Ingenstans under himlen

Om man bara kunde flyga bort ett tag. Försvinna. Fast bara för ett tag.

The only one


I walk my own way

Sitter och dricker te i min ensamhet. Har jobbat i dag 7-16 sen har jag och Sara gått ikring i stan och letat present till Keri. Inte det lättaste inte. Men blev bra tror jag. Sen gick vi till sundsta och satte oss, jag åt en sallad och drack loka melon (helt beroende!) Sara drack smootie och åt bönor haha. Sen kom Stina och Erika och vi satt på en filt och pratade och åt kakor. Och sen spelade vi lite kubb, blev oavgjort. Sen kom Kerstin också och så pratade vi lite mer på filten. Mysigt att bara va och prata tycker jag. Mysig kväll! Men ja nu sitter jag här och ska snart sluta ögonen för imorgon väntas mer jobb. 7-14 och sen 16-19.15. Trevligt trevligt, men har kvällen att se fram emot och det kommer bli härligt. Mycket som ska hinnas med imorgon dock. Köpa grillbart material, hämta skor hos Emma haha lät inte mycket med det känns så. Fridens liljor!


Kärleken övervinner allt

Snart kommer pappa hit! :D

The show is over

Hejsan hoppsan! Sitter här i min säng och borde vakna upp, gå till konsum, köpa frimärke och posta brev till en skola. Sen lägga mig i solen i parken nedanför. Kanske att jag köper en tidning så att jag har någonting att läsa. Verkligen vila upp mig inför en hel helg med jobb. Massa timmar! På lördag så ska Keri firas med grillning i min park. Jag ska grilla champinjoner och majskolvar tror jag. Sen blir det mys för mig för jag ska jobba dagen efter :) Men det funkar.

Köpte en fin jeansjacka igår på butiken Levis i stan. Även en vanlig svart jumpsuit på H&M :)

Funderar på att göra någonting med sambal oelek sen.. Hm får se vad det blir.

Ha en fin dag!


Gillar Eminem just nu hihi

Take a bullet

Har jobbat i dag 7-14, när jag kom hem gick jag och J ut och la oss i Hagaparken och solade. Blev ruskigt sugen på att grilla, får ta och införskaffa oss en grill. Sen gick jag in för att göra iordning mig, pappa skulle hämta mig efter 6. Vi skulle till farfar imorgon. Men allting blev för sent och den lilla sömn som jag hade i går natt gjorde så att jag inte kände mig helt pigg. Är hemskt ledsen för att inte få träffa pappa. Skulle göra vad som helst för att få se någon av dem. Mamma eller pappa. Känner mig som ett litet barn som vill tas hand om.

J ♥



Har tänt lite ljus i väntan på att J ska komma hem och har laddat hem klassfesten. Hoppas på att han vill se den. Fast jag vet nästan redan nu att han inte vill se. Han får välja. Älskar våran lilla lägenhet. Så svår att få på bild men supermysig i verkligheten.



Jag och Joakim diskuterade hund i dag. Skulle vara så fruktansvärt underbart att ha en hund. Fast det är svårt det där med att ha någon som kan passa den och om man plötsligt vill flytta utomlands ett år eller två. Men jag verkligen älskar hundar. Och vi har diskuterat fransk bulldog och japansk spets.


En liten sån här bäbis vill jag ha! Åh!

Show me the meaning...

Håller på att tvätta och ska snart göra iordning mig, hoppas på att Keri kommer snart och att hon vill göra någonting som inte kostar pengar, för är helt pank. Hade varit underbart att gå och sola solarium någonstans.

Nä nu ska jag fixa till mig :)


Gjorde det lite påskfint i förrgår. Fick en tupp av Joakims mamma för någon vecka sen så den fick komma upp i alla fall. Skulle vilja ha lite påskris också men får bli någon annan gång.


Har köpt sån där kakeldekor för att dölja de blåa plattorna. Vet inte hur de har tänkt när de har satt upp dem dock så det har jag ingenting med att göra :).

Saknar mamma och pappa så jag dör!

Är kär..

I en underbar klänning ifrån Acne!




