Joakim

Har haft en jätte mysig helg i sälen med Joakim, hans pappa och hans syster Maria. Vi har sovit en massa, åkt slalom, ätit en massa och bara myst. En helg som jag verkligen behövde.

I torsdag så kände jag att jag var nära att bryta ihop, har alldeles för mycket att tänka på. Känner att jag inte räcker till och att jag är värdelös. Har ingen energi kvar i kroppen alls. Vet inte varför jag mår som jag mår, men det är så jag känner i alla fall. Vill ha den där känslan i kroppen som man har när man inte har någonting annat att tänka på än just det där som gör en lycklig. Inte ha några krav eller måsten. Bara få va. Så som man kände när man var liten. Jag behöver stöd mer än någonsin just nu..

Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade Joakim. Jag är så lycklig över att jag har träffat honom för när jag är med honom så finns det inget annat. Han tycker om mig för den jag är.

Saknar honom redan även fast jag vet att vi ses redan i morgon.



I morgon blir det mys på stan med Emma :)

Natti <3

Shaaallaa shaaallaaa


Italienare Andrea i bakgrunden. Jag måste börja sola!

Åker till sälen med Joakim ikväll :) Puss!

Jag behöver

Jag behöver egen tid. Jag behöver sömn. Jag behöver min familj. Jag behöver Joakim. Jag behöver Emma. Jag behöver en paus ifrån allt.

Har man någon gång grävt en grop?

Sitter och väntar på Sara, sen ska vi gå och käka lasange. Vi gick till Ankan igår och såg på tre olika band, tror italienarna uppskattade det. Antonio mådde inge bra i morse, både jag och Sara tror att han har ätit allt för lite när han har varit här. Han är gluten allergiker, han har haft med sig egen mat men i skolan han inte ätit någonting tror jag. Eller så är det magsjukan. Om jag får det så DÖR jag. Ska hem och städa varenda liten vrå efter skolan. Vi ska på konsert i domkyrkan efter lunchen, sen ska vi säga hejdå och sedan SKA jag hem. Måste plugga på prov och så vill jag träffa Joakim i kväll. Hard working woman haha, nej men ändå. Nej puss på er mina fina!



Day 2 with the italienarna

Gick ganska bra igår, såg på film innan vi gick och la oss. Vi fick en gigantisk ost som smakade himelskt. Ikväll tänkte vi ta ut dem på någonting. Det var någonting på ankan, eller så drar vi till biljard nian och spelar biljard. Men tänkte att det kanske är roligare för dem att gå till ankan och kolla på några band. Hundra ååår kvar tills vi får gå och käka, totally värdelös dag. Saknar Joakim!!! Puss

I wish I was special, you're so fucking special

Ligger och kollar på wallander och ska snart gå och lägga mig. Kan inte bestämma mig om det är värt att se klart på filmen eller få sömn. Är alldeles själv också. Jobbigt att sova själv. Men i morgon får jag träffa älsk igen i alla fall. Sitter och försöker tänka ut hur jag ska kunna överleva denna månad när jag ska hyra utrustning och köpa liftkort i sälen till helgen plus att jag har en faktura att betala. Som tur vad ska jag i alla fall prov jobba nästa tisdag. Inte för att jag kommer att älska att prata i telefon med okända människor. Har telefonskräck. Men har ju ändå vg i teater så borde kunna spela en roll haha. Skulle vilja shoppa lite den här månaden, något litet. Men det var så länge sen jag gjorde någonting annat, kom bort ett tag. Hm ja, livet.

Nej puss och godnatt mina kära..


Dreamcatcher

Helloo!

