Basic

Nu bor jag på Sprakberg igen, förhoppningsvis så bor jag här bara i någon månad med pendlingar till vänner och pojkvän i Karlstad. För det är där jag känner mig hemma och trivs bäst. Sen hoppas jag på jobb och lägenhet. Tänkte ta tillvara på naturen och min älskade Zenta när jag bor här och gå långa promenader varje dag. Kolla igenom mina saker och kanske sälja så jag kan få in någonting nytt i garderoben. Vill ha en fräsch ny jacka nu när det är höst och för att jag ska ha råd med det blir det att sälja någonting gammalt. Har en hel del som går ut på tradera. Men nu ska jag sätta på mig tränings byxorna och en tjock tröja och sätta koppel på Zenta och ta en lång promenad i den kalla hösten som väntar där utanför. Ikväll tänkte jag också köra ett crosstrainings pass med den nya musiken på ipoden.

Saknar redan Joakim, och tanken av att jag inte kan sova med honom när jag vill är hemsk men ett måste i denna situation. Vi ses i alla fall till helgen. Och kanske blir det kräftfiske med Ebba och Sara med Saras familj på lördag, skulle vara trevligt.




Miss you like crazy


Standing On The Shore

Har städat toaletten grundligt, damsugit, moppat golvet och skurat lite överallt. Tänkte ta skafferiet imorgon. Sara om du läser, kommer du upp och låser upp vinden till min resväska någon dag i veckan? :) Har också hunnit färgat hår och ögonbryn. Tänkte måla naglarna med någon fräsch färg också. Sara om du läser har du fått med dig min rosa/röda isadora med dig hem? :) Jaja, men nu känns lägenheten lite lättare att städa ur till helgen i alla fall. Och snart är jag fräshare inför intervjun på onsdag. Vet dock inte vad jag ska ha för kläder på mig så tänkte kolla över det lite grann. Sen ska jag göra köttfärssås, det enda jag kommer på att göra haha. Sen ska jag göra i ordning mig och så var det tänkt att jag och Joakim skulle se på Toy story 1 :) Tar mig nog en promenad dit skulle jag tro. Vill röra på mig... Måste röra på mig! Men som jag har ränt runt här i lägenheten så borde jag nog ha bränt några kalorier. Fast några mer var det nog i trean på färjestad hihi. Fan jag gillar att städa...

Neje puss!


Jag vill ha det här dusch draperiet, känns väldigt jag. Vet dock inte om Joakim vill ha en sådan dock men hihi.
H&M home är det ifrån ialla fall.


Waakaaa

Igår drog de-07 brudarna ut, och vi hamnade på Ankan. Där vi festade omkring :) Mycket trevligt. Idag mår jag mindre trevligt vilket inte är så himlans roligt. Sjukt dryg har jag varit idag, vill bara att det ska bli en ny dag så jag kan känna mig "frisk". Ska snart åka hem till Joakim och mysa. Ska tvinga honom skjutsa mig till färjestads pizzerian för jag vill ha en kycklingrulle utan ananas och rödlök. Nu, nu, nu... :) hihi.

På onsdag eller torsdag bär det av till Oslo på jobbintervju!





Don't want to talk

Sitter i lägenheten, har nyss duschat och nu kokar jag tortellini. Det enda jag har att äta. Ikväll kör jag, Sara, Ebba, Sofie, Elin, Maria och Märtha. Kommer bli kul att se alla igen :) Förhoppningsvis så får jag se Stina och Anne ikväll också. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig dock. Igår så var jag och Joakim och fikade och sen var vi barnvakt till Theo i några timmar när min syster och hennes sambo var på bio. Han är så lätt att ta hand om så det finns inte. Satt och spela lego batman tv-spel i flera timmar känns det som. Det var i alla fall mysigt :)

Nu ska jag botanisera runt i min garderob efter någonting bärbart..

Bjuder på en film på mig, Sara och Stina i våras :)


Innan du glömmer mig

Jag har en dröm. En sån där dröm att någon gång ha råd att köpa den där dyra kudden, doftljuset och den där designer väskan jag har sparat ihop till så länge. Få känna att jag kan ta hand om mig själv. Betala för mig själv, men ändå ha råd att unna mig lite ytlig lycka ibland.

Idag blev jag kallad på jobbintervju på en skoaffär lite utanför Oslo. Kanske är det öppningen?

Just nu sitter jag och längtar så hemsk mycket efter min pojkvän. Vi sågs igår men ändå känns det som en evighet. Älskar honom så obeskrivligt mycket så att det nästan gör ont. Det behöver inte ens gå en dag innan jag känner seperations ångest. Han är så fin på alla sätt. Obeskrivligt fin. Ser fram emot den första hösten tillsammans. Det kommer bli den finaste hösten!

Har väldigt stor lust att börja om lite med bloggen, bli lite mer seriös. Lägga upp mer bilder om mitt liv, min vardag. Just nu händer det inte speciellt mycket men förhoppnings snart :)




Me and my Sara last weekend :)

Fashiöön




Godnatt folket! Amen

Kunde veta om jag skulle le

Fan, vad ska jag ta mig till
Framtiden närmar sig
Jag vet inte vad jag vill
Eller hur jag ska klara mig
Jag önskar att jag kunde se
Vad jag är om 10 år
Kunde veta om jag skulle le
Eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år (19år)



Bilder jag blir glad av!


Sara


Stina, hösten och Stinas härliga vänner


Blonda galna älskade Stina


Dödligt seriösa esteter


Modeblogg "pose"


Första vårvärmen


Så man kan sitta på en balkong


Förfest mys i Sofias lägenhet


Posering med bästa vän


Stina


Den bästa pojkvännen man kan ha


Mig själv

Endast den tama fågeln har en längtan - den vilda flyger

Åker till mamma ikväll, vill ju hinna med dem alla. Nu ska jag bädda sängen ifrån all feber jag smittat ned den med. Och sedan sätta på mig kläder och vandra upp till förådet med mitt liv i och hämta mitt slutbetyg och kolla om det finns någonting användbart som jag vill ha med mig till Karlstad.


Baby <3

"!€%%€#%""#"##€

Är hemma hos pappa och kurerar mig. Mår inte alls bra idag känner jag. Ligger fortfarande i sängen och typ dör. Vill bli frisk nu nu nu. Igår fick jag ett ryck när jag kom hit och rensade garderoben på en gång. Känns bra men idag känns det i halsen i stället. Nej nu går jag och dör istället. Hej då!

Somna brevid dig

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

Mår dåligt..

Har jätte ont i halsen och jag känner mig inte alls pigg. Ska snart åka till älskling som tur var och så får han pyssla om mig. I morgon ska jag på intruduktion på makalös, förhoppningsvis får jag jobba där ett tag fram över tills annat dyker upp :) Ser dock inte fram emot det nu när jag har ont i halsen men det får gå ändå.

Nej puss hej!

En stannfågel ger sig av

En tråkig, regnig dag är det idag. Vill göra någonting, men ändå ingenting. Körde ihop sängarna i lägenheten igår, blev mycket mysigare och så kan Joakim sova här utan att klaga på att jag har liten säng. Jag skulle verkligen vilja flytta ihop med Joakim nu, få ett jobb och köpa en 1,60 säng tillsammans :) Skulle vara underbart!

Ska koka ett ägg sen ska jag gå ner till duschen, känns som att jag inte duschat på år och dar.




You aint living until your living

Ska snart åka och käka med pappa, är sugen på nachos så det får det bli. I morgon blir det dop för en tremänning. Sen hem till baby och mysa som vanligt. Jobb sökandet knatar på. Skickar in i alla fall 3 ansökningar om dan typ.. Försöker i alla fall. Nu får fader komma faktiskt är dö hungrig, har inte käkat typ någonting idag, bara några tortellinis sen typ dog jag. Är sjukt sugen på att måla, måla, måla, måla.. Typ slipa upp något och måla. Baaah! Vill måla om en byrå jag har hemma hos pappa men har ingen färg. Har sjukt ont i huvudet, har haft det i några dagar nu. Säkert cancer eller något. Jaja.


Hon är så jävla snygg, Erin Wasson allså. Vill typ ha hennes hår tror jag. Ah det vill jag.

Puss!

Shout

Sitter i en "tom" lägenhet på norrstrand med smått panikångest. Vill liksom inte vara här. Vet inte hur jag ska värma mat eller hur jag ska göra någonting alls. Tur att jag har min älskade pojkvän när jag får mina panikångest attacker och sitter i ett hörn och gråter. Känns jobbigt allting nu. Synd att jag inte har en telefon med pengar på som jag kan använda och ringa till en massa jobb. För nu vill jag verkligen iväg!

