I morgon vill jag ha shopping lycka!

I dag gick vi lite i Huddinge centrum, och där fanns inget av intresse. Men mamma köpte mig några fina inredningsgrejer. Fina glas som jag ska inviga på nyår hade jag tänkt mig ;) Nu känner jag mig redo för shopping i stan i morgon med Sara. Helt fucking härligt kommer det bli, har en drös med grejer som jag måste införskaffa mig. MÅSTE införskaffa mig! Nu ska jag fortsätta att se på film, tänkte bara updatera lite.

Puss

Tre glas vin på en lördag är inte vanligt

I dag gick vi på stan och allt jag fann var ett par skor (snygga sådana), och mamma snodde en penna åt mig på sturegallerian när vi var där och åt. Så nu kan jag dra fram den och ljuga om att jag tillhör stureplansgruppen, HA! Så kul har jag just nu. Känner för att åka hem till sjuka Emma och ligga i hennes säng och se på skärgårdsdoktorn, att vara med någon som förstår en skulle inte vara dumt, men min älskade mamma förstår mig i alla fall. Jag förstår inte varför jag känner mig missförstådd och varför jag beter mig som jag gör, men det är bara vissa människor som jag kan vara "jag" med. Konstigt . Ibland kan jag se mig väldigt lik Hanna Fridén i sättet att tänka (en bloggare), typ över analyserar allting, och då menar jag allting! Fast det är la nått som jag får leva med antar jag. Känner att min hals bådar sjukdom. Inte bra. Inte bra alls. Ska införskaffa mig halstabletter i morgon. Men i morgon ska jag fanimej sova till efter 12. Ingen kan stoppa mig. Nej ingen alls! Puss 

Shopping utahelvete på måndag it is!


I Stockholm är jag nu

Jag har huvudvärk och aningar på urinvägsinfektion. Snart blir det lax.

JAG VILL FESTAAA!!!


Julaftonsbilder


Maten gick inte ner så bra för mig men gott var det.
Jag förlorade min, Stina och Olivias matätar tävling va fan.


Kusin Elna satt och lekte på golvet mest hela tiden


Mormor stod för maten


Syster yster och jag

Theo blev badsugen, kallt vatten ville han ha


Sen kom tomten


Sen kom ingenting

Juleeeedageeen

Hejsan svejsan! I dag har jag mest gått ikring och irriterat mig på allt och alla. Typ grävt ner mig i sängen hela dagen. Luktat lite på min dior parfym och längtat efter nyår. Testat nya shampot och balsamet, trodde inte att balsamet skulle fungera men det gjorde det :) Just nu känner jag för att åka någonstans, och det ska jag ju i morgon som tur var. Sara måste höra av sig snart, vi måste ju la beställa buss biljetter tills på måndagish. Känner också för att festa skiten ur mig med nära vänner, och sitta på balkongen med Stina och mysa. Jag vill jag vill. Men nu ska jag frossa knäck och se på polarexpressen..

Puss <3

Julen är nu förbi

Jag har nu ätit julbord, frossat godis och öppnat mina klappar. De minskar förvånande för varje år som går. Jag trodde att man blev mer värd ju äldre man blev, men så var tydligen inte fallet. Men visst är det roligt att se min lilla kusin Elna le av att jultomten ger henne berg med paket. Och Theo som lyser upp när han får hundra identiska bilar. Javisst är det kul. Nu är jag hemma på Sprakberg igen och visst är det trevligt. Mamma plockar fram chipsen och jag sitter i hennes gigantiska nattlinne, bara för att jag inte fick nån pyjamas i julklapp haha. Jag har sjukt trött på att gå ikring i mina gråa mjukisbrallor som knäna står ut på och min darin t-shirt. Nu ska jag banne mig köpa mig ett rosa plyshset att mysa runt i karlstad med. Åh karlstad jag längtar sjukt mycket dit. Men Stina det är inte länge kvar nu ;) Ja och inte fick jag Lars Winnerbäck filmen, men den får jag välla köpa mig själv. För den tänker jag icke att tanka hem, nån motta får det vara. Stackars Lasse måste ju också ha pengar nu när det är lågkonjuktur och allt. Jaja gud va jag babblar. Jag fick i alla fall fina klappar, fina glas som jag får ta kort på nån gång, lite spa grejer (dock inte bodylotion som jag verkligen behöver, får köpa det med själv höhö), frisör shampo balsam och sånt (mycket uppskattat), påslakan, strumpor, kokbok, topshop beställning, mascara (lyx), skål med godis, presentkort på bio. Men det mest uppskattade är nog de pengarna jag fick. Jag har säkerligen glömt bort något men såå är det. Ja min systers julklapp var mycket uppskattad också. Hon är över 20 så ja ni kan ju fatta vad det är hihi. Nu ska jag mysa med vovvarna och familjen framför mumien som pappa fick i julklapp. I morgon ska jag plocka iordning här hemma, och packa inför stockholmsresan. Packa det som mamma kommer upp med lite senare till Karlstad och det jag själv kan ta med mig. Jag känner mig lite snurrig just nu haha men jaa nu filmis... Pusss <3


