Stan med Sara

Ska först dra till skolan och äta och gå på utvecklingssamtal och sedan blir det stan med Saris. Var tänkt att dra ut till gengåvan. Men det är icke öppet. Gå och döö typ. Blä. Jaja. Vill veta vad jag får i lön också. Men näää det dröjer ännu en dag. Ikväll känner jag mig förtjänt av några glas vin eftersom redovisningen av projektarbetet gick bra igår :)

Nej puss! :)

Från vaggan till graven



Mitt färdiga projektarbete :)

Sophie´s closet.se


Det är här jag har jobbat hela helgen, har i morgon kvar också :) I dag har vi haft 50 % på allting, så det har varit en hel del folk som har handlat. Mamma köpte en härlig fleecetröja ifrån Didriksson för priset av 149 kr pga jag jobbade där :) Mådde inge bra i morse, men som tur var började jag inte förens två. Vaknade upp helt kallsvettig och ont i hela kroppen. Joakim drog ut i kväll men jag orkade verkligen inte, känner mig små ledsen och ja jag mår inge bra alls. Sitter hemma själv och ser på körslaget och ska nog se på en natt på museet som börjar nu.




Denna jacka hade jag köpt om jag hade barn, 299 kr i dag eftersom det är 50 % :) Älskar den.



Nej ha en fortsatt trevlig kväll.. Puss mina fina :)

I still remember that night as if it were last night

Fick ett mail förut om att tjänsten på barnmässan var tillsatt, fast i fel namn. Skickade snabbt iväg ett sms och fick bekräftat att mötet fortfarande står kvar kl 14.00. Skönt. Tror faktiskt att jag har fått jobbet under helgen nu. Eftersom de skrev i mailet att det är så. Nervös I am. Men men.. Vill ha maaaat nuuu! Eller nej Joakim bjöd mig på en kycklingrulle igår. I dag big ångest. April månad blir en diet månad med massa promenader och sittups.

Tjingeling!


Onsdag

Jag älskar dig. Din kropp. Din personlighet. Dina ögon. Ditt leende. Ditt sätt att utrycka att du älskar mig. Jag älskar dig Joakim!

Onsdag förmiddag. Sitter fortfarande i sängen.. Vaknade för en drygt timma sedan, så trött var tydligen jag. Måste börja plugga innan Stina kommer hem för då ska vi dra till Ikea. Härligt att gå där inne tycker jag, speciellt med min kära vän Stina. Nej nu ska jag plugga. Borde hinna damsuga lite också, men plugget får komma före. En dusch också skulle vara härligt. Nej Puss på er! :)

Stuck In The Moment



Sitter i min säng och har sådär asbajs tråkigt. Vill att Joakim ska komma hit så jag kan pussa ihjäl honom, känner verkligen för det i dag. Piss dag. Eller egentligen inte men allt planerande inför framtiden är jobbig. Söker jobb som en galning känns det som men det räcker ändå inte till. Har i alla fall ett jobb till helgen (vad jag tror i alla fall). Hemlös den första juli känns ju sådär om man säger så. Är så himla svårt att vara positiv just nu också. Vill verkligen inte flytta hem, har liksom inte bott hemma på tre år snart och jag tror inte att det skulle vara möjligt för mig att bo i en liten by just nu. Kanske någon vecka eller två men sen skulle jag inte stå ut. Vill inte lämna Joakim heller, inte för att det skulle vara ett så stort avstånd emellan oss men skulle ändå kännas jobbigt. Måste bara få jobb, bara måste! Och det ska jag! Bättre att vara positiv i alla fall.. även fast det är svårt. På torsdag efter intervjuen på scandic så ska jag försöka gå ut med lite Cven i alla fall. I morgon är det plugg som gäller hela dagen. På eftermiddagen drar jag och Stina till Ikea/bergvik och köper ramar och en sats vin så vi har under hela påsk. Längtar verkligen till lovet nu. Släppa projektarbetet och ja allting.. Nej nu ska jag fortsätta och ha as tråkigt i väntan på min pojkvän.

Puss på er mina fina!

