Student present från älsklingen :)



Fick en för tidig studentpresent av Joakim, en touch mobil ifrån Samsung. Älskar den :)

Lovely monday

Gick upp vid halv 7 när min pojkvän precis hade åkt och började tvätta och äta frukost. Har legat i sängen lite och kollat på new looks hemsida. Gud va jag vill shoppa där när jag kommer till London. Sen lite morgon mys med Stina. Nu sitter jag åter igen i sängen och ska snart sätta igång och sy in en klänning åt Tina. Har fått hundra kr för att göra det, så bäst att göra det noga. Speciellt eftersom det är hennes studentklänning också. Sen ska jag plugga plugga plugga.. Måste ta mig upp till pekås och införskaffa mig någon föda också. Dock vet jag inte vad.. något billigt iaf.

Nej nu ska jag försöka ta mig an klänningen :)

Puss


Så Länge Du Är Med Mig



Hade så grymt tråkigt att jag drog fram den smalaste penseln jag hade och målade prickar på naglarna, kan man ha mer tråkigt då eller? haha. Men lite små cool blev det ;)

SleepyHead

Guuuud va jobbigt det är att vara helt okoncentrerad, har hittills i dag ätit scones med hälften av Joakims familj, bokat tvättid, badat i x antal timmar och kollat på Eva och Adam på youtube. Yey i stället borde jag kolla på studentmössan och vrålplugga för denna vecka ska allting in för sen bär det av till London och sedan studenten!!!

Som tur var är jag ledig i morgon och ska vrålplugga och tvätta kläder. Har en hel del som måste bli klart nu :) BAAH studenten, vill att skolan ska vara över nu nu nu nu nu!

Nää puss o hej leverpastej!



Kan någon göra mat till mig? Har ingen ork eller lust till att göra någon... fy va jobbigt!

Elsas dop



Var en mycket mysig helg, med dop, massa mat och trevligt sällskap av världens bästa pojkvän. I går var vi även till Hagforsparken. Spontant, men det var riktigt trevligt, så det ångrar jag inte alls :) Nu ska jag sova själv, otroligt jobbigt. Men någon gång måste jag göra det också :) I morgon ska jag till skolan ca kl 17.00 och fixa iordning inför min klass "hemliga" streetart projekt som ska ske i morgon natt. Vi ska mysa med klassen, äta och fixa studentflaks banderollen. Kommer säkert bli mysigt. Ska strax hoppa i säng och sova tills jag inte orkar sova längre. PUSS!



If I Ever Leave This World Alive

Tjolahopp!

Ska strax ta mig in till stan för en hemfärd till min fader i Sunnemo med Joakim. Jag hoppas på mat direkt, skulle kunna döda för mat just nu. I går spelade jag Stina och Sara bowling, vet inte när jag gjorde det sist. Sen gick vi till Ankan och åt pizza, drack öl och dansade. Joakim och Axel kom runt 12-1. Sen drog vi och några stycken och spelade kubb. Sen tog vi en taxi hem vid 4 snåret. I dag mår jag som jag förtjänar. Känns riktigt skönt att åka bort ett tag och speciellt ha med mig min älskling :) I morgon är det dop och sen hem till mormor. Nej nu ska jag typ sova 5 min innan jag måste gå ut till bussen. PUSS PÅ ER!

Studentvaka?



Vill ha en utgång nu nu nu nu nu nu!

Har haft världens mysigaste helg med Joakim, i fredags på bjöd han mig på mongolian steakhouse här i Karlstad. I går så var vi på Ikea, drömde och åt köttbullar :) Tvingade honom att se på G som i gemenskap också, tror han tyckte den var lite bra i alla fall... I dag har jag städat som en galning, skrubbat spisen och ugnen (mamma sluta tjata att den är skitig nu!) pappa har också varit här med min cykel och bjudit mig på sallad :) I morgon ska jag ta mig en cykeltur till migrationsverket och sedan plugga så mycket jag bara orkar.

Hejs!

Hjärterdams sista sång


Stina och jag satt och kollade på filmer ifrån forna tider, åh denna utgång alltså... Film i från för förfesten. Inget seriöst med klippet men mysig film ändå :) Kommer sakna att bo med Stina! <3

Jag ser solen i dig

Känner mig ledsen i dag, ingen bra dag. Usch.
Vill bara att dagen ska vara över, nu!


Vår!

Sitter själv i soffan och lyssnar på Sofie musik, inte speciellt ofta jag är ensam numera. Är alltid ledig på måndagar, så i morse åkte jag till skolan med Joakim och hämtade min laddare till datorn som jag glömt och skrev ut studentinbjudningar. Sen var det tänkt att jag skulle åka hem och plugga.. men blev mest äta mat, se på sex and the city med Stina och duscha. Sen kom mamma och vi pratade en del innan vi åkte till bergvik och åt mat och shoppade lite smått. Köpte ett långt lite slappt seethru linne, smink och hårnålar. Köpte även vindruvor, disktrasor, tvål och en fotfil, nice to know! Nu tänkte jag plugga men går lite trögt, vet inte hur jag ska börja.. Baaa är bara så sjukt pepp på studenten. Vill att allting ska vara över nu nu nu!!! Känner att allting kommer att lösa sig och jag är mer lycklig nu än jag har varit på länge. Allting känns bra just nu bara. Har aldrig varit så kär i hela mitt liv. Blir mer kär för varje dag som går. Jag kan inte ha funnit en bättre kille än Joakim, han är bäst! :) Är sjukt pepp på torsdags utgång, men får se hur min ekonomi ter sig.. Puss!