Så jävla trött

He sees me. He sees who am i. He sees what others are to busy or to blind to see. He sees me.

Aftamed är min bästa vän just nu..

Pappa kan du inte svara i telefon? Vill höra din röst.

Godnatt!

Living it hard

Sliten är mitt förnamn. Började firandet på fredagen med några vänner hemma hos mig med vin och mat. Fick en massa fina presenter av mina fina vänner. En golvmopp, nagellack, cigg, t-shirt, duschdraperi, tvålpump, doftljus, björn axen spray och jätte fina rosor och en snygg vinupphällare ifrån sagaform ifrån Joakim :) Har helt underbara vänner :) Just ja Sara gjorde det finaste födelsedagskortet jag någonsin fått, ett jätte fint porträtt av mig. Sedan drog vi vidare till stan, score och george. I går så var både jag och Joakim helt förstörda så vi såg på film och sov mestadel av dagen. På kvällen följde vi med hans systrar och köpte pizza. En mysig födelsedag :) Känner mig helt slut i dag, fattar inte varför. För sömn har jag fått. Men men baaah. Nu ska jag äta kräftstjärtar. Puss på er mina fina!


Live for today



Middag, vin och en massa skratt med fina människor i kväll :)

You gotta find someone new i really hope you do

Godmorgon!

Sitter mittimot Sara och jag är trött. Gick upp as tidigt i morse för att bjuda Joakim på frukost innan han for i väg till jobbet. Nu är jag i alla fall i skolan, inte direkt fräsch, inte direkt pigg. Längtar hem till duschen haha. Har två lektioner i dag, skönt. Blir kanske muffinsbak i dag när jag kommer hem.. får se :)

Puss!


Sitta på ett tåg mot Paris och låta Karlstad va



The nailpolish and the black rings are new, like!

Nu drar jag to da city to meet Sara, blidde lite tidigare pga lektions brist..

Kyss!

Mjukt, vackert och fint.

Var så fruktansvärt trött igår när jag hade tänkt skriva lite här. Men ja skriver nu ialla fall. Började med mitt och Saras projekt igår på bild och formen. Blev inte alls så bra som vi tänkt oss, kanske blir bättre nästa gång. Efter skolan gick vi på stan. Jag köpte en massa småkrafs som nagellack, ringar, bodylotion, mini kjol och strumpbyxor. Slog faktiskt till på ett par gråa vagabond tygisar också. Åh vad jag vill ha värme och vår! Men tror faktiskt att vintern håller på att smälta bort lite där utanför. I dag har jag inte en lektion förens vid halv 4. Men ska gå lite på stan med Sara och kolla på saker till formgivningen vid 2. Så ska börja fixa mig snart.. Ikväll ska jag träffa Joakim och mysa :)

Puss på er!

I’m going to forget all the nights I spent wishing you were here.
I’m going to forget the times that it was just us.
I’m going to forget the things that shouldn’t have happened.
I’m going to forget all the times I opened myself up to let you in, to only get hurt in return.
I’m going to forget how I felt about you.


Om det vore sommar i dag

Så skulle jag..

Gå ut efter denna lektion och lägga mig i gräset och ta en cigg
Sola ännu mer
Äta glass
Gå till pråmen efter skolan och umgås med mina underbara vänner
Kanske dricka en öl eller två
Ta ett kvällsdopp
Gå i tunna kläder och känna mig vacker

Men nej det är vinter i dag. Och jag är så trött på det. Jackor som sitter obekvämt, tjocka tröjor, torr hud. Kallt som attan. Inte känner jag mig speciellt vacker.

Emmis klippt mig igår, tack älskling. Skulle vilja fixa till lite dock, trivs inte med håret där fram. Kanske kan göra själv ;) Nej nu kommer Stina och Anne och föreläser :D



Deep In The Woods

Sitter och kollar på galen i kärlek med Stinis. Är mätt som ett as. Ska nog aldrig mer äta i hela mitt liv haha. Mysig helg med Joakim och mamma. Fick en resehårfön och pengar av mina kära släktingar. En massa god mat som min mamma har lagat. Riktigt mysig dag faktiskt. Fick skjuts hem av Joakims fader förut också :) Ja har lite söndagsångest men så är det väl. Är trött också. Ska snart gå och lägga mig.. Vill shoppa vårkläder!!! Hihi ja så känner jag just nu.