05.00

Var ändå inte så svårt att gå upp tidigt i morse.. Fast nu känner jag här på bussen att jag borde ha lagt ner datorn tidigare i går. Fastnade framför illustrator. Blir alltid så, när jag väl har börjat med någonting så kan jag inte sluta och tiden glöms bort. Är i Sunnemo nu med bussen, snart åker vi förbi pappa på sprakberg. Tänkte skriva lite på projektrapporten men tror jag är alldeles för trött.. har ju ändå en timme på skolan att plugga på. Sen har jag kör kl 08.40. Är lite nervös över redovisningen på bild och formen i dag. Jag och Sara har gjort en "film" som handlar om borderline. Är jobbigt att det är bilder med på mig i filmen när jag har typ 39 graders feber. Känns ju mindre kul. Annars en rätt knäpp/konstig film. Blir alltid så när jag och Sara gör något tillsammans. Nej nu ska jag blunda ett tag och lyssna på musica.

Puss!


Shopping

Är i sjukt stort behov av shopping... Slänger ut allt jag har på min klädställning på golvet innan jag springer till skolan. Är så trött på allting. Hoppas för mitt egna bästa att jag har fått jobbet till helgen så att jag kan shoppa lös lite.. Baah nej nu måste jag skriva anteckningar på arlen. Snart mat! :) Puss!

Live, dream, love

Resultatet av att jag och Joakim har sovit hela dan är att jag inte kan sova nu. Läser typ tusen bloggar i stället och är hungrig. Planerar min vecka i huvudet och.. ja är verkligen inte trött. Saknar Joakim redan. Vill ha honom brevid mig hela tiden. Gillar att pussa på honom när jag vill. Men på tisdag så får jag förhoppningsvis se honom igen :) Stina har bil denna vecka så ska försöka ta mig till biltema med henne någon dag för att köpa fotopapper...

Nej sova var det <3 Puss!


dfoiahsfsodfmsdfneofose

Dåligt med uppdatering här på bloggen.. men har varit för upptagen med att leva tror jag.

I fredags så fick jag äntligen träffa älskade Keri, vi drack alldeles för mycket rödvin. Sen åkte jag hem med Joakim. Vaknade upp på lördags morgonen och det gick inte att dricka vattnet i Karlstad. Försökte köpa mineral vatten på ica förut med helt slut.. ska snart gå och koka vatten tror jag. Har ett sådant sug efter vatten så jag dör. I dag har jag och Joakim bara myst, sett på Alice i underlandet och sovit bort dagen typ.

Nu sitter jag och väntar på att Anne och Stina ska komma hem så att jag kan fota Anne för mitt projekt. Sen i morgon åker jag till mamma så jag kan fota min kusin och mormor.

Har förhoppningsvis fått jobb till helgen, på barnmässan med sophie´s closet. Känns härligt :)

Ska bara försöka fixa sommarjobb också..

Nej nu ska jag koka vatten :) Puss!

Stuck In My Heart

Ingen kör i dag heller nehe.. Jag som var så damn trött i morse. Alltid så positiv. Vill bara att skolan ska vara över.. ge mig sommaren 09 igen. Få vara fri, gå upp när jag vill, sitta på balkongen äta frukost och lyssna på sommarradio. Sen gå ut nästan helt naken och lägga sig på en filt och sola. Spela kubb på kvällen och dricka vin med underbara vänner tills solen går ner. Bara att drömma om denna sommar.. Känns ändå härligt att ta studenten och få slippa skolan för ett år. Sen ska jag läsa vidare. Ska passa på att njuta av denna vår.. härligt att projektarbetet är klart nästa vecka även fast det är stressigt. Men efter det känns det skönt och då ska jag fan fira in det med att spela kubb i snön! Hihi.

Har föresten jeansjacka i dag, och jag fryser inte ens :D



Vill ha denna i studentpresent 795 kr hos acne. Det enda jag vill ha faktiskt.  Beställ den här

fnjosifdhaoidinoafino

ÅÅh jag är så jävla trött på allting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arg är jag också. Fy fan. Inte så jävla lätt att hinna med allting själv. Dra åt helvete allihopa. Orkar inte!

Vill vara glad.. men går fan inte!

Close your eyes

Gör detta i stället för att tänka på en svart läder doftande väska, lägenhet, jobb, framtid. Allt sådant som inte gör att jag kan somna även fast ögonlocken inte längre vill vara öppna.

Lovar du att vara ärlig? Ah
Du heter: Sofie Amanda Linnéa Nilsson
Smeknamn: Har nog inget speciellt sådant

Beroende av: Joakim, vänner och familj

Vad tror folk om dig: Har faktiskt ingen aning.. Borderline kanske?!
Stämmer det: Dono
Vad får du oftast komplimanger för: Skulle vara mina ögon tror jag
Vad säger du för att imponera på någon: Inget jag brukar syssla med

Brukar du skratta för dig själv: Ja typ alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Okej :) Puss
Var bor du: Karlstad
Trivs du där: Jo

Äger du några converse: Har gjort. Vet inte vart de tog vägen :S
Sprit, cider, vin eller öl: Öl och vin
Brukar du bli för full: Ah
Är du allergisk mot något: Nej faktiskt inte
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Sofie eller hallå

Antal timmar sömn inatt: 6 h kanske
Brukar du komma i tid: Var bättre förr
När mår du bra: När jag inte har några krav och alling bara är bra
När blev du fotad senast: I tordags
Hur känner du dig nu: Trött, stressad, ensam

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad saknar du: Sommaren, Ale och en massa annat

Hade du en bra kväll igår: Ja mysig :)
Favorit dryck på morgonen: Oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig: 10 - 11 kanske
Är du blyg: Ja i vissa lägen
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja kanske det
Är du nöjd med ditt liv: Egentligen, bara framtiden vore säkrare
Är du bortskämd: Ja det är jag nog
Vad längtar du till: Sommaren
Har du bra vänner: Ja verkligen!

Vem är din bästa vän: Alla mina vänner är mina bästa vänner
Vad använder du för schampo: Olika
Hur gammal är du: 19

Tycker du om någon just nu: Ja :)
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Är det okej att gråta: Ja det tycker jag
När grät du senast: I dag

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Hm just nu skulle jag åka iväg till ett mysigt land med Joakim. Mysa på hotellrummet (sova länge). Äta nyttigt/gott. Sola, bada och shoppa. Kanske en Weekend till new york också.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta: På sommaren
Är du bra på att laga mat: Ge mig massa mat och jag tar fram kokboken
Är du flygrädd: Nej inte värst

Hur vig är du: Har varit

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Sunnemo glasscafet glass. Udden!
Vad äter du helst när du ser på film: B&J

Har du tandläkarskräck: Nej, tycker att det är mysigt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå-gråa
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej inte så ofta
Röker du: Mmh. Försöker sluta!


Mysig men kort helg

I fredags var jag hemma hos Joakim och myste. Somnade när vi såg på bröllopsfotografen. Sen var fredagen slut. På lördagen vaknade jag upp hos Joakim, tog mig en promenad hem och fixade lite i lägenheten och kollade på en massa avsnitt av en ängels tålamod. Sen kom Stina hem, blev pepp och gick ut i vimlet. Jag mötte upp Joakim och vi pussades en massa innan vi återvände hem till min lägenhet och fortsatte pussas. I dag fick Joakim träffa pappa för första gången. Pappa bjöd mig på en nacostallrik. Hamnade i matkoma och åkte hem och duschade. Städade lägenheten lite grann. Sen föll jag i trötthets koma, ligger i min säng just nu och är helt slut. Väntar på ett samtal sen tar jag natten. Puss!

Woooooooo00





Rolig kväll igår! Nu ska jag sova en timme eller två. Har sett på 500 days med Stina idag, den var konstig.

Puss!

Torsdag

I kväll: Speed plugga. Svida om. Dricka öl. Dansa. Gå hem i natten.
I morgon: Vara sliten. Göra prov. Mysa. Mysa. Mysa.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



Känner mig glad i dag :) Beställde studentklänningen i går, blidde inte en vit klänning. För det känns så inte jag, kommer känna mig snygg på kvällen i alla fall ;) Kommer sticka ut lite på dagen kan jag tro. Shoppade en snygg tee igår på myrornas som jag sydde om till klänning. Nu vill jag ha vår och pumps/ballerina. Gärna ett jobb också!

Är sjukt sugen på mos. Är mos till lunch i dag, gott. Ska nog göra mig det hemma också. Kan inte få nog haha. I morgon kanske jag och Joakim åker till pappa. Får se. Saknar honom. Kanske att jag åker själv annars om inte Joakim blir med.

Har inte så stor lust till bloggandet längre.. hade kanske varit lite roligare om jag hade haft en kamera.

