Gott nytt år!

Blir karlstad i dag ändå, Emma ballade ur :( Men det blir nog trevligt här med :)

Nu ska vi in till stan och skaffa busskort och saker att förtära i afton. Sara och jag ska baka semlor tror jag :)

Puss!

You fall hard I fall harder

Galen vinboxkväll igår blev det, slagsmål och alldeles för många glas vin. Vi var hemma hos Sofia på viken sen tog vi bussen hem till Anne på kroppkärr. Kom hem runt ett i dag, duschade och gick och la mig. Sen följde jag med Stina in till stan för att handla mat och försöka hitta någonting bärbart till Stina. Blev att vi köpte ett varsitt läppglans och ansiktsmasker i stället. Köpte också en massa mat. Jag har haft cravings på kräftstjärtar hela dan men självklart var de slut. Men hittade nån vakumförpackad sak, säkert skit äckliga. Ska äta dem i morgon med saffransoppa och fetaost. Längtar redan haha. Emma blev med hem ifrån stan och så förtärde vi pyttipanna och glass. Kollade på vår älskade film 6 points. Undrar hur många gånger vi sett den? haha. I morgon var det tänkt att vi skulle vara hos Mirjam på rud. Men Olivia ville att vi skulle gå på nyårsfesten i folketshus i Sunnemo. Vi kom på att det kanske skulle vara skönare att ha någonstans att vara på hela kvällen, kunna ha pumps och ja dansa som galningar. Så förfest hemma hos Olivia i morgon och massa mys. Stina ska dock inte bli med den tanten :( Försöker tjata på Sara, hoppas hon blir med i alla fall. Nej nu ska jag sova, hoppas ni får ett bra nyår med massa raketer och skumpa :) Puss!

Expect the best,
be prepared for the worst,
fuck what others think
and do your own thing



Trying to be good

Jag och Sara planerade mitt födelsedagskalas som ska äga rum om en månad igår natt. Jag ska ha ett riktigt barnkalas, som ska börja klockan 3 på dagen och sluta klockan 5. Fiskdamm, chokladbollar och allt som har med barnkalas att göra. Sen efter klockan 5 så blir det lite mer vuxnare kalas med med ryskaposten, diskolampa och tacos. Sen senare barrunda. Kommer bli mycket roligt tror jag :) hihi. Fick mitt paket genom brevinkastet förut, ringen som jag beställde var awesome och byxorna har jag inte testat än men de var riktigt fina att titta på i alla fall :D Ska snart gå ner och kolla om det finns någon tvättid. Anne vill att jag och Sara blir med till george i kväll och myser, så kanske vi gör det :)

Har tänkt över mina nyårslöften också:

1. Sluta röka!
2. Ta mer ansvar
3. Inte släppa in människor så lätt inpå livet
4. Undvika sådana där engångsgrejer. Som ändå inte leder någonstans
5. Shoppa kläder för de där pengarna som går till ciggen. SKOR!

Borde faktiskt kunna hålla alla, :)


Dansa i neon

Hejsan hoppsan! Ligger i sängen brevid Sara just nu, små pratar och har mensvärk i symbios. I dag har jag varit på sjukhuset, har bara ett besök kvar nu faktiskt. Sen stan med Sara och Stina. Fast Stina åkte hem pga pengabrist haha. Gick sjukt länge, hittade ingenting, pratade med en massa folk som vi kände, käkade kinamat, hittade lite grejer. Sen åkte vi till bergvik och strosade runt. Hittade några grejer som har potential till nyår, hoppas att mitt paket kommer i morgon eller något, annars är jag körd. Sara köpte porrskor och jag köpte sexig bh. Sara köpte en sparkdräkt och jag köpte ett kors. Fatta snygga vi kommer vara på nyår ;) I morgon har jag noll planer, så ska försöka kolla tvättid och sen leka med Sara lite senare (kanske åka stjärtlapp) för hon har dejt på stan på morgonen. Nej nu ska vi lägga oss i fosterställning, godnatt. Puss på er!



HAHA jag viker mig av skratt, jag och Sara i tvåan. Tur att vi har någon skam i kroppen idag i alla fall haha eller inte.

I've been lost I've been found, I've been foling around.

Been there, done that, messed around. I'm having fun, don't put me down. I'll never let you sweep me off my feet.


Nu ska jag sova på riktigt, hoppas jag vaknar tidigt i morgon. Ska in till stan när det öppnar hade jag tänkt. Rätt mysig dag ändå, även fast jag sovit mest hela tiden. Nej puss på er mina vänner och sovsött <3

