Allt vad jag vill ha nu + lite till

image754
Typ så där! Men inredningen sköter jag själv! FAN VA JAG HAR TRÅKIGT!!!

Vem behöver ett liv

Jo jag! SNÄLLA RÄDDA MIG!!!


Mitt liv

Jag saknar att vara liten! åka på en massa semestrar med mamma, pappa och Sarah. Vem vill egentligen bli gammal. I de 16 år som jag har levt har jag upplevt mer än vad man kan tror. Jag har en massa minnen som väcker känslor. Människor som har betytt mer än vad jag trott som har gått bort under åren har lämnat så enormt mycket kvar. Jag saknar kryssningarna med moster Åsa mamma och Sarah. Och även Åsas gamla lägenhet på Hägersten. De kvällarna vi gick till ett berg vid mälaren och hade det mysigt. Mammas och pappas jojo bantande är så himla härligt haha när jag ser på gamla bilder. Alla kvällsdopp på Lasse land med familjen. Vi badade när solen var på väg ner. Jag verkligen älskar det. Jag saknar att vara ett huvud längre än alla andra kompisar. Jag saknar att vara blond. Jag gillar de bilder när jag var ungefär 5 år och blond.
Jag saknar att gå på dagis också. Leka med alla och ha otroligt kul!
image749image750
image751image752

Slutsats: Livet går för fort. Men det är väl tur att livet har mer att bjuda på i alla fall :)


 

Lördag

Herregud en sån kväll / natt... Jag har aldrig gått så mycket på en kväll. Sov över hos Mikael med Erica, Elin och Robert efter festen orkade verkligen inte gå hem. Fast det skulle ja ha gjort om jag visste hur långt det var att gå hem till Mikael i från Leo. Shit typ 2 mil eller nått (I SKOGEN) berg och träd precis överallt, och ingen sändning i telefonerna. Jag försökte att ringa till dig mamma men du svara ju inte. Hoppas att du inte är sur. Nu är jag i alla fall hemma. Amen det är väl självklart att jag kommer få utegångsförbud i hundra år, va tror jag egentligen. Denna dag kommer va dryg så in i helvete kl är liksom bara tjugo i 12 liksom. Jaja jag får väl kolla på film eller nått. Kanske lotta på bråkmakargatan. Fast då måste jag byta dvd med mam och pap där nere och det orkar inte jag. Det får bli Svensson svensson i stället.

ÄLSKA MER, punkt, punkt, punkt...

En fredag vid sjön,

image741

Hur är det att vara jag,

INTE LÄTT!


Häng mig

Känner mig så jävla nere just nu, fast helgen kommer nog bli kul (nått att va glad för). Men i morgon jag kommer fan gråta varje sekund av dagen. JAG VERKLIGEN HATAR ISLAM OCH MATTE! De kan alla gå och dränka sig. Kommer fan aldrig va bra på något. BÖÖÖÖÖÖÖÖL,...
det va allt ett jäkla tjut i från mig i dag. :`(

Ska gå och duscha nu. Sen ska jag sova jävligt skönt. Och en kort stund!

Sov sôtt

Vill till SOLEN

image733image734

Vill verkligen inte stanna kvar här i ruttna Sverige nå mer. Är så trött på allt, för mycket i skolan just nu. Min hjärna blir överbelastad. Vill ta en sista minuten i morgon, flyga vart som helst bara det är varmt och det finns trevliga människor inte påträngande människor då spyr jag. Lite shopping men inte mycke. Helst ska jag bara ligga på en strand i Grekland och få massage och dricka en massa drinkar. SNÄLLA kan ingen bjuda mig!

TaKe Me AwAy, 

Hell is a place on earth

Dont feel like dancing... :(


Another day in paradise

Ja kl är runt 6 nu och lilla jag är döds trött. Känns inte mänskligt att gå upp så här tidigt och speciellt inte för mig. Det känns som att ja ältar det här med att gå upp tidigt hela tiden men det är så fruktansvärt jobbigt att gå upp tidigt. Skulle kunna mörda för att få ligga kvar, vem som helst. I dag tänker jag köra på att vara en snäll medmänniska om torsdagen klickar så att säga. Ska sluta att käka onyttigt nu, ska gå ner de kilon som jag har käkat upp de senaste veckorna. Känner mig som en flodhäst som bara äter om dagarna. Ska i alla fall kunna gå ner 3-4 kg. Nu blinkar det där virusskyddet igen, måste va nått serious wrong med det. Kanske borde dress me up now har inte lång tid på mig. Puss och hej vi ses i kväll...

