Min födelsedag

Ja inte vaknade jag pigg och glad, vaknade upp med feber och ett tungt huvud. Så har legat och sovit nästan hela dagen. Tog mig en promenad till ica i trångsund där jag köpte lite födelsedags mat, Anne skulle nämligen komma till mig på kvällen. Och jag måste ju ändå få lite tårta på min födelsedag :)
 
Anne kom raka vägen till mig ifrån Schweiz och hade med sig choklad därifrån, så himla lyxigt hihi. Så jag har haft en mysig kväll i alla fall med mys, prat och god mat. Och nu snarkar hon så sött här brevid mig :)
 
I morgon pallrar jag mig iväg till skolan vare sig jag orkar eller inte, kan vara därför jag aldrig blir frisk för att jag inte tillåter mig själv att vara sjuk.. men men..
 

En historia om drömmar man minns

 
Kämpade mig till dermaromes rea idag trots förskylning, shoppade detta snabbt på 15 min tror jag. Mycket prisvärt. Fick allt detta för 500 kr och priset för detta i butik är fyrdubbla kanske tom femdubbla. Highlightern jag köpte kostar tex 480 i butik. Så ja ni kan ju fatta vilka fynd. Är riktigt nöjd över morgonrocken också hihi. Har inte haft någon sen jag var liten och den är bara så mysig :)
 
 
Fick även välja födelsedags present av Joakim och det blev dom här, favorit ljuset och en rums spray. Lite lyx i vardagen!
 
Nu hoppas jag att jag vaknar upp pigg och glad på min födelsedag ♥

Precis så känns det

Citerat Elin Östman
 
 
 

Min vecka

Min vecka har vänt lite från att vara hemsk till någolunda. Har haft ett underbart skype samtal med min älskling, på fredag blir det bio med Emma och på lördag ska vi fira Joakims 23 års dag och på kvällen min med några fina vänner :) Kan bli riktigt trevligt tror jag! Jag gillar planering! I morgon blir det fysik och sen prov för min del. Testade föresten på att springa ute i denna kylan. Och det gör jag inte om, det var hemskt! Men jag sprang i alla fall :)
 

Minns tillbaka

 
Vänner. Livsbejakande. Annan klädstil. Annan livstil. Djur ♥. Sommar. 17 år. Bada. Sunnemo. Smala ben. Kreativ.
 

Be kind


Hur livet är

Jag är trött på att ha ångest över ångesten. Ska jag verkligen behöva må såhär hela tiden? Jag vet att det är mycket som spelar in varför jag mår dåligt. Får panikångest av att inte veta vad som komma skall. Gillar inte av att inte vara förberedd för vad jag ska göra näst kommande dag. Har nog alltid varit såhär, vilja kunna prestera. Vara bra. Min mamma sa till mig igår att jag duger som jag är. Och det säger alla till mig. Men jag tycker inte att jag duger som jag är. Det finns alltid någonting som jag mår dåligt över och ältar. Jag vill vara en glad person som ler, det får gärna vara falska leenden bara de syns utåt. Men det är jag också så dålig på, att vara falsk. Kunna dölja mitt inre. 
 
 
Jag har mycket inom mig som gör ont och som jag vet att jag måste ta tag i. Bearbeta. Kanske lämna bakom mig, föralltid. Har funderat på att kanske gå till en livsrådgivare för att få lite hjälp på traven. För jag orkar inte må såhär. Det suger verkligen livet ur mig...

Trivas

Min nyttighet som jag skulle börja med gick rentutsagt åt helvete! Har verkligen ingen karaktär överhuvudtaget.. Nu tänkte jag i alla fall sluta äta onyttigt, så som chips, godis, glass, och fika. Just att sluta äta god mat funkar inte för mig. Att hela tiden behöva tänka på allt mår jag barà dåligt av. Ska jag äta något "sött" får det bli bär och frukt. Tror faktiskt att det kommer ske en stor förändring bara på det. Och så hade jag tänk komma ut och springa lite varje dag. Lovar mig ingenting men jag gör det för min egen skull eftersom jag inte trivs med mitt yttre skal just nu. 
 
 

Dream of me

Varit en jobbig dag i dag, kände redan på mig det i morse när jag klev upp. Hade som tur var bara en behandling idag (ansiktsbehandling, favoriten!) Har varit hängig hela dagen, käkat ipren men direkt när dom går ur så kommer det ju tillbaka. Har ont i öronen, huvudet och känner av i halsen. Och just nu fryser jag och har ont i kroppen, influensan! Så jäkla typiskt. Har verkligen inte tid eller ork till att vara sjuk just nu. Men jag vet att om jag inte lyssnar på kroppen så går det åt skogen.
 
Fyndade i alla fall en BareMinerals ögonskugga på 70 % rea idag. Ska bli roligt att testa när jag blivit piggare!
 
Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde ligga och sova, men det har varit så himla svårt i flera dagar nu. Men måste verkligen försöka..
 
Saknar Emma och Stina så fruktansvärt mycket, hela mitt liv går ut på att sakna just nu... ♥
 
 
Sov gott alla fina
 

Ögat gör ont

Har precis kikat klart på sista avsnittet av gossip girl. Det var mycket fint och sevärt, har faktiskt inte sett de sista avsnitten men jag tyckte det runda av allting bra även fast jag inte sett dom.
 
Har inte fått mycket gjort sen jag kom hem.. borde plugga men har så jävulskt svårt att börja bara.
 
Har lite ont i högra ögat efter ansiktsbehandlingen i dag, kan vara så att jag inte tål fransfärg. Har smörjt in med Decleors prolagen i alla fall så får jag se om det lägger sig till i morgon.
 
 
Hemlängtan delux just nu...

Lyxmorgon

Jag har fått en ansiktsbehandling med aha denna tisdags morgon, så himla härligt! 
 
 

Miss u

Brukar inte ha mens speciellt ofta eftersom jag hoppar över de vita pillerna på kartan. Men nu kom den ändå. Och som jag hatar det, fruktansvärda smärtor i magen, mat cravings = not good when your on diet! Jag blir sjuk av att ha mens, hela jag blir förändrad. Plussa på ännu mera känslosam och det blir jobbigt i mitt fall. Så det är därför jag hoppar att ha mens liksom. Baah. Jaja nu ska jag försöka sova, försöka i alla fall.
 
 
Saknar min baby efter ett dygn, bara att stå ut... Hade inte varit dumt att ligga brevid dig nu! ♥
 
155 dagar kvar

Vill göra om mig!

 
Funderar på page med ombre/slingor.. vill göra någonting nu! Funderar på att boka tid redan i morgon på någon salong på söder. Inte lätt det här känner jag. Jag har infall hela tiden och detta kommer säkert sluta upp med att jag försöker hemma själv. Not good!

Lite bättre

 
Har ägnat eftermiddagen åt att möblera om lite här och försöka göra det bästa av min lilla möblerade stuga. Nu är det bättre än innan i alla fall...
 
Puss

Försenat tåg

 

We are here for love

 
Vi väljer inte vart vi ska växa upp eller vem vi ska växa upp med. Vi väljer heller inte hur dem som vi växer upp med ska leva sitt liv. Som tur är har man gåvan att välja själv hur man ska leva och med vem när man kommit därifrån. Det jobbiga är bara att inte längta tillbaka.
 
 

Onsdag

Jaha då var denna dagen gjord, make up lektion och tillslut en hotstone. Slängde i en vit tvätt när jag kom hem också så jag har rena kläder i salongen i morgon.
 
Såhär blev min kvällsmake på Martina i dag :)
 

Dåligt med sömn

Första skoldagen resulterade i för lite sömn så däckade nästan på en gång när jag kom hem. Sov från halv sju till halv tolv, därför inte så lätt att sova nu. Typiskt mig. Första dagen i dag i alla fall började med prov och ansiktsfaradisk, det är som träning för ansiktets musklel och det ger ökad fasthet i huden. I morgon står make up på schemat och efter skolan tror jag att jag ska stanna kvar och öva på hotstone och vävnadsdränage. Skulle inte vara helt fel att kanske lägga en aha också. Råkade gå in på jfrs hemsida och se att de hade fått in Victoria Secret produkter. Och eftersom min body mist tog slut nu på lovet ville jag verkligen ha en ny, dom är så bra när man tex är i salongen och bara vill fräscha upp sig lite så kan man spraya på sig lite eftersom de inte luktar så starkt. Så det fick bli en sån och så tog jag även en bodylotion. Får se det som en födelsedagspresent till mig själv, eftersom jag knappt kommer få några. Var även lite sugen på nagellack som luktade jordgubb när det hade torkat men det får bli i nästa order.
 
Usch har haft sån fruktansvärd hemlängtan i dag, började med att jag vaknade som en zombi och kände mig fruktansvärt ensam nu när jag är van att vakna upp brevid någon. Också att somna med någon tätt intill sig är inte helt underskattat alltså. Åh vad jag saknar dig älskling och min lilla Nala :( ♥
 
 
Dessa blev det, hade egentligen velat ha samma doft som bodylotionen men den tog slut men jag tror inte hallon och pioner doftar helt fel heller :)
 
Sov sött ♥

Dagen D

Första dagen på diet, måste ha karaktär!
 
Tar tåget till Stockholm 17.36 i dag. Blandade känslor..
 


Denna fina ljushållare skulle jag gärna ha i mina ägor, 149 kr st i från skultuna. Man kan köpa 3 stycken för ett lite billigare pris, 429 kr tror jag får tre :)

Söndagsångest

Ska inte åka tillbaka till Stockholm i dag utan i morgon men har ändå jätte ångest. Men det måste göras.
 
Skulle ha träffat Keri på stan för frukost vid 12 men jag vaknade halv och hon hade lite feber så vi ställde in det.
 
Åh skulle vilja ha sommar nu och enklare tider. Men, men på 10 veckor nu ska jag gå ner 10 kg. Alltså 1 kg i veckan. SKA gå! Ska börja med shakediet i två veckor för att rensa ur kroppen i från alla slaggprodukter. Kommer bli tufft men billigt ändå. Böhöver ju inte köpa mat på ett tag liksom. Sen efter det hålla mig borta i från chips, godis, bakverk dåliga kolhydrater helt enkelt. Kanske köper jag gymkort eller så kör jag egen träning. Fast det är jag ju mindre bra på. Men ska i alla fall koncentrera mig på kosten nu i alla fall höhö.
 
