Väsksaken

image1234

Sydde lite förut. Blev inget speciellt. Bara en väsksak. Inget som man behöver.
Men brist på annat typ.


When its real, when its right

Don´t let anything stand in your way!


Det är så här jag vill ha det! Men det kommer alltid förbli en dröm...

Julklapps önskelista uppdate

  1. Manhattan väska
  2. nessesär + sminkväska - svart
  3. parfym - marcjacobs eller carries
  4. dior läppglans
  5. marimekko burk rosa/röd
  6. marimekko kökshanduk rosa/röd
  7. gympa byxa
  8. mjukisbyxa
  9. kjol
  10. blommig klänning

Jag tror att den här listan kommer att bestå.


Har ingen lust

I går var jag jätte glad. Men i dag vaknade jag helt klart på fel sida. Så jävla lett!  Igår var fyrklövern förenad igen. Mysigt var det :) bordes göra om. Jag är riktigt lett i dag! sa jag det? Nej om jag inte får teven själv i nån timma nu så att jag får se crazy beautiful så blir jag galen. Och ännu mera jävla sur. Ingen jävla pedagogik här hemma, aaaaaaaaaaaah lett. Lust att bara dra till Karlstad nu, och köpa fisk och  mysa med den. Ska i alla fall till Stina h sen i kväll. Tar nog bussen sen så får mamma hämta mig typ.
Nej ha en bra dag typ!

Styrsö

image1225
image1226
image1227
image1228
image1229
image1230
image1231
image1232
image1233

Är hemkommen i från Göteborg för nån timma sen. Har haft skit kul :) Så här vare, i fredags så stannade vi kvar i stan efter jag har kommit ifrån tåget. Vi satt på ett cafe i 3 h haha och töla lite sen så gick vi på fest i vasa. I värsta rikemans lägenheten haha. Vi fick komma in om vi lova att vi inte tog någonting haha. Kändes som att gå in i ett museum eller nått. Tavlor som var as fula haha. En massa brats överallt = usch haha. Och tjejer som sa "den vred om" och "Är du dooom i huvve" hahaha typ. Men det är kul att uppleva nytt och träffa nya människor haha. För den som inte vet är Styrsö en ö utanför Göteborg. Man måste åka båt för att komma dit. En riktig upplevelse om man frågar mig haha. Och deras kör sakta skyltar är mycket finare än våra juu :)
Shoppade såklart lite också. Måste bara avbryta lite. VEROMODA finns inte i Göteborg längre utan det heter Rut mfl. Konstigt tycker jag och jag vet inte om jag tycker om det haha. Men i alla fall köpte en fiskskål ^^ mycket billigare i Nordstan än i karlstad. En vinterjacka, halsduk, mössa, trosor (som är för små), rosch (stavning) och ett linne. Rätt mycket, men skulle ha velat hittat en tröja eller nått men jag har inget skit stor behov av det just nu. Nej nu ska jag sova för jag är as trött. SOVSÖTT!  

Tiger of Sweden

image1222



Har fått denna underbart snygga plånbok av Keri i dag :) Vet inte varför jag fick den egentligen, hon tyckte nog bara inte om den. Hon sa bara att hon tyckte att den passade på mig hihi. En skinn plånbok är det i alla fall och i från Tiger of Sweden. Den känns jätte lyxig :D Nu ska jag snart ta bussen till tåget. Känns lite pirrigt haha. Första gången jag åker tåg själv som 16 år snart 17 mohaha. Jaja. Fick en mode tidning på posten mycket passande tycker jag. Så nu kan jag läsa lite på tåget och det är alltid bra :) Såg väldens sötaste hund förut, svart liten hund. Usch vad jag saknar mina älsklingar där hemma. Saknar att omfamna päls. Nej nu ska jag inte sitta här och sakna en massa saker. Nu ska jag till Göteborg och har kul. Tror att vi ska gå ut och äta när jag kommer fram. Detta blir väl det sista blogg inlägget för den här veckan. Bloggar mer nästa vecka.

Ha det bra

Min klänning för 35 kr

image1217


Den dåliga kvaliteten på bilderna måste vara en del av charmen med min blogg på nått sätt. Jag känner att det är onödigt att köpa en digitalkamera. Då väntar jag hellre tills att jag har råd med en systemkamera. Denna klänningen har jag i alla fall köpt på myrornas för 35 kr. Fynd! Men har sytt in den en hel del. Jag tycker att den är dö snygg faktiskt :)
 
Inte att dö för kanske men för det priset så.

