Just ja!

I torsdag när jag skulle göra iordning mig på morgonen så gjorde min älskade vita krustång sitt. Slog gnistor om den. Så nu vågar jag inte använda den. Behöver en ny! Fan! Har ju bara Stinas trippel kvar. Och hon kommer ju hem i februari FY FAN VA UNDERBART! men då står jag utan locktång och allting :(

Lysa in med hopp och frid

Igår lördag så var jag Jennie och Joakim ute på lite små shopping (gengåvan i mitt hjärta). Och senare på kvällen mötte vi upp Andreas så åt vi ute :) Sen spelade de biljard på Tables. Jag satt och kollade på och hade ont i magen, skulle ha åkt hem tidigare men blev inte så. Var mysigt i alla fall :) Sen åkte vi hem och tittade på film och åt godis :) Trevlig lördagskväll om man bortser ifrån att jag mådde piss och somnade i Joakims knä efter halva filmen.

Gud så skönt det är att inse att det inte är lika kul att gå ut längre, man orkar liksom inte längre. Krogen är nog roligare om man väntar ett tag innan man besöker den igen.

Idag söndag. Första advent. Vaknade upp med gråten i halsen. Fortfarande ont i magen och hemlängtan.
Ska träna kvart över 4, kanske bio med pappa? Glögg och lusskattsbak skulle inte vara fel.

Puss fina!

No one's got it all

Nu har Joakim åkt iväg med limousine för att se på bandy med sitt jobb :) Och jag är kvar här ensam. Vet inte om jag ska orka mig bort och träna än. Är så sjukt kallt och burrigt utanför. Idag har jag fått lära mig lite kassa, var faktiskt kul :) Om jag inte tränar idag tränar jag imorgon! Även fast jag slutar 19.00. Bara måste orka träna! Ska snart se på skönheten och odjuret, mysigt när det är sådär kallt ute :) Ringde försäkringskassan idag också så jag vet när jag får mina pengar. Och på fredag it is alltså. Funderar på vad jag ska köpa för julklapp till J, har inte pengar till det egentligen men känner att jag vill ge något eftersom han har ställt upp så sjukt mycket för mig och är världens bästa. Och till hans familj. Utan dem vet jag inte vad. Och mamma och pappa. Om inte annat får jag försöka hitta något billigt pyssel material så jag kan göra någonting :) Både kul och billigt. Förhoppningsvis.


Söt fågel ifrån Topshop som jag gärna skulle vilja ha på fingret. Gillar fåglar. Får mig att tro att det finns någonting mer och att allt det jobbiga kan man "flyga" ifrån.

Sofie

Min värld



Min värld ska aldrig röra din
Din värld ska aldrig röra min
Min värld ska aldrig röra din
Min värld ska aldrig röra din


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Länge sen jag skrev här nu. Praktiserar på Pekås just nu. Men denna morgonen blev det inte så. Fruktansvärd huvudvärk och värk i hela kroppen. Men imorgon ska jag ta mig iväg igen. Mina arbetsuppgifter än så länge har varit att packa upp varor och städa. Inte så väldans kul men en bra grej på Cvt att skriva i alla fall. I dag har jag legat i sängen hela dagen och nu börjar jag känna mig bättre. Har skickat in ett Cv och personligtbrev på en städfirma idag i alla fall. Har dock inte körkort men de kanske kan ge mig något uppdrag här i Karlstad. Funderar också på att söka jobb på nordstat marknadundersökning, telefonintervjuare. Kanske att jag kan få jobba där någon dag i veckan. Vill kunna få ihop pengar så att jag kan flytta snart.

Funderar också på det där med att börja plugga. Hade jag 189 000 kr nu så skulle jag lätt börja plugga till frisör/stylist nästa höst. Skulle vara så galet underbart! Kanske att jag kan söka stependium någonstans? Stepedier.se finns ju men det kostar 250 kr för att få ett urval av en massa stependier som passar för just mig. Kanke är värt om man nu skulle få något. Är inte alls sugen på att börja plugga bara för pluggandets skull. För att ha någonting att göra. Vill ha ett jobb som jag hoppar upp ur sängen av glädje på morgonen för att jag ska till. Är inte alla människor värda att förverkliga sina drömmar? Det tycker jag. Och framförallt att få vara lyckliga.

