Söndag

Städade i morse. Stack in till stan vid tolv tiden och köpte lite mat och grejer på hemtex. Sängkläder, badrumsmatta och en filt. Sen en ansikts spray på Body shop också. Sen när jag kom hem så var det en loppmarknad i parken här utanför. Tvingade ut Joakim och Nala på den. Blev ett jätte fint gammalt kort för 2 kr, det är en liten text som har som budskap att en riktig vän är det finaste man har. Och sen en fin gammal tavla för 20 kr. Haha.






Städning

Har satt mig till ro i sängen efter ett kvällspass på jobbet. Känner mig helt slut. Hela lägenheten känns skitig och det är grejer överallt som inte ska vara där. Så i morgon blir en dag med städning och rensning. Skulle vilja åka till Ikea och köpa nya sängkläder och typ ny badrums matta. Får se om jag får tid till det. Lilla tjejen spydde upp lite mat förut så är lite orolig. Men hon ligger och sover nu i alla fall. Längtar tills Joakim kommer hem. Vill hålla om honom och aldrig släppa taget igen. Nej ha det fint!


Saknar dessa två så hemskt mycket. Känns så fruktansvärt tomt! ♥

Julklappar jag skulle vilja ha


Fina sängkläder i vita kulörer

Lyxiga handdukar i från Lexington

Ljus i från Voluspa

Åh vad jag skulle vilja ha det fint omkring mig men allt känns bara skitigt just nu haha. Flyttar ju snart då kanske men. Då ska jag ha det fint. I morgon är jag ledig så ska ta en städning. Har flera kassar med kläder som jag inte vet vart jag ska göra av. Vill ha kvar kläderna samtidigt som jag inte vill använda dom just nu. Får kanske gå och ta dem till rödakorset eller något.

Nej nu ska jag äta och försöka bli pigg. Jobb 14-22.



Trött

Sömnen infinner sig ganska tidigt på kvällen för mig nu när jag är Nala ägare. Gick jag och lade mig nu skulle jag somna på en sekund. Kanske borde lägga mig?

Har försökt betala räkningar ett bra tag men kommer inte in på swedbank. Får välla ta det i morgon efter jobbet. Men trist när jag hade förberett mig mentalt för detta. Har jag ännu en dag att ha ångest över att betala räkningar på haha. Nej då.

Ska i alla fall sätta på mig mysoutfiten och tvinga Joakim att se på film med mig!


Fin dag

Lång frukost med Katarina från jobbet. Fixat inbjudan till en grej på jobbet. Massa mys och lek med Nala. Mys och shopping med Keri på stan. Fyndade en tröja ifrån Elin Klings kollektion, knäppt billig. Och även en klocka, åh vad jag gillar den. Har velat ha en liten klocka länge nu. Även lite grejer till halloween :)





Oops





Från http://www.romwe.com/

Liten här i världen

Har mått lite dåligt i dag. Men så är det. Har myst en massa med Nala, som är den sötaste i världen. Jobbat. Gick in på Stadium och köpte en jacka lite snabbt efter jobbet. Insåg i morse att jag måste ha en varm jacka om jag ska springa ut och in med Nala. Lånade Joakims jacka i morse liksom. Och nu i kväll var det ju jätte kallt. Blev nöjd i alla fall, blev en svart Helly Hansen jacka som är lite längre.

Ska kanske flytta i december, lite närmare stan. Vi är erbjudna en lägenhet i Tingvallastaden. Får se hur det blir, skulle vara underbart att ha det större och ha mer bekvämligheter. Blir nog så, måste få någon som hyr våran lägenhet i sådana fall.


Den är inte glansig som på bilden, den är matt.

Sov sött <3

Har fått en bäbis






Har blivit med bäbis. Lilla Nala :)

Åh nej jag har för mycket att göra. Hon är speedad just nu haha.

Puss

Baka baka baaaka

Fick en ugn av mamma och Torbjörn igår. Blev så jäkla glad. Fick även lite smågrejer till som man behöver. Så i dag tänkte jag baka grekiskt bröd, kladdkaka och broccoligratäng. Ska blir kul. Igår efter jobbet invigde vi ugnen med att göra varmamackor. Gick super bra. Den är dock liten men det funkar :)

Tillbaka till det där med hundvalp. Jag vill så gärna ha en liten bäbis att ta hand om. Skulle behöva en liten krabat i mitt liv, jag är nästan säker på det. Har hittat en en hel del kullar som jag skulle vilja kolla på. Men är speciellt kär i en.. nä två. Till vissa valpar får man med en massa grejer. Och det tycker jag är bra. Men till vissa inte.



Hur söt är den inte? Nej jag har nästan bestämt mig. Denna kull skulle jag vilja åka och kika på!

Flottig frityr stank

Fy vad det stinker i lägenheten. Gjorde ett misslyckat försök att göra egna friterade chilicheese i morse men det gick inte märkte jag. Har varit på kalas på råtorp idag och det blev att vi stannade hela kvällen också. Fick jätte god mat som alltid. Alltid när jag är hos Joakims fina familj så blir jag så avundsjuk på dom. Att ha en fin familj som man kan sitta och äta mat med en lördagkväll. Och snälla farbror Lars som är världens snällaste och som alltid ställer upp. Jag saknar så att ha en familj. Det går inte att komma ifrån det. Ser i alla fram emot att träffa världens finaste mamma i morgon i alla fall <3 Nu ska jag lägga mig så sov gott <3

Hope

Fick jag det här armbandet av någon skulle jag ha det på mig hela tiden.