Min lever hatar mig

Hejsan! Stina ligger i soffan och snarkar högt som en häst, jag ligger i min säng med mitt fluffiga täcke och myser. Väldigt mysig utgång i går med Sara och Stina. Det var sjukt halt ute igår och i dag har jag många blåmärken på kroppen om man säger så. Fast ett är speciellt stort, ett på låret. Det ser ut som ett skoavtryck ungefär. Ja men i alla fall, Sara kom hit till oss vid åtta igår. Dock låg vi och sov då så hon fick peppa till oss. Åkte in till stan vid halv 12 och åt pizza på alpina, sen gick vi till coffeehouse by george och drack öl. Sen var vi väldans länge på bk och pratade med en massa folk. Var mest oldies ute igår, skit kul att diskutera med äldre människor om hur de får sina förhållande att fungera haha, Stina hade tusen frågor till polisen. Tyckte dock inte att hon fick så många bra svar. Sen åkte Sara hem. Jag och Stina frös ihjäl så vi gick in och pratade med gubben på torgkiosken. Han bjöd på godis. Sen åkte vi till norrstrand för att joina Sara för hon var inge trött utan speedad. Vi gick på efterfest, en väldans lång sådan. Halv 7 tror jag vi gick och la oss. Var så himla kul också för hela kvällen trodde jag att några av killarna var homosexuella, så tillslut var jag tvungen att fråga. De såg ju ut som värsta söta paren haha. Jaja nej nu ska jag sova och i morgon blir det shoppning och sjukhus. Puss!



Fick denna söta fickspegel av Keri i julklapp :) Fick även ett doftljus som luktar lakrits! Tack gumman :)

Vi är barn av vår tid

Sitter i soffan med Stinis och kollar på tomten är far till alla barnen, hade tänk att vi skulle bjuda Keri på mat i dag men det blir inget av det i dag eftersom vi alla är rätt sega. Emil har varit här nästan hela dagen och myst med oss, gillar't. Vi tre har suttit på rad och masserat varann och sett på en massa film :) Blev score igår. Men vi hade rätt kul ändå :) I kväll tror jag det blir mysutgång med Stina och Sara.. Ta det lite lugnt men ändå göra någonting. Blaaa nej nu ska jag steka någonting. Puss!

I like you so much better when you're naked



Oh the clever
things I should say to you
They got stuck somewhere
Stuck between me and you

Oh I'm nervous
I don't know what to do
Light a cigarrette
I only smoke when I'm with you

What the hell do I do this for?
You're just another guy
OK, you're kind of sexy
But you're not really special

But I won't mind
If you take me home
Come on, take me home

I won't mind
if you take off all your clothes
Come on, take them off

'Cause I like you so much better when you're naked
I like me so much better when you're naked
I like you so much better when you're naked
I like me so much better when you're naked

Är så sjukt festivalpepp så det finns inte! VÄRME GITARR SPELANDE KILLAR TÄLT FYLLA ALLDELES FÖR MYCKET TOBAK FOLK SOMMAR ÖL VIN VATTEN INGEN DYGNS RYTM DANS MUSIK STOCKHOLMARE AAH JAG DÖR.


All I want for christmas is you

I dag fick jag reda på att min älskade katt Pelle, han som har funnits med mig i nästan hela mitt liv, han som värmt mig i sängen under min uppväxt har lämnat oss. Jag kan inte riktigt förstå det just nu. Någonstans inom mig känner jag att det var bäst för honom, att där han är nu har han det mycket bättre än han har haft det på sistone. Den tanken får mig att inte känna mig lika ledsen. Han blev nästan 15 år gammal och det har aldrig funnits någon bättre katt.

Men som sagt jag orkar inte vara ledsen just nu.

I morgon åker jag äntligen till Karlstad och då ska det inte gå lugnt till. Inte för min del i alla fall. Gindrinkarna ska flöda och vinaren ska tömmas. Men först hade jag tänk städa hela lägenheten, varenda list, varenda hörn. Sen ska jag och mitt ekipage våldgästa Sara och krama sönder henne när hon anländer. Dansa på hennes barstolar och vräka i oss tårta. Mina vänner jag har sådana planer, ni skulle bara veta. Nej nu ska jag gå ner och vara social mot min fader. Hoppas ni har haft en härlig dag :)


Jag skulle typ döda för den där outfiten, speciellt klänningen! På lördag ska jag slänga mig ut i affärerna bakis som ett as och leta upp den perfekta nyårsklänningen... Råkade shoppa lite på nätet förut också, känner mig farlig just nu.


God Jul!



Hoppas ni får en underbar julafton med massa paket och kärlek <3

I Want It All

Jävla bingolotto, orkar inte. Denna eftermiddag har jag haft en massa panik här hos mamma. Så nu har jag bestämt mig för att bli hollywoodfru för jag klarar inte göra arbetsprover tills den 15 januari + projektarbete och allt annat på det. Jobb till hösten eller hollywoodfru får det bli. Skola får det bli 2011. Fast jag ska inte tänka på detta nu... I morgon är det julafton. Blir nog den sista gången jag får se pappa på över en månad eftersom han åker bort :(. Är lite arg på att inga affärer är öppna på juldagen heller, hade velat shoppa lite. Funnar dock på att beställa ifrån nätet, lite grejer tills nyår.. Nej nu bara babblar jag, men är så sjukt uttråkad. Målade klart förut också så nu har jag absolut ingenting att göra förutom att dricka vin framför jävla bingolotto. Jag hatar bingolotto! BAAAAAAH! Skulle behöva gå ut och ta en joggingtur eller typ köra ett spinningpass. Pumpa ur all energi. På fredag vet jag i alla fall två som kommer vara hyper!

