Min onsdag

Har jobbat i dag som sagt, när jag kom hem så kollade jag på Unga mödrar som vanligt. Är så bäbis sugen, tom grät när jag läste detta inlägget. Så himla fint, speciellt när hon beskriver hur hennes man storbölar när bäbisen kommer ut, ååh så fint. Jag ska inte skaffa barn på ett tag så ni kan vara lugna mamma och pappa. Blir inte förens om 4 år eller 3 eller 2 år haha. Nej men jag har bestämt mig för att utbilda mig, få ett fast jobb som jag älskar, äga bostadsrätt och allt det där trygga innan jag kan ska skaffa mig ett mirakel. 50% mig 50% Joakim, blir lycklig när jag tänker på det. 

Har kört min diet i 3 dagar nu och det känns bra. Har varit på promenader och kört mage, ben, rumpa och armar på mattan hemma. I morgon ska jag upp hör och häpna kl 5.00 och ställa mig på promenadbandet. Eller så går jag ut på promenad ute, det avgör jag i morgon. Kan ju vara skönt för Nala att komma ut på morgonen också. Börjar jobba kl 7 nämligen, annars skulle jag aldrig gå upp kl fem. Nu jävlar så känner jag! Ska få smalare lår/rumpa! Untz untz!




Onsdag jobb

Är på jobbet just nu men sitter och väntar på en kollega, så jag mobil bloggar :) i morse var det tungt att göra i ordning sig. Riktigt trött var jag! Behöver sportlov jag med.. Vaknar som alltid av mig själv ca 5 min innan klockan ringer. Kan jag ha ärvt det av ena av min stamcell tro? Nej ha det bra!


Tisdag

http://lastnightstrash.devote.se/blogs/8748289/min-viktnedgaang.htm Min dröm är att få smala snygga lår, denna tjej har gått ifrån 72 kg till 58 kg. Och se så snygga ben hon har fått. Och allt detta på bara 8 veckor! Kan hon kan jag! Hade jag vetat vilka som läste min blogg så hade jag kanske tagit en före och efter bild i underkläder för att peppa mig själv, men tror nog jag skiter i det haha. Nu ska jag ta en promenad med Nala, sen ta en duscha, göra lunch och sen sticka i väg och jobba. Ha en fin dag!

Today Monday

Ja i dag har inte mycket gjorts, har legat i sängen halva dagen för att få min smärta i magen att försvinna. Sen vid 3 tiden så mådde jag lite bättre så jag och Joakim åkte till Willys för att veckohandla som vi hade bestämt i går att vi skulle göra. Vi ska räkna på hur mycket billigare det blir att storhandla än att småhandla på Ica Haga hela tiden. Känner på mig att vi kommer gå billigt undan med att göra såhär. Speciellt när man handlar på Willys också. Köpte i alla fall massa kyckling, fläskfile, bacon, ägg, sallad, broccoli.. ja en massa helt enkelt. Mat som passar in på en kolhydrats fri diet. Känns skönt att inte behöva handla hela tiden också, tid är pengar. Gick till Emma på kvällen för att mysa och äta mat, gräddsås benfri kotlett och sallad. Jätte gott! Blev även en super fin klippning och färgning av Emma. Hon klippte mitt hår lite kortare i nacken och mer rakt än vad jag brukar ha, skit snyggt. Är riktigt nöjd. Kan visa bild i morgon :) Känns skönt att mensvärken har avtagit och jag känner mig mer som en människa nu. Nu ska jag gå och lägga mig, även fast jag inte är ett dugg trött. Bläää! Så himla fin ring, vill ha! ;)

When you say nothing at all

Har inte haft mens på mycket länge. Och så bestämde jag mig för att jag skulle ha det nu, av någon konstig anledning. Blöder alldeles för mycket så att jag knappt kan stå på benen magen värker som att jag skulle föda vilken minut som helst. Svallningar och feber känslor. Är detta normalt? Nej fy fan ska inte ha mens på mycket länge efter det här. Over and out!

Söndag 26 februari

Godmorgon! Har tagit en lång sovmorgon med den jag delar mitt hjärta med. Gjorde scones och kokade ägg och njöt av att solen lyste in i vår lägenhet. Nu har jag lagt ett ansikte och ska snart promenera ner till stan och kolla på lite böcker på bokrean. Skulle vilja ha en lchf kokbok och en hudterapeut bok. Tänkte börja med min nyttiga liv i morgon. No carbs! Hade tänkt gå på fest igår men tappade helt suget. Så jag och Joakim gick på bion Hamilton i stället, ett mycket bättre val! :) och i fredags så bjöd vi Joakims farbror Lars på middag. Så har verkligen varit en lugn och skön helg!