 

Oooonsdag

Var som sagt ledig i dag, sov bara till 10 orkade inte somna om.
Åt en lovely frukost och lunch med Stina.
Och vi är båda nyfärgade, HÄRLIGT. Den bästa känslan är när man är nyfärgad ;)
Har pratat en hel del med Emma i dag, alla vet ju att jag gillar att prata i telefon ^^.
Fick mina skor i från Hm i dag, skorna var väldigt ful/söta men det funkar det också. Billiga t-shirtar fick jag mig också. Hallon röd och en vit. I morgon blir det en massa plugg.

SOV sött!

Lägenheter... JA TACK

Vill FLYTTA, skaffa... eget porslin, egna bestick, jaaaa allt som är MITT eget!
 + extra tandborste ;) 
JAG vill, JAG vill.

Jaja sluttjatat, längtaaar till HELGEN, orka med ISALM OCH NA, BLÄÄÄ!

Snart kommer Stina ska myyyysa med mig, HELA natten :) Vi är lediga i morgon, har ta igen dag och har inget att ta igen :) SOOOOVA, goooottii... FILOSOFERA!

Fan va hoppigt detta inlägg blev haha.

HA en fortsatt trevlig KVÄLL

Björk sav...

Jaha i dag har jag druckigt min första klunk "Björksav" men jag tycker att det låter bättre med Björksaft. Men i alla fall, testade detta när jag och mina föräldrar var på en promenad i det vackra vårvädret som kom nu på kvällen. Vi såg att en granne höll på med konstiga saker. Han hade stora petflaskor hängande i rör i från träden. Hade inte med mig kameran, såg väldigt konstnärligt ut, haha. Men det liksom rann ur som nån slagt nyttig dryck ur träden. Haha. Va rätt gott, smakade vatten fast godare.

Skolan har väl gått som det alltid gör. HATAR terängbanan!!!  

GRATTIS Lars :) Han har blivit distriktordförande för centerpartiet i värmland.

Nej nu ska jag sova, pôss ;)

Älskling...

image731

BAJS

Jag har TRÅKIGT!!! Sitter bara här med oborstade tänder och ovårdat hår, haha. Usch!

SOFINEST

Livet vore härligt...



Sitter och lyssnar på Slagsmålsgruppen och har allmänt tråååkigt. Snälla NÅGON rädda mig!

Ännu en söndag i mitt liv

Bläääääääääääääääääää

Lite fotos

image718image719


Mina klänningar. Gillar dem båda mycket. Skorna som jag ha rpå mig är nya också :)
Vill ha en egen provhytt hemma så att jag kan sminka mig där och klä mig.

Min helg...

Sitter här och är lite smått hungrig skulle va gött med salladen som står i kylskåpet men jag fryser så mycket så jag inte orkar gå upp från den varma sängen. I går var jag som jag skrev i karlstad. Sov på hotell med mami. Så i dag gick vi på stan och shoppade. Jag hittade faktiskt väldigt mycket nu :) Hårborttagningskräm, ansiktspeeling, hatt till skolavslutningen, leggings, tröj/klänning, en gul klänning, skor, sjal, hårklypa och present till Olivia. I bland är det det härligt när man hittar saker som man vill ha. Skippade kappan som jag ville ha. Den var tillbaka på samma pris som förut, då är det ju inge kul. Min BjörnBorg väska hittade jag inte nånstans heller, hoppas på nått annat sätt att få tag på den xD. Men efter shoppingen så åkte mami och jag på musikalen Grease, satt brevid en HET kille. Fasen va jobbigt sånt är. Vågade inte gå och kissa i pausen ens ^^ Men musikalen var jätte toppen. TACK mamma för en underbar fredag och lördag! 
I kväll så åkte jag till Robert där Olli Elin Erica Adam Jocke Mikhael och Viktor var. Vi satt mest och pratade. Men jag var så trött så jag följde inte med i samtalen så mycket ^^ haha men lite i alla fall. Skulle gärna ha gått och lagt mig.

