Vill inte. Vill.

Jag vill inte skriva klart kultur och idé historian
Jag vill inte att det ska vara kallt ute
Jag vill inte att det ska vara tisdag

Jag vill att jag ska ha tid för att lägga mig i badkaret
Jag vill mysa med Marcus
Jag vill krama om mina älskade och saknade djur
Jag vill att det ska vara fredag

Hon

Hon sitter och ser ut över det folktomma torg som besitter hennes ögon. Te dricker hon, det är lent för hennes hals. I dag är hon väldigt trött, hon fick inte liv i den killen som skulle kyssa henne hejdå. Men det berör henne inte så mycket denna morgon, för han skickade ett sms innan hon äntrade skolans portar. Kommer bli en lång dag för henne och för honom. Speciellt för henne...

I kväll väntar Rembrant på att få bli färdigskriven.  



Du som reser mig

Började bli lite nere redan igår. En lång dag med mycket nytt att ta in i huvudet. Så mycket som kommer att ändras, både till det bra och till det dåliga. Men mest till det dåliga tror jag. Har för mycket med mig själv just nu. Skulle vilja att allting bara va som vanligt... Skulle vara så mycket enklare att kunna fortsätta leva då, utan att tänka.

Jag har tur som har fått in dig i mitt liv, du lyfter mig, lyssnar på mig och värmer mig långt in på natten. Du får mig att vilja gå upp morgonen för då vet jag att ju fortare jag går ifrån dig desto snabbare får jag se dig igen. Även fast det troligtvis inte stämmer. Men det känns så..

Får se om jag mår bättre när jag fått in allt skolarbete, känner mig väldigt stressad och i obalans just nu..

Just nu skulle jag vilja kura ner mig i ett täcke i en soffa och hinka i mig te framför något dåligt tv program.



Tell me your song

Sitter här och försöker plugga, men det tar liksom stopp. Snart kommer Stina med tåget, ska försöka få lite hjälp av henne då... Nån timme senare.. höhö blev lite fast i One three hill. Men nu är jag tillbaka. Pluggeriet går si så där. Ska nog hoppa in i duschen för att piggna till lite snart.

Vaknade i dag av ett samtal ifrån min fader, så han kom och hämtade mig och så åkte vi till biltema och han köpte något. Sen åt vi på mamas pizzeria, blev nachos för min del. Sen gick vi lite på bergvik, fick mig lite välbehövliga saker. Mycket trevligt:)

Ska snart gå till Marcus baby också :)

Nej men ha en trevlig söndags kväll!


...

Han fick komma hem :) hihi

Tröttis

Nu har jag varit på pekås, blev soppa och bröd. Nu sitter jag här i mjukisdressen och är allmänt seg. Mår som jag förtjänar rättare sagt. Sitter och undrar när Marcus kommer hem också, vill inte vara själv längre... trååååkigt. Stina är ju hemma i Sunnemo och läser teori och Sara åkte hem till Karlskoga pga mat. Och Keri är lika död som jag antar jag. Jag skulle också vilja åka någonstans för att få mat. Saknar det. Sova en timme eller två kanske? Njaaa... Då vaknar jag nog aldrig. Nej pussii

Ändrade planer för kvällen. Inget mys med Marcus :( För han har blivit inlagd på sjukhuset, tycker så synd om honom. Vad ska jag göra nu då? Kunde ha åkt till pappa eller något, men lite för sent att tänka på det nu.. Kommer bli en jobbig kväll :(


Lite bilder ifrån vår girls night out







Vi var till Arena och dansade lite och drack billig öl, sen åkte vi åt varsitt håll. Jag hem till Marcus, där kastade jag mig på en godispåse och somnade nästan på en gång. I dag blir det lugna bullar, ska strax gå till pekås och köpa mig något ätbart. Något sött eller nej något salt. Sen i kväll ska jag till Marcus och mysa :)

Ha det braigt :)

Godermorgon!

