It ain't hard to love

Ligger i ett "barnrum" i karlskoga och kollar på sex and the city. Har varit med mamma i Örebro hela dagen och shoppat och ätit mat. På vägen upp så ringde polisen till mig och ville ha mig som vittne till en misshandel på måndag. Först kom jag inte på vad det var för något, men tydligt så var det ett slagsmål jag bevittnade i maj förra året. Kommer inte ihåg så mycket men javisst kan jag vara till någon hjälp så.

Jag köpte ett par ljusa höga jeans shorts på carlings och en bodybutter. Sen shoppade mamma shampoo och balsam ifrån Lànza, ett par läckra svarta boots och mineralfoundation till mig. Mycket snällt :) Nu känner jag mig dock pank, vilket är mindre roligt.

I går fick jag en halvårs present av baby, ett jätte fint armband ifrån Tiamo. Har också fått trosor och en pyjamas lite innan. Finns ingen bättre än Joakim, att han ens vill ha mig är ett mirakel. Jag älskar honom så att det gör ont. Han är på koriander just nu och har mindre kul tror jag, vill ha honom brevid mig nu nu nu... Ligga på hans arm och snosa honom på halsen. Men imorgon :) Kom även på att jag fick ett par svarta solglasögon av Joakims mamma när hon kom hem ifrån Rhodos igår. Mycket snällt :)


Kommer alltid älska dig

Vet inte vad jag gör uppe såhär tidigt, men kan bero på att jag har sovit sjukt dåligt i natt.

Igår träffade jag och Sara Keri i stan lite och sen fick jag och Sara för oss att vi skulle ut i skogen och plocka blåbär för vi ville göra en paj. Så det gjorde vi. Vi plockade jätte många bär och sen när vi kom hem gjorde vi en paj :) Blev faktiskt väldigt god.

Puss!


Dagens planer

Håller på att färga håret just nu och ska snart gå ner till duschen. Ska fika med Keri senare. Vet inte om jag orkar stan, annars får det bli fika här hemma :) Sen ikväll ska jag träffa Sara och Ebba över ett glas någonstans som Ebba så fint utryckte sig :) Länge sen jag träffade dem. Sara har fått jobb i London på American Appareal så hon far snart ifrån mig och Stina åker till Afrika i oktober. Känns sjukt vemodigt.. Men men. Nej nu blir det da shower! Puss..

Am I worth it?

Det är bra att jag har vänner och en underbar pojkvän som puschar mig till att inte känna mig värdelös varje dag. Jag gör och säger saker ibland som sårar mig själv så enormt mycket efteråt och det får mig att inte vilja gå upp på morgonen. Att man kan vara så otroligt trött på sig själv ibland?

....


Just to keep you satisfied

Hola!
Målade precis naglarna och fick lite på tröjan, flyt! Höhö.
Nej men igår var jag och Joakim i Norges huvudstad Oslo, var trevligt och vi fick in en massa Cv:n. På hem vägen blev vi dock lite smått ovänner pga att vi litade för starkt på gpsen hihi. Men ja vi kom hem i alla fall. I helgen så hade jag och Sara tjejkalas med Stina, Anne och 3 andra flickor. Det var trevligt :) Sen har jag bara myst med baby. Idag har jag och Stina åkt lite bil till bergvik och käkat och sen till gengåvan där jag införskaffade mig två halsband och en tee för 40 spänn. Inte illa det :) Nä nu ska jag sätta mig på cykeln till råtorp där älsk bjuder på rosé och en nyinköpt film :)



Puss!

Someone's Missing

Jag behöver en dos av Stina. Så därför tar jag en tripp till Stina i eftermiddag.

Jag står inte ut med mig själv, har fastnat i en gråt period som inträffar ibland i mitt liv. Bara gråter och gråter utan att jag vet vad jag gråter för. Orkar verkligen inte. Så jag ska låta Stina ta mig ur det här.

