Det handlar om skrattanfall och vackra händer

Känner mig sjukt ynklig, vill bara krypa upp i någons knä och bli ompysslad. Ligga där och känna mig älskad. Det gör så jävla ont överallt just nu. Både i själen och i kroppen. Mår lite bättre i magen nu i alla fall, men det värker i nacken och i armarna. Jag hoppas innerligt att jag mår bättre i morgon, för jag behöver verkligen komma iväg någonstans. Slippa karlstad för en dag. Är så trött på karlstad så jag nästan gråter när jag tänker på det. Fy fan. Måste bli frisk och sedan hitta något att fokusera på. Ska börja träna och gå in lite i min egna bubbla, fixa projektarbetet och försöka finna någonting som tillfredställer mig mer än vad saker gör just nu. För så här ska det inte va. Glad ena dan och andra dan helt omvänt.

Lite shopping i morgon och god mat får mig förhoppningsvis på bättre tankar...





Fy fan :'(

Värsta natten ever, vaknade upp vid ett någongång i natt och sprang på toa och spydde. Hatar att spy. Sen har jag i princip spytt hela natten. Bara att skriva detta är jobbigt, har ont i varenda led :( I morgon ska jag vara frisk för jag ska ska ska till Stockholm.



Mysigt att prata med Emma i telefon i alla fall :)

I'm miss world, watch me break and watch me burn

Mår sjukt illa, tre dagars har satt sina spår. Men ligger i sängen nu i alla fall. Skönt. Vaknade hemma hos Sara i morse, åkte hem ganska tidigt för att fixa iordning lite. Sen har jag och Stina bara drygat runt, pratat om livet, sett på film, ätit och juldekorerat. Inte mycket gjort i dag inte... I morgon blire skolan, äta tacos med Stina och lång promenad. Fin start på veckan :) Nu ska jag läsa "Det här är inte en bok" av Linda Skugge. Ska bli härligt att dra på en liten verklighetsflykt.

It took all the strength I had not to fall apart

Lennarts special



Fredags morgonens mys med Stina, Emil och Sara. Knasig morgon.



Sara illustrerar hur hon mådde på fredagsmorgonen
denna lördags eftermiddag.

Sara och Sofie har nu ätit en halv familjepizza, gott var det.

Gotteri

Den tredje dagen är kommen och Sofie lever fortfarande. Glömske vinet gör sitt jobb. Baksmällan lika så. En ny kusin har jag fått, Elsa. Lite ont i hjärtat har jag haft. Men jag har inte varit så här glad jag är just nu på väldigt länge. Så det är bra. I dag ska vi på en förfest i viken till en stockholmare som hellre bjuder på alkohol än att själv dricka den. Ska snart dra mig hemmåt. Med det menar jag om någon timme. Jag ska ligga här brevid min älskade Sara tills baksmällan släpper lite sen hem och svida om. Nu ska jag ringa min mamma och tjöta om onlinepizza. Så är läget just nu!

Inte för kärlekens skull

In da school och väntar på att få något att förtära, Sara gör matteprov jag sitter och lyssnar på den bästa mannen. Lasse såklart. Framför mig sitter studentkommiten (Sofie och Elin) och diskuterar flak och dyligt tror jag. Hör ju inte för att jag lyssnar på Lasse höhö. Har hittat min balklänning föresten :D Pappa ska lämna in mönstret hos en skräddare, kommer bli bra! Tror jag vet vad jag vill ha för klänning på självaste studenten också, blir en enkel bekväm klänning. Vill verkligen åka på studentresa men pengar darling pengar. Jag dör. Skulle vara underbart att dra några dagar efter studenten. Men allting kommer bli så satans dyrt, lägenhet i okänd ort och förhoppningsvis festival i sommar. Om det blir köpenhamn jag flyttar till ska jag lätt på Roskilde. Ett jobb kanske skulle vara bra. Ja men jag drar på studentresa och stannar kvar i det landet jag är i och jobbar. Smaaart! Ja men tack.

I helgen blir det glömske vin och förhoppningsvis en sunkig fest i nån lagerlokal med gitarrspelande killar med skägg och tatueringar. Sounds very härligt tycker jag!