Sofie vaknade lite för sent i dag, men kom bara 20 minuter för sent i alla fall. Är ju inte likt mig så det går nog bra det där. Har två lektioner kvar nu, sen ville Sara och Keri gå lite på stan. Kanske blir jag med, vet inte. Känner mig inte så fräsch i dag, hann inte dushca eller något. I kväll vill de ha med mig ut också, får se. Är lite pepp men är ändå lite pepp på att bara vara hemma med Marcus och mysa också. Fååååår seeeeee! Puss

...

Jag är trött trött, stressad men glad och lycklig :)

Frågetecken

I dag känns det jobbigt. Sådär som det känns när man inte kommer att ses på jätte länge. Och när man känner sig osäker på vad som kommer hända. Jag vet att jag kan besöka dig. Men ovissheten om hur många sömnlösa nätter det kommer bli. Jag känner mig löjlig. Men så är det. Saknar dig redan och tänker på dig hela tiden...

Satt igår och tänkte på vad som gör mig lycklig och jag kom fram till att jag faktiskt inte vet, finns så mycket som kan göra en lycklig. Jag har mindre än ett år kvar här i Karlstad och jag vill verkligen ta vara på detta år och liksom sluta på topp. Men hur slutar man på topp? Är det då när man inte känner att man är outbored på Karlstad? Och liksom inte vill lämna allting? Gå vidare? Är det att sluta på topp? Och vad vill jag göra med mitt liv? Är jag redo att bilda mitt egna jag, den person som jag ska vara i hela mitt liv? Är jag svensson människan som är som mest lyckligast när jag har en familj som prio ett. Eller är jag som lyckligast som världsvan karriärskvinna? Detta ska jag fundera ut detta år. Det bara måste jag.



Vårat tidsfördriv

Sitter här i min soffa med en lånedator, äntligen! Lyssnar på Nationalteatern och är mätt av gröt, smörgås och choklad. Borde sätta igång med samhällsinlämningen, men allt annat känns mycket trevligare. Som att skriva i bloggen och att kolla runt på bloggar och facebook. En dusch känns också mer lockande.. Men det vore smart av mig att i alla fall börja med det i dag eftersom över tusen ord ska in på fredag. Stressad är vad jag känner mig. Skulle sååå mycket heller springa över till Marcus och pussa sönder honom än att sitta här och tråka sönder. Nej en dusch kanske får mig att vakna till :)

I dag sov jag till ett ungefär. Självklart vaknade jag på Marcus bröst, det helt klart bästa som finns hihi.

Nej duschen och tråk uppsatser väntar...


Bild lelove

Back from the dead

Nu var det ett tag sen jag skrev. Mycket har hänt, men jag har fortfarande ingen dator. Min älskade Sara har fyllt 18 och detta firade vi i fredags med smörgåstårta, vänner, en massa vin och arena. Tror inte att jag har haft sådana minnesluckor på länge. Tappade bort mina nycklar i Marcus trappuppgång (fast detta visste jag dock inte då), så hela dagen på lördagen spenderade jag själv med att ligga i soffan och sörja mina borttappade nycklar (fick tillbaka dem igår av en snäll granne). Fast på kvällen så var jag och myste ihjäl mig med Marcus framför teven. Han hade kört av vägen på fredags kvällen, så vi kunde inte sammanstråla på fredags natten som tänkt.

Igår vaknade jag upp hemma hos Marcus, sen åkte jag med mamma till bergvik och så bjöd hon mig på kebabtallrik. Sen bjöd hon mig också på ett par snygga jeansleggnings med nitar på och en halsduk. Te köpte jag mig, har blivit addicted av te. Kan dricka tre fyra koppar på en kväll.

Nu är jag hemma hos Sara för att låna en dator, dricker en kopp grönt te.



Saras Anders Petter teklypa

Klantarsle

Sitter hemma hos Emma på Herrhagen vi kollar på män som hatar kvinnor och äter chips. I går gjorde jag stopp i toan och pajjade datorn så jag är inte så jätte glad i dag :( Men förhoppningsvis löser det sig. Har varit lite små ledsen hela dagen men det går nog över snart. Ska i alla fall hem till Marcus sen, det gör mig gladare i alla fall :) Saknar honom redan. Känner mig handikappad utan dator :( Alla mina arbeten och anteckningar, aaah! Jaja..