GoD jUl



Gillar inte att visa upp saker, så det får bli en liten bild ;)

Jag går inte isär när jag går med dig



Denna morgon väcker mig mamma också, hon hade fått sovit lite i soffan för att jag hade tydligen blivit jätte arg när hon hade tänt lampan tidigt i morse. Jag hade grymtat någonting (inget som jag minns) haha. Men ja nu är jag vaken i alla fall. Har drömt om mitt hår i natt, jag ska enligt min vägledare i drömmen raka av lite av mitt hår och få långt hår. Hur ska detta fixas? En förändring ska det bli i början av februari i alla fall. Mitt nittonde år ska bli en förändring av en massa så varför inte börja med håret ;) Något liknande som hon på bilden däruppe har ska jag försöka fixa tror jag. Nej nu ska jag ska duscha!
Ha en braig dag :)


Strange And Beautiful

Målat lite. Blev inte så bra som jag förväntat mig. Kanske blir bättre när jag är klar. Är sådär jobbigt mätt denna kväll också. Mamma sover. Sofie är vaken. I morgon ska Sofie och Mamma göra stan i Hagfors. Jag vill finna kedjor. Men vart är frågan? Har massa ideér till saker. Kan bli bra. Mindre bra. Eller helt värdelöst. Ser i alla fall fram till att komma till Karlstad och fixa allting. Jag gillar inte att leva i en resväska. Även fast jag borde vänja mig. För så kommer säkert mitt liv se ut i några år framöver. Nu duscha och smörja in mig. Sen sova brevid mamma.



Natti <3

Flying over you all

Kröp ner brevid Stinis i morse, hon hade så kallt i sitt rum så jag kröp så tätt intill henne som jag kunde haha. Sedan när vi gick upp har vi bara förslappat oss framför teven, sett på en massa filmer och pratat en hel del. Blir nog bara Stina jag får se i dag för mamma kommer snart och hämtar mig, med sin bil faktiskt. Den blev lagad i dag, så är glad för hennes skull :) Ska måla och mysa i kväll bara. Nu känns det som att vi lanar, alltså Stinis och jag haha, jag kunde bara inte lämna min dator hemma i morse. Och Stina har en ny som hon leker febrilt med.

Vill att det ska vara fredag nu nu nu nu.. AAAH!



Denna bild är ifrån förra nyår, mysig middag hemma hos oss med små presenter till alla. Sen en fest på norrstrand, fast där blev vi utslängda haha. Sen var vi hos en kille ifrån Sunnemo som vi hittade på festen.. Sen en massa bravader. Undrans vad det blir i år :)

OmDuBlundarSåFinnsJagInte

Det är väldigt lätt att förstöra mig. Det är nog ingen som riktigt vet det. Vet att jag kan gå sönder hur lätt som helst. Det skulle ju göra mig ännu mera sårbar än jag redan är. Om det nu är möjligt. Och jag vill inte det. Att falla för någon handlar om att göra sig sårbar. Men om man redan är det, hur gör man då?
Man ser till att aldrig komma någon tillräckligt nära.

omdublundarsafinnsjaginte.blogspot.com

Night Time Is The Right Time

Gick en promenad med mami förut, satte på mig typ alla varma tröjor och jackor som hon hade kändes det som, men jag glömde bort benen. Kallt som attan. Råkade köpa med mig en tavelduk och akrylfärger så kvällen har ägnats åt att skissa på tavlan innan jag ska kleta färg på den. Blir en liten suprise för Sara :). Mamma ska skaffa penslar till mig i morgon så i morgon åker förhoppningsvis lite färg på den. Känner mig sjukt kreativ och driven just nu, vill göra saker hela tiden aaaaaaaah så känner jag. Ställa mig på ett berg (sten) och skrika. Har också gjort fotbad och duschat as länge. Smörjt in mig på hela kroppen och sprutat något väldoftande på fötterna, härligt! I morgon bitti åker jag med mamma och Britt-Marie till Sunnemo och så ska jag krypa ner brevid Stina och sova en stund. Sen träffa de andra flickorna :) Mamma förtäljade för mig förut att mormor har fixat en som ska intervjua mig ifrån vf om mitt projektarbete när det är klart, blev faktiskt sjukt pepp på att bli klar nu. Och Sara har fått utställningslokal i stan i dag, glad för hennes skull :D.

Kom på att jag skulle velat ha med mig en massa mer tvätt hem till mamma, skit också. Får kanske försöka få en tvättid till veckan. Nej nu ska jag skissa vidare på tavlan och försöka bli trött :) Puss!



Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott




GrrrrBrrrr

Nu har morfar och Maywor gått, och vem är mättast? Jo det är nog jag.. Är faktiskt redan lite trött på att vara såhär mätt. Fick en twist påse av morfar också som jag bara inte kan spara (fast det gör jag nog). Men bättre att äta upp sig kanske haha. När jag gick och handlade åt mamma förut så såg jag min stora kärlek som jag hade under hela högstadiet haha, var lite jobbigt. Jag är ju inte direkt samma person som jag var då.. jaaja. Var lite trevligt ändå. Blev ju aldrig något med det ändå. Pratar med Stina nu, funderar på att ta morgon bussen i morgon och åka till Emma och bli klippt och träffa mina flickor. Blir väldans tidigt men mamma har ju ingen bil. Hmmmmmm... Mjaaaa...

Har en sån överskotts energi gaaah! Ska sätta på mig varma kläder och gå ut i Hagfors kylan sen tror jag...

Öppnade precis ett paket ifrån mammas kille, två ciggpaket haha tack så jätte mycket. Klarar jag mig fram till nyår förhoppningsvis för efter nyår så ska jag inte röka en enda cigg på flera månader, helst aldrig mer :)

Nej snöööööskorna ska på tjoheeeej!

Sara jag bjöd Keri på middag på annandagen nu, så att du vet :)

Puss!

I don't know what I want

Vaknade alldeles nyss av att mamma springer in i rummet och gråter hysteriskt. Hon skulle åka och handla och så funkar inte bilen. Hon ska åka till sin pojkvän på torsdag så hon har panik just nu. Tycker synd om henne :( Hon väntar på en bärgare ifrån Karlstad nu.. Förhoppningsvis så har det löst sig inom två dagar, för hennes skull. Får ta och göra iordning mig nu och gå och handla till henne :)


Likgiltighet

Varit hos mormor nästan hela dagen, jag små åt hela tiden så när vi väl skulle äta var jag inte så hungrig. Men gott var det. Fick fina saker ifrån mormor, tack :) Blev väldigt trött och lite små deppig. Vet inte varför jag blir så. Men försökte hålla humöret uppe. Längtar redan till karlstad, vet inte vad det finns som jag saknar där dock. Men på fredag får jag återse mitt karlstad i alla fall. I morgon kommer morfar, middag och mys. Ska tvinga mamma att göra knäck.. På tisdag och onsdag har jag inga planer. Men blir nog lek med Olivia, Angelica och Stina någon dag förhoppningsvis :)

I can't. I can't i can't i can't.
I can't do this anymore. Its going to kill me. I just can't.



Maby it's just me

Har precis vaknat och mamma har serverat mig smörgås med julskinka och oboy, har det rätt så härligt just nu ;) Förutom att mamma vill se på skidskytte och det är väldans trist. Drömde en hel del sjuka grejer i natt, en var att jag vaknade upp och upptäckte att jag hade 6 nya tatueringar på väldigt udda ställen. Hade en sån panik att jag vaknade haha. Nej nu ska jag göra i ordning moi. Puss!



Dessa brickor ska min mormor och moder få i dag, har gjort mönstrena själv i Illustrator :)



Didn't you want to hear
the sound of all the places we could go
Do you fear
the expressions on the faces we don't know
It's a cold hard road when you wake up
and I don't think that I
Have the strength to let you go


Until We Bleed

Kollar på Brottskod försvunnen eller något, är hemma hos mamma och jag har redan börjat inta mat som en galning. Kommer rulla till Karlstad på fredag haha. Mamma tog fram en chokladkartong alldeles precis gaah. Lillajulafton i dag med mina tjejer var mysigt, jag och Stina var bakis flummiga och allmänt dryga. Men vi åt mat och kollade på Shrek och lite på Happyfeet. Ingen av oss orkade gör något annat än att sitta i soffan. I går var vi på Woolpack, minns inte riktigt vad vi gjorde där haha, Anne Stina och jag minns nästan ingenting ifrån i går. Glömskevinet stod verkligen för sitt namn igår. I morgon ska vi åka till mormor på julmat, firar med släkten i morgon istället för på torsdag. Nu ska jag krama på mamma i soffan och sedan sova.. Puss på er!



Fick handsmycket av Olivia i dag, loves it! Min pyjamas är dock inte så snygg, men mysig :)


I bland gör man rätt i bland gör man fel. Lev med det


All den här tiden som jag vilat o velat. Vilat o väntat o kastat bort.
Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott.



I try I try I try

Har precis kommit hem ifrån ica maxi med mamma, vi har varit på föräldramöte.. Köpte en massa mat till lillajulafton som äger rum på lördag här med mina barndomsvänner. Köpte även lite annat behövligt (mamma köpte). Nu sitter jag i min säng och funderar på att bada och läsa lite, varva ner lite. I morgon är det skolan till halv 12 sen lite stan med Sara. Kvällen känns lite oklar, tempel var ett alternativ men nu verkar det vara nerlagt, nån blueskväll.. men vette fan. Score är redan uteslutet. Vi får helt enkelt hitta någon röjjig hemmafest, för sådant gillar jag bäst ;) Jag har beställt ett handsmycke av min kära vän Olivia också, hoppas jag får det på lördag för det är så satans fint!

Nu ringde Emelie B här också, frågar vart festen är ikväll typ. Skulle jag veta det eller ;)? haha.



Sara skissade av oss två i dag lite snabbt och jag tycker hon är så nedrans duktig min Sara. En snabbskiss liksom! Älskar dig!

I am not young enough to know everything

Jag drömmer om söta varma sommar kyssar
Jag drömmer om balkonghäng med mina vackra vänner
Jag drömmer om kärlek som är besvarad
Jag drömmer om ett annat land
Jag drömmer om kravlöshet
Jag drömmer om en otrolig utbildning
Jag drömmer om att bli vuxen och ha en familj
Men mest av allt drömmer jag om att inte ha så många drömmar...


Trying to forget

Ska gå till sjukhuset om en halvtimme, känns sådär i vinter rusket. Vill mysa med pappa just nu, det skulle vara underbart att få lite egen tid med honom. Känner mig lite nere i dag.. men förhoppningsvis vänder det. Vet inte vad jag vill med någonting, men vill att det händer någonting. Vet dock inte vad. Någonting nytt. Behöver lämna karlstad och lägenheten ett tag, umgås med Emma och Olivia en massa. Mysa med släkten och äta god mat och inte tänka så mycket. Det skulle vara härligt. Åh jag vill verkligen inte gå till sjukhuset, det är låångt. Nej nu ska jag sluta och klaga och typ vara social eller något. Puss!

Hide behind the happiness

Nu äre så att jag inte kan sova och då gör jag fjortis frågor i hopp om att bli trötter.

Om du skulle vinna många miljoner på lotto, vad skulle du köpa?

Hm jag skulle nog ta med mig ett gäng vänner på en riktigt lyxig partyresa, köpa massa materiellt, köpa en lägenhet och skänka bort lite till moder och fader.

Har någon någonsin kallat dig lat?

Ja det skulle jag nog vilja påstå

Vilken svordom använder du mest?

Jävlar tror jag

Tittade du på tecknat när du var liten?

Nej jag kollade bara på Saltkråkan och Lotta

Hur många syskon har du?

One

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

Skulle vilja ha tatueringar överallt

Vad är det för väder just nu?

Vitt vitt vitt

Vad åt du till middag senast?

Varmakoppen och lite tortellini

Kan du vissla?

Trodde jag kunde det men Sara påstår att jag inte kan det

Vilken film kan du alla replikerna till?

Sweet home alabama

Hur många stolar står kring ditt köksbord?

4 st

Har du en stationär dator eller en bärbar?

Bäris

Vilket är ditt favoritämne i skolan?

Svenska och de estetiska

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

Kan inte bara någon skjuta mig?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Just precis just nu vill jag ha älgkött. Fast jo ibland.

Om du var född av motsatt kön, vad skulle du vilja heta?

Romeo

Har du åkt moped någon gång?

Jaa

Vad lyssnar du på nu?

Älskade lilla Lasse


Nu blev jag faktiskt trött så natti <3

California stars

Fick julmat i dag haha, vilken tur har inte jag. Fick min julskinka och lax hihi. Nu ska jag alldeles strax sova i en timme, är helt slut och i morgon ska jag göra en massa viktiga grejer så försöker få så mycket sömn som möjligt. Hade tänkt att ta en promenad med min kära vän Emma men jag orkar verkligen inte. I morgon ska det fixas tyg och grejer, är pepp på att börja sy nu. Har ju hela treveckor på mig att sy, borde nästan bli klar med alla klänningar då faktiskt. Jaja.

Hur är det annars med mig själv då? Just nu tänker jag inte, utan jag bara gör saker. Kommer säkerligen slå tillbaka på mig. Men just nu orkar jag verkligen inte tänka på konsekvenser. Utan jag bara flyter på.. Kanske är bäst så liksom.



Emil tjatade på att få lyssna på den här låten och nu tycker jag faktiskt att den är bra.. Fin låt att somna till :)

California stars

I'd like to rest my heavy head tonight
On a bed of California stars
I'd like to lay my weary bones tonight
On a bed of California stars

I'd love to feel
Your hand touching mine
And tell me why
I must keep working on
Yes I'd give my life
To lay my head tonight on a bed
Of California stars

I'd like to dream
My troubles all away
On a bed of California stars


Om jag snubblat efter vägen

Om jag snubblat efter vägen
Och fått munnen full av grus
Om jag kännt hur blodet runnit
Från min mun ner på min blus
Och om inga goda skördar
Nånsin fötts ur allt mitt slit
Kan jag ändå konstatera
Allt som skett har lett mej hit
Allt som skett har lett mej hit

Julmat!!!

Är så grymt sugen på julskinka och lax så jag dööör. Kan inte sova pga detta. Men en vecka kvar tills jag får käka julmat i alla fall.. åhh. Stina och jag var till pekås förut och inhandlade diverse onyttigheter, köpte 3 liter mjölk gjorde vi också. Resten av dagen han jag nästan bara sovit och varit allmänt död. I morgon är det början på en ny vecka och nya möjligheter. Måste satsa hårt som fan nu.


