Jag vet ju bara, att den genomtränger mig

Hur kan jag säga om din röst är vacker.
Jag vet ju bara, att den genomtränger mig
och kommer mig att darra som ett löv
och trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar.
Det bara skakar mig att de är dina,
så att för mig finns ingen sömn och vila,
tills de är mina.

- karin boye

Barn av vår tid

I fredags så var vi på en galen förfest hemma hos Sara där det dansades på barstolarna sen in till stan och score, där mötte vi en massa härliga människor. Sen hem till Marcus (: I går var vi också hemma hos Sara på förfest och där blev det lekar av dess like haha. Sen åkte vi till nöjes och dansade som galningar, sen ville Marcus hem och kolla på ufc (någon slags boxning) med hans arbetskamrat så vi tog en taxi hem. Jag gick och la mig strax därefter. En rolig helg var det :) Puss

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Tycker om dig <3


Nothing can stop me, I think

Är ledig i dag. Är ledig alla onsdagar fram tills att de byter schema, så jag klagar inte (: Vaknade upp på Marcus arm, sen så skulle han till kristinehamn och kolla sin rygg. Och nu sitter jag här hemma och äter bullar. Ska alldeles strax dammsuga sen blir det ett dopp i badkaret. Ska ligga där och bara njuta sen ska jag nog tvätta lite kläder i handfatet. Har ingenting rent och vi har inte tvättid förens nästa onsdag hehe. Nej nu ska jag suga upp skit på golvet. Puss


Love is in the air

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, blev en väldans tidig morgon detta. Men i alla fall, i fredags hade jag lite förkrök här hemma med Sara, Ebba, Stefan och Emil sen bar det ut på äventyr som lämnade rosa spår efter sig ;) I lördags var jag hemma hos Marcus, vi passade hans syster Amanda. Vi myste med pizza och film (: I går så var jag på bio med mami och papi såg på sommaren med göran. Sen gick jag hem till Marcus och så såg vi på fotboll och sen blev jag tröttis. Today skolan yeaaah! Är sååå pepp... Nooot!



Den bästa sommaren

Tänkte summera sommaren lite kort (:

Först en galen festival med underbara människor och härliga upplevelser
Turkiet med min älskade mamma
Alla underbart galna minnesluck helger med underbara människor som man bara inte kan sluta älska
Alla efterfester långt in på småtimmaren
Visst nästan inga pengar och noll shopping men ändå den bästa sommaren

Hittade denna lista någonstans

¤ hur många badturer gjorde du? - Många
¤ vilken låt påminner dig om sommaren 09? - Don't look back in anger
¤ vad var det bästa med sommaren 09? - Allt!
¤ och vad var det sämsta? - Bakis dagarna och pengarna
¤ blev du kär? - Vet inte än, kanske hihi
¤ vad önskar du att du kunde gjort mer? - Varit nykter ;)
¤ vem umgicks du med mest? - Sara I think
¤ skadade du dig? - Hela tiden
¤ saknade du något/någon? - Papi och djuren
¤ hur många kysste du? - Hihi
¤ vart reste du? - Borlänge, Hagfors, Sunnemo, Turkiet
¤ vem var den roligaste personen? - Alla
¤ sommaren 09s snygging? - Åh!
¤ sista frågan, har sommaren 09 varit bra? - Som fan!



I morgon back to school. Vill frysa tiden. Vill inte. Vill ha sommarloooov!

Gone, play on

Får man må såhär bra egentligen? :D

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan svida om för att åka och leka med maa friend Sara. Haré toppen!

Puss!


Majs på burk



Kom hem för en stund sen, skulle käka men maten bara växer i munnen på mig så jag hoppade maten och gick loss på en majsburk i stället. Trevlig kräftis med tjejerna i klassen i går och mysig kväll/natt (: hihi.

Nu var det tänkt att jag skulle damsuga men tar det i morgon i stället. Går an på duschen i stället. Yees.

Puss

No Past Land

Har ännu inte gått upp ur sängen, ligger och lyssnar på Alex Schulmans sommarprat. Tycker den mannen är smått intressant och så skulle pratet handla om hur det här året ändrades hans liv. Intressant. Intressant. Sätter mig nog på balkongen i stället, tror att det är lite sol utanför. Just nu drömmer jag om ipren. Magen krånglar. Puss (:

Filmis dag

Vaknade sent och gick hem och gjorde kyckling och couscous. Sen kom Sara Keri och Stefan och vi glodde på film hela dagen/kvällen. En härlig sunk dag, i alla fall för min del. Orkade inte duscha ;)... gick och hämtade mig smörgås för Sara skrev till mig att det var lättare att somna om man var mätt haha. Vill vakna relativt sent i morgon för vi tänkte börja förfesta tiiidigt. Vi har varit törstiga allt för många dagar nu jag och mina vänner, denna vecka slår inte förra veckan om man säger så haha. Kom och tänka på att jag beställde en bok för ett tag sen och den har ännu inte kommit, så jag skickade iväg ett mail till bokus. Hatar när saker och ting ska grångla. Men annars mår jag toppen :D


Heartbeat

Jag har letat överallt. Nu finns du.

Allt du gör, säger, ja allt du gör känns så fantastiskt.

Sättet som du kysser min nästipp på och dina fina ord. Allt.

Att ligga på ditt nyckelben och andas i takt med ditt hjärta. Allt.

Sättet du kysser mig på när jag ska gå,
får mig att aldrig vilja lämna dig.

Är det så det ska kännas?...