Sofi Fahrmans sko garderob. Detta ska jag en dag slå!

Kissing santa

Jag hade helt glömt bort att skriva vad jag har fått i julklapp ifrån Stina och Emma. Jo ett vinboxställ föreställande en stol. Det känns som att detta kan bli ett roligt år. Får ta och visa bild på den när jag kommer till Karlstad igen. Riktigt, riktigt fin är den. Jag skulle verkligen vilja ha en kamera, men gud det kan jag ta och glömma. Allt sådant har jag bara sönder. Joa i dag har jag sett på film film film film film. Dagen såg nästan likadan ut som igår fast i dag såg jag ännu mera film. Tog mig en promenad med mamma och vovvarna i mörkret förut också. Det var något bra i alla fall. Annars svullar jag mig som vanligt. Och riktigt jävla shopping sugen är jaaag, gud jag vill shoppa nu va fan! Pappa har bokat teven fram till 22 i dag, han hade tydligen fått en julklapp av sin chef som gjorde att han var tvungen att se på v.75. Bläää blir inge bingo lotto HAHA!

Men men nu ska jag ta mig en dusch och vakna till.. WOW julafton i morgon GUD VA KUL!!!



Våran enkla boning. Mamma. Pappa. Tomten. Och våran gran med lila kulor.

Är det bara jag som skrattar ihjäl mig av bilden? HAHA

Ida Sjöstedt



Cravings har jag för denna tröja i från Ida Sjöstedts kommande vårkollektion 09. Tänk er svarta skyhöga jeans. Vardagligt med en liten twist. Jag gillar det verkligen!


Snart är det juuul

Vad har Sofie gjort dan för dan före dopparedan undrar ni säkert? Jo jag har sett på hundra filmer bland annat. Sen fräschade jag till mig med en dusch och åkte till Olivia. Dit kom även Stina och då beslöt vi oss för en promenad för att få lite julstämning. Vi gick till fotbollsplanen och vi tre la oss ner mitt på planen och kollade upp på stjärnorna och drömde oss bort. Riktigt mysigt. Sen så gick vi genom skogen hem till Stina där hennes mamma bjöd på fika som vanligt. Åh vad jag älskar att vara hemma hos Stina när jag tänker efter. Det finns alltid mat och Inga lena är så mysig ^^

Jag och vad gör Sofie nu? Jo hon var alldeles nyss ner och hämtade lite havrefras. Jo för nu är det såhär, jag har märkt att här hemma i Sunnemo där har maten i skåpen/kylskåpen en tendens att aldrig ta slut. Och de få tillfällena måste jag ta tillvara på när jag är hemma. Göda göda är ett ord som går på repeat i mitt huvud. Men ärligt det är sant, jag tror att det är överlevnads taktik. Människor är faktiskt djur.

Pratar med Sara på msn gör jag också. Alla andra verkar sova. Vi pratar om livet.
Som vanligt

Bara för att jag skriver så mycket om Sunnemo just nu kan jag bjuda på en Sunnemo dikt, jag har valt ut de bästa verserna enligt mig ;)

Langt ôppet Älvdarlsbrika, unnagömt
imälla´ skoggbevôxten bärg å klätter
å marker, där dä fôr fanns trôll å skrömt
å råer, tömtgôbber å uttäck jätter;
där ligger Sunnmo socken, langt i norl
å ôm den socktna hannler nu de orl,
jä här på socktnas eget mål berätter.

Ha du sett Sunnmo kanske, nôen gang?
Ôm du int ha´et, far dit en sômmer!
Å skull den vägen ågg bli aj sô lang
sô tänker ja du fala allri glômmer.
Te se hôss bärja går i grönt å grått
å tjärnan ner i därldan glyser blått -
ja, jä ä rädd du dej fördärva glômmer.

Ja, dä ä gôtt å vet, dä finns ett ställ,
en litten vacker fläck på den här jola
dit själa nôen gang kan flöckta ställ
när dä blir skômt å môrlna går för sola.
Da blir dä helt allt dä, som va förstört;
da blir dä ljust ôm dä va aj sô mört,
å sönnavär ôm dä va piskkall nola.



Ja och en bild på det.

Ja det är allt en dikt att kolla tillbaka på när jag sitter i New york det haha...

Den enda som jag har älskat älskar inte mig

Sitter och kollar på film. Helt själv. Jag hör hur regnet slår på taket. Jag tänker på resan till Stockholm som komma skall. Jag tänker på människor på tunnelbanan, sitter för sig själva och läser pocketböcker. En gång tänke jag, hon vill jag vara. Jag tror jag tänker så fortfarande. Det som gör dessa människor spännande är att man kan sitta och analysera om dennes persons liv. Jag kan se framför mig när hon kommer hem till sin lägehet på söndermalm. Hon läser lite till i hennes soffa som kommer i från ett svenskt märke. Hennes kille kommer hem med kassar fulla med mat. De ska äta lax med pressad potatis. De myser i soffan tills hon tar tag i sin killes hand och de går och lägger sig.

Är det bara jag som tänker dessa tankar?

Jag vill fly i från verkligheten, i från alla misstag som knager in på kroppen. Jag vill resa. Jag vill att ingen ska veta vem jag är. Jag vill vara helt anonym. Jag vill bli älskad. Älskad in på bara kroppen. Han ska vara perfekt. Inte ett fel.

Mina ord, till dig...

Fyrhjuling, granletande, träning

Nu sitter jag här framför teven där tråkiga skidtävlingar hålls. I dag har jag åkt fyrhjuling med pappa, var lite scary att köra själv men det gick faktiskt alldeles prima. En fin gran hittade vi också. Sen gick jag och tränade i gymmet så nu är jag alldeles darrig men det är gött. Ja vad händer nu då? Tell me?!

Fan va gött det är med riktig mat. Enda fördelen med att bo hemma hihi.

Nej jag funderar på att ta en promenad in till Sunnemo... eller njaaaaaaaaa...

Puss <3

Såhär vill jag klä mig!




Knightcat as usual typ

Läppglans lycka

Jag har haft H&Ms billiga  läppglans ett bra tag nu efter min bortgång av clarins läppglansen. Pinnen på applikatorn gick nämligen av. Men i dag fick jag en nytt clarins läppglans utan pinne så jag hoppas att den får leva längre än den andra. Gud vad jag älskar läppglans. Jag tror faktiskt inte att mina läppar skulle klara sig utan det.

HAHA

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Tyvärr kan den ej hjärtesmärtor läka
och det är inte lika gott som exempelvis en räka
Men har du ont i huvudet, armar eller ben kan du
då lösa det med en.....
Jag önskar dig en riktigt God Jul
Ta dock inte för många, då blir det ej kul!

Jag fick en ask Ipren i julklapp av min älskade designvän Sara. Jag tackar och bockar, har redan fått andvändning av två. Visst var rimmet fyndigt också? Haha.

I går var det allt ett litet äventyr. Vi bestämde oss för att inte gå ut. Sen gjorde vi det i alla fall. Malin spräckte ett vinglas, det kom blod överallt så det blev akuten för henne. Sen så bar det av till Emmas lägenhet. Ja och där blev det typ efterfest hos nån granne. Men det någonting som jag ska förtränga. Och får jag någonsin ett sms eller något liknande så tänker jag verkligen inte svara haha. Men men shit happens fucking everytime. Men inte är det kul att dygna, åkte hem vid halv 9 i morse. Hem och sov i kanske en timme. Packa fort som attan, har aldrigt sett på maken på dålig packning. Sen så blev jag och Stina bjudna på pizzeria mat av my mammy. Sen blev det sov i bilen hem till Sunnemo och nu kan jag säga er att det verkligen blir sängen för mig. Natti natti!


You are my life now

I går var jag och min vän Stina på bio, vi såg nämligen Twiligt. Har hört mycket bra kritik ifrån den och så kändes den som en bra Sofie film. Och var den bra då? Jo självklart, jag och Stina går därifrån mer tankfyllda än förut, lite smått gråtandes går vi där ifrån också. Varför kan det inte finnas vampyrer? Finns de? De är grymt heta i alla fall. Jag hatar att livet inte är mer som en film. Jag hatar verkligheten. Finns det killar som de killarna i filmerna? Nej jag skulle inte tro det liksom...



