...

Det är inte så jävla enkelt allting.

Om jag tog livet av mig skulle så mycket lösas.

Så jävla uppskattad och ivägen för mänskligheten känner jag mig.

Om man ändå bara kunde försvinna?

Eller i alla fall få känna sig behövd. Och inte bara ivägen..

Stockholm city

Följde med Sara en sväng till Stockholm igår. Vi hann med både söder, östermalm och hela faderittan. Hade dock fruktansvärt ont i fötterna när vi väl satte oss i bilen. Helt ok kände jag mig inte heller. Har fortfarande ont i munnen och har ett sånt fruktansvärt illamående. Kan vara pga att jag inte orkar äta så mycket och äter penicillin. Är lite för starkt för magen skulle jag tro. Fick i alla fall med mig en blå spets bh hem ifrån weekday. Och en ny fräsch little black dress, har några stycken men behövde en ny kände jag. Den var ialla fall ifrån H&M trend. Kan visa bild på den någon gång men var inte så lätt att ta kort på en svart klänning :) Ikväll blir det nog bara mys med älskling, och hela helgen skulle jag tro. Äter ju som sagt penicillin och vill verkligen må bättre så tror inte jag skulle må så bra utav en utgång även fast det känns lockande nu när jag har en ny klänning och allt. Mysa är också kul :). Får kanske bli en utgång nästa torsdag istället ;)


Censurerade lite som det kanske syns att jag har gjort hehe. Var lite väl genomskinligt för att visas upp här i bloggen :)

Han föresten träffa keri i någon minut innan hon var tvungen att springa till jobbet. Gud vad jag saknar den kvinnan. Vill ha tillbaka henne in i mitt liv. När jag får jobb så ska jag spendera nån helg i Stockholm med henne!

Så Länge Du Är Med Mig

Ska se på film och mysa med älskling snart. Mår skit, känns som att jag mår sämre för varje timme. Hela halsen känns svullen. Fy fan jag vill bara bli frisk! Har nog aldrig haft såhär ont någonstans förr, hela skallen värker.

Nej nu ska jag kramas och mysa med världens finaste pojkvän <3

Ont i tand och rastlös

Sitter i älsklings säng, men han är och jobbar. I förrgår fick jag sån hemsk huvudvärk och mådde illa och dan efter fick jag skit ont i en visdomstand. Verkligen, verkligen skit ont! Så ringde till tandläkaren och fick en tid kvar i tolv igår. De sköljde och så fick jag penicillin som jag ska äta i 10 dagar nu yyyaaah! Nej men i alla fall. Målade  om i babys sovrum igår. Blev fint, känns mer ordningsamt nu :) I dag skulle jag egentligen ha målat fönsterbrädan men hittar ingen stjärnskruvmejsel så skiter i det eller så tar jag det när Joakim kommer hem. Håller på att tvätta en maskin, härligt, härligt.


Före


Efter

Puss!


Fäärg fääärg fäääärg

Ska måla om i Joakims rum imorgon, ska bli kul eftersom jag bor mestadels här inne jag med :) Var och köpte färg med älskling och även nytt täcke och kudde på Ikea i eftermiddags. Har tyckt att Joakims täcke han hade innan var för tunt så nu är jag nöjd hihi. Vi såg precis på Shrek 4, så nu har vi sett alla haha.

Arbetslös fortfarande, känns trist. Men, men kommer väl något snart..

Puss!

Skinny bitch

Nu har jag verkligen bestämt mig. Det är slut på allt chips ätande och allt tänk på godis överhuvudtaget. Fattar inte vart jag får suget ifrån? Men nu är det slut i alla fall. Får jag någonting sålt i helgen så ska jag köpa converse. Men om jag inte slutar äta chips och grejer så får jag sälja dem haha. Nej men usch jag blir äcklad av mig själv.

Ska bli sådär fint smal jag var för inte allt för länge sen. Pepp, pepp!!!!

Hard For Me






Under Pressure

Var ett tag sen jag uppdaterade här. Har precis gjort iordning mig, för snart kommer det folk till Bodin familjen för att fira Jennie, Joakims syster. Mår inget vidare idag. Men jag är glad ändå för jag älskar Joakim mer än någonsin :)

Imorgon ska jag åka hem till min älskade mamma och förväntar mig hennes goda mat, indonesisk gryta eller kyckling gryta. Det borde hon kunna skämma bort mig med :) Saknar henne hemsk mycket!

Fy känner inte alls för att vara speciellt social idag men får la vara det ändå ;)

STINA KOM HEM jag kommer inte överleva utan dig!



/Sofie


Ullared

Är hemma hos pappa nu men han är inte hemma dock :( Imorgon tänkte jag börja kolla efter saker till loppmarknaden. Ikväll ska jag bara ligga framför tven och njuta av att sappa och kolla på va fan jag vill.

Saknar Joakim redan, min älskling! <3

Hejsan!

I dag är det söndag och jag sitter fortfarande i pyjamas. Ska snart gå ner till duschen och sen göra mig iordning. Kanske åker jag till Sunnemo ikväll eller imorgon. Skulle vara skönt att åka idag men får se. Om jag åker imorgon så behöver ingen hämta mig någonstans. I torsdag så var vi alla på ankan och tog de sista ölen tillsammans med Stina på ett halvår. I fredags så tog jag och Joakim det bara lugnt. Och igår så var jag och Joakim på mariberskogen och myste och kollade på djuren. Vi tog även en fika i stan där vi träffade Olivia och hennes familj. Idag har vi ingenting planerat. Stina ringde imorse, hon skulle strax gå på flyget. Och vi båda grät och jag gud va jag kommer att sakna henne. Så sjukt mycket!

Näst nästa helg så ska jag och Sara mysa hela helgen i Karlskoga som det är planerat. Vi ska stå på loppis på lördagen och försöka sälja hela vår garderob. Typ i alla fall haha. Ska hem till Sunnemo och kolla vad det är jag vill bli av med och vad jag ska sätta för pris på allt. Ser fram emot det :) Och nästa helg ska jag nog bara ta det lugnt, känner för att ta det lugnt.

Och fan snart ska jag HA ett jobb. Bara SKA det! Blir galen annars.