Ha en bra söndag!


Älskade vän



Bild ifrån Tempel när jag och Keri var och dansade förra helgen, älskade vän vad jag tycker om dig och att du alltid finns där för mig. Vi alla har brister <3

Note to my self, fyll dina läppar med juvederm!

Helg

Ligger i sängen och drar mig.. Kikar på bikinis på nelly och funderar på att klicka hem. Måste ha en när jag åker till Thailand i april. Åh jag är så trött i dag, men ska nog gå på en promenad med Nala i det fina morgonvädret. Men måste som sagt vakna till lite först. Joakim är och hjälper någon kompis pappa och flytta på nått lager. Känner mig lite ensam, Sara därborta i skåneland vill du gå en sväng på stan och kanske äta lunch om nån timme? Nä just ja det går ju inte :(

Nej fridens liljor!

Buy me love

Ligger hemma och vilar mig ifrån dagpasset, snart böjar kvällspasset. Är TRÖTT!

Sitter och kollar på produkter jag skulle vilja ha, mamma?



En mask till min hud


Skulle vilja testa denna foundation ifrån Too faced



Och denna concealer som sägs vara magisk!

Nej nu ska jag ta mig en powernap



Fuck life!

Är så jävla trött så jag gråter, arg och återigen så jävla trött på allt. Spyr rent ut sagt! Fy fan!


Thin




Hur jävla svårt kan det vara?

Never falling

Jag vet inte när jag hade riktigt roligt, eller var riktigt lycklig sist. Ni vet en såndär dag som man kan se tillbaka på med ett leende på läpparna, när jag verkligen skrattade på riktigt så att mina ögon lyste av lycka. Skrattade så att det gjorde ont i magen för någon dag sen, åt en film. Men det räknas inte. Jag vet att jag snart är i en övergång i livet, jobb-skola. Men ändå känns allting så jobbigt. Tycker att det är jobbigt att vakna på morgonen och inte känna att jag trivs med mitt liv som det ser ut just nu. Ska det alltid bara så? Vara orolig över pengar, rädd för att bli vuxen. Samtidigt vilja ha allt det där på en gång. För då kanske jag blir lite lyckligare..

Och inte blir det bättre att jag har några av mina bästa vänner i ett annat land, stad så att man ska gå ikring och ha ont i hjärtat av saknad hela tiden.


Söndagsdepp

Ligger i sängen med en filt över mig, nyduschad. Hade världens morgonhumör för någon timme sen, så nu har jag tagit en ipren och lagt mig här. Hoppas det går över.. Vaknade med att jag visste att jag var tvungen att rensa avloppet i handfatet på badrummet. Fy fan va ÄCKLIGT det var! Men nu rinner vattnet som vanligt i alla fall. Börjar jobba kl 2 i dag. Hade helst velat ligga kvar här i sängen, men på det viset får man inga pengar :/.

Ska gå och sätta på ugnen nu så ska det bli potatisgratäng med kassler.



Hade inte varit fel att åka till Thailand just i detta nu. Men måste köpa en bikini först!

Kvällstankar

Ligger i sängen och känner mig ganska trött. Har sett på film och ätit tacos med Joakim i kväll och tagit det lugnt. Imorgon blir det stan med Keri och sen på kvällen dricka vin med samma person :)

Har suttit och googlat lite på gångband, och är jäkligt sugen. Har ju funderat på gymkort. Men jag tror inte det är min grej. Då måste man ju göra i ordning sig och gå ut i kylan haha. Blir nog bättre när det blir vår men ändå. Så funderar på att kika på en i morgon. Mitt mål att om jag köper en så ska jag gå/springa en mil 4 ggr i veckan, utspritt på dagen om jag inte orkar milen på en och samma gång. Är egentligen inte så jätte onöjd med min form på kroppen. Men vill bli lite slankare och mycket fastare. Typ samma kropp jag hade för två år sen. Vill ha snygga ben, det är mitt främsta mål. Och vill slippa den hemska ångesten jag har över mig själv. Att jag inte tar tag i mig själv. Och tror att jag skulle må mycket bättre både psykiskt och fysiskt om jag började röra på mig mer. Ja vi får se hur detta ter sig i morgon. Kanske har jag en redan i morgon, vem vet?


Har föresten inte köpt en enda paket cigaretter på 2 veckor! Känner mig i alla fall lite duktig!



Nej nu blir det kudden för mig, en ny dag väntas i morgon ♥

Sitting in da bed

Vaknade kl nio med Nala brevid mig, Joakim stack iväg och jobbade kl halv sju. Jag börjar jobba kl ett så ska snart slänga mig i duschen. Kanske sätta på en tvättmaskin. Eller så gör jag det när jag kommer hem. Är så jäkla trött på mornarna, jag förstår inte. Men det är väl bara för att jag har sådana konstiga arbetstider kanske. När jag jobbar kväll så sover jag för länge tex. Sitter och tänker på allt möjligt just nu, hade jätte svårt för att somna igår. Låg och tänkte på Thailands resan. Skolan som börjar till höst. Alla problem som jag kommer stöta på på vägen.

Nä nu ska jag hoppa in i duchen och försöka tänka mindre på problem...


Alla hjärtans dag



Har börjat denna dag med att vi hör Nala sitta och hulka, lilla gumman. Måste ha fått i sig något olämpligt. Men det ordnade upp sig med att få lite mat en timme efter. Sen åt vi ägg frukost och tog senare en promenad till Grolls och skaffade mig ett par nya arbetsbyxor. Gick in på Ica och handlade lite mat på vägen. Så har gjort ugnsfalukorv och ris nu som vi ska äta. Sen ska jag i väg och jobba. Fick det jättefina halsbandet av Joakim i present, älskar det! :)

Hade jag befunnit mig i Göteborg/Stockholm i dag och fått lön i dag så hade jag köpt denna fina topp på Zara



Men kommer nog fler toppar med kragar till våren :)

Träning

Är sjukt sugen på ett skaffa spinning kort, med omnejd! Ska tänka på det.. Sova på det. Men är så sjukt sugen på att ta tag i mitt liv (kropp) har varit på latsidan bra länge nu. Känner att jag har ont i min kropp och att jag behöver träna för att må bra. Men pengar, pengar. Ingen som har lust att sponsra denna penga sparande tjej som ska betala 5000 kr i anmälnings avgift till en skola till veckan! ;)



Home is wherever i'm with you

Blev en myskväll framför melodifestivalen med pojkvännen i stället för utgång som jag har sett fram emot. Vi har haft mysigt, ätit kött och sallad. Åt några brända mandlar också hihi. Måste ta tag i mitt ätande snart haha. Dra ner på sött och kolhydrater (men det är ju så gott!) Nej nu blir det snart James Bond, Joakims val :)


Acne klänning



Åh är helt kär i den här klänningen, ser framför mig att jag har den på stranden på kvällen i Thailand, och hela sommaren lång! Men eftersom jag försöker hålla låg buget just nu så kan jag inte köpa en klänning för nästan 3000 kr. Men hur svårt kan det vara att sy den här?

So true


Produkter och Te



Dessa produkter fick jag förra veckan, har använt i tre dagar nu och ansiktet känns väldigt rent. Fast som det alltid är när man har nya ansikts produkter så blommar allt ut så har några bölder i ansiktet just nu haha :)




Tänkte bara visa mitt favorit te just nu och det är dessa ifrån Kusmi. Fick dem av Joakim :)




Torsdag

Det här är en jobbig dag

Slut som person

Känner mig helt slut som männsika. Jobbade 15 h i går och i dag sov jag såklart till halv 12, och jag börjar jobba två. Känns inte så jävla värt. Hatar vissa dagar, hinner inte med mina älsklingar eller med mig själv och mitt hem. Skulle behöva åka till grolls och skaffa nya arbetsbyxor. Är hål i mina. Har en massa saker att hinna. Men i morgon kl 14.00 så är jag ledig ända fram tills måndag! Gudarns va underbart!

Längtar fruktansvärt mycket till att sätta mig på planet till Thailand just nu, känns jobbigt att vara ifrån min älskade Nala. Kommer sakna henne hemskt mycket! :(


Svårt val?



Det är jobbigt att alltid tänka på vad man får äta och inte äta. Jag är en sådan människa som inte orkar tänka på vad jag ska och inte äta hela tiden. Blir lätt deprimerad. Men det kanske är värt det, om man får en kropp som ovan? Värt att tänka på? Fast så jävla smal vill jag fan inte va!

Du och jag under täcket baby

Åh vad jag längtar till varmare tider, inte behöva ha strumpor och tjocka fula jackor. Det skulle vara helt underbart att sätta på sig ett par nätta skor, en klänning och en väska över axeln och så är man klar. Sitta på Emmas balkong, utan att frysa, lyssna på musik, prata om livet och dricka ett glas vin :) För att senare dra vidare till en uteservering. Åh detta ser jag fram emot. Är sjukt trött på vintern och vill bara ha vääärme och ljusare längre dagar. Just nu känns det som att vi ständigt lever i mörker.

Glad är jag i alla fall att den här dagen är över. Varit bakfull, jobbat kvällspass, sett på film med älskling och nu ligger jag i sängen och hela min kropp signalerar att den vill sova.



Party på G





Snart kommer Keri och då ska vi åka till Emma med tårta som Keri bakat till mig :)

På mig har jag mitt nya linne ifrån H&M och nya leggingsen ifrån Zara, ysl väskan får stanna hemma i risk för slitage och i stället får min dior bära all alkohol som ska förtäras. Och min lilla väska med kedja med alla nödvändigheter får hänga på axeln i natt.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Den man älskar som mest är också den som sårar en som mest.. ibland

Tonight

Kom hem för ett tag sen ifrån ett 15 h pass, har gått relativt snabbt ändå. Härliga människor att arbeta med! Just nu har Joakim killfest, och jag ligger i sängen och myser med datorn i knät. Men ska snart krypa ner under täcket ändå haha. Ska ju faktiskt upp kl 6 i morgon för ännu ett jobbpass.

Är helt insnöad på produkter just nu, tittar på Peter Thomas Roth just nu, svin dyra produkter. Men nästa månad kanske, kanske. Om jag håller tight på pengarna denna månad. Produkterna jag har kikat på lovar att ta bort pormaskar och blemmor, förfina porerna och minska förekomsten av fina linjer och rynkor. Innehåller olika syror som ska vara jätte bra. Och den andra prudukten är jag mest intresserad om pga att den kan förbättra missfärgningar ifrån acneärr som jag har en hel del av. Ååh detta är en sån underbar värld jag ska kliva in i haha.




Make up time



Har bestämt mig för att bli bättre på att sminka mig, även fast jag bara ska till jobbet. Och make up stores ögonskuggor är klart bäst skuggor att leka med.

Fikade med Sara och Malin på stan och pratade bla om könsroller och om kvinnans roll i samhället. Vi hade många olika åsikter haha.

Nu ska jag färga håret och pyssla om mig själv.

I morgon blir det tydligen en heltur på 15 h på jobbet. Härligt dä! Och just ja, finaste killen fyller år också :)


Time to take time for myself

Har suttit och läst skincitys blogg hela morgonen och fått en massa inspiration. Är sugen på en massa krämer, masker och sprayer. Vill fixa till mitt hud, få en porfri och finnfri hud. Fast det vill ju alla! :)

Snart ska jag möta upp Sara i stan, inte ofta jag kan skriva det eftersom hon inte bor här längre. Ska gå ut med Nala en sväng först och spruta på lite parfym. Fick en försenad födelsedags present av Emma i går i form av en parfym och en roller parfym (perfekt att ha i väskan) :)



Denna mask skulle jag vilja testa. Kostar lite över fyrahundra kr :)


Decleor

Gjorde en beställning på skincity.se tidigare ikväll. Blev billigt pga köp 3 betala för två. Tänkte testa ett av märkena jag ska bli utbildad i, Decleor. Beställde rengörningsprodukter och dagkräm som är bra mot problemhud. Köpte även ett kit med handkräm och läppbalsam. Ska bli jätte roligt att testa :)

Har bestämt mig för klädshopping förbud fram tills jag åker till Thailand om två månader. Handla billig mat och verkligen tänka på vad jag köper. Spara 5-6000 varje månad fram tills jag ska börja studera. Ska vara duktig nu! Ska tänka cash in king! :)

I morgon ska jag träffa älskade Sara! Ska bli underbart! :D



P.s. Tog för övrigt förhoppningsvis min sista ciggarett i dag!

I made it!

Nu blir det Göteborg til hösten, fick en plats på en gång. Det var en jätte fin skola och jag kommer att stormtrivas. Nu är det bara pengar och boende som ska fixas.

Passade på att shoppa lite på zara och topshop. Blev ett par loafers som jag kollat på, på topshops hemsida. Och ett par snygga "byxor" i från zara.