Jeans på flera månader...

image1216

I dag är det första gången på flera månader som jag har jeans på mig. Känns stelt och obehagligt. Tror att det gick bra på engelskan ändå ^^. Hela dan känns konstig tycker jag. Gå upp när jag vakna och sen åka hem i från skolan när jag precis har kommit dit. Så kändes det i alla fall. Onödig cykling typ :) Jag hatar min dialekt!!!
Började blöda näsblod i går när jag tvättade ansiktet med cliniqe tvål. Slog till mig själv för att jag blundade haha. Blödde som fan och en väldigt hård snyting fick jag mig också. I dag har jag en ilande känsla i näsan och ont i huvudet. Haha tänk om jag har fått mig en liten hjärnskakning. Jag har inga värktabletter heller.  Nej nej. Ni får gärna komma med förslag på låtar. Vill proppa mobilen med en massa färskingar :)

Ha en fortsatt trevlig dag :)

I´m holding on

image1215
facehunter

Vaknade kl 9 såklart, vaknade för att jag var orolig. Orolig för att jag skulle försova mig. Och att jag måste hinna till skolan och plugga på engelskan för jag har tappat bort lappen x( haha. Men tror faktiskt att vi har matte först och då kan jag ju smyg plugga då. I dag så ska jag städa packa och köpa hårspray om jag har råd. Fast det har jag nog. Min hårspray suger så jävla hårt. Har sunsilks hårspay och den är alldeles för mjuk. Vill ha en hållfast en som håller lockarna/håret på plats. Det går pengar hela tiden. Har bestämt mig att jag vill bli stegvis blondin nu. Tänkte att nån som vill att jag ska vara blond skulle boka en tid för slingning på hela håret :) Har tröttnat som fan på svart/brun färg nu usch! Ha en trevlig dag allesammans :)
Just ja denna klädsel där uppe är vacker tycker jag!

Ge mig en kommentar eller två, blink ^^

Skolan cykla myrornas hem

image1213

Denna del av Karlstad gillar jag som mest :) Gillar som fan att cykla där. Svensk provet gick åt helvete. Nu ska jag ta bussen till kronoparken till stina med Emma. Ska sy om lite kjolar och se på top model. I morgon ska jag sova länge för jag har sovmorgon nämligen till 12 :D

Maaaaaaaaaaaaaaaaaah svensk skit!

Usch vad jag är trött nu, orkar inte ens göra i ordning mig, börjar kvart över 8. Och här sitter jag under täcket och myser. Satte kl på kvart i så att jag skulle plugga på svenskan. Men självklart trycker jag på snooz JAG VILL HA LOV!!! Men jag har tittat igenom det i alla fall. Och jag kan konstatera att jag inte är bra på svenska. Nepp nu ska jag platta my hair. Have a nice day!

Tuffi, Pelle och Zenta <3 saknar deras lurviga pälsar.

Opera på en timme

Sitter här och är djupt inte insatt i svenska. Jag totalt suger på predikat subjekt ordklasser m.m... Det får gå som det går. Min lärare sa ju ändå att det bara var en pytte liten del av svenskan. Och jag kan ju inte vara perfekt ^^.  Var ju som sagt på opera förut och jag och Keri kände oss lite små när vi steg in på värmlandsoperan haha. Bara en massa gubb och tant vindrickande människor överallt. Men vi fikade lite innan i väntan på att det skulle börja. Jag åt en beskvi. Rätt äckligt faktiskt, men men haha. Operan handlade om två män som bodde i paris. Den ene var konstnär och den andre var författre tror jag. Och författaren fick en flickvän och konstnären var och inte var tillsammans med en tjej som flörtade med allt som rörde sig. En dag så blir författarens flickvän dödsjuk. Och så köper konstnären och hans "flickvän" medecin för hans rock och hennes örhängen. Men det var försent så författarens flickvän dör. Tragiskt med sant haha. Japp. Rätt coolt att en vanlig liten människa kan få ut nåt så starkt ur rösten. Fan att jag inte föddes med sån röst, så jävla orättvist. I morgon ska jag verkligen SOVA och då lovar jag det också. Säkert händer det nått mer också, vem vet. Efter house ska jag dusch och sen sova. Gôtt de :)

image1212
  http://bookofmiri.blogg.se/

Denna jacka vill jag ha. Ser varm och fin ut tycker jag :) Jag är shopping sugen så jag DÖR! Men jag trivs med mina skor i alla fall hihi. Nej sov sött.

I don´t like tisdagar!

Jag är trött trött trött trött. Ska snart på opera haha xD Ska dit med Keri :) Sen när jag kommer hem ska jag plugga plugga plugga. Aaaaaaaaaah har skrivit detta inlägg hundra ggr nu och allt har försvunnit, så nu säger jag hej då!
Längtar till FREDAN GÖTEBORG!!!

Ha en trevlig dag!

image1211

I like!

Mina ögoooon!

Fuck va jag är trött kan jag säga er. Tryckte på snooz minst 3 ggr. Har idrott första timmen också, antagligen är det bara skönt när jag väl har kommit i gång. Men just nu känns ett idrotts pass som någon hemskt som fan. I dag har jag typ jävla mycket att göra. Måste städa hela lägenheten för det flyger runt damm här inne. Och så måste jag SOVA. Och se på reprisen av Andra avenyn och Dawson Screek såklart :) Missa juee Andra avenyn i går för att jag var på bio med Stina, weee saaw Hair spray. Blev glad av den filmen, den var himla moralisk måste jag tala om för er. Snygg, ful, fet, smal... Jaaa nej nu måste jag cykla till da school heeej dååå!!!!!

Min helande tröst

Har vaknat
Har sett på tv
Har suttit vid datorn
Har krattat
Inte så mycket mer
Åker nog till Karlstad sen med Emma.

image1210

Dagens låt: Min helande tröst - Lars Winnerbäck

I like detaljer!

image1209

Sydde fast några knappar på min nya rosa tröja ^^ haha. Tyckte att den såg så tråkig ut.
I kväll blire Svensson Svensson och sen nån film antar jag. Räkor tror jag att det vankas också. Skulle vilja träffa Emma också. Men dagen i Karlstad har dragit musten ur mig känner jag.
Ska nog ta en liten tupplur nu.
Godnatt för tillfället :)

Behövliga saker :D

image1208
image1207

Har varit på en liten tripp till Karlstad med mor och far. Lite nudlar och shampoo är alltid bra att ha :) Köpte massa tyg också. Så nu ska det sys till lovet :) Ska bli kjolar och väskor hihi. Men ska ta det lungt så att det blir riktigt bra. Ska inte hetsa som jag brukar så att allting blir fel.
Jajaja nu ska jag gå!

Plain White



Otroligt bra låt och fin video.

Den första svalan

Alexander Schöld ska vara med i melodifestivalen :O haha. Ni vet han killen som hade en röst som en liten fågel och var med i Fame factory? hihi. Det kommer bli spännande att se. Älskar ju hans låt Drömmen så nu längtar jag ^^

Det enda man gör är att vänta

Väntar på lön.
Väntar på att få sjunga sin stämma.
Väntar på att regnet ska sluta regna.
Väntar på att jag ska ringa stina.
Väntar på att få gå och lägga sig.
Väntar på att åka härifrån.
Väntar på kärlek.
Väntar på att maten ska bli klar.
Väntar på att nåt ska hända.
Väntar på att lektionen ska ta slut.
Väntar på helg.
Väntar på att allting ska gå över.
Väntar på bussen.
Väntar på livet.

Är det självaste livet vi väntar på?


Jahadå

Sitter här och kollar på klockan. En dryg dag kommer det att bli tror jag, händer inte så mycket här i skogen. Eller mer än vad jag vet antar jag. Massa familjer där ute i skogen som man inte vet mycket om. Men, men.. Sånt som man inget vet om är det väl ingen ide att tala om.  Jag är arg för tillfället. Jag förstår inte varför vissa kan acceptera mig som den jag är. Jag får i alla fall inte intrycket av det. Men, men det är väl så. Men jag mår bara så jävla dåligt av det. Och jag kan inte förbli liten föralltid. FÖRSTÅ det! Jag är den jag är! Jag försöker ju acceptera er!

Fan va intressant. Kanske ska till Elle i kväll om jag kommer på ett sätt att komma upp till Hagfors på. För alla tar bussen. Så jag kanske ska ta bussen ja med. Men 24 kr :O näää jag vet inte. Om jag inte kommer hem på nått vis spelar väl ingen roll ändå.

Ena stunden ska man bara tänka på sig själv och i ena stunden är det jobbigt om man bara tänker på sig själv. Fan jag fattar inte. Jag är för smart för dig.