Ha en underbar natt och sov sött, dröm om mig. Fast på ett bra sätt :) 

Löööördag

Mamis in da badkar, and im sitting here ensam kl halv 9, känns pissigt haha. Väntar på att få gå och äta frukost. Gott med hotellfrukost! ;) Nej i dag ska jag baaaara njuuuta och inte tänka på något annat... Ha en bra lördag :)

Hotell / karlstad

Sitter på nått Hotell i Karlstad med mamma nu, de hade trådlöst bredband :) Så jag tog självklart med mig Laptopen. Pappa var gullig och unnade mig och mamma en lyx dag på hotell + shopping och musikal i morgon, riktigt härligt. Vet inte vad jag ska köpa mig men är riktigt sugen på att köpa mig en sjal. Och så ska jag leta reda på den röda Björn Borg väskan jag har gråtit om i några veckor haha. Om jag inte hittar den ska jag i alla fall köpa en lika stor röd väska. Olivia måste få sin födelsedags present också ^^ Lite sent men ändå....

Just ja norpa mig det BÄSTA nummret av Elle (trendbibeln) förut i korridoren, den låg bara där och skräpa så jag tog den ^^ Premunerar inget nu så ;)
Fick en Dataväska tidigare i dag av mamma i från hemligt märke^^  Men det går att dölja. Är i alla fall bra att ha en väska att förvara den i. Det ser så propert ut också :) 

Är det nån som vet vart man kan köpa röd vaxduk? :S

Ha en underbar helg    

Ny duschad

Sitter här i handuk, har ingen ork att göra i ordning mig. Har fucking ont i magen.
I dag ska jag sova när jag kommer hem och en massa TV ska det bli.
En inne helg ska detta bli, en lugn fridsam helg haha.

Ha en bra dag :)

Ännu en dag har gått förbiiii

Ja har..... vart på modevising. Pluggat på Selma Lagerlöf med Olivia. Vart pemenstruell (stavning). Orolig. Hungrig. Elak. Ännu mera orolig. Ja thats my day. Den hade sina mörka och ljusa stunder. 

Kommer inte få se Emma på över 2 veckor :`( buuuuh  

ARVIKAFESTIVALEN

Asså huuuur SKA jag göra??!! Kollar artist listan nu, va fan det är ju bara bra band!..
In Flames, Infected mushrooms, Mando diao, Marit Bergman, Slagsmålsklubben, Scissors sisters.
De enda banden som fattas mig är The Knife och Dia psalma :( Men ja hur gööör ja!!!
Åka inte åka?!
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Joliiins dady ä gullig,

Han scannade mina bilder :)

image716

[Mami as little]


image717
[Mami as big]


Nationellt prov i matte :(

I dag vill jag inte leva, i dag vill jag inte gå upp, inte träffa folk, bara ligga i min säng, dööööööö....

Är det bara jag som känner så?! Usch jag hatar prov och speciellt på saker som jag absolute inte gillar och är bra på. Och matte är ett sånt ämne, jag känner på mig att jag inte kommer klara det. Och vad händer då?! Jag får gå IV i ett år. Jag orkar inte det!!! Jag har ju bra i alla andra ämnen, kan jag inte bara få klara MATTEN. Har inte sovit nått i natt. Har bara tänkt på allt, vill ha HELG!!! Känner mig lodis, har skoltröjan och slitna svarta jeans. FULT (a)  
Äter nån äcklig yogurt med kokos smak. Va inge vidare gott. Eller jo det var den men jag orkar inte va posetiv i dag^^. Nej nu känner jag för att sova lite till... Vakna upp och gjort provet. Fick typ VG :) Men ja en dröm...
Nej nu ska jag gå och va social mot min moder, pôss pôss ;)  
 

Usch här sitter jag och latar mig

Slutade tidigt i dag, halv 12 men fick ändå vänta på bussen tills 1. Ska på utvecklingssamtal kl halv 6, hatar det som pesten. Tror jag kommer få betygs varningar i matte och i nått no ämne. Jag gjorde ju om no provet i går men gick nog åt helvete. Men får försöka igen. Matte kompliteringen ligger på 2 poäng så det kan ju inte va så svårt. Men ändå EKVATIONER det kan väl ingen människa. Ska va klar med energi uppsatsen nästa vecka. Och så har ja en Kemi uppsats att skriva klart. Har för mycket nu så jag ger upp helt. Har för mycket att tänka på. Jag skulle aldrig vart sjuk i en vecka, man kommer så efter i skolan. 
Får la sätta mig och skriva kemi uppsatsen klart nu, så jag har den ur världen. 