We fear

Ligger klubbad i min säng och funderar på om jag ska värma lite varma koppen, Stina är klubbad i soffan och hostar som en galning. Borde duscha, plugga, plugga, plugga... En smörgås till soppan kanske? Hmhmhh. Det ligger kläder på hela mitt golv, kanske borde göra någonting åt det. Men O R K A R inte!

Nej adjö

Drunk as hell


Var lite smått galet i går.. Känner mig sliten som ett as.


Vi skålade i öl och hade det väldans mysigt hemma hos Micke


Jag råkade släppa ut katten två gånger så Mario fick agera smidig haha.



Jag och Sara tappade bort allihopa när vi kom till stan så vi gick in på Harrys och dansade med medelsålders tanter och vi fann även två nya gay kompisar haha. I dag blir det öl igen och förhoppningsvis en massa äventyr.

Ha en härlig lördag så kommer jag tillbaka när jag känner mig mer seriös..

Flyg vilda fågel

Uppifrån, sett från molnen
syns allting i en annan dimension
Uppifrån, sett från molnen
synes problemen ta mindre proportion

flyg vilda fågel
flyg du som kan
hade jag dina vingar då flög jag min väg och försvann



En bok om kärlek

Jag vill vara kär! Jag vill ha någon att vakna bredvid på morgonen. Jag vill dra mina fingrar genom någons hår. Jag vill kyssas utanför en klubb och åka hem alldeles för tidigt en lördagskväll bara för att man inte kan vänta på att slita kläderna av varandra. Jag vill ha någon som får mig att skratta under tisdagsmiddagen. Någon som bär hem mig en sen lördagsnatt efter alldeles för många drinkar och alldeles för höga skor. Någon som ger mig nackspärr för att jag måste stå på tå för att kunna kyssa honom. Någon att bry sig om.

Jag såg precis en bild från igår på en killkompis till mig och hans nya flicka. När han presenterade mig för henne förvandlades hela ansiktet till ett leende och det lös så mycket kärlek i hans ögon att jag fick rysningar. Han var så stolt, som om han ville visa upp henne för hela världen. På bilden har han samma leende och ögonen är lika lysande. Och det är så jävla fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Två människor som träffas och vågar trots att det kan vara läskigt. Som blir förälskade och släpper alla känslor och är så lyckliga att de aldrig kan sluta skratta. Som aldrig kan sluta hålla varandra i handen eller pussa varandra på munnen (eller kinden eller pannan eller axeln). När allt är nytt och spännande och framför allt sanslöst roligt.

Åh vad jag vill ha den här boken! Om någon känner för att ge mig den så kan man köpa den här :)

Nu ska jag kolla på Stina och Annes fina halva pepparkakshus, och ikväll kommer några av mina underbara vänner vara här och mysa med mig :)

Puss!

Va fan!

Är så besviken på mig själv, allt jag har gjort detta halvår inom de estetiska ämnena har blivit så jävla misslyckade. Mitt small object är ett skämt. Försöker febrilt att få ihop det dock. Får försöka med en kickass redovisning, tror dock inte det kommer blir det, mer att jag skrattar ihjäl mig och gör ironi av mig själv. Min designlärare kom alldeles nyss och frågade om jag ville gröpa ur min skulptur och jag bara nää jag tror inte det. Hela jag är ett skämt. Min inspiration är totalt hel väck. Måste återfå den på julllovet. MÅSTE.


Kolla själva liksooom, snygg elller? NÄÄ

Yves Saint Laurent

Benen värker och täcket värmer. Ligger i sängen med mitt täcke alleles nyduschad och insmörjd med jordgubbs lotion. Tänkte skriva klart min uppsats om Yves Saint Laurent, men det tar i lite. Fast bara lite. Är inte mycket kvar fram till jul nu och skulle gärna vilja bli klar med allting. Vore awesome det. Var på en väldans lång promenix med Sara förut och vi pratade om ditten och datten. Hämtade hem Saras cykel ifrån mig, den här stått här på färjestad i över 4 månader nu haha. Det var en rolig kväll. Denna dagen är en minnas tillbaka dag, mysigt. I dag peppade jag upp Sara och Keri på Köpenhamn över nyår och ja tror faktiskt att det blir av nu. Pank kommer jag verkligen att bli men det är så värt det.


De blåa populära shotsen


Walking to the metro


När Keri och jag följde med militären till slottet mitt i natten.
Vart var Sara? Haha



Nej fan jag måste till Köpenhamn!

Nej nu ska jag skriva uppsats sen sova <3

Hösten 08/ Våren 09

Sitter i skolan och väntar på att få börja med svenskan men det är dock nån timme tills dess.

Minns tillbaka till den sjukt roliga hösten 08/våren 09


När jag ser detta kort tänker jag på de härliga förfesterna hemma hos Biffen och de roliga efterfesterna hemma hos Putte. Saknar det! Vid nyår kom också Oscar och Oskar in i våra liv, många roliga efterfester med dem. Men nu bor de dock inte i Karlstad längre.


