Julen är förbi och nu är det sjukstuga

Har haft en helt okej jul, gillar inte själva julafton utan gillar mer tiden fram till dess. Är för mycket jobbigt över jul, känslor och skit. Men har haft fina dagar med mina nära och kära ändå :) Men i tisdags så slog influensan till på västra kanal gatan. Skulle ha jobbat heldags tur men låg i sängen hela dagen och svettades och sov. Har nog aldrig varit med om värre dag. I dag har jag i alla fall kunnat ligga i soffan och kollat på film. Men det smärtar fortfarande i hela kroppen. Så blir nog inget jobb men ska försöka känna efter i morgonbitti. Vill jobba!

Nej orkar inte skriva längre. Vill bara blir frisk nu och träffa mamma och shoppa på rean, äta kräftor på nyårsafton och umgås med mina vänner :)


Och vara såhär smal igen!

Längesen vi sågs

Det var ett tag sen jag skrev. Har jobbat mycket, varit trött och varit allmänt trött på att blogga. Om två dagar är det julafton och jag jobbar hela julhelgen. Ganska bra tider så det går. Firade lilla julafton förra helgen med mammas sida. Fick fina julklappar. Så känns lite som att julen är förbi för min del lite. Men blir i alla fall hemma hos Joakims mysiga familj efter mitt arbetspass på lördag. Och mamma, Torbjörn och morfar kommer till mig på annandagen och då ska vi äta tacos och mysa. Försöker komma på en rolig efterrätt men blir nog något lätt eftersom jag jobbar kväll på juldagen.

Efter dessa julhelger och nyårhelger ska jag verkligen ta tag i mig själv. Gå ner ca 8-10 kg gymma och försöka bli mer lycklig. Försöka få intervju på Elisabethskolan och bli hudterapeut och få jobba med någonting jag verkligen brinner för.

Längtar tills jag får råd att köpa en bostadsrätt så jag får göra vad jag vill. Pyssla, måla om och vara kreativ. Ååh. Längtar tills framtiden!


Vitmålade golv


Vita sovrum och plädar..


Nej ni får ha en bra jul och ett riktigt gott nytt år för det ska jag ha! ♥

Vet inte


Så jäkla snyggt såhär vill jag se ut i vår. Funderar på att slå till på en långklänning på Monki som jag testade i dag. Fin att ha på julafton :)

Uppdaterar inte så mycket. Mitt humör är inte det bästa och trivs inte så bra med min tillvaro just nu. Skulle bara vilja slippa allting ibland. Bara få vara fri, få vara mig själv och med mig själv.

Livet i det hela



Var på stan efter jobbet med Joakim i dag. Köpte en julklapp och lite nytt smink till mig själv :) Har varit så jäkla sugen på ett läppstift. Så tog mig hjälp av en make up artist på kicks. Blev ett vardags läppstift som inte är så utmärkande. Och så köpte jag mig en ny älsklings gulddosa :) Blev även en silver glittrig klänning på H&M.

Vet inte vad det har varit med mig denna vecka. Har somnat i soffan i flera dagar i sträck vid 4-5 tiden och inte vaknat förens vid åtta tiden. Och fy det finns inget värre, man känner sig bakfull och får ont i huvudet. Funderar på om det kan vara elelementen i lägenheten som gör mig så trött.

Har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra till hösten (om jag kommer in vill säga). Och det känns så jäkla skönt. Måste bara prata med en bank för att se om det går att låna en stor summa pengar först. Hoppas verkligen att det går för annars blir det inget.

Nu ska jag alldeles strax sova. Är ledig i morgon så kan vara uppe en liten stund till :)

En titt in i nya lägenheten