Regnet typ!

image1206

Ja har tråkigt! Kanske märks typ ^^

Prada, godis, filmer...

Hej hej! Sitter och kollar på Anki & Pytte trean nu. Riktigt bra är det :) Är hemma i dag med...
I går kom mammas xD jultidningar. Mamma gör så varje år haha beställer till sig själv för billigt pris. Och så får jag en massa grejer. Fick tex 3 filmer, 2 biobiljetter, spion set, scrapbooking, och 10 kilo godis typ haha. Inte så nyttigt när jag ska börja banta hihi. Får väl ge bort i välgörenhet till folk eller nått sånt. Med biobiljetterna SKA jag se Hair Spray hihi. Ja och så har jag gått och klämt på mammas prada väska lite i dag. Och fantiserat om hur den skulle se ut på min arm en dag i stan ^^. Ska nog låna den tror jag... Nu ska jag kolla på Peter Pan.

image1205

En gång, nån gång!

image1204
Bild i från http://bookofmiri.blogg.se/

Nån gång SKA jag ha ett sånt där kök! Bara MÅSTE ha ett sånt kök!
Nu natti natti :)

Jewellery

image1200image1201image1202image1203

Fan va jag bloggar bilder i dag ^^ Men fick lust att hålla på med färger och sånt där. Gillart!
Har ont i huvudet som fan nu. BAJS! Nej nu ska jag sova. Sov så sött!

Lite bilder bara...

image1199

HairSpray!

image1197

Jag VILL se!!!!

Jag som 7-8 år

image1196

Vet inte varför jag lägger upp den här men kände bara för det haha.
Var jag inte så söt? haha. Känner för att bli blond! Eller rödhårig!
FUCK!

Jävla flygplan

De åker över huset hela jävla tiden! Jag får ännu mera huvudvärk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuckforever



To DAMN good!

Smooojssss

image1195

Köpte den där rosa tröjan och svarta skorna i går.
 Skulle inte vara fel med den där broschen till tröjan :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Tracy Beaker ^^

Den perfekta drömmen

I natt har jag drömt en dröm jag kallar perfekt. Men hann tyvärr inte att drömma klart för att mamma ringer. Himla typiskt. Kan inte berätta vad den handlade om direkt. Jag vet inte om det var en förnekelse till mardröm eller en helt fantastisk dröm. Men den drog nog mer mot en mardröm emot slutet. Fast jag kände mig lycklig. Lycklig i hela kroppen. Brukar alltid drömma en massa saker när jag är sjuk. Så jag är hemma i från skolan i dag. Känner mig som ett röhett badkar. Ja och det vet ni ju hur det känns. Vet att jag måste dra mig till ica eller konsum och köpa pålägg och sås. Eller måste, måste jag väl inte men jag har himla stor lust till det.
Och känner att jag behöver det. 

 


Vacker musikvideo tycker jag :) Den får mig på bättre tankar...

Tralalala

image1194

I dag har jag gått på stan med Sarah och pappa. Fick mig ett par skor för 100 kr för att pappa betala resten :). Och en tröja fick jag mig på H&M också för att jag hade kupong där. Härligt med nytt :) Fy fan för att överkonsumera asså. Men jag erkänner jag har problem. Men börjar bli sur på affärer som inte har kravmärkt mjölk och jag ler som en sol när jag ser att människor i kassan köper kravmärkt kaffe :). Så lite försöker jag att vara hälsosam. I morgon tror jag att jag Keri och Jenny ska träna på friskis. Men bara kanske. Bara om Keri har bokat tid så. Skulle vara mycket skönt. Har bestämt mig för att kunna känna mig bekväm med jeans igen. Så nu blir det inget godis ALLS! Tråkigt ja vet :(

ÄLSKAR LARS WINNERBÄCK!!!

