Ingen soldat

Har nyss kommit hem ifrån sundstatjärn. Vi var några stycken som bara satt och chillade och pratade, några badade, dock inte jag. Nu är jag hemma med Stina och vi har nyss ätit, nu ser vi på film. Blir nog snart att sova.. för vi båda har mycket att tänka på. Jo jag har inte mycket att förtälja. Peace and Love biljetten är köpt, det känns riktigt härligt. Nu blir det att planera :)

Ha det bra :)

Himlen faller ner
det svider till där kniven skar
jag har varit vaken hela natten
känt om hjärtat sitter kvar
känt om hjärtat sitter kvar

jag har litat på imorgon
som en troende tror
jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor
om jag gick i andra skor

I want a Love that I Can See

Godmorgon!

Jag har haft en cool lugn helg och det har varit helt underbart, i går var jag hemma hos mormor med massa släktngar och åt buffé. Så nu har jag riktigt ätti upp mig inför den kommande veckan haha. När jag vaknade alldeles nyss så trodde jag att klockan var två eller nått för jag kände mig så död. Men klockan är inte ens tio och jag har ont i halsen. Och skulle inte det vara typiskt i så fall? Hööhö jo. När man tar det lugnt blir man sjuk. Men jag har lovat mig själv att klara skolan, bara två veckor kvar. Feber eller inte. Jag ska bygga upp mig själv nu, bygga upp Sofie. Nu när jag har varit hemma hos mamma har jag börjat komma ihåg vem jag är, vem Sofie är. Glömmer bort det i Karlstad i bland. Säljer min själ allt för mycket. Saknar barndomen lite grann. Men men den var väl inte så härlig den heller. Jag har en känsla av att sommaren kommer att vända mitt liv till det bättre. Hoppas innerligt på det. Vill vara med en.

Jaja i dag vet jag inte vad som händer. Morsdag. Mamma fick sin present i går kvart i tolv. Lite för tidigt ;). Kanske ska gå och äta på bryggan med mamma och syster sen men det blir det nog inget med. I kväll blir det nog bussfärd tillbaka till Karlstad. Är inte så sugen på det dock. Ska städa städa städa. Hihi jaaa ja ha en bra dag

Vilken härligt dag

Känslan av att sitta här hos mamma är underbar. Inte festa. Underbart gött måste jag säga. Sitter och pratar med mamma om en utomlandsresa vi kanske ska göra i början av juli. Skulle vara underbart! Komma bort bort bort. Har den här veckan insett att jag måste ta det lugnare och tänka mer på mig själv. För jag tål inte vad som helst. Jag är dum dum dum. Först festivalen, leva highlife. Sen försöka ta det riktigt lugnt.

I morgon blir det middag hos mormor med lite släktingar.
Sen mys med mamma <3

Nu blir det brieost och salami :)

Kram

FindmeFindmeFindmeFindmeFindme

Allt jag vill är att finna. Finna dig. Finna mig själv. Men helst av allt vill jag finna dig dig dig. För då tror jag att det skulle bli så mycket enklare att finna mig själv.

Pissdag

Jävla pissdag! Vill bara hem och gräva ner mig i sängen eller ta ett långt långt långt varmt bad.. Pissväder är det också. Hela jag är ful ful ful i dag. Inga skor har jag heller, endast flippflopps. Allt är komplicerat och jobbigt haha. Skitdag helt enkelt.

TAKE ME HHOOOOMEEEEE!

Bläääääääääääääää

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaa

Kött fy fan!

If I Had a Heart

Jag är rädd för att vara ensam.
Jag är rädd för pengar.
Jag är rädd för alkohol.
Jag är rädd för kärlek.
Jag är rädd för att ta studenten.
Jag är rädd för att bli vuxen.
Jag är rädd för att bli misslyckad.

Några saker som jag tänkte på när jag satt på balkongen och tänkte vara social med några vänner som drack öl medans de försökte trösta en vän som blivit dumpad av sin kille. Det är då som tankarna börjar snurra och jag är glad att jag riktigt aldrig har blivit dumpad eller aldrig riktigt hårt dissad av någon. Fast riktigt ledsen har jag varit. Och nu såhär på efterhand så förstår jag inte varför. Men jag tycker det är fint att vara ledsen och att visa känslor. Hellre en "galen" människa som har känslor, än att bara vara en "galen" människa. Ja vad jag menar med det vet jag inte.. Det är på kvällen som jag inte vill vara ensam. Och va fan jag är inte ensam, jag bor med en av mina bästa vänner som jag älskar över allt annat. Jag har helt underbara vänner som alltid ställer upp. Men jag orkar inte. Och vad jag inte orkar det vet jag inte..