Ännu en helg har passerat. Har varit hemma hos Joakim hela helgen :) Ätit med hans föräldrar och myst framför melodifestivalen. Darin kom vidare också, otippat för han är ju bäst. Nästa helg blir jag med Joakim till sälen och myser i hans stuga. Ska bli underbart att komma bort ett tag, även fast jag hade valt en solresa. Är så sjukt trött på snön så jag dör. Tappar all ork snart. Föresten så svimmade jag i fredags. Mådde inte alls så jätte dåligt på morgonen, har ju varit sjuk ett bra tag men.. ah i alla fall. Kom till torget och stod och pratade med Sara och så kom bussen. Helt plötsligt så fick jag så himlans ont i huvudet så att jag inte kunde kontrollera min egna kropp. Kände att jag skulle spy. Vi skulle gå på bussen och så helt plötsligt så dyker jag ner i snön. Drama. Får hjälp upp av Sara och jag mår skit. Fick för mig att jag skulle med bussen i alla fall för det var så nedrans kallt ute. Fanns inga platser på bussen så jag dök ner på golvet och satt där. Hörde ingenting, eller såg någonting förens vi nästan var vid skolan. Nu är frågan varför detta hände? Ingen som vet. Skulle kunna vara en hjärntumör eller så är jag bara stressad och trött på samma gång så jag inte orkar hålla min egna kropp uppe. Var i alla fall skönt att inte dricka en droppe alkohol i helgen. Fast nu är jag rätt pepp. Bara den där snön försvann så jag kunde droppa vinterskorna. Nej nu ska jag sy lite och sen kanske bada samtidigt som jag ska plugga på arlen. Puss!


Vill tillbaka eller återskapa

I'm going straight to the top

Är as trött så ska slänga ihop något snabbt här :) Myste på stan med Emma på förmiddagen. Sen på eftermiddagen bjöd jag Stina på bio :) Var välbehövligt. Mår fortfarande piss, huvudvärk och ont i halsen. Släpper aldrig. Kanske är psykiskt, jag vet faktiskt inte. Känner mig stressad, och jag mår inte bra när andra människor i min omgivning inte mår bra. Jag hatar det, speciellt när jag inte kan göra någonting. Känner mig helt hjälplös. Vill också att min framtid ska vara säkrad. Och att jag ska hitta perfekta skor till min student outfit som jag håller på att sy. keri kommer hem imorgon och vill att vi ska gå ut på fredag. Emma vill också ut. Men jag mår fortfarande inge bra och borde verkligen bara stanna inne och bli helt frisk. På lördag ska jag i alla fall se på Darin när han är med i melodifestivalen med Joakim :)

I morgon får jag träffa min mamma. Behöver henne just nu ♥

Semlisdagen i går

Var till vårdcentralen i går, var inget fel på mig tydligen. Vill bara aldrig bli frisk. Åkte till skolan även fast jag inte orkade, fick en hel del gjort i alla fall, fotade mitt och Saras projekt. Blev rätt fint faktiskt. Sen så såg vi på seven pounds på engelskan. Blev en hel del semlor i går haha. Joakim kom med råtorps bageri semlor igår kväll, han är så gullig :) Fast nu ska jag inte äta en enda semla till detta år. Ligger i sängen och funderar på om jag ska orka mig upp, små städa lite och kanske gå till pekås och införskaffa lite mat. Vet inte vad jag vill ha för mat dock, måste köpa smör för det går som smör här hemma höhö. Kan ju vara bra att ha när italienarna kommer nästa vecka också. Andrea och Antonio heter de som ska bo här :) Nej nu ska jag försöka ta mig upp.. Puss ♥



En av bilderna jag tog på Sara :) Jag har sytt/gjort om seconhand kläder till dessa två plagg. Ville få lite clown känsla över det :)

If You Find Her

Är så förbannat trött på att vara sjuk nu. Missar så mycket i skolan, känns som att jag blir sämre och sämre för varje dag som går. Får jag inte pencellin så vet jag inte vad jag gör. Vet inte hur jag ska orka ta mig till rud sen om jag nu får en tid. Telefontiden börjar inte förens kl ett så måste vänta. Måste plugga, men först ska jag kolla på avsnitt fyra av glamorama. Nej adjö, hoppas ni mår bättre än mig!


