I need your right infront of me

Det är otäckt att inte veta vad som händer i framtiden. Men det är också otäckt att veta. Jag har tänkt väldigt mycket över det. Jag vet att jag har ett år kvar i Karlstad. Sen är den tiden förbi. Men sen vet jag inte vad som händer. Det kan jag inte veta nu. Men jag har bestämt mig för att inte bry mig om vad folk säger om vilken utbildning jag går. Jag vet att det finns för många stylister och att som konstnär tjänar du ingenting. Men utbildningen ger mig så mycket mer än ett "yrke" det ger mig en livserfarenhet. Sen vad det hela leder till sen det spelar ingenroll bara att jag har gjort något som gör mig lycklig. Om jag får ett jobb på H&M det kvittar. Punkt.

I dag har jag myst med Sara och Malin. Jag och Sara gav oss på symaskinen, jag fixade en skinnjacka och lite andra saker.

Ätit. Promenad. Prat.

Jag hatar att komma hem till en lägenheten själv, allt känns så stort. Jag skyndar mig fort in på mitt rum och stänger dörren för att få lägenheten att kännas mindre. Jag är fortfarande ett litet barn hihi. Sitter här i mammas nattlinne som jag med flit smugglade med mig hem. Älskar att den går ner till fötterna på mig, är vit/svart/rosa randig och är stor och rymlig.

Nej nu ska jag sova. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback