Kärlek, kärlek en massa kärlek!

Jag tog studenten, trodde att jag skulle få jobb direkt efter. Men så blev inte fallet. Nu hoppas jag och ber på en lägenhet som vi har varit och kollat på. Hoppas också och ber att jag får jobb på Ica inom kort, för orkar inte leva på andra längre. Det tär på en. Känns hemsk och girigt.

Imorgon är det sista gången jag ser Stina på ett halvår. Tårar kommer att rinna. Att en vän kan betyda så fruktansvärt mycket för en. Och Stina har jag alltid haft vid min sida. Kommer kännas tomt för mig och även för många andra. Usch jag gråter bara jag tänker tanken på att hon ska åka :(

Joakim, älskade bästaste pojkvännen. Älskar dig! <3



Saknar min lilla etta lite




Fast det är nog bara för jag saknar att ha någonting eget med mina saker

<3

Gråa dagar

Det finns en fagrare glans, någon annanstans
Du får hoppas som om himlen fanns och tro och be att det ska gå
För du får ingen tröst av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst och gråa dagar skyndar aldrig på


Helgplaner

Jag längtar och jag hoppas och vill att jag och Joakim åker till sälen i helgen och bara andas, går ut och går och bara myser. Jag vill det och behöver det!

Gahnas nya volontär

Trevlig helg har det varit. Jag och Joakim åkte upp till mamma i Hagfors i fredags sen på lördagen hade vi överasknings avskeds festen för Stina som blev väldigt lyckad :) Sen så ångrar jag mig hemsk för att jag gick till score. För där kan tydligen inte folk hålla sina händer i styr. La min väska under Sannas jacka en stund bara och när jag kom tillbaka så var mobil, mina kontanter och busskort borta. Visserligen var det bara 100 kr och busskortet går ut på torsdag (men ska jag sitta helt isolerad på råtorp nu eller? Meningen att jag ska cykla?) Men va fan min mobil. Som jag fått i studentpresent av Joakim. Har i alla fall fixat allting nu, stöldspärrat och beställt ett nytt simkort med samma nummer. Men de skickas naturligtvis hem till mamma. Så mamma när du fått sim kortet får du gärna komma hit med det eller skicka det. Får låna en telefon av Joakim. Fast vill ha min egentligen! Fan fan fan! Jag har inge tur med grejer alltså. Tur att de inte tog mina nycklar i alla fall..

Vet inte hur ni ska kunna nå mig just nu men jag tror att det här är nummret hem till Joakim 054-572336 eller så får ni maila.





En tisdag i september 2010

Sitter på bussen till Karlstad, hem till världens bästa pojkvän. Som jag vill krama honom nu! Åh! När allting bara känns omöjligt och jobbigt så har jag min pojkvän som betyder allt för mig. Och det känns så jävla bra!

Idag är jag ledsen för att om två veckor åker min bästa vän Stina till Ghana i 5 månader. Bara gråter när jag tänker på det. Ikväll skulle jag vilja gå på bio med henne men jag har inga pengar så får stå över. Men har bokat in en film dag/kväll på torsdag med henne som tur vad. Åh jag vill inte att du åker, kommer inte känna mig hel!

Och jag är också ledsen idag pga att jag känner mig så oerhört otränad. Vill vara fit och må bra i kroppen. Sluta röka och träna som en träningsgalning som inte bryr som om annat. Så känner jag i alla fall idag.

Vill få jobb så att jag kan få känna att jag lever igen! Snälla jag ber..

Jaja nej nu är jag i Karlstad så nu ska jag logga ur här men ha det braigt!


Halloween förra året, en klassiker!

I have nothing to wear

Har sagt upp mig på makalös. Passade inte för mig. Fick bara ångest. Var på intervju på Ica igår, de ska ringa i slutet av veckan om jag ska få komma och jobba hos dem. Jag ber till gud att det blir så, skulle vara så skönt och framförallt kul. Så hoppas, hoppas, hoppas. Åker hem till pappa ikväll och andas. Vara lite för mig själv och gå långa promenader med Zenta. Det passar mig bra just nu. Vill få lägenhet och börja få tid för mig själv och liksom andas. Jag behöver andas. Vet inte varför jag känner så men ja ordet andas snurrar runt i mitt huvud. Vill inte känna mig i vägen.

Igår så var det verkligen en andas dag. Jag följde med Joakim och röstade, sen åkte jag Joakim och hans farbror ut till stugan och plockade kantareller. Blev dock inte så många men ändå några :) Sen tog vi cykeln och cyklade till Wåxnäs och tillbaka. Sen tog jag mig en promenad till norrstrand och hämtade min cykel som varit kvar där ett tag och så köpte jag godis höhö.

Saknar dig som fan. Drömde i natt att jag pratade med dig som förr. Vi skrattade och kollade på skärgårdsdoktorn. Kan verkligen inte förstå hur det har blivit såhär. Fast jag kan väl bara klandra mig själv, även fast jag aldrig kommer att förstå. Livet helt enkelt. Hade behövt dig nu.




It dosen't work for me

Imorgon fyller älskade Sara år och det ska vi självklart fira med en middag och vin hemma hos Malin på Kasernhöjden :) Ser fram emot det!

Strax ska jag ta en buss till stan och möta upp Sara. Vi ska förtidsrösta och lämna in Cv:n. Kanske någon fika också :)

Hade velat se Eksperiens live på tempel ikväll men vet inte om jag orkar, är ju gratis inträde och allt..