I morgon ska Emma gå modevisning :) Ska bli skojj att se!

AJÖKENS 

Var bara tvungen/Modette

image715
Var tvungen att beställa. Jätte billigt ju :) Och när man får märkes produkter så ^^
Jag är väldigt  sugen på att se vad Modette är för tidning!

I bland är det bara för mycket,

Jobbig dag har det varit så det skriker om det. Kom till skolan så berättade alla att Elles pappa inte överlevde natten i canser. Jag klarar inte sånt, för många minnen tas upp.
Elle jag finns här för dig <3

Måste va fruktansvärt att förlora sin pappa. :`(


Gjorde det där förbannade No provet också. Det gick som det gick :/


Ajökens...


Musiken...

image713

Fuck ya all i can´t handel it..

NEJ jag klarar inte det här,

Jag får inte ge upp nu.. Jag orkar verkligen inte,


JAG ÄR DÖDLIGT TRÖTT!!! :S

Mina jävla skavsår is killing meeeeeeeee...


Jaaag orkaaar inte!

VEM orkar gå till skolan i morgon??!!! Not meeee...... BÖÖL!!!

I have a bad feeling,.. Don´t know why :S

LETT!!!

Är så jävla ARG just nu!!!


Allt går imot mig...


Mammi angry

Mami kom nyss in och va skit sur. Klagade på att jag var tvungen att sova. Jag vill inte sova. Då kommer man bara närmare skolan. Och det vill man ju inte.
I morgon MÅSTE jag ut! Klarar inte av en hemma kväll till! Usch!!!
Ska åka båt i morgon!!! Tror ja?! :S
Jaja ska avsluta mitt samtal med "Wilma" och Drift king. Haha!

Maaaaaaaaah ^^

image712

Jag lekte lite ;) har fan en jävligt tråkig hemma kväll i dag...  Men det är skönt!!!! Maaaaah ^^

Min dag, fredag

Vaknade halv 1 i dag satte i gång vid 1 att tvätta fönstrena. Nu är mitt arbete klart :)
I kväll blir det ingen utgång så vitt jag vet, så jag ska vara hemma och kolla på
Talang 2007 och Hundtricket. Hundtricket är en film som jag aldrig kommer att
tröttna på. Kommer aldrig att se mig mätt på Linus och Alexander ^^
Usch nej nu ska jag äta köttbullar och makkisar. Pôss ;)


Mina nya skor

image710

Fick äntligen mina skor i från Din sko :)
Är dessvärre skyldig Olivia 150 spänn. Men jag ser det så här, att jag är hennes personliga bank ^^

Min t-shirt

image708image709
Min t-shirt, gillar den skiiit mycket, på ryggen ser ni hur brun jag är ^^ hihi xD

Intagen till bild och form :)

image707

Älska mer, punkt, punkt, punkt...

Har just kommit hem i från Karlstad. Allt gick enligt planerna i det förra inlägget. Vi hade verkligen en toppen dag. Hade inte värst mycket pengar men jag fick mig i alla fall ett par skor och t-shirten med bandspelaren på. Kommer bild på dem sen.
Har jävligt ont i fötterna efter en dag i stan med dem, värsta skavsåren. AJ!
Har hittat mig dröm kappa i dag. Och jag kommer verkligen inte säga vart jag såg den. Blev kär i första ögonkastet. Om jag säger vart jag hittade den så kommer ni säkert kutta dit och KÖPA den så jag håller tyst ^^ Kunde inte köpa den för jag hade inte ett öre :( Men nästa vecka så! Men är orolig över att den är slut för det fanns bara 2 stl kvar i den färgen jag ville ha. Men jag får la köpa en svart annars. Men nu ska jag bjuda på lite bilder... eller 3 stycken ^^

 image703
Emma klippte Stina, haha

image704
Stina vid öppnalandskap

image706
Olivia posar ^^ just solat

Lovet...