<3


Bussfärd

Sitter och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt när jag färdas genom skogarna, men är ungefär en halvtimme kvar så jag borde stå ut. Syster ska bjuda på strips och kassler ikväll och det duger alldeled utmärkt för mig. Hoppas på efterrätt också hihi. Ska nog ta mig en smörgås direkt när jag kommer fram också, vrålhungrig är vad jag är.

I dag: Umgås med syster, äta gott och ta hand om djuren
Onsdag: Ta en lång promenad med hundarna, se winnerbäck filmen med Marcus och äta mat
Torsdag: Ännu okänt men leka med Sara hoppas jag
Fredag: Utgång och kanske något annat skojj
Lördag: Kräftskiva hemma hos Ebba med hatt och ståhej!
Söndag: Mysdag. Bakisdag. Döden dag ;)

Hold It Inside



Ska alldeles strax göra iordning mig för att ta bussen till bushen, sen blir det mys med hundarna, katten och syster. Åker hem i morgon, kan inte slita mig ifrån allt. Finns för mycket bra i Karlstad hihi. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. See you babes!

jag är hög nu sen den dagen när du kom
jag är hög nu och kan inte somna om
jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
med dig med dig med dig

The Sky Could Fall Tonight

Är ganska nyvaken och seg men alldeles strax ska jag ta mig en powerwalk, känner för att få i gång kroppen. Sen ska jag träffa Keri och Marcus. Kommer säkerligen bli en bra dag :) I morgon åker jag till Sunnemo för att kolla till hundarna. Och ja inte vet jag vad som händer. Har en jobbig sak på näthinnan men time will tell... Har massa underbara saker på näthinnan också så kanske att det går bra. Nej nu ska jag sätta på mig promenad kläder!

Dödligt trött alltså

I dag har jag vaknat och direkt efter jag vaknade åkte jag och mamma till bergvik och där bjöds det på mat till hungriga Sofie. Sen åkte vi till wåxnäs och köpte en massa mat så nu har jag det, mat alltså :D. Igår ölade vi på georges och sen var det en odräglig Sofie på efterfest. Och detta äventyr slutade med korv med bröd och en mosbricka klockan åtta på morgonen, haha lite mätt var jag efter det. Ska ta mig en dusch nu sen får jag se om jag somnar eller om det händer någonting annat skojj.

Kärlek!

Electric Feel

Det är helt underbart att ha sommarlov just nu. Det pirrar i hjärtat och i själen och jag vill inte att det ska ta slut. Finns så mycket i livet som är så grymt underbart. Allt är bara helt underbart just nu. Puss på er mina vänner <3




Nu blir det frulle i stan med Sara <3

Get On The Bus

Var till läkaren i dag och nu blir det äntligen en operation i höst, kommer bli det bästa som har hänt mig tror jag haha. I dag blir det inte värst mycket, ska bara mysa runt tror jag. Adjö.


Cheerleeding :D



Här är den utlovade bilden på Emma i cheerledning dräkt. Du gillar mig nu va Emma? Haha. I morgon blir det läkar besök kl 10.45 (: natti

Coming Of Age

Godmorgon!
Behövde verkligen sömn denna natt och det fick jag. Även fast jag fick ett erbjudande som var väldigt svårt att tacka nej till hihi. I dag blir det att tvätta, även fast jag känner på mig att jag har missat tvätttiden. Har ingen aning om när den börjar. Strålande väder är det i dag också... härligt. Men vet inte om jag orkar ta vara på det i dag. Stina kommer förhoppningsvis ner till Karlstad i afton. Det är nice. Nej men nu ska jag springa ner och kolla när tvättiden var, har en hel ikea kasse som behöver tvättas. Adjö.



Denna bild sammanfattar lite av måndagskvällens bestyr haha. Blomman gav jag Sara och hon fixade vatten till den på burgerking haha.

Döden är här

Hejsanhoppsan!
Har inte en så stor ork till att skriva just nu.. Ska hoppa in i duschen nu och duscha av tröttheten. Var lite överallt i går som vanligt haha. Badade i älven med kläderna på gjorde jag också. Jaja återkommer när jag mår bättre.

Puss

Smells Like Teen Spirit

Hallå!
I dag har jag bara degat runt med Emma och Sara, ätit gratis pizza som Sara fixade haha ;), sett på film och varit allmänt bakis. Ska snart gå och inta kudden, för det verkar som att Stina inte kommer hem så jag har ingen anledning till att vara vaken. I går spårade det som vanligt haha. Hade sjukt kul inne i dimman med mina underbara vänner. Vaknade upp brevid Sara med trasiga leggings och med det menar jag inte ett litet hål utan hela låret stack fram haha och ritat med svart spritpenna överhela kroppen haha. För det är ju verkligen jätte kul att rita på folk som sover ;) Det stod blandannat gorbys, gurka, hej, du är söt fast trött, penis, jag sover. Ja gud jag hade verkligen överallt haha. Men nu är det borta i alla fall. Skulle vara roligt att ha bilder ifrån aftonen så Olivia send me some. Måste ju visa upp Emma i cheerleding dräkt haha.



Don't let the imaginary person in your head
keep you from loving the real one right in front of you


Konstig och impulsiv


Ett jäkla massa posande


Jasse :)


Nu börjar det bli för mycket


Shooooes


Looking för something


Snyggt


Stenkastning för att få komma in


Väl inne

Var en konstig och impulsiv afton i går och jag är riktigt nöjd. Har dock lite minnesluckor men jag heter ju Sofie så inte så konstigt. Vi var lite överallt eller jag var överallt. Nu ska jag sova sen blir det peppning för i kväll.

Natti