Nej puss på er!


Let It Die

Någonstans långt långt inom mig så gör det fortfarande så jävla ont..

Time to forget Time to forget



Pratade just med Keri, hon flyttar till Stockholm nästa helg. Hon ska hyra ett litet fritidshus på drottningholm och så ska hon jobba. Kommer kännas otroligt tomt här i Karlstad utan henne. Förhoppningsvis så kommer hon hit och hälsar på ofta ofta. Blir troligen många besök i Stockholm framöver. Åker dit på sportlovet gör jag i alla fall! Buhu jag vill inte... Jaja. Sitter i min säng just nu och ska snart sova. Har flängt omkring här i lägenheten hela kvällen känns det som. Frostat av frysen, sorterat bland mina kläder (insett att jag behöver refreshment där) och städat klädkammaren lite. Kunde inte sy den sista klänningen för nålen gick av. Vill ha massa silverringar, olika nagellacker, tees, tights, strumpbyxor, platta skor, värmeskydd till håret. Och en klocka, som jag har velat ha en klocka. Och det får jag ju av älskade papi. Härligt. En väska skulle jag vilja ha också, men har så himlans svårt att hitta the one. Om bara våren kom till stan. Haha nej nu ska jag sova och drömma sött. Natti <3

Games You Can Win

Har myst en massa med Joakim och sytt klart nästan allting idag. Har bara en klänning kvar. Ska strax försöka mig på den, och sedan sy lite annat. Tänkte att jag skulle börja skissa på formgivningsuppgiften innan jag går till sängs, har tänkt mig att jag skulle försöka sy en del av studentoutfiten. Får se hur det går. I morgon skola och sen baka med Joakim och äta mat. På lördag åker vi upp till mamma, och på söndag så kommer mormor, kanske morfar och syster och firar mig :) Nej nu måste jag kolla frysen, håller på att frosta av haha.

Nej back to my symaskin, älskar er allihoppa! :)


JAG VILL HA SMYCKET!

Jag har inga ord för vi andas, tänker, känner samma sak

Jag skulle behöva 72 brittiska pund för att stilla min
shoppinghunger på topshop..

Men gud vad gör jag vaken? Natti!


If you're rough enough for love, honey I'm tougher than the rest

Dag 2 på projektarbetsveckan. Gjorde klart grunden till hattarna idag. I morgon bär det av till Branäs för skidåkning. Är så grymt trött, sitter i min säng just nu. Nyduschad, har inte orkat komma längre än så. Mamma ringde mig nyss. Blev glad ett tag. Men allt det glada försvann väldigt fort. Orkar inte. Nej jag orkar ingenting idag. Fast det är nog mest troligt för att jag är trött. Annars är jag glad, jätte glad faktiskt. Orkar bara inte när det känns som att människor trycker ur luften ur mig. Borde kanske packa inför imorgon innan jag somnar.

Föresten så dör jag på min häl just nu, något är galet. Kanske borde köpa nya skor? Vill ha vårskor! Men vart är våren? :( Vill att pappa kommer hem också. Saknar honom som ah det går inte ens att beskriva, nästan gått en månad sens vi sågs sist nu.




Nej kanske bättre att jag går och lägger mig så att det inte är en ledsen Sofie som vaknar imorgon, utan en glad sådan :) Puss naijti!






When the time is here

Dagen har ägnats åt att mysa med Joakim och att sy :). Sydde klart en klänning.. fast det blev dock inte om jag hade tänkt mig. Förhoppningsvis så blev det bättre. Nej nu orkar inte skriva. Har inte så mycket att komma med :) Skulle bara säga hej. Puss på er!



I morgon blir baby Keri med mig till skolan och pysslar med mig :)

Dom sista drömmarna













Mysig/galen utgång igår.

