filmen Osynlig fast en amerikans version. Slutade nästan lika, fast nu var det tjejen som dog i stället. Ja känns rätt trist faktiskt.

Är väldigt sugen på att börja skriva någonting. Skriva en biografi eller bara en liten bok med fina ord. Fast att skriva en biografi i min ålder kanske inte är så aktuellt egentligen. Och med alla läxor som jag har borde jag verkligen inte fokusera på något annat än just dem. Men varför ska man alltid göra som alla andra? Man vet ju ändå att det är hur man är som person som avgör hur man blir som människa. Inte sant?


Livet är mänskans bästavän




Jag kan verkligen inte somna. Skulle inte ha sovit när jag kom hem ifrån skolan. Är vid ett läge där jag är för trött för att ta till kraften att lägga mig på kudden. Ska se klart medium först. Vill inte vara sjuk.

Saknar dig

Am going to New York to find love

Finns det något bättre än att känna att någon som man tycker om, vill vara med just dig? När du vaknar så ligger han där brevid dig och allt du kan tänka på är hur bra ni har det. Det är just han som du ska leva med på obestämd tid. En tid där ingenting annat existerar förutom du och han. Få stänga av ljudet runt omkring dig och bara höra ditt egna hjärtslag slå.

Men så är det ödet. Det där jävla ödet som aldrig inträffar.

Show it

Har fått min pizza, min väska och topp i dag :) Feber har jag på köpet. Mindre roligt!

Linnea Holmqvist Lidh

http://www.myspace.com/linneaholmqvistlidh

Min vän i Göteborg har en mycket speciell röst
som jag gillar något enormt. Lyssna!

Krafter

det fanns stunder när hon visste hur det skulle va
men det är som om hon glömt vad som var så bra
hon har för länge sen tappat lusten
har för länge sedan glömt vad som var värt nånting

hon känner efter om livet kan va lite mer
det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
det är ingen som pratar längre
det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Sova en timme sen till Sunnemo <3


Man must dance

Jag tror fan att jag åker hem idag. Mat känns väldigt lockande. Funderar på att ringa papi och säga att han ska bring home some pizza, eller till mamma att köpa tacos. Haha. Ja nu är det 45 minuter kvar tills det är mat. Tror aldrig att jag har varit så här hungrig någon gång. My gööööd. Nej nu ska jag göra någon nytta! Ciao

Pizza med allt på



Allt jag kan tänka på just nu är sådana här pizzor. Fan inte kul alltså. Kommer inte kunna sova en blund. För att jag kommer säkert att drömma hemska mardrömmar om att jag aldrig mer kommer få mat. Just nu känns det rätt tomt i kylskåpet. Så kanske blir det en sann dröm. Haha nej nu börjar det bli jobbigt att skriva om pizza. Hungern stiger alldeles för mycket.

Natti natti!

Suktande

Kebabpizza med strips och massa sås, köttfärssås, tacos, fajitas

Drömmen om mat...

Snälla gör helgen längre

Vill förlänga denna helg, även fast det har känts som en mycket lång helg. I fredags blev det en ganska mysig utgång tills vi skämde ut oss för mycket. Jag Stina och Sara borde inte vara ute så länge ibland haha. Fick ett ganska märkligt samtal på natten också. Ja och gårdagens utgång blev helt flippat, det känns som att jag har pratat med alla i hela Karlstad, varit på varenda liten yta av Karlstad, sett en kille dansa på bordet sjungandes (Stinas snygga kusinbarn, som vi råkade trilla in till på herrhagen haha), inte kommit in på krogen, försökt få på mig två jackor, efterfestat med sjukligt mycket folk tills klockan 7 på morgonen, vaknat och känt mig full, sovit bort precis hela dagen (men mycket välbehövligt pga två partynätter) ja och nu vill jag ha en lördag till, tack!

xoxo

Influenser

jag ville skjuta mig själv 
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft
två öl senare
var Skånegatan
ändå lite lockande
och framtidens ljus