Usch jag har för lite att göra om dagarna.. det är då jag börjar tänka så mycket. Härligt att prata med Emma i dag i alla fall, det uppskattar jag <3

I just wanna wake up

Det är nu jag vill spotta ut någonting bra men det kommer ingenting ur mig just nu. Eller kanske om jag försöker. Jag hade tänkt att åka hem till pappa i kväll men orken fanns inte där. Stina åkte in till stan för ett tag sen, skulle ta en öl på nån uteservering. Orken fanns inte där för mig heller. Nu har vi börjat brygga vin till festivalen, haha nu spottar jag verkligen ut någonting bra. Jaja skit samma. Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad, har snöat in mig på honom. Fattar inte varför de inte spelar honom på radion för han är ju sjukt bra. Även fast han är död. Jaaaaajaa.

Vill bara att nån, du, ska höra på mig för jag vill någonting. Jag tänker inte vänta i all evighet. Snart ger jag upp. Jag hatar att vänta. Men allting känns.. ja vet inte. Inte värt någonting.

Känner mig lite små nere i kväll, borde gå och lägga mig eller så drar jag på mig kläder och åker till stan. Men nej! Tar mitt andra bad kanske och ringer Emma. Ja det gör jag.


Fixat skor



Har skokris, så fick ta fram limmet och färgen och leka skomakare. Lämnade in mina nyaste skor i dag, kommer säkert gå på tjuttioåttatusen men det är de värda. Men limmade lite på Topshop skorna och nu kan jag slita lite mer på dem. Och Nelly skorna målade jag mest. Fast de är i väldigt dåligt skick, de vill ha nya klackar. Men men ;)

Är äntligen klar med historian, ska bara måla en bild men det kan jag ta i morgon.

Vad som händer i afton har jag ingen aning om, men det löser sig.

Saknar Papsen lite och djuren där hemma.. skulle vara härligt om de alla kom på en visit ner till Karlstad och hälsade på mig och hade med godis hihi.

Kram

Inspiration






Bilder lånade av super nova



Something is not right with me



Sitter hemma i lägenheten och tar helt värdelösa photobooth bilder för att jag har så tråkigt och väntar på Sara. Borde egentligen plugga men orka med det när det är 100 grader på balkongen! Får helt enkelt hoppas på att det är helt värdelöst väder i morgon och att det är en lätt pluggad dag. Stina fyller år i dag så det kanske kommer lite folk hit senare för att se på film :) Pratade med mamma förut och det verkar lösa sig med saker. Det är bra i alla fall. Schnyggt hår jag har i dag ooh ja. Lyssnar på rap das armas på repeat haha. Dagen till ära bär jag filippa K tröja också, den borde komma ut lite oftare. Nej nu blir det balkongen i väntan på Saris. Kanske får lite plugg gjort senare (: Kram

Helt nära dig



Bilder lånade av niotillfem

Tyckte bilderna var så fina. Bloggägarens pojkvän sitter på balkongen och röker, jag tror hans stilförebild är James Dean. Han är väldigt lik i honom i alla fall. Jag skulle också vilja ha en James Dean kopia att hålla i handen och att fota i smyg när han inte ser.

Lite trött på mig själv.. hm.

You make me wanna shout come on shout

Visst en sjukt vild rolig helg men måste verkligen skärpa mig nu. Måste sluta leva som att det inte fanns någon morgondag. Även fast det är bra att göra det men med tanke på alla konsekvenser så.. ja borde jag skärpa mig. Många berättelser inte mina barnbarn ska få höra om man säger så. Fast fan man lever bara en gång... får se hur detta ter sig. Tar det i morgon. Nu väntar jag bara på att Stina ska komma hem och så hoppas jag att hon vill se på film med mig <3





Kom i min fantasi

Berätta 4 sanningar om dig själv:

1. Jag gillar inte att sitta still
2. Jag har en tendens att alltid såra mig själv
3. Jag gillar inte att sova själv
4. Jag trivs med att inte bo hemma

Berätta 4 saker du gjort idag:
1. För mycket
2. Duschat
3. Ätit en massa
4. Sova sova sova

Berätta 4 saker du har på dej just nu
1. Ett linne
2. Trosor
3. Täcke
4. Datorn

Skriv ner 4 saker du hatar:
1. Sliskiga män
2. Orättvisor
3. Matte
4. Att inte få vakna när man vill

Skriv ner 4 saker du älskar:

1. Kreativa människor
2. Fest
3. Vännerna
4. Duscha och sova

4 personer som ska göra denna listan:

Alla som hatar söndagar!

Inte lika inspirerande

Vi var ett gäng som drog på Campusfesten i går. Känslan över festen var American pie. Eldslukare, folk dansade till en dj, folk dansade på sopcontainer och det fanns soffor som folk satt i. Sedan drog vi till Wåxnäs och käkade ost och bullar sen in till stan igen för att vänta på Karl Henrik men vi var otåliga så vi drog på efterfest på hotelldrott. Sen så ringde han, tydligen var det något strul med en lägenhet. Jaja han pratade om nån fika idag, don't know. Nu ska jag i alla fall sova. Sova. Sova.

Tycker sjukt synd om mina nya skor, de måste klackas om och omsulas för att kunna användas igen :(

Längtar till nästa helg och bara ta det lugnt, var inte meningen att det skulle bli en tredagars utgång. Men jag är ung höhö.


Rapapapppaaapapapaa

Har just förtärt kyckling, ris och currysås. Det satt bra kan jag säga. Har varit i stan i dag och letat febrilt efter något att ha på sig i kväll. Stötte på Olivia, saknar henne jätte mycket. Trött är jag och mycket har det hänt som jag inte orkar få ner här haha men det är härligt med nya människor ibland. Nu ska jag sno lite glass av Stina, sen sova i soffan ett tag. I kväll campusfest!

The point

Stina skrev så fint i sin blogg så jag kände att jag var tuvngen att visa, för till Stinas blogg hittar nog inte så många.

Jag skulle väldigt gärna vilja skriva om hur livet ser ut just nu, hur allt ter sig och hur jag känner. Men det är så svårt att skriva om något när man är mitt uppe i det. Man måste få efterforska lite först, fundera på vad som verkligen hänt och hur man verkligen kände. Då.
Just nu känner jag så himla mycket, vill så himla mycket. Samtidigt vill jag ingenting. Jag måste sortera lite bland känslorna och tankarna, måste få tid att tänka efter.

Det är bra att Stina och jag har lika tänkande för annars skulle det nog aldrig gå att bo tillsammans. Vi älskar att prata om livet och vi försöker att försköna allting även fast allting bara är helt hopplöst och svart. Men vad gör inte två vänner för att den ena vännen ska må lite bättre.

Men men, älskade Sara kommer strax hit och bjuder mig på gårdagensmat, grillad flintastek med klyftpotatis. Stina ska åka och hjälpa Sofia att flytta. Sen i kväll kommer det lite folk hit för att fira Stina, hon bjuder på tacos och marängsvich.

Kram

03.27

Ligger i min säng och har just ätit upp några bullar. Fick dra mig upp ifrån sängen hemma hos Sara och försöka få med mig blöta kalla Stina hem. Hon insisterade på att komma hem, och inte kunde jag låta henne gå hem själv. Visste inte riktigt vad hon ville där ett tag. Jobbigt när bussarna slutade gå vid elva så att man fick gå hela vägen i kylan. Men tycker faktiskt att det var riktigt skönt att komma hem. Just nu är jag ganska likgiltigt i allting. Trevlig kväll till en början, vi spelade kubb, satt på uteservering och myste. Sen blev allting bara jobbigt. Men det är väl så det är när man är ung antar jag. Inte flyt i någonting just nu. Men det kommer väl. Nu sova sova sova sova. Sov sött!


Problem all the time

Sitter i en extrasäng i Karlskoga just precis just nu. Vi kom hem ungefär vid 6 ifrån vindskyddet och sov tills tio i ett. Trött eller? När Saras föräldrar hämtade oss i Degerfors så fick vi varm choklad. Toppenföräldrar!

Nu ska jag snart duscha och göra i ordning mig sen vid fyra kommer det släkt till Sara hit, sen åker vi hem till Karlstad. Stina pratade något om kubb, kan bli roligt.

Pengar. Jag har fått ett stort problem med pengar. Jag lever mycket mer nu än vad jag gjorde förra året. Nu är jag nästan alltid pank i slutet av månaden. Och ständigt shoppingsugen. Det tyder på att jag borde skaffa jobb. Får sånt dåligt samvete när jag får pengar utöver och gör över med dem väldigt fort, på vad vet jag inte?

Kram

Norren

Sitter hemma hos Sara nu och har just ätit frukost i min ensamhet. Ska snart gå ner till källaren och duscha, hoppas Sara blir klar snart. Har en lektion idag så sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska i alla fall åka till Karlskoga i kväll. Skulle vilja åka "hem" någon dag men det känns som en omöjlihet på alla vis. Hatar den känslan, nästan den värsta känslan jag någonsin har varit med om. Nej fan nu är Sara sjukt dryg, kommer inte hinna med bussen om hon ska duscha såhär drygt. Nää nu kom hon höhö. Kram

Jag är så trött på att sakna

Nu skiter jag i er. Fy fan. Tror ni att det är så jävla lätt att anpassa sig efter 18 år? Nej det är det fan inte för mig i alla fall.

