Vill inte

Har värsta depp kvällen. Funderar på att skita i allting. Har seperations ångest. Men vill helst bo själv, då jag tycker att hygien och egen tid är allt för viktig. Känner mig otroligt stressad och orkar inte längre snart. Varför var det tvunget att bli staden som det inte går att få boende i?

Joakim ska i alla fall snart gå iväg och köpa cola zero och chips till mig för att jag är så ledsen. Sen ska vi mysa framför en film. Världens bästa!

Önskar att jag kunde spola tiden framåt. Färdigutbildad och ett eget hem som är mitt, bara mitt!



Lilla plutten när hon var liten ♥

Ska föresten gå och köpa mig färg och maskeringstejp i morgon så ska jag måla om min brudkista.
Tror jag behöver hålla på och måla och ha mig. Får cykla iväg till färgbutiken på lamberget i morgon tidigt och sätta igång innan jag börjar jobbet.

Är kär i detta hus!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-norsbron-karlstads-kommun-norsbrovagen-16-3855968






Jobbade jag som hudterapeut i Karlstad och hade körkort hade jag lätt köpt det här huset! Sitta och grilla på altanen med mina fina vänner ååh. Längtar till framtiden!

Mötes onsdag

Godmorgon! Har legat ute lite på balkongen och solat denna morgon, men har hemsk mensvärk så ligger inne och vilar nu. Har napp på trevligt "kollektiv" i Stockholm. Men vill egentligen inte bo med några. Men det blir kanske bra. Är ju inte så länge och kan åka till Karlstad på helgerna om jag vill det. Hoppas på att Joakim får jobb så vi kan behålla lägenheten i Karlstad. Det vore guld. Idag

Idag ska jag vara med på mitt första apt på jobbet, blir intressant. Kommer sakna mitt jobb samtidigt som jag verkligen vill plugga. Kommer bli så kul!


Make me stronger

Har lite ny info om mina framtidsplaner. Jag fick en lägenhet i Göteborg förra veckan, när jag kom hem hade jag fått ett brev ifrån Elisabethskolan om att skolan i Göteborg ska läggas ner. Får en garanterad plats i Stockholm. Men hur i tusan ska jag få tag i en lägenhet i Stockholm? Är inte ens sugen på Stockholm, men nu får det bli såhär. Vill verkligen bli hudterapeut.

Annars då, jobb helg har gått förbi med en massa festande pga härligt väder och firande av Keri för att hon klarat av skolan. Men nu ska jag fan inte dricka på ett tag alltså haha.

Tragiska saker har även hänt i Hagfors nu i helgen och det är verkligen fruktansvärt. Och jag lider med alla som kände henne och jag hoppas att alla tar hand om varandra extra mycket just nu. Jag känner mig mycket rädd för döden och tankarna går igång och jag vet inte om jag skulle klara av att förlora någon jag älskar. Skulle göra så in i helvete ont. Klarar inte ens av att tänka på det.

Mamma, pappa, Sarah, Joakim och alla mina vänner. Jag älskar er så fruktansvärt mycket! ♥


Finaste vännen, längtar tills du kommer hem så jag får krama dig hårt!


Fri dag

Äntligen är denna jobb vecka över, HELG!

Har haft en slitig dag på jobbet, det var en som var sjuk och så nytt folk. Då blir det många bollar i luften. Men jag tror att jag gillar att ha många bollar i luften. För direkt när jag inte har något att göra så tänker jag för mycket och blir bara ledsen... I alla fall när jag kom hem så slängde jag mig i duschen, sen har jag bara legat i sängen och myst med Nala och Joakim. Men ska snart dammsuga och moppa golven tänkte jag. Gillar att börja en ledig helg med en ren lägenhet.

Har absolut ingenting planerat i helgen. Men på måndag bär det av till Göteborg och kolla på lägenhet. Hoppas, hoppas!


Sweet dreams sweetie

Har varit väldigt trött idag, efter jobbet tog jag en dusch och sov till kl halv sju. Var mycket välbehövligt skulle jag vilja säga. Men är inte så jätte trött nu... Tog en liten promenad förut i alla fall för att rensa tankarna och framförallt få luft. Joakim är och dricker öl med några kompisar och jag har bara legat i soffan sen dess. Skönt.

Längtar till helgen så jag dör. Ledig helg.

Klickade hem ett par svarta jeans och en guldring ifrån Nelly nyss. Har varit för mycket silver smycken på sistone så tänkte köra på guld ett tag. Och jeansen har jag velat ha länge. Tänkte även förverkliga en dröm jag haft ett tag om någon vecka. Det behöver jag!



Change life

Skriver inte mycket här längre. Har bara känts jobbigt att ha en blogg på senaste tiden. Har ingenting att skriva om direkt. Just nu jobbar jag för det mesta, känner mig fruktansvärt lat och slö. Det är tråkigt väder så orkar inte mycket eftersom vädret påverkar mig sjukt mycket. Letar febrilt boende i Göteborg, så om någon har något åt mig så är det bara att hojta till! Längtar till augusti så jag nästan går av, vill vara klar med Karlstad snabbt som bara den och 2 och en halv månad känns som ett halvår. Alltså sjukt jobbigt. Jag känner mig sjukt jobbig just nu. Har bara lust att stänga av mig själv tills det blir höst. Tror nog att en del av mig har gjort det redan. Eftersom jag inte orkar någonting. Antingen jobbar jag eller så slöar jag bara runt. Orkar inte ta tag i träning och min kropp överhuvudtaget. Men måste, mitt liv ska ta en ny vändning.

Emma vi ska inte bada i vassen! Slå mig hårt varje gång jag tackar nej till träning...



Drömmer mig bort

Denna dagen sög verkligen musten ur mig. Gillar inte alls måndagar.

Kryper ner nyduschad på mitt favorit ställe just nu. Sängen.


fioehfnapksfnifniafaiodfnklanfoibe

Känner mig mycket förvirrad över mitt liv just nu. Känner mig inte ett dugg lycklig. Lever ett liv som jag inte trivs bra med. Vissa dagar är det svårt att ens ta sig upp ur sängen, vill bara dra täcket över huvudet. Hur fan kan jag känna såhär? Då jag vet att jag har det bra jämfört med vissa.

Behöver tid till att tänka över mitt liv.


Var i alla fall en massa rabatter på staden i dag och jag kunde inte motstå att inte köpa en Filippa K clutch med 20 % rabatt. Jag och mina väskor.. men den luktar himelskt!