Snygg är inte han då?

Bästa männen just nu! HAHA


1. Lars Winnerbäck
2. Joel Kinnaman
3. Edward
4. Markus Krunegård

Godmorgon!

Sitter  i sängen och lyssnar på p3 star och är allt för trött för att gå en meter härifrån men alldeles strax ska jag förflytta mig till badrummet och sminka mig. Britney Spears - womanizer spelas just nu, men jag tror inte ens att den kan få mig att vakna till just nu.. Men men nu ska jag i alla fall bädda min varma varma säng... I går när jag satt uppe och skrev med Sara på msn blev jag så sjukt pyssel sugen. Så mamma och pappa var beredda på kreativa julklappar.

Ha en bra dag <3

Haha



Saras inställning av mitt senaste blogginlägg
Sofies inställning lyder, det är rea jag SKA hitta!


Whönt tö bööy in stööckholmish



Listan kan bli längre.

Stina i morgon lånar jag din svarta väska. Just so you know!


Only in Sweden

Vitt vin, wiskey och cola - Only in Sweden, only in Sweden!

HAHAHAA

I want the fur



Giveee giiiveee it to meeee baby!

A friend like you

Sitter här och gör engelsk uppsats, men det kommer ingenting bra ur mig.
Bla bla bla bla bla, armen! Ja typ så...

Jag har många underbara vänner som alltid ställer upp för mig, men jag måste bara skriva om min älskade vän Emma som jag pratar med varje dag. Hon förstår sig på mig och vi hittar alltid lösningar på våra problem tillsammans. Jag hoppas att hon alltid kommer att finnas där för mig, för jag kommer alltid finnas där för dig. Och vi har verkligen bevis på att vi klarar att hålla våran vänskap levande, och det är jag så otroligt glad för. Tack Emma! Tacka vet jag vänskap!


Pälsi och godnatti




Jag vill bara shoppa, äta, träna och krama om mamma och pappa just nu...

I'm going down right now. En bil som tog mig till skolan i morgon skulle inte vara helt fel alltså.

Godnatt <3

Ingen rubrik

Gud i dag har jag varit otroligt lojj, lite små ledsen och ångerfylld som attan. Men i morgon blir det nya tag som fan! Ska liksom ta i tur med mig själv denna sista vecka, och sen bara släppa allting på lovet. Vill verkligen förbättra mig och vara fit for fight efter lovet. Så det får vara mitt enda nyårslöfte, att fortsätta vara ambitiös, jag har varit grymt dålig på att vara "mig" denna termin. Så nu lovar jag mig själv detta... Ja och helst skulle jag vilja bli kär också, men detta verkar vara omöjligt i denna stad. Bara för en natt skriker Karlstad ut, okej jag vet att vissa människor som läser min blogg inte vill läsa det där men hoppa gärna över det då. Vet inte vad jag vill göra heller. Eller jo att veckan ska ta slut och att jag får komma till Stockholm och köpa en massa fancy shit. Ja och självklart att nyår ska vara en succé! Fast det kommer den säkerligen aldrig att bli.

Om du älskar Markus Krunegård/Lars Winnerbäck, gillar tjejer med stil, har stil själv och ambitioner så kan du gärna få höra av dig. Släng in en kommentar så kan vi byta nummer ;) haha..


Ending


I know we could live tomorrow
Live tomorrow
But I know I live today
I know we could live tomorrow
But I don't think we should wait, no
I know we could live tomorrow
But I know I live today
I know we could live tomorrow
But I don't think we should wait, no


Taking my life in my hands
the power who has it?
Taking my life in my hands
the power who has it?
Cause, I don't like to wait
No, no
It's happening, it's happening
I don't like to wait
No, no
It's happening

Kan det inte bara bli jullov? JAG VILL!

Crazy night

Fest hos biffarna, efterfest hos Sara, ragga upp en Stockholmare...
höhö jaaaaa så kan det vara.

Jag och Sara passade på att göra lite skoljobb, Karlstad party streetstyle...
haha har fångat två guys i alla fall...

Jag är en vampyr jag suger och spyr

Snart ska jag sätta på mig kläder, sen sticker jag och Stina till Wåxnäs och köper billig mat. Gårdagen känns lite onödig att prata om. Men nya tag i kväll. I kväll blir det att hitta en tjugofemårig hunk! Haha.

Wooh! Typ...




Okej!