Rädda barnen

Jag vet inte hur jag ska skriva ner allt det här. Men jag kan försöka.
Har just kollat klart på Räddabarnen galan och jag känner en sån tomhet och ovisshet. Känner att ett aupairjobb i USA är en tanke som är för hemsk att ens tänka. Just nu är det volentär jobb som lockar mest. Men då kommer tanken av vad jag kommer att vinna på det. Jo säkert kommer jag uppskatta mitt liv mer och ta vara på alla dagar som jag får chansen att leva. Fast då kommer tanken om att förlora mina drömmar om livet. Designer drömmarna och om allting som jag har sett fram emot. Men ändå, barnen med aids får inte ens chansen att ha en dröm, eller en dröm kan de ha, fast möjligheten för att den ska uppfyllas är ganska orimlig. Och så har jag tänkt tanken om att köpa ett årskort på friskis och svettis, och nu vill jag inte ens tänka tanken om att vad de pengarna skulle kunna gå till om jag inte köpte en sånt kort. De skulle säkert kunna leva på de pengarna i ett år minst. Vet inte vart jag vill komma med det här riktigt. Ville bara skriva av mig lite. Ska gå och lägga mig nu. Och bara tanken av att jag kommer att vakna upp en ny dag med min familj och veta att jag har underbara vänner gör mig lycklig.
Även fast jag har svårt att visa det. För jag är jag och ingen annan!


image1193

Lidtäppa

Har kommit hem i från lidtäppa för inte så länge sen. Var väl trevligt! :) Trevligt att träffa Linnea men jag hinner aldrig att prata med henne så mycket som jag vill :( Så jag funderar på att åka till Göteborg på höstlovet. Skulle vara skönt att komma bort och att träffa henne. Ja så det får jag ta och fixa upp tycker jag! Nej nu ska jag sova tror jag. Fryser som fan gör jag!

Okej min dag dåå

Ja nu har jag i alla fall testat på att göra video blogg. Lite kul var det i alla fall. Men får komplex över mig själv. Usch! haha. I dag har vi haft två lektioner. Matte och Eos tror jag det heter. Fick ett Usb-minne :) Allt som är gratis älskar jag. Ska snart bli hämtad av Stinas syster Lisa. Och då bär det av till det lilla Sunnemo som jag ska spendera min helg. Får se vad jag kommer att hitta på. Är idol i kväll, ska jag se? Nee jag vet inte. Har inte följt det så mycket, och jag känner ingen kärlek till nån av deltagarna. Nej nu ska jag kolla vidare på That´s 70 show...

Ha en trevlig fredag!

Vägen till bussen ^^ haha


Vadå kul ^^ haha


Inga kommentarer ^^

Video update ^^



Haha kolla inte på mitt feta ansikte ^^ har faktiskt varit i skolan en hel dag. Usch !
Jag passar inte i lugg!
Men Stina är söt som vanligt :) Ska nog börja med detta tror jag. Är ju kul som fan! Haha...

3144 kr för att vara exakt!

Nu har jag räknat ut summan på allt det jag vill ha. Så nu blir det att spara och försöka söka jobb!

HARD WORK WORK!

Jacka - 700 kr
Väska - 1200 kr
Stövlar - 995 kr
Tröja - 249 kr

Jepp sen är min garderob fulländad! Jag lovar!
Skulle kunna hitta ett par billigare stövlar ^^ Eftersom jag redan har köpt dyra skor :S

Nej fan får nog dela upp det här tror jag :(
Blir nog jacka först!


Är i stort behov av PENGAR!!!

image1191

Är extremt shopping sugen. Det kanske ni fattar haha. Det finns så enormt mycket som jag vill ha. Har hittat ett par stövlar i från Vagabond som jag vill ha. Men får försöka hitta billgare typ. Det är fan att man inte kan sy skor. Känner mig enormt väsk sugen också. En Marimekko väska som jag har sett ut. Och så smålands väskan i från Svenskttenn. Står inför ett svårt val eller hur? hihi. Ska köpa nån av dessa efter jul. Det lutar åt smålands väskan faktiskt. Skulle inte vara dumt att ha den nu på en gång. Och så skulle jag faktiskt, HÖR OCH HÄPNA skulle jag vilja åka till Hagfors och kolla i klädaffärerna där. Kolla efter en snygg vinter jacka. Fan vad jag vill ha mycket. Får knappt plats i min hjärna. Får ont i huvudet ^^ haha. 
Har ni ett jobb till lilla mig eller har ni lite för mycket pengar så finns jag här så att ni vet :)  

Kommer säkert bli sjuk under helgen för jag cyklade hem i spöregn och jag var som en vattenpöl när jag kom hem. Har fått hänga upp alla mina kläder på de få element som jag har. Så förhoppningsvis är min jacka torr i morgon när jag åker hem. Känner för att kratta löv i helgen. Vet inte varför hihi. Nej nu ska jag duscha för att bli varm. Har frusit hela dan, tycker att skolan kan höja värmen lite grann.

Jag är en get

Jag sitter här och babblar med Sara just nu. Vi har hål timme och jag är hungrig. Tror att det var nått på Kajutan som fall mig i smaken i dag. Hmmm. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DAAAAAMP.

Jag vill ha 2 nya väskor!!!!!!!!!!!! KÖP MIIIIIG

No longer

Tjooohoo... Har typ 5 min på mig nu...

Skriver inte alls så mycket som jag brukar göra :( Men jag har aldrig tid känns det som. Fast det har jag säkert, fast då bloggar jag inte typ. I går var jag på nått möte i skolan. Rätt dryg stämning och så. Fick med mig mam och pap till macdonalds hihi. Hade varit sugen på sån mat hela dagen. I dag vet jag inte vad som väntar men jag tänkte i alla fall typ gå en lång promenad eller nått sånt. Ta en massa kort och så. Nej nu måste jag cykla till skolan...

Ha en braig dag :)

Morr morr

Sitter här på datan och är klar med det jag ska göra. Känner på mig att det kommer att bli en dryg dag. Får träffa mamsen och papsen i kväll i alla fall :) Stina sov hos mig i natt också, har alltid lika roligt med dig. En massa is bitar och en mängd av något annat gick ner i våra små magar. Kollade på Andra avenyn, FAN KIM ÄR BÖG! Eller så är han bara nyfiken på det. Vad vet jag. Har blivit ett program som jag bara MÅSTE följa. Jag är ruskigt sugen på en 10 kronern glass med en paj på macdonalds. Skulle inte sitta dumt nu inte. OLIVIA jag TÄNKER på dig hela tiden! Jag vill mysa med dig :) Nej nu kanske jag ska ta och göra nått vettigt inte för att jag har nått vettigt att göra. Men ÄNDÅ. Har teater sen också. Kul, kul...

Ha en braig dag !

Omsluter dig

Usch tänk er att få cancer, och att veta att man ska dö?! Inget man vill ska hända. Men det kanske gör så att man tar vara på livet och försöker få ut så mycket av det som möjligt.

I dag kommer Stina och sover hos mig :) LYCKA



Jag sluter ögonen och smeker varsamt dina kinder.
Dina vackra ansiktsdrag, du har så fina linjer / Soooofiiieee

Så dääär

image1188image1189
(Bilder i från Veromoda katalog)

Tycker att dessa mode bilder är så himlans fina så jag var tvungen att ta kort på dem.
Höstigt och härligt :)

Snart är tvätten klar... Har bara en tvätt kvar ^^. Resten är i tumlaren.

EOS redovisning

image1184
image1185image1186image1187
image1186

Japp i dag hade vi EOS redovisning. Och det gick bra, för vi vann nämligen. Uppgiften var att väcka så mycket uppmärksamhet som möjligt. Och ja vi gjorde nog det. Eller Viktor gjorde det haha. Vi fick ett fat med bullar vindruvor och godis. Japp så vare. Nu håller jag på att tvätta för fullt, luktar så gott. Vanilj doft på mitt tvättmedel nämligen hihi. Jaja nej nu ska jag käka nått.

Trallaaa

MÅNDAG: Känner mig inte så kry, har ont i huvudet. Fast jag fasar mig till skolan ändå.
ATT GÖRA: Tvätta, mamma kan man tvätta skor? Köpa mjölk och pålägg. 

Ett landskap sargat av individualister
Saknaden av empati
Längtan till morgondagen
Rädsla född ur natten
  

SOFIE

Resident Evil

image1178



Jaha så var denna söndag förbi. Har varit på Ikea med mam och pap och gått ikring och kollat bara. Köpte två nya kuddöverdrag. Gillade inte de som jag köpte förra gången så mycket. Köpte sånna där billiga fina enna. Fick mig även en kottlettrad med pommes och dricka. Sen så gick vi vidare till bergviksköpcenter. Där hitta jag inget intressant förutom en klänning på Lindex men jag slog inte till. Köpte i stället ett par platta skor på skopunkten. Lite kallt nu kanske men det orkar jag inte bry mig om. Köpte toalettpapper och tvättmedel också xD Ska börja tvätta själv nu, kommer ta timmer haha. Var och kollade på Resident Evil. Skit bra film om jag får säga skit. Power när det är en tjej som är huvudrollen. Vill bara se meeer. Hoppas nu verkligen att det kommer en uppföljare till denna rulle. Nej nu ska jag sova. Sov så sött :)

image1183

Framtidens lista

♥  Manhattan väskan.
♥  Vinter jacka, svart och varm.
♥ Marc Jacobs nya parfym.
♥  Marimekko neccesär svart. 
♥  Stor svart diamant ring. 
♥  Efva Attling örhängen. Har ju lite pengar där ^^

Japp skulle inte vara så dumt med detta på listan :)
Skulle vilja ha en svart vit randig tröja också.
Ska kanske försöka skaffa jobb?

