Såhär pepp är jag över att Stina är hemma!


:D

Fina Zenta och fina sommaren


---------------

Ute på ankan igår, trevligt och mycket roligt folk. Blev en liten efterfest hemma hos Sara med Joakim och Mattias. Men ja nu känner jag mig sliten. Imorgon börjar jag på intensivkursen, känns härligt samtidigt som jag är sjukligt nervös.

Hoppas och ber på att jag får jobbet på Royal. Vill att de ska ringa mig inom kort, skulle vara en sådan lättnad i mitt liv att få ett jobb. Klarar inte av att bo här längre. Vill inte att mitt och Joakims förhållande ska ta slut pga det här.

Saker jag vill ha just nu:

1. Jobb!
2. Lägenhet
3. Snygg kropp
4. Höga shorts ifrån Bikbok
5. Jacka ifrån Bikbok
6. Facespray ifrån bodyshop
7. Löparskor
8. Långt hår

Att det är så mycket man vill, men nej jag ska börja med hårdbantning nu. För till sommaren ska jag vara tight och smal! Ska även gå hem ifrån stan varje dag + spinning. Vill att det ska ske någonting fort med min kropp. Typ varmakoppen diet? Nej men erkänner jag mår dåligt just nu och mitt självförtroende är inte fullt så bra det var för ett år sen. Skulle vilja krypa upp i pappas knä just nu och att han ska viska i mitt öra att allting kommer att bli bra gumman.

Någon som tar hand om mig. Gråta lite utan att någon tar illa upp. Kanske få lite egen tid. Finna mig själv.






Kärleksdag!



Ska försöka ha en sån mysig dag som möjligt med min älskling idag på alla hjärtansdag! :)

Imorgon ska jag upp halv 6 för att åka på provjobb. Be för mig är ni snälla!

Puss mina fina!

Sugen på läppstift



Sugen på att ha ett läppstift i denna kulör i min sminkväska, kanske en aningen mörkare. Jaja haha.

Imorgon bär det av till mamma på plankstek. Joakim blir med så det blir extra mysigt :)

Kl 3 imorgon hoppas jag att det går bra för mig. Amen.

Köpte föresten två koppar i dag för 3 kr styck, jätte söta mörk gröna (mammas stil) Och ett jätte fint fat med en fågel på för 5 kr, har ljus på det på Joakims bord. Tar över mer och mer här inne nu ;)

Och ja två väskor för 10 kr styck blev med också. För sluta småshoppa nu! Men det var ju så billigt :)

Annars har denna dagen varit as tråkig. Pissväder ute. Drog fram yogamattan och yoga dvdn jag gav till Joakim i födelsedagspresent och testade den lite. Bakade kladdkaka. Röjde och organiserade i min pärm så nu är det ordning i alla fall :)

Nej nu ska jag se på film med älskling <3

Het!




Tycker att Lindsay Lohan är het! Älskar hennes kläder och hennes slanka ben. Lite väl slanka kanske men ändå.

On my way

Börjar körskolan den 21 februari och förhoppningsvis så har jag körkortet i handen 3 veckor efter. Eller inte förhoppningsvis utan jag SKA ha det i handen! Är sjukt taggad!

Igår sov jag hos Sara, vi drack te och åt ost och kex och pratade en massa :) Fler sådana kvällar.
Gick hem vid ett dagen efter så stötte jag på Joakims farbror på vägen hem och sen kom Joakim som skulle möta upp mig. Vi bestämde oss då för att luncha tillsammans. Så det blev potatis/purjolöj/köttfärs soppa. Den blev sjukt god! :) Sen har jag inte gjort speciellt mycket idag. Tänkt och haft magkatarr typ. Nej men det känns som jag är på god väg. Stressar upp mig hemskt mycket, mycket pga att jag inte gör mycket på dagarna. Så jag får panik. Skönt att komma till mamma på fredag i alla fall :) Komma bort lite och koppla ifrån. Får ångest av att bo här (mycket pga att jag vill kunna leva mitt egna liv med min ordning och mina grejer), skäms för att jag skriver så. Men jag är 20 år och ska inte behöva bo såhär. Hoppas verkligen det löser sig för mig snart!