Kanske kan jag lägga in före bilder, alltså hur jag ser ut nu. Är det någon som vill det? Ge mig en kommentar då! haha. Är ju också kanske roligare för mig och se resultat sen i slutändan. Kanske kommer upp i senare i dag höhö.
 
 
Min kropp på denna bild var jag ganska nöjd med och jag kanske vägde 6 kg mindre där än vad jag gör i dag.
 
 
Denna bilden hittade jag någonstans. Den första bilden så upplever jag min kropp. Kanske har lite mindre midja men låren upplever jag så. Och hennes efter bild skulle jag vilja uppnå.
 
Klarar jag detta så blir det en liten mikael kors väska som morot i sommar!
 
 
 
 

Morgonstund

Macka och te i sängen fick det bli denna morgon. Är så trött!
 
Hittade en lägenhet på hemnet som skulle passa mig och Joakim väldigt bra, blev helt förälskad i köket och i de andra rummen också förstås. Hade jag haft jobb nu hade jag lätt köpt denna som ligger på norrstrand. Känns tom jobbigt att någon annan kommer göra det :(
 
 
Helt i min smak!

Drömmer

Drömmer mig bort i inredningens värld i detta ögonblick. Börjar få ett större intresse för inredning, tror det beror på att jag börjar tappa några av mina gamla intressen. Som att festa t.ex.
 
Skulle jätte gärna få ett presentkort på lännamöbler om någon känner för det liksom. För själv har jag inte råd just nu i mitt liv som fattig student. Dom har i alla fall så mycket fint där, vill ha allt!
 
Skulle så gärna vilja flytta till en större lägenhet (gärna med samma centrala läge som nu) med ett stort vitt vardagsrum med stora fönster och eftermiddags sol. Hittade föresten en stor jätte fin "vas" på gengåvan i dag. Som jag inte köpte! Och det ångrar jag nu, för nu finns den inte kvar. För det var någon jäkel som lyssnade på min dröm med solen som lyser in på den så någon annan köpte den buhu. 
 
Fick i alla fall tag på zinkkrukor till min och Joakims 3 blommor haha. Ska ta och köpa finare blommor i vår tror jag.
 

 
 
 
Detta skåp skulle jag vilja ha i ett badrum med favorit produkterna i, det är i från Ellos och kostar 549 kr.
Missoni home handdukar skulle gärna få pryda detta badrum också. De små kostar 145 kr och badlakan kostar 850 kr. De mindre ska jag införskaffa mig snart :)
Ittala tallrikar skulle inte vara fel. 150 kr tror jag de kostade styck.
Paradisverkstaden kommer denna fining i från och kostar 240 kr.
Fin korg att ha allt möjligt i, som tidningar och sånt :)
Dryckes glas är något som kommer prioriteras när jag flyttar hem igen. Är så trött på att ha en blandning av ikea glas i olika former. Dessa ovan tyckte jag var lite coola. Och den nedanför kommer i från lagerhouse och 6 st kostar 250 kr
 
 
 

Sammanfatting av 2012

Hade tänkt skriva en sammanfattning av 2012 men kände att det inte skulle gå och att skriva om mina mål och drömmar för nästa år skulle vara roligare, ett år äldre och visare typ..
 
Detta nya år vill jag göra allt så mycket finare, inte vara lika ledsen och låta andra personer ta min energi och att jag själv inte ska ta min egna energi och tänka negativt hela tiden. Detta ska vara det bästa året i mitt 22 åriga liv. Jag blir färdigutbildad hud och spaterapuet, jag kommer få ett jobb som gör mig lycklig. Jag saknar att jobba så jag går av lite, så ett jobb kommer göra mig superduper lycklig!
 
Året efter detta så drömmer jag om att kanske få en liten bäbis, men bara kanske. Skulle göra mig hel tror jag. Eller så köper jag mig en lägenhet som blir min bäbis. Fast har ju min lilla Nala förstås! Ett vackert hem som jag vet att jag kommer bo i några år skulle vara fint att äga i framtiden.
 
Tillbaka till detta år.. jag har tänkt att till sommaren ska jag ha mina drömben, vågen ska visa ca 10 kg mindre. Så from nu så är det slut på skit mat inte bara pga vikten utan också för min hud och för min hälsas skull. Längtar till vår och värme och framtiden. Framtiden är min och det ska ingen få förstöra! 
 
 
Hade tänkt ta en promenix med Nala nu men hon ville bestämt med sin husse till kompisen Wilde så där får hon leka i dag. Så får jag gå på en liten promenad självi stället, är ju sol ute och så kan jag passa på att köpa med mig lunch hem. Tänkte även börja skriva på mitt specialarbete men sitter lite fast i det just nu.
 
Ha en fin dag alla fina och glöm inte dricka massa vatten nu efter alla festligheter som har varit i veckorna!