Efva Attling

Valpsjuk!

Jag vill ha en hundvalp! NU!



Den här liksom. Gud vad jag saknar att ha hund!

Svenskt tenn



Fick hem ett paket i från Svenskt tenn idag. Såhär fint var det.



Och de här låg i. Två fina bordsunderlägg.




Och så här såg de ut på bordet. Löööv it!



Detta paket är till Jennie Joakims syster med okänt innehåll. Ska bli kul att ge :)

Puss


Riktigt god mat



Har jobbat till fyra idag så sprang in på Ica och köpte lax och champinjoner. Cyklade hem och skärde upp två bitar lax och slängde i allt i en stekpanna och i med svampen också förstås. Stekte på lite. Sen i med 1 dl matlagnings vin. Vitt såklart. Går ju inte med rött till fisk förstår ni väl? Salta och peppra efter behag. Sen i med grädde så det blir en sås av det hele. Sen serverar du detta med pasta. Gööör gött.


Sen den första dagen vi sågs




Fina älskade Joakim <3

Ja men bilder är la roligt



Ja dagens klädsel såg då ut så här. Lite älgjakts inspirerat om jag själv får säga det.



Dessa byxor köpte jag i dag med Emma och hon har likadana. Testade hennes innan jag köpte dom faktiskt. Satt som ett smäck Haha. Tog ett tag att få på sig dom.. Men jag älskar dom.



Detta halsband blev det också, är ifrån MQ. Kollade på det för någon dag sedan och i dag när jag gick in på MQ så var det halva priset. Då var jag ju bara tvungen att ha det.



Har bestämt mig för att vara nöjd med den jag är. Visst jag har lite större lår än vissa andra och jag har kurviga höfter. Men jag är ändå nöjd med min mage. Visst den har inte magrutor längre men det kan jag faktiskt göra någonting åt. Men mina ben kommer jag nog alltid få dras med och jag måste nog bara bestämma mig för att inte klaga på de stackars benen något mer.



Köpte en kedja till denna ljusstake idag, köpte lyktan av Katarina på jobbet. Den var fin i fönstret.



Var snäll flickvän och köpte Calvin Klein kallingar också.

Snart blir det kex och ost. I morgon blir det jobb. Puss

Scnyggt




Jag vill känna att jag levt mitt liv



Det är fotboll ikväll så jag är ensam i kväll. Käkade med Emma och co förut. Men nu är jag ensam. Lyssnar på kärleks listan på spotify och målar. Tänkte ta mig en dusch snart och sedan mysa mig ner under täcket.


Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor

Allt för sällan ser jag ljuset numera. Allt är mörkt och tungt. Att inte ha sina närmaste att kunna prata med och krypa upp till när allting känns jobbigt. Det är svårt och jäkligt tufft. Men någonstans måste jag finna ett ljus, i alla fall en liten ljusglimt. För vart man än är här i världen så vet jag att det finns kärlek överallt vart man än vänder sig. Och jag har mycket att se fram emot. Jag måste bara lova mig själv att inte gräva ner mig. Att jag är bra som den jag är.


Mitt hjärta blöder


De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Make me smile

Jobbade 7-22 igår. No lifer I know! Blev med Joakim och hans kompisar och spelade biljard efter jobbet. Skulle inte ha gjort det. Skulle bara ha gått och lagt mig. Fast vi gick hem ganska tidigt ändå. Men känner mig mör i kroppen. Och skulle bara vilja skrika och gråta rakt ut, typ jag ORKAR INTE MER!!

Men så är det. Vill bort härifrån. Vill vara nära mina vänner. Vill samtidigt leva med Joakim. Vill att allting ska vara bra. Men just nu känns det inte bra. Inte någonting alls faktiskt. Behöver någonting nytt i livet. Är så himla glad för att Keri kommer nästa helg. Så jag får träffa någon som förstår sig på mig. Det är ju inte många som gör det.

Life is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.






Usch

I dag är en sån där dag som jag känner att jag vill vara någon annanstans. Hos Keri i Stockholm eller kanske hos Sara i Skåneland. Bort bort vill jag! Går i kring tillpiffad i lägenheten men ett nytt linne, kort svart kjol och mysiga strumpbyxor. Passar på för snart åker jobbdressen på. Håller på att koka pasta och göra mitt egna recept, kassler och broccoli gryta. Kollar upp gamla arbetsprover ifrån Handelsakademin som jag hade tänkt testa på att göra.

Näää bläää känner jag i dag. Fridens!

Alexa

Är nu ägare av en Mulberry alexa. Iiih är allt jag kan säga!



Fick ingen rättvis bild på telefonen men här är den i alla fall. Längtar tills den blir så där fint utsliten!

<3

Change

Har gjort om lite här på bloggen. Men är inte nöjd. Var så länge sedan jag höll på med detta. Får duga tills jag får upp intresset igen.

Är ledig idag. Känns underbart härligt faktiskt. Har legat i sängen hela morgonen och försökt hitta inspiration till livet. Går rätt bra. Ska försöka träffa Stina en sista gång idag innan hon flyttar till Spanien på torsdag. Skulle även vilja hinna träffa Emma. Borde ta mig en sväng ner på stan också. Kanske ta en sväng med dammsugaren. Ja kanske dags att gå upp nu hihi..