Kärlek

"Som om hjärtat slutat slå,
Våra blickar möttes.
Som om det bara var vi två.
Jag kom från en by, du var från stan,
Våra vägar möttes.
Som om det bara var vi två,
När han tog min hand jag visste redan då."

This is it

Sitter och kollar på det med ena ögat, har precis kommit hem ifrån Sara. Var där en sväng, gick en liten promenad runt tjärnen och pratade och så. Joakim leker med sin vän krizza. Han kommer sen i alla fall, kan ju inte sova själv ;) I fredags så förfestade vi lite hemma hos Sara jag Stina, Sara, Joakim och Axel. Sen åkte vi in till stan lite, sov hos Joakim på råtorp sen hela lördagen låg vi och sov typ. Så också i dag, vet inte vad det har blivit med oss. Men när jag kom hem fixade jag lite i lägenheten, bokade tvättid och slängde en massa grejer. I morgon ska jag och Sara gå lite på stan och kolla runt lite och känna oss arbetslösa. Sista veckan i lägenheten nu, så sjukt konstigt. Och Stina är i Stockholm och jobbar så tiden med henne är över i denna lägenhet :(. Sen på tisdag åker jag hem till pappa och sen på onsdag är det begravning för Greta. Mamma har skrivit ett tal som hon ska läsa, så himla fint skrivet. Kommer inte kunna hålla tårarna borta på onsdag. Så fina minnen som jag har av Greta och Ale.



Puss!

Nakna barns fötter i gräs

Har varit hemma hos pappa hela dagen, gått en promenad till Lasseland med älskade gamla Zenta som knappt orkade gå hem. Tänkt tillbaka på hur mycket jag har upplevt här i Sunnemo. Och att det är så vackert ut över sjön. Hur det var att bo tillsammans med mamma och pappa i ett hus omringat av grönska och skog, med en liten lekstuga vid sidan av huset. Som nu inte ens finns kvar. Hur det var att springa runt i gräset barfota, cykla några varv på parkeringen. För där var det enda stället man kunde cykla på. Kvällsdopp på Lasse land med hela familjen. Ja det var tider det, när man inte hade så mycket att oroa sig över. Men nu är den tiden förbi. En ny tid är här. Men jag känner mig redo. Känner bara av lite smått att vemod. Men annars så är livet rätt spännande just nu för jag vet ju inte vad som händer inom kommande månader, veckor.. Så ja jag ska kasta mig in i detta nya nu och det ska bli så härligt. Även fast det finns så mycket jag kommer att sakna och längta tillbaka till. Men så kommer hela livet att vara så bara att vänja sig.

Har städat hela huset här hemma också :) Nu ser jag på sweet sixteen och väntar på att pappa ska komma hem.

Puss!



Kommer sakna filuren på bilden när hon åker till Afrika i september, hon är galen! Men det älskar jag! Sorligt att vi säkerligen aldrig kommer att bli kombos igen. Men vänner kommer vi alltid att vara :)


My love



I dag åker jag hem till pappa, har tänkt bära in ved för den kommande vinter som kommer även fast vi vill det eller inte. Tänkte också skriva lite på cven som ska delas ut på olika ställen i Norge... Tjolahopp nu ska jag duscha och sedan inta staden.

P.s Kanske blir pappa med den tidigaste bussen i morgon i stället.. Känner mig krasslig fortfarande.

De07 jag kommer sakna er!



Känns skönt just nu, men sorgligt att det är över. Att vissa människor kommer jag säkert aldrig träffa igen. Kommer sakna klassen, så underbara människor!

Vissa människor i mitt liv önskar jag att jag aldrig någonsin träffat, folk som bara pratar en massa skit och lägger sig i andras liv de inte vet någonting om. Skönt att jag är såpass gammal nu så att jag kan välja vilka människor jag vill umgås med. Och att jag snart kommer härifrån så att jag slipper dessa människor.

För jag har tagit studenten!


Champange frukost kl 06.00




Samlade i skolan :)


Vårt fina flak :)

En jätte rolig dag/kväll. Fast studentflaket var nog roligast tror jag :) På kvällen var vi hos Märtha och Madde och förfestade innan vi åkte till nöjesfabriken där jag och Sara inte stannade länge. Vi gick till ankan haha, där mötte vi upp våra partners in crime Stina och Mirjam. En rolig kväll :) Fick fina presenter av släkt och vänner också :) I kväll blir det bio med älskling eller utgång, vet inte riktigt än. Är förskyld så borde kanske gå på bio.

I dag har jag myst med babe, tvättat och börjat flyttstäda. Tror dock inte att det kommer ta så lång tid att plocka ihop mitt liv i kartonger. Ser fram emot att bo någon månad med Sara :) Sen försöka få jobb i Norge med Joakim och flytta ihop. Känns rätt bra just nu :) Allting kommer lösa sig, jag bara känner det :)

Nej nu ska jag gå och sola och sedan bada, måste ju passa på för badkar kommer jag nog inte ha på ett tag..

Puss!

Du gamla fria nord

Skulle vilja vara Lars Winnerbäck. Människor beundrar en för just den man är, hur man än är som människa. Unik.

Älskar dig Joakim mer än någon annan <3

London baby!

Hemkommen ifrån London nu, har haft as kul men det var också så otroligt härligt att komma hem. Få pussa och krama på Joakim :) I söndags när vi kom fram till London gick vi lite i affärer och senare på kvällen gick vi alla i klassen och införskaffade oss lite alkohol och satte och sen i en park och pratade om livet. Sen till baren på hotellet och shottade tequila. Sen fick jag och Sara med oss några till camden town till en helgalen klubb med strippstångar och en massa roligt. Kom hem runt 5. Sen dagen efter åkte vi till tate mordern och kollade på konst. Sen ut i stan. Allt var så himla fint så det var svårt att inte shoppa hihi. Sen på kvällen var vi alla rätt döda så vi gick bara ner till baren på hotellet och tävlade om två kannor öl. Sen gick jag och Sara och la oss. Dagen efter gick vi på något museum och kollade på smycken och klänningar. Sen staaden igen. När vi kom tillbaka till hotellet var det powernap som bare den och sen upp kl 2 för hemfärd till kära älskade Sverige. En riktigt rolig resa som borde ha gjorts i ettan egentligen, vi har kommit varandra så nära nu i trean och det är lite synd att det inte var så tidigare.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig till mösspåtagningen som sker kl 3 i skolan :) Puss!