Puss på er mina fina!

Don't worry be happy

I dag är jag lite gladare än igår. Har skrivit på projektrapporten hela morgonen. Så nu tror jag i alla fall att det finns hopp. Har bara så mycket annat under tiden bara. Nu vill jag bli klar med alla bilderna och köpa ramar. Baaah. Ska till tandläkaren kl ett sen ska jag fortsätta plugga. Har religionsprov på fredag. Nej nu ska jag skriva lite om hur jag gick tillväga med projektet. Puss på er!

Vill vara någon helt annanstans

Vill försvinna. Orkar inte pressen jag har på mig själv. Trycker ner mig själv. Egentligen omedvetet. Fast jag vet om det. Kanske är lite konstigt. Om jag ändå vore bra på någonting. Fast det kommer väl. Känner mig elak. Orkar inte ta tag i någonting. Men måste. Kan inte allting bara vara kravlöst. Någon likasinnad i närheten.

Vill gå och lägga mig i min säng och vakna upp någon helt annanstans...

Känns som att jag är fast. Kvävd.

Tror att det finns någonstans där det är bättre.
Inte här. Inte just nu. Men snart.


Jag lever endast för kärleken just nu.
Annars kunde allt annat lika gärna kunna kvitta.

Yeah, uppfriskande blogginlägg!




Times goes

Ska snart ta mig en tupplur.. tänkte bara skriva några rader tänkte jag. I går myste jag med älskling, vi började kolla på pearl harbour som han hade köpt på blueray. Skulle tydligen vara mycket bättre ljud och bildkvalite. Orkade inte se klart dock. Blev massa mys i stället ;) I dag gick vi upp tidigt och åt frukost för Joakim hade tid hos tandläkaren kl 10 för att dra ut två visdomständer. Stackaren. Ser fram emot i morgon för då blir det vinmys hemma hos Emma på herrhagen, säkerligen en kväll som kommer att spåra ;) Ska inviga mitt nya svarta fodral också :). Nej godmiddag <3


Lapp till mamma istället för lapp på bordet

Tack för pengarna! :) Jag bakade tigerkaka och fem minuters kola. Tog en påse kantareller och din lax. Ja just ja, jag tog saften också. Är ju inte så gott att dricka vatten till sockerkaka tänkte jag. Men jag såg att du hade saft i frysen också, så du är inte helt utan. Ses snart. Älskar dig! Puss o kram

Edit; Kan du skicka bilderna över mailen, förstår mig inte på din kamera?!


Walking on dreams

Ligger i mammas soffa right now. Ska sova här. I soffan alltså. Har fotat mamma i dag för projektarbetet. Varit hemma hos kusin Moa och firat henne med tårta. Sen hem och kolla på andra avenyn. Mys med mamma också. Saknar Joakim så jag dör. Baah. I morgon ska jag tillbaka till k-staden. Orkar inte vara kvar länge i Hagfors inte. Ska försöka gå upp tidigt i morgon för att baka en sockerkaka. Är så himla bak sugen. Hade egentligen velat baka en kladdkaka men vet inte hur jag ska frakta den till karlstad. Hm. Nej nu blir det natten, Puss på er vackraste! 

 


All the lonely people, where do they all belong?

Sprattlig. Pigg. Lycklig. Älskad. Kär. Vet inte vart jag ska ta vägen. Inge trött.

Om bara inte allt annat drog i mig just nu så vore jag världens lyckligaste.

Your out of control

I går var jag på stan med Emma hela dagen, köpte nagellack, hårspray och faktiskt två plagg ifrån gina tricot. Är ju som sagt inget stor fan av den butiken. Men blev helt frälst, typ.. haha. Men har blivit influerad av en tjej som jobbar där. Har träffat henne på Ankan och hon har sagt att det finns fina saker bara man letar. Och ja jag fann faktiskt fina plagg. I går kväll så myste jag med Stina och kollade på film. Idag har jag varit på promenad i det fina vädret och städat hela lägenheten. I kväll kommer Joakim :). I morgon åker jag till mamma och på kvällen ska vi fira kusin Moa. Ska även fota mamma inför projektarbetet. Mycket att dra på dock men det är det värt. Nu ska jag äta korv med pasta. Mamma du får gärna göra godmat till mig.. hihi. Nej puss!

ANKAN på torsdag också, pepp pepp!