Jag är förlorad sen den första gång jag såg dig

Sitter med hårfärg i håret och Stina i örat. Ska alldeles strax duscha och sedan ta mig ner till norrstrand för att hämta lite grejer. Sen hem igen, svida om till något annat och sedan åka till Hammarö med Marcus, hans kusin fyller år. Sen ska vi sammanstråla med några andra på en fest i stan :)

I går var vi på norrstrans och spelade lite kubb och drack vin, åkte hem tidigt eftersom alla var sjukt opepp. Så det blev en tidig kväll med massa mys i stället.

Åh vad jag tycker om dig!!!





Kultur och idé historia

Jag sitter på lektion och vi skulle få skriva klart våran bildanalys men jag är redan klar så tänkte att jag skulle skriva lite här :) I går var jag ledig och nästan direkt när jag vaknade åkte jag till Sara och myste, sen köpte jag köttbullar och pasta och åkte hem till Stina. Jag myste lite mer sen tog vi oss en "lång" promenad, vi såg en bäver i älven. Sen åt vi smörgås och drack te på balkongen med filtar runt oss. Sen gick jag över till Marcus och myste ännu mer, jag somnade framför scrubs. Härligt! Nu sitter jag här och jag är sugen på ännu en kopp choklad från skolans automat. I dag ska jag köpa en jacka. Och i morgon ska jag försöka hitta nån topp/klänning/tröja. Åh i slutet av månaden ska jag köpa SKOR och strumpbyxor och mysa runt :) Ska ringa mormor och fråga om hon vill vara med i mitt projektarbete och samtidigt fråga om hon vill sticka en halsduk till mig, en grå på 2,5 meter. Eller så säger jag till mamma att hon får ringa mormor för jag har inte gratis sms längre, kostar 2 kr i minuten att ringa. Mamma får fixa ;)

Nej back to bildanalys redovisning :)



Lars Lerin målning

Live your life!

Här sitter jag och dricker te i min ensamhet, teet som jag fick av Sara i 18års present. Jag skulle vilja ha mer te och massa mer te burkar, det är så fint och så känns det rätt så fint att dricka te i sin ensamhet också hihi. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med. Marcus är hos Durand i stan, han borde komma hem snart.. hmm. Jag fixade ett par shorts i dag, kul, kul.. Har suttit och drömt en hel del och kläder och skor i dag. Hittade ett par riktigt snygga på nelly men de finns inte i min storlek, hoppas de får in den igen i slutet av månaden. För dessa skor skulle jag verkligen kunna se mig strutta ikring i med strumpbyxor, shorts, slapp t-shirt och jacka i vinter.




Skulle även vilja ha de här blåa när vi väl är inne på skor.. ge mig jobb ge mig jobb!

Är inne på min andra kopp te nu. Härligt!

I morgon ska jag mysa en massa, plugga, köpa mat och posta paket.

Live your life!

Fy fan vilka snygga skor!



Det är just sådana här skor som jag vill traska runt i, måste skaffa jobb! Haha.

I want to finish your sentences

Har precis beställt en tygväska av två klasskompisar med följande text som rubrik, ska bli kul att se resultat (:

Sitter på den 3 timmars långa formgivningen just nu men snart är det över, har fått en massa gjort i alla fall. Eller nej. Men jag har i alla fall skissat på klänningar till projektarbetet. Vill bli klar med min cykelsits men har inget tyg, hoppas på det nästa vecka.

Efter skolan ska jag gå lite på stan med Keri och kanske Sara. Ska kolla efter en tröja/klänning och så ska jag köpa ett nytt nagellack, blir nog rött skulle jag tro. I dag bytte jag och Sara tygväskor, så oss haha. Så nu har jag inte min gråa längre utan en beige med texten topshop.com shopper haha.

Längtar till helgen och ledighet, i morgon är min sista lediga onsdag. För nästa vecka börjar jag läsa matte!

