Omg

Jag är på jobbet just nu, gör sista kvällen och jobbar med underbara människor som jag kommer att sakna hemskt mycket! Har inte riktigt fattat att jag ska flytta. Kommer sakna alla hemskt mycket! Kommer dö utan Emma och min älskade pojkvän :( ska i alla fall fika och shoppa lite med Chimen i morgon :) Emma får jag träffa på torsdagskväll. Denna fina sak och en till hittade jag för 20 kr styck på en loppis i Karlskoga. Målade de vita, de var blåa innan :) riktigt fint fynd! Kram


Helgen som gick väldigt fort

I fredags åkte jag till mamma med min syster och systerson. Vi åt gott och umgicks :) i går var det stor fest för Anne som flyttar och fyller år. Det var trevligt, men i dag mår jag inget vidare. Har målat lite på mina loppisfynd, tvättat, plockat, bytt lakan och sådant tråkigt. Myst med min pojke och ska fortsätta med det hela kvällen :)


Mys i stugan

Känns som att vi bor därute, är nästan aldrig hemma. Men man måste väl passa på när det har varit bra väder. Men nu är jag hemma i alla fall. Ska strax hoppa in i duschen och göra i ordning mig för att möta upp Sara på stan :)
 
 

En liten badrums remake också

 
Köpte en vit korg på Rusta i dag som jag har lagt alla grejer jag hade på tvättmaskinen. Har kommit på att det inte är så praktiskt att ha saker därpå när den centrifugerar haha. Hängde även upp lycktan :)
 
Nu film med den bästa ♥
 

Brudkista remake

 
Brudkistan före
 
 
Brudkistan efter :) Mycket finare enligt mig!
 

Kantareller

Fick en påse med kantareller av min fina man i går, stekte snabbt upp några och åt på en rostad smörgås, resten frös jag in. Men tog upp en påse förut och gjorde kantarell soppa som jag ska njuta av och till ska jag faktiskt unna mig ett glas rosè som jag har kvar i från helgen :)
 

Kom, kom min älskade.

Har varit lite ledsen i går och i dag men kan bero på att jag är förkyld. Har även varit fina dagar. Men är skönt att vara hemma nu, ligger i sängen med en sovande Nala brevid mig. Jag tror hon också tycker att det är skönt att vara hemma faktiskt. Laddar inför jobb hela helgen med start kvart i fyra i kväll. 
 
Robin som vi hyr lägenheten av har fått ett omöblerat boende i Stockholm så han ska hämta soffan och tv-bänken. Så vi ska få mammas soffa som är ljusare och enligt mig finare än den vi har nu. Och så kan vi skaffa oss en vit tv-bänk. Ska även måla min brudkista som jag har tjatat om ett tag (ska faktiskt ta tag i det på måndag). Även fast jag mestadels kommer att bo i Stockholm detta år så känns det ändå skönt att ha det fint när jag kommer "hem". Vi har även tänkt oss skaffa dubbelsäng när tillfälle dyker upp. Då kan vi ha min vita rya matta i sovrummet :). Får hoppas jag får jobb i Karlstad också då, kan bli lite svårt men jag ska lyckas.
 
Joakim har fixat lite ute på balkongen, utemöblerna skulle behövas oljas in men de är inte heller våra så vi får se :)
 
En elgrill är tillåtet på balkongerna här så det blir mysigt med grillat framöver.
 
 
En matta och dynor till stolarna :)
 
 
 

Sjukling

Jag ligger i Joakims stuga och är sjuk, snyter mig om vartannat.
Hatar att bloggappen inte fungerar. Så blir ett litet konstigt inlägg.
Jag försöker att ta det lugnt i dag så jag orkar jobba hela helgen. Har 
Inte råd med annat. Kanske tar en liten tripp till bergvik sen för lite gott
Och underkläder. Har inga med mig ut, typiskt mig.
 
Hoppas ni har en bra dag <3 
 
 

Ikea och morfar

Sov i stugan i natt med Joakims familj och så åkte till Ikea på morgonen. Jag köpte skålen, lampan, besticken och ljusen. Kollade in mattan och den får det bli. Men tänkte att det är bättre att köpa den i Stockholm när vi åker ner, blir så mycket att dra på annars :)

Flytt shopping

Jag skulle behöva köpa en salladskål, har ingen bra. En finare läslampa än den som sitter i stugan, en fin bricka att äta frukost på, nya bestick (mina har försvunnit i alla flyttar), mängder med värmeljus som jag kan fylla i en stor vas och den vita mattan förstås. Allt detta går på ca 600 kr på Ikea. Gardiner och småplock har jag redan. Så detta ska nog införskaffas. En glädjande nyhet är i alla fall att Joakim ska bo kvar i lägenheten i Karlstad. Men det blir lite småplock för att få den att bli skapligt fin efter att jag har flyttat ur den, kommer dock inte ta med mig allt ;)
 
 
 
 
 
 
 

I wont remember

Vaknade nyss av att Joakim pussade mig hejdå, han hade bilen utanför så han var tvungen att åka innan nio. Jag känner mig små krasslig i dag, lite ont i halsen och huvudet. Jaja, ska i alla fall jobba i kväll och sedan är jag ju ledig två dagar :) 
 