Skit i mig va fan. Jag orkar inte med utkällningar utan andleding. Det är inte bara ni/du som mår dåligt.

Vill att allt ska vara som vanligt bara.

"Klänningen"



Har sytt klart klänningen i skolan. Inte för att det är en klänning skulle mer kalla det en tvådelad klänning. Det är en topp och en kjol som hör till varandra :) Toppen ser sne ut på bilden men det är den inte i verkligheten. Nej nu ska jag plocka ihop mina saker i hopp om mat. Kram

Promenaden i går


Vi gick över en bro där det skulle finnas bävrar men vi såg ingen


Under stigen mötte man på sådana här skyltar som berättade vad det fanns just där och vad man kunde äta i skogen.

Sitter i skolan och är klar med mina grejer på textilen. Är hungrig som ett djur och trött som en gnu. Vill hem och sova nu!

När broar till tryggheten bränns


Ser inte det sängen sjukt inbjudande ut?

Gick en 2 h skogs promenad med Sara förut så nu är jag helt slut i kroppen. Men riktigt skön känsla. Kommer bli mycket vildmarksliv denna vecka. För på torsdag ger jag och Sara oss ut i skogen i Degerfors och campar för annars får vi IG i idrott och det är ju inge kul. Skönt att komma bort ifrån Karlstad ett tag i alla fall.

Det är mycket just nu fast ändå är det ingenting. När jag slutar skolan för dagen tänker jag "-vad ska jag göra nu?" Och så hittar jag på något. Jag gör alltid någonting. Har väldigt svårt för att sitta still har jag märk på senaste tiden. Borde nog försöka ta det lugnt nån dag, bara sitta i min säng och göra absolut ingenting. Gå och låna mig en bok. Skulle vilja läsa Skynda att älska som Alexander Sculman har skrivit. Men vet inte om den finns på bibiloteket. Eller om någon vill köpa den åt mig så funkar det också. Åh är riktigt läs sugen, borde passa på nu när jag väl är sugen, för det brukar inte inträffa så ofta. Nej nu ska jag lägga min nyduschade kropp i min säng och sova.

Skulle inte vara så dumt med en mysig poet eller musiker som låg här brevid mig och sjöng eller berättade om fina saker tills jag somnade. Och när jag väl hade somnat hade han viskat i mitt öra att han älskade mig. Men sådan kärlek tror jag bara existerar på film för inte är väl nutidens människor så kärleksfulla av sig? Även fast jag vill tro det. Såg på Romeo och Julia tidigare i dag med Stina och jag blir så frustrerad på hur naiva de är. Fast visst skulle det vara härligt om vi alla var lite mer naiva i våra liv. Satt och tänkte på i dag, att va fint det skulle vara om man blev hemligt kär i någon på bussen eller i någon som jobbade på Ica. Det skulle vara sådär fint att bara jag vet om det och att stå och smygtitta på hans vackra hår när har sitter där på bussen. Inte för att det skulle fungera i längden, men lite fint skulle det vara. Nej nu ska jag sluta babbla på här. Sluta drömma om kärlek för ännu är den inte här. Den har gått och förhoppningsvis kommer den tillbaka. Nu ska jag bara fortsätta att leva. Även fast det är svårt att glömma hans vackra ögon och hans vackra ord.

SOFIE

Mjölk-kossan





Det här är då min och Saras mjölkförpacknings idé. Det är en mjölkbox som du kan ställa på en koställning. Och så får du mjölken genom att trycka på spenarna. Haha vi hade kul när vi gjorde den i alla fall. Namnet på kossan är Doris :)

Himlen är oskyldigt blå

Sitter i skolan brevid Saris nu, väntar på att vi ska få redovisa vår kossa. Kan ta kort på den sen så att ni får se hur ful och konstig sak vi har gjort haha. Ja i dag blir det att bara chillidilla och slappelislappa. Va fan ska jag göra? Har ett litet ärende på stan bara. Höhö. Sen tror jag faktiskt jag ska lägga mig på balkongen och sova/mysa, skiter i att det är piss kallt.