I2 festen, som ingen minns men vi har bildbevis på att vi var där haha

Du får om du vill, det blir trångt, för min soffa är smal
Men den rymmer en dans
Svart eller vitt, tycks ha somnat i fåror och skal
Men det rör sig nånstans
På kärlekens vis blir det lätt en kliché
Och fåfängan söker en segertrofé
Med löften som stag, faller allting omkull
Så för din, och för min, men inte för kärleks skull
Kom och utmana mig inatt


Thief Is In the Vineyard

JAG ÄR: Som jag är
JAG SOVER: Lite på mage lite på sidan tror jag
JAG BLIR GLAD NÄR: När jag har någonting att vara glad över
VEM KRAMADE DU SENAST?: Pappa
VAD SA DU SENAST?: "- Ja det gör vi, hej puss"
GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: Green ones, men helst inget av dem
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN: Stina, Keri, Sara, Oliva, Emma, mamma, pappa
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: Sömn tror jag, och lite mer ordning i mina lådor haha.
VAD HAR DU NU: Vadå har? Ett täcke?
HAR DU SNYGGA SKOR? Jo vars skulle vilja ha några fler bara
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Typ 10-11
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE: Vet inte, ringde till mormor och pratade
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Yes
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Nej inte vad jag vet
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Paradise hotel
KAN DU SPELA FOTBOLL?: Alla kan sparka på en boll
SENASTE PERSONEN SOM FICK DIG ATT SKRATTA: Stina

SENASTE PERSONEN DU KYSSTE: Vem kysste du senast?
SENASTE PERSONEN SOM TRAMPADE PÅ DIN FOT: Måste ha varit jag själv
SENASTE MAT DU ÅT: Brieost och kex
SENASTE LÅTEN DU LYSSNADE PÅ: Hmmmmmmmm
SENASTE FÖRÄLSKELSEN VAR MED: Jesus
GJORT IDAG: Haft matte, hämtat min stulna cykel, shoppat med pappa
VAD SKA DU GÖRA IMORGON: Skola, bibiloteket, Keri & Sara
VAD GJORDE DU IGÅRKVÄLL: Promenerade med Keri
OM DU FICK DÖDA EN KÄNDIS PÅ ETT PLÅGSAMT SÄTT, VEM SKULLE DU DÖDA? : ?
HAR DU GRÅTIT NÄR DU SETT EN FILM NÅNGÅNG: Gråter när en fluga dör
SISTA ORDET INNAN DU GÅR: It depends

 

Ja men gud va kul jag har, haha. Känner mig så speedad. Kan verkligen inte lägga mig ner och ta det lugnt. Efter skolan så hämtade pappa mig så åkte vi och hämtade min stulna cykel som hade blivit återfunnen. Sen bergvik där jag fick härliga grejer, tack pappa. Käkade mat och så. Sen hem till Stina som låg på mage i soffan med armar och ben åt olika håll. Hon tog svinis sprutan i förrgår och nu har hon fått någon slags symtom av den mohaha. Försökte göra allt för att få peta på hennes arm. Funderar på att gå in till hennes rum när hon har somnat och spruta grädde i ansiktet på henne haha, jag är full i fan just nu. Vet inte vart detta kan leda haha. Riktigt bus sugen är jag. You wanna play with me? Sydde när jag kom hem också, en grej blev nice men den andra mindre så nice. Nej nu måste jag soooova. Sleep tight! <3

Jesus Christ Superstaaaaar

Godmorgon! Ligger i sängen och ska snart gå upp, har skrivit lite på en analys. Tänkte göra en stor gryta med någonting, efter det ska jag göra mig i ordning for da school. Pissigt väder är det i dag också. Orkar inte riktigt det känner jag. Men what to dooo?


You are beautiful

Sitter och kollar på Andra avenyn just nu, var ute och gick med Keri förut. Gick i 1,5 timme tror jag. Mycket härligt :) Börjar inte förens vid 2 i morgon och efter skolan ska jag till bibiloteket och låna nån bok och kolla efter mönster till en klänning. Yeeah härlig information.


Ut i färgerna man bara ser på bio

Får skjuts av Stina till skolan, så jävla gött. Slipper jag det där jävla bussåkandet för en dag i alla fall.

Vill åka till Stockholm denna vecka! Men nästa tisdag it is, vill köpa en massa saker. Synd bara att jag inte kan köpa upp hela topshop, hade varit fint det.

Nej nu ska jag underhålla eller nej störa Stina i sin morgonrutin hihi.