ännu inte äldre
tar jag flyget härifrån
och tänker att jag blivit lite
starkare
tänker att jag bara måste
se mig om
och leva lite mer
du vet hur jag är



Fredag fredag fredag fredag fredag fredag

Sovmorgon som alltid på fredagarna, sov tills tjugo i 10. Är lite orolig över kvällen, riktigt såhär mycket brukar det inte köra ihop sig. Men vi får la se. Jag vet inte riktigt hur jag mår, försöker förtränga allt jobbigt som rör sig i mitt huvud. Nej nu måste jag duscha. Harè <3

Sönder

ÅHHHHHHH BALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABLLLLLLLAAAAAAAAAAAhifajfpajwpiqj23u1+940u190329303rweefhfdskljdsfsh
fniodshfoiaösfhaednfgad
fnsidfhooooooooooooooooooo
fnoasiiiiiiiiiiiifjsfoajsdfpiojwe0purp9rujoidhw8ocryhklasndxksaegeibhjkbhkewfiuegiudwdebjkesefhmbkef

FUCK

After rain comes the sun

Är det meningen att man ska må dåligt hela tiden? Är det meningen att man alltid ska känna sig ensam även fast man absolut inte är det? DÖÖ

En lång dag, bild och form, svenska och formgivning. Fick stolen målad i alla fall (skönt) sen på keramiken så vet jag inte om jag kan säga att min skål var direkt fin haha. Men ja. Och ja Keri om du läser, jag målade en skål som du gjorde förra året, så jag glaserar den åt dig nästa vecka sen får du den. Snällt va? :D Ja sen direkt efter skolan blev det träning, vilket resulterade i att jag inte fick äta någonting på 9 h. Så både jag och Stina blev allmänt griniga på varandra på vägen hem haha, väldigt likt syskonbråk. I morgon är min planering si så här, skolish, kanske träning, bio med Sara och Keri (har dock inte diskuterat detta med Keri) sen pyjamasparty hos Sara hihi. Nu är jag sjukligt trött så nu blire kudden. Sov sött <3

Kreativa sofie



Kom nyss hem, fick kreativa kicken när jag kom innanför dörren så jag gick lös på min klänning som jag har på mig på bilden. Åh gud ser jag inte liten och oskuldsfull ut om något? haha. Men jag satte saxen i den, och nu är det ett snyggt party linne med ryggurringning ända ner till ryggen. Kommer säkert upp någon bild på lördag hihi. Nu blir det andra avenyn. Ha det =)

Sprakberg

Sitter i kökssoffan hemma i Sunnemo nu. Har lust att stanna här hela kvällen. Men sista bussen går 18.33 så den måste jag med. Jag känner bara för att gråta just nu men jag orkar inte det heller. Men det brister väl snart. Snart kommer pappa hem med nya tandprodukter till mig. Tandläkaren ville att jag skulle köpa ny tandkräm och något annat jocks.



Puss

Am your number one

Sitter på bussen påväg ner till Hagfors nu, har läst klart Fröken Julie av August Strindberg. Så jag slog upp datorn för inte alls länge sen. Tror att det är bra för mig att vara själv i några timmar och bara tänka på allt, även fast det är jobbigt. Men jag tänkte i alla fall gå av på bussstationen och sedan gå till färghandeln, sen sätta mig på telehuset och äta en bulle eller något. Min budget vill inte köpa mat. Tänkte hinna med bussen hem vid 3, så jag stannar till på Sprakberg tills jag drar vidare till Karlstad. Får hoppas på att tandläkarbesöket går fort. Nu är jag i myra för dom som vill veta, så nu borde väl bredbandet brytas snart höhö. Längtar till helgen så jag dör. All or nothing! Oh yeah!



Du är snart glömd

I might love u



http://am-lul.blogspot.com/

Jag skulle vilja spendera en hel dag med att bara sitta på ett golv fylld med skor/väskor och massa kläder och leka med en kär vän framför en spegel. Skapa oväntade outfits som ingen har tänk på innan. Jag lever verkligen inte ut min klädfantasi alls. Vill för en dag låtsas att jag har obegränsat med pengar och bara låta fantasin flöda.