Nää nu ska jag fluffa håret!

Att bli dumpad

Kan nog vara en av de jobbigaste sakerna som sker i ens liv. Även att göra slut med någon. För den där känslan man får i magen och i hjärtat är inte att leka med. Det gör ont, så fruktansvärt jävla ont. Jag kan föreställa mig hur ledsen och hur krossad jag skulle känna mig om det tog slut mellan mig och J. För det första skulle jag sluta äta och sen skulle det övergå till tröstätning. Skrika rakt ut i tomma intet. Känna mig så fruktansvärt ledsen, tom. Ja tom är ett bra ord. Riktigt jävla tom skulle jag känna mig, sömnlös. Och att ingen någonsin kommer älska mig igen och inte som han gjorde. Allting skulle liksom stanna upp. Göra ont. Men skulle tiden läka alla sår? Jag hoppas det!


Fan

Sjukanmälde mig ifrån jobbet idag. Mensvärken är tillbaka. P-piller måste vara det smartaste men ändå det dummaste någon har kommit på. Eftersom jag äter p-piller så kan jag hoppa över mensen när jag vill men jag vet att det inte är bra. Men när jag väl bestämmer mig för att ha mens blir jag sjuk. Igår hade jag klimateriesvallningar, svettades som en gris och låg i fosterställning hela dagen. Nästan samma idag, hela min kropp slutar fungera. Kör ialla fall på jobbet imorgon, torsdag och på söndag. Kanske lördag, får se. Eftersom Sara fyller år så ska hon ju ha kalas på fredag. Mmh ja får se helt enkelt. Imorgon tänkte jag också ta mig en promenad till Netto och prata med chefen och lämna in Cv och kolla om de har något jobb till mig. Sara hjälpte mig igår att skriva ett bra personligt brev, förhoppningsvis kan jag få jobba lite där i alla fall. Ska försöka med lidl, willys och coop också :)



Nej nu ska jag kolla på någon annan film eller spela ufc för mig själv tills Joakim kommer hem ♥

Jag bara ska ha!


En provdocka i julklapp. Har hittat en billig hemsida där de säljer precis sådana på bilden :)

Annars så. Just nu ligger jag och Wilde i Joakims rum och gör typ absolut ingenting. Funderar på att sova en liten stund. Är så trött. Men borde inte. Eller kanske så jag orkar jobba sen. Gud vill verkligen ha en lägenhet nu. Typ börja inreda och fixa. Får i alla fall bestämma tapet och färg i mitt nya rum i Sunnemo i alla fall :) Det är trevligt i alla fall. Ska ha en vägg med medaljongtapet i vitt och silver och resten i vitt. Så som bakom provdockan på bilden. As fint.

Nej nu ska jag ta och kolla om det finns någon film jag vill se och kanske ladda hem :)

Puss!

Mag ont

Piss måndag. Stå och vänta på bussen tidigt i morse bland massa folk som väntar på bussar som tar dem till sin skola. Jobbigt. Somna på bussen. Trött. Mensvärk på köpet. Måste få saker gjorda. Har i alla fall gjort skinkgryta på mammas recept. Sett på barnen i bullerbyn.


Sötaste bilden idag, saknar att ha kanin..


En sån här japans spets ska jag och älskling skaffa inom en snar framtid hoppas jag för gud va söt den är!

Tappa respekten för mig själv

Jag är så jävla lycklig. Men ändå så känns det som att jag håller på att tappa respekten för mig själv. Vad jag nu menar med det. Har börjat jobba som telefonförsäljare. Visst det är ett jobb. Men jag hatar det redan efter 4 dagar. Detta passar mig inte. Jag har lovat mig själv att bara vara kvar tills jag funnit annat jobb. Fan va jag inte trivs, men jag försöker i alla fall. Säljer inge bra men som sagt försöker. Gillar inte att lura människor och byta ut min röst till någonting som är så långt ifrån mig själv det bara kan bli. Jag är en snäll, blyg men ändå framåt tjej som absolut inte är kaxig i rösten. Nej inte alls. Säger en person nej till mig så är det ett nej. Så är det bara. Men får stå ut...

Kan snart börja leta lägenhet förhoppningsvis, och det glädjer mig. För ingenting skulle göra mig lyckligare än att få bo tillsammans med Joakim.

Om tre veckor åker älskade Stina till Afrika och jag kommer sakna henne sjukt mycket!

Har också köpt fina skor denna vecka, druckigt billig öl med de bästa och myst med älskling mer än någonsin.

I morgon åker jag hem till pappa en sväng och andas friskluft och tvättar lite kläder innan det bär av till Joakim och Karlstad igen.


Trying to find my self...

Ligger i mammas soffa nu och väntar på att bli trött, har väldigt svårt att bli trött när jag sover själv. Ska kanske sätta på en film snart. I morgon ska jag provjobba på makalös och förhoppningsvis får jag jobbet :) Och påmåndag ska jag på en annan intervju som förhoppningsvis ger mig heltids jobb :) Bara att be till gudarna!

Idag har jag typ inte gjort någonting, postat paket, gått en promenad med zenta, druckigt ett glas vin med mamma och ätit utsökt mat. It's my life..

Nu ska jag ringa och säga godnatt till Joakim :)