Hejsan hoppsan! Nu ska jag strax gå till pekås och möta Emma, sen blir det att äta tacos och svida om till något fancy ;) Ja så ni fattar nog vad det blir i kväll! Festa festa festa festa!

Puss ha en bra kväll <3 ta det lungt!


Det kallas tvivel

Jag sitter här i min säng. Och jag tvivlar. Tvivlar på att jag någonsin kommer att må riktigt bra. Vara lycklig fullt ut. Det är något som jag tvivlar på.
Som jag går ikring och tänker på. Punkt.

Tack Sara för en mysig kväll <3

Tokgillar




Hela outfitten gillar jag starkt.
Måste hitta en likadan skinnjacka, och linnet oh va snyggt!

Bilderna är som vanligt i från knightcat

Rätta till allting dom gjort mot dig

Sitter i soffan hemma på färjestad, lyssnar på älskade Lasse och myser i soffan men en filt över hela mig. Jag ser ut genom fönstret just nu och allting är vitt, vitt, vitt. Det är riktigt mysigt. Fast inte för stackars håret, men detta vita infaller inte så ofta så jag ska inte klaga. Jo vad ska jag hitta på i dag då? Jag funderar på om jag ska lussevaka, eller inte? Jag kommer vara rätt död i morgon. Och så är det faktiskt inte lucia i morgon så det känns lite fusk. Ska i alla fall byta ut klackskorna till snöskorna och traska upp till Pekås och köpa lite behövliga saker. Vi har lite problem med ljuset här hemma, visst stearinljus är mysigt i dessa tider. Vi har varit utan ljus i hallen i några veckor nu och i morse gick min lampa i mitt rum, det känns som ett tecken på att man ska köpa lampor. Annars kan jag informera er om att jag är grymt partypepp!



Sitter och funderar på det här med tattos, vart ska jag ha den och vad ska det stå?


Some update some shit

I går så var det idrottsdag i skolan, inte mycket gjort då. Sen så drog jag hem och såg på kyrkogårds ön själv hemma i soffan, sen färgade jag min kalufs. Ja sen drog jag ner till Stan till Emma som ville checka in MQs utbud, sen blev jag bjuden på fik, självaste royal. Emma följde med hem till mig och Stina så såg vi på Hannah med H, och både jag och Stina blev lite små kära i Joel Kinnaman, fast jag tror faktiskt att Stina blev riktigt förälskad, så uppfattar man det när man läser hennes blogg i alla fall. En bild på henne och hennes kärlek och allt. Sen blev klockan så mycket att Emma sov över, riktigt mysigt. Pratade om ditten och datten. I bland är det skönt att glömma bort att man har ett annat liv som väntar på en i hörnet. Visst det låter kanske lite skumt men är det inte så? Man glömmer bort att leva när man går i skolan. Vore det inte skönt att bara stänga av ibland? Jaja ibland skulle jag vilja vara jätte bra på att skriva, så att jag kunde skriva ner något vettigt och läsbart. För just nu sitter jag bara och skriver ner några få saker som ligger i huvudet. I dag blir det styrket träning på kauif och en tidigare natt för mig. Jag har mina nya skor också, inte alls så obekväma som jag trodde men dagen är ung, det återstår att se.

Ha en braig dag <3



Sara pussar på er!

Balkong plugg

Nu är historian äntligen klar, inte blev det bra men så bra det kan bli under alla omständigheter. Stina kom med förslaget om att sitta på balkongen och se ut som hårt arbetande författare, och det var bra att jag nappade på idén för det var mycket effektivt. Tankarna blev klarare av den friska kalla luften. Men lite kallt åt fingrarna, men absolut värt det.



Såhär ser det ut ifrån balkongen, fint va? ^^

Gossip

Woohoo nu har jag köpt en julklapp, nämligen till Emma (: Känns skönt, inte för att det är värsta julklappen men det är tanken som räknas. Sen hittade jag absolut ingenting till resterande. Men det löser sig nog med tiden. Nu måste jag skriva historia och sen blir det träning på kauif.. Ha en braig måndag <3

fdsfs

Gick jag upp och pluggade eller? NEJ NEJ! Fortsatte självklart att sova...
Får sitta uppe HELA natten idag...

Vet inte har jag ska hinna mitt tighta schema,
skolan - julklapps shopping - träning - plugg

Men, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

Ha en bra måndag <3

Sofiekanintesovasåhondrömmeristället




Miumiu - en väska som jag vill ha i 18 års present men jag får nog glömma det...
Men drömma kan man...