Ikväll blir det väldigt lugnt med en väldans massa mys :)

Nu blire duschen, puss på er!

Efterlängtade fredag

Lyssnar för tillfället på thåström- men bara om min älskade väntar, så nu vet hur min sinnesstämning är just nu. Haha typ. Sitter brevid Sara och Ebba, och vi alla är i våra egna världar. Snart ska vi ha religion. Känner en viss oro över Stina. Men får kanske ett sms om läget hon befinner sig i snart. Träffa Keri på stan sen över en fika. Mysigt. Ikväll blir det vin och mys. Denna vecka har varit en bra start på nya skolåret, så jag är glad, nästan så att jag är överlycklig. Fast jag kanske mer är hög på livet än just överlycklig.. I en lagom dos också :)

Nääj nu religion.. Puss på er mina fina!



LaRoux-Bulletproof

Stinas nyårslöfte - Bulletproof!

I feel like this

Är i skolan och gör verkligen ingenting, ingen lärare på första lektionen, nu hål. Sen lunch i alla fall. Efter det formgivning. Wooh. Rätt soft dag ändå. Är så grymt shoppingsugen. Gaah. Jag känner att mina blogginlägg börjar bli väldans seriösa. Men jag känner mig sprattlig i hela kroppen. Tror att januari kommer bli en bra månad. Känner mig inte alls lika likgiltig som jag har känt mig i några månader. Känns otroligt skönt. Ni skulle bara veta. Lite värme/vår så skulle allt vara sjukt bra.





Young forever

I dag har jag bara myst och så gjorde jag faktiskt ett klännings mönster :) A just ja städade lägenheten lite också. Pratade med papi i telefon förut, de kunde inte fixa mina veck på balklänningen så det får bli slätt där det skulle vara veck, men det blir nog bra ändå :) Han hade köpt mig en klocka också. Nu sitter jag brevid min vän Stina och lyssnar på musik. Stina försöker sig på sin spanska läxa, går si så där tror jag. Har så mycket energi i kroppen, vill dansa. Eller ja vad som helst faktiskt. Kanske borde ta mig en promenix innan roomservice börjar..

I morgon ska jag och Sara börja med vårat projekt genom shopping på gengåvan efter skolan, ser fram emot att leta fram en outfit till Sara. 

Nej nu ska jag sätta på mig varma kläder och gå ut och traska, ringa Keri först och fråga om hon vill med. Puss på er!



Jag är inte rädd för att dö, men rädd för att leva död.

Vaken någon? Har i alla fall Emma i telefon (massa drama skvaller!). Är inte alls trött, fast har varit trött hela dagen. Somnade nästan på nutida konst. Jag är ett nattdjur helt enkelt.

Stina och jag "lekt" hela kvällen. Kommit på nya lekar och sjungit och varit allmänt speedade. Vi är verkligen en klass för sig när vi väl sätter igång. Ätit upp mitt godisägg som jag köpte igår på bergvik också. Var skitäckligt och leksaken inuti var skit tråkig, en liten bil liksom. Men var nån godis i som var rätt god i alla fall. Annars har det inte hänt så mycket vettigt i dag. Varit en rätt flummig dag i mitt flummiga liv helt enkelt.

I morgon kör på morgonen, sen har jag inte värst mycket koll på schemat, hoppas att det är formgivning med textil i morgon i alla fall. Hade varit kul. Sen efter skolan så ska jag försöka mig på att rita mönster. Sen på kvällen blir det mys :) Och jag ska sova hur läääänge som helst på onsdagen för jag börjar inte förens halv 4. Lite drygt kanske men en lång sovmorgon i alla fall. Nej nu borde nagellacket ha torkat så att jag kan krypa ner under mitt fluffiga täcke och sova nån timme. Sovsött!

Föresten vill ha eeen tatuering till snart..
Men vart? vad? hur? när? baaa!
Hade varit coolt att göra något litet bara. Något fint.. Jaja natti :)


http://rikauteliggare.devote.se/?page=2

Just trying to find it

Dagen började med att jag vaknade på mammas extrasäng i vardagsrummet, steg upp och började göra iordning mig. Sen den där läskiga frukosten som man är tvungen att äta när man är hemma hos mamma. Sen i väg till syster för att få halvljusen på bilen bytt av Andreas. Sen i väg till Karlstad. På bergvik blev det mascara, två t-shirtar från carlings, mat och tandkräm typ. Köpte faktiskt laktosfri mjölk, tänkte testa hur jag blir i magen av den. För jag har känt mig konstig i magen efter att jag har druckigt mjölk på sistone. Jag som älskar mjölk :( Men men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag till råtorp :) I morgon skolan, pepp, pepp.. Jaja.. Nej ha det bra mina älskade!


Hey let's put on our glasses and act like we're cool.

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Hm jag var 9 år då, vad gjorde jag då? Tänkte säkert på pojkar

Vad gjorde du för ett år sedan?

Festade säkert

Fem snacks du gillar?

Chips, choklad, chips, choklad, godis

Fem sånger du kan hela texten utantill?

Baaaah

Fem saker du skulle göra om du var miljonär?

Mycket

Fem dåliga vanor?

Va jobbigt det här var kände jag nu

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?

Öh långkalsonger.. fy va läskigt

Fem favorit leksaker?

Vad tror ni?

Nej det där var inge roliga frågor.

I dag har jag och mamma varit på barnkalas, Theo fyllde 4 igår. Var inte kvar där speciellt länge. Efter det så åkte vi hem och jag pluggade klart det sista. Jag är så dum som drar på allting tills sista dagen. Har gått och grävt mig över de där två uppgifterna hela lovet och så tog det inte ens en halvtimma. Dumt. Har ätit en massa gott idag, precis som det ska vara när man är hemma hos mamma. Saknar pappa, hoppas han har det bra där han är. Har föresten hittat studentskorna, fina klassiska pumps. Måste bara beställa dem också :) Har studenten i huvudet hela tiden...

Oh my god skickade fel sms nu... gud jag dör. Nej godnatt!

Puss



Livet

Jag har lärt mig så mycket. Livet gör ont. Jävligt ont ibland. Men jag har också lärt mig att det hela tiden kommer nya fantastiska saker i livet. Ibland inte alls. Ibland hela tiden. Kanske precis just nu. Men allting tar tid. Och ja ibland gör det så ont så att hjärtat och kroppen värker. Men ibland gör det inte alls ont. Utan kroppen känns sådär fjäderlätt, och ingenting känns ansträngande och jobbigt. Livet är en erfarenhet. Det är det verkligen. Olycklig som lycklig vill jag lära mig av livet. Få känna på kärlek flera gånger och få dra mina fingrar genom hans hår och få fina ord viskade i mitt öra.
Det är så jag vill leva. Livet.


Why the fuck can’t I have fun all the time?

Har precis pratat med mamma och har bestämt mig för att åka till henne i morgon, första kvällen blir det kycklingrulle haha. Ska alltid handla om mat när jag åker till henne. Ska åka och äta upp mig, och lille Theo fyller 4 år i morgon så på lördag kl 3 så blir det tårta hos Syster. Daim tårta hade mamma visst bakat. Gott. Var på ännu en dejt i går och den var jätte mysig, fick se Avatar. Var faktiskt inte så bra som jag trodde, rätt så förutsägbar. I kväll är Stina på ankan och firar Sanna en i hennes klass. Kanske får tillbaka mitt kors i morgon, det försvann på nyår någongång efter 12. Men Anne hade visst tagit det i beslag.

Behöver inte sitta själv ikväll ialla fall, tur för mig :)

Ha det bra! :)





I'm not yours

Hejsan :) I går var Keri här och myste med mig, vi såg på film och pratade en massa. Hon sov även över :) Jag har fortfarande inte lämnat sängen än idag haha, jag är hemsk. Men nu tänkte jag i alla fall hoppa i ett varmt bad och sedan göra i ordning mig för ikväll ska jag till råtorp. Skulle vilja se Stina lite innan också, hade varit mysigt :) Nej bada som sagt och se på en ängels tålamod.. Puss!