KRAM

En kväll i maj


Vi började lite hemma hos Sara och där kom jag på Marge Simpson frisyren


Sen gick vi vidare till Sundstatjärn och drack lite vin


Spelade kubb


Stina var cool ;)


Sara poserade


Jag var på vinboxen


Mera kubb


Och blåste såpbubblor

En trevlig kväll men slutade mindre trevligt. Haha fast lite roligt var det när man tänker tillbaka på det (:

Natti

En underbar Söndag



Har ännu inte åkt till Sara. Men borde nog göra det snart. Jag och Stina tog med oss täcket och slog oss ner i gräset här utanför, där solade vi drygt 3 h. Sen bestämde vi oss för att ta ett dopp i älven. Jag tog tre :D Det tog en väldans lång tid innan Stina kom i. Sen gick vi hem och slängde i oss mat på våran balkong. Sen har vi legat på balkongen och halv sovit i den varma solen. Nu ska jag och mitt röda ansikte slänga sig i duschen och sedan göra iordning sig och ta sig ner till Norren. Puss

Generalens visa

Jaha auktion i går då. Stolen gick för 275 kr, inte dåligt tycker jag. Sen gick jag och Stina och köpte godis och åt hamburgare på donkan. Sen åkte vi hem och vi SOV. Sen åkte Stina till Micke för att se på film. Sara drog sig hit och jag käkade billyspanpizza. Två stycken. Gott. Sen såg vi Band camp som gick på trean, sen såg vi filmen 14.37. Slängde lite sopor och bokade tvättid gjorde jag också. Ja härlig update eller? Inge bakis i dag i alla fall. Härligt! I dag ska jag ta med mig lite tvätt hem till Sara för jag behöver underkläder. Hon har tvättdag. Bygg av en kossa blir det nog också.

Adjö


I'm high on you when Im drunk

Är uppe med tuppen. Kan inte sova.

I går slutade med att jag grät mig själv till sömns. Är det så det ska va? Jag vet inte vad det är med mig.

Vågar inte kolla hur mycket jag har på kontot. Drog säkert kortet 10 gånger i går. Välkommen till PANK!

Nej ska gå och dö det blir säkert är trevligare värld då. Godnatt!




Det verkar som att allting är okej



Nu är det fasen kallt här på balkongen. Men orkar inte ta tag i saker i lägenheten. Gör det på söndag ;)

Ha en trevlig fredag! :D

Time to pretend

Sitter på balkongen och pratar lite med Emma i telefon och nu tänkte jag fixa mina naglar. Sen borde jag ta tag i disken and so on. Men nu är det stek på balkongen så varför gå in i kylan? Det börjar avta med skoluppgifter i skolan nu i alla fall. SKÖNT. Och high five för helg! Ja just ja i morgon är det auktion för min klass stolar på soltorget här i Karlstad. Kom och bjud vettja :D I kväll blir det utgång med vänner <3


Venationes

Det är konstigt att en människa som jag har varit så elak emot, hör av sig och vill veta hur jag mår. Bara sådär. Kanske var det bara för att berätta att han har bättrat sig. Blivit en bättre människa. Att han har fått jobb. Jag är rätt säker på att han tror att jag inte ville vara med honom för att jag såg ner på honom och inte ville vara med honom pga det. Och om han berättade att han fått jobb så kanske jag kom på andra tankar. Jag vill inte att någon ska ha en sådan bild av mig. För sådan är jag inte. Jag faller inte för sådana saker. För om det känns rätt för mig så vet jag det med hela hjärtat. Då beror det inte på att en kille lever på socialbidrag. Sådant kan bara vara vackert. Att överleva är vackert. Nej men med honom kändes det inte rätt. Så är det bara. Punkt.

Har sprungit vårruset med Emma i dag. Riktigt mysigt men känner mig lite sliten i kroppen ;)

Efter det åkte jag hem med Sara och vi satte igång och pluggade. Känns som att vi lever igenom varandra ibland haha, umgås 24/7. Men nu tror jag faktiskt jag kan allt om romariket som jag behöver kunna. Nu sover snart Sara på madrassen här brevid mig (:

Natti

Där är han

Det sägs att en dag står han där framför dig. Men jag är otålig. Ensam är inte stark. Så många fel. Så många ensamma nätter. Så fel.


"Stekar" dag

Matteprov. Sen så gick jag och Sara och åt på mongolian steakhouse. Dyr mat där. Tack för maten mamma. Stina banga ju men när jag kom hem, vem satt inte och åt pizza då? Jo Stina. Svikarn.

I morgon blir det engelskaprov sen sista kroki målningen. Men denna gången blir det skulptur. Intressant.