Gillar inte färgen på den längst upp men gillar formen och den ser ut på insidan...
Och den sista väskan är faktiskt perfekt..
Skulle verkligen kunna leva med den nått år.. Jaa...

Nej nu måste jag sova så att jag orkar upp i morgon, måste ju plugga :(

Sovsött <3

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Vid halv 9 gick jag på Stinis på en lång promenad längs älven, och så tänkte vi att när vi ändå höll på så gick vi in till stan och tillbaka. Kom hem typ 10 haha. Men det var riktigt mysigt i alla fall. Känner att jag kan vara vaken hur länge jag vill eftersom jag börjar 12 i morgon ;) Men ska nog dra mig till sängen, helt själv, så är det...

Puss <3

Julegranen är på plats



Typ den minsta granen man kan ha har vi i lägenheten nu. Men det är soft för vi har ju bästa lägenheten så ;) Jag känner mig rätt lycklig i dag faktiskt. Jag gillar söndagar i lägenheten. Snart börjar älskade Gossip girl och potatisen är i ugnen. Historian är inte klar men det löser sig. Har egentligen oflyt i alla just nu men i denna stund så funkar det ^^

Ha en braig söndag <3

Godermorgon

Sitter och pratar med Emma i telefon diskuterar Homer just nu. Och så tänker jag att jag inte kommer återvända till Sunnemo förens dan före dan. Härligt tror jag. Jag vill köpa en julgran och en adventsljusstake. Stina om du läser det här så tar jag med mig min lilla gran och lila/silverkulor. Jag tycker synd om dem som inte har min och Stinas mysiga lägenhet med Lars Winnerbäck affish på en dörr. Så ni vet, det är synd om er haha.


Blir sugen på leggings och pumpsen var mycket snygga. Ska nog köpa sånna leggings i Stockholm. Bilden är tagen ifrån Hibbs.

Applåder till Sofie

För hon har nämligen börjat med historian, lite hopp om framtiden i alla fall. Jag längtar hem till Karlstad, sitta på pilatesbollen i lägenheten med den bästa roomien man kan ha och se på Gossip girl. Och diskutera mjölk och toalettpapper inköpen som ska göras under veckan. Det lilla känns rätt underbart jämfört med att sitta i denna säng i Sunnemo.

Nej nu ska jag fortsätta prata deep med Emmsi <3


När jag inte har bättre för mig

Materiella saker som jag vill ha just nu

1. En cerise rosa velourdress med ett ljusrosa nattlinne till
2. Lila ankleboots
3. Minimarket ulljacka
4. Långa halsband
5. Cognacs färgad vintage väska
6. Sexiga underkläder
7. Nyårsklänning
8. Lagomt transparenta strumpbyxor
9. Fina klänningar
10. Ansiktspeeling och bra ansiktsmask
11. Hårfärg
12. Bra inpackning till håret
13. Jeans
14. Fina tröjor

Ja listan kan bli lång, listan är rangordnad för hur mycket jag vill ha dem. Så velourdressen kommer först ;)

Annars kan allt gå och dööööööö. Varför kom jag hem för?
Jag blir ändå bara ledsen...



Vad har jag gjort i dag?

Jo jag har gått en skogspromenad i djupsnö med Emma i handen. Sen har jag letat efter lite julsaker att pryda lägenheten med, men dock utan resultat. Satt och kollade på bokmärken i stället och drömde mig tillbaka till den goda oskuldslösa tiden. Ja sen har jag inte gjort någonting. Absolut inte historia. Kommer få panik i morgon. Men det tar jag då...


Mår sämre i dag :(



Usch har varit vaken i en halvtimme nu ungefär och jag har huvudvärk så jag dör. Inte blir det bättre av att jag måste börja med historian. Men jag har tusen andledningen till att inte börja. Allt skulle ha varit mycket enklare om jag inte varit sjuk. Nej nu ska jag äta frukost och se på julkalenders... Puss <3



Soldusch/spraytan

Ja det är nått jag ska göra innan nyår, det kommer bli fab!

Shoe heaven!





Fick för tidiga julklappar i dag av mami och papi. Efterlängtade skor som är till för att sitta i haha. Sjukt höga men också sjukt snygga. Fick en kofta och ett party linne också, allt är ifrån Topshop (:

Pratade nyss med Emma (: Jag vill vara i Karlstad och bara mysaaaa.... ÅH!