So what if i've made mistakes, we all know this year will be different



Pysslade ihop en ring förut av lite ståltråd och svarta nitar, blev faktiskt bra. Inte så obehaglig som jag trodde det skulle bli av att använda ståltråd. Nu ska jag gå ner och hänga den sista tvätten sen ska jag göra om en klocka.

Tjing!

Du såg aldrig mig

Håller på att tvätta, ska snart gå ner och hänga tre maskiner. Har två maskiner kvar. Annars har jag myst hela dagen, lagat alldeles för mycket köttfärssås och pratat med Emma i telefon. Dejten i går var jätte mysig, har nog aldrig träffat en så jordnära kille förut (vi ska ses igen på torsdag hihi). När jag är klar med tvätten så ska jag ta en promenad sen bada och läsa. Borde göra iordning en redovisning också. I morgon ska jag i alla fall börja sy. Puss på er ni fina!


Du vet vad du måste göra

Måste sluta sova så jäkla länge, hade ju tänkt gå en lång promenad på morgonen. Men nu känner jag mig alldeles mosig i hela kroppen. Ska testa en kall dusch kanske. I går ringde pappa ifrån Thailand, han verkade ha det mycket bra. Han ringde runt halv 3 till mig på natten (inte konstigt att jag sover länge) och där var klockan halv 9 på morgonen. Han satt låg i en stol och solade. Åh jag vill också, skulle göra vad som helst för värme. Han berättade också hur billigt det var där de var. Antar att han är i nån by just nu, inte i nån storstad. Ser framemot hur min balklännings resultat kommer se ut :) Vill att denna månad ska vara slut nu nu nu. Men det är bara några veckor kvar. Och sen är det bara ett år kvar tills jag är 20, tiden går snabbt. Emmsi fyller 20 till sommaren hon, känns otroligt konstigt.

Nej nu ska jag ta den där kalla duschen och slänga iväg ett sms :) So long!


Du håller ingens hand

Myst med Emma hela dagen, varit på stan och lallat runt. Sen åkte vi till Ikea med Markus Emmas kille + hans kompis och käkade köttbullar. Köpte doftljus och diskborstar. Sen har vi sett på film på Herrhagen, sådant som jag har saknat så hemskt mycket. Har saknat Emma väldans mycket. Att bara komma dit och slå mig ner i hennes soffa med en filt och se på film, prata om killar och ja bara mysa. Sen fick jag skjuts hem. Direkt när jag kom hem satte jag igång att städa överallt, dammtorkade lister och tvättade toaletten grundligt.
Nu ska jag bada och läsa :) Ciao!



Våra mysiga promenader till mitt älskade Lasseland i Sunnemo :)
Åh ge mig sommar!



Vill men kan inte se

Jag ska ändra mitt liv. I morgon ska det ske en förändring. Som fan också. Jag ska må bra det här året. Det ska jag verkligen. Och vara mer kreativ än någonsin. Ingen ska få sätta en käpp i hjulet för mig.

I morgon ska jag träffa en jätte fin mysig kille faktiskt, ser verkligen fram emot det, känns som en liten nystart på detta år :)

Ha det bra ni fina :) Puss!


Epic fail!

Jaha då sitter man här i min soffa brevid Stina efter en kväll som vi trodde vi skulle orka. Blev att vi aldrig kom någonstans pga allting. Men det gör ingenting. Nu ska vi se på film tills vi somnar.

Nyår igår då. Först middag med Malin och Sara här sen fest hemma hos Mirjam. Där rökte vi cigarr, badade bubbelpool, drack rakt ur flaskan, dansade till skräpmusik och glömde nästan det förra året. Helt okej nyårsafton. Har haft roligare har haft tråkigare. Nej nu ska jag sova lite tror jag. I morgon börjar mitt nya liv förhoppningsvis. Ska börja med att slänga sopor och ta en riktigt lång promenad med min ipod. Kolla tvättid också kanske... Eller jo det måste jag!

Godnatt älsklingar!