Alla hjärtansdag

Vaknade upp hos Joakim i morse, fick frukost på sängen av honom och så hade han gjort hjärtsmörgåsar. Gulligt :) Har myst hela dagen, sett på dagboken, duschat och pussats. Riktigt mysig dag :) I morgon ska jag ta mig till vårdcentralen hade jag tänkt mig, mår fortfarande inge bra. Har varit dålig allt för länge nu, så det är bäst jag går iväg. Har sådana hemska blåsor i munnen som aldrig vill försvinna. Skulle kunna döda för att få en dag utan ont i munnen. Det är hemskt! Aftamed funkar inte så bra heller. Nu ska jag lägga mig på kudden iförd Joakims t-shirt och drömma om sommaren ♥


Every saint has a past and every sinner has a future

Sitter hemma själv i lägenheten och trycker godis och kollar på förkväll. Ska snart hoppa in i duschen för att piggna till. Mår jätte dåligt, tung i huvudet, krasslig i halsen och lite feber. Men jag överlever. Ikväll blir det lugnt i alla fall, hem till Joakim och se på "upp". Har velat se den ett bra tag haha. Har i alla fall shoppat loss på apoteket i dag. Nej nu ska jag duscha. Puss på er!


En sommarnatt att förlora sig i.

Nakna fötter i gräs. Simtag i vacker sjö. En varm famn. Skratt. Punköl. Vänner. Kärlek. Vackra nyckelben. Picknick på filt. Rosa hubba bubba. Ingen morgondag.

I don't want to wake a single morning without you beside me

Pratade nyss med Joakim, saknar honom. Förhoppningsvis är han frisk nog så vi kan ses i morgon. Är hemma hos pappa nu. Åkte dit i dag. Kände att jag behövde det. Så nu har jag myst en massa med honom och med hundarna. Ätit gott såklart. Tuffi ligger här brevid mig och myser. Åh vad jag älskar att ha djur i soffan, inte ofta det händer om pappa är i närheten haha. Mysigt är det i alla fall. Min mage är fortfarande i obalans, uppsvälld och inte allt för underbar. Pappa kollar på en typisk pappa film på sexan. Kanske ska ge mig in i den, kanske inte. Nej jag drömmer mig bort på nätet i stället tror jag. Fick en jätte fin klocka av pappa idag, den var dock lite för stor så ska fixa det i morgon. Balklänningen är fixad också. Speciell och fin. Nej nu ska jag hämta en nattsmörgås.. eller nää onödigt. Eller kanske inte, har inget bröd hemma i karlstad haha. Godnatt mina fina älskade!


We all need a place to rest. A chest to lean on when times get rough.

Har haft mensvärk i princip hela dagen, fast det är fan värst nu. Emma var här förut och badade och såg på film med mig. Alltid härligt med Emmas sällskap. Sitter och kollar på glamorama på tv3 play just nu. Får mig att bli pepp på att börja med någonting eget, flytta eller att typ erövra Karlstad. Är sugen på Stockholm, är sugen på en massa pengar, shopping, träning, festande. Nej i morgon ska jag ta tag i allting. Typ. Har skickat in mitt Cv lite överallt, ja man kan alltid försöka. Känner mig förvirrad i allting just nu, familjen ja och allting. Måste klara matte B kursen, annars så tar jag ärligt talat livet av mig. Känns som att jag har för lite tid med allting bara. Orkar inte med min egna inställning heller. Så jag struntar i den och lever på som vanligt. Kämpa lite mer ska jag försöka med. Skulle behöva ha någon att prata med, en livscoach eller något liknande. Allting är egentligen underbart i mitt liv just nu, bara ekonomin, matte Bn och saknaden som skaver egentligen. Nej nu ska jag ta mig lite kycklingsallad, fortsätta kolla på glamorama och vänta på att min kära roomie Stina kommer hem.

Puss på er!

Se På Mig



När din väg är lång och du är trött
Men du måste ändå gå, mmm....
Och när skuggorna börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar

Grekland!

Skulle verkligen vilja besöka Grekland en vecka denna vår, hade varit underbart. Åka dit med Joakim och bara koppla bort allting och njuta av värmen och kärleken :) Åhh jag vill. Nej nu ska jag sova. Natti.


Sunday

Hejsan på er! Ligger i sängen och känner mig lite krasslig. Tog dock en ipren för någon timma sen så mår lite bättre än förut. Är livrädd för att bli sjuk. Mådde ju inge bra några dagar innan helgen där. Hoppas inte att det blir värre eller något nu. Joakim ska till vårdcentralen i morgon på halsprov. Vill vill inte bli sjuk! I fredags var jag hemma hos Joakim och myste. Såg på flickan som lekte med elden och åt pizza med hans föräldrar. I lördags så luncha jag på donkan med mamma, mormor, kusin och Theo. På eftermiddagen så vankades det kalas hemma hos Joakim, fick träffa hans mysiga släkt, äta god mat och tårta. Sen senare på kvällen drog vi till biljard nian och hängde lite med hans kompisar och hans syster :) Det var mysigt.