Har börjat kolla lite på mattor till stugan, jag skulle vilja ha en ljusgrå eller vit ryamatta. Har kollat på lite priser och den billigaste verkar ligga på ca 400-500 kr. Hm får ta och tänka på det här. Har fortfarande inte köpt vita skor, strumpor och underkläder än. Får ta och fixa detta snart :)
 
 
 

Work it babe

Jobbade till tre, hem och slängde på mig andra kläder och gick på en liten promenad med Nala. Hem och och sen plocka lite i lägenheten (som vanligt). Har legat och slappat lite i soffan efter det och nu ska jag försöka övertala någon att bli med på en till promenad. Joakim kommer snart hem med persikor till mig också. Gud vilket meningslöst blogginlägg. Blääää!

Har i alla fall sötaste vovven i världen!




Snart är helgen förbi

Har varit duktig i dag trots intag av vin i går. I dag har jag tvättat, gjort torsk i ugn och fullkornsbröd. Handlat nyttigt till veckan för nu ska det detoxas. 5-7 kilo ska bort och det fort.
 
Har suttit och sett massa avsnitt av Walking dead, så sjukt spännande varje avsnitt så det går inte att sluta titta.
 
I veckan är jag ledig ons och tors, då ska vi i väg till morfar och grilla. Blir mysigt för det var länge sen vi sågs :)
 

Jävla fredag

Helg då. Men somnade från allting. Vaknade upp klockan nio på kvällen, tror jag somnade kl tre eller något. Men bra där Sofie. Lyckat verkligen! Kunde ha hittat på massa saker men nej jag sov i genom kvällen. Lika bra jag lägger mig igen då, så denna hemska kväll försvinner fort. Hatar att vara ensam så går och lägger mig nu och hoppas på en bättre lördag.
 

Mitt liv

Nu börjar det äntligen lösa sig allting. Skolan är betald, jag har pengar ett halvår framåt att leva på. Kom på nyss att jag flyttar om lite mer än två veckor. Shit. Mycket att göra, och mycket att tänka på. Måste få den lilla stugan jag ska bo i trevlig att bo i. Gud jag ska flytta till huvudstaden! Tror inte riktigt att jag har insett detta ännu, har varit så mycket annat runtomkring som jag har tänkt på. Stockholm liksom... jag kommer känna mig som en liten vilsen tjej i från landet. Men kommer kanske inte ta så lång tid innan jag kommer in i allting. Men kommer säkerligen gå vilse många gånger i tunnelbanan i början (i Stockholm överhuvudtaget). Jag har tur som åker en pendel i från mig som går direkt till södermalm där skolan ligger. Och att jag har 6 dagar i Stockholm innan skolan börjar så jag kan test åka lite. Ska passa på att kanske gå på allsång på skansen så jag får lite "semester". Min själsfrände blir självklart med mig de första dagarna så jag inte behöver vara ensam när jag utforskar Stockholm. Och känns också mycket bra att Anne har kommit in på en skola i Stockholm så vi kan ses när det känns allt för ensamt i vardagen.
 
Ja och annars då, jobbar på. Är trött i vanlig ordning. Har haft nattgäster tis och ons, av fina Emma och Stina. Var som förr i tiden! Sov i stugan i natt, sover så sjukt bra på landet. Har även klippt mig och skaffat lugg, vet dock inte vad jag tycker om det, för mycket att hålla koll på. Men det växer ut fort. I dag var planen att åka räkbåt med några arbetskamrater men vet inte om jag orkar, blev sjukt trött. Så får se helt enkelt.
 
 

Söndagsförvirring

Jobbade till två i dag. Joakim och jag har myst hela dagen. Jag känner mig trött och lite förvirrad över jag vet inte vad. Känner mig nog bara förvirrad pga min trötthet. I morgon kör jag ett jobbpass till sen är jag ledig en dag och helgens jobb är klart. Ska då mysa med Stina och försöka rensa ut lite. Ta tag i min kropp.

Jaja. Ska koppla bort mina tankar och se på film nu.

Godnatt


Balkonghäng och bankhäng

Det verkar inte som att en enda bank i Karlstad vill ha mig som kund. Synd för dom tycker jag. Nä jag är så trött på dom. Så nu förtränger jag dom för ett tag.
 
Har precis klippt Nala, blev inte så vackert men lite mindre hårig blev hon i alla fall :) Nu sitter jag på golvet på balkongen, bloggar och läser bloggar.
 
Längtar tills augusti, även fast jag kommer vara sjukt nervös och allt det där. Men kommer ändå bli kul, för jag vill verkligen det här. Ska försöka vara kvar på hemtjänsten som vikarie för att jobba lite extra när jag är hemma på helgerna och lov och sånt. Om jag nu orkar det, men pengar är alltid välbehövt. Kommer självklart att göra behandlingar på mina vänner/familj också.
 
Väntar spänt på min första glossybox också haha.
 
 
Ville ha en bild till detta inlägg, denna fick det bli..