Jag älskar dig Joakim ♥




Mensvärk

I fredags så fick jag äntligen träffa min mamma. Vi åkte båtbuss ut till mariebergskogen. Sen gick vi till stan och åt på amigo. Sen vandrade vi omkring lite istan. Jag köpte mig en stickad sak på Åhlens och ett trähalsband på Eldopaden. Fint fint. Sen på kvällen blev det spontan utgång med Joakim och hans vänner. Var på ankan och dansade sen hem med den bästa.

Igår åkte jag och Joakim ut till hans stuga och badade och solade. Sen inte så mycket mer den dagen.

Idag har jag mensvärk och funderar på att ta mig en promenad ialla fall en liten en, runt tjärnet eller något. Saknar redan mamma och alla mina vänner på annan ort. Men om en vecka slutar Stina jobba, gudarsskymmning vad jag är lycklig för att hon gör det!

Puss!


Meningslöst

Allt känns så fruktansvärt meningslöst. Ska inte åka någonstans i sommar. Värst mycket festande blir det inte. Alla vänner är på annan ort. Inget jobb har jag. Gud va allting suger just nu. Kan vara för att jag ska ha mens som jag är så grinig just nu. Men den där meningslöshets känslan har jag när jag vaknar, varför gå upp liksom?

Vill åka till Oslo nu och söka jobb, pallar inte sitta framför en jävla dator något mer. Orkar inte.

I morgon kommer i alla fall mamma. Som jag saknar mamma. Saknar Stina också så jag dör.

Den där saknaden kommer ta livet av mig...

Sara


Feeling it


Har varit hemma hos pappa i några dagar nu men är tillbaka i Karlstad nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här förutom att umgås med min pojkvän. Inga vänner har jag kvar här. Kanske någon kommer ner. Kanske inte.

Hemma hos pappa visade jag runt Joakim i Sunnemo. Dalen. Lissbroa. Udden. Lasseland. Konsum. Tror inte det finns någonting mer att visa i Sunnemo.

Har liksom ingen annan plan just nu än att komma iväg och jobba och få en lägenhet i Norge. Kanske att mamma kommer ner någon dag. Skulle vara trevligt.




Maten jag gjorde när jag kom hem till lägenheten på norrstrand. Hoppas grytan räcker länge..

Puss!

Ledsen

Känner mig ledsen. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men jag är det helt enkelt. Vill bort ifrån Karlstad. Vill bort ifrån mig själv. Allt. Ikväll reser jag och min fina pojkvän till skogen och omger oss av naturen och allting runtomkring. Ska bli skönt. Tror jag behöver det.


Saknar min fina mamma. Att få vara själv med henne och gråta en kvätt som vi är så bra på tillsammans.
Varför kan jag inte få träffa människor jag tycker om när jag vill?

Längesen

Längesen jag var här och längesen är en ny låt med Petter höhö. Ligger i Joakims säng och kollar runt på en massa bloggar. Joakim spelar spel typ. Har bott här hela veckan :) Har varit mysigt! I dag var vi på eclipse den nya twilight filmen. My gööd va bra den var, gåshud! Älskling bjöd också :) My gööd va jag älskar honom också! Sjukt! Fikade även med Joakims systrar och hans farmor och farfar på förmiddagen :)

Midsommar var trevligt, vi var ett gäng uppe i joakims stuga och åt mat och drack lite. På natten badade vi och sen gick vi och la oss :) Som en midsommar ska vara.

I morgon flyttar jag in hos Sara, och på lördag har vi en liten inflyttningsfest och hemkomstkalas för Ebba som kommer hem ifrån Grekland. Kommer säkerligen bli trevligt :)

Norge planerna står fortfarande på shemat! :)


Var först en snabb visit till siba på bergvik för att hämta ut Joakims dator på midsommar.


Sen åkte vi till stugan som är jätte mysig :)



Vi kastade även pil på kvällen :)

Puss!