Har grymt ont i huvudet så jag ska sova. Lyssna på Love in December om ni vill somna snabbt :)

Sara Persson

Tänkte jag skulle skriva lite om min vän Sara. Vi har känt varandra i nästan 2 år nu och vi har hunnit att utveckla en otroligt stark vänskap. Jag har inte alls lätt att släppa in människor på livet men Sara hade jag inge problem med alls, kanske är det för att vi är så lika. Vi är båda lika målinriktade, ambitiösa, älskar design, vi tänker nästan alltid på samma saker, ja en massa saker, vi kollar t.o.m på samma killar (om det är bra eller dåligt vet jag inte). Sara har ställt upp så enormt mycket för mig på senaste tiden, hon har kommit med bra svar på alla mina frågor, tröstat mig när jag har gråtit mig till sömn. Ja helt enkelt funnits där för mig. Så tack Sara! Du ska veta att jag alltid kommer att finnas där för dig som du har funnits där för mig.



Kände att jag ville få ur mig detta. Nu ska jag försöka lägga de jobbiga veckorna bakom mig och finna mig själv igen. Inte låta killar ta min energi och inte någon annan heller för den delen. Bara vara med människor jag känner mig trygg med och så ska jag försöka ha så kul som möjligt.

Ni ska vara glada att ni har vänner, för det är alltid de som finns där när allt annat faller... Det finns ingenting som heter "slut" i vänskap.

Ha det bra!

Busiga Sofie

I dag har jag gjort något busigt och amerikanskt men mer än så berättar jag inte, det är mellan mig och en vän haha. Två lektioner i skolan, känns som att jag faktiskt kan komma någonstans med teu:n, gick lite framåt i dag. Sen gick jag typ förgäves på stan men hittade rosa gem i alla fall, fast inte i den nyansen jag vill ha dock. Ska kolla efter färg i Hagfors eftersom jag ska spendera hela min dag där i morgon, hurrey! Krokar kan väl inte vara så svårt att få tag på. Pengarna bara rinner iväg. Får leva på vatten och bröd i tre veckor men jag överlever.


Road trip

Nu är trötta Sofie tillbaka till datorn på morgonen. Sitter och väntar på att trippel ska bli varm, och det är den säkert redan men jag drar på mig i alla fall. Täcket är mycket varmare än kläder, uuh. Sitter och lyssnar på Darins nya ;) inge fel på den plattan alls. Nej nu borde jag fixa mig. Blir en kort dag i dag (: sköööönt!

Puss

Ny människa

Denna kväll har Stina och jag bestämt oss för att bli fit inför sommaren. Så vi slängde på oss varma kläder och gick ut och tog oss en timmes promenad på en gång. Kändes så underbart skönt, känna den kalla luften mot ansiktet och så insöp vi alla olika dofter. Så detta ska vi fortsätta med, varvat med träningen på kauif. Ska ut igen i morgon. Ja inget onyttigt på veckodagarna heller. I morgon ska Stina bli mörk i håret hemma hos Emma så jag följer med och solar. Var länge sen jag såg Emma också så det ska bli mysigt.



Nu äre gjort



Beställde dessa fina ting ifrån Topshop. Väskan har jag kollat länge på nu, och linnet testade jag när jag var i Stockholm och ångrade att jag inte köpte det. Så jag slängde ner den i korgen också. Nu känner jag för ett par nya skor också. Men chilla sofie!


Jag hatar att vakna

Det är ibland det värsta jag vet. Det är tungt och jobbigt. Något som är jobbigt i livet har drömmen ältat hela natten. Kan man inte få pausa livet när man drömmer. Hur annars ska man orka att leva om man ska dras med det jobbiga i 24 timmar.

Och du jag mår bättre men jag har bara saker som tynger mig.