Ingen pappa fick jag se denna helg heller :( Känner mig liksom inte hel. Känns jätte jobbigt. Har inte träffat honom sens julafton. Känns jobbigt när det inte skiljer så många mil ifrån oss längre.



<3

Freitag

Äntligen fredag! Sitter själv i lägenheten och väntar på att Joakim ska komma och hämta mig. Vi ska bara mysa och kanske se på film :) Så det blir en lugn helg. Stina har åkt hem till kära Sunnemo och alla andra jag känner har nog också dragit hem för att få matkoma. Jag åt nyss en omelett jag. Inte super gott men inte heller super äckligt. I morgon ska jag i alla fall äta sallad på donkan haha. Orkar inte pommes tror jag. Mami bjuder tror jag. Hade hoppats på att pappa skulle komma någon dag men blev icke så pga några omständigheter. Han kanske kommer på söndag, jag kan ju alltid hoppas :) Skulle vilja åka hem någon helg och pussa på hundarna också. Kanske nästa helg. Jajaaa nu ska jag kolla på färjan tills Joakim kommer :) Puss på er och hoppas ni får en fin fredagskväll!



Times of our life

Hemma i dag. Känns lite trist. Men hade feber och fruktansvärd huvudvärk i morse. Kan vara Joakim som har smittat mig, han är hemma ifrån jobbet i dag. Hade tänkt ringa till Lilian på kirurgmottagningen och kolla när jag får en ny tid där. Benet känns bra just nu dock men kan alltid vara bra att kolla upp. I morgon ska jag ta mig till skolan oavsett om jag känner mig dålig. Har inte tid att vara sjuk just nu. Förhoppningsvis så kommer pappa till mig ikväll, han skulle ju ha kommit igår men hade förhinder. Ikväll tror jag att alla mina vänner ska till Ankan och dricka öl. Även fast jag är sjuk hade jag inte velat gå dit. Känns lite trist att vara själv hemma dock, men ska försöka dricka mycket vatten, bada och mysa med mig själv så gott som det går. På lördag ska jag luncha med mormor och mamma om jag hinner, för på eftermiddagen ska jag hem till Joakim för hans släkt kommer och firar honom :) Mysigt. Nej nu ska jag ringa pappa och kolla hur det blir. Vill verkligen att han kommer. Saknar honom så fruktansvärt. Börjar sakna Keri hemsk mycket också. Flytta hem!


Can't slow down

Godmorgon säger jag! Denna jobbiga onsdag är här. Har en lektion kl halv 4 i dag. YEAH. Mysig morgon med Joakim i alla fall, han verkade rätt glad över mina presenter. Hoppas han var det i alla fall :). Ligger fortfarande i sängen, borde egentligen gå upp and take a shower så jag vaknar till. Jobba lite med projektarbetet och sedan take da bus to town. Den 23 februari kommer det bo två italienare här hemma hos mig och Stina. Sara kommer också givetvis att bo här med oss. Känns för sent att ångra sig nu haha. Nej duuschaa! Puss!


Om bara tryggheten kunde rädda mig



Ovissheten gör mig rädd. Allt här i livet är så ovisst. Aldrig har man någon koll på vad som sker i morgon. Eller dagen efter i morgon. Inte ens om en månad har man koll på vad som händer. Ovissheten gör mig rädd.

Om bara tryggheten kunde rädda mig.


The town that gets me high



Denna bild ger mig sån cravings på våren så jag dör. Enkel outfit med små söta färgglada ballerinaskor. Klockan och skinnisen är ju en hit också!

Mår lite bättre i dag. Har fruktansvärt ont i nacken men annars så dödar jag huvudvärken med ibumetin. Ska snart ta bussen in till stan och köpa mig busskort och kolla på en present till Joakim, om jag hinner. Sen bär det av till branstationen på kurs i brandsäkerhet. Se you guys later.. Puss!