Detta kort är vi hemma hos Davids, minns inte riktigt vad vi gjorde den natten, men jag minns att jag kände mig vältränad. Saknar det med haha! Jag umgicks väldigt mycket med Emma, hennes kille och hans kompisar vid denna tid.


Denna bild kan egentligen sammanfatta hela vinter. Fy fan va roligt jag och Sara hade det när vi intervjua killar, skapade kontakter och tvingade stackars boys att stå i modeposé. Var vid denna tid som det är nu ungefär tror jag.. Mycket Sunes jul.


Denna kväll hade jag bihålsinflammation och däckade rätt fort men jag minns att jag hade riktigt jävla roligt. Åkte en massa bil och sjöng falskt till Krunegård gjorde vi också.


De bästa tjejerna en kväll full av äventyr, minns att vi sjöng till da mööb.


Detta var en av de roligaste kvällarna hösten 08 om jag inte minns fel, Stina tappade ett stearinljus på sina nya jeans och så piffade Sara till dem. Efter tror jag vi åkte till Biffen.


Åhh vill tillbaka till det nu nu nu.


Den underbara våren, med kubbspel, såpbubblor och en massa fest. Helt underbart! Saknar Micke 13!


Sommaren 09 är värd att skrivas om, detta är efter peace and love och vi är alldeles fria ifrån alla problem. Rixfm festivalen hölls i stan och vi drack öl nere vid älven. Jag fick passa en hund åt en farbror. Älsklings lillebror var med. Malin hade druckigt alldeles för mycket. Missade festivalen. Vi var vid promen hela natten och låg i gräset och drack glömskevin, filosoferade och pussades. Åh gud va jag vill ha sommaren tillbaka.

2010 är snart här och jag ser fram emot en magisk vår och sommar!

Måste bara göra denna vinter underbar också,
alla tårar ska bort bort nu nu nu :)

Think Of Me As The Sea

Stina har precis åkt till Sofia på vinsöndag, jag kände att jag verkligen inte orkade det. Har sett fram emot att gå ut och gå men jag vill inte gå själv denna söndag. Så jag ska lägga mig i badkaret snart med några tända ljus och så ska jag kolla på senaste andra avenyn avsnittet som jag missade förra veckan. Kanske en lite senare promenad sen med Sara..

Vaknade runt 11 hemma hos mamma och så käkade vi frukost och for i väg till Karlstad på lite shopping. Fick mig faktiskt ett nytt fluffigt varmt täcke. Köpte på mig lite mat och hygienartiklar... Varma strumpbyxor fick jag av mami också. Ah och nagellack köpte jag också, ett vinrött/lila typ.

Nej nu ska jag mysa :)


Start digging for your soul

Just precis kommit hem ifrån Sunnemo, mamma gav mig alldeles nyss varm oboy och smörgås. Var trevligt hemma hos Olivia med en massa vindrickande tanter och så kom även Stina. Vi tog oss en vända upp till Hagfors för godis inköp, det var en händelserik resa måste jag säga haha. Tvingade mamma alldeles nyss att hon måste köpa mig ett nytt täcke, för jag vill ha ett fluffigt och mjukt täcke hihi. Fick se Olivias balklänning, jätte fin! Och mysa med deras nya kattungar, ååh vill ha. Nu ska jag ladda in alla låtar som jag har laddat hem (olagliga jag) på min nya ipod som är pytte pytte liten, sjukt. Sen se klart på hyrfilmen. Sen nattiii...

sit down, sit on the ground take of your clothes
and start digging for your soul
dig deep, dig deeper
only worms and roots can stop you
from your goal
I´m sick and tired of staring into the wall
I wanna do something pip special and extraordinary
Put your thoughts in a pip car.....

Ingen soldat



Himlen faller ner, det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.

Älskade Lasse <3

Nej nu ska jag gå och lägga mig brevid mamma, natti..

Who Do You Think You Are?

Har precis kommit in till mamma, vi var på en liten promenad i Hagfors och så hyrde vi film. Än så länge har vi käkat god mat och gråtit lite som vanligt. Måste få ett slut på det, men allt gör bara så jävla ont. Ont som fan. Nu ska vi se på film, mamma kommer säkerligen somna i soffan så den andra filmen får jag nog se själv.

KAN DET INTE SLUTA GÖRA SÅ JÄVLA ONT? Kan jag inte få vara 30 år och ha en egen familj och vara världens mest lyckligt lottade människa. Vill vara glad, jag vill verkligen det. Men ja än så länge är ingenting omöjligt.. Jag har i alla fall världens mest underbaraste vänner. Älskar er så fruktansvärt.

If you find her

She won't falter easy, she'll be careful, she'll be coy
But still she paints her heart among the musings of a boy
If you find her, tell her that I love her
If she hears you, ask her heart to come
At the break of morning, the day awaits her when she sleeps
Deep inside her dreams is all the beauty that she keeps
If you find her, tell her that I love her
If she hears you, ask her heart to come


Sitter i skolan och skriver och lyssnar på musik, snart är det lunch. Kom på att jag ännu inte har sett på Twilight den nya. Stina, mamma? Lyssnar på soundtracken till filmen nu, fina :) Måste jobba hårt som attan med mitt small object sen på formgivningen. Nej nu måste jag skriva om Rosa Luxemburg.

