Något att investera i



En skinnväst, håller tummarna på att det finns i Thailand!

Jobb i går och efter det mys med Emma på stan och hemma framför en film som vi dock somna till haha. Så är det när man sliter dagarna i ända. I dag är det enda dagen fram tills vi åker som jag är ledig. Idag har vi bokat bussbiljetter till arlanda så det är klart nu i alla fall :)

Idag tror jag att det blir vin med Emma!

Puss

Need you in My life

Onsdag har det ju varit i dag. Har jobbat och slitit från 7-16. I morgon efter kl två är jag ledig fram tills lördagkväll :) ska bli skönt. Ska fixa det sista inför vår resa. Känner mig lite stressad men det hör till. Jobbar ända fram tills jag åker..

Efter jobbet idag tog jag en efterlängtad dusch och sen åkte jag till råtorp och blev serverad lax med hjortronsås. Så jäkla gott!

Någon som har tips på lägenhet i Göteborg så är det bara att höra av sig!


Måndag

Har varit på ett bra humör idag faktiskt. Har redan jobbat ett pass och ska snart iväg på nästa. Ska bättra på sminket och sen sätta mig på cykeln igen. Känner mig lite piggare efter en liten powernap.

Kram


Min helg

Åh vad jag hatar söndag. Mår bättre idag i alla fall, men är fortfarande förkyld. Igår var en lugn lördag, mamma och Torbjörn kom förbi och fikade innan de skulle på Falkenberg revyn. Sen efter det låg jag raklång i soffan. Idag funderar jag på att bjuda hit Emma på våfflor och mys. Behöver henne idag mer än någonsin! Åt frukost på balkongen, riktigt härligt :)


Råtorp

Ligger i Joakims säng på Råtorp. Åkte hit igår för att göra något annat, var välbehövligt :). Åt räkor och såg film med Joakims farbror Lars. Ska strax gå ut och sätta mig i solen och ta det lugnt men en kopp te hade jag tänkt. Ska bli frisk denna helg. Bara måste det. Ska möta upp Emma i stan halv 6, kanske ta en fika (kopp te). Pappa kom förbi en sväng igår så bokade vi hotellrum för fyra nätter i Phuket, åh inte många dagar kvar nu! :) måste köpa solkräm! Ska försöka att inte tänka för mycket idag, ska bli härligt att träffa Emma så hon kan få mig på bättre tankar. När jag tänker på att jag ska bli hudterapeut så blir jag lycklig i alla fall :D

Ha en bra dag!


When you feel nothing at all

Nu har jag lagt mig i sängen efter att ha ätit revbenspjäll som min finaste pojkvän köpt till mig (honungs griljerade, som han vet att jag älskar). Har haft en riktigt dålig dag. Varit ledsen och inte alls tyckt att livet varit allt för lätt. Grät tom en liten skvätt på jobbet inför Malin haha. Hela den här veckan har varit jobbig för mig. Mycket pga att jag har feber och snorar som en idiot. Var uppe i natt och bytte nattlinne för att den var plaskblöt tom. Men ändå envisas jag med att jobba. I morgon gör jag sista dagen för denna vecka, och jag vill verkligen klara av det. Men jag vet inte om jag gör det, skadar mig själv om jag håller på såhär. Men sätter kl på 6 som vanligt så får jag se hur jag mår då.

Buhuu vad det är synd om mig just nuu men jaaaaa det är det! Vill ha min mamma eller pappa hos mig, och få ligga i någon av dems knä och bli bortskämd. Behöver massa kärlek just nu ♥

Om två veckor åker jag och Joakim till Thailand och det ska bli så fruktansvärt skönt. Jag längtar mer än någonsin. När vi kommer hem så är det bara ca 4 månader kvar tills jag flyttar till Göteborg. Som jag längtar. Har i alla fall mycket att se fram emot. Men först välbehövd semester.


Hittade gamla bilder på mig och mami.


Här en mer seriös bild :)

Godnatt ♥

Människor

Jag är så trött på människor. Männsikor som lägger sig i andras liv för inget. Ger kritik till människor dom inte känner och inte vet någonting om, vad de har för bakgrund hur deras liv ser ut. Varför vara elak överhuvudtaget? Jag är så förbannat trött på männsikan! Vill bara bort bort bort härifrån. Jag har lärt mig under mina 21 år här på jorden att vara snäll mot mina medmänniskor. För vi är ju faktiskt bara männsikor. Människan är nog den hemskaste varelsen som någonsin skapats. Vi bara förstör och sårar varandra.

Kan nog medge också att det finns underbara människor också. Min familj, mina vänner och min fina pojkvän!

Är bitter just nu


I morgon



Jobb 7-22. Godnatt!

Fan

Åh ingenting går som jag vill idag. Skulle gå till Ica och köpa redbull light men vad kommer jag hem med om inte vanlig jävla redbull. Bara att slänga, fy fan är så jävla arg! Skit dag!


Ben inspo



Ben att dö för. Blir hårdbantning nu!

Gårdagen



Kvällen klädsel, Monki från topp till tå.

Jobbade till två i går och sen mötte jag upp Emma för ett besök på glasbanken och lite titt in i butiker. Sen hem till Emma som bjöd på fläskfilè, det var mycket gott :)

Senare på kvällen cyklade vi till Jarkov och drack vin och firade Kerstin och några timmar efter det så cyklade vi till stan. Det var min lördag det :)

Idag är det söndag och jag har inte lämnat sängen än, men tänkte snart gå till Ica så ska slänga mig i duschen nu så jag luktar frääääscht. Sen jobb kvart i fyra!

Fridens

My fab life

Not..

Har lekt en massa med Nala och myst med henne hela morgonen. Nu ligger hon och sover. Jag ska iväg och jobba snart. Ska faktiskt bli kul. Ja så är det. Har inget annat att göra i dag ändå. Trist att vara ledig för länge när man ändå inte har någon att umgås med. Alla mina fina bor inte här och de som gör det har inte varit tillgängliga. Buhu. Hade mina partners in crime varit hemma hade jag säkerligen varit bakfull idag.

Men i morgon blir det nog utgång med några vänner :)

Vill bara åka till thailand nu! Bort bort bort boooort!




Fina outfits att ta inspiration ifrån :)

Trying to live

Blev inte mycket gjort i dag, sov i princip bort hela dagen i soffan. Fast jag kände mig värd det! Har blivit bortskämd av min prins ikväll, buffalowings och grejer :) Och nu ligger jag i sängen. 

Nä jag har inte mycket att blogga om. Eller ja jag såg det där nya Djungelns drottning eller vad det nu hette. Och i bland skäms jag för att vara tjej. Speciellt när jag knäcker kommentaren till Joakim att i Sverige hade det där föremålet (vad det nu var?) flytit för vi har inte saltvatten. Vårat vatten är mycket tyngre hahahaa jag tror jag dör. Kanske är för att jag är blond ifrån the beginning.



Gud va jag längtar tills uteserveringarna öppnar och mina bästa vänner kommer hem ♥

Huvudvärk

I dag slutade de flesta av mina auktioner, har fått sålt för 358 kr i alla fall. Alltid något. Känner mig sjukt sliten i dag, tog nyss en ipren och en lång dusch med kroppspeeling så förhoppningsvis så piggnar jag till snart! Måste ta tag i lite saker i dag så som att posta paket haha det var väl typ allt. Åh fy fan va illa jag mår :( Är as hungrig men orkar verkligen inte gå iväg och handla. Visst finns det väl mat i frysen men jag vill inte :(


Tis-ond

Började jobba halv tre i dag och skulle bara ha jobbat till tio på kvällen men det blir nu till kl sju i morgon bitti. Det går det med. Skönt att jobba 9 h extra när jag inte behöver göra så mycket. Sitter nämligen vak. Lite läskigt men tror denna natt blir lugn. Hade tänkt sova en halvtimme snart. Behöver det eftersom jag fortfarande har min förkylning kvar i kroppen. Får sova resterande timmar när jag slutat i morgon.

Annars då, igår var en bättre dag än i söndags. Lite i alla fall. Vill att mitt liv ska falla på plats snart. Vill ha alla de där pusselbitarna som saknas.

Längtar till den tiden.

Godnatt


Nere på botten

Mår jävla kasst. Kan bero på att jag har ont i min visdomstand har huvudvärk och halsont. Men i morse när klockan ringde så ville jag inte gå upp. Inte till något pris. I dag skulle jag vilja prata med någon, någon som kan prata vett med mig. För i dag känner jag mig värdelös och vill egentligen inte leva. Tänker bara ligga här i min säng och dö ja döö. Är så trött på mitt liv. Känner mig meningslös. Vill leva för mig själv och inte för alla andra. Vill inte vara kvar här...


Tillbaka till vardagen

Det är skönt att vara ledig på helgerna, men samtidigt så får jag alltid den där söndags ångesten. Det är mycket lättare att börja en ny vecka om man har jobbat hela helgen. Då är man liksom redan igång. Hatar verkligen söndagar...

Har i alla fall myst runt med min lilla familj idag, pappa kom upp vid 4 tiden och vi var till bergvik och knatade runt ett tag. Jag fick min pasta och bröd på ica haha. Jag köpte mig även en keps på stadium, så nu är jag redo för sol!

Mår fortfarande inte så bra, snuvig, halsont och huvudvärk but i will survive! Tycker lite synd om mig själv.. men såeeree!


Low carb

Denna ständiga kamp om viktnedgång. Pizza, chips, alkohol och godis i helgen. Känner mig sämst..

