Länge sen igen!

Ska snart sätta mig på en buss till Karlskoga och i morgon bitti åker jag och Sara till Stockholm och besöker Keri. Kommer bli så skönt att komma bort och andas annan stadsdoft. Kommer sakna Joakim bara, börjar få seperationsångest. Men det löser sig ;) Julafton var hur mysig som helst med min lilla extra familj :) Självklart att jag saknade min egna familj men såg dem ju inte för så länge sen. Juldagen blev det nöjes med Keri, det var lyckat och roligt :). Nästa vecka hade jag tänkt åka hem till pappa någon dag, kan vara skönt det med innan jag börjar praktiken igen :). Nej nu tycker jag Joakim kan komma hem så han kan öppna sitt paket ifrån Cdon som innehåller ps3 move :D Och äta någonting snabbt och sen ta bussen till bussen hihi.

Ett år sen på juldagen var det sen jag träffade världens finaste kille, det bästa som har hänt mig. Tiden går snabbt :)

Puss!

Born to be alive



Hemma från en helg i skogen bland all släkt. Känner mig helt slut. Och alla julklappar glömde jag i Hagfors hemma hos min syster. Jävla skit! Orkar inte sätta mig på en buss i 20 mil bara för det.

Min jobbcoach ringde nyss. Och jag får 3 månaders praktik till på Pekås och om allting har gått bra och så får jag bli timvikarie. Det skulle kännas bra. Och då blir jag alltså vikarie på tre butiker. För alla pekås i stan delar på sin vikarier. Och jag får även sommarjobb. Jag börjar den 10 januari och då är jag ju ialla fall klar innan sommaren.

Hoppas fortfarande på att Ica ska höra av sig! Skulle vara underbart att få jobba extra där också.

Baaah ja jag vet inte. Blev erbjuden jobb 7 dagar i veckan i Hagfors men nej tack jag trivs bra i Karlstad. Hade inte varit fel med mer pengar dock.

Norrut

Snart drar jag och Joakim norrut, först ut är jobbintervju, sedan lillajulafton med släkt i morgon som hålls i Exhär. Sen bröllop på lördag. Väskan är packad och snart drar vi och återkommer på söndag troligtvis.


Förra året runt denna tid hade mina vänner och jag det så här kul haha, Mario som klättrar över en grind för att hämta en förymmd katt.

Väskor i huvudet


Topshop 40 pund


Hope 1600 kr


Mango 499kr

Är ute efter en väska som inte har så många detaljer. Är skit svårt att hitta men några få finns det. Är sjukt trött på att ha tygkasse även fast jag gillar det med egentligen. Men det känns mer rejält med en väska med blixtlås.

Ska snart åka och köra ett medelpass på friskis, ha det braigt :)

Livet

Är sjukligt sugen på att börja blogga igen så där mycket som jag gjorde för något år sedan. Men finns det folk som vill läsa? Och vad ska jag blogga om? Göra om designen på bloggen är ett måste i alla fall för att starta igång allting. Mer bilder i min vardag och ja om allting. Mina drömmar, hur jag kommer förverkliga dem. Mina drömmars köp och inredning som inspirerar mig.

I dag har jag i alla fall gått på stan med älskling och köpt lite julklappar. Är nästan helt klar nu. Känns skönt. Har även hunnit träna ett puls pass. Gött! Vill bli fit nu nu nu. Ska försöka dra ner på julgodiset på julafton. Har även målat och städat garderoben i dag.

Om jag hade haft överflödigt med pengar (som jag drömmer hela tiden) hade jag i nuläget köpt:

♥ En acne plånbok
♥ Knähöga stövlar
♥ Massa seconhand ramar att fylla med fina bilder jag tycker om (vet inte vart jag ska hänga dem dock)
♥ Mängder med klänningar
♥ väska i läder
♥ Varma tröjor
♥ En peak jacka (varm)
♥ Stora canvas tavlor att kladda på och stora färgburkar
♥ Underkläder i tonvis
♥ En lägenhet!
♥ Massa fina saker till lägenheten
♥ En biljett ner till Stina är fan det jag skulle köpa först om jag fick överflödigt med pengar.

Nej nu kom älskling hem och nu ska jag pussa på honom :)

It's you. It's always been you.

Om 13 dagar så är det ett helt år sen jag och Joakim träffades. Juldagen. Att det kan gå så sjukt fort. Det bästa som har hänt mig! Även fast året har varit jobbig, som det typ har varit i tre år nu så har det här året ändå varit lättare när jag har haft den jag älskar mer än allt annat och som även är min bästa vän brevid mig som har stöttat mig och funnits där för mig i alla lägen även fast jag inte har varit världens bästa hela tiden. Han har sett mig gråta, han har sett mig arg, han har sett mig i mina värsta dagar men han har även sett mig lycklig och glad. Han gör mig lycklig!

Det var vinter när vi träffades, en lång kall sådan. Vi drack te, gjorde mat tillsammans, badade badkar och njöt av att vara nykära och firade våra födelsedagar tillsammans med våra vänner. Han 20 jag 19 år. Jag minns de fina röda rosorna.

Lång vinter men våren kom tillslut. Mycket med skolan men du gjorde min vardag. Hela mitt liv. Jag minns när jag kom hem ifrån London. Du tog mig med storm för att du hade saknat mig så mycket.

Sommaren gjorde han till den bästa, när vi åkte ut till hans stuga vid vänern. Solade, badade och framförallt pussades. Jag kommer ihåg de varma blöta kyssarna i vattnet, hur du höll upp mig och att att solen samtidigt bländade oss. Helt underbar sommar!

Hösten kom och jag flyttade nästan helt in hos Joakim och hans familj. Som de har ställt upp för mig. Hans fina familj och hans fina systrar. Finare och snällare människor finns inte. Och som jag har känt mig i vägen och bara har velat försvinna ibland. Men det är hos Joakim jag vill vara och tills jag har råd till att flytta så bor jag här med den jag älskar mest och den som jag vill dela hela mitt liv med.