Ta det försiktigt, ta det varsamt, för det är mitt hjärta du håller i din hand..

Mig äger ingen

Sitter och lyssnar på "Mig äger ingen" som Åsa Linderberg har skrivit. Dock följer jag inte med så bra. Borde kanske inte skriva här då hoho. Men hade lust med det. Har varit i stan med Anne och Stina. Anne sålde glass ifrån Lakene gård så hon bjöd på cookieglass :) Sen gick jag och Stina till bibiloteket och forex. Det var någon slags "persmarknad" i stan i dag, vad nu det innebär. Men nästan alla butiker hade små bord på drottning g. Bodyshop hade lådor med 20 kronors grejer i, köpte en dusch tvål för 20 kr. Min är slut. Var lite trevligt sådär :) Nu funderar jag på att värma köttfärssås.. Baaaah.

Vill att någon i Oslo ska höra av sig om att de vill att jag ska arbeta hos dem, nu, nu, nu... Skaffa lägenhet och inreda den och spara undan pengar till exlusiva ting och till utbildning. Baaah! NU!

Tjingeling!

En lista

Du heter: Sofie Amanda Linnèa Nilsson

Smeknamn: Inte så många

Låt som när du är ledsen sörjer till?

It`s my life - Bon Jovi

Beroende av:

Cigaretter och min pojkvän

Vad tror folk om dig?

Både bra och dåliga saker hoppas jag

Stämmer det?

Ja det hoppas jag

Vad får du oftast komplimanger för?

Vet inte, förr vad det nog mina ögon och min rumpa

Hur imponerar man på dig?

Om man är jordnära och står för vad man tycker och humor

Brukar du skratta för dig själv?

Sällan

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

Har inte heller duschat :) Ska göra det om en stund. Puss <3

Har du haft sex idag:

Kanske det kanske

Hur svarar du i mobilen:

Hej det är Sofie eller hallå

Vem ringde du senast?:

Kommer inte ihåg

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Att vi skulle gå till arbetsförmedlingen

Antal timmar sömn inatt:

9 h typ

Sov du ensam:

Nepp

Brukar du komma i tid:

Oftast ja

Hur känner du dig nu:

Trött och sliten

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart svart svart.. typ

Vad tycker du om fötter:

Beror på vems fötter det är, annars blä

Vad saknar du:

En familj

Hade du en bra kväll igår:

Toppen bra

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Elva eller något sådant annars typ inte alls

Är du blyg?:

Har blivit bättre på att inte vara det i alla fall :)

Sysslar du med någon idrott:

Nä men jag skulle vilja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Ja, eller nä men på förälskelse

Har du spytt offentligt:

Har jag säkert

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Ta på bröst och ta på mig själv

Är du nöjd med ditt liv:

Ibland

Är du bortskämd:

Säkert

Vad gör du i morgon:

Polisen, banken, arbetsförmedlingen

Vad är det värsta du vet?:

Falskhet och saknad.. Krig och sånt också förstås.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

De bästa!

Vad är det finaste du fått?:

Kärlek

En speciell dag du minns:

Vet inte

Du samlar på:

Ingenting tror jag..

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Stina/Sara

När grät du senast:

Gör det ofta så vet inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Köpa en lägenhet... kanske

Vill du gifta dig:

Ja det vill jag verkligen

Vill du ha barn:

Ja 2 minst

Är du musikalisk?:

Verkligen inte

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

No

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Har hänt

Biter du på naglarna:

Nej men på fingrarna, nästan ännu värre..


Last nights party

Igår hade vi en liten avskeds utgång inför att Sara flyttar på lördag + att Anne Pas fyllde 19 härliga år. Vi gick till ankan och vissa åt och vissa drack öl/vin. Sen dansade vi oss igenom hela lördags natten och hade vatten krig. Länge sen jag hade det så trevligt när vi har varit ute. Kommer jag komma ihåg länge :)

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen. Sett på Sally, centralskolan, hipp hipp hora och hipp hipp. Väldigt skönt må jag säga :)

Nu ska jag hoppa ner i duschen och fixa mig lätt innan jag åker till baby :)