I morgon drar ja Stinis Olli och Memma till Memmas Lägenhet. Vid klockan 7 redan så jag åker i pyjamas hihi. Darin t-shirt och mjukis byxa YES! Vi ska sola först har jag bestämt sen ska vi äta en mys lunch i Memmas lägenhet. Efter det så ska vi gå på stan, jag ska kolla in en t-shirt jag har sett med värsta bandspelaren på. Och så ska jag kolla in de skor jag ska köpa nästa vecka, + om jag ser ett par jeans jag vill ha. Får som sagt mina efterlängtade pengar då. Men ialla fall efter en kort men skön shopping tur drar vi till Sundsta badet, där vi ska basta, bada och bubbla. Ska bli jätte skönt. Efter en 5 timmar och vi är klara där ska vi sola om vi inte gjort det sen kolla på Götakanal 2 haha... Ja efter det så blir det att Emma ska klippa mina toppar.
Är behövligt kan jag lova. 

Dagen därpå ska vi sooova länge. Åker sen hem med Memmas papi.
Efter det blir det SNUSK med Joline! Mysa hemma hos Olivia,... tar jag för givet ^^  Maaah 

Kan SÄGA så här jag är jävligt shopping sugen! Känns som 10000000000000000 år sen! 
Men näääästa HELG!

Undertecknat SOFINEST

De fångade mig dag...

image702
[Foto Sofie Nilsson]

Emma och Olivia!

gråååååååååt

image700

Vill inte exakt ha det där men skulle inte tacka nej till en ny väska, jeans och nya skor.
I väsk fronten så vill ja ha en liknande som på bilden fast svart tror jag. Och mycket större.
Jeansen får vara lika billiga, bara jag får ett par svarta nya fräscha. Skorna på bilden är jag
måttligt in love with. Så jag tror det får bli sånna nån gång i framtiden. Nu för tillfället ser det
inte ljust ut. Har inte ett öre. Jag är inte en ekonomisk Ungdom/kvinna. Ska försöka jobba i
hop lite pengar så att när barnbidraget kommer ska jag i väg illa kvickt. Den 21 april ska jag
och mamma på Grease i K-stad. Det får bli stor shopping då. Men det är ju hundra dagar kvar.
Plus att jag har hundra prov att göra och inlämningsarbeten som ska vara klart.
Vill verkligen shoppa bort alla bekymmer! Men det blir i alla fall kul när den dagen kommer.
Funderar på att ta med mig Emma till K-stad och mysa nån kväll. Vill sola och basta! SPA kväll! 

Mitt lov kommer vara tråkigt och meningslöst! Som jag känner det nu!

Är i stort behov av kärlek nu, bara så ni vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gråååååååt!!!

Liksom va faaan

Testriffic IQ test

Alla frågorna är ju på engelska, då är det ju inte lätt. Fast jag har nog lågt IQ ändå ;)

Vill ha Emmas JL jeans

image699

Behöver skor mitt i natten

image698

Katten

Klockan är nu 03.09 och jag har verkligen ingen lust att sova. Kom hem i från grabbsen förut så jag sitter här och filosoferar med mig själv lite. Känner mej faktiskt trött nu när jag känner efter. Ska till morfar i morgon :) Ska bli gönn att träffa honom. Har fan klämt i mig yogurt, ostkrokar och en kexchoklad nu på en gång. Känner mig som en FET padda. Haaha

GOD NATT och DRÖM sÖtT


Jag vill cykla

image697
[foto facehunter]

Jag känner för att cykla nu!

Want this shit

image696

Mamma och pappa kan ni köpa dessa till mig ?!
 