Puss

Sorry seems to be the hardest word

Funderar på att sälja min svensktenn väska som jag fick av mamma och pappa för någon jul sedan, för jag behöver pengarna. Men det känns lite sorgligt också, så vet inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir nog att jag säljer den :(

Skulle vara roligt att få något annat ur svensktenn nån gång, bordsunderlägg med mönstret manhattan eller en plånbok. Ja det skulle vara kul.

Snart åker jag hem till Karlstad. Ska bli så underbart att få träffa Marcus, vi hade ett mysigt telefonsamtal i går hihi. Ska riktigt krama om Stina också och kanske gråta en skvätt för just nu känns det som att jag bara kan bryta ihop när som helst. Att det alltid ska finnas någonting som är jobbigt. Orkar inte. Just sådana här saker får mig att vilja flytta långt långt bort och aldrig mer återvända.


Crazy

Jag har grus i ögonen efter en härlig dag med mamma. Kvällen som jag trodde skulle bli härlig slutade i en katastrof, vilket jag tycker är väldigt synd. Du kunde ha skött det bättre.

Nu ligger jag i tältsängen igen och längtar till Karlstad, vännerna och Marcus. Skulle inte vara fel att somna på hans arm i natt. Eller att ligga i sängen och prata om allt och ingenting och bråka om täcket. Men i morgon :)



Bild le love

Graduation Projects 2009

Jag sitter och kollar på design skolor, inte ofta jag har tid till det. Blir så hemskt sugen på att få mer erfarenhet och att skapa massa fina galna ting. Allt från kläder till inredning. Är inne och kollar på en skola i Danmark som verkar intressant, bara kolla så fint!




Ska börja med mitt projektarbete till veckan, måste bara prata med min handledare först. Ska bli så roligt! :)

Jag vill också

Jag vill också ha en lägenhet med fin utsikt



Små färgglada ting lite överallt och fina små tavlor på väggarna som betyder





Och duka upp fika på ett färgglatt bord med fin duk och söta koppar.

Glömmer ibland bort att jag gillar porslin och små fina saker när man har ett sådant stort kök och allting göms bakom stora vita luckor. Ska bli lite spännande och ta med dem någon annanstans, filippa k muggar, sagaform skålar, muggar med text och rosor på och arvegods. Skulle vilja ha det lite mindre, lite mer rödvinsmys lägenhet. Fast jag trivs riktigt bra med min älskade vän Stina det skulle jag inte vilja byta ut för något porslin i världen. Att ha det fint omkring mig har jag tid med senare :)

Bilder lånade av bohemica.blogg.se

Ligger i en tältsäng i mammas vardagsrum och kan inte riktigt somna, har en massa grejer jag och mamma ska göra i morgon så borde försöka i alla fall. Längtar efter Marcus, härlig men ack så jobbig känsla! (:



Om det vore min födelsedag i morgon

Köp mig då:

En mascara
Ett par jeans
Snygga smycken/klocka
En party/höst jacka
Snygga boots/kilklackar/partyheels
Tröjor i mängder
Leggings/strumpbyxor i mängder så att jag har om de går sönder...

Ja det skulle jag vilja ha :D

Home to the dump

I dag är det fredag, sjukt länge sen jag åkte "hem" en helg. Så i kväll hoppas jag på fredagsmys inklusive allt (chips med dipp, kebabtallrik alternativ tacos eller coluseum special, lax skulle inte vara så fel heller, med mamma skulle ha velat skriva pappa också men så är ju dock inte fallet. Får träffa honom i morgon som tur var, får då fyller han femtio och det ska firas :) Marcus åker till Göteborg denna helg, vet inte riktigt hur jag ska klara två nätter själv :P Kommer sakna honom hihi. Jaja.. Nej back to history! Puss

Lycklig!

Luspank är jag men lyckligare än någonsin :D

...

Det här med att inte kunna slita sig ifrån honom på morgonen
Det här med att alltid längta tills man får pussa på honom igen
Det gör mig galen!