Skulle verkligen inte vara fel att ha denna i mina ägor, men den är inte gratis så vi får se. Skulle vara helt underbart att ha denna i sommar med några snygga träsmycken.

Fick ännu ett pass bokat imorgon så ska jobba 7-11 och 16-22 i morgon. Känns tungt men ändå underbart med pengar.

Idag har jag och Keri varit ute och motionerat, sen legat i hagaparken och solat oss. Sen lunchade vi inne hos mig och sen gick vi till stan för att sitta och steka lite mer med Sara och Malin.

I hit the ground

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Var en rätt lugn kväll. Skönt. I går så var jag på bbq hemma hos Ebba för hon har fyllt år. Där grillade jag kyckling som jag fått av Sara för att hon har konverterat till vegan. Och sallad till det med champinjoner och fetaost som Ebba bjöd på. Hade bara lagt kycklingen i soya och vitlökssalt innan och det blev awesome. Till efterätt åt vi kladdkaka ifrån Royal. Sjukt god! Haha skriver bara om mat nu. Senare på kvällen åkte vi till stan och Ankan. Tror inte att jag har dansat så mycket på väldigt länge. Var väldigt kul i alla fall! 

Är ledig i morgon och det känns sjukt skönt, sen jobbar jag på tisdag och sen hela påskhelgen.


Tips om en hårolja som är underbar! Orofluido heter den och det var min frisörvän Emma som presenterade den för mig. Fick ett prov av henne och efter det är jag helt fast. Men har inte råd att köpa en flaska än. Men är ett måste när jag får. För den är dryg och räcker jätte länge. Håret känns helt underbart och ser och känns inte slitet. Luktar ljuvligt gör den också. 229 kr kostar den på http://www.bangerhead.se men i frisörsalong tror jag den kostar ca 279 kr. 

Nu ska jag ta kvällen. Eller nä kanske ska se en film, får se.

Godnatt! ♥

Want u by my side

Känns härligt att jobba. Ja det gör det. Blir en chillkväll i kväll. Hade en deppkväll igår (ang inlägget igår). Är glad idag. Bara trött. Imorgon får jag se Keri. Som jag längtar! Fick ett samtal nyss om att jag ska jobba hela påskhelgen. Pengar i alla fall :)


Kärlek så innerligt

Jag vet att man ska följa hjärtat, men..

Jag vill inte vara ledsen. Jag vill vara den glada jag. Jag vill inte att det ska kännas som att någon håller sina händer runt min hals.

Jag vill inte att det ska kännas såhär.

Det skulle göra för ont.

Onsdagen den 13 april

Utbildningar. Möten. Jobb. Fattigt. Te. Kärlek. Vänner. Ångest. Begär. Längtan. Saknad. Internet. Iphone.


Joakim köpte sött te till mig på Willys. Lever på te just nu tror jag.


Bilder ifrån fredagens trevligheter

Bilder tagna av Emelie Heden, hoppas det går bra att jag lånar :)

Jag och Sara var bjudna på lite fest i fredags och självklart blev det lite dans.

Fick låna Saras fina röda klänning, gudarskymmning vad jag vill ha en likadan!


Kikki poserar.


Vin och hemmagjord pizza.


Diskussioner om livets alla härligheter!

En fin fast inte så lång fredagskväll :)

Har börjat jobba på hemtjänsten på Karlstad kommun. Hoppas att få jobba mycket. Och ja jag känner att det kanske inte riktigt är det här jag vill jobba med i framtiden. Så ska söka till lite skolor nu i veckan. Så jag inte står där i höst jätte olycklig. Har hittat en frisör skola i bromma och i falun som är csn berättigad. Som börjar den 15 augusti. Så söka kan jag faktiskt göra. Och i Stockholm kan jag alltid flytta in hos Keri i början skulle jag tro. Ja man ställs inför många beslut i min ålder tydligen. Men jag känner på mig att jag inte kommer vilja jobba i höst. Vill hålla på med någonting kreativt.

Nä nu ska jag ladda inför en springtur :)

Puss

I must live

Still no internet in lägenheten, så är på råtorp nu :)

Några crappy pics tagna med photoboot på lägenheten (är lite rörigt också men det får ni leva med):