Jag har sjukt mycket att göra, men i morgon ska jag börja med att gå en lång promenad i skogen... Får se om jag orkar hålla det ^^

Snön ligger vit på taket

Gick av bussen nere vid vägen och så åkte bussen iväg. Kolsvart. Ringde mamma och bedde henne att hämta mig men hon var inte hemma. Så det var bara att börja traska uppför den snöiga och mörka backen, fick lysa med mobilen hela vägen upp. Sen när jag kom innanför dörren öppnade jag frysen och stoppade in två lussekatter i micron. Åh som jag har längtat efter mammas bullar. Blev helt varm i magen. Alldeles nyss avnjöt jag fläskfilé och klyftpotatis ååhh haha. Kändes som att jag inte hade ätit på år och dar. Ingenting som smakade så gott i alla fall. Nu sitter jag framför nått värdelöst program på teven som pappa har valt, science fiction såklart. Jag känner för att se en julfilm. Typ ensamma hemma. En kväll som denna skulle det inte vara fel med en pojkvän, inte fel alls. Men det är sånt som jag ska tänka bort. Festa, festa, singel och vild! Det är en melodi som ska klinga i mina öron tills han plötsligt står där. Jaja nu kom Tuffibäbis in...

Puss <3

JÄVLA SKIT BAJS

Jag vill inte vara sjuk, vill inte, vill inte! Jag skulle ju ut och festa i kväll! Allting går emot mig just nu!!!!

Om jag hade varit sminkad nu hade ni fått sett en photoboot bild på en ledsen Sofie, bara så ni vet!

Sitter förtillfället och skriver julklappslista på vad jag ska köpa till folk, går inge vidare bra. Har inte köpt EN julklapp än. Förr tyckte jag att det var mysigt att köpa julklappar men nu känns det bara onödigt. Fast till några vill jag ändå ge. Jag får se hur jag gör. Har planerat att gå på stan på måndag, för på måndag ska allt det jobbiga vara klart. Historian ska in och matteprovet ska vara gjort. Japp mitt liv just nu. Vill bara ha julafton, vara med mina vänner, Stockholms shopping och Nyår. Give mig. Men jag antar att det blir party party nästa helg eftersom det är lucia (: Får se fram emot det. Ja på måndag ska jag fixa solarienyckel också, måste få bort min dåliga hy. Ja I got a lot to do helt enkelt...

<3

Inspiration


Jag gillar allt med denna outfit. Ge mig en miljon och hennes kropp!


T-shirten och håret JA TACK!


Jag vill ha klänningen på textil lektionerna haha, skulle passa utmärkt


Party bild!

Nej nu blir det att tvätta i badkaret och göra 300 situps för så här jag det inte fortsätta...

Puss

Jag har trashat jeans

Jag vet inte om jag kommer våga gå ut så här dock ^^ haha. Men tycker det är råsnyggt på andra. Men kanske killerheels och lite mod är det enda som behövs haha. Har inte kännt mig helt på topp idag. Känner mig småfet och jobbig. MÅSTE träna mera hehe. Ja men i morgon blir det nog party om jag inte har fått magsjukan eller nått, mår sjukt illa. Sen på lördag bär det hem till Sunnemo.


Som jag hade dig förut



Jag tror att jag håller på att bli riktigt jävla sjuk. Har haft ont i huvudet hela dagen och nu börjar jag känna i halsen. Så det blir att köpa på sig alvedon och citronte i morgon för här skare inte vara sjukdommar. Jag ska vara frisk ända fram till jul. Sen kan jag vara sjuk nån dag eller två så att mamma kan bädda ner mig och ge mig godis haha. Party on friday I think. Vad är en helg utan fest egentligen? ;)

Nu ska jag läsa 5 sidor ur Gatsby sen är skiten klar.. Adjö sovsött <3

Mat shopping och träning

Ja det är allt jag har hunnit med idag. DYR mat shopping blev det också men jag gick ju + i går så ;) Så nu klarar jag mig i alla fall ett tag. Ska alldeles strax hoppa in i duschen sen blir det att plugga på idrotts förhöret som jag har i morgon, ja och sen läsa ut Gatsby. Ska nog hinna. Blir historia hela helgen dock :( Jaja.. Kanske återkommer med djup shit sen eller kanske inte. I morgon ska jag och Sara träffa älskade Keri över en fika sen blir det kanske lite shopping också (:

Fiskben

Sitter och väntaaaar som vanligt på att lektionen ska börja. Jag och Sara tog en promenad till hamnen förut och pratade lite. Myspys. Känner mig stressad över att jag ska åka till träningen direkt efter skolan ååhhhhmaaah... Men jag överleeever. Längtar tills att shoppa mat på pekås haha, vadå älskar mat? haha.

