Long time

Var ett tag sen, har inte hunnit att varva ner. Började jobba direkt när jag kom hem och sen blev jag sjuk, är fortfarande inte frisk men ska iväg och jobba ett kort pass nu på eftermiddagen. Sen träffa Anne på stan och sen iväg och sola om jag orkar. Blir nog en bra dag om jag mår lite bättre än vad jag gör nu.

Hade det mycket bra i Thailand längtar redan tillbaka. Finns ju inget som är bättre än att vakna till serverad frukost ta sin strandbag och gå ner till havet och smörja in sig med kokosnötolja och bara ligga där och steka och självklart bada i havet.

Var ju dock med om den där Tsunamivarningen, vi fick sitta i säkerhet uppe i bergen i ca 6 h. Spännande men också skrämmande eftersom vi inte visste vad som skulle hända. Men allt gick ju bra som tur va.

Fick även lite shoppat, var till Phuket town en dag och där shoppade vi på Expo, absolut värt att besöka om man ska till Phuket. Allting kostade nästan bara 100 bath ca 24 kr. Slitna levis jeansshorts tex.

Joakim har alla bilder så blir inga bilder ifrån Thailand just nu.. I stället blir det en bild på min drömklocka just nu. Jag velar mellan att köpa denna eller att göra mina läppar lite större. Tror dock att jag väljer det sistnämda först och hoppas på att jag har en snäll pojkvän som ger mig denna i present ;)


Thailand

Den senaste veckan har jag jobbat en jäkla massa och nu har vi precis lämnat av vår älskade bebis Nala. Kom några krokodiltårar :( Två veckor känns som en evighet utan henne. Men ska ha det underbart i Thailand och bli riktigt brun och verkligen vila ut mig.