Har fått en påse pasta som innehåller nästan inga kolhydrater. Ska verkligen testa då när jag körde som hårdast utan kolhydrater saknade mitt älskade pasta. Och det finns BRÖD också som nästan inte innehåller några kolhydrater. Och det här brödet ska tydligen finnas på ica maxi. Åh måste dit. Blir ju lätt match om det finns både bröd och pasta jag kan äta under diet. Måste bara tjata på Joakim att följa med till Bergvik! Haha.



Har varit i Örebro i helgen och hälsat på Olivia och sett på Teater :)

Sååå

Jag börjar med de här sakerna, har mer men orkar inte lägga upp mer nu. Klicka hääär för att komma till anonnserna!




Nu känns det som att jag har lite mer koll på vad jag har, gillar ordning och när jag vet vart jag har mina saker.

Packning





Jeansshorts som jag kan leva i därnere, keps, högt solskydd så jag inte bränner mig de första dagarna som jag alltid gör. Och snygga brillor. Självklart min nya bikini ifrån Nelly också. Åh vill åka nuuu!

Kors

Nyvaken, lite irriterad och hängig. Nala blev dålig i magen i går, var bajs överallt. Och i morse var det bajs överallt igen. Inget roligt sätt att vakna till. Men men. Mår inte alls så bra i dag, men börjar inte jobba förens vid fyra så då ska jag allt vara lite piggare. Tänkte ta tag i garderoben i dag, får igår efter jobbet blev det soffläge, hade ingen som helst ork då. Det är så skönt att jag har så underbara kollegor på jobbet som har fixat jobb till mig när jag kommer hem ifrån Thailand så jag behöver inte stå helt tomhänt i maj. Det är jag så otroligt tacksam för. Så jag verkligen kan slappna av på min semester. Ååh vill bara åka nu..



Denna klocka ifrån michael kors skulle gärna få pryda min arm i dag. Joakims nya Gant klocka passar mig också väldigt bra. Synd att jag inte fyller år snart hihi.

Kläder och väskor

När jag slutar sen tänkte jag rensa min garderob och försöka sälja på Tradera för att få ihop lite mer pengar till sparkontot. Har några väskor och säkerligen kläder som skulle må bra av att komma till någon annans garderob. Bara onödigt att ha kläder jag inte använder. Tänkte köra ganska korta auktioner såå ni vet..


Onsdag 2012

Fortfarande sjuk, fast inte sådär dödsjuk som tur var. Börjar jobba halv ett i dag, har en sån där apt tur så jobbar inte alls länge. Skööönt. Sen har jag två arbetsdagar kvar och det ska jag klara med dessa bakterier i kroppen.



Såhär får gärna min första bostadsrätt se ut, vita väggar, vita tak och vitt golv. Och självklart öppna fria ytor.

Ledig tisdag

Ligger i soffan och har precis sett Top model Sverige, är tung i huvudet och har ont i halsen. Så i dag har jag bara tagit det lugnt, har verkligen inte tid av vara sjuk. Var till banken idag och frågade om banklån, måste ha en borgenär så nu hoppas jag på att pappa kan stå vid min sida så jag får förverkliga min dröm och gå min egna väg.

Annars vet jag inte hur det är med mig, känner mig ostabil och trött på allt som vanligt. Behöver komma bort och jag åker ju faktiskt om mindre än en månad. Känns pirrigt. Lämna min bäbis känns ju tungt dock. På tal om min bäbis så köpte jag en sele till henne i går pga att hon blir så stressig i vanligt halsband. Så får se om det blir bättre nu. Köpte även en ny leksak för 90 kr som Emma tvingade på mig haha, en gris som det kommer grisljud ur. Ett misslyckat köp för Nala är direkt livrädd för den. Springer och gömmer sig under sängen haha.



Hittade gamla photoboot bilder och gud vad jag saknar Färjestad tiden när jag bodde med min barndomsvän Stina



Tiden med Sara!



Och här är grisen Nala är rädd för, och jag förstår henne faktiskt när jag ser denna bild. Den är hemskt ful!


Sophie by Sophie


890 kr

Jag skulle vilja ha det här armbandet i dag runt min arm...

Ikväll blir det jobb 16-22.. känns sådär, hade hellre velat vara ledig. Men sååå äreeee!

Puss

Psykiskt sammanbrott

Har varit lite ostabil här på kvälls kvisten. Gråtit och mått allmänt kasst. Men jag har tur som har Joakim som går och köper räkor och tidning till mig och pysslar om mig. Blir glad när jag tänker på honom, han är mitt allt fina Joakim. Snygg är han också, och duktig. Jaja nej nu ska jag göra räksmörgås.

Detta skulle ha publicerats för två h sen men blev nått knas..


Godis

Ligger i soffan just nu. Funderar på att unna mig lite godis i dag. Är så sjukt sugen. Har ju inte ätit något sånt på hela veckan. Var ute och dansade med fina flickor igår. Var trevligt :) Shoppade även lite igår efter jobbet. Blev ett par jeans, en topp och nytt smink.

Ha en fin helg!