1. Dessa skor står högt på listan,
 (mina ballerina skor kommer ju aldrig)
2. Ett par nya fräscha jeans
3. 3-4 basic tops
4. Gult nagellack

Shopping begär or what

Miiin dator

image695

Nu vet ni hur min dator ser ut. Den ser jävligt tjock ut men bilden blev sepe.
Den är jätte tunn och fin. Emma gör sig också väldigt bra på bild (:


Påskdagen

Jag är så otroligt trött på att blogga, men det är för att jag är trött i allmänhet kanske. Jag vet inte. Har sysslat lite med Bilddagboken i stället. Men jag vet inte in och ut, vad som jag gillar bäst. Jag vet ju att typ hela min släkt läser bloggen. Så därför kanske bilddagboken känns bättre för att jag vågar yttra mig mera. Skriva mer personligt. Ta inte illa upp family (: 

I går i alla fall så åt jag en påskmiddag med mamma och pappa, mycket gott på bordet men jag skulle gärna ha hoppat prinskorven och köttbullarna. Ingen stor favorit. Jag gillar RÄKOR. Senare på dagen kom lilla Emma. Och vi har mest ängnat oss åt elektonik och humor.
RÄK peircing! hahaa

I dag så kommer nog Theo och i kväll kanske jag/vi ska träffa grabbarna. Men är mycket trött för tillfället men det kanske är för att jag ligger i min säng och är vaaaarm.

AJÖKENS 

Skorna

image693
Skorna skulle jag gärna vilja ha från Din sko tror jag.
Emmas kompis Linnea hade sånna och i just fell in love.

Idag får jag min t-shirt

Emma shoppade åt mig i går :) Så jag får min Svarta stora t-shirt i dag :) Lovely. Kommer kanske bild men den är inte nått speciellt. Bara svart och stor. So il see. Hihi ... 

Ska till mormor kl ett så det är nog bra att vakna till lite snart, blä hatar att vakna till. 

Ha det coooolt ;)
 


Spexdag

image690image692image691
[Foto Joline]

Vi har konstaterat att Joline ser ut som en sliskig macho fransman med bmw.
Säng-Erica ser ut som mr potatoehead haha. Jag Stina och Olivia är sjävklart hetast ;)

SOFIE

Har inget

Ahh har verkligen inget att ha på mig på skolkortet!
Kan man inte bara få va med på spexkortet?! ;)
Måste köpa en vår garderob så det skriker om det...

Ha en bra dag :) det ska jag ha.

Dagens

Fan va tråkigt jag har haft det i dag, gått som en zombi hela dagen. Trött som fan.
Spex kort i morgon. Har verkligen inte nån lust men det får la gå pessemist Sofie.
Ska i alla fall va en cowgirl (: Ska ta en massa bilder på mina kära vänner i morgon :)
Är lite lett på att klassen inte har nått tema. Men så går det när man typ blandar Spice
girls med Black sabbat. Ja ni förstår. Haha. Ja men i alla fall skrev en massa nu men
råkade att radera men ja shet the same. Det  var så ointressant ändå.

Dagens tanke i Sofies hjärna 
Jag kom att tänka på, varför finns det fler teoretiska ämnen än praktiska? Då får ju de som är Teoretiskt lagda bättre betyg än de som inte är det. VADÅ jämnställdhet. Fan va sammhället är orättvist. För oftas är det ju de praktiska linjerna som det är högst  poäng intag på. Och vad händer då. Jo inkompetenta teoretiska människor söker praktiska linjer. Och verkligen inte fattar någonting, men söker dit liksom för de tänker att de har poängen. Och tar platserna från dem som inte nådde riktigt så högt för att det inte fanns så många praktiska ämnen. Ja tycker att det ska vara intagningsprov på alla praktiska linjer. Inte rättvist annars.
Jag VILL sitta i riksdagen och bestämma!


Ohälsosamt

image689

All they know
Is when we fight
They never see us in the loving times
What do they know
They don?t know
A thing...

Godmorgon, godmorgon!

Jag är trött har ont i hela kroppen men mest i magen. Kommer snart få en atack och börja kasta saker omkring mig. Thats so i am haha. Jag är så jäkla morgon trött så det finns inte. Blir elak mot alla som kommer i min väg. Speciellt de som blockerar toan. Haha. Ska förmodligen göra no provet i dag eftersom att jag hoppade det i går. Ville träna lite extra. Gjorde jag det då?... Nä.. Men jag åker ju buss i 78 timmar så jag antar att jag kan klämma in lite plugg på bussen. I dag kommer min älskade sjuk Stina tillbaka. Har inte sett henne på 7 dagar, det är ju fan insane. Olivia fick värsta gulliga halsbandet i från Mikael i går, naaaw. Jätte gulligt. Its never going to happen to me :( Har på mig mina urgammla Acne jeans i dag. Usch känner mig looodis.

Nej nu ska jag försöka få i mig lite breakfast before school.

SOFIE

Im from barcelona



Min dag

I dag har jag vart allmänt lojj i skolan känns som att jag inte gör något på lektionerna längre. Behöver verkligen lov nu.

Efter skolan gick jag med Olivia hem för hon skulle bjuda på tårta och det tackar i alla fall inte jag nej till. Fast fick hjälpa till att baka den. Men det var bara mysigt. Godaste tårtan på länge :)
Hade en liten pratstund med Marcus också :) Måste lära mig "im from Barcelona" tills på fredag. Haha.

Usch i dag har varit en hata mig själv dag. Inga mera sånna denna vecka , tack!

Nej nu blir det sängen för mig kanske lite musica på youtube... (:

ÄLSKAR ER ALLA

Update:
Asså shit va trött jag måste vart i går kom inte ens i håg att skriva ner att Joline Mikael och skåp Erica kom och hälsade på Olli i går, och åt tårta. Haha. Ja men nu har jag i alla fall skrivit det (:

Kan inte/Vill inte

Kan verkligen inte no provet! Får verkligen paniiik nu så jag får gå och ta tag i detta nu. Ahh!

Vill verkligen inte vara med på mest aktiva listan på blogg.se heller. Usch sånt gillas inte det är inte nån sport med bloggning då liksom. Det inlägget om Danny var bara nått som en kompis värsta kommenterade som bara den. Hon tyckte att det var roligt haha. Nej kommentera ingenting så att jag kommer bort där i från :)

God natter 


Övningskört

Har övningskört för första gången i dag :) va himlans kul. Men var bra rädd där ett tag. Efter 20 kärringstopp så kunde jag smygköra lite haha. Men då gick det undan kan jag säga er. Det gick lättare att backa på nått underligt sätt. Kan inte riktigt sätta fingret på det hihi.
 
Har tränat på no provet ytterst lite, är så fruktansvärt lat. Sitter hellre här och luktar på luften som kommer ut ur datorn hihi. En massa hi hi i dag men kan bara inte hjälpa det. Känner mig lite fnissig.

Nu ska jag gå och kolla på nån svensk serie som har premiär idag.

Ajökens

När showen är slut

Godmorgon alla människor. Värst va spammad med kommentarer jag var i förra inlägget haha. I dag blir det en tröttsam dag eftersom att ja inte fick värst mycket sömn i natt, kunde verkligen inte sova. Kallsvettades uschamejja. Ska plugga som fan i dag. Men ja har på känn att jag kommer somna när jag kommer hem. Men pluggning blir det allt. Ska nog springa ner och få mig lite frukost. Annars kommer jag hungra i hjäääl mig. Pôss (:

Jag vill ha HELG!!!

Jag skulle passa perfekt med idol Danny

Jag har följt Dannys blogg ett tag nu och jag har insett att jag skulle passa utmärkt med honom. Vi tänker nästan helt lika och filosoferar om lika saker haha. Tex Emma och jag diskuterade förut om att vi skulle börja tänka och agera som Karlsson på taket.
Och tänkt vilket sammanträffande kolla vad han skrev här....
image688

Min blivande make (: hi hi


Har sytt ett fult linne

image683

Hela denna dag har jag ängnat åt att sy detta linne när jag egentligen skulle ha pluggat i stället.
Blev inte ens nöjd med det haha.
Nej nu är jag värd en dusch tycker jag :) maaah ^^


Grattis


image684



Tänkte att jag skulle göra ett födelsedags inlägg här i dag för kommer säkert inte hinna på tisdag.
Så i alla falll Grattis OLIVIA på 16 årsdagen! :)

Den stora bilden kommer i från fredags jag och Olivia gick till nån säng affär och sov lite i en Jensen säng.
Tårtan har jag och Emma bakat till Olli för överasknings festen hi hi

1 april

Har redan lurat Olivia och Stina på första april haha fan va lättlurade kompisar man har. Nej nu ska jag och Emma tänka ut lite mera roliga skämt april skämt. Mohahaha...

Ha en bra dag :)