Väskan som SKA bli min!

image1260image1261

Är helt otroligt kär i den där väskan! Mönstret är helt perfekt... mina nätter består av att drömma om den där. Nej inte så gravligt seriöst kanske men jag vill ha den.

Jag vill vara 25, ha karriär inom design, rik som ett troll, ha en sambo i stockholm/manhattan, helst ska han ha spanskt ursprung (men inget tvång), eller så ska jag trivas med mitt singelliv och sitta på en krog med några vänner och ta ett glasvin. Jepp så vill jag att mitt liv ska va. Inte vara 16 år och vara utråkad som ett troll. Utan jag ska vara rik som ett troll. I morgon ska jag i alla fall till Olivia och mysa med några tjejer :) Mer sånt vill jag ha. Alldeles för lite har vi träffats tycker jag. Älskar ju trots allt er mest på hela jorden! Puss på er ^^

Man är nog bara 16 år en gång, vad ska man göra för att leva ut det?

Vill föresten till Amsterdam, har läst att det är värsta modegrejset där nu, "väsk museum!" (det säger mig mycket ^^). Skulle ju passa bra när man känner en som bor där hihi. Fast hon är sjuk nu ^^  She have a bad headache and she can´t roll her eyes. Thats her words people. Ska föressten försöka sälja lite grejer jag har hemma, på bubbleroom i morgon. Fick ett mail om att det var gratis att lägga upp stuff där så man kan ju alltid försöka, right?
Nej nu ska jag kolla på Fantastic 4 : 2an. Så ha en trevlig kväll/natt.

Kommentarer
Joline säger:

IMORGON :D Och nästa helg ska vi skaka rumporna!

2007-11-09 | 22:45:56
Bloggadress: http://rangelben.blogg.se
Sofie säger:

Yes we shall!

2007-11-09 | 23:48:58
Bloggadress: http://retrosofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback