Valborg

Party klänning inköpt, tårt material inköpt, present inköpt. Hopp in i duschaan. Gratis lösögonfransar på. Sen äventyr!



Denna student väska har jag Sara och Ebba designat. Pretty nice I think. Puss!

Over My Head

Emma tjatade på mig att börja blogga igen.

I dag har jag betat av lite grejer i skolan, gjort inbjudningskort till studenten och busat med Joakim. Längtat efter Keri så jag avlider! Men hon kommer på fredag som tur vad och då ska hon firas med tårta och kalajs. I morse fick jag reda på att Stinas mormor har avlidit, lider verkligen med Stina. Har inte träffat Stina än men jag kan förstå hur ledsen hon är just nu, hon levde för sin mormor. Finns alltid där för dig Stina!

Ska till London med klassen den 30 maj. Kommer bli awesome! Förhoppningsvis så får jag tag på pengar på något vänster till shopping och föda när jag är där.

Har inte mycket mer att förtälja, hoppas ni har det braigt! PUSS


Älskar dig Stina!

Studenten

Nu är det snart dags för mig att ta studenten, tre år på gymnasiet är snart slut. Och framtiden känns med oviss än någonting annat. Jag har svårt att tro att studenten kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Att en fylla som håller på en hel dag men massa avsked av människor som jag vet att jag aldrig kommer att återse igen skulle vara roligt? Nej jag tror faktiskt inte det. Jag gillar inte vita klänningar så jag har satsat helhjärtat på en svart klänning och svarta skor. Kanske ska investera i en vit väska. Men mer än så långt går jag inte. Jag tycker inte att vitt känns så smickrande, visst på andra men inte på mig. Jag har på senaste tiden haft väldigt svårt att hantera alkohol, så på själva studenten ska jag ta det hyfsat lugnt. Efter studenten skulle jag vilja komma bort, kanske till Norge och jobba i ett halvår. Sedan ta mig till Stockholm och gå en stylistskola samtidigt som jag läser upp matte B som jag har tappat på vägen. Sedan försöka mig in på någon skola. Men vart och vad vet jag inte än. Är så lost man kan bli just nu. Måste ta mig någonstans, bli något. Inte flytta HEM! Fast allt detta kommer säkerligen vara mycket oklart en tid framåt. Men förhoppningsvis löser det sig någon gång på vägen. Har inte speciellt mycket inspiration till denna blogg just nu för alla dessa tankar tar all min energi just nu. Så tack och hej för ett tag! I will be back :)


Du är det vackraste jag vet

Joakim

€#"%"%%&#&€/&%/(%(&/)#""#€#"%#%&&€%°°°°

Är sådär super duper pigg egentligen men har mega ont i huvudet, orkade inte skolan i dag. Så vad gör jag av dagen? Absolut ingenting! As mega tråkigt, jag typ dör. Äter pulvermos och väntar på bättre tider. Vette tusan, men blir sjukt deprimerad av att inte se en endaste människa på flera timmar. Nej nu ska jag sova någon timme till.. Puss


Självförtroende?

Vart försvann mitt självförtroende någonstans? Känns som att den drogs ur mig för ca ett halvår sen. Då när mitt hjärta krossades för första gången (och sista?). Känner inte igen mig själv längre efter det. Saknar min törst efter livet. Den Sofie som tyckte att hon var världens snyggaste och att hon och hennes kompisar ägde staden. Att ingen, nej ingen kunde stoppa henne. Önskar att vissa saker aldrig hände så att jag fick förbli den personen.. I alla fall ett litet tag till.

How can something so wrong
Feel so right
Baby try not to fight
The feelings tonight
It won’t cause any trouble
It won’t cause any pain
Little or no disturbance
So let’s dance but tell no one about tonight

Tell no one about tonight

Leva död


Se mig
Bry er
Jag finns jag bländar er
Ser ni mig?
Bryr ni er?
Finns ni?
Jag lämnar er
Jag lämnar er

Ser ni inte mina tårar?
Kanske ni hör mina skrik?
Se mig då!
Jag skriker högt för jag vill härifrån!
Fatta jag vill inte bara överleva
Hitta ljus och börja leva

Ge mig 4789 kr!



Jacka ifrån Acne



Plånbok ifrån Acne



Börs ifrån Acne (att ha min framtida Iphone i haha)


Skinnväska ifrån Hope



Vill verkligen ha dessa grejer, nu nu nu...

Skulle vilja ha lite kläder också, blir för dyrt det här haha :) Nej nu ska jag sluta drömma. Puss!

Orkar inte!



Sjuk som fan har jag gått och blivit, men ändå drar jag mig ut på crazy thursday i går. Smidigt. Och att jag fick för mig att gå hem till färjestad helt själv. Det var ju också väldigt smidigt. Men rätt så kul ändå. Är dock sjukt trött på Ankan. I dag har jag spenderat hela dagen i sängen, men dock inte sovit en enda blund. Väggarna är för tunna här. Vill bara hem till pappa igen och ligga och zappa i soffan. Någon som tar hand om mig. Joakim var nyss här med Ipren, han är underbar. Vill vara med honom men jag orkar verkligen ingenting. Han skulle till någon replokal i kväll och jag antar att det är roligare än att spendera tid med en sjukling. Nej nu ska jag gå och dö. Puss!

Want that body back!



Är jag gravid? Eller är det all öl som intas på torsdagar? Eller är det all godis som förtärs? Vette tusan men vill ha min kropp tillbaka!

1000 sittups nu på dirren aaaah!

Puss!



Saknar sin Keri och sommar, livet var allt annat än jobbigt då!

Bara du och ingen annan



Dagens tankar:

Vill ha en riktig familj. Vill ha en framtid med dig. Vill ha väska/skor/jacka/byxor/klänning/tröja. Vill ha ett jobb. Vill ha en massa pengar. En eller två tatueringar till.

Mycket jag vill ha just nu tankar och just fan det skulle ha varit inne för en vecka sen, vart fan har jag det pappret då?! Min hjärna är ur fokus, kommer inget vettigt ur den just nu.

Vill bara vara med dig. Inget annat.

Someone's Missing



I går var vi och fikade hos Joakims mormor på rud och sen promenerade vi till råtorp, vi stannade vid en brygga och bara satt där och njöt av solen i en timma. Sett en massa film också och bara myst i helgen :)

I dag har jag städat lägenheten, som vanligt typ. Har alldeles för stort behov av att städa hela tiden. Dammsög och fixade lite på balkongen och så rensade jag pyjamashyllan. Känns skönt nu i alla fall :) Stina slutar vid 18.00 ska bli härligt att se henne.

Blä nu vill jag bara bort ifrån karlstad, orkar inte vara kvar här. Är trött på allting, händer ingenting nytt och jag blir galen. På något sätt saknar jag det som var förr men det är en mycket liten del av mig. Kände mig mer levande förr, eller jag vet inte. Känner mig bara så.. nej jag vet inte. Behöver en ny miljö och lite nya människor bara kanske. Jag behöver umgås med människor som jag vet tycker om mig. Nej slut tjatat.. Puss!