Halsring och tårta

Har precis klickat hem en halsring för endast 39 kr, är himlans fint och trendigt just nu :)
Tjusigt till mina gröna tighta "militär" byxor och en enkel lite kortare svart tröja. Och sen flera ringar på det :)



Mamma mailade mig en bild på tårtan idag, visst var den fin?



Ska lägga mig och kolla på stylisterna nu och sen ska jag hoppa i duschen och ta mig till stan, måste köpa busskort och posta ett brev. Ska träffa Sara en sväng vid tre också :)

Ha en fin måndag!

20 år!



Har haft en fin födelsedag! Vaknar av att min vän Stina i Ghana ringer mig och vi pratar om livet och hon sjunger för mig och jag saknar mer än någonsin. Sedan går Joakim upp och steker ägg och sedan serverar han mig äggsmörgås och varm oboy på sängen med ett paket, som innehöll det fina halsbandet på bilden ovan. Älskar det! :)
Sedan sitter vi och myser ett tag och jag får present av Joakims familj, pengar och en vinflaska. Vid kvart i ett åker vi iväg till morfar i forshaga där min släkt skulle anlända. Fick massa pengar, lite små saker, två jätte fina kökshandukar, och två silver ljusstakar. Vi fick även förrätt som var någon slags toast med någonting på, huvudrätt var älggryta och så fanns det även kycklinggryta. Efterrätt blev två olika tårtor, en som mamma beställt mitt namn på haha. Alltid lika roligt hur gammal man än blir :) hihi. Nu ligger jag i sängen i Karlstad och bara tar det lugnt. Planerar på att åka till biblioteket imorgon och låna någon bra bok.





En slängpuss ifrån en trött tjugoåring :)

Get some

I dag firade pappa och Si mig här i Karlstad :) Fick två tusen av pappa, det var välbehövligt. Tusen tack älskade pappa! :) Av Si fick jag ett jätte fint halsband, en gråklänning, en seethru topp och en volang klänning :) Fick även ett brev som Stina hade skickat till Sprakberg. Grät som en galning när jag läste det, att en vän kan vara så älskad och att jag kan vara så älskad av en vän. Känns verkligen sjukt skönt. Stina har alltid varit min vän och som en syster till mig. Tack för brevet Stina, det värme just nu. Känner mig så hemsk ensam just nu även fast jag inte är det. Så brevet betydde mycket för mig.

Nu ska jag äta mat, och sedan dricka lite födelsadags öl med Joakim, Axel och Mattias :)

Ha en fin lördagskväll mina fina!


Halsbandet och en ny topp jag köpte för ett tag sen, gillar ju fåglar :)

Forget about the one who forgot about you



Ändrade planer. Ska träffa pappa på lördag i Karlstad, känns onödigt att åka till Sunnemo när han ändå ska till Karlstad på lördag :) Och ja på söndag fyller jag år och då bär det av till morfar.

Längtar tills jag får träffa mina älskade vänner igen. Samlade. Var så hemskt länge sen. Ska bli underbart att Sara flyttar in på norrstrand igen nästa vecka. Leka varje dag! Keri älskling kommer till mig nästa lördag. Underbart!

Nu ska jag duscha för har så hemsk ont i magen. Hoppas fan inte på magsjukan eller något..

Puss mina fina.


Kiss godnight

Jag vill att livet ska klarna upp för mig snart. Att jag ska veta vad jag ska göra och när jag ska göra det. Är trött på ett rörigt liv och livet i en resväska.

Nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis kommer Joakim efter. <3

Christian Dior

Har varit ledig ifrån praktiken idag, har sökt en massa jobb. Kan inte någon bara ge mig ett? VILL HA! Älskling har kört runt mig och varit snäll :) Har även skrivit in mig på körskolan. Är på tiden kände jag. Köpte också billiga trosor på stan 25/15 kr styck. Passade på för jag hatar att köpa trosor och därför har jag inte så många heller. Men nu har jag några fler :)

I dag kom min älskade väska också, tror inte jag har skrivit något om den. Joakim har lagt ut pengar för den och jag ska betala för pengar jag får när jag fyller år :) Och så hemskt dyr var den inte heller som tur var. Det är i alla fall en äkta vintage Christian Dior ifrån 80-talet. Och jag ÄLSKAR den!



Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska den finaste på jorden och jag se på film och sen imorgon bitti ska jag upp på praktik.

