Stay with me baby

Var ett litet tag sen jag skrev någonting här. Har inget bredband i nya lägenheten. Just ja jag har fått lägenhet! Ja men vi väntar på modemet bara. Jag är sambo med Joakim i en gammal liten fin lägenhet på Herrhagen. Som det bara tar 5 minuter att ta sig till stan ifrån. Känns fint. Tänkte börja blogga mer sen när jag får bredband. Är hemma hos Joakims familj på Råtorp nu och snikar internet hihi. Tänkte visa bilder men verkade ha raderat dem. Så får bli längre fram då.

Har en sjukt lust att måla, eller typ ja hitta på något street art projekt.

Nä nu ska jag göra köttfärssås! Sen i eftermiddag ska jag och Joakim åka till Pekås och köpa billig falukorv. 14.98 är ett riktigt fynd alltså!


På tal om annat är så jag sugen på dessa skor nedan. Så det får nog bli några av dem inom snar framtid.






Puss!

ey!

Var ett tag sen jag skrev här. Har inte hänt speciellt mycket. Har umgåtts mer med Emma och det gillas! Denna helgen har jag varit sjukling. Men åkte till mamma på lördag. Eller jag körde till Karlskoga, duktig? Sen åt vi på en kinaresturang och såg på slutet av medlodifestivalen. Första gången jag såg någonting överhuvudtaget av melodifestivalen. Var mysigt.

Fick en väska och en svart tröja av mormor, tack mormor! Mamma, parfym coverstick och strumpor. Tack mamma!

Har inte så mycket i huvudet just nu, koncentrerar mig på att bli frisk tills imorgon. För imorgon hoppas jag att det händer grejer. Det måste vara min tur nu! Måste! Och förhoppningsvis löser sig mitt liv inom kort. Jag har varit trasig allt för länge nu.



Lugg



Har klippt lugg. Tror jag har 20 års kris eller något..haha

Fuck it all

Är det meningen att världen ska hata mig och göra så att jag konstant är ledsen hela tiden? Känns som att den där Gud om han nu finns inte gillar mig alls.

P.s. Hatar Swedbank gruvligt mycket!

Göteborg?

Det känns som att jag står och trampar på samma ställe om och om igen. Arbetslös. Det händer ingenting. Har världen ingenting att erbjuda åt mig? Har Karlstad ingenting att erbjuda mig? Jag är 20 år och jäkligt trött på att känna sig som 16 igen. Vill vara självständig igen, inte konstant ledsen, konstant frustrerad över hur livet är för mig. Jag har världens bästa kille i mitt liv. Det är där det sätter stopp. Jag skulle ha haft så många möjligheter att göra precis vad jag vill just nu. Är sugen på att flytta till Göteborg, Stockholm eller varför inte London? Komma här ifrån, göra någonting annat än vad jag gör just nu. Men jag tror jag gör det ändå. Satsar lite. Kanske att om jag får jobb, Joakim följer med mig?

Har en körning 13:25 sen blir det teoriplugg. Vill ha det där körkortet NU!