Unibet shaallalala

Jag är nog inte den enda med den sången på huvudet haha. Nej jag tänkte lite på vad jag skulle hitta på i morgon. Jo i morgon känner jag för att bara ligga i min säng, äta chips och se på tv. Måste tvätta lite grejer så det är nog den enda ansträngningen jag är tvungen till att göra efter skolan. Hoppas på en snabb dag i morgon! Vill vara på samma ställe som jag är på precis nu. Under mitt täcke ^^. Jag är inge trött nu, men jag ska ändå snart lägga ner mitt blöta hår på min torra kudde och blunda hårt och hoppas på att John Blund kommer och strör sin sand i mina ögon. Haha långsökt. Just ja jag har tvingat Emma till att test permanenta mitt hår, asså med läggvätska. Så att jag kan se hur det ser ut om jag skulle permanenta mig. För i dag kände jag att jag måste bli lite mer radikal. Och vill verkligen tatuera mig, men det får jag nog vänta ett tag med antar jag. Men till sommaren/hösten då jävlar!

Jäkla fetto helg, har nog gått upp alla gram som jag har gått ner under veckan av att bara äta sallad haha.

Choklad, chips, risifrutti, vittbröd, smågodis, M.M....

Shopping sugen är jag också! Men har inga pengar :( jag kommer aldrig att bli en spara haha. Inte kan jag shoppa kläder av födelsedags pengarna heller för dem går till kameran. Men får i alla fall Marc by Marc Jacobs skor hihi.

Har börjat tänka på min prinsess korg som jag pratade om. I stället för den skulle jag vilja ha pyssel på hela mig haha massage, målning av naglar, kill på ryggen och armar, fotbad, ansiktsmask med gurkor. Och på toppen av i´t vill ja ett par silver örhängen haha. Det känner jag mig värd ^^.

image1545

Hittade ingen bättre bild på lockligt hår men hon är ju fin i sina,
men jag tänker mer smååå lockar.

NU SOVA! Jag hatar att vakna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback