Turn back the hands of time


Niotillfem

Såret är ännu infekterat. Har sett film med Stina. Ätit stekt ris. Pussat Marcus hejdå. Nu vet jag inte vad som sker. Dryga runt här hemma och vänta på att Stina ska göra kräftsoppa som hon utlovade i går :) Kanske att Sara kommer hit och myser, vem vet.

Glada ankan





Halv taskiga bilder, men världens bästa vänner är det i alla fall :) Hade kul tills jag inte orkade längre, gick hem med Sara så köpte vi mosbricka på statiol, mår fortfarande illa. Nu ska jag snart till sjukhuset och kolla upp benet igen. Sen hem och sova och typ vakna i morgon. Orkar inte.

This Years Love

Äter frulle och mår sjukt illa, får egentligen inte blanda mat och penicillinet men jag mår så illa så jag var tvungen. Vid elva tiden blir jag hämtad av Sara och hennes schnygga broder Simon. Vi ska på en liten utflykt, minns inte riktigt vart det var. Men det blir nog trevlans. Sen ska jag och Sara leke hele dan i det kalla höstvädret, kanske hoppa i lövhögar och bygga små indiantält av pinnar som vi har hittat i lövhögarna, ja möjligheterna är oändliga. Hoppas på att träffa älsk sen också :)

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till



Ha en braig dag :)


Shoreline

Håret känns nu fräscht och förhoppningsvis blir det inte lika tovigt fort. Slängde i färg också. Toppen. Emma är en duktig frisörska :D. Gjorde potatisgratäng och bjöd na på, uppskattat tror jag hihi. Riktigt peppade inför Halloween är vi också. All in or nothing. Myser runt i lägenheten med en kärlekslista på spotify och massa ljus. Målar naglarna och smsar med Sara. Mys onsdag. Hade varit kul att gå på studentfesten på koriander men har man inga pengar så har man inte. Inte så många andra som var pepp på det heller pga pengar. På lördag it is. Ska över till Marcus sen och hans syster är där också :) Mjaaa i morgon får jag förhoppningsvis återse kära Sara, hoppas hon har med sig silvertejp. Jajaaa nej nu ska jag återgå till onsdags mys..


Elegi

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej 
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din




Natti <3


The simplest of terms

Kom hem för någon timma sen ifrån Emma, fick skjuts hem av hennes kille. Lånade med mig en massa filmer och så har jag tänt en massa ljus (: Mys. I morgon kommer Emma hit så bjuder jag på frukost/lunch så klipper hon mig, det behövs. Såret på benet var infekterat så jag ska äta penicillin i några dagar nu, men det blir nog bra :) Har börjat få en massa idéer om vad jag ska vara på Halloween, kommer bli as braigt tror jag. Aaah har överskotts energi. Kanske ska springa några varv runt huset? Jag kanske ska måla eller typ aah jag vet inte. Beställa skor? Gaah.





You don't know what you got until you missing it alot

I går var en mys dag med fyron i Sunnemo, Stinas mamma goda mat och massa prat. Sedan en massa bilåkande, kändes konstigt att fyron satt i en bil lagligt haha. Sen vidare hem till Angelica på fika och massa mys :) Var mycket trevligt. Kom till Karlstad vid halv 8. Fixade lite i lägenheten, sen till Marcus. I dag ska jag till sjukhuset vid ett, Emma blir med mig sen mys på stan och massa lek :). Sitter och äter frulle nu och snart blir det duschen. Hoppas på ett samtal så innerligt i dag. Nej yalla yalla!





Haha förlåt men var tvungen :D

Höstlovs ångest

Pastan kokar och kasslergrytan är redan klar, har lite smått ångest över att vara ledig, vet inte vad jag ska göra med tiden.

Söndag: Åka hem till pappa, förhoppningsvis god mat
Måndag: Åka till Karlstad igen, Emmee?
Tisdag: Till sjukhuset, sy modellklänningar
Onsdag: Sara du kan väl komma tillbaka då?
Torsdag: ? Olivia tycker jag kan komma då :D
Fredag: PENGAR. Förhoppningsvis lite stan och inköp av mat
Lördag: Halloween då eller? UTGÅNG
Söndag: Deppa... 

Nej nu är nog pastan klar :D

Att hålla sig vaken

Jag kom att tänka på att när jag gick på högstadiet och vi hade lov så satt alltid jag och Emma uppe och vände på dygnet. Nördade oss framför datorn på olika håll i Sunnemo, vi satt och chattade ända tills Emma hörde sin pappa gå upp för att göra iordning sig inför jobbet och då slog hon ihop locket på datorn, fort. Fattar inte att vi orkade. Skickade nyss ett sånt där "är du vaken?" sms till Emma men inget svar så antar att hon inte är det. Ett samtal mitt i natten med henne skulle vart härligt. Jag är skit trött men kan ändå inte sova, känns som att jag har tusen grejer i hjärnan och nej jag vet inte. Men sova kan jag inte. Saknar Marcus, vill ligga på hans arm i hans säng och inte här själv i min egna säng. Funderar på att gå in till Stina och lägga mig, men känns som mils avstånd in till henne.

Lördag

Har precis duschat och nu väntar jag på att Om en pojke ska börja. Är jätte trött och sliten, Stina verkar väldigt sliten för hon ligger här och snarkar i soffan haha, mysigt :) Slängde ner en kebabtallrik alldeles nyss, väldans gott. Är egentligen sugen på mer, typ 7 olika sorters kakor hemma hos Ale och hans nybakade bullar på det. Åh det skulle vara något. I morgon tror jag att det blir en sväng hem till pappa, förhoppningsvis så blir Marcus med, mycket roligare då. Träffa Olivia lite också kanske :)


Det skulle vart du




Hatar att visa saker som jag har gjort för jag är aldrig nöjd med någonting. Håret blev asfult pga penseln, hittade bara en haha. Jag har i alla fall målat av en illustration av Liselott Watkins. Ska kolla om jag kan måla av i Illustrator i stället. Lättare med håret tror jag.

Fanfanfan

Kom hem för cirka en timme sen, höll på att frysa ihjäl så hoppade på en buss så fort som möjligt. Nu ligger jag i sängen och läser lite bloggar och snart ska jag läsa ur boken. Kanske sova lite. Efter det en låååång varm dusch. Sara och jag finulade lite på vad vi ska klä ut oss till på halloween förut, kom dock inte så långt med våra idéer men det kommer nog. Funderar på om jag ska måla lite efter jag har läst. Aah det ska jag göra, om jag hittar penslar någonstans. Puss

Höstlov

Ditt leende
Din röst

Skynda att älska

Härligt mys med Stina idag, vi fick ett ryck och åkte till bibiloteket och lånade filmer och böcker. Blev något med Lust och fägring och Suicide virgins som vi kollade på direkt när vi kom hem och så drack vi ett glas vin och åt godis :) Nu ska jag lägga mig och läsa Skynda att älska som Alexander Schulman har skrivit. Har redan läst ett kapitel och den verkar super mysig. I morgon två lektioner och sedan hem och förhoppningsvis så mår Marcus bra så att vi ska mysa. Orkar inte gå ut i morgon, är alldeles för trött för det. Tack Keri för att du kom en sväng förut betydde mycket :)

Natti

I wanna do bad things with you

I dag har jag varit på sjukhuset och tagit bort stygnen, gjorde inte värst ont. Men det såg inte så fräscht ut, var alldeles gropigt i benet, men det skulle försvinna med tiden sa dom. Sen gick jag och Stina lite på stan, hon köpte lite behövliga saker och jag köpte mat som ska försöka räcka till nästa vecka för då får jag pengar. Blev potatis, kassler och ris. Gjorde potatisgratäng med kassler i när jag kom hem, blev faktiskt as gott för att vara första gången haha. Blir mycket kassler nu i en vecka dock men jag överlever nog. Ska försöka ta mig hem till pappa under veckan som kommer har en enorm längtan efter mitt hem och mina djur. Helst skulle jag vilja att både mamma och pappa bodde där, som vanligt så som det var förra året. Det var en trygghet, nu åker jag aldrig hem för att det är alldeles för komplicerat. Men jag saknar det, det gör jag verkligen. Älskar er gör jag också! Saknar Olivia också, att det tog fem minuter så satt jag i erat kök och åt scones och drack te (oboy). Och efter det tog vi en lång promenad i dalen och pratade om allt och ingenting. Ja det saknar jag. Mycket jag saknar just nu. Vet inte vad det är med mig, känner mig inte som mig själv just nu. Vart tog den ambitiösa fest galna Sofie vägen? Hon borde dyka upp snart för jag saknar henne också.

Stina och jag har i alla fall gått ut och gått i dag, riktigt långt gick vi också. Träningspepp är något jag är. Skit att jag inte kan träna med mitt ben, ska fråga nästa vecka när jag ska till sjukhuset igen när jag kan börja. Vill börja spinna.. aah det vill jag. Nu nu nu. Ska kolla med priser och så på sats eftersom det ligger precis brevid här.

Nej nu ska jag sova tror jag, så får jag se när min dryga pojkvän dyker upp höhö.


Detta var en rolig natt, början på någonting nytt och brun var jag också. Inte i ansiktet kanske men haha. Sommar !!!



Mardröm

Klockan är snart halv nio och jag kan inte sova pga en jävla mardröm. Vi är instängda i min och Stinas lägenhet. Vi blir mördade en efter en. Det är Stinas klasskompisar och mina klasskompisar. När Stina tillslut blev utestängd ifrån vårat rum och det var en tiger och en jätte läskig tant därute så vaknade jag upp, mordvapnet var en sån där pytteliten bricka som min familj alltid hade på julaftonar förr och knäckte nötter på haha. Och nu kan jag inte sova, vill inte drömma samma dröm igen. Behöver inte gå upp förens halv 11 egentligen, lite surt kanske haha. Men mardrömmar är inte att leka med alltså ;). ÅÅÅHHH. Kanske ska försöka sova lite till...

Se hur kvällen brinner upp




Har sett en massa film och har myst denna kväll, ska snart sova. Ligger och drömmer om en syatelje med massa tyg, en bra symaskin och en provdocka. Ja en provdocka vill jag ha. En dag ska jag ha en egen syatelje, ja det ska jag.

Skulle vilja en en läderportfölj också, en sån där som har några år på nacken. Fick min nya dator i dag, bättre hårddisk och dvd brännare minsann. Ja alltid kul med lite intressant vetande ^^


Om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder

men ändå
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst


Tisdag

Har precis kommit till skolan, snart har jag kör. Varför sjunger jag i kör kan man fråga sig haha. Men det är faktiskt rätt avkopplande, bra start på morgonen. Vaknade i dag av att jag rabblade historian i huvudet. Lite smått jobbigt, känns som att jag glömt allting nu. Men men. Lånade Marcus slayer t-shirt idag, hoppas det gick bra ;) Jag har ingen aning om vilket band slayer är men den kändes rätt för i dag. Och så luktar den gott ^^. Nej nu ska jag kolla över historian lite och så får jag se om det går bra med allt. I dag ska jag få en ny dator också, smått jobbigt att ställa in alla inställningar sen. Vi borde få en ny uppgift på formgivningen i dag, hoppas att det är nått skojj. Orkar inte med tråkiga uppgifter.

Nej historia var det :)

Puss

History X

Historian sitter sådär som med allt annat just nu. Är hemma hos Marcus helt själv nu, buhu. Stina har nattgäster och så är Marcus kudde och täcke mycket mysigare än mina egna, och så är det ju inte så långt att gå. Slängde ihop mina grejer och sprang över ;) Klockan är mycket men måste ändå läsa igenom historian innan john blund kommer för att strö grus i mina ögon hihi. I dag var en dag då Stina var mycket uppskattad, tack älskade vän. Var länge sen vi skrattade tillsammans, har saknat det. Finns alltid här för dig min Stinis.


Det är du som reser mig <3

DayBreak




Fina bilder hittade på lite olika ställen


Nu ska jag in till stan...

Topshop shoeees



Är lite små kär i dessa skor, jag tänker mig en avslappnad varm vardags outfit, med strumpbyxor till den första skon och sen till den andra mer tighta jeans och en tight jacka.


http://kanal5.se/web/guest/nataliekarlsson

Typ en sån där mys outfit fast med de svarta skorna då :)

Puss

Prinsessa

I går så kom mamma till mig och gjorde klyftpotatis, biffkött och beasås. Det satt riktigt fint :) Sen kom jag på att det skulle vara mysigt med bio så vi åkte på 14:30 bion, Prinsessa. Vi gick lite på stan innan. Mamma köpte vantar och nya tabletter till köket till mig. Själv köpte jag doftljus :) På kvällen var det säsongstart för underbara Gossip Girl så jag och Stina satt bänkade framför tven vid 7. Sen vid 8 så gick jag över till Marcus. Nu i morse åkte han till sjukhuset. Hoppas han kommer hem snart och att allting blir som vanligt, vill inte att han ska ha ont :(

Puss


För mycket för mig

Kan inte sova. Har lite ont i halsen och huvudet så jag orkade inte följa med mamma till Ikea. Men hon skulle komma hit med mat sen i alla fall. Något med potatis och kött. Måste skriva på kultur och idé historian nu. Saknar Marcus.


Längtan

Att längta efter någon man tycker mycket om. Varendaste liten minut man inte är nära personen, även fast man såg personen för några få timmar sen. Och att det inte är många timmar kvar tills man ses igen. Så känns avståndet som inte alls är så långt egentligen oändligt långt. Att vänja sig med att vakna upp på någons bröstkorg och att känna två hjärtan slå i takt med varandra. Varför ska man någonsin vänja sig av med det? Det som är så fint och vackert. Den sista godnatt pussen innan man somnar, och man viskar i varandras öron fina ord. Vem vill vänja sig av med det? Fast frågan är nog hur man vänjer sig av med något som man absolut inte vill vänja sig av med. När man måste. Vad gör man då. För varför sova - leva - älska själv när det är så mycket vackrare att vara två.

För kärlek behövs två.

Kvällsdravel.. Känner mig lite ensam bara.
Har bäddat rent i sängen och myst mig ner, Stina är med Micke så jag tror inte att hon kommer hem. Marcus sover hos sina föräldrar i natt för att han inte mår bra. Sara sover mest troligt. Keri festar. Emma sover. Alla sover. Nej inte jag och Keri då kanske. Om hon inte har däckat i nått hörn, man vet ju aldrig ;) På måndag ska kultur och idé historian in och på tisdag ska jag göra prov och på torsdag ska ideologin vara inne. Sen ledigt i en hel vecka. Behöver det så att det inte är klokt. Känner mig genom trött och sliten. Måste dock börja med projektarbetet på lovet, sy en massa. Men det blir nog bara roligt :). Nej nu ska jag försöka sova och tänka glada tankar så att jag inte drömmer mardrömmar. Har på senaste tiden haft väldigt svårt med att skilja på dröm och verklighet. Men det måste nog höra ihop med att jag är väldans trött. Sover mig igenom skoldagarna liksom. Just ja på onsdag ska jag ta bort stygnen på benet. Yes har mycket att göra denna vecka.

Nej gud va jag babblar.. Godnatt sov så sött <3

Så jag håller dig hårt och kryper tätt intill

Sitter och ser på körslaget och nyss åt jag nyinköpt soppa ifrån Hemköp.

Igår var det förfest här och sen var vi på nån fest på kronoparken. Minns inte så mycket av kvällen, plånboken försvann mystiskt i alla fall (men den har jag och Stina åkt och hämtat i dag) Åkte hem i taxi med Marcus i går natt, idag har vi bara legat i sängen hela dagen och sovit. Eller till tre för då kom syster med mina nycklar. Sen har jag bara degat runt och varit bakis. Har druckigt en sjuk mängd mjölk haha. Vill att Marcus ska komma hem ifrån sin mor och far nu, har tråkigt. Körslaget är inte riktigt min grej heller... 






Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

LW


Du som reser mig

Behöver inte gå upp förens om en halvtimme ungefär, måste hinna duscha innan klassen drar till kristinehamn på konstmuseum. Hela mitt hår är tovigt, nästan som dreads. Marcus ligger brevid mig och sover, baby har hemskt ont i huvudet :(. Fick ett mail ifrån Henrik i historian och jag behöver inte göra historia provet förens till tisdagen. För vi hinner tydligen inte på fredag. Härligt men ändå jobbigt, vill bli av med det. I förrgår så kom pappa och hans nya på en kort visit. Trevligt. I morgon fredag så stannar syster Sarah kvar i Karlstad, vi får se vad som sker :)

Skulle vilja skriva någonting.. men har inga ideér

Jag har en sak att berätta
från kullarna in till stan
luften var fylld med nålar
jag gick från A till B
och visste ingenting

kommer du ihåg
affischerna och sagorna
blöta skor nerför trappan
som inte ville gå till skolan

se mig, sa jag
hör mig, sa jag
känn mig

det måste ut vad som kommit in
jag tror det svajar i min själ
det måste ut vad som kommit in

du som reser mig
se mig, hör mig
känn mig


Lasse kan han i alla fall :)



Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Har precis anlänt till skolan, här är det inte mycket folk. Kom precis på att jag inte gjort engelskläxan när jag fick syn på Ann Scott. Tar det på lunchen. Redovisning av cykelsitsen senare, ska nog gå bra.
I går träffade jag syster på stan, vi tog en fika och pratade lite. Efter skolan var det hem och plugga med Sara sen över till Marcus :). Känns som att jag inte har någon fritid längre, aldrig kan jag komma hem och känna att nej men i dag har jag ingenting att plugga på. Tur att jag är nyopererad och inte kan träna för annars hade jag velat börja träna som jag gjorde förra året. Även fast det inte hinns med. I morgon har jag lite sovmorgon i alla fall, mysa extra länge alltså :)

Baah nej jag har ingenting mer att förtälja. Mamma ring mig vid 4-5 nån gång...

Puss


Come around come around

Sitter i mitt rum med alla lampor släckta, oorkar inte. Stina och Anne ligger i soffan och är döa. Jag kom hem för en stund sen ifrån stan har varit där med Emma, vi träffades här hemma hos mig och åt frukost först sen åkte vi till stan tillsammans. Hon skulle köpa nån hårspray och jag följde med som sällskap. Vi gick till Royals och åt räkmacka och satt där nån timme och samtalade om allt möjligt. Var länge sen så det uppskattade jag :) Ses till helgen gör vi också, härligt.

Nej nu ska jag gå till Marcus :)

Puss

Bla bla bla...

Ser på när Keri och Sara gör i ordning sig inför deras utgång, kul kul för dem höhö. Jag funderar på att köpa med mig donkan mat sen, orkar inte göra nått när jag kommer hem.. men tror jag skippar ändå haha. Kluven nu alltså.

Är inne på en massa sidor och kollar runt, ge mig en klocka, nya skor, massa armband, en tatuering och en härlig tröja så skulle jag vara nöjd för ett tag. Nya skor är prio ett ;) Nej döö va jag har tråkigt.. 

Nej nu ska jag vara lite social...

Hockey i morgon och förhoppningsvis så kommer Marcus hem :)

Puss

Sara, du får besök

Åker till Sara snart, orkar inte sitta hemma. Ska först klara av att duscha med detta ben. Men det ska nog gå prima :)

INTE glömma halsband till Sara... Kommer jag säkerligen att göra mohaha.

Best damn thing

Klockan är halv 2, och jag har ingenting att göra.. Marcus åkte till sjukhuset i morse för operation, var lite jobbigt när han skulle gå men. Ringde till mamma och pratade lite med henne. Kunde inte fortsätta att sova så jag kollade lite på the voice sen gick jag över till mig och åt frukost. Bröd utan smör, härligt! Sen pratade jag en hel del med Sara i telefon samtidigt som jag städade Marcus lägenhet... gick faktiskt väldigt fort ;) Om man bortser ifrån diskberget. Ska sova själv här inatt, vill inte sova i mitt rum i lägenheten alldeles själv. Fast jag är ju själv här också men.. det känns inte så. När alla andra går ut och röjjer ska jag sitta här och se på Idol eller vad som nu går på teven i kväll. Dumma ben!

Ska troligtvis åka till älsk på sjukhuset och hälsa på när han är klar :) Så får jag nått att göra i alla fall.

Nu ska jag gå och leka lite med Stina!


...

AH jag vill ju ut i morgon! Helvetes jävla skiiit!!!! BLÄÄ! Haha.

10-08-09

Har suttit och kollat tillbaka i bloggen och inser att jag inte mådde speciellt bra för ett halvår sen. Skadade mig själv psykiskt genom att göra ogenomtänkta dumma saker hela tiden. Och jag bestämde mig för att sommaren skulle vända mitt liv till det bättre. Och det har det väl gjort? Jag mår bättre nu är någonsin. Visst finns det saker som jag skulle vilja ändra på men just nu så går inte det att ändras på. Men det som är bra är underbart och det är jag lycklig över.

Skulle gärna vilja ha sommaren här igen, inga krav, kunna festa flera dagar i sträck (och orka), skippa jacka, dricka öl vid älven med vänner. Ja sjukt underbart skulle det vara..

Snart kommer Keri Bolero hit och håller mig sällskap :)


sen du var här har tiden tickat fort
jag är nog mera inspirerad nu jag längtar inte
längre efter tågen som ska ta mig härifrån
och allt som tråkade ut mig då
känns lite mera värdefullt sen du var här

låt tiden gå
jag är samma nu som då
samma människa ungefär
fast med lite mera lust
sen du var här

 



Operation

Mamma står här i mitt kök och gör köttfärssås till mig, ska bli härligt för jag har inte ätit förens igår. Kom ut från operationen vid kvart i fem. De ville inte släppa ut mig ifrån uppvakningen, men till slut kom jag därifrån. Kommer inte kunna gå till skolan resten av veckan nu.. Men nu är jag i alla fall mätt :) Mamma står och diskar hihi.

Nej har inget roligt att förtälja..

Puss

Draft: Okt. 5, 2009

Jag har redan slutat skolan men ändå så sitter jag kvar här och väntar på Sara. Vi tänkte gå och sätta oss på ett fik med Keri och göra lite mönsterkonstruktioner till brickor/skärbrädor, och ja prata om ditten och datten. Har inte så mycket mer att förtälja. Jag mår bra, riktigt, riktigt bra. Kär och galen hihi.

Saknar mamma och pappa dock..

Ja just ja, jag ska operera mig på onsdag, Marcus blir med mig för han ska på magnetröntgen ungefär vid samma tid så det passar sig ju bra :) Och jag får inte åka buss hem så han skjutsar hem mig. Härligt härligt! 

Nej adjööö!


Rockspot



Min älsk :)

B A K I S

Hejsan hoppsan!

Igår var vi hos Marcus på förfest sen var vi på fest på Herrhagen, mötte upp Marcus senare i stan. Så tog vi en taxi hem :) I dag har jag varit allmänt död, legat i Marcus soffa hela dagen typ. Ska strax tillbaka till älsk och se på film och äta pizza :) Nu ska jag gå och dö lite mer tror jag..

Ha en bra lördag :)

LW <3

Mamma och Pappa eller någon om ni har lust att ge mig en höst present så får ni gärna ge mig en biljett till älskade Lars konserten som äger rum alldeles brevid min lägenhet.. Hihi. Finns att köpa på ticnet.




I wanna hide myself



Köpte två masker i dag i en tillfällig vintage butik i stan, 10 kr för två stycken. Vet inte när jag ska använda dem, men jag tyckte att de var väldigt fina som inredningsdetalj :)

Underbara onsdag

I går var en alldeles underbar ledig dag, vaknade upp hos Marcus och vi såg på film, åt frukost och såg på film. Sen kom Keri på besök så vi myste ännu mer :). Sen vid 6 åkte Keri och jag in till stan för att möta upp Sara, sen gick vi och satte oss på Coffee house by George och vi pratade om allt och ingenting. Sen åkte jag hem till Marcus och myste ännu mer hihi. Jaaaa nu har jag håltimma och väntar på mat. Efter skolan ska jag köpa köttfärs och sen ska jag hem och göra köttfärssås. Får bli en stark version. Suuugen nuuu...

Puss

30-09-09

Det var den dagen som jag och Marcus blev officiellt tillsammans/ett par/pojkvän/flickvän

Skulle bara förtälja er det :) hihi...