Ha en braig dag <3

You look good naked

Ännu en bra dag i mitt liv, varit ute på en väldans lång promenad med Stina och pratat om blommiga fåtöljer, studenten och en massa. Beställde studentmössan i dag, blev en enkel modell, lila "plupp" som står för estet. Beställde också ett champangeglas. Längtar något enormt efter den kommande dagen men känner också ett hemsk vemod och en massa stress. Bara jag tänker på det vill jag gå ut och skrika. Vill veta hur mitt liv kommer se ut det kommande året.

I morgon ska jag skriva filmanalys sen ska jag ta en väldigt lång promenad, kanske att jag kan gå till herrhagen och Emma. Var så väldans länge sens vi såg nu. Tror faktiskt att det var på halloween sist.

Ska till sjukhuset i morgon också, inte att förglömma.  

Stina och jag kom på i dag på vår promenad att det borde komma en parodi på "barnen i bullerbyn", de skulle byta ut namnet till "barnen i ullared". Och den där sången som Anna och Lisa sjunger om korv skulle handla om fryspåsar.
- Men Anna vi har glömt att köpa fryspåsar!
Haha fatta roligt.. egentligen inte kanske men..

Nej nu ska jag sova.. Puss



I just wanna live while I'm alive

Tjoho! Haft en riktigt bra dag i dag faktiskt. Vaknade ca halv 12 av doften av nybakat bröd och lussekatter hemma hos mamma. Så steg upp och mamma gjorde en härlig frukost till mig :) Sen efter en dusch och lite sånt kom min syster och systerson på fika. Och Theo räknade upp alla saker han önskade sig av tomten, minns själv hur det var. Ja sen bjöd mamma på mat och sen åkte vi till Stina för att vi skulle ta bilen till Karlstad tillsammans. Hem fort som attan för att hinna se oth och gossip, draaama draaama hihi. Sen åkte vi och hämtade Keri på rud och så tog vi oss en bilfärd till skutberget för att få av oss lite ilska och känslor som vi hade inombords genom att ställa oss på en brygga och skrika ett antal gånger. Hjälpte faktiskt, fick dock lite halsbränna haha. Ja och nu ligger jag här i min säng och tänker på en massa saker jag måste hinna med.. Blaa mycket nu denna jävla höst. Längtar till jullovet faktiskt.

Ja just ja, jag och Stina började se paradise hotel förut. Shit vilket pinsamt program, men ändå, lätt att jag kommer börja följa det. Hade varit härligt att vara där, såg så härligt varmt ut och en massa handsome guys överallt. Oh ja jag skulle nog trivas. Ska nog börja träna igen så att jag ser ut som gjorde förra året vid den här tiden, måste ju kunna ha bikini om jag ska till ett paradis hotell haha. Jaja haha vet inte vad det är med mig denna kväll..

Natti <3


What if the world were a little more perfect

Mamma och jag sitter med ett varsitt fluffigt täcke i hennes soffa och ser på film. Känns som att klockan är mitt i natten men hon är bara kvart i tio, tyder på att jag är trött kanske. På julmarknaden köpte mamma ett armband till mig och en massa bröd. Vi åkte tillbaka till hagfors och så köpte vi brieost, salami och parmaskinka som vi åt till brödet nu i kväll :). Just ja, jag fick en chokladkalender också, en sån är ju ett måste hur gammal man än är :P I morgon åker jag tillbaka till karlstad, ska ta mig en promenad på en gång tror jag. Sen tänkte jag sy om en grej.

Very intresaaaaaant I KNOW!

Don't close your eyes
They may not open
What if they open
Would you be alive

Everyone falls
But not everyone rises
Why don't you get up
And rise again for me

Natti

3 drömmar

1. Mysig liten lägenhet i stockholm/köpenhamn
2. En designutbildning
3. En man med skägg och fina händer

Lost hope

Har myst med mamma hela kvällen, har fått en "ny" mobil så jag har lekt lite med den. I morgon blir jag med mamma och Åsa till en julmarknad i Sunnemo. Känns lite tidigt, men julen är mysig :)

Orkar inte bära på allting, det är för tungt..


http://simonpersson.com/D/diary36.php

Keep your reality away from me



Idag åker jag till mamma <3

Wherever i lay my head tonight



Godnatt säger jag med denna fina bild ifrån nöjes någon gång i slutet av sommaren, bilden jag hittade på mig är inte ens värd att visa haha.
Morgondagen ska bli en fin dag :) <3

Onsdagen som kändes som en torsdag

Hade utvecklingssamtal och matte sen gick jag in till stan och mötte upp Sara och Keri, och så gick vi och fikade. Pratade om allt mellan politik, relationer och skola. Piss dag i dag med egentligen. Fast härligt att sova länge, men allt regn kan gå och dö. Mysigt att fika med underbara vänner i alla fall :) Keri blev med hem ett tag och kollade på när Stina, Anne och Sofia tränade till en dans de ska visa upp i skolan..

I går var ingen vanlig dag utan en helt ovanlig. Fast inte helt ovanlig för att vara Sofies dag. Inte om jag tänker tillbaka på hur det var förr. Hur spännande allting var. Men ju mer jag upplever desto tråkigare blir allting och mindre spännande. Fast mysigt var det :)

Är lite pepp på ankan i morgon.. fast mjaaaa. Får sova på saken. Är sugen på kubb i helgen i alla fall ;) hihi.





Some pics from last thursday







Såhär roligt hade/har vi på toaletten på Ankan hihi. Galet. Behöver inte gå upp förens om tre timmar egentligen men jag kan verkligen inte sova. Har hänt en hel del som jag måste försöka smälta. Kanske ska käka lite frulle och sen försöka sova. Ja det gör jag. Smaaart Sofie. Varm oboy och macka med pastrami på får det bli :) Ja just ja på fredag eftermiddag får ni komma förbi duvan och kolla på när jag och Sara pysslar med våra smallobjects. Kan ju vara kul att se ;) Ha en bra dag!

Cannonball

Sitter i den största designsalen med Sara och lyssnar på Lisa Ekdahl. Ingen bra dag i dag. Kan inte November månad bara försvinna? Känns som att jag är på gränsen till att bryta ihop, men försöker att hålla mig uppe. Tror faktiskt att det är vädret som gör att jag känner såhär. För åh fatta härligt om det var 25 grader varmt ute, man kan ha på sig korta shorts, endast linne och springa ut och lägga sig i gräset med en underbar vän och prata om alla sommarens planer. Åh det skulle vart underbart det. Åh hänga på en uteservering, det vore nått det. I stället sitter jag i en alldeles för mörk designsal och min underbara vän och vi säger inte så mycket till varandra. Vi har inga varma planer att planera. Fan va deprimerad jag låter haha, men jag tål inte vädret och allting är sjukt jobbigt just nu. BLÄ på det! Slutar sent i dag gör jag också. Jaja hej dåå!


SAAAAAAAAAFT!

...

Vet inte vad jag vill, eller vad jag nu ger mig in på?

Men varför ska jag veta vad jag ska göra? Eller inte ska göra?

Det finns ingenting kvar. Eller?

Har så många frågor men inga svar.

Morgondagen är början på någonting nytt.

Om det är någonting dåligt eller något alldeles underbart.

Det återstår att se.

Kärlek!

Kärlek till mina vänner
Kärlek till min familj
Kärlek till framtiden
Kärlek till livet!

Seven Nation Army

Har historia och ska skriva om Rosa Luxemburg... Var på sjukhuset förut och det gick bra, ska tillbaka nästa tisdag. Tills dess ska jag sköta såret själv. Är svin förkyld, hoppas verkligen inte att jag har svinis. Sara är också förskyld. Hoppas hoppas inte. Men det skulle ju inte förvåna mig. Längtar hem.. jaja.

Once in a lifetime you find
Someone to show you the way
Someone to make your decisions
And I let you lead me astray.
Who did you think you were fooling
Said you were missing me blind
But the truth is I knew you were lying
You were using me time after time.



Somewhere in between

Nerbäddad och klar inför min skönhetsömn. Stina har också redan gått och lagt sig. Var på en fest på wåxnäs i går sen vidare till blå och sen efterfest. Så i dag har det varit zombiewalk och sova soffan dag. Fast vid tre var jag tvungen att befinna mig på herrhagskyrkan med min kör. Fick träffa mammas nya kille, verkade trevlig :) Fick mig en kasse med lite mat och så hade Maywor skickat med en matlåda till mig. Snällt tyckte jag! Känns som att jag kommer rulla fram i morgon. Känns som att jag ätit en häst. Men i morgon blir det att fixa lägenheten, städa, diska förhoppningsvis tvätta om det finns någon tid. Sen tänkte jag och Stina ta oss en lååång promenix. Jag har kommit på vad det enda materiella jag ska önska mig i julklapp är, jo en Ipod shuffle. För just nu har jag bara min baby dator som musik källa, kan vara skönt att ha något att lyssna på bussen och på mina framtida promenader/joggingturer. Tror inte de är så värst dyra nu heller. Nej nu ska jag sova, ska upp om några timmar och så ska jag till sjukhuset YEAH!

Natti <3


En sån där jobbig natt

Vet inte om det var för att jag var bakis i går eller för att jag är påväg att bli sjuk. Men drömde så sjukt många tunga jobbiga drömmar. Om livet i allmänhet. Jag borde må bra egentligen. Jag har världens mest underbara vänner. De är min familj mitt allt. De finns alltid där för mig. Men ändå dessa jävla drömmar om ensamhet. Men men snart kommer Keri hit så jag ska plocka lite i lägenheten. Diska, duscha, smörja in mig med jordgubbs lotion och göra mig top notch! Sätta på någon bra musik och flowa runt och drömma om sommaren. Stina är och kör ost med AnnePannePas, duummaa. Nästa helg tror jag vi skulle ha ostkväll, för Annes mamma gör nämligen Sveriges bästa (dyraste) ost. Jag är sugen på en sån där guldost som alla pratar om. Kommer bli superb! Haha.



Baby all I need is more

Fredag: Bakis. Trött. Sytt. Idol.
Lördag: Städa. Diska. Strukturera. Keri. Mat. Pepp. Utgång med de bästa.

The Color Of You

var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu? Något varmt ställe med någon jag älskar




vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person? Min älskade Sara för att hon är så himla bra på allt hon gör




vilken egenskap önskar du att du besatt? Skulle vilja kunna sjunga och spela gitarr




i vilken färg är ditt drömhus målat i? Vitt eller gult tror jag




vilket namn är det vackraste du vet? Marsello


vilket är det bästa ordet som finns? Kärlek




vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft? Bli väldans lycklig och att nå alla mina mål i livet

vilken saga är din absoluta favorit? Busiga bebben



om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja? Mammas räkgryta

om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja? Svart

om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja? Crazy beautiful

 



om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då? En riktigt riktigt dyr snygg väska

vilket språk är det vackraste du vet? Det språk som mina älskade vänner talar

vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu? Har inget nattduksbord

vilken årstid tycker du allra bäst om? Sommaren!



Låt allting bli som förr

Ligger i en soffa i skolan med Sara brevid mig, Sara sover tror jag. I alla fall lite. Vi var på ankan i går, var skoj, vi kanske var lite för odrägliga som alltid haha. Mos och korv på statiol kommer nog bli en vana snart. Var sjukt jobbigt att gå upp i morse, men var tvungen att traska iväg till sjukhuset. Har blivit mycket bättre med såret nu i alla fall :) Men ska tilbaka på måndag som vaaaanligt. Har en klump i magen, vet inte vad de är. Det känns inte bra i kroppen. Vill vara lika glad och lycklig som jag var i somras. Kalla dumma hösten. När jag kommer hem ska jag bada och lyssna på Lisa Ekdahl och ligga där i fleeera timmar. Tror inte att jag orkar gå ut i kväll, får väl frosta ur frysen eller nått höhö.


Saknar dig med pappa, jätte jätte mycket!

Jag kan inte skilja på

Ligger nerbäddad i sängen, lyssnar på Melissa Horn (JAG VILL PÅ HENNES KONSERT DEN 22 NOVEMBER, GE MIG!!) Keri gick nyss, gick och mötte henne förut på rud. Sen myste vi runt här hemma, Stina var bakis och gick och la sig vid nio haha. Skräll. Vi planerade lite köpenhamn, troligtvis behöver vi inte boka nått hotell för Keri känner en kille där som vi kan sova hos. Skulle vara toppen :) Men vi bokar i alla fall tågbiljetter nästa månad. Åh jag längtar! Inte många veckor kvar tills vi åker. Behöver komma bort och känna pulsen av en annan stad.



Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Sov sött <3

To studie is not my thaaang


LångtBort



Mina nya bäbisar!

Har precis kommit hem ifrån sjukuhuset, var sjukt drygt som vanligt. Ska tillbaka på fredag :( Men det är mycket bättre nu i alla fall. Ska göra någonting att förtära nu, men först tända massa ljus och sätta på Thåströms album "kärlek är för dom" Den är bra. Efter maten blir det pluggeri som aldrig förr.

I går var Sara här och vi bakade kladdkaka och åt pizza, mys! :) 

Köpenhamn och överallt

Missade den bussen jag skulle ha åkt till skolan med, så får ta nästa. Hinner nog till kören om jag springer. Kanske inte så smartigt med mitt jävla ben men ändå. Ännu en ny penicellin kur och ett återbesök på onsdag, jag orkar verkligen inte mer :( Denna natt var hemsk, ska nog aldrig mer sova igen. Det är för jobbigt.

I dag vill jag verkligen bara försvinna, flytta härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Jag är färdig här. Ja det är jag.

I Köpenhamn
vandrar jag lättare och lugn
sågar av grenen som jag fastnat på
röker upp tystnaden
och blåser ut Sverige

i Köpenhamn
det finns ställen där jag aldrig har varit
som sprider sin utsikt i mitt huvud
jag fattar om det verkar lite märkligt

överallt, av och till
hör jag klanger från dig
och hösten

det du gjorde med mig
det var stort
det du gav mig
jag önskar att du kunde se mig nu
men tack
ta hand om dig

i Köpenhamn
om nån vill gå en gata med mig
utanför fönstren till dom vi inte känner
höra hjärtan som önskar
bedra och bedragas

en sak vet jag
jag vaknade imorse av ett dån
Köpenhamn stod och bankade på dörren
och vilsenheten skrämmer inte längre

överallt, av och till
den höga farten som rann
mellan husen

det du gjorde med mig ...

det var stort
det du gav mig
dina ögon var ett fritt fall varje gång
tack
ta hand om dig

Jag hoppas så innerligt att det blir Köpenhamn jag hamnar i höst,
jag vill vill vill!

Sen en tid tillbaka

Sitter och ser på Star Trek med Stina, Micke, Anne och Kim. Men nu börjar jag bli trött på den här filmen, tappat handlingen lite. Har lust att bara gå och lägga mig men vägen dit är lång. I morgon är det skolan till 12 sen möta upp Keri så blir hon med mig till sjukhuset. Sen när allt är klart ska Sara hjälpa mig plugga, måste bli klart med allt jag har missat.

I dag har jag och mamma myst runt och shoppat lite. Fick massa behövliga saker. Har fått ett par jätte mysiga rosa mocka tofflisar som jag myser runt med. Möblerat om lite här hemma har jag gjort också. Härligt. Har ett illamående som inte går över, undrans vad det är. Vill att det ska bli helg! Funderar på tredagars, men det kanske inte är så smart med mitt ben.. men VA FAN. Förhoppningsvis så löser de detta i morgon. Kommer bli jobbigt med kryckorna i morgon eftersom jag har fuskat med dem hela helgen.

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


What Else Is There?

Tjenahejsan! Är döö trött ska inom kort lägga mig på "världens bästa mamma" kudden som jag köpte till mamma på morsdag. Åkte till pappa innan Stina förut för att ge farsdagspresent och för att pussa och krama mina pluttar. Fick med mig några grejer ifrån min forna barnrum, måttband, strumpbyxor, nån klänning jag sytt på högstadiet och nån kavaj liknande sak. Sen kom Stina och hämtade mig, åkte hem till hennes tjusiga hus med sjöutsikt och fick oss räkmackor. Sen tittade vi på film men Stina somnade och då kände jag mig naken, rädd och exposed. Så mamma kom och hämtade mig och nu sitter jag här. I morgon ska jag upp tidigt, för då ska vi till Ikea har jag bestämt. Vill köpa doftljus till lägenheten och lite andra grejer på stan/bergvik. Ska möblera om i vardagsrummet som vi hade när vi flyttade in i lägenheten bestämde vi oss för i kväll tror jag. Kan vara härligt med lite omväxling. Nääj nu ska jag försöka få lite ro i min kropp, även fast jag har typ lust att hoppa fallskärm eller nått. Göra någonting jag aldrig gjort förut.. Mjaa mmh aah.
Nej natti.


Please tell me how it feels to live in a million dreams






http://johnnysbird.com

Himlans fint på nå sätt. Nu sticker jag till Stina.
Skiter i pluggeriet...

Lördag 09/11/07

Har precis kommit hem ifrån min och Stinas lilla "roadtrip" i Hagfors/Uddeholm haha. Vet inte riktigt vad vi har gjort, bara åkt runt och dunkat nostalgisk musik och planerat kommande äventyr. Åt mat på Winerkonditoriet, eller jag åt nachotallrik och Stina åt prinsesstårta. Träffade Anne på Dumus och pratade och kramade lite på henne. Nu tänkte jag sätta mig med benet i högtläge och försöka plugga lite. Sen blir det kanske en sväng till Stina i kväll när mamma ska träffa några vänner i Sunnemo.


Fredag 09/11/06

I dag har jag varit på sjukhuset nästan hela dagen, men tillslut kom min läkare. Fått ännu en penicillin kur och kryckor på köpet. Gud va kul, inte. Jag har inte ens ont i benet, så känner mig urlöjlig. Ska tillbaka på måndag, så trött på det. När allting har läkt så ska jag träna ihjäl benen, är så tränings sugen! Älsklings Keri sov hos mig och Stina i förrgår, såg på film och myste. Hon blev också med mig till sjukhuset, en ängel som orkar vänta så många timmar med mig. Sen åkte jag hem till mamma , sitter i soffan nu och har proppat i mig alldeles för mycket mat. Har inte haft någon matlust alls den här veckan. Har precis beställt nya klackar, känns lite bättre. I morgon ska jag leta farsdags present och försöka göra något kulturellt här i Hagfors, om det nu går. På söndag blir det hemfärd till Karlstad, förhoppningsvis lite shopping. Vill ha en hudkräm och nya strumpisbyxor.

Jag är glad för tiden jag fick med dig, det var fint...

Remember the good times, forget the bad, and keep moving forward.

There's a lot of things to do before you die

Har ingen lust att skriva här just nu...
kommer tillbaka när jag har lust igen.

En vän sa till mig i dag att den som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta. Det tyckte jag var fint sagt.

Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Det finns något som bara jag har

Valde att gå hem efter sjukhuset, har aldrig fått så ont som i dag när de har petat. Nu typ grävde de i såret, sjukt obehagligt. Ska tillbaka på fredag. Börjar bli trött på sjukhus. Nu ligger jag i sängen, tänkte fixa lite skolarbete. Ska bara gräva mig långt ner i kudden och sova en timme eller två. Najt najt!


Om jag behöver förklara

Filmen var bra/dålig men ett måste att se :) Ett bra sätt att fördriva en helt värdelös höstruskig dag på. Har på känn att benet inte mår bra alltså. Är som en rutten grop i mitten, fräscht i know. Men så är det. Får se vad som händer i morgon.

Har en enorm längtan efter mamma, att bara bli omhändertagen och ligga i hennes soffa och vara allmänt död. Kan inte bara denna vecka ta slut så att jag kan få ligga i den där soffan. Ska träffa morfar på söndag också, har inte träffat honom sens i somras vid backa. Ska bli trevligt. Nej nu ska jag lägga mig och läsa De i Utkanten Älskande, läste 50 sidor i går och jag tyckte den var härlig på nått sätt. Får lära känna olika människor som bor i denna utkant och om hur de alla älskar. Ja en fin bok än så länge. Sov sött <3


Saknar Theo bäbis också, länge sen jag verkligen tog mig tid för honom. Kanske ska ta hit honom någon helg. Leka och gå på bio. Ah.

True colors

Kände mig febrig i dag och såret på benet luktar inget vidare, så stannade hemma. Tänkte att jag kanske borde ta mig till sjukhuset men ska ju ändå dit i morgon så. Ska alldeles strax gå till pekås med Stina och köpa lite välbehövliga saker. Sen funderar vi på att gå på bio, skulle behövas. Bara kura ner sig i en biostol med sin bästa vän, kanske hålla hand och gråta lite. Men bara lite. Det får bli bröllopsfotografen i så fall. Nej nu ska jag måla naglarna för det gjorde jag aldrig i går.


Halloween baby!


Uteliggare och vilsen festivalare

Har duschat nu i typ en halvtimma, men har fortfarande eltejp och massa tusch kvar på ryggen, har fått små sår under brösten också haha. Har sovit hela dan hemma hos Sara, åkte dit i morse för att hämta min väska. Hade jävligt kul i går, men i dag är det värre. Fy fan. Skolan i morgon, kommer vara en zombi. Ska fixa naglarna nu och vänta på att Stina kommer hem med naturgodis. Åh. Saknar Marcus, tycker han kan komma hem nu.

Hadé <3