Nej gåå och döö puss <3

Redo att ges bort

Godmorgon! Jag är trött! Och jag vill inte gå till skolan idag. I dag blir det total mysklädsel, fast absolut inte mjukisbyxor ;). Ja direkt efter skolan blir det att hoppa på en buss till krp för att träna. Efter det blir det mat shopping på pekås om allt går som jag vill. Behöver bröd, tandkräm, duschtvål ja och säkerligen en massa mer... Ja på torsdag MÅSTE jag skriva historia. När ska jag hinna köpa julklappar? Men har börjat att tänka ut några saker i alla fall ;)



Puss <3

Man säger saker man inte förstår

Nu är svensk uppsatsen klar. Blev konstigt i mitten men början och slutet är rätt bra. Det speglar ungefär hur jag har mått under skrivandets gång. En sak att kryssa för i listan. Sen återstår det en gäng andra grejer. Jag vill att det ska bli helg. Fast vad ska jag göra då. Funderar starkt på att åka till Sunnemo och ta långa promenader. Om någon vill haka på? Känner för att träffa släktingar också. Var så länge sen. Hälsa på Greta. Gå till minneslunden och prata med Ale. Ja vad som helst som jag inte har gjort på länge. Kanske bara gå och handla mat med mamma på Ica i Hagfors. Ja något nostalgiskt typ.

Gud va jag skriver massa onödig skit på denna blogg. Kanske ska lägga ner. För hur kan det på en skala vara att läsa om mitt liv just nu. Bläää bläää bläää måste det se ut i era ögon...

Jaja

Springer du iväg med mig?

Sitter och har matte nu och det känns inte alls så kul. Vill bara springa härifrån, måste snacka med Henrik om jag och Sara kan få göra historian hemma för vi har en håltimme på 2 h nu efter denna lektion. No fun! Annars är jag helt off. Försöker att förtränga det så gott det går. Känner för att koka knäck i dag, så ska nog göra det.. slänga sopor och plugga som en gnu. Japp det är min dag det. Pussss <3

Textil

Sitter och väntar på att jag ska få utvärderingar, men det fick vi visst inte... Jaja

Ha en braig dag <3

Tankar som fyller ens inre

Ligger i min säng och jag kan verkligen inte sova. Tankarna tar över tröttheten. Jag tänker på människor som jag älskar som mår dåligt. Jag tänker på att mina problem är så minimaliska jämfört med deras. Jag tänker på skolan som jag ibland älskar och ibland hatar. Jag tänker på julen och dess innebörd. Jag tänker på våren och sommaren. Ja det finns mycket som jag tänker på. Jag vill inte vara en person som går ikring och tänker hela tiden och över analyserar hela tiden. Åh take it out of me. Gör mig till en blåst bimbo, tack!




Har glömt att förtälja att jag och Stina fick en affish ifrån Lars Winnerbäck bion. Nu pryder den våran klädkammar dörr, så det är det första man ser när man kliver in i lägenheten. Dålig bild. Men vi har ingen lampa i hallen just för tillfället. Den är i alla fall konstnärlig och helt underbar att se på :)


Goodnight sweetheart!



Tänkte säga godnatt med en bild på mig and my design fellow Sariis.

<3

Tomtar

Jaha nu har jag sett årets första julkalender.
Tror aldrig att jag växer ifrån det där haha.

Jaja hur är det annars då?

Ja lite shopping skulle inte sitta fel. Ett par nya jeans kanske?

<3

Första advent



Lite bilder ifrån helgen. Inga lyckade kort och ingen lyckad fest
men älskade vänner fick jag träffa i alla fall <3



Ja nu är jag hemma, är skit trött och ska nog strax gå och lägga mig.
Men först ska jag tvinga Stina att se adventskalendern... Puss <3

Instängd i Emmas lägenhet föralltid

I dag tog jag, Stina och Emma lite ledigt. Jag slutade ändå innan lunch så det spelade ändå ingenroll. I går kom vi hit och kurerade oss i Emmas soffa och pratade om livet och kärleken. Emma hade lite ont i hjärtat och det är då vänner ska finnas där för varandra. I dag har vi sovit och sett på skärgårdsdoktorn haha. Men riktigt jävla behövligt känns det som. Jag har inte så mycket mer att förtälja. Ibland är livet så här. Ska snart gå ut och gå, tänkte gå till hamnen och sen ska vi handla lite mat. Jag vill ha sås och ris!