I just wish you knew how much

Jag gör hela tiden så fel emot mig själv
Men min kropp tycks inte vilja inse det
Kroppen gör inte det som hjärnan säger till mig
Utan kroppen gör bara fel hela tiden
När kroppen gör dessa fel tycks hjärnan tycka att det är okej
Men i efterhand så gör det så jävla ont i kroppen
Det värker, svider. Ja det gör så jävla ont..




Sofie glöm inte att ta med mönsterpapper hem ifrån skolan i morgon!
I morgon blir det hagfors. Saknar Olivia så innerligt, på lördag får jag återse henne. Ska plugga, äta, mysa, tvätta och gå långa promenader denna helg. Kommer bli ljuvligt. Emma jag är på med att börja på friskis och svettis efter jul, behöver det. Och så får jag ju träffa dig oftare :)



Growing up

Drog till ankan i går i alla fall, var ju egentligen inte så pepp men det blev som det blev. Jacks n jokers hade release någonting och spelade. Några öl senare drog vi på efterfest med bandet, där vi röjde runt. Jag och Sara gick direkt till skolan efter efterfesten. Hela dagen har vi varit döa, var på sjukhuset också.. trevligt. Och nu sitter jag här hemma, har precis ätit vitvins/saffran soppa med kräftstjärtar. Mår illa. Stina borde komma hem snartis faktiskt.. Baa måste plugga sen. Nej nu ska jag sova lite i soffan.. mm aa det ska jag.


Fina Tina, Stina och Mirjam :)


Babes!




Ellie :)


Det skaver och skriker
och jag är så jävla trött.
Jag har målat fjärilar och blommor och lyckliga
barn och röda stugor med vita knutar.
Men mitt hjärta hoppar fortfarande i otakt.


Jag är trött på att vara min kropp.
Ha min kropp som vapen.
Presentera mig genom min kropp
använda min kropp för att bli ihågkommen.
Det är så mycket lättare att låta dem
röra vid min kropp än vid mitt hjärta.

2009/2010

Har tråkigt, ska tappa upp ett bad tror jag och tända mitt nya ljus som jag köpte på Lyllo i haga. Svindyrt var det, men jag har haft det förut så jag vet att det är värt det ;) Sen kanske kanske svida om till något festligare än svarta mjukisar som jag har på mig just nu. Nej nu ska jag bada, eller kanske se klart på thats 70's show. Hm.. sen väcka Stina!

har det här året varit bättre eller sämre än förra året -  Det bästa på länge tror jag
har du förlorat en vän – Nej det tror jag inte, men jag har saknat en massa
hur många har du varit tillsammans med 09 -  1
vilka i så fall -  Marcus
är du tillsammans med någon av dom nu - Nej
har du gjort något du ångrar -  Är väldans bra på sådant
har du fått nya vänner 09 – Ja det tror jag
hur ska du fira nyåret -  Glad och full med de bästa vännerna man kan ha
vad kommer du sakna från 09 – Mycket, sommaren, den galna våren...
vad har du spenderat mest pengar på? - Alkohol och materiella saker
har du slagits med någon – Jag har tydligen knuffat Sara en massa gånger en gång på fyllan. Förlåt älskling!
vem av dina kompisar har du umgåtts minst med under 09 – Olivia :(
har du råkat ut för någon olycka 09 -  Hm.. nej men en infektion i benet
vad vill du ha med dig från året 09 -  All kärlek ifrån mina vänner vill jag alltid bära med mig
vilken låt påminner dig om året 09 – Time to pretend, barn av vår tid, vem vet, jag är en vampyr
året 2010 ska – Bli bättre än bäst, och allt tungt som jag bär på ska bort bort bort.

Sthlm

Ligger äntligen i min älskade säng efter några timmar i Stockholm och en massa timmar på tåg. Känns som en rätt onödig resa egentligen. Besöket på riksdagen var ju inte direkt givande och inte shoppingen heller. Fick i alla fall en tröja med mig hem :) Men hade velat hitta en väska, men icke. Har haft sjukligt ont i magen också, sett gravid ut. Men det var bara lite mysigt. Sara, Ebba och jag diskuterade namn och dyligt haha. Sprang hem kändes det som, när tåget rullade in i karlstad. Träffade Stina lite sen rakt ner i sängen och nu sitter jag här. Tänkte läsa lite ur "sputnik älskling" som jag har fått låna av Saris. Men den ligger i väskan nedanför sängen och det känns allt för jobbigt och kallt att röra sig. Nej fan det orkar jag inte.. I morgon ska jag sova till 10 i alla fall, sen matte, sen lite stan, sen lite annat och sen kanske ankan. Men är inte så pepp på det egentligen, men vill inte vara själv hemma. Fast det skulle nog vara bra för mig, gå en promenad, plugga lite.. Mja jag får se. Åker till mamma i helgen i alla fall. Träffa mamma och Olivia :)

Nej natti <3