Nu är jag så sjukt trött så det blir sängen <3

Damn it

Vet inte riktigt hur jag mår just nu. Mår jag bra? Mår jag dåligt? Måste jag må någonting alls? Vill att skolveckan ska gå fort som attan så att det blir härliga helg. Jag planerar utgång med stort R (röööjj). Men det blir dock inget dansande i någon fontän denna helg haha. Vill vill vill vill nu nu nu nu. Kanske märks att jag är pigg? Har nog vänt lite på dygnet när jag har varit hemma så mycket. Blaaaa blaaaaaa. Men ska nog försöka sova ändåååååå. Skulle vara mys med en film men själv ellööör?! Ska väcka Stina till morgonen. Jag tror jag ska göra rassia som i filmen Ondskan. Fast med en hink vatten. Fast det kanske är lite väl elakt? haha. Eller så väcker jag henne med moderlig kärlek. Hennes egna förslag. Vet faktiskt inte varför jag ska väcka henne. Ska jag få börja göra allting här hemma nu eller? vavavava? Nej nu ska jag räkna får eller något. Natti



Jag och Stina dansar i en mycket fräsch fontän på torget i Karlstad

The Joy Of D.h. Lawrence

Sitter på balkongen med Stina och vi båda försöker plugga, om det går bra vet jag inte, men luften är så mycket klarare här ute än där inne. Vi lyssnar på Erik Enocksson och dör lite på oss själva. Ska faktiskt bli riktigt härligt att gå till skolan i morgon om jag tänker bort matteprovet på 4 h som jag inte kommer att klara. Men bara komma ut lite. Ute har jag väl varit, har faktiskt gått en massa promenader på sistone. Ska vara med i vårruset med Emma på onsdag, kan bli intressant. Tror dock inte att vi springer höhö.

Är väldigt sugen på att sitta på en uteservering, äta god mat och dricka gott med en mjuk härligt filt om mig. Självklart med en massa vänner. Vill vill vill vill det nu.


Please someone

party. with. my. pain

Under my thumb

Sitter i den där förstora lägenheten nu. Jag har diskat. Har tappat upp ett bad. Ska snart bada. Håller på att riva upp fina ord och texter i olika tidningar. Fråga mig inte varför. Är orolig över en person jag älskar. Stina kommer vid 6. Jag ska försöka hitta på saker att underhålla mig med. Fan är ledig i morgon med. Sover inge bra. När kommer min vind att vända? Har vinden ens kommit?

Jag ska sluta vara så destruktiv, i alla fall försöka. Vara mer konservativ. Ja.




Family Portrait

Momma please stop cryin', I can't stand the sound
Your pain is painful and it's tearin' me down
I hear glasses breakin' as I sit up in my bed
I told dad you didn't mean those nasty things you said

You fight about money, 'bout me and my brother
And this I come home to, this is my shelter
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin' what love could be, you'll see
I don't want love to destroy me like it has done my family

Can we work it out? can we be a family?
I promise I'll be better, mommy I'll do anything
Can we work it out? can we be a family?
I promise I'll be better, daddy please don't leave

Daddy please stop yellin, I can't stand the sound
Make mama stop cryin, cause I need you around
My mama she loves you, no matter what she says it's true
I know that she hurts you, but remember I love you, too

I ran away today, ran from the noise, ran away
Don't wanna go back to that place, but don't have no choice, no way
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin' what love could be, well I've seen
I don't want love to destroy me like it did my family

I need your right infront of me

Det är otäckt att inte veta vad som händer i framtiden. Men det är också otäckt att veta. Jag har tänkt väldigt mycket över det. Jag vet att jag har ett år kvar i Karlstad. Sen är den tiden förbi. Men sen vet jag inte vad som händer. Det kan jag inte veta nu. Men jag har bestämt mig för att inte bry mig om vad folk säger om vilken utbildning jag går. Jag vet att det finns för många stylister och att som konstnär tjänar du ingenting. Men utbildningen ger mig så mycket mer än ett "yrke" det ger mig en livserfarenhet. Sen vad det hela leder till sen det spelar ingenroll bara att jag har gjort något som gör mig lycklig. Om jag får ett jobb på H&M det kvittar. Punkt.

I dag har jag myst med Sara och Malin. Jag och Sara gav oss på symaskinen, jag fixade en skinnjacka och lite andra saker.

Ätit. Promenad. Prat.

Jag hatar att komma hem till en lägenheten själv, allt känns så stort. Jag skyndar mig fort in på mitt rum och stänger dörren för att få lägenheten att kännas mindre. Jag är fortfarande ett litet barn hihi. Sitter här i mammas nattlinne som jag med flit smugglade med mig hem. Älskar att den går ner till fötterna på mig, är vit/svart/rosa randig och är stor och rymlig.

Nej nu ska jag sova. <3


Bullbak med Sara

Sara åkte hem för en timme sedan och nu sitter jag nerbäddad i min kära säng. Våran fredagskväll har inte sett ut som en vanlig fredagskväll brukar se ut för oss, i stället för att vi har varit ute på farligheter har vi bakat 80 bullar och myst framför filmen Loser som gick på trean. Bullarna blev faktiskt riktigt goda, trodde inte att jag kunde sådant men det var bara att följa receptet som stod på baksidan av mjölpaketet. Ett tips! haha. Jag ska ta mig en lång promenad på en gång när jag vaknar i morgon, ska bli underbart :) Vi är lediga på måndag också. Trevligt.