Är jag helt ärlig just nu, så känner jag mig inte alls lycklig. Varenda dag är en börda. Och jag tyckte att gymnasie tiden var jobbigt. Det var en lek jämfört med detta liv jag lever nu. Allting var ju så fruktansvärt kul och det hände nästan alltid någonting nytt och spännande. Och att ha en egen lägenhet är fan det bästa som finns. Man känner sig så fri och självständig.

Så kanske kanske att jag försöker skrapa ihop 189 000 kr till hösten. Få ett lån eller va tusan man nu ska göra för att få detta fullbordat.

I övrig så saknar jag min familj. Varför kan det bara inte vara som förr? Och jag vet att jag inte kan skriva så eller tänka så. För så jävla bra var det inte innan heller. Men så mycket enklare. Alla man älskar under samma tak. Och jag har aldrig känt att någon i min familj inte har älskat varandra. Utan tvärtom. Jag vet kompisars föräldrar som man aldrig ser ta på varandra på ett kärlekfullt sätt. Men hemma hos mig var det tvärtom. Jag vet att mina föräldrar älskade varandra så fruktansvärt mycket. Och det gör så sjukt ont att man inte kunde läka det som var jobbigt istället för att gå skilda vägar.

Jag har lovat mig själv att inte göra så. Älskar man en person så kan man inte sluta älska helt plötsligt. Det bara är så. Det är bättre att bygga på det och försöka rätta till allt det som är fel för att det ska funka. För varför ska man sluta älska när det finaste i livet är att bara älska en person så där innerligt underbart?

Ja så här går tanke gångarna i mitt liv just nu. Saknar Stina var eviga dag och även Sara som jag kanske ser en gång i veckan i alla fall. Men saknar att umgås när vi vill.

Nu ska jag ta en dusch och hoppas på att den jag älskar mest på hela jorden kommer hem snart ♥

P.s. Funderar på att bli blond, så där väldigt blond. Behöver någonting nytt i mitt liv. Och så skulle det vara kul att ge Stina en shock när hon kommer hem :)

Fan vad jag inte pallar!

!!!!!!!

Angel

Har äntligen ett träningskort i min hand. Men varför känns det smått jobbigt? Det snöar typ blåser hemskt mycket ute. Busstiderna matchar typ inte alls in på träningstiderna. Har fått praktik plats på Pekås i viken. Känns som ett bra, nyttigt tidsfördriv och förhoppningsvis extrajobb efter det. Det är ialla fall det jag hoppas på! Fast är massa om och men innan jag får börja praktiken dock. Så vi får se när jag kommer få börja.

Snart ska baby och jag åka till stan för att vänta en halvtimma på att nästa buss går till friskis och svettis. Sen ska jag spinna ihjäl mig och baby ska gymma för glatta livet.

Börjar sakta men säkert bygga upp mitt liv. Fast en heltidstjänst och ett eget boende hade inte varit helt fel. Största drömmen just nu. Behöver ett jobb så jag kan börja spara undan pengar så att jag kan plugga till det jag vill. För jag tänker inte bli någonting jag inte vill bli bara för att.

Behöver tjejmys, prata hela natten lång! Det är verkligen någonting jag behöver just nu också!

Och egen tid med mamma! ♥



Bby <3

Världens bästa pojkvän som jag varit tillsammans med i snart 11 månader med köpte mig en skinnjacka för att jag målade om i hans rum :) Luktar sådär härligt skinn och mjuk är den också!


Pärlor

"Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
(Vilken färg har själen, älskling)"

Was I ever loved by you

Länge sen jag uppdaterade här.. Har väl sina anledningar men inte har det med att jag har ett liv så att jag inte har tid höhö. Nej men har inte haft lust bara. Har väl inte hänt speciellt mycket. Livet är som det är. Inte alltid så lätt. Mamma och pappa tjatar om att jag ska sluta röka. Fine det kan jag göra. Men när någon säger till mig att göra är det så mycket svårare. Hade tänkt göra det men nu när de sa det så vette fan höhö. Nej men jag ska börja leva hälsosamt ska börja träna om några dagar. Ska bli fit, lägga om kosten och ja.. bli ickerökare. Blir bara grinig när folk säger åt mig att göra det. Gör som jag vill. Vill få jobb och kunna klara mig själv. Det är målet liksom. Inte behöva ha kontakt om ekonomi. Så sjukt trött på det. I helgen har jag och Joakim planerat att äta ute på fredagen och bara mysa. På lördag ska vi fira hans farbror med smörgåstårta. En lugn och fin helg :)

Men förra helgen var det andra grejer :)