Städ

Mår inte toppen i dag heller. Men på jobbet går det bra. Fast skulle behöva semester.
 
Avloppet är fortfarande inte i bruk så i kväll kommer Joakims pappa hit och fixar det åt oss. Orkar inte ha denna röra i köket. Men ska ta fram min sprayflaska och köra genom lägenheten i alla fall sen, för det mår jag bättre av och sen dammsuga lite. Skulle behöva gå i genom min garderob (skulle behöva slänga, skänka bort en hel del). Men det tar jag en annan dag med mer energi. Har mensvärk också. Allt är jobbigt. Klag klag. Jaja. 
 
 
 

Livet kan vända fort

Haft en jobbig dag, direkt när jag kom hem i från jobbet duschade jag och la mig i sängen. Helt slut. Ledsen och ångestfylld. Saknaden av att ha tillbaka min familj. Kunna kommunicera bättre. Veta att jag klarar det här och tro mer på mig själv. Inte känna sorg.
 
Ångest över att det är stopp i avloppet. Tvätt som måste in i garderoberna. För många måsten.
 
Fick även en chock besked på posten i dag ang J:s ben som han haft ont i nästan ett år nu. Så nu ber vi till gudarna att det inte är så för det skulle jag verkligen inte klara av.
 
Nu ska jag och Joakim ta tag i avloppet (han gör det just nu), torka av tårarna och mysa ner oss i soffan och se på film jag och min älskling.
 

Night

Ligger i sängen efter en fin kväll med killen, broccoligratäng och Wallander film. Nu ska jag sova och ladda inför en jobbvecka med en fin helg framför mig :)

Kram
 
 

Heldag på stan

Blev en heldag på staden med Emma och lunch, fika med några andra fina vänner. Fick mig ett "pennskrin" i från mus (är tills för sminkborstar egentligen men går lika bra som pennskrin) Köpte även en ny puderfoundation där i från. En ny vit blus i från gina då jag brände upp det förra som jag skulle haft på mig på midsommar med ett strykjärn, smarta jag. Ett par ballerinas och ett linne i från bikbok, halva priset! Köpte även vita handdukar till skolan, så nu har jag bara skor och strumpor kvar. Köpte hänglås och lite sånt förra veckan. Känns skönt att ha det klart i alla fall. Bara det stora jobbiga ångestfyllda kvar. Men det blir förhoppningsvis klart nu i veckan.

Ha det fint, kanske slänger upp en bild på alltsammans sen :)
 

Morgon

Gick en promenad med Nala förut och så plockade jag mig lite nya blommor. Fanns bara hundkex på vägen så det fick det bli. I dag börjar mitt nya liv, det är slut på chipsätande och chokladätande. Typ spyr på tanken på chips just nu haha.
 

Midsommar

Nu är snart denna helg förbi, hade en mysig midsommar med Joakims familj. Jag vann femkampen ganska stort, STOLT! haha. I går jobbade jag och det blir detsamma denna kväll. Börjar bli massa adjön på jobbet då de flesta går på semester nu och jag finns inte kvar när de börjar tillbaka igen. Känns lite vemodigt.
 
Men ska jag vara ärlig så känns det så jäkla skönt att slippa det här skitjobbet snart. Jag rekomenderar ingen att börja jobba med det faktiskt. Sliter för mycket på kroppen och ifrån de högre makterna är man inte så betydelsefull. Jaaja. Men kommer sakna det lite i alla fall.
 
Såg föresten en film igår som heter The woman, skit konstig. Se den haha!
 
 

Min fina

Ligger i sängen och ska snart sova, men är inte direkt trött. Därför jag la mig i sängen för då kanske jag blir trött eller nått.. Är lite tankspridd i dag, stora saker som händer i morgon. Ska jobba till två sen träffa upp pappa. På midsommarafton åker jag och Joakim till Stugan och ska fira den med hans familj, blir trevligt. Bakade en tårta som jag hade tänkt bjuda på förut men vet inte om jag vågar, blev inte direkt fin haha.
 
Var in på Lindex en sväng i dag och skulle köpa blommor att ha i mitt och Nalas hår, Nala blev så fin :)
(dålig bild dock)
 
 

Du är allt

Jag drömmer om den dagen när jag bor i hus, bröllopsdagen.
Allt det där känns så vackert!
Och jag hoppas att det är Joakim som blir min man i livet ♥
 
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Klocka

Tog sin lilla tid att få den här klockan, då den var slut på lager och skulle skickas i från leverantören. Men nu är den här! :) Kan inte använda den än dock, måste förminska den. Får bli när jag blir frisk som jag hoppas att jag blir i morgon.


Stockholmia

Har varit en fin helg med mina vänner. Var i Stockholm igår och kollade på den lilla stugan som jag ska bo i under mitt år i Stockholm. Jätte trevliga människor som hyr ut den, en sjö precis nedanför med klippor man kan sola och hoppa ifrån. Dom ska ta ut det som är mest personligt i stugan, jag har köpt nya vita hissgardiner, vitt duschdraperi, ska även få ett vitt överkast ifrån mamma som täcker en 160 säng. Kan även ha mitt egna porslin, vilket känns jätte bra! Och alla andra grejer har jag redan :)

Ja idag då, skulle ha jobbat, men har blivit sjuk. Ska försöka sova ut hela dagen. Mår inge bra alls :(


Dagen efter

Var ute med alla mina saknade flickor igår, Emma var saknad dock. Hade jätte trevligt och har inte dansat så mycket på länge!

Var en sväng till gengåvan igår med Sara och köpte två jackor. En jeansjacka och en grön vardags jacka. Köpte även en vas för 25 kr. Äger ingen vas så det var ett bra köp :)

Efter krogen igår så plockade jag med mig en blomma hem som jag satte i den nya vasen :) fint va?


Kavaj



Jag funnar på att köpa denna, fin eller inte? Hmm

Ingen ork

Är helt slut efter gårdagens jobbpass. Vaknade upp i morse med världens huvudvärk, trodde det skulle släppa med en dusch. Men icke. Ska strax åka i väg till jobbet, börjar två och slutar tio, ska gå en tjej brevid mig i kväll så förhoppningsvis går det fortare. Sen ett pass kvar i morgon sen är jag ledig tre dagar! Underbart!!


Inköps lista

Fick brev ifrån elisabethskolan idag på vad man ska köpa innan skolan börjar, måste köpa vita handdukar stora och små. Vita inneskor, vita strumpor, underkläder, lås till skåp. Kom även på att det kan vara bra att köpa nya färgpatroner till min skrivare till läxor och arbeten. Och mappar till varje ämne så jag verkligen har koll på allt. Känner mig lite stressad men det ska nog gå bra. Det är många regler på denna skola, vissa självklara men ändå. Men det är bra iof :)

Måste sova nu, ska upp och jobba 7 i morgon bitti.


Fin dag

Fick upp mig själv ur sängen tillslut, satte på en tvättmaskin, färgade håret. Joakim och jag åkte till råtorp och tog med oss Lars och vovvarna ut på en promenad. Hann tom att hänga tvätten innan vi åkte :) har bara ångest inför det långa passet i morgon men såäre! Ska försöka förtränga det.


....


Måndag

Åh finns inget bättre än att vara ledig på måndagar, ska ta det så lungt man bara kan denna dag. Kör heldag i morgon alltså 15 h. Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Nala myser här brevid mig :)

STINA är i Sverige nu, finns det något underbarare? :D


Verklighet

Har städat lägenheten, myst med min kärlek, shoppat och lunchat med Anne :) mysig dag!

Det var halva priset på allt på bik bok så blev lite fina saker och nya underkläder i från H&m.




Goodnight!

Åh just nu hoppas jag till tusen. Jag har fått erbjudande om att få hyra en liten stuga i Stockholm, en sån där med alldeles för mycket möbler och söta gardiner. Men det skulle inte göra mig något, bara jag får plats med mina kläder och väskor. Och det ska nog inte vara några problem :)

I dag sov jag alldels för länge, hängde för överkastet över fönstret och det blev lite för mörk än vad jag och Joakim var van vid. Så vid tolv vaknade vi. Shit jag tror jag inte har sovit så länge på väldigt länge alltså. Därför jag är vaken nu kanske? Fixade snabbt i ordning mig och träffade upp Sara och så har jag varit med henne hela dagen, vi avrundade av dagen med en öl och mat på Tables. Härlig dag med en saknad vän!


Tisdag 2012

Ligger i soffan med täcket och Criminal minds på tven. Nala ligger i sin säng. Joakim fotbolls firar eller nått. Emma har precis gått. Jag njuter av att jag har två dagars ledighet framför mig. Sara kommer i morgon. Allt är bra. Eller?...

Ska försöka att inte tänka så mycket.

I dag är det 7 år sedan min morbror Anders tog sitt liv. Hoppas att han har det bra. Du är saknad ♥



Äntligen



Nudlar gud va gott!

En söndag i Stockholm

Vi tog tåget halv elva i från Karlstad till Stockholm, väl där mötte vi upp Jennie Joakims syster som bor på solsidan. Vi gick och käkade en god biff på billiga George beefhouse. Sen stack vi till "rummet" jag skulle kolla på. Väldigt fin lägenhet och trevliga människor. Så dit flyttar jag om två månader :) känns lite läskigt att bo med människor jag inte känner, men det ska bli en spännande erfarenhet.

Sen åkte vi tillbaka till stan och gick i lite affärer. Känner mig ruinerad av denna resa så blev bara en hudkräm som jag hade tänkt innan. Fick trevligt service och tester att ta med hem precis så ska det vara :)

Börjar göra planer på att börja blogga mer om hud/skönhet och produkter nu i
augusti eftersom jag ska läsa till hudterapeut. Ta bilder på lektioner och recensera produkter och självklart om mitt år i Stockholm. Är det något som skulle vara intressant? :)

Sitter på bussen hem nu (för dyrt med tåg hem) och vill bara hem och pussa på min bäbis.

Bilden på Joakim och Nala tycker jag är för rolig. En tung natt eller? ;)


Lördag 2/6

Blev en lugn lördagkväll för mig och Joakim, god mat att äta på råtorp hos Joakims föräldrar och tv-häng.

I morgon åker jag och J till Sthlm för att kolla på ett rum till mig hos några trevliga stockholmare (hoppas jag!)
Passar på att vara någon timme i stan och kika också. Vi lämnade kvar Nala på råtorp och gud vad jag saknar henne redan :/ Min älskling!

Har börjat inse att jag flyttar snart. Har lite smått panik. Min kärlek blir kvar i Karlstad och jag i Stockholm. Känns skit jobbigt. Men samtidigt som jag ska gå en skit kul utbildning och jag vet att vi kan ses varje helg. Kommer vara skit ledsen i början i alla fall.

Jag älskar dig Joakim!