Min boning



Min vackra utsikt över bilarna



Här sitter Stina och röker



Här sover Stina, ja hon sover med gossedjur



Här har vi vinboxen och pizzabroschyren



Kalasbordet



Min sida av soffan, norpa åt mig Stinas kudde. Sorry!



Hallbordet som vi har en massa prylar på



klädkammaren med älskade Lasse



Här har vi vårat kärabadkar där vi läser om konst och mode



Vårat köksbord där vi spenderar sjukligt många timmar vid.. not



Disk och kaniner



På denna gör vi all vår mat



Mitt rum som alltid är välstädat höhö



Utsikten och min fina blomma. På andra sidan bor Stefan,
vi brukar vinka till varandra.



Massa pryttlar

Halsont huvudvärk och underbara Stina

Jag blir alltid så himla glad när jag kommer hem till min roomie Stina, hon hade städat och så höll hon på och tvätta. Luktar så himla gott då :D Och så kommer hon med stöttande ord, tack Stina!

Nu sitter vi och ser på Sex and the city och försöker bli trötta. Jag är trött.

Faktiskt enda gången som jag var hemma hos mamma som vi inte blev ovänner. Jag verkligen älskar min mamma när vi inte gör det. Jag kan se oss i framtiden strosa på New yorks gator och dricka vin på någon fin resturang och filosofera om livet. Fast vi kommer säkert bråka där med, men det är livet ;)

I morgon ska frysen fyllas med bullar :D


En magisk plats

Jag började min dag med att gå ut och gå med saknade Stina Henriksson, vi gick en liten runda i det trista vädret och pratade om allt och ingenting. Ingen av oss verkar må så himla bra just nu, ingen i hela världen verkar må bra just nu. Jag kan inte beskriva hur dåligt jag mår just nu, problemet är att jag inte vet vad det är jag mår dåligt för. Bara att allting är psykiskt jobbigt. Är väl därför som jag får huvudvärk och halsont, konstigt är det i alla fall. Vill må bra bra bra nu nu nu. Åker i alla fall till Karlstad sen, hem hem hem. Nu tänkte jag plugga. Gud va kul. Ser ingen glädje i någonting som jag inte får ut någonting av. Vart är alla konst studier som jag vill läsa om, alla spännande design föremål som jag inte ens vet vem som har designat dem. Olika stilar inom inredning. När får jag lära mig det? Aldrig! Känns så jävla meningslöst. Får panikångest!

Ni behöver inte läsa min blogg, sluta gärna med det tack!


Skit skit skit

Varför var jag tvungen att göra som jag gjorde?
Nu mår jag ju bra?!
Varför vill jag alltid ha det som jag inte kan få?
Det går inte att beskriva hur jobbigt det känns!

:(


laurenconrad

Sitter här och drömmer som vanligt. Vill ha massa nya vardags grejer. Platta skor, weekendbag, nagellack, brillor, bikini, klänningar, jeans, shorts, jaa en massa. Laurens stil gillar jag jätte mycket, hon ser enkelt casual ut även fast hon har high heels.


Skulle vilja ha liknande "flipflop sandal" att strosa ikring med på festival, stranden eller på resan.



Älskar bikini överdelen och att hon bär blåa shorts till. Måste ha!



Skorna, jeansen, basic teen. ALLT.



Skorna. Skorna. SKORNA.



Jeansen



Skorna, väskorna, leggings, klänningen..

Aaa, ska nog i alla fall införskaffa mig nagellack.

Ett jobb skulle vara kul att ha mohaha.

Nu kommer mamma snart <3

Fucking great

I'm still alive, worry not.

I just have a lot to think and worry about at the moment.

Like how i'm hurting a person I care about. Fucking great.

The person is myself. Fuck.


No h20

Inget vatten alltså, så är det när man är i buschen. Bara för att jag inte fick duscha i går så har två jobbiga finnar hoppat upp, fast det finns nog fler anledningar till dem. Beger mig nog i alla fall till min mamma sen när hon kommer med mat, vill verkligen duscha, för har en sån hemsk huvudvärk. Jaja livet suger.

There's no point

Det är få som riktigt förstår mig, om det nu finns någon som gör det. Jag vet att jag inte är perfekt och att jag gör fel. Men det gör väl alla människor? Men nu känner jag att jag inte klarar det här själv längre. Bryter ner mig själv mer och mer. Allt jag vill ha är kärlek och respekt. Helst av allt skulle jag vilja bryta upp och flytta långt långt härifrån där jag inte känner en jävel. Jag är så jävla trött på allting. Fy fan. Varför leva överhuvudtaget? Finns fan ingen mening alls.