Godnatt



Jag kan inte riktigt sova än men godnatt bloggen och världen.
Vi ses i morgon...

Il ya de l'espoir




Bilder thecobrasnake.com

Känner att jag vill ut och röra på mig, ta mig en liten promenad. Men det är alldeles för mörkt här ute i skogen, och väldigt mycket brist på lampor. Så nu sitter jag och ser på Adam och Eva med älskade lilla kissen brevid mig i sängen.

Tänkte boka en tid hos en tatuerare i går men de ville ha 500 kr i förskott så jag gjorde inget infall. Men jag ska skaffa en liten fågel på min arm och på revbenet vill jag skriva Il ya de l'espoir som betyder "det finns hopp".

I dont care if I loose my mind, I´m allready cursed



Om jag ska se på Eurovision så ska jag rösta på Norges söta fiolspelande kille. Men ofta att jag sitter inne på en lördag. Bortsett från denna då. Måste säga att det är ganska skönt.

And I coulden't trust fate

Har suttit och skrivit "cv" vill helst inte kalla det cv eftersom jag inte har så mycket till erfarenhet så jag kallar det jobbansökan. Och så tror jag att jag är ganska sent ute för att ens få ett jobb men jag ska försöka. Känner att jag behöver något givande och nytt till sommaren. Något helt nytt.



Pillerillat med bloggdesignen

Var och solade förut, både jag och mamma blev helt slöa och så blev jag låg så det blev en räksallad på telehuset. Kände mig otoligt trött när jag kom hem så jag har suttit i sängen sens dess, inte skrivit uppsats utan fixat med teckensnitt och sådant till bloggen. Länge sen jag höll på med sådant och gud va fort kunskaperna försvinner. Jag är glad att jag inte läser webbdesign kursen. Detta räcker för mig gott och väl.



Hon är så jävla snygg

http://www.elle.se/ida-pyks-varld-1.aspx

There's a lot of things to do before you die

Om ca en kvart ska jag åka till skolan, sen efter bär det hemåt till Sunnemo. Ska kanske träffa Olivia i kväll. Jag känner att jag vill börja om från början med den här bloggen. Göra den till en modeblogg eller konst blogg. Får se vad som händer. För just nu inspirerar den inte så mycket. Ska göra om bloggdesignen denna helg om jag hinner. Jag längtar hem till mami och papi, och hundarna. Ska beställa väska i kväll, får se vilken det blir :) Men nu ska jag träna på engelsk glosor, kommer gå blaha med det men försöka kan jag i alla fall.


Så jäkla snyggt, måste hitta en liknande topp!

Puss

New found lover



Denna går i repeat hemma hos mig och Stina

Tvättkväll

Jag och Stina har haft en sån där kväll som vi bara har flummat rakt igenom. Tvingade henne att massera mig, var mycket välbehövligt ska jag säga hihi, fick även ansiktmassage. Ja tvättat som attan har vi gjort, märkte nyss att min nya tröja hade fått ett stort hål i magen, bööl. Får väl trasha till det, det är ju fashion ;) Orkade inte packa upp tvätten ur ikea kassen så det får jag ta i morgon. Har planerat rehab helg, göra skolarbeten jag ligger efter med, och så vill jag ha med mami på solning och bastning. Skulle vara enormt avkopplande. Träna som en gnu ska jag göra också .Ge mig helg nu tack, men det är icke länge kvar tills dess som tur va :)

Annars känner jag mig rätt tom, vill att det ska hända något. Men det står rätt still :(

kram

Tårfylld dag

Kände när jag gick till skolan att denna dagen kommer jag inte orka, tårarna var på väg redan första lektionen men jag höll emot så gott jag kunde. Men på digitaltskapande när min design lärare gick fram till mig och pratade så bröt jag ihop, och gud va glad jag är för att jag gjorde det. För jag fick världens bästa samtal med henne, hon berättade för mig att man inte alltid behöver vara ambitiös och på topp hela tiden. Problemet med mig är att jag hela tiden vill vara på topp, vara bra i skolan och alltid ha kul, men just nu har jag en svacka pga många anledningar. Hon ville att jag skulle testa att vara lojj tills torsdagen. Vara den eleven som går ifrån på lektioner och vara allmänt stökig. Inte tänka så mycket på vad jag gör. Kanske ska testa. Det är så härligt med sådana människor som verkligen lägger ner tid på en och berättar hemligheter som får en att må bättre.