Jaaahappp

Då var det morgon, och Byn var alklarad. Mja rätt kul innan var det ialla fall. Gitarrkväll med Marcus är alltid kul :) Men jag vet inte om jag tycker att Byn är nått att hurra över. Är så jävla trött på stället. Jag är en person som tröttnar på alla saker. Vill ha nått nytt hela tiden. Jag hatar mig själv. Men det var i alla fall skönt att allting var som vanligt med mina älskade vänner. Helt underbara är dom :) i dag vet jag inte vad som står på schemat. Pappa sa nått om bio i fredas. Så det blir nog kanske det hihi. Får skjuts till Karlstad då också och det är ju BRA! Nej nu blir det frulle på dirren heeejs.

What ska man ha på sig?

Jaha sitter här vid mam och paps dator och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på dopet och i kväll. Får nog bli lika klädsel förutom att jag byter ett linne eller nått på kvällen typ. Ser fram emot byn som aldrig förr. Även fast det inte brukar vara så kul. Men det känns som att det kommer att bli kul nu. HOPPAS HOPPAS! hihi. Kassa bloggare det är som ligger på mest aktiva bloggare just nu. Ja enligt mitt tycke i alla fall. Det finns ju så otroligt mycket bättre bloggare än de där. Förvirrad! Jepp. Nej nu ska jag leta vidare efter mina favvo bloggar. Inte lätt att hitta, på min dator har jag alla favoriter på favoriter ^^ Ha en helskön dag/helg :)

image1172

Detta är kusin Ida som ska döpas :)

My dady!

Ja när jag kom hem blev jag så himla överlycklig av att se min lilla pappa. Grät en skvätt gjorde jag också hihi. Han kom tydligen hem i går men mamma våga inte säga nått i går. TANT! jaja. Nej nu ska ja sova och i morgon blir det dop och utgång med mina kära vänner som jag saknar nått så enormt mycket! ÄLSKAR ER!


A last suprise

Rätt dryg skoldag för att vara två lektioner. ORKA TYP! Ja men nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå och det gör den inte förens om typ hundra timmar. Ska hinna packa, men det gör jag ju på 100 timmar i alla fall. Nej va fan ska jag hitta på nu. Orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ska kanske se på en film eller nått kanske. Men vilken film? Jag är lite hungrig också, även fast jag åt pasta med kebabkött i skolan förut. Maaaaaaaaaaaaah godis sug HETER DET! Ska ringa och fråga mamma om jag får köpa lite godis! ^^

It´s a tidig morgon...

Har inte orkat mig upp än ^^ ligger under täcket och myser. Börjar halv 9 så palla. Och så har vi bara 2 lektioner så jag tänkte att jag skulle dryga mig i några minuter till. Orka ha kläder på sig sen haha. I DAG SKA JAG TRÄFFA PAPPSEN!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ni förstår inte lyckan!!!!!

I natt eller förut drömde jag om Danny Saucedo. Han kysste mig och allting hihi. Moral pratade, och så tyckte han att min tröja var snygg. Jag tror att han är helt underbar som kille i alla fall. Fast han kysste Stina också så jag vet inte om han skulle vara trogen kanske hihi. Nej nu ska jag platta håret och sätta upp det i en toffs eller knut.

Ha en bra dag

Varmakoppen

Jahapp dååå. I dag har vi tagit skolkort. Vi körde penslar och färg och hela kittet ^^ Fast ja tappade min pensel så haha blev inte så mycket med det. Men får se hur det blir. Hon designern/hantverkaren var inte i från Stockholm som jag trodde. Men hon sålde i alla fall saker på designtorget i stockholm. Var först i hennes latjolajban låda haha. Massa färger går jag i gång på som fan. Får mer och mer lust att pyssla och dola hemma. Men har för tillfället inga ideer. Får dagdrömma vidare ^^.  I dag är det bulldagen också, köpte två bullar på royals och blev fet. Yepp. I morgon ska jag träffa PAPPA! Jag är nästan rädd för att träffa honom, vet inte varför. Har köpt presenter till han i alla fall. Hoppas han blir glad. För det kommer i alla fall jag bli i morgon. Glädje tårar kommer att spruta. Nej nu ska jag diska för det är äckligt! Ska nog gå ut med soporna också. Luktar FAN!

image1171

Saknar tiden!