Söt bild som får mig glad! :)

Fin present


Fick en jätte fin sminkväska ifrån svenskttenn av älskade Keri, tycker den är sjukt fin :) Tack älskling!

Nu är det måndag och nystart, ska åka in till stan och anmäla mig till intensivkurs körkort. Och så ska jag köpa nya strumpbyxor (kan inte leva utan!) Nu ska jag ta tag i allting. Jobb, körkort lägenhet! Måste fixa allt detta nu nu nu!

Gå ner 10 kilo i vikt var det också! Puss!

Tell me what u want from me



Har haft klädproblem ett tag här har tillochmed skickat ett nödrop till Sara, så hon kommer snart. Men tror jag har bestämt mig nu. Var meningen att jag skulle ha en byxdress men kände mig inte bekväm. Så blev en svart klänning och en secondhandskjorta och smycken på det. Ikväll ska jag och Joakim firas, kommer bli trevligt! :)

Ha en fin lördag! ♥

Congrats!



Tänkte visa nya hårfärgen men kamran på den här datorn verkar inte vilja visa den. Men har typ röd/brun nu så mitt svarta hår får vara borta ett tag. Nu ska jag åka ner till stan på ett möte. Sen blir det bergvik för att Joakim har fått presentkort på MQ så han vill kolla lite :) Och jag ska göra mitt första besök på system bolaget. Ska köpa någon öl till ikväll. Vi ska hem till Sara för hon har fått lägenhet och sen kanske det blir en tripp till kära Ankan.


Köpte ett halsband till Joakim med en berlock på som har det datumet vi träffades på :) Och så köpte jag mig själv en berlock med samma på som jag kan ha till olika smycken :) Gulligt va? Hihi.

Ha en fin torsdag! ♥

CLA advanced

Har precis kommit hem ifrån träningen, gick bra :) Tänkte tipsa om en produkt jag kör just nu också. CLA advanced heter den. Kopierade på gymgrossisten.com vad det stod om produkten här nedan. Har kört i tre dagar nu och ja än har jag väl inte fått resultat direkt men den känns bra. Och billig är den just nu, så passa på om du vill gå ner i vikt ;) (samtidigt som du tränar vill säga). Nu väntar jag på att baby blir klar i duschen och sen ska vi se på film och mysa. Imorgon fyller han år och då ska han få paket, fast han har redan fått ett i förskott (my gööd jag är typ världens bästa flickvän haha). Natti natti! ♥

"Star Nutritions CLA Advanced består av Clarinol™ som är ett dokumenterat säkert och effektivt kosttillskott för fettreduktion. Studier visar att ett Clarinol™ CLA förbättrar kroppssammansättningen genom att hjälpa kroppen att frigöra och bränna underhudsfett, framförallt ohälsosamt bukfett, minska nyinlagring av fett i fettcellerna och öka mängden fettfri muskelmassa."



Och föresten jag är typ rödhårig nuförtiden!



Art never comes from happiness

Halv ligger, sitter, i sängen och funderar på att sova. Är trött på den här dagen. Har färgat håret hela dagen känns det som haha. Nu är mitt hår en blandning mellan rosa/rött/ blondt. Kommer absolut inte visa mig utomhus såhär, iså fall med mössa. Men imorgon bitti lägger jag i en guldbrun nyans. Sen ska jag låta håret vila ett tag :) Sen kanske det blir blonda slingor på det. Imorgon ska jag även möta upp Keri och Sara i stan och ta en fika och prata lite :) Sen ska jag träna på kvällen. Härligt!


Fin tatuering :)

Nä natti natti ♥

Alla mina andetag bär ditt namn


Fick denna bok av Sara igår för att jag fyllt år :) "Alla mina andetag bär ditt namn"

Jätte fin bok och verkar vara bra, har bara läst ett kapitel :)

Tack älskade Sara!

Sitter med blondering i (gud vad har jag gett mig in i!) Är helt orange ihåret. Men blir nog kanske bra i slutändan när jag fixat allting.

Joakim och jag tog oss en sväng in på Gengåvan (Joakims favorit affär, haha inte) Hittade min födelsdags klänning som jag ska ha på lördag (ska dock förkorta den lite) för extremt billig peng. Även en lång skjorta och en kortare skjorta. Har en dille på skjortor just nu. Kan visa sen kanske :)