Jag har tråkigt - orkar inte sova nått mer

Dagens vill ha: Pappa
Dagens klädsel: Darin T-shirt
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens låt: Ingen just nu, får huvudvärk av musik
Dagens planer: Sova och se på andra avenyn
Dagens saknad: Kärlek
Dagens dummaste: Sjukling tillståndet
Dagens misslyckande: Inget
Dagens drog: Venne
Dagens köp: Godis
Dagens godis: Det återstår att se
Dagens humör: Tankspridd och ledsen
Dagens citat: Inget
Dagens roligaste: Har inte kommit än

Dagens mående: Huvudvärk, halsont  och trött
Dagens borde: Skriva hemtenta
Dagens längtan: Vet inte
Dagens fundering: Varför är jag sjuk hela tiden?
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Allt


Feber drömmar

Jag drömmer så sjukt konstigt så jag vet inte. Kenza blev våldtagen till döds i helgen. Mamma, pappa, jag, kim, någon kille och annat folk blev gripna av en jihovasvittne sekt. Vi skulle bara gå och kolla på en visning av ett stort hus. Men där inne hände det konstiga saker. Kim och jag lyckades rymma med en bil och jag var hemskt orolig för mamma och pappa så dem ringde jag hela tiden. Haha ja det är svårt att förklara.

Stina ska köpa godis till mig, orkar inte äta mat.
Andra avenyn idag, höjdpunkten!

Du vet att verkligheten inte alltid är så verklig

Det finns hopp

Vad gör man när man inte orkar att resa sig ifrån sängen? Jo man drömmer om tatueringar och försöker att glömma bort läskiga drömmar man drömde i natt. Usch va läskiga drömmar jag drömde alltså, nästan så jag får mardrömmar på dagen. Jaja.



Så jäkla grymt att ha tatuering på armen. Vill jag också ha!



Något av dessa texter skulle jag vilja ha på armen :)

Nu ska jag sova <3

Sjuk :(

Så jävla typiskt. Hade huvudvärk igår och kände lite i halsen, när jag vaknade i morse så hade jag feberfrossa. Ingen vandring för mig inte. Jag är så jävla trött på att vara sjuk. BLÄÄ!

Vill att pappa ska hämta mig nu!

90 minuters träning

Jag har ont i hela kroppen.

Tankar så där på kvällen

Jag vet att jag hela tiden gör saker som jag inte vill göra. Gör det som känns bra för stunden. Jag vet också att det där jag gör som inte känns bra, inte alltid kommer att kännas jobbigt. Det är nog därför som jag hela tiden upprepar det där som jag tycker är jobbigt om och om igen. För jag vet att ångesten inte består. Tanken, vad gör det om hundra år?

Jag vill känna det där ruset i kroppen som man gör när man är kär. Stå på tå för att nå upp till hans mjuka läppar. Ha någon att hålla i handen när allting känns svårt.

I morgon börjar mitt nya liv. Ta tag i skolan. Träna. Äta regelbundet. Inte tänka så mycket.

Nu ska jag sova <3

Ooost

Oboy, ost, tunnbröd och ännu mera ost!

Det är rent nu

Jag har blanka golv, luften går och andas
jag har städat och lagt undan, slängt och sorterat
det är rent nu, det är rent nu

jag har nya skor, jag har duschat och bytt lakan
putsat fönster hela våren, och nu ser jag dammet yra
här utanför, här utanför

jag har skurat rent, jag har vattnat mina blommor
shasat ut varenda råtta, druckit litervis med vatten
det känns skönt nu, det känns skönt nu

inga rester kvar, alla minnena i pärmar
alla planerna på banken, alla drömmarna i huvet
det blir bäst så, det blir bäst så

jag kan sova nu, jag har diskat och torkat
jag har slipat mina knivar, och ute blåser dammet
låt det blåsa, låt det blåsa
låt det blåsa, låt det blåsa
låt det blåsa, låt det blåsa
låt det blåsa, låt det blåsa
låt det blåsa, låt det blåsa
låt det blåsa, låt det blåsa

Härligheter



Måste visa mina nya skor (: Dessa har jag festat med hela helgen,
har redan fått några skavanker, men det är det värt ;)

Jag förlorar dagar och ett hopplöst år

Barndomsvänner
Vänner
Klasskamrater
Kalas
Alkohol
Cigaretter
Sol
Dans
Ballonger
Kyssar
Fontän
Mat

<3

Jag saknar DIG

Gött mää eller?!

Jag kan ju säga såhär, gårdagen blev lite för mycket för Sofie. Men hon är på't i dag igen för älskade Keri fyller år och det firar vi på gustav fröding hotell!! WOOH!

PUSS