Skolkort

Bläääää hata mitt hår nu, så jag hatar att va med på kort nu!

Det kommer en designer i från Stockholm på första lektionen i dag :)

Du är musiken i mig...

Har himla stor lust att åka hem i morgon. Och skita i fredagen. Har ju ändå bara två lektioner då. Men så blir det säkert inte. Inte kommer Stina till skolan i morgon heller. Så det blir inge kuddkrig i morgon :(. Får väl överleva. I dag var det lunch konsert typ. Hata matte!!! Jaa det var min dag det. Ska käka smörgås som kvällsmat för orka göra mat nu. Orka nått överhuvudtaget. Hösten gör mig deprimerad. Allt vad jag vill är att krypa upp i pappas famn i soffan hemma och mysa som aldrig förr. Var för länge sen :( över 2 månader sen. Om jag har tur kommer han hem på fredag. Om det skulle kännas så här tomt att förlora en förälder så skulle jag ärligt talat gå under. Och jag längtar ihjäl mig även fast jag inte har förlorat honom. Undrar hur återträffen kommer att bli. Tårfylld tror jag att den kommer att bli. PAPPA! Just nu tror jag att allting kommer att ordna sig bara jag får träffa pappa. Min pappa. Min alldeles egna pappa. Den som har satt mig till jorden och som man alltid kan prata med. Vet inte varför jag känner mig så svag just nu men jag orkar inte ta tag i saker. Ska i alla fall försöka göra mig ett par smörgåsar, sen kolla på Andra avenyn, lyssna på "Du är musiken i mig" med Molly och Ola på repeat. Tycker den låten är så vacker hihi. Ska göra två läxor också, och de ska jag ta i tag med PRECIS nu!

<3

Om vi får tid

image1166image1167image1169

Har just kommit hem i från skolan. I dag har vi målat första timmen och sen på sista lektionen så gick vi till stan och gick i konstgallerior. Helt fantastiskt hur folk kan måla så himla bra. Och krukorna var skit fina :) Min lärare sålde också krukor i en affär. Hon är jätte duktig. Rätt coolt att ha lärare som är konstnärer. Japp i alla fall. För er som aldrig har varit i bakre delen av Karlstad city ska verkligen besöka den. Massa mysiga butiker. Köpte mig en disktrasa i en affär som Malin Westberg har designat. Kom på att den blåa fula disktrasan jag hade, var den som luktade äckligt i min kokvrå haha. Luktade verkligen as. Men nu luktar det fräscht :) Ska göra mat nu. Vette fan vad jag ska göra. Kanske bara makkisar och lite ost. Jo jag vet skit nyttigt. Sen ska jag ta bussen till orrholmen och sen åka till Säffle och kolla på Oliver Twist som sagt japp. Nej nog med mitt svammel. Hejs

Och det blåser genom hallen...

image1165

Ja min måndag kväll har sett ut såhär då. Haha mjölk i vinglas och goda choklad kakor. Har kollat på Andra avenyn och nu kollar jag på nån ny serie. Har pratat en timme med Stina också :) En person som betyder med än livet. Ska snart sussilussa tror jag. Men borde se klart på detta på tven när jag redan har börjat se det. I morgon ska jag gå på Oliver Twist på Säffle opran. Får la se hur det blir :) Alltid kul att göra sånt som är gratis! Var inne förut och kollade på Friskis och Svettis. En termin kostar 890 kr och då har man tillträde till alla grejer. Det tycker jag är rätt bra pris. Stina får ta och flytta upp hit till Karlstad tycker jag haha vi skulle då bli fit som fan.

Nej nu ska jag duscha sov så sött!

Min nya tröja

image1162image1163image1164

Japp denna underbaring som redan är en favorit fick jag för 30 pix :)

Grattis grattis!!!

image1161

Idag fyller min syster 21 år GRATTIS GRATTIS till henne. Hoppas att hon har haft en bra dag. Själv kan man ju inte gå på kalaset och äta smörgåstårta och tårta. Buuuuh. Jag försöker få tag på Emma, vill ha med henne till Pekås och köpa mig lite mat. Orkar inte äta det jag har hemma.