Så tack Margaretha!

Saknad så här på kvällen



Bäbis Theo och papi <3



Ale saknar jag enormt mycket <3


Hittar ingen bild på min mamma. Men mamma saknar jag också, tack för att du lyssnade på mig förut och för att du förstår. Älskar dig <3

Läderväskdoft

Jag har tjänat 615 kr på en kjol och en jacka som jag nästan aldrig använt, så jag är rätt nöjd med min inkomst. Så jag ska köpa mig en välförtjänt present till mig själv. Har varit i behov av en väska väldigt länge nu, en lite större. Men självklart har jag fastnat för en väska som känns lite för liten för att min dator ska gå ner. Men ja kanske går den ner. I från Topshop är den och ja när pengarna har rullat in blir det väskbeställning. Tror att jag skulle bli lite lyckligare av att ha den på axeln och känna doften av läder.


Ett streck över det hela

Har städat toan, diskat (fast det gjorde Stina), dammsugit och moppat golvet så nu känns det inte lika äckligt längre i våran boning. Nyduschad och just nu har jag potatis inne i ugnen och snart ska jag steka fläskfilé, till det äter jag vitlök/basilika sås.

Finns mycket som jag vill lägga bakom mig, så nu gör jag det. Det mår i alla fall jag bäst av. Ja så nu ska jag fokusera på mig själv och skolan. Tänker inte fucka upp mitt liv bara för en massa ungdomsproblem. Så nej, nu är det framtiden som gäller. Har levt lite för mycket i nuet på senaste tiden.

Kram på er alla

End

Läs förfan inte!

Jag tror att ni fattar att jag mår piss. Allt beror mestadels på mig själv, jag tycker inte synd om mig själv utan jag känner bara en massa hat, vill bara att ni ska veta det. Jag känner mig extra sårbar just nu så det är kanske därför jag mår som jag mår och varför jag göra sådana dumma beslut och misstag. Men va fan någon gång måste jag väl ändå sluta göra alla dessa misstag, växa upp och lära mig en läxa. Hatar att jag går ner mig så sjuk fort. Mår jag dåligt en dag så orkar jag inte göra någonting alls. Inte ens bära in disken till köket, utan jag låter allt stå kvar på soffbordet. I dag har jag inte ens orkat fixa naglarna. Hur lat är man inte då? Finns så mycket jag borde ta tag i, skolarbete, fixa jobb, skaffa körkort. Listan kan bli lång. Men jag har verkligen ingen drivkraft kvar. Snälla kom tillbaka till mig. Vill bara ha någon vid min sida som förstår sig på mig och säger de orden jag vill höra, stoppar om mig när jag ska sova och som läser högt ur en bok för mig tills jag somnar. Fan va jag hatar att må som jag mår. Vill att mamma ska vara hos mig nu och ligga brevid mig i sängen och hålla om mig. Allt är mitt fel, mitt, mitt fel. Vill sova i en månad och se om allting är över sen, eller i alla fall lite glömt. Måste komma ihåg att jag helt och hållet bestämmer själv över mitt liv och över vilka beslut som måste tas. Det är fan jobbigt de med.

En resa till varmarebreddgrader med mamma i två veckor skulle inte vara så fel just nu, komma bort ifrån verkligheten.




Hjälp mig!

Jag vill åka hem till mamma och pappa och aldrig mer återvända. Bara gräva ner mig i sängen under täcket och ligga där. Detta är ett rop på hjälp. Varför ska man göra misstag hela tiden? Jag är så fruktansvärt värdelös. Känner att livslusten är minimal.

HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA

mig själv