Längtar till helgen, att få se mamma och pappa <3



En sommaräng utan att bli det minsta trött



Vill läsa denna boken nu på stört!

"-Jag älskade Schulmans bok "Skynda att älska", och jag gillar verkligen den här. Schulman har ett språk som tilltalar mig, och jag fascineras av Schlmans "dolda" sida. Vi är vana att se honom som bitsk och hetsig, men här beskriver han sig som tillbakadragen, blyg och rädd.
Kärleksförklaringarna till de två kvinnorna i hans liv är underbara, och jag kan bara varmt rekommendera boken till den som vill läsa en varm och innerlig bok!"
av Ango, 2011-01-02

Går att köpa här för endast 99 kr.


Up Above My Head


590 kr och är designad av Efva Attling "Pencez De Moy" står det på och det betyder "Tänk på mig". Hade jag gärna haft på armleden.


Alexander wangs ataljé. Ett sånt rum vill jag ha när jag får hus!


Ear cuff ifrån glitter ska införskaffas. Bara 29.90 kr på glitter. Är nog redan slutsåld vid detta laget.


Fina bilder. Fina ord.

Ligger i sängen och har matkoma. Lax, koktpotatis, kall hjortronsås och sallad har åkt ner i min mage alldeles nyss. Snart åker det nog ner efterrätt också skulle jag tro. Men i morgon är det slut på det, fy fan haha. Syndig helg. Maria blir firad för att hon tog examen i fredags, lärarexamen. Vi var även ute och åt i fredags på Alfies. För mig blev det en pastarätt med parmaost, vitlökschampinjoner, scampi och ljuvlig sås. För resten av sällskapet blev det kött. I går kväll så drack jag lite vin med Erika, Tina och några fler. Stod i kön till Ankan men alldeles för mycket folk (kön var enorm) och jag fick puss och kram längtan så gick till Joakim och hans vänner på Tables. Strax efter tog vi bussen hem :) Fin helg ändå. Nu ska jag fortsätta med matkoma och socialisera mig.

Puss mina fina!

Juvligheter


Någon av dessa underlägg (4 stycken) vill jag ha i mitt hem. Kostar endast 50 kr styck och är ifrån Svenskttenn.

Denna kudde är awesome tycker jag. Fast typ 1000 spänn för en kudde. Kan nog fixa ihop någonting liknande själv. Också ifrån Svenskttenn.

Sminkväska ifrån Svenskttenn 220 kr. Jag vill ha!

Rätt onödig grej men fin. Ett memoblock ifrån Svenskttenn och den kostar 120 kr.

Synd att man inte bor i Stockholm eller så, så man kunde gå in i butiken och klämma på sakerna.

I morgon står jag inför ett val. Vet inte hur jag ska göra. Men innerst inne i hjärtat känns det rätt. Men jag vet inte än. Men som jag skrev det skulle kännas bra i hjärtat i alla fall. Vill inte gå ikring och må dåligt.

Puss!

Vill börja plugga

Skaffa studentlägenhet, inreda lägenheten med massa fint, vara kreativ, köpa nytt pennfodral, kalender, nyckelring, skissblock. Ja gud allting som man gör när man ska börja skolan. Jag vill, jag vill, jag vill!




Ordning och reda är där jag ska köpa mina "skolsaker" på om jag kommer in vill säga. De har så hemskt fina saker där.

Har nästan helt bestämt mig för att jag ska söka, ska och kolla på skolan nästa vecka.

Nu måste jag verkligen sova. Natti natti ♥

Måndag ifrån helvetet

Joakim och jag bråkade på morgonen. Jag stack iväg och jobbade när vi var ovänner och jag var nere/ledsen hela dagen. Men har ju världens bästa pojkvän så vi blev vänner under dagen. Pms varning har det stått i min panna idag, trasiga strumpbyxor gjorde det ju inte bättre. Grät som en galning när jag kom hem och gud va jag vill ha förändring i mitt liv. Mycket därför jag grät. Fast att jag gråter är ju ingen ovanlighet. Men allt blev bara så jobbigt för mig. Det är jobbigt att vara ung och inte veta vad man vill i livet.

Har föresten gått ner några gram haha härligt!

Längtar tills min födelsedags middag och få träffa mormor, morfar och alla. Dumt att man inte visar mer kärlek, man har ju så mycket att ge egentligen.

Mamma var lifesaver i dag faktiskt, gav mig pengar till nya strumbyxor! Gud va underbart och så råkade jag köpa ett halsband också men det kostade bara 20 kr på rea på rean. Ett långt silver "tassel" berlock typ.


Mitt pyjamaslinne jag fått av min baby har jag på mig. Och nu ska jag krypa ner brevid honom och sova!

Sovsött!


Hard work work

Baby och jag har precis sett klart på en film som hette Killers. Rätt så bra. Och så pussades vi lite hihi :)

Var ner på stan och fikade med Keri och Sara förut och Ebba som jobbade flitigt bjöd på te, tack så mycket! Inte mycket man hinner se Ebba. Var ett jäkla bra tag sen. I morgon börjar jag "jobbet" igen och jag vill att det ska gå snabbt de här två veckorna tills jag fyller år :) Vill fylla nu nu nu! :) Och i dag är det bara 37 dagar kvar tills Stina kommer hem :)

Nej puss på er!

Bäst klädda på Ellegalan enligt mig


Sofie Fahrman för den fina klänningen som jag skulle vilja ha i min garderob.


Alex Schulman och hans fru bara för att de är så fina tillsammans.


Denna klänningen är ju att dö för!


I like it all. Dior vintage väska, skorna, byxorna, hatten, kavajerna!

I dag har jag hunnit tvätta, har inte haft några trosor jag gillar på ett tag så i dag var det dags. Ska strax ställa mig i duschen och sen dra in till stan och fika med Sara, Keri skulle ha varit med också men får inget svar ifrån henne :)

Ha en fin söndag! :)

Tjollahopp

My gööd jag ska spara pengar framöver för fan vad jag vill ha en grej!

Ska sitta och skriva ner en lista på jobb jag kan söka och nästa vecka eller kanske till helgen ska jag söka som en galning. Vill ha ett jobb jag får pengar för!

Puss!

Glad? Inte glad. Jag vet inte?

Andra dagen på praktiken. Känns inte lika tungt nu som förra gången i alla fall, så tror jag ska överleva även fast det är slav lön haha. Snällt folk är det där borta i alla fall :). Nej men snart kommer Stina heeem :D Gud det är det som gör mig glad just nu och att jag fyller år snart. Fick mina boots igår. Riktigt jäkla kap alltså. Kan visa bild imorrn eller något, nu är jag alldeles för trött i kroppen. Efter jobbet så fixade Maria (Joakims syrra) mat och ostkaka (har syndat) till efterrätt som vi avnjöt framför vedspisen. Mysig eftermiddag :)

Ska snart gå ner i duschen och sen sova och kanske krama lite på Joakim också, eller nä inte kanske det ska jag hihi.

Hoppas ni haft en fin måndag :)

Materiel kärlek



Väskan har några fläckar såg jag på bilderna (är nog ölskvätt skulle jag tro) Men denna fina fyndade jag på Newyorker i Stockholm när jag sist var där.


Denna fina korthållare ifrån Acne fick jag av älskling i julklapp. Väldigt praktiskt för mig som nästan bara använder kort. Och snygg är den också!



Denna jeansskjorta köpte jag i dag, tänker boots silver smycken och bomberjacka.


Detta är också en ganska så ny kärlek


Denna lilla sak bär jag till en tight svart klänning och fina smycken. Fyndad på myrornas.


Dessa fina ljusstakar ifrån rörstrand ska det egentligen vara långa kronljus i men har inga så ha dessa värmeljus så länge hihi. Fick dem av mamma i julklapp. Ser fram att ställa dem i fönstret i min kommande lägenhet :)


Orm ring ifrån Jc som ofta sitter på mitt finger just nu.


Ett tips till alla som har färgat hår, dessa produkten får mitt hår att bli lent och fräscht som tusan. Och luktar gott också. Balsamet sprayar man på efter dusch och har även värmeskydd. Har fått dessa av mormor, fick likadana förra året.

Ja alltid kul med bilder. Har inget annat för mig. Men fan nu ska jag TRÄNA!

Puss!

Balenciaga...




Skulle inte säga nej till att bära västen på bilden ovan till våren eller varför inte på min födelsedag. Eller en av klänningarna på bilden nedan. Åh cravings.

Fick med mig Joakim och Jennie till bergvik förut och träffade på pappa så han bjöd på lunch. Blev en sallad. Köpte ett par pyjamasbyxor, har velat ha ett par nya ett tag nu och billiga var dem också. Annars inte så roligt att lägga pengar på. Köpte en jeansskjorta på carlings också, har velat ha en sån ett tag nu.. får ju pengar om typ 2 veckor igen hehe.

Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och träna, minst 150 sittups och sen armar och ben.

Skulle vilja ha en kamera så jag kunde lägga upp mer personliga bilder. Kanske på saker och ting jag köpt eller så. Inte för att jag tror någon är intresserad.. höhö.

Puss

Söndagsångest..

Denna söndag vill jag verkligen vårda som mitt egna barn och så vill jag att den ska vara jätte låååång! I morgon börjar jag på Pekås igen. Måste försöka tänka positivt. Gå upp tidigt är det som känns jobbigast.

Nej ska slänga i mig frukost nu och sen duscha. Får bli träning ikväll.

Puss!

Lördag!





Dröm köket verkligen! Gud vilken dröm haha, nej men jag vet inte om jag skulle vilja ha rosa men för ett litet tag kanske :) Gud jag verkligen längtar tills jag får mitt egna hem och får sätta min egna prägel på hemmet. Och pyssla en massa och komma på roliga lösningar.

I går var det en trevlig ganska så lugn utgång på Ankan, kul att dansa. Men mindre kul att tjejer raggade på Joakim även fast jag stod brevid. Nej fy att det inte finns någon skam på Karlstad brudar längre ;)

Ha en fin lördag! ♥

Nothing else matter

Sitter i sängen och har precis duschat, gjorde hårinpackning, peeling och ansiktmask innan. Rakade benen också, så nu har jag ett plåster på benet. Go Sofie! Denna vecka har känts som en helvändning i mitt liv. Har varit rökfri ett tag nu och har övergått till snus haha. Men hoppas kunna aveckla det så småningom (är ju inte så gott, men man slipper rökdoften). Gick på en intervju i tisdag men körkortet ställde till det för mig (ska skriva in mig till veckan). Har bestämt mig för att köra stenhårt på att gå ner 10 kilo och bli snygg i kroppen så nu har jag Joakim som är som en officer över mig när jag tränar styrka + att jag tränar spinning. Ska träna varje dag nu fram över! Inget junkfood och då menar jag absolut inget. Ska inte festa förens jag fyller år. Och kanske bara festa 1-2 ggr i månaden. Men kanske går ut någon mer gång men i så fall nyktert. Ölen sätter sig verkligen på kroppen. Börjar min upplärning till butikbiträde på måndag och inom snar framtid har jag förhoppningsvis både snygg kropp, jobb, körkort och lägenhet. Detta året ska jag verkligen anstränga mig till det yttersta. Och nästa år får blir förberedelse för kommande studerande. Vad jag nu vill studera till. Så detta ska jag komma på detta år. Och Sara får lägenhet i februari så fucking underbart. Längtar! Äntligen ett ställe att hänga på och att min underbara vän bor en promenad bort.

I klädesväg just nu funkar inte jeans alls pga att jag inte trivs med min kropp så jag jobbar tights, boots och klänning just nu. Väntar på ett par boots just nu, och är på jakt efter en snygg bomberjacka men svårt att hitta en. Hittade en på monki på rean men den var en aningen för stor. Annars var den perfekt. Längtar till våren och alla nya kläder som kommer finnas i butikerna. Och till våren kommer mycket hända :)

Inspireras väldigt mycket av Rebecca och Fiona just nu. De är så sjukt snygga. Deras långa hår, deras kroppar, deras garderob. Måste verkligen lära mig att inte alltid har svart på mig. Skulle inte vara fel att vara dj heller, hur fan blir man det? Sara och jag skulle säkerligen rocka fett på det.

Nä nu ska jag se en film som tydligen ska vara värdelös som handlar om pirajor.

Hadé puss!





Önskelista!


Björn Axén volumaster



Denna parfym ifrån Ysl



Pengar!

För jag fyller ju 20 år den 30 Januari :) Ser fram emot denna dagen.

Nyårslöften

1. Gå ner i vikt, får knappt på mig kläder jag hade för en månad sen.
2. Gå ner i vikt!
3. Sluta röka!
4. Träna och må bra.
5. Festa mycket mindre.
6. Ha roligt!

Ser fram emot det här året. Stina kommer hem och jag hoppas hon kan få mig att skratta igen sådär som vi alltid gör. Saknar att skratta så hemskt mycket. Jag får